View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 692

per sida
Fallande ordning
  1. Olivia onsdagsälvan
    Olivia onsdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  2. Om pyttesmå partiklar
    Om pyttesmå partiklar
    Beskrivning
    I en personlig betraktelse berättar vetenskapsintresserade fantasyförfattaren Jo Salmson för nybörjarläsarna om verklighetens allra minsta beståndsdelar, om kluriga saker som kvarkar och hur man slår sönder något för att få reda på hur det fungerar. Med Ola Skogängs humoristiska illustrationer som gör det minsta och osynliga synligt.
    65,00 kr
  3. Om rymden
    Om rymden
    Beskrivning

    I en personlig betraktelse berättar fantasyförfattaren Jo Salmson för nybörjarläsarna om förutsättningarna för att vistas i rymden, om jorden och stjärnorna i Vintergatan, men också om märkliga begrepp som maskhål och mörk materia.
    Lätt att läsa Fakta är spännande nybörjarläsning, här med Axel Rators fascinerande illustrationer, och med hisnande fotografier från rymden. Det är bara att släppa greppet om jordytan och sväva iväg!

    65,00 kr
  4. Önskepärlan
    Önskepärlan
    Beskrivning
    Drottning Gräslig har gömt en av sina åskviggar i Det hemliga kungariket, den här gången där sjöjungfrurna bor. De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes måste hitta åskviggen innan hela den fantastiska undervattensvärlden förstörs av drottningens ondska!
    65,00 kr
  5. Operation framtiden
    Operation framtiden
    Beskrivning
    Del 5 i barnboksserien om Funkisfamiljen

    Järnspikar! Mios rullstol har fått punka igen!"

    Funkisfamiljen ska åka på semester men det är inte säkert att de kommer iväg. Mamma och pappa är så trötta och hängiga. Det känns som Vides mage är full av myror. Vem ska ta hand om Mio när mamma och pappa blir gamla? Vide vill hitta en lösning. Men är det verkligen Vides ansvar? Dags för Operaton framtiden!

    Böckerna om Funkisfamiljen handlar om Vide samt syskonen Mio och Tintin. Mio har en sällsynt diagnos, kan inte kan gå eller prata. Operation vän i nöd handlar om barns tankar om utsatthet. För vad händer när ett barn som inte kan prata behöver hjälp? Tillsammans med Mios lärare startar Vide Operation vän i nöd. Böckerna visar på Vides egna förmåga och att barns tankar och känslor är viktiga och riktiga.

    Seriens första bok, Operation slutstirrat, tar upp frågor om bemötande och kom ut hösten 2018. Seriens andra bok, Operation rädda sommarlovet, tar upp frågor om ovisshet och kom ut våren 2019. Seriens tredje bok, Operation dödsviktigt, handlar om döden och kom ut våren 2020. Seriens fjärde bok, Operation vän i nöd, handlar om utsatthet och kom ut hösten 2020. Spelet om Funkisfamiljen kom ut 2021.

    Anna Pella är journalist och fotograf med inriktning mot familjeliv och funktionsnedsättning. I hennes uppmärksammade bok När du ler stannar tiden berättar hon om hur det är att leva med en dotter med en svår medfödd hjärnskada. Anna Pellas egen familj är förlaga till barnboksserien Funkisfamiljen.

    Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat Lek istället för bråk, Lilla hemlis-boken samt på Libris Lilla nej-boken, Lilla nätet-boken, Operation slutstirrat, Operation rädda sommarlovet, Operation dödsviktigt och Operation vän i nöd.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  6. Operation rädda sommarlovet
    Operation rädda sommarlovet
    Beskrivning
    Del 2 i barnboksserien om Funkisfamiljen Funkisfamiljen är en barnboksserie för barn 6-9 år om hur det är att växa upp med ett syskon med funktionsnedsättning, vad gör en människa till det hon är, vad som händer när man dör och om meningen med livet.

    Boken är skriven av journalisten Anna Pella som har sin egen familj som förlaga till böckerna. Anna Pellas första bok När du ler stannar tiden är en dagbok till hennes dotter Agnes som föddes med en svår hjärnskada. Den har uppmärksammats i flera stora medier, bland annat i Svt:s program "När livet vänder". Böckerna om Funkisfamiljen handlar om huvudpersonen Vide, 8, samt syskonen Tintin, 5 och Mio, 10 år. Mio har en sällsynt diagnos och kan inte kan gå eller prata.

    Seriens andra bok, Operation rädda sommarlovet, handlar om ovisshet och om hur det känns för Vide när Mio blir sjuk. Alla roliga sommarplaner riskerar att bli inställda och mamma och pappa är oroliga, ledsna och trötta. De märker inte hur Vide och Tintin mår, och tvingar dem att åka till farmor och farfar fastän de hellre vill vara på sjukhuset med Mio. Tillsammans med farfar försöker Vide rädda sommarlovet. Varje bok i serien Funkisfamiljen handlar om olika jobbiga saker Vide hittar sätt att förhålla sig till. Böckerna visar på Vides egna förmåga och att barns tankar och känslor är viktiga och riktiga. Seriens första bok, Operation slutstirrat, tog upp frågor om bemötande och kom ut hösten 2018.

    Anna Pella är journalist och fotograf med inriktning mot familjeliv och funktionsnedsättning. I hennes uppmärksammade bok När du ler stannar tiden berättar hon om hur det är att leva med en dotter med en svår medfödd hjärnskada. Anna Pellas egen familj är förlaga till barnboksserien Funkisfamiljen. Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat Lek istället för bråk samt på Libris Lilla nej-boken och Operation slutstirrat.

    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  7. Operation slutstirrat
    Operation slutstirrat
    Beskrivning
    Funkisfamiljen är en ny barnboksserie för barn 6-9 år om hur det är att växa upp med ett syskon som har en funktionsnedsättning. Den handlar om huvudpersonen Vide, 8 år, samt syskonen Tintin, 5 år, och Mio, 10 år. Mio har en medfödd hjärnskada och kan inte gå eller tala.

    Seriens första bok, Operation slutstirrat, handlar om bemötande och hur det känns när ett barn på skolgården undrar om Mio är en riktig människa. Hur ska Vide göra med alla som frågar, undrar eller stirrar på Mio? Samtidigt som det är pinsamt blir Vide väldigt arg när det händer och det händer ofta. Tillsammans med sin nya klasskompis och sina syskon försöker Vide komma på sätt att handskas med situationer som uppstår.

    Boken är skriven av journalisten Anna Pella som har sin egen familj som förlaga till böckerna. Anna Pellas första bok När du ler stannar tiden är en dagbok till hennes dotter Agnes som föddes med en svår hjärnskada. Den har uppmärksammats i flera stora medier, bland annat i Svt:s program "När livet vänder".

    Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat boken Lilla nej-boken och Lek istället för bråk: 64 lekar för att förenkla vardagen med barn.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  8. Operation vän i nöd
    Operation vän i nöd
    Beskrivning
    Del 4 i barnboksserien om Funkisfamiljen

    Böckerna om Funkisfamiljen handlar om Vide samt syskonen Mio och Tintin. Mio har en sällsynt diagnos, kan inte kan gå eller prata. Operation vän i nöd handlar om barns tankar om utsatthet. För vad händer när ett barn som inte kan prata behöver hjälp? Tillsammans med Mios lärare startar Vide Operation vän i nöd. Böckerna visar på Vides egna förmåga och att barns tankar och känslor är viktiga och riktiga.

    Seriens första bok, Operation slutstirrat, tar upp frågor om bemötande och kom ut hösten 2018. Seriens andra bok, Operation rädda sommarlovet, tar upp frågor om ovisshet och kom ut våren 2019. Seriens tredje bok, Operation dödsviktigt, handlar om döden och kom ut våren 2020. Anna Pella är journalist och fotograf med inriktning mot familjeliv och funktionsnedsättning.

    I hennes uppmärksammade bok När du ler stannar tiden berättar hon om hur det är att leva med en dotter med en svår medfödd hjärnskada. Anna Pellas egen familj är förlaga till barnboksserien Funkisfamiljen. Anna Forsmark som illustrerat boken använder humor, värme och mycket detaljer i sina illustrationer. Hon har tidigare illustrerat Lek istället för bråk , Lilla hemlis-boken samt på Libris Lilla nej-boken, Operation slutstirrat, Operation rädda sommarlovet och Operation dödsviktigt.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  9. Ovanliga sporter
    Ovanliga sporter
    Beskrivning
    Vad drömmer du om att göra? Tycker du att de vanliga sporterna är ja, alldeles för vanliga? Då är det här boken för dig! Ovanliga sporter handlar om personer som vågar sticka ut.

    I nio kapitel träffar vi en person som håller på med en ovanlig sport. Det som gör sporterna ovanliga varierar. De kan vara farliga, konstiga, svåra eller helt enkelt okända.

    Kan man verkligen tävla i korvätning? Vad är Timbersport? Och hur går egentligen schack-boxning till?

    Genren kallar vi för fantasifull fakta. Just på grund av att böckerna har två syften. Lust och lärande i ett. Vi vill väcka tankar och ge inspiration till nya drömmar, samtidigt som läsaren får lära sig nyttiga (och ibland helt onyttiga) saker i mötet med texternas färgstarka karaktärer. Joel & Marie

    Joel Berglund är författare och bor i Värnamo med sin familj. Kommer ursprungligen från Stockholm. Joel har skrivit böcker i många olika genrer. Allt från deckare och läromedel till poesi och barnböcker. Ovanliga Sporter är den tredje fristående delen i serien Ovanliga Böcker.

    Marie Herzog frilansande illustratör, uppväxt i Arild (Kullaberg) som numera bor i Malmö. Marie har en MFA i design från HDK-Valand och har även undervisat i bildberättande. Främst illustrerar hon böcker; ett tiotal böcker riktade till vuxna som går Sfi, en sorg- och minnesbok för barn och unga, samt flera bilderböcker för barn.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  10. På uppdrag med Gud  : 365 andakter för växande barn
    På uppdrag med Gud : 365 andakter för växande barn
    Beskrivning
    Du är inte ensam. Det finns någon som alltid är med dig, som alltid finns nära och som alltid bryr sig. Inte bara under roliga dagar. Inte bara under jobbiga dagar. Gud är med dig varje dag och Han är på din sida.

    Varje dag får du ett bibelord, en kort andakt och Dagens uppdrag. Du blir påmind om att Gud verkligen är med dig.

    Precis som föräldrar ser till att deras barn har vad de behöver, kommer Gud att se till att du har vad du behöver i livet. Och vem vet, Han kanske använder just den här boken för att visa dig det?

    Helårsandaktsbok för barn i åldrarna 9-12 år.

    Max Lucado är pastorn och författaren som skriver böcker för den som inte gärna läser böcker. Trots det har hans böcker sålts i över 140 miljoner och blivit utgivna på över 50 språk. Hans fängslande och inspirerande berättelser – och härliga träffsäkra humor – gör att hans böcker ligger på topplistorna och ständigt får nya läsare.

    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  11. Pål & Co 2 - Farlig vinst
    Pål & Co 2 - Farlig vinst
    Beskrivning
    Redan långt nere i backen hör Pål hur det tjoas och vrålas uppe vid hyreshuset. Han skyndar sig hemåt för att se vad det är som pågår.
    Glader står uppflugen på en bänk och viftar vilt med armarna. Nedanför står hans kompisar och skrålar allt vad de orkar.
    - Vi är bäst, vi är bäst, vi är BÄÄÄST!
    När Glader får syn på Pål, viftar han ännu våldsammare med armarna.
    - Skrål, kom hit!
    Pål tvekar. Han har inte alls någon lust att prata med en fyllegubbe just nu.
    - Kom då! tjoar Glader.
    - Vad är det som har hänt? undrar Pål.
    - Vi vann på tipset. Kan du fatta? säger Glader och flinar lyckligt. Här får du en hundring. Gå och köp dig lite godis, du är en sjyst grabb!

    Men firandet tar snabbt slut. Bara några timmar efter att Pål har fått sin hundralapp slår någon ner Glader och hans kompisar, och tar alla pengarna! Pål har sett någon smyga på gubbarna vid parkbänken, och han tror att han vet vem det är. Tillsammans med bästa vännerna Fritz och Nadja, bestämmer han sig för att avslöja rånaren.
    50,00 kr
  12. Pannkaka
    Pannkaka
    Beskrivning
    Att vara en riktig prinsessa betyder väl att man måste uppföra sig fint, niga djupt
    Och göra vackra blombuketter? Om man inte är en piratprinsessa, förstås!

    Prinsessan Pannkaka är förtvivlad. Hon vill inte gifta sig med prins Isidor och flytta in i hans slott av is.
    Det blir ännu ett räddningsuppdrag för Polly och hennes besättning. Men en förrädare ombord hjälper Greve Grym när han försöker fånga in prinsessorna. Hur ska de stoppa honom?
    50,00 kr
  13. Påskberättelsen för barn
    Påskberättelsen för barn
    Beskrivning
    Vad handlar påsken om, egentligen?

    Påsken är en högtid som har firats i flera tusen år. Den firas för att man vill minnas vad som hände i staden Jerusalem i Mellanöstern omkring år 33.

    Följ med nästan 2000 år tillbaka i historien och läs om vad påsken verkligen handlar om.

    Passar åldrarna 4-7 år.

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  14. Passa lillasyster
    Passa lillasyster
    Beskrivning
    Passa lillasyster är den sextonde fristående boken i Helena Bross populära serie om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Det är en serie mycket lättlästa böcker med kort text i versaler och charmiga illustrationer. Perfekta för barn som precis knäckt läskoden.

    Omar ska passa sin lillasyster Heba. De blåser såpbubblor tillsammans med Axel och har jättekul. Ända tills Heba tappar burken och hela tröjan blir blöt. Omar springer in och hämtar en ny. Men när han kommer ut igen är Heba borta! Var kan hon vara? Axel vet inte, han skulle ju bara titta på Edvards nya cykel … Läs också: Nya kompisar, Hundralappen, Polisen kommer!, Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner!, Rädda fågeln! och På en öde ö.

    65,00 kr
  15. Penny ponnyälvan
    Penny ponnyälvan
    Beskrivning
    Kristin och Rebecka hjälper älvan Penny, som letar efter sin magiska ponny Glitter. Men det gör den elake kung Bore med! Och han kan trolla mer än Penny och Glitter
    50,00 kr
  16. Petra presentälvan
    Petra presentälvan
    Beskrivning
    Det är gatufest utanför Kristins hus och det finns mycket roligt att göra. Men barnen som går till presentdragningen får en otäck överraskning. Kan det vara en av svartalferna som har varit framme? Petra presentälvan flyger dit för att försöka ordna upp alltsammans och går rakt i svartalfens fälla!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  17. Polisen kommer!
    Polisen kommer!
    Beskrivning

    Axel och Omar klä ut sig och ger sig ut för att skrämma folk. De ringer på hos folk de känner, men så plötsligt kommer polisen... "Polisen kommer!" ingår i serien "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med få, korta textrader och enkla ord i versaler. Serien handlar om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  18. Polly pianoälvan
    Polly pianoälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  19. Porla, regnälvan
    Porla, regnälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    När Kristin vaknar på morgonen når vattnet ända upp till fönsterkarmen! Utanför öser regnet ner och flickorna ser en svartalf försvinna i en gummibåt med den stulna fjädern. Vad ska de göra nu?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  20. Presenter till tusen : jag lär mig räkna
    Presenter till tusen : jag lär mig räkna
    Beskrivning
    Idag är det födelsedag hos Lina och Leo. Sex år fyller de, det är ett år mer än de fem de firade förra gången. Det ska bli kalas med lekar och varmkorv. Och tårta med tolv ljus, och säkert minst tusen presenter! Men först ska mamma och pappa vakna. Hur kan man sova när det är födelsedag på gång? Den som bestämt att födelsedagar börjar först klockan sju kan ju inte vara riktigt klok.I boken "Presenter till tusen" ger vi oss ut i djungeln av siffror och räknetal. Tänk att det finns så mycket att räkna runt omkring oss!Genom Ingela P. Arrhenius härligt retro-inspirerande bilder får vi följa kalasförberedelser och paketöppning i en värld där siffrorna får ta plats på de mest finurliga sätt. Varje uppslag har även små kluriga uppgifter till den som vill lära sig mer. Vilka siffror gömmer sig i tapeten? Och hur många burkar står kvar i pyramiden när Leo har kastat sin boll?
    85,00 kr
  21. Prostens barnbarn
    Prostens barnbarn
    Beskrivning
    - Ett par vampyrtänder vill jag ha, säger Anton.- Det blir inget mer! Hör du det, säger prosten strängt.- Fast jag vill i alla fall, skriker Anton.Men när Anton lägger sig ner på golvet och skriker: - Jag går inte hem om jag inte får ett par vampyrtänder, då betalar morfar prosten till slut.Det blev ofta som Anton ville ''i alla fall'', den där sommaren då Anton och Carl bodde hos morföräldrarna i den stora grönmålade villan i Borgholm. Carl är sju, hans bror Anton är fem.''Prostens barnbarn och Kalabalik hos morfar prosten är böcker att läsa högt och skratta med. En önskebok inte minst för mormor eller farmor som säkert känner igen många situationer.'' Svenska DagbladetDet finns ytterligare två böcker om morfar prosten och hans påhittiga barnbarn: Kalabalik hos morfar prosten och Opp och hoppa, morfar prosten.
    75,00 kr
  22. Rädda familjen Fransson
    Rädda familjen Fransson
    Beskrivning
    När Maximillians föräldrar ska skilja sig börjar Max be till Jesus om hjälp. Men räcker det att be till Jesus eller behöver man själv hjälpa till? Och vem är den mystiske mannen som kommer till Max och Kias by, ensam, mitt i natten? De försöker lösa mysteriet med den främmande mannen samtidigt som de gör allt att för att rädda Max familj. Kommer de att lyckas eller blir det Gud som till slut griper in?

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  23. Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt
    Rätt och fel : en bok för barn om att välja rätt
    Beskrivning
    Barn föds inte med kunskapen om vad som är rätt och fel. Men på något sätt, hoppas vi att med tiden kunna hjälpa dem med att bli omtänksamma, ansvarstagande och respektfulla vuxna.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  24. Reflexväst Du är värdefull
    Reflexväst Du är värdefull
    Beskrivning
    Gul reflexväst för barn. Västen träs enkelt över huvudet och har resårband i sidorna.
    Reflexvästen är godkänd enligt standarden EN1150 (reflexväst för fritidsbruk) och garanterar mycket god synlighet i trafiken.
    Västen har 2 grå reflexremsor på både framsidan och baksidan.
    På baksidan av västen finns texten “JAG ÄR VÄRDEFULL” tryckt med stora svarta bokstäver.

    Godkända reflexvästar med ett viktigt budskap som passar lika bra på förskolan, i kyrkans barngrupp eller när barnen leker hemma. Håll barnen trygga och synbara så att bilister och cyklister ser barnen på säkert avstånd!

    Godkänd enligt standarden EN1150.
    Ålder: 3-12 år
    Material: 100 % polyester
    Storlek: 400 x 500 mm

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  25. Res med Evelina i Bibelns land
    Res med Evelina i Bibelns land
    Beskrivning
    Evelina är jag som reser runt med dig. Jag är en glad och sprallig liten tjej! På en spännande resa ska jag ge mig ut! Ni får följa med, från början till slut. Ta på er bästa skorna, på äventyr vi går. Vi börjar först med skapelsen och sist vi himlen når! Som en alfabetsbibel den här boken är. Vi läser en historia på varje bokstav här. Jag som skrivit och illustrerat boken heter Åsa-Pia Andersson. Min stora passion i livet är att teckna och måla. Då går jag in i min egna lilla värld, och är så lycklig! Inspirationen får jag från våra tre ”busungar”. Nu vill jag glädja andra, med mina texter och bilder. Så välkommen in i min värld.
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
    • Köp 25 för 128,00 kr/st
  26. Resan till skapelsen
    Resan till skapelsen
    Beskrivning
    Resan till skapelsen (Första boken)
    Mysteriet med de gömda skriftrullarna

    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I det första äventyret svävar Peter, Mary och Hank plötsligt omkring i det stora mörker som fanns innan världen blev till. Du får tillsammans med dem uppleva jordens skapelse, träffa ängeln Mikael, rida på noshörningar och elefanter och kämpa mot en listig orm i Edens lustgård. Ska de lyckas lösa skriftrullens hemlighet eller kommer de att fastna i det förflutna för alltid?

    Om bokserien
    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.
    De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter – annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid!

    Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr.

    Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  27. Resan till Solens land
    Resan till Solens land
    Beskrivning
    Ska vi göra en spännande flygresa, Ellinor? Ja, mamma, det vill jag! Vart då? Till solen. Men här finns ju sol. Jag vet. Men dit jag vill ta dig är solen mycket varmare och lyser mycket gulare. Var är det någonstans? I Enhil, byn där jag föddes. Där ska sova på taket under stjärnorna och månen. Och vi ska vandra hand i hand på gatorna.

    Ellinor och hennes mamma reser till Turkiet för att besöka Enhil, byn där mamma föddes. Det blir en spännande resa, fylld av minnen, men också närhet till en annan värld där historien är nära, där solen och stjärnorna är närmare, där en orm kan vara riktigt farlig och där dofterna och smakerna är starkare och färgerna mer lysande.

    En bok för barn om att ha två länder som ursprung, om hur det kan vara att vara kristen i ett annat land och annan kultur och om allt vi har gemensamt.

    I Resan till Solens land får barnet möta en kristen minoritet i ett muslimskt land, och får en större förståelse för en annan kultur och historia. Det är också en spännande och vacker berättelse om generationer som möts och en tro som bär.

    OM FÖRFATTAREN: Marina Andersson är född i Turkiet och levde i Schweiz innan hon kom till Göteborg. Idag känner hon sig mest som en kosmopolit. Marina skriver skönlitteratur och barnböcker med existentiellt tema, med en önskan om att förmedla glädje. Hon har även gett ut bilderboken Teo och Ingvar på Pärlan. Innan dess har hon även en utgiven självbiografisk roman med namnet Farväl, välkommen hem.

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  28. Retliga bröder och gnälliga systrar!
    Retliga bröder och gnälliga systrar!
    Beskrivning
    En bok för barn om syskonrivalitetSyskonrivalitet är någonting som berör de allra flesta familjer; men det kan gå ganska illa om man inte gör någonting åt det. Barnen kommer alltid att känna sig som konkurrenter när det gäller en förälders kärlek och uppmärksamhet.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  29. Riddaren på den gula cykeln
    Riddaren på den gula cykeln
    Beskrivning
    Ett mystiskt brev från Det universella rådet. Ett uppdrag att göra gott och hjälpa människor i nöd. Magiska krafter att kunna läsa och kanske ändra på innehåll i brev, utan att ens öppna kuvertet. Och en passionerad brevbärare som bor i ett gult hus (som ser ut som en brevlåda) i Björkängen utanför Stockholm.

    Detta är några av ingredienserna i den här annorlunda berättelsen om vardagshjältar och en modern tids Robin Hood, skriven av Birger Thureson, bland annat känd för "Vittnet som vägrade tiga", tillsammans med dottern Jenny Thureson. Nu är frågan om brevbäraren Jack Andersson ska kunna hålla sitt uppdrag hemligt för sin dotter Emma, kollegorna och den vassa postinspektören Viveca? Och vilka är de där i Det universella rådet egentligen?

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  30. Ring 112
    Ring 112
    Beskrivning

    Det blir till att ringa 112 när Maja hamnar snett i studsmattan. "Ring 112" är är den nionde helt fristående delen i serien med Sveriges populäraste förstaklassare, "Klass 1b" av Helena Bross och Christel Rönns. Varje bok har någon eller några av kompisarna i klassen som huvudperson.

    50,00 kr
  31. Roliga historier
    Roliga historier
    Beskrivning

    Myggan var ute på sin första flygtur. När han kom hem frågade myggmamman:


    Hur gick det?


    Toppen! Alla människor klappade händerna när jag kom!


    Många skratt för nybörjarläsarna med träffsäkra illustrationer av Bettina Johansson.

    50,00 kr
  32. Rubina den röda älvan
    Rubina den röda älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Någonting hemskt har hänt i Älvlandet. Rubina den röda älvan saknar sina regnbågssystrar. Kan de två flickorna Rebecka och Kristin hjälpa henne?


    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  33. Saffransmysteriet
    Saffransmysteriet
    Beskrivning
    Lasse och Maja är i dag barnens favoriter som ivrigt klättrar på boklistorna! Böckerna har vunnit priser - bl.a. Spårhunden 2005 - och julen 2006 dyker Lasse och Maja även upp som julkalender på SVT.
    Men innan dess är det dags för Lasse och Majas elfte fall - där själva julen är i farozonen!
    65,00 kr
  34. Safira den blå älvan
    Safira den blå älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Safira, den blå älvan, har råkat illa ut och svävar i fara. Kan strandens krabbor hjälpa Rebecka och Kristin att rädda henne?

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  35. Saga på ridskolan
    Saga på ridskolan
    Beskrivning
    Alla andra dagar är Saga och Max bästa vänner. Men inte nu. De ser ilsket på varandra.

    Saga ska börja rida, på ridskola! Hon är överlycklig och säker på att det kommer att gå hur bra som helst. Rädd är hon verkligen inte! Men det är Max, Sagas bästa kompis, som har följt med till ridskolan. Något händer. De blir osams. Saga kommer ensam till stallet, men det går väl lika bra? Fast när ridläraren ropar att det är dags att börja trava och Sagas häst faktiskt gör det, DÅ känns det inte lika bra längre. Hon skumpar hit och dit, hjälmen åker ner för ögonen. Hjälp, det känns det känns som hon ska ramla av! Plötsligt vet hon hur det känns att vara rädd.

    Ny Kodknäckare av fantastiska Pia Hagmar. Trots de korta, enkla meningarna skrivna med versaler växer det här fram drama¬tik för de yngsta, eller de som just har knäckt koden. lättläst text i versaler och charmiga, uttrycksfulla bilder av Maria Källström. Berättelsen är skriven av välkända Pia Hagmar passar väldigt bra till målgrup¬pen, som alldeles säkert kan känna igen sig i Sagas känslor. BTJ

    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
  36. Saga, solälvan
    Saga, solälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Solen lyser så starkt att majsen på fälten poppar till popcorn, och det blir bara varmare och varmare i Älvlandet. Nu måste flickorna försöka få tag i solälvans fjäder innan allt blir sönderbränt. Men var gömmer sig svartalfen?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  37. Sagan om foten
    Sagan om foten
    Beskrivning
    Den här boken handlar om en fot som tröttnat på sin plats i kroppen. Hur skulle det vara att byta plats med någon annan kroppsdel? Följ med på etet roligt äventyr där foten får känna på hur det är att t ex sitta på näsans plats.

    Boken avslutas med uppmuntrande ord och bibelhänvisningar för fördjupning.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
    • Köp 25 för 92,00 kr/st
  38. Sagor från hela världen : speciellt återberättade för högläsning
    Sagor från hela världen : speciellt återberättade för högläsning
    Beskrivning
    .Det var en gång.. Med dessa ord öppnar vi dörren in till sagornas värld, och oavsett var i världen de har berättats så har de en sak gemensamt: de är en hjälp för barn och andra lyssnare att tolka världen. De påminner om att det inte alltid är de starkaste som segrar, att det för varje problem finns en lösning, att det goda vinner i längden och att de små inte alltid är de minsta. Så kliv upp i läsfåtöljen och låt dina åhörare få följa med resan till landet som ligger någonstans bortom .Det var en gång..
    100,00 kr
  39. Sally och meningen med nästan allt
    Sally och meningen med nästan allt
    Beskrivning
    Sally känner sig sjuk av oro. Hon kommer inte ens upp ur sängen.
    – Ring Viola, säger mamma till pappa. Hon kanske får upp henne.
    Och Viola kommer.
    – Vi ska samlas om en kvart, säger hon på sitt vanliga lugna sätt.
    – Jag kan inte, viskar Sally.
    Det känns som om armarna och benen väger tusen kilo vardera.
    – Showen är asbra, säger Viola … och vem tar åt sig äran om inte du kommer?
    – SOFFIS! säger Sally.
    Plötsligt talar hon klart och tydligt.
    Och när hon tänker på Koffe får hon lite kraft i benen också. Hon stiger beslutsamt upp.
    – Ska vi gå då? säger hon.
    165,00 kr
  40. Sanna salsaälvan
    Sanna salsaälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  41. Sara safirälvan
    Sara safirälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  42. Sätt straffen, Charlotte!
    Sätt straffen, Charlotte!
    Beskrivning

    Det är dags för första cupen för Charlotte och hennes lag IF Ekby.
    Motståndet är tufft. Men det är Charlotte också.
    Det gäller att hålla huvudet kallt när matchen ska avgöras med straffar.
    Hon bara måste sätta den!



    Det här är den första boken om Charlotte och hennes fotbollsäventyr. Serien bygger på landslagsstjärnan Charlotte Rohlin och är skriven

    50,00 kr
  43. Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka
    Schysst i sport och spel : en bok för barn om att spela och leka
    Beskrivning
    Dela med dig av den här boken till de barn du bryr dig om så att de spel de spelar är förnuftiga och sunda. Hjälp dem lära sig hur man spelar schysst och du ger dem en gåva för livet.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  44. Se upp för Super-Sally!
    Se upp för Super-Sally!
    Beskrivning
    Sally ska starta ett band. Eftersom hon är sångerska ska hon sjunga. Det borde inte vara så svårt att övertala henne att vara med i ett så bra band.
    Amy är en av glitterflickorna i Sallys klass. Sally vill så gärna att Amys glitter liksom ska smitta av sig lite.
    Då börjar glitterflickorna kalla Sally för "blå tjejen". Tänk om alla glömmer bort att hon heter Sally nu! Men det finns en som vet vem Sally är mycket mer än en blå tjej ...
    40,00 kr
  45. Selma sälälvan
    Selma sälälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  46. Siffer-skoj med Klass 1 b
    Siffer-skoj med Klass 1 b
    Beskrivning
    Öva siffror med kompisarna i Klass 1b! En fylla i-bok med hårda pärmar och lekfulla övningar sammanställda av Helena Bross på rätt nivå för nybörjaren. Här får du räkna, rita och klura med siffror, former och mönster. En aktivitetsbok för alla som gillar böckerna om Klass 1b! Pröva också: Bokstavs-skoj.
    50,00 kr
  47. Simba : barnens bok om vilda djur i Afrika
    Simba : barnens bok om vilda djur i Afrika
    Beskrivning
    Följ med oss till Masai Mara i Afrika och träffa lejon, elefanter, giraffer, zebror, leoparder och många andra vilda djur som lever här på savannen. Vi kommer i precis rätt tid. Många av djuren har just fött sina ungar, och vi har chans att få se och lära oss mycket om hur de lever.

    Boken Simba kom första gången ut 1997. Den valdes då till Årets Pandabok för barn och ungdom av Världsnaturfonden. Det här är en omarbetad upplaga med till stora delar nytt bildmaterial.

    Röster om Simba:

    En godbit att läsa högt ur på sängkanten för vilken femåring som helst och för den som läser! Uno Nilsson, Bibliotekstjänst Ge boken Simba till era barn i julklapp! De kommer att tindra med ögonen. Mark Levengood Utsökta panoramafotografier, välskriven och lättfattlig. En guldgruva vid temastudier om Afrika. Elsie Runnö, Bibliotekstjänst

    Sven Zetterlund är en mångårig och kunnig naturfotograf. I sina barnböcker förmedlar han inte bara stor kunskap och passion för djur och natur, utan lyckas också fångat härliga, ömsinta och dråpliga situationer i djurens värld. Simba - Barnens bok om vilda djur i Afrika blev WWF:s pandabok 1997. Boken skrev han tillsammans med sin fru Ingegerd, som avled i en tragisk olycka 2002.

    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  48. Simborgarmysteriet
    Simborgarmysteriet
    Beskrivning

    Stölder, tappade badbyxor och brandlarm - vad är det som händer under Stora julsimmet egentligen? Martin Widmark är på topphumör när han i högt tempo berättar det tjugonde äventyret om Lasse och Maja. Helena Willis karakteristiska illustrationer, nu i färg, eldar förstås på ytterligare. Ett fartfyllt mysterium med slapstickinslag!

    75,00 kr
  49. Simskolan
    Simskolan
    Beskrivning

    Hela klassen är på simskola. Axel tycker att det är kul men inte Omar. Hans ben bara sjunker och ibland sjunker huvudet också! Hur ska Axel göra för att hjälpa honom?
    "Simskolan" ingår i "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med korta textrader och enkla ord i versaler. Böckerna handlar om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    75,00 kr
  50. Sjukhusmysteriet
    Sjukhusmysteriet
    Beskrivning

    Vad händer på Valleby sjukhus? Smycken försvinner spårlöst när patienter gipsas. Polismästaren spanar intensivt på personalen, men ingen kan gripas så länge stöldgodset är borta. Lasse och Maja kommer på ett smart sätt för att lösa gåtan i den nittonde boken om LasseMajas detektivbyrå.

    65,00 kr
  51. Ska vi leka matte?
    Ska vi leka matte?
    Beskrivning
    Mycket av det som Anton och Julia gör är faktiskt rena matten. De hoppar hage, målar clowner, gör godis och leker gissningslekar. De hjälper varandra att hitta lösningar. För ibland är matte lite finurligt. Men det är ju det som är spännande också. Kristin Dahls tredje mattebok vänder sig till de yngre barnen, från sex år och uppåt. Perfekt för familjen att leka tillsammans.

    75,00 kr
  52. Skatten i potatisåkern
    Skatten i potatisåkern
    Beskrivning
    Fyra berättelser; Munken Osams Med Sigge, Skatten I Potatisåkern, Laga Tänderna Med Daim och Pappa Snyter Sig I Duken hinns med på drygt åttio sidor och Samuelssons vana trogen blandas humor och allvar och avvägningen dem emellan är bra. Det påminner lite om böckerna om Sune även om det är fokus på kompisrelationer snarare än på funderingar om tjejer. Och så givetvis den mer kristna präglingen där Munken och Kulan gärna vänder sig till söndagsskoleläraren Rune om de undrar något eller hamnar i något bekymmersamt. Samtliga fyra historier fungerar bra. Favoriten är den som gett namn åt boken,Skatten I Potatisåkern där författaren på ett bra sätt anspelar på en berättelse från Matteus evangelium i Nya Testamentet.
    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
    • Köp 25 för 104,00 kr/st
  53. Skimra och igelkotten
    Skimra och igelkotten
    Beskrivning
    När fjärilarna leker i en fruktträdgård träffar de en igelkott som har problem. Det har fastnat ett ruttet äpple i hans taggar! Men hur ska fjärilarna kunna hjälpa till? Om de flyger för nära igelkotten kan de vassa taggarna förstöra deras vingar.
    50,00 kr
  54. Skimras första dag
    Skimras första dag
    Beskrivning
    Den lilla höfjärilen Skimra har precis tagit sig ur sin kokong. Hon känner sig lite ensam, så hon längtar efter att hitta vänner och upptäcka allt spännande på ängen. Men först måste hon lära sig att använda sina vackra, gula vingar.
    50,00 kr
  55. Skogen : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Skogen : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Beskrivning
    Upptäck och läs om allt du kan hitta i skogen! Den här boken är perfekt för barn som gärna vill utforska världens alla skogar. Från kalla barrträskogar till ökenväxande träd och tropiska regnskogar här finns allt du behöver veta om träd och varelserna som lever i dem.

    Med roliga aktiviteter och mängder av spännande fakta är Skogen ett måste för alla nyfikna barn.

    I samma serie på Lind & Co finns även:

    Fåglar
    Stranden
    Vädret

    65,00 kr
  56. Skolmysteriet
    Skolmysteriet
    Beskrivning
    Valleby håller på att svämma över av falska sedlar och någon har tagit tusentals kopior i smyg på skolans nya färgkopiator. Kan det finnas ett samband? Detektiverna Lasse och Maja står inför sitt nionde fall.
    Martin Widmarks pusseldeckare är barnens favoriter. I år tilldelades "Mumiemysteriet" 2:a pris i kategorin 7-9 år av Bokjuryn.
    65,00 kr
  57. Slottsbranden : Vadstena
    Slottsbranden : Vadstena
    Beskrivning
    Det är sommarlov och Saga och Emil vill hellre bada än att följa med mamma till Vadstena klostermuseum.

    Det kanske blir superspännande, säger mamma.

    Ingen av dem anar hur spännande det kommer att bli.

    Mitt under rundturen upptäcker Saga och Emil att de förflyttats i tiden. Klostrets rum är utbytta mot stora slottssalar. Och istället för nunnor är det riddare de möter i korridorerna. Plötsligt ropar någon att elden är lös! Ska Saga och Emil hinna rädda pojken som sitter oskyldigt fängslad, innan lågorna når tornet?

    Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Slottsbranden besöks Vadstena. Äventyret utspelar sig på 1300-talet, då det fanns riddare i Sverige och då en brand skadade Folkungaättens palats i Vadstena. Ruinerna låg sedan gömda i 600 år bakom klostrets murar.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  58. Slottsmysteriet
    Slottsmysteriet
    Beskrivning
    De populära detektiverna Lasse och Maja har skaffat sig Vallebys skarpaste hjärnor efter 15 år i deckarbranschen. Men är de smarta nog för att lösa fall 26? Det som började som en generös chokladprovning på slottet, visar sig även innehålla ett fantastiskt erbjudande som lovar stor utdelning - bara man satsar lite pengar. Lasse och Maja blir misstänksamma: det låter för bra för att vara sant.

    Vallebyborna provsmakar utsökt choklad på slottet. Det är greve von Farsen som bjuder på egentillverkade praliner från sin plantage. De låter sig väl smaka och tjusas av den framgångsrika greven och hans lyx. Så kan de alla få det, menar greven, bara de satsar pengar i hans nya plantage. Hans betjänt, den döve Floyd Nilsson, iakttar vaksamt alla deltagarna under provningen och förser hela tiden greven med handskrivna lappar. Det verkar vara något lurt på gång! Lasse och Maja smyger iväg och upptäcker att slottets övriga rum är tömda på möbler. Och att en startklar motorcykel väntar i garaget ...

    Martin Widmark har en osviklig förmåga att hitta aktuella teman för sina berättelser: här får oseriösa finansiella metoder sig en känga. Och han kan konsten att berätta en historia som är "lättläst, men inte lättlöst!" Ett enkelt och rakt språk - med en välplanerad och klurig intrig - tillsammans med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotståndligt läsäventyr. Inte undra på att nästan varje barn i Sverige har full koll på Lasse och Maja!

    Böckerna, som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, är alltjämt de mest utlånade på biblioteken. År 2017 har det sålts över 3 miljoner LasseMaja-böcker i Sverige. Och barnens ständiga storfavoriter fortsätter att lösa nya kluriga deckargåtor!

    75,00 kr
  59. Småkrypsjakten
    Småkrypsjakten
    Beskrivning

    Det är kul att gå på småkrypsjakt. Men vad är det som kliar så mycket i Majas huvud? Kanske är det en myra? Fröken tittar och ser att Maja har fått löss. Snart visar det sig att flera i klassen har löss - även de som tvättar håret varje dag!
    Efter fjorton böcker räknas ettagluttarnas egen favoritserie Klass 1b till klassikerna i börja-läsa-genren. Böckerna där både killar och tjejer kan känna igen sig och där varje bok i serien har någon eller några av kompisarna i Klass 1b som huvudperson. "Småkrypsjakten" är den femtonde, helt fristående, delen.

    50,00 kr
  60. Smaskens med Evelina
    Smaskens med Evelina
    Beskrivning
    En bakbok full av smaskiga recept och små användbara tips på rim som gör det både roligt och lätt för barnen att baka!
    Med 116 kreativt utformade recept från A till Ö och fantastiska illustrationer av Åsa-Pia Andersson. För varje bokstav finns även små korta texter och böner att läsa medan degen jäser eller kakan är i ugnen!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Smaskens med Evelina är hennes sjätte barnbok

    125,00 kr
  61. Smaskens med Evelina
    Smaskens med Evelina
    Beskrivning
    En bakbok full av smaskiga recept och små användbara tips på rim som gör det både roligt och lätt för barnen att baka!
    Med 116 kreativt utformade recept från A till Ö och fantastiska illustrationer av Åsa-Pia Andersson. För varje bokstav finns även små korta texter och böner att läsa medan degen jäser eller kakan är i ugnen!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Smaskens med Evelina är hennes sjätte barnbok

    125,00 kr
    • Köp 3 för 202,50 kr/st
    • Köp 10 för 191,25 kr/st
  62. Smilla saxofonälvan
    Smilla saxofonälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  63. Snobben och kärleken
    Snobben och kärleken
    Beskrivning
    I Snobben och kärleken har vi samlat de bästa Snobben-stripparna på temat kärlek. Här får vi bland annat följa Karls rörande försök att komma i kontakt med den av honom så dyrkade lilla rödhåriga flickan, vi får se hur Gullan gör allt för att den ständigt pianospelande Leonard ska bli lika förälskad i henne som hon är i honom, och så får vi njuta av Snobben själv som charmör.Vilken stor roll kärleken spelar i våra liv, blir tydligt i Snobben och kärleken. Ingen förblir opåverkad, alla vill bli älskade och ha någon att älska (Leonard älskar kanske inte Gullan, men han älskar Beethovens musik med hela sitt hjärta). Och sällan har kärlekens olika sidor skildrats lika insiktsfullt som i denna folkkära serie.Snobben (eller Peanuts som den heter i original) är en av världens i särklass populäraste serier. Den skapades av CHARLES M. SCHULZ (19222000) och publicerades för första gången den 2 oktober 1950. Genom åren har den publicerats i över 2 600 tidningar i 75 länder världen över. Den har blivit bok och film många gånger, och figurerna har kommit att ingå i det allmänna medvetandet.
    65,00 kr
  64. Sofia sotkattsälvan
    Sofia sotkattsälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  65. Sofie modeälvan
    Sofie modeälvan
    Beskrivning
    En av Kristins vänner ska ha födelsedagskalas. Naturligtvis hittar en svartalf dit och ställer till problem, och så fort Sofie modeälvan dyker upp för att rädda situationen lägger han sig i bakhåll för att stjäla hennes magiska väska

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  66. Sommardrömmar
    Sommardrömmar
    Beskrivning
    Första sommaren med Tarzan!En hel lång sommar ligger framför oss. Siri och jag ser på varandra och ler. Bättre än så här kan livet inte vara. Vi går ner till hagen. Där betar Tarzan tillsammans med Göstas tre skrangliga travare.- Vad fin han är, säger Siri och låter blicken vila på Tarzan. Sedan några månader tillbaka har Flisans högsta dröm blivit sann hon har fått en alldeles egen häst! Men det är inte alls så lätt att vara hästägare som Flisan först trodde, särskilt till en envis ponny. Som tur är har hon fått hjälp av Sofie från ridskolan och även Kevin tuffa Kevin Olsson som rider fast hans kompisar inte vet om det. Men snart inser Flisan att det inte är lätt att dela Tarzan med andra. Sofie och Kevin bestämmer hur Tarzan ska ridas och helt plötsligt känns det inte som Flisan är hans ägare längre! Samtidigt vet hon ju att Sofie och Kevin faktiskt har hjälpt henne, utan dem skulle hon aldrig ha kunnat börja rida Tarzan. Men Flisan känner sig ändå arg och ledsen. Drömmen om ett roligt sommarlov i stallet med Siri känns långt borta. Så en dag när Siri och Flisan kommer till stallet är Tarzan försvunnen! Då förstår Flisan att hon måste göra något för att inte hela sommarlovet ska bli förstört. Och när hon får följa med stallägaren Gösta på en tur i vagn bakom en av hans travare, kommer hon på världens bästa idé, alldeles själv Nu gäller det bara att övertala Gösta!
    50,00 kr
  67. Söta djurungar : pysselbok
    Söta djurungar : pysselbok
    Beskrivning
    Kom och lek med de gulliga djurungarna i den här söta pysselboken!

    Här finns över 500 klistermärken och massor av fina pappfigurer som du kan trycka ut och leka med länge!

    Du kan också göra fina gratulationskort och skyltar att hänga på din dörr.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  68. Spionerna i Jeriko
    Spionerna i Jeriko
    Beskrivning
    Spionerna i Jeriko (Fjärde boken)
    Mysteriet med de gömda skriftrullarna
    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I Spionerna i Jeriko färdas Peter, Mary och Hank till en forntida öken – precis när israeliterna är på väg att gå in i landet som Gud har lovat dem. Tidsresenärerna följer med på ett hemligt spionuppdrag inne i Jeriko, hjälper Rahab att komma i säkerhet och konfronterar den lömske Mannen i Svart. Klarar de att lösa skriftrullens hemlighet innan stadens murar börjar rasa?

    Om bokserien
    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter – annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid! Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr. Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv

    140,00 kr
  69. Stå emot grupptryck : en bok för barn om att vara sig själv
    Stå emot grupptryck : en bok för barn om att vara sig själv
    Beskrivning
    Att vilja bli accepterade av sina kompisar är en naturlig del av barns sociala utveckling. Men barn kan bli för påverkade av vad "vänner" tycker om dem och vad de vill att de skall göra.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 692

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå