View as Tabell Lista

Artiklar 401-497 av 497

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Sjung evangelium 9 - Not
  Sjung evangelium 9 - Not
  Beskrivning
  Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Deep river (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Glädjesång (Lennart Jernestrand) Han vid min sida går (Thure Bäckman/Einar Ekberg, arr: Lennart Jernestrand) Herre jag kommer inför dej (Lennart Jernestrand) Herre låt ingenting binda de vingar (Lina Sandell/Joël Blomqvist, sättn: Lennart Jernestrand) Jag tror på Gud (W C Martin/C H Gabriel, sv text: Ivar Lindestad, arr: Lennart Jernestrand) Jag ville vara så ren (Okänd, sättn: Lennart Jernestrand) Jesus du har segrat (Lennart Jernestrand) Omkring ditt ord (Anna Ölander/Friedrich Silcher, arr: Lennart Jernestrand) Som hjorten längtar till vattenbäckar (Ps 42:1,6,9,12/Lennart Jernestrand) Stilla din oro (Roland Andersson/Lennart Jernestrand) Trygghet (Okänd/Rysk mel?, arr: Lennart Jernestrand) Vid Jesu fötter (Anders Frostenson/Lennart Jernestrand) Min Fader vakar över mig – Jag tror på Gud (Martin/Gabriel, sv text: I Lindestad, arr: L J)
  • Köp 3 för 38,24 kr/st
 2. Sjung för Guds skull
  Sjung för Guds skull
  Beskrivning
  Nothäfte till Gullans sånger som handlar om att sjunga för Guds skull
  75,00 kr
 3. Sjung och lek med Sally Säl
  Sjung och lek med Sally Säl
  Beskrivning
  Bok inkl CD. I boken finns en musiksaga, sånger, en minimusikal samt bearbetnings- och utvecklingsförslag - allt med havet som tema. För förskolan och årskurs 1-3.
  300,00 kr
 4. Sjung till Herrens ära : församlingssånger
  Sjung till Herrens ära : församlingssånger
  Beskrivning
  220 lovsånger, psalmer och andliga visor som både "lovsångsmänniskor och psalmsångsmänniskor" kan mötas kring. Förutom lovsånger och moderna psalmer med ett klassiskt innehåll finns här nytt nordiskt material, doppsalmer som inte förutsätter vuxendop, nyöversatta påskpsalmer m.m. Ett ämnesregister underlättar sångvalet.
  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 5. Sjungande gung
  Sjungande gung
  Beskrivning
  Sjungande gung innehåller 20 sånger för såväl dans och lek som bön och vila. Några sånger kan också användas vid dop. Tanken är att erbjuda en sångskatt som kan få komma till användning i barn- och föräldragrupper, i barnkören och i hemmet. Det är också sånger att växa med.

  Nothäftet innehåller alla sånger med ackordanalys. På cd:n finns alla sånger insjungna med en variation av barn- och vuxenröster.

  Cd:n är både en hjälp vid unison sång i barngruppen och en fin present att ge till föräldrarna.

  Både nothäftet och cd:n ger tillgång till ett antal singbackfiler

  • Köp 3 för 148,50 kr/st
  • Köp 10 för 140,25 kr/st
 6. Skapelsen : gudstjänstmusikal
  Skapelsen : gudstjänstmusikal
  Beskrivning
  I gudstjänstmusikalen Skapelsen får köränglar och dramaänglar tillsammans framföra skapelseberättelsen, som ett sätt att sätta fokus på vårt ansvar för miljön.

  Nio sånger ingår, och i vissa kan hela församlingen sjunga med. Hela materialet är ett kopierings-underlag och ger också tillgång till alla texter digitalt. Det underlättar för den som vill skapa en gudstjänstagenda.

  Materialet är lämpligt för åldrarna 6–12 år

  Kopieringsunderlag, klammerhäftad

  300,00 kr
 7. Skratt, På gång och lite… - Not
  Skratt, På gång och lite… - Not
  Beskrivning
  Glada sånger, allvarliga sånger, tokiga sånger. 31 sånger av Sofia och Hanna Corneskog från de omtyckta utgåvorna Skratt, På gång och Glädjefnatt, här samlade i en volym. Det är du (Sofia och Hanna Corneskog) Du finns alltid här hos mig (Sofia Corneskog) Du lilla ljus (Hanna Corneskog) Du är dunderbra! (Sofia Corneskog) Du är min far (Sofia Corneskog) Du är OK (Sofia Corneskog) Du är värd vår sång (Sofia och Hanna Corneskog) Därför dansar jag (Hanna Corneskog) Funderingar (Sofia Corneskog/Hanna Corneskog) Gud du är min vän (Sofia Corneskog) Gud han älskar mig (Sofia Corneskog) Gud är stor (Mungu ni mkun) (Hanna Corneskog) Gud är stor större störst (Sofia Corneskog) I feel safe (Sofia Corneskog) I Guds familj (Sofia Corneskog) Ingen annan än Jesus (Hanna Corneskog) Jag går på livets väg (Hanna Corneskog) Jag har en sång (Sofia Corneskog) Jesus du är bäst (Sofia Corneskog) Jesus är min vän (Hanna Corneskog) Mungu ni mkun (Gud är stor) (Hanna Corneskog) Non stop (Hanna Corneskog) På gång (Sofia och Hanna Corneskog) Skratt (Sofia Corneskog) Släpper du loss lite gung (Sofia Corneskog) Snack/Tack till Jesus (Sofia och Hanna Corneskog) Som ett litet frö (Sofia och Hanna Corneskog) Så skönt att vara hos dig (Hanna Corneskog) Tack Jesus för att du finns (Hanna Corneskog) Tja la la (Sofia Corneskog) Vi ska tala om (Sofia Corneskog) Vi vill visa alla (Hanna Corneskog
  • Köp 3 för 157,49 kr/st
  • Köp 10 för 148,75 kr/st
 8. Skrik för livet, handledning
  Skrik för livet, handledning
  Beskrivning
  Mässa av Ingemar Olsson - handledning
  75,00 kr
 9. Släpp taget - Not
  Släpp taget - Not
  Beskrivning
  En fortsättning och utveckling av Stefans Skölds Upp- och nersjungningar (SKS Musikbok Nr. 1). I den första delen av denna bok får vi hjälp med elementära och grundläggande sångproblem: hållning, avslappning, andningskontroll mm. I den andra delen finns en mängd nya uppsjungningsövningar. Övningarna finns i flera tonarter för dem som behöver hjälp vid pianot och innehåller även sångtekniska kommentarer
  225,00 kr
 10. Sliten bön/Wistrand - Not
  Sliten bön/Wistrand - Not
  Beskrivning
  Nothäftet till lovsångsledaren Andreas Wistrands CD "Sliten bön". Andreas Wistrand kommer från Jönköping men bor sedan några år tillbaka i Kumla. Ända sedan han var i 15-årsåldern har lovsång legat honom varmt om hjärtat. Från att spela trummor och percussion med olika uppsättningar och band, började han 1999 mer aktivt utvecklas som lovsångsledare och har de senaste åren arbetat mycket med eget material. Visionen som har burit och bär honom är längtan efter att få se människor lovsjunga Gud i glädje och med frimodighet. Andreas släpper nu sin första skiva och den heter "Sliten bön" och innehåller texter som reflekterar relationen med Gud, både i med- och motgång. Musikaliskt innehåller den pop/rock à la Lars Winnerbäck och Håkan Hellström och med inslag av country på sina ställen. De allra flesta sångerna har Andreas skrivit text och musik till och de har testats "live" i många sammanhang, bl a under Torpkonferensen där Andreas varit en av lovsångsledarna. På skivan, som är inspelad live, medverkar framför allt de sångare och musiker som Andreas normalt jobbar med, men med mix och mastring har han bl a fått hjälp av Joakim Styrén som bl a "rattat" åt Carola, A-Teens och Uno Svenningsson. 1. Mellan dig och mig 2. En lovsång 3. I bönens rum 4. Du är Gud 5. Jesus, jag älskar dig 6. Ingen som du 7. Bara du är värd 8. Sliten bön 9. Andra sidan 10. Den plats 11. Fridens hav 12. Välkommen till denna plats 13. Tacka Herren för han är god 14. Trygg hos dig 15. Jag längtar hem
  • Köp 3 för 127,50 kr/st
 11. Små sånger om stora ord - Not
  Små sånger om stora ord - Not
  Beskrivning
  Nya sånger för dig som jobbar med kör, solosång, temagudstjänster eller konfirmander. I en tid av fasader och fake news vill Jonas Engström med Små sånger om stora ord tillsammans med Ola Hedén, Christoffer Wallin, kören One Nation och övriga solister/musiker uppmuntra och utmana både sångare och lyssnare till nyfikna och ärliga samtal kring sånger som »Något om Nåden«, »Där förlåtelsen bor« och »Bara kärleken kan vinna«.

  Sångerna är arrangerade för SAT/B-kör men flera av sångerna fungerar även att sjunga solo. Musikaliskt sträcker sångerna sig från den svenska körtraditionen via jazz och balkanmusik till afroamerikansk körtradition. Ibland med en solist och ibland med fullt komp och blåssektion.

  • Köp 3 för 76,50 kr/st
  • Köp 10 för 72,25 kr/st
 12. Smått om stort
  Smått om stort
  Beskrivning
  Sjung tillsammans om smått och stort. Tomas Boström har berättat, målat och skrivit tjugo sånger att leva med och luta sig mot...
  65,00 kr
 13. Sofia Karlsson Levande : samlade sånger och låtar
  Sofia Karlsson Levande : samlade sånger och låtar
  Beskrivning
  albumet Svarta ballader 2005 och ett omfattande turnérande har Sofia Karlsson etablerat sig som en i ordets bästa mening folkkär artist. Sofias tolkningar av välkända och älskade visor samt hennes egna sånger har vunnit en plats i människors hjärtan. Många är de som efter konserter, i e-post och i brev frågat efter noter till arrangemangen. Därav denna notbok som fått titeln Levande, samlade sånger och låtar.Här finns förstås några av de klassiska Dan Andersson-tonsättningarna jämte Sofie Livebrants nya, snart lika klassiker-stämplade kompositioner till samme diktares texter. Sofias egna sånger som Andra sidan, Visa från Kåkbrinken och Gamla stan, hennes arrangemang och nytolkning av trad-låten Frid på jord från hyllade Jul i folkton-skivan, Peps Persson-favoriten Spelar för livet och Roger Tallroths Alltid dig nära med text av Sofia.Sofia har även skrivit personliga kommentarer till sångerna.I samband med notboken släpps också en live-skiva med samma titel innehållande inspelningar av i stort samma material från turnéerna 2009 och 2010.Notboken Levande ges ut i ett samarbete mellan Notfabriken, Sally Wiola Music AB och Playground Music Scandinavia AB.Inb. mjuk pärm. Format 169 x 229 mm. 80 sidor.
  175,00 kr
 14. Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Beskrivning
  Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
  110,00 kr
 15. Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Som det bröd vi delar - agenda - Not
  Beskrivning
  Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 16. Som det bröd vi delar - kör - Not
  Som det bröd vi delar - kör - Not
  • Köp 3 för 85,50 kr/st
  • Köp 10 för 80,75 kr/st
 17. Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
  Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
  Beskrivning
  Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
  50,00 kr
 18. Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
  Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
  Beskrivning
  SOM EN DIAMANT - ny barnskiva av Sofia och Hanna Corneskog! I samma anda som Skratt och På gång presenteras här 12 nya fräscha, ösiga och lugna låtar, alltifrån pop/rock till bossa/folkmusik. Denna skiva har ett språk som utgår från barns sätt att tänka och som handlar om livet; Gud, vänskap, glädje, barns värde, funderingar mm och att Gud finns med genom allt. 1. Vi är barn och vi är här 2. Livet 3. Som en diamant(Fjant/Klant) 4. Jag vill tacka Dig, farJag vill tacka Dig, farJag vill tacka dig, Far 5. Åeeyå 6. Lika som bär 7. Bästa vänner 8. Från söder till norr 9. Vi ber en bön 10. Kom och dansa 11. Du är med mig alla dagar 12. Undringar
  • Köp 3 för 108,00 kr/st
  • Köp 10 för 102,00 kr/st
 19. Som ett spännande paket - Not
  Som ett spännande paket - Not
  Beskrivning
  Här är de båda familjerna Ivarson tillbaka med ännu en förträfflig barnmusikal! * Att vara vänner - Vad är en vän? Det är skönt att ha en vän! * Att vara barn - barns rättigheter, om rätten att få säga ifrån Lämplig ålder: 5-12 En helt vanlig dag Jönsson Pelle Päron Säg till...eller ifrån! Du är du Vad är du rädd för? En strimma av ljus Ett ljus för dej Som ett spännande paket Vänner
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 20. Som ljus från himlen - Not
  Som ljus från himlen - Not
  Beskrivning
  28 sånger av Roberth johansson
  75,00 kr
 21. Sommarpop
  Sommarpop
  Beskrivning
  De bästa sommarlåtarna, alla med melodi, text och ackordanalys.
  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
  • Köp 25 för 116,00 kr/st
 22. Sondo : svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling
  Sondo : svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling
  Beskrivning
  Svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling. Sondo betyder söndag på shona, majoritetsspråket i Zimbabwe. Sondo-mässan är baserad på mässans ordinarium men är dynamisk och utbytbar i sina delar. Sjungs på svenska och shona.
  • Köp 3 för 110,51 kr/st
 23. Songbook eleven offers - Not
  Songbook eleven offers - Not
  Beskrivning
  Elva sånger på engelska
  100,00 kr
 24. Spela orgel
  Spela orgel
  Beskrivning
  Orgeln är ett spännande instrument för alla åldrar! Spela orgel! är upplagd så att barn i åldrarna 6–12 år kan lära sig att spela orgel från grunden, även utan förkunskaper i pianospel. Här får eleven steg för steg lära sig de olika momenten i orgelspel, med hjälp av melodier som Lilla snigel, Björnen sover och Bereden väg för Herran. Spela orgel! är pedagogiskt upplagd med registreringsförslag till noterna, tydliga bilder som förklarar hur man ska sitta, fingersättning och applikatur samt inspirerande bilder av orglar från hela världen.
  • Köp 3 för 243,01 kr/st
  • Köp 10 för 229,50 kr/st
 25. Stor och liten
  Stor och liten
  Beskrivning
  Stor och liten innehåller 15 nyskrivna och lättsjungna sånger för föräldrar och barn upp till fyra år.Här finns spännande, lekfulla, kramiga och nära sånger – samtliga kompletterade med enkel ackordanalys.
  235,00 kr
 26. Stora Musiktävlingsboken
  Stora Musiktävlingsboken
  Beskrivning
  Stora Musiktävlingsboken är en bok för grundskolan, gymnasiet, personalfesten, körfesten, julfesten, musikcaféet, kräftskivan, födelsedagskalaset, hemma med familj och vänner, förströelse när du är själv etc. Boken innehåller musiktävlingar och musikfrågesport ur alla möjliga synvinklar. Musikfrågesport, grupptävlingar, korsord, labyrinter, musikspel, bordsuppgifter, tipspromenader, underhållande tävlingar, musiklekar och musikaliska klurigheter. Tanken är också att du ska kunna hitta något i stort sett för alla åldrar. Testa din allmänbildning i musik, lär genom att tävla och ha trevligt tillsammans.
  650,00 kr
 27. Stora Musiktävlingsboken för kyrkfolk
  Stora Musiktävlingsboken för kyrkfolk
  Beskrivning
  Den ultimata musiktävlingsboken för församlingar och för alla som känner sig hemma i kyrkan.Boken passar bra att använda på körfesten, julfesten, musikcaféet, bröllopsfesten, kyrkkaffet, syföreningskaffet, konfagruppen, när du själv bjudit hem släkt & vänner, förströelse när du är själv mm.Den innehåller musiktävlingar och musikfråge-sport, som antingen behandlar den kristna musiken eller populärmusik som knyter an till det kristna livet på något sätt. Musikfrågesport, bordsuppgifter, korsord, grupptävlingar, femkamp och många musikaliska klurigheter.Testa din allmänbildning i musik och ha trevligt tillsammans.
  450,00 kr
 28. Större - Not
  Större - Not
  Beskrivning
  10 sånger för barnkör. CD kan köpas separat
  150,00 kr
 29. Svenska Barnvisor : urval, piano och munspel
  Svenska Barnvisor : urval, piano och munspel
  Beskrivning

  »Den här boken är en fantastisk uppfinning«
  Hans Alfredson

  »Tina Ahlins barnsångbok för mammor och pappor en succé«
  Expressen

  Det här är ju helt enkelt genialt. En karaokebok för barnfamiljer! Kulturarvet lättillgängligt och begripligt, den optimala sångboken <...> en bok som omedelbart blev en klassiker.
  DN.

  »50 klassiska barnvisor med text och musik. Tryck fram rätt låt och sjung med!«
  GT

  »Spelande sångbok för barn <...> bör bli ett välkommet tillskott i sångsamvaron«
  Dalabygden

  Den svenska barnviseskatten är en rik källa till glädje. Men även om man minns en visa är det inte alltid man kommer ihåg hela texten - och hur var det nu melodin gick? Lösningen finns i denna spelande bok med illustrationer av Jessica Kurki.

  I boken har musikern Tina Ahlin samlat 50 klassiska barnvisor och spelat melodierna på piano. Här finns alltså inte enbart texter och noter utan också musiken - ljudmodulen spelar upp melodierna och ibland med ackompanjerande munspel till pianot. Alltså en helt unik sångbok där du kan lyssna på visorna och samtidigt sjunga med.

  Så välkommen in i barnvisans förtrollade värld. Låt dig inspireras att sjunga tillsammans med hela familjen! Tryck på knappen och sjung!

  Tina Ahlin är en av våra mest folkkära artister, och medverkar kontinuerligt i både TV och diverse shower. Detta är hennes debutbok.

  Jessica Kurki är illustratör och har arbetat med både animation för SVT Barn samt illustrerat på frilansbasis för en rad tidskrifter och böcker.

  330,00 kr
 30. Swing It... inkl CD
  Swing It... inkl CD
  Beskrivning
  Engelskspråkig singback-sångbok för barn mellan 5-12 år. I boken blandas traditionella engelska och amerikanska sånger med nyare rock och poplåtar. I anslutning till många av sångerna finns lek- och dansbeskrivningar. (Till boken finns även elevtext-häften. Säljes i 10-pak.)
  285,00 kr
 31. Tack ska du ha! : 30 sånger för familjegudstjänsten, barnsamlingen och barnkören
  Tack ska du ha! : 30 sånger för familjegudstjänsten, barnsamlingen och barnkören
  Beskrivning
  30 sånger för familjegudstjänsten, samlingen och barnkören

  I Tack ska du ha! har Per Harling samlat ihop några av sina favoriter bland de barnsångar han skrivit genom åren. De flesta har inte publicerats tidgare.

  Materialet är indelat i två avdelningar:
  •Sånger att användas i församlingens babysång och barnsamlingar. Flera av dessa passar bra för föräldrar att ta med sig hem för att sjunga för barnet under de stilla stunderna.

  •Sånger lämpade för barnkörer och/eller för församlingssång i kyrkans familjegudstjänster.

  • Köp 3 för 184,50 kr/st
  • Köp 10 för 174,25 kr/st
 32. Tappa inte modet - Not
  Tappa inte modet - Not
  Beskrivning
  12 sånger av Jörgen Lithell. För barn Blommor (Jörgen Lithell) Bryr sig (Jörgen Lithell) Den stora resan (Jörgen Lithell) Emma (Jörgen Lithell) Hjärtat (Jörgen Lithell) Ingenting går upp mot kärleken (Jörgen Lithell) Jag vill be (Jörgen Lithell) Ljusare (Jörgen Lithell) Locka fram (Jörgen Lithell) Nyfiken (Jörgen Lithell) Tappa inte modet (Jörgen Lithell) Älskad (Jörgen Lithell)
  60,00 kr
 33. Temasamlingar med tonvikt på Rytmik för förskola och lågstadium
  Temasamlingar med tonvikt på Rytmik för förskola och lågstadium
  Beskrivning
  I ett trettiotal teman beskrivs lekfulla aktiviteter där barnets resurser tas till vara från topp till tå. (Till boken finns också en CD. Köpes separat.)
  150,00 kr
 34. The songbook - Hungry - Not
  The songbook - Hungry - Not
  Beskrivning
  Hungry (falling on my knees) Includes arrangemens för vocals, guitar & Piano & transparency masters
  85,00 kr
 35. The survivor songbook - Not
  The survivor songbook - Not
  Beskrivning
  80 sånger med ackord. Endast text, ingen notskrift. Engelsk
  150,00 kr
 36. Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
  Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
  Beskrivning
  Nothäfte med alla sånger från Therese Martinsons album På alla sidor omsluten. Innehåller text, ackord och noter.

  Therese Martinson har musicerat sedan hon var liten. Det fanns ett piano i hennes barndomshem och det var där hon började spela och sjunga. Therese är kanske mest bekant som en del av makarna Martinson där hon sjunger och spelar dragspel. Mattias och Therese har skrivit sånger och spelat in flera skivor under årens lopp men detta är Therese första skiva i eget namn.

  Så här säger Therese själv om skivan; ”Min önskan är att sångerna ska måla bilder av vår mänsklighet och av Guds storhet. Han känner oss. Älskar oss där vi är och som vi är. Jag hoppas att efterklangen av sångerna ska inge hopp. Vi är aldrig ensamma. Våga dela det som gör ont med andra. Våga förtrösta och ta steg mot att tro att Gud omsluter dig, håller dig i sin hand och att han vakar över dig. Alltid.

  1. Trösta mig igen
  2. My Father's Embrace
  3. På alla sidor omsluten
  4. Vi förtröstar
  5. The Boys Are Doing Fine
  6. Fader Vår
  7. Förbarma Dig
  8. Nattvard
  9. Marias bön
  10. Trosbekännelsen

  165,00 kr
 37. Tid med Gud - Not
  Tid med Gud - Not
  Beskrivning
  TId Med Gud - Lovsång & Tillbedjan för alla generationer

  Marina Andersson är idégivare, körledare och sammanhållande kraft för den här spännande skivan. Medverkar gör barn som vuxit upp i familjer där lovsången är en naturlig del av livet. Barnens föräldrar är musiker, pastorer eller lovsångsledare

  . Tid Med Gud innehåller hela 16 sånger, varav 11 är skrivna av Magnus Bredmar

  1. Kom med och sjung
  2. Jubelropet
  3. Tack, tack Jesus
  4. Vid Ditt kors/Förlåt mig (Medley)
  5. Spikarnas lovsång
  6. Helig Ande kom hjälp oss idag
  7. Lys upp mörkret
  8. Är någon törstig
  9. Be så ska ni få
  10. Jag har hört om Dina gärningar
  11. Med ena handen på hjärtat
  12. Du är Gud, Du är underbar
  13. Vi vill ge Dig ära/Så stor är vår Gud (Medley)
  14. Välsignelsen

  125,00 kr
 38. Till dig - Not
  Till dig - Not
  Beskrivning
  157 sånger med stor variation för de flestatillfällen. Här blandas välkända sånger med helt nyskrivna. TILL DIGpassar bra som församlingssångbok, som körsångbok, då många av sångerna har körarr, och som en välfylld samling sånger för solisten ellergruppen.

  316 sidor, spiral De flesta sångerna går att beställa separat.

  • Köp 3 för 283,50 kr/st
  • Köp 10 för 267,75 kr/st
 39. Till dig - Not
  Till dig - Not
  Beskrivning
  En ny stark mässa ifrån Ingmar Johansson! De tidigare mässorna "Mysterium" och "Apokalyps" är ju väldigt omtyckta! Allt sedan sin skivdebut på 70-talet som ung man med gitarr sjunger egna låtar har Ingmar Johansson varit en av de viktigaste artisterna inom svensk, kristen musik. Som låtskrivare visade han att man kunde skriva texter som inte nödvändigtvis måste följa mallar vad gäller ämne och stil vilket upprört en del men som för de allra flesta varit uppmuntrande och befriande. Samtidigt har Ingmar skrivit några av de starkaste bekännelse- och inbjudningssångerna. Till dig är en gudstjänst dit hela människan inbjuds att vara med, ja, ännu större, att möta Gud själv i bröd och vin. I det musikaliska anslaget finns en inbjudande enkelhet men samtidigt en nerv som gör mässan levande vid lyssnandet. Andetag – Introitus (Ingmar Johánsson) Ansiktet (som genomlyser vårt) – Credo (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) En Kristuslik ikon – Gloria (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson Genom ett brustet hjärta – Predikan (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/I J, arr: Ingemar Berglind) Helig – Sanctus (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Ingenting kan skilja oss – Benedicamus (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kom heliga ande – Offertoriepsalm (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Källan kärleken och Gud – Agnus Dei (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Se hur gudsvinden bär – Preludium (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) TILL DIG – Beredelseord (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön – Prefation (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vårt sår – Kyrie (Ingmar Johánsson, mus bearb: Malou Meilink, arr: Ingemar Berglind) Än en gång – Syndabekännelse (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind)
  165,00 kr
 40. Till ljus och salighet - Not
  Till ljus och salighet - Not
  Beskrivning
  Dikter av Stålhammar som tonsatts.Här är några av dessa i körarrangemang.
  125,00 kr
 41. Tillitens mässa
  Tillitens mässa
  Beskrivning
  Tillitens mässa av Krook Caroline Tillitens mässa är en enkel mässa med stort djup som togs fram för att firas under Stockholms vattenfestival 1996. För kör, församling och orgel.
  • Köp 3 för 63,75 kr/st
 42. Tistelfjun [Musiktryck] : barnkör-musikal
  Tistelfjun [Musiktryck] : barnkör-musikal
  Beskrivning
  Musikal för kyrkans barnkör (från 4 år). Enkla sånger och få repliker. Kopieringsunderlag. Utskrivet pianoackompanjemang.
  125,00 kr
 43. Titta - jag kan! En bok om rytmik för små barn
  Titta - jag kan! En bok om rytmik för små barn
  Beskrivning
  23 temasamlingar i rytmik för små barn (1-3 år).Upplägget på samlingarna beskrivs steg för steg. (Till boken finns också en CD, köpes separat)
  125,00 kr
 44. Tittut!
  Tittut!
  Beskrivning
  Tittut innehåller 13 nyskrivna sånger av olika karaktär, för barn upp till fyra år. Här finns spännande, lekfulla, kramiga och nära sånger . samtliga kompletterade med enkel ackordanalys. Sångerna vill skapa roliga möten mellan föräldrar och barn, ledare och barngrupp. Den medföljande cd:n underlättar för dig som vill ha hjälp med melodi eller ackompanjemang. Sångerna finns inspelade både med och utan sång.
  • Köp 3 för 112,50 kr/st
  • Köp 10 för 106,25 kr/st
 45. Todd & Mia-Pia : 10 berättelser med 10 sånger. Del 1 - not
  Todd & Mia-Pia : 10 berättelser med 10 sånger. Del 1 - not
  Beskrivning
  Får vi presentera Todd och Mia-Pia? 2 pigga sexåringar i förskoleklass. Det händer alltid en hel del i deras närhet, och på CD-skivan och i det kombinerade nothäftet/sagoboken finns 10 sånger och 10 berättelser som anknyter till varandra.
  70,00 kr
 46. Tornet i Babel : noter & manus minimusikal
  Tornet i Babel : noter & manus minimusikal
  Beskrivning
  Minimusikal. Förutom sångerna finns också små korta dialoger och en berättare som för handlingen framåt. Lämplig ålder: 5-12 år. Speltid: c:a 25-30 min
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 47. Träd in i dansen - Not
  Träd in i dansen - Not
  Beskrivning
  Partitur

  Mässa i folkdansrytm för kör, församling, melodiintrument, ackordinstrument och kontrabas. Mässan kan även enkelt användas med begränsat antal instrument eller sångare.

  .

  185,00 kr
 48. Trestämt SSA
  Trestämt SSA
  Beskrivning
  TRESTÄMTEtt 60-tal fina arrangemang för kör SSA (sopran, sopran, alt) av Mårten Jansson och Eva Ericsson.Här finns jul och luciasånger, poplåtar, andliga visor, jazz & musikallåtar samt några från den klassiska repertoaren.Ur innehållet: Ride the chariot, Alta trinita beata, Sakta vi gå genom stan, Mister Kelly, Tillägnan, Kärleken är, When I'm 64 .... m.fl.
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 49. Trinity - Sheet music - Not
  Trinity - Sheet music - Not
  Beskrivning
  Noter :

  Soul emergency
  Lets have som church
  brought to my senses
  hold on
  so glad>br>overflows
  one step
  in your arms
  he´s more
  hold med close
  dependent
  sihamba naye

  Music & Lyrics: Mattias Lindqvist

  100,00 kr
 50. Trollsångboken
  Trollsångboken
  Beskrivning
  I denna bok finns sånger om farliga drakar, vilda häxor, arga vättar, stora jättar och pyttesmå knytt. Här finns också en spännande saga och musikal om Pytte Liten.
  • Köp 3 för 242,25 kr/st
 51. Tröstemässa Körhäfte - Not
  Tröstemässa Körhäfte - Not
  Beskrivning
  Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

  Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

  I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

  I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 52. Tröstemässa Körledarhäfte - Not
  Tröstemässa Körledarhäfte - Not
  Beskrivning
  Pernilla Emme Alexandersson har varsamt klätt Atle Burmans älskade dikter i en nordisk, folklig dräkt med inslag av visa och pop. I Tröstemässa varvas sång och diktläsning.

  Originaluppsättningen är tänkt för bas, trummor, gitarr, piano, fiol och dragspel, men mässan går utmärkt att framföra endast med piano och gitarr.

  I körledarhäftet finns körsats för SATB, ett pianoarrangemang (nivå enkel till medel) samt instrumentalstämma (förslagsvis för fiol eller tvärflöjt). Pianoarrangemanget är kompletterat med ackordsbeteckningar för den som vill engagera en större kompgrupp.

  I körhäftet finns körsats för SATB, kompletterad med ackord­beteckningar.

  295,00 kr
 53. Tvåstämt 1
  Tvåstämt 1
  Beskrivning
  Innehåller över 60 sånger som kan sjungas tvåstämt.
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 54. Tvåstämt 2. Del 2
  Tvåstämt 2. Del 2
  Beskrivning
  Innehåller över 60 sånger som kan sjungas tvåstämt.
  • Köp 3 för 170,00 kr/st
 55. Tvåstämt 2. Del 3
  Tvåstämt 2. Del 3
  Beskrivning
  TVÅSTÄMT 3På begäran kommer här den tredje delen av TVÅSTÄMT.Liksom tidigare är de tvåstämmiga sångarrangemangen gjordaav tre av vårt lands främsta arrangörer av vokalmusik.Arrangemangen är genomgående lätta och varje stämma harsin egen melodik för att underlätta inlärningen. Ackordanalyserfinns till alla sångerna.TVÅSTÄMT används flitigt av institutioner och körer i Nordenmen fungerar även utmärkt i de svenska hemmen. Det enda som behövs är två sångintresserade, och sådana finns det gott om.Boken innehåller ett 60-tal välkända sånger.Ur innehållet:Så skimrande var aldrig havet, Brev från kolonien, Fjäriln vingad,Jazzgossen, Man borde inte sova, Min älskling, Nå skruva fiolen, Änglamark, Dagny, Gå och fiska, Kimlen i min famn, House of theRising sun, När löven faller, Stockholm i mitt hjärta……………..
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
  • Köp 25 för 156,00 kr/st
 56. Tystnaden bryts : sånger från WGRG inom Iona
  Tystnaden bryts : sånger från WGRG inom Iona
  Beskrivning
  I samlingen Tystnaden bryts, med sånger av John Bell från Wild Goose Resource Group inom Iona, är variationen stor. Här finns sånger som är längre men inte nödvändigtvis svårare. Sånger som kan framföras a cappella och sånger som är arrangerade för piano/orgel och ev. ytterligare instrument. Sånger från Iona Commutity berikar den svenska sångskatten. Här finns både korta och längre sånger för alla tillfällen, gudstjänster och sinnesstämningar.
  • Köp 3 för 178,50 kr/st
 57. Under höga valv - Manus
  Under höga valv - Manus
  Beskrivning
  Nya psalmer i traditionell ton
  35,00 kr
 58. Under höga valv Församl.agenda
  Under höga valv Församl.agenda
  Beskrivning
  Församlingsagenda till Under höga valv
  35,00 kr
 59. Under höga valv Körsats - Not
  Under höga valv Körsats - Not
  Beskrivning
  12 nya psalmer i traditionell ton. Text och musik av Jan Haglund. Psalmerna speglar olika sidor av kyrkans liv och budskap.
  35,00 kr
 60. Underverk - Not
  Underverk - Not
  Beskrivning
  10 sånger av Victoria Zakrison, riktade främst till barn, men flera kan användas till en bredare målgrupp. Sångerna finns inspelade på CD som köps separat Det är du (Victoria Zakrison) Tack pappa (Victoria Zakrison) Det bästa jag har (Victoria Zakrison/Amanda och Victoria Zakrison) Himlen (Victoria Zakrison/Amanda och Victoria Zakrison) Guds underverk (Victoria Zakrison) Ge det lilla du har (Victoria Zakrison Värd all ära (Victoria Zakrison) En stor familj (Victoria Zakrison) Gud är min vän (Victoria Zakrison) Ditt barn (Victoria Zakrison
  120,00 kr
 61. Ung Psalm - spiralbunden
  Ung Psalm - spiralbunden
  Beskrivning
  Ung Psalm är 310 sånger att sjunga till gitarr eller piano eller utan. Ung Psalm är tack-böner, böner om hjälp, förböner, personliga berättelser, frågor, trosbekännelser, välsignelser och kärleksbrev, alla med melodier som får texterna att fastna. Spiralbunden
  • Köp 3 för 247,50 kr/st
  • Köp 10 för 233,75 kr/st
 62. Ung psalm [Musiktryck]
  Ung psalm [Musiktryck]
  Beskrivning
  Ung Psalm är 310 sånger att sjunga till gitarr eller piano eller utan. Ung Psalm är tack-böner, böner om hjälp, förböner, personliga berättelser, frågor, trosbekännelser, välsignelser och kärleksbrev, alla med melodier som får texterna att fastna.
  • Köp 3 för 225,00 kr/st
  • Köp 10 för 212,50 kr/st
 63. Unga röster
  Unga röster
  Beskrivning
  8 sånger för barnkör av Lars Brandström
  50,00 kr
 64. United live - Hillsong - Music book - Not
  United live - Hillsong - Music book - Not
  Beskrivning
  Sångbok från Hillsong. King of Majesty
  100,00 kr
 65. Upp i luften (noter)
  Upp i luften (noter)
  Beskrivning
  ”Upp i luften” är ett barnrytmikmaterial med 14 nyskrivna sånger för barn upp till 4 år.

  Här får små och stora mötas en stund och uppleva tillsammans. I häftet finns närasånger, hälsningssånger, rörelsesånger och sånger där vi spelar tillsammans. Materialet är tänkt för barnrytmikgrupper, men sångerna passar också bra för öppna förskolans sångstunder, förskolan och att använda hemma.

  Innehåll:

  1 Var sitter barnen?
  2 Vad ska man göra?
  3 En fågel flög
  4 Jag har en liten hand
  5 Lyssna
  6 Upp i luften
  7 Glada små vindar
  8 Följa dina steg
  9 Hålla pulsen
  10 Spela trumma
  11 Lilla fina människa
  12 Stilla gungar jag dig nu
  13 Vi ses snart igen
  14 Hej då

  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
 66. Upp och nersjungningar - Not
  Upp och nersjungningar - Not
  Beskrivning
  Uppsjungningsövningar och pedagogiska tips för kördirigenter, sångpedagoger och korister. Avspännings- och koncentrationsövningar, andnings- och stödövningar, sumnings- och disponeringsövningar, omfångsövningar, gehörs- och intonationsövningar, träning i gehörsspel och transponering, speciella (sång-)problem i kören. Till boken finns också kassettband där Stefan Sköld med sångare visar hur man kan använda bokens övningar. SKS Musikbok Nr. 1. Fortsättning och fördjupningar till denna bok finns i Fritt & fritonalt (CG 6696) och Släpp taget! (CG 7060). .
  225,00 kr
 67. Vá bra! - Not
  Vá bra! - Not
  Beskrivning
  En nyskriven barnmusikal om vår miljö utifrån ett skapelseperspektiv.

  Många gånger blir vi oroliga och rädda då vi hör alla rapporter om global uppvärmning och om hur vi hanterar vår miljö. I stället för att vara med i kampen mot det som bryter ner bygger vi murar så vi slipper att se.

  Musikalen Va´ bra handlar om vår fantastiska skapelse, dess skönhet och skapare. Vår jord är en gåva som vi fått att vårda. Grundtemat är att varje människa har rätt att bo och leva i fred på en ren jord. Det är inte för sent att göra något åt det som vill förstöra. Va´ bra tar alltså upp miljöengagemang utifrån en positiv tro på att förändring är möjlig.
  Låt gärna musikalen följas upp av reflektion och samtal.

  Va´ bra är skriven för barnkör men vuxna kan vara med i de sånger som är arrangerade fyrstämmigt

  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 68. Vägen Musikal - Not
  Vägen Musikal - Not
  Beskrivning
  Musikal av Ylva Eggehorn och Anders Neglin. Ylvas version av berättelsen i Lukas eangelium.
  40,00 kr
 69. Välkommen dyrbara skatt
  Välkommen dyrbara skatt
  Beskrivning
  Välkommen dyrbara skatt – kärleksförklaringar till våra älskade barn Denna bok beskriver livets största mirakel, och det finaste vi kan få vara med om, nämligen att ta emot en ny liten människa som ser dagens ljus för första gången. Det är en upplevelse svår att beskriva då vi får känslor vi inte visste att vi hade. Alla har vi vår egen upplevelse att berätta. Att hålla sin nyfödda tätt intill sig, vyssja, vagga och viska kärleksfulla ord i örat är en mycket bra start på livet för bebisen. Det ger ett lugn och välbefinnande samt trygghet och tillit för barnet.

  Sångerna i denna bok är just så. Det är kärleksfulla, innerliga texter som talar om hur välkommet och älskat vårt lilla barn är. När våra små nyfödda från början får höra kärleksförklaringar från vuxna i sin närhet växer de både emotionellt och intellektuellt. Det uppstår då en värdefull kontakt mellan barn och vuxen.

  Författaren till dessa sånger heter Elisabeth Andersson och är förutom mamma, mormor och farmor också musikterapeut. Hon har under lång tid arbetat med musik, med både barn och vuxna, där åldrarna varierat från 0-100 år.

  275,00 kr
 70. Välkommen till Sverige! - Not
  Välkommen till Sverige! - Not
  Beskrivning
  Välkommen till Sverige Vart försvann alla åren? Över alla gränser Den forlorade fadern Välsigna vårt barn Sen Stå vid ditt ord Etik Jag har en dröm Du som är rädd
  40,00 kr
 71. Våra andliga önskesånger
  Våra andliga önskesånger
  Beskrivning
  VÅRA ANDLIGA ÖNSKESÅNGERDen vackraste musiken finns bland de kyrkliga sångerna. Även icke troende älskar dessa sånger som blivit en del av den svenska folksjälen, därför har vi gjort denna enastående samling med sikte på att gemene man gärna vill ha den i sitt hem. Våra andliga önskesånger innehåller fler än 100 sånger, varvat med fina teckningar av Tord Nygren. Lite läsning kring de olika kapitlen finns också. Ur innehållet: Härlig är jorden, Jag har hört om en stad, Som en bro över mörka vatten, Himlen i min famn, Håll mitt hjärta, Barnatro, När löven faller, Han har öppnat pärleporten, Deep river, Sång till friheten, Den blomstertid nu kommer...och många fler!
  • Köp 3 för 247,50 kr/st
  • Köp 10 för 233,75 kr/st
  • Köp 25 för 220,00 kr/st
 72. Våra vackraste visor & ballader
  Våra vackraste visor & ballader
  Beskrivning
  Mer än 180 vackra och efterfrågade sånger i en oumbärlig sångbok! Här hittar du alla de vackraste och mest älskade svenska visorna och balladerna. Förutom sångerna innehåller boken spännande och läsvärd kuriosa om varje sång. Dessutom är boken vackert illustrerad av Tord Nygren. I den här reviderade utgåvan har vi kompletterat med ytterligare ett antal visor som kommit till under senare år.
  285,00 kr
 73. Vardagsmässa - Furhill Malena/ Anna Svensson - Not
  Vardagsmässa - Furhill Malena/ Anna Svensson - Not
  Beskrivning
  "Vi ville skriva sånger om det stora i det lilla, om tron som bärkraft genom livet. Jag ville använda enkla ord och det var viktigt att varje mening blev sann för mig", berättar Anna om skrivandet av VarDagsmässan. "Malena gav texterna liv med fantastiska melodier och vackra arrangemang."
  • Köp 3 för 157,25 kr/st
 74. Vårmusikal Fem sånger för barnkör - Not
  Vårmusikal Fem sånger för barnkör - Not
  Beskrivning
  Fem sånger för barnkör av Lotta Bengtsson Våren är på gång
  Guds fantasi
  Viljan
  Jag vill att du ska vara i mitt hjärta
  Den härliga våren är här!
  75,00 kr
 75. Vi är i de bästa händer
  Vi är i de bästa händer
  Beskrivning
  För första gången presenteras i Sverige en sångbok med texter av Trygve Bjerkrheim, en världsunik sångdiktare från vårt broderland Norge.

  Från hans sällsamt gudinspirerande diktarpenna kom många texter som blivit kända och kära psalmer och sånger bland det norska folket.

  Hans texters släktskap med svenskan Lina Sandell kan konstateras i många fall. I diktarord av Bjerkrheim förenas allvar med värme i en inbjudan till hemhörighet "i de bästa händer".

  Innehåller 32 sånger, bl.a. "Han tar inte glansen av livet" och "Det är makt i de knäppta händer".

  125,00 kr
 76. Vi får plats allihopa Noter
  Vi får plats allihopa Noter
  Beskrivning
  Här finns material för barnkören men sångerna passar lika bra som gemensamma församlingssånger och för åldersblandade körer. Det är ett flexibelt material med 10 nyskrivna sånger där några har fyrstämmig sats och andra har en diskantstämma.
  65,00 kr
 77. Vi såg och tror - Påskmusikal - Not
  Vi såg och tror - Påskmusikal - Not
  Beskrivning
  Vi såg och tror inleds med att Maria Magdalena kommer till Jesu grav. Hon hade hoppats så på Jesus, men så visade det sig att det han hade sagt inte stämde, för nu var han död. Men – graven är tom. Vem har rövat bort honom?

  Vi såg och tror går från djupaste förtvivlan, genom frågande vankelmod över i en så smittande glädje att ingen kan förbli oberörd. Påskens budskap är kyrkans viktigaste och i Vi såg och tror förmedlas det precis så radikalt som det är.

  100,00 kr
 78. Vi spelar piano 1
  Vi spelar piano 1
  Beskrivning
  Sveriges mest spelade pianoskola genom tiderna.
  • Köp 3 för 198,00 kr/st
  • Köp 10 för 187,01 kr/st
 79. Vi spelar piano 2
  Vi spelar piano 2
  Beskrivning
  Del två i en av våra mest älskade och använda pianoskolor genom tiderna.
  • Köp 3 för 211,50 kr/st
  • Köp 10 för 199,75 kr/st
 80. Vi spelar piano 3
  Vi spelar piano 3
  Beskrivning
  Del tre i en av våra mest älskade och använda pianoskolor genom tiderna.
  • Köp 3 för 243,01 kr/st
  • Köp 10 för 229,50 kr/st
 81. Vi spelar ukulele 1
  Vi spelar ukulele 1
  Beskrivning
  Häfte och CD där nybörjaren lär sig kompa enkla låtar på ukulele. På CD-skivorna finns låtarna i både "demo-versioner" med orkester, ukulele och sång och "minus-one-versioner" utan ukulele och sång.
  • Köp 3 för 148,75 kr/st
 82. Vid Jesu fötter - Noter
  Vid Jesu fötter - Noter
  Beskrivning
  10 sånger för andakt och mässa.
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 83. Vilken härlig dag - Not
  Vilken härlig dag - Not
  Beskrivning
  Sånger av Ivar Skippervold
  50,00 kr
 84. Vill du åka skidor.... - Not
  Vill du åka skidor.... - Not
  Beskrivning
  Renare luft Vill du åka skidor nerför sopberget? Än finns det Låt inte bilen gå på tomgång Över land och över hav Skogens djur protesterar Aktiebolaget Nilsson & Son Röken känner inga gränser Du ska sortera numera Gröna skogar vill vi se Miljöfrågorna är alltid aktuella, och här är en musikal med 10 sånger på det temat. Materialet riktar sig kanske mest till skolornas låg- och mellanstadium, men även barnkörer i kyrkor som vill belysa vårt förvaltaransvar hittar säkert också till den här musikalen .
  • Köp 3 för 59,50 kr/st
 85. Vinterpsalm - Not
  Vinterpsalm - Not
  Beskrivning
  Några psalmer som anknyter till vintern.Melodislinga och gitarrackord
  24,99 kr
 86. Visor året om
  Visor året om
  Beskrivning
  Visor året om är en samling visor, tillkomna i upplevelsen av den kraftkälla, som vi finner bl.a. i naturen omkring oss, med dess skiftande årstider och uttryck och i de högtider vi firar under året. Visor året om vill bidra till skapandet av rum åt tiden med glad och stilla förundran. Visorna har enkla melodier som kan sjungas av alla och envar, samt ackordanalys för ackompanjemang på exempelvis gitarr eller piano.
  150,00 kr
 87. Visor i vinden
  Visor i vinden
  Beskrivning
  Visor i vinden finns credon och kyrier, barnsånger och kärleksvisor. I Boströms spegel kan vi se de gudomliga rötterna till vår mänsklighet.Innehåller 100 sånger
  • Köp 3 för 191,25 kr/st
 88. Vispop 4-6
  Vispop 4-6
  Beskrivning
  162 titlar samlade i denna bok.Passar bra i högstadiet.
  • Köp 3 för 238,50 kr/st
  • Köp 10 för 225,25 kr/st
 89. Vispop 14
  Vispop 14
  Beskrivning
  VISPOP 14En efterlängtad nyhet i den populära Vispop-serien. Innehåller ett 70-tal välkända klassiker, gamla och nya. Melodi, text och ackord.Ur innehållet: Farfars valsDoes Your Mother KnowKärleken är evigOh boyBesame muchoGe mej en dagGreat Balls Of FireNu har jag fått den jag vill haSwing it magisternTillägnanAtt älska digBedårande sommarvalsDen sista jäntanDet är inte lätt att va ödmjukGabriellas sångHåll om migLive TomorrowVärsta grymma tjejenPurple Rain och många fler!
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
  • Köp 25 för 156,00 kr/st
 90. Vispop 15
  Vispop 15
  Beskrivning
  VISPOP 15PÅ BEGÄRAN! Ännu en bok i Sveriges i särklass populäraste sångboksserie medöver 800 000 sålda exemplar.Även Vispop 15 innehåller ett sjuttiotal lättsjungna och odödliga sånger i en som vanligt skön blandning av Visor och Pop.Ur innehållet:Det är inte regn som fallerFields of goldFör att du finnsI can helpHon kommer över ängarnaMoondanceRötterSylvias motherStockholm i nattBed of rosesHela världen för migFulla för kärlekens skullEmpty room7milaklivPärlor åt svinRosanna m.fl.totalt ett 70-tal välkända och populära sånger.
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
 91. Vispop 16
  Vispop 16
  Beskrivning
  VISPOP 16Vispop är ett välkänt begrepp; 1978 kom den första Vispop och nu ger vi ut den 16:e delen!Som vanligt är det en blandning av pop, rock, schlager och visa, gammalt och nytt.Bara bra låtar helt enkelt!Ur innehållet: Hungry heart, No I dont remember, Viva la vida, Sweet dreams (are made of this), Africa, Trubaduren, Underbart, Walkin in Memphis, Välkommen hem, Koppången, Hearts of fire, Hurtful, Jag ringer på fredagtotalt 65 sånger.
  • Köp 3 för 175,50 kr/st
  • Köp 10 för 165,75 kr/st
  • Köp 25 för 156,00 kr/st
 92. Vispop Kör 2
  Vispop Kör 2
  Beskrivning
  VISPOP KÖR 2Nu kommer den andra delen med Micke Winterqvists fina arrangemang för blandad kör av välkända låtar ur VISPOP-serien. Sångerna passar utmärkt för ungdomliga körer som vill showa á la TV:s populära Körslaget.Ur innehållet;Isnt she lovelyNär min vänGo tell it on the mountainMy Lord what a morning,Hes got the whole world in his handsThis little ligt of mineNobody knowsYou raise me upGuantanameraMoon riverDen sista jäntanHimlen är oskyldigt blåI feel goodHelp
  185,00 kr
 93. We are young and free - Not
  We are young and free - Not
  Beskrivning
  Hillsong Music Book

  195,00 kr
 94. Winds of Worship - Not
  Winds of Worship - Not
  Beskrivning
  Innehåller låtar från Winds of Worship 1 & 2. Melodistämma och gitarrackord

  Merciful God,Still small voice,Song for the Bride, I sing a new songMy redeemer lives, m.fl.

  50,00 kr
 95. Worship Sweden! Förändring - Not
  Worship Sweden! Förändring - Not
  Beskrivning
  Tolv sånger av olika författare-. CD finns med samma namn.
  175,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-497 av 497

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag till Fredag 10.00 - 17.00

Lördag och söndag stängt

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå