View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 563

per sida
Fallande ordning
  1. Psaltis & co med sångmobilen - Not
    Psaltis & co med sångmobilen - Not
    Beskrivning
    Barrnmusikal av Ernie Rettino & Debby Kerner i översättning av G-B Holgersson Beethovens nya 9:a (Ernie Rettino, Debby Kerner/L van Beethoven, sv text: Gun-Britt Holgersson) Dej vill jag tjäna (Kelly Willard, sv text: Gun-Britt Holgersson) Draw me nearer (Bob Probert) Halleluja Jesus gav mitt hjärta en sång (Ernie Rettino och Debby Kerner, sv text: Gun-Britt Holgersson) Receptvisa (Peter och Hanneke Jacobs, sv text: Gun-Britt Holgersson) Störst i Guds rike (Michael Ryan, sv text: Gun-Britt Holgersson) Svingelas dröm (Ernie Rettino och Debby Kerner, sv text: Gun-Britt Holgersson) Tag hela mej (Tom, Tyler och Erick Coomes, sv text: Gun-Britt Holgersson) Underbar (Dennis Cleveland, sv text: Gun-Britt Holgersson) Vi sjunger lovsång (Ernie Rettino och Debby Kerner, sv text: Gun-Britt Holgersson
    70,00 kr
  2. Psaltis & co på camping - Not
    Psaltis & co på camping - Not
    Beskrivning
    Bibel ABC (Ernie Rettino, Debbie Kerner Rettino och C Barny Robertson, sv text: Gun-Britt Holgersson) Bloopers’s ”skall”elujakör (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Bön (Kelly Willard, sv text: Gun-Britt Holgersson) Dag efter dag (Tom Howard, sv text: Gun-Britt Holgersson) Ett steg i taget (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Gud är stor (Ernie Rettino, Debbie Kerner Rettino och C Barny Robertson, sv text: Gun-Britt Holgersson) Ja jag kan (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Philip deluxe ljusshow (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Vi ska på läger (Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: Gun-Britt Holgersson) Vilken härlig kväll (K Willard, Ernie Rettino och Debbie Kerner Rettino, sv text: G-B Holgersson)
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  3. Psaltis Missionsmusikal
    Psaltis Missionsmusikal
    Beskrivning
    Barnen blir inbjudna till ett internationellt knyt-kalas där Psaltis förmedlar ett missionsbudskap med sin nya uppfinning Psaltoskopet. Mångkulturell barnmusikal, och en härlig musikalisk upplevelse för alla åldrar.

    Manus, musik och koreografi

    100,00 kr
  4. Pussel - Not Texthäfte
    Pussel - Not Texthäfte
    Beskrivning
    Texthäfte med några av Tomas Boströms barnsånger
    24,99 kr
  5. Queens of Pop
    Queens of Pop
    Beskrivning
    Queens Of Pop är en snygg bok, helt i fyrfärg med 28 världsstjärnor och 37 av deras hits, presenterade med melodi, text och ackord. Låt dig inspireras! Här finns artister som Madonna, Lady Gaga, Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Leona Lewis, Robyn, Adele, Pink, Beyoncé, Katy Perry, Rihanna och Alicia Keys representerade. Förutom noterna finns många artistbilder.

    100,00 kr
  6. Rampfeber - konsten att framträda under press
    Rampfeber - konsten att framträda under press
    Beskrivning
    Det är naturligt att vara nervös under inför ett framträdande. Den som är nervös på ett destruktivt sätt, presterar sämre än normalt. Boken visar hur man kan lära sig att låta nervositeten bli något positivt, som istället ökar det konstnärliga uttrycket.
    150,00 kr
  7. Rannsakan och lovsång
    Rannsakan och lovsång
    Beskrivning

    Tolv psaltarpsalmer av Per Harling. Arr: Arne Lundmark

    50,00 kr
  8. Relaxing piano
    Relaxing piano
    Beskrivning
    Tio lugna pianostycken för andakt och avslappning< Ulf Nomarks serie Relaxing Piano med instrumental pianomusik har blivit mycket uppskattad. Från de fyra cd-skivorna Stillness, Dreams, Bliss och Hope har han nu samlat tio favoriter som ges ut i detta nothäfte.

    Musiken lämpar sig väl till andakten, inför gudstjänster, begravningar och andra stilla stunder. Den är komponerad så att den inte tar för mycket fokus utan låter lyssnaren fokusera inåt samtidigt som den lugnar och ger ro.

    200,00 kr
  9. Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur
    Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur
    Beskrivning
    Requiem Nu är en dag framliden, körpartitur av Kennemark Hans, Hambe Alf ”Jag har en vision om att du och Alf skall göra ett requiem med mer liv än död i”, sa en kvinna en gång till Hans Kennemark. Och så fick det bli. I requiet Nu är en dag framliden följer vi livet – baklänges. Från kyriets sorgerop av en gammal människa, till barnet som föds in i livet. Från mörker till ljus. Nu är en dag framliden är ett folkmusikrequiem för kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. En kongenial fullträff av två erfarna och välkända upphovsmän. Ett verk som träffar utövaren och lyssnaren rakt i hjärtat med texter och musik som rycker med både publik och musiker, det är musik som man verkligen vill sjunga! Innehållsförteckning: Ack döden haver hädanryckt/ Nu är en dag framliden / Så fjärran från stranden - Requiem / Aftonpsalm / Begrundan - Kyrie / Sent häromdagen - Psalm / Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13–15) / I Rymden finns det svarta hål - Lux aeterna / Lovsägelse - Sursum corda / Om vi än vandrar i mörko land - Sanctus / Vandring med Mästaren - Agnus Dei / Nu är en dag framliden - Psalm / Närmare nånstans/Nu är en dag framliden / Kanhända är jag framme nu - Libera me
    145,00 kr
  10. Requiem Nu är en dag framliden, partitur
    Requiem Nu är en dag framliden, partitur
    Beskrivning
    316,00 kr Kompositör: Kennemark Hans Textförfattare: Hambe Alf Övrig information: För kör, solister, fiol, flöjt, gitarr, slagverk, kontrabas, piano och orgel. Innehåll: Innehållsförteckning Ack döden haver hädanryckt/Nu är en dag framliden (Koral från Runö/Gammalsvenskby) Så fjärran från stranden (Requiem) Aftonpsalm vid Glöm-Ström (Psalm) Begrundan (Kyrie) Sent häromdagen (Psalm) Barnen och Mästaren (efter Mark 10:13-15) I Rymden finns det svarta hål (Lux Aeternae) Sursum corda Om vi än vandrar i mörko land (Sanctus) Vandring med Mästaren (Agnus Dei) Nu är en dag framliden (Psalm) Närmare nånstans (Vals) Kanhända är jag framme nu
    • Köp 3 för 293,25 kr/st
  11. Resa mellan tvivel och tro dir - Not
    Resa mellan tvivel och tro dir - Not
    Beskrivning
    I Resa mellan tvivel och tro får vi möta och bekräftas i hur olika tron kan kännas och komma till oss. Musiken och texterna speglar oro, besvikelse och eftertanke, liksom tröst, förväntan och glädje. Materialet kan, när det används fullt ut, göras som ett sceniskt projekt med kör, musiker, rörelser, dikter och förflyttningar, men sångerna som ingår kan också användas fristående eller i sin helhet i andakter, musikgudstjänster och konserter. ————— Resa mellan tvivel och tro-serien består av tre separata delar: musik-cd (med sångerna insjungna av Java Gospel), körhäfte samt körledarhäfte (med arrangemang för solister, kör och musiker, framförandeförslag på rörelser samt kompletterande dikter
    395,00 kr
  12. Ringpärm A4 16mm PP  svart
    Ringpärm A4 16mm PP svart
    Beskrivning

    Svart körpärm A4. Ring 16 mm

    115,00 kr
  13. Ringpärm A4 16mm PP  svart
    Ringpärm A4 16mm PP svart
    Beskrivning
    Svart körpärm A4. Ring 16 mm
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  14. ROCK FOR THE KING
    ROCK FOR THE KING
    Beskrivning
    Rock for the King består av 19 svängiga kristna sånger för barn i åldrarna 7-12 år. I häftet hittar du noter, ackord och texter till alla sånger. Samtliga sånger finns utgivna på CD, en med sång och musik och en med bara kompbakgrunder.Musik och barn hör ihop. Att få arbeta med musik, barn och Gud är en fantastisk förmån.
    125,00 kr
  15. RockÀn Rollers Club
    RockÀn Rollers Club
    Beskrivning
    Sånger och musikalmanus om skolans arbetsmiljö för barn i åk 4-9. Svenska och engelska texter om allt från klotter och mobbning till den första förälskelsen. (Till boken finns en CD med alla låtarna i både sång- och singbackversioner. Beställes separat.)
    265,00 kr
  16. Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
    Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
    Beskrivning
    Pärm med 10-15 sånger av Ingemar Olsson.
    185,00 kr
  17. Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
    Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
    Beskrivning
    Ta ett djupt andetag. Hur gjorde du?
    Lyfte du bröstkorgen för att sedan sjunka ihop?
    Blir du trött i rösten när du talar och sjunger eller vill du kanske bara veta mer om rösten?


    Då kan det här vara en bok för dig.

    Rösten – en spegelbild är användbar både för körledaren och den enskilde som på egen hand vill utveckla sin tal- och sångröst.
    398,00 kr
  18. Röstlust! : sång, tal och tanke
    Röstlust! : sång, tal och tanke
    Beskrivning
    Röstlust! är en inspirationskälla för alla som är intresserade av rösten, i tal eller sång. Författarna delar i boken med sig av sina långa erfarenheter som sångpedagoger. De presenterar övningar och ger tips på sånger som är till hjälp bland annat för att utveckla artikulation och tonsäkerhet. I boken finns även avsnitt om vad som påverkar rösten, andningens betydelse,språkljud och mycket mer.
    125,00 kr
  19. Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
    Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
    Beskrivning
    Rustad är ett spännande nytt material inspirerat av Efesierbrevet 6:10-18, som handlar om Guds vapenrustning. Det är framtaget av MOD Medaisound i Halmstad.

    I åtta medryckande och nyskrivna låtar, i olika musikstilar, lär vi oss om rustningen. Sångerna passar både killar och tjejer.

    120,00 kr
  20. Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
    Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
    Beskrivning
    Sångboken Himlen och jorden sjuder har bidragit till starka upplevelser av sångens förmåga att skapa identitet, gemenskap och livskraft. Nu finns Så som på jorden med nya korta sånger som ger rum åt tankar och idéer och banar väg för ett livskraftigt andaktsliv.

    Så som på jorden innehåller ett 60-tal sånger, många med liturgisk text eller med anknytning till psaltarpsalmer och bibeltexter.
    • Köp 3 för 110,51 kr/st
  21. Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
    Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
    Beskrivning
    Boken vänder sig till dig, som arbetar med barn på förskola samt i de lägre klasserna i grundskolan, vill lära barnen alfabetet och är intresserad av barnens motoriska utveckling.Till varje bokstav hör en saga och en sång samt beskrivning på hur man med rörelser, avslappning, dramatik, ljud och andra sånger kan arbeta vidare med bokstaven.Till boken har tidigare funnits ett kassettband med samtliga melodier. Kassettbandet är slut, men musiken finns fr o m AUGUSTI 2004 PÅ EN CD!
    200,00 kr
  22. Salta sånger - Not
    Salta sånger - Not
    Beskrivning

    Övrig information: Kristna barnsånger fyller alltid ett behov. När de fungerar som vi önskar får de förmedla något av den tro och den livsglädje som kyrkan har. Vi är många som fortfarande går omkring och nynnar på de sånger som vi en gång lärde oss i barnkören eller i söndagsskolan. Salta sånger är ett material med 36 nyskrivna sånger från Salt – barn och unga i EFS. Materialet bygger på ett upprop som skickades ut av EFS och Salts Centrala Musikutskott till sångförfattare i hela vårt land. Författarna fick skicka in tidigare opublicerade sånger till oss på rikskansliet, som musik- utskottet sedan satte ihop till Salta sånger. Resultatet har du nu i din hand.

    170,00 kr
  23. Sång - en del av livet
    Sång - en del av livet
    Beskrivning
    I ett antal korta, befriande texter visar Reibjörn Carlshamre hur sång kan få vara en del av livet – för oss alla. Vår sångröst är intimt förknippad med vår personlighet. Det gör oss sårbara. En blick eller en illa riktad kommentar kan räcka för att vi ska tystna. Ibland för lång tid framåt. Därför är det många som går omkring med föreställningen att de inte kan sjunga.

    Vem bestämmer vad som är en fin sångröst? När det lilla barnet gråter, finns det ingen röst i världen som klingar vackrare än mammas eller pappas.

    Tillåt inte någon att ta ifrån dig din frimodighet. Sjung mycket hellre fel så det skvätter om det, än rätt så det inte hörs!
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
  24. Sångägget
    Sångägget
    Beskrivning
    Sjung, lek och lär om djur! Sångförteckning ser du här bredvid. Sångboken är indelad i följande kapitel: Så ser vi ut, Så låter vi, Här bor vi, Våra ungar, Detta äter vi, Så skyddar vi oss mot faror. (Till boken finns en CD med alla sångerna, köpes separat)
    265,00 kr
  25. Sångboken  Halleluja
    Sångboken Halleluja
    Beskrivning
    Begagnad
    75,00 kr
  26. Sånger för begravning
    Sånger för begravning
    Beskrivning
    Förnya begravningsrepertoaren med Sånger för begravning. Häftet innehåller fem nyskrivna sånger.
    250,00 kr
  27. Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
    Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
    Beskrivning
    Nothäftet till skivan med samma namn! "Sånger för vägen", är sång och musik för människor på väg genom livet. Den handlar om vandringen, om skönheten och rastplatserna och vad som formar oss till att bli mer och mer hela, vad som får oss att växa och hålla ut hela vägen. Om lovsången som föds när vår nöd möter Guds nåd. Om hoppet och glädjen som väntar oss vid vägen slut. 1. Sänd ditt ljus 2. Vår trygga hamn 3. Där stannar tiden 4. Alla våra dagar 5. Sakta men säkert 6. I all enkelhet 7. Genom vatten genom eld 8. Helgonen 9. Gud ensam räcker 10. Sång till far 11. I tid och rum
    135,00 kr
  28. Sånger från gläntan - körhäfte
    Sånger från gläntan - körhäfte
    Beskrivning
    ånger från gläntan består av nio sånger om saknad och längtan, om när livet inte blir som vi har tänkt oss och i kölvattnet av allt det – en spirande tillit.

    Irma Schultz Keller står bakom text och musik till samtliga sånger, förutom tre av sångerna som har texter av Karin Boye, Tomas Tranströmer och Ylva Eggehorn. Det är sånger med ett nordiskt tonspråk hämtat från pop, visa, folk- och körmusik.

    På cd:n medverkar Katarina Kammarkör under ledning av Hans Vainikainen.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  29. Sånger från jorden
    Sånger från jorden
    Beskrivning

    ”Sånger från jorden” innehåller 12 st nyskrivna sånger för barnkör. Några av dem passar bra att sjunga vid kyrkoårets söndagar, medan andra är mer allmängiltiga. En del sånger kan sjungas unisont eller med soloinslag. Andra är kanonsånger och ytterligare några går att sjunga som växelsånger. Sjung dem som det passar er och för att det är så roligt att sjunga tillsammans! Illustrera gärna sångerna med rörelser. Jag använder ofta effektinstrument som ägg, fågelsång, regnrör och jonglersjalar för att förstärka texterna och upplevelsen för både sångare och lyssnare.

    65,00 kr
  30. Sånger från Taize - Not
    Sånger från Taize - Not
    Beskrivning
    Sättning: SATBKompositör: Berthier JacquesArrangör: Ekenberg Anders Övrig information: 14 sånger från Taizé Innehåll: Laudate Dominum/Lova Herren Laudate omnes gentes/Sjung lovsång alla länder Confiemini Domino/Tacka Herren Adoramus te Domine/Med alla änglar Gloria/Denna dag är Kristus född Crucem tuam/Inför ditt kors Miserere mei/Var mig nådig Surrexit/Kristus har uppstått O Lord hear my prayr/herre hör min bön Oculi nostri/Lyft era ögon The Lord is my light/Herren är mitt ljus Ostende nobis/Du är vår framtid Bonum est confidere/det är gott att förtrösta på Herren Veni Sancte Spiritus/Kom Guds egen andedräkt
    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
    • Köp 25 för 48,00 kr/st
  31. Sånger från Taize-Församlingsboken
    Sånger från Taize-Församlingsboken
    Beskrivning
    Övrig information: Denna utgåva med sånger från Taizé är en församlingsbok. Här finns de sånger som tidigare utgivits i Sverige och denna utgåva ersätter de två tidigare utgåvorna Samlingsbok nr 9230 och Samlingsbok 2 nr 9740. Sångerna från Taizé är inte körsånger i traditionell mening, men kören som ju är församlingens övande del kan tillsammans med olika instrument stödja och berika församlingens sång. Svensk bearbetning: Lars Å
    90,00 kr
  32. Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
    Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
    Beskrivning
    187 sånger samlade och arrangerade av Peter Sandwall.Många nya sånger från bl.a. Norge, Finland, England och USA.Ex. på sångförfattare: Matt Redman, Tore W Aas, Tomas Boström, Bengt Johansson och Erik Tilling. Även sånger från Hillsong, Taize och Iona.4-stämmiga arrangemang. För solister, körer, orkester, komp. eller organist. Med ackordanalys.
    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  33. Sånger rakt upp och ner - Not
    Sånger rakt upp och ner - Not
    Beskrivning
    I "Sånger rakt upp och ner" finner du enkla sånger som kan användas som uppvärmning och uppsjungning, eller som mellanakt när ni övar på något svårare och behöver få tillbaka koncentrationen. I häftet får du text, melodi samt ackord. Under några sånger finns anvisningar och tips på dans och rörelser, medan andra saknar det. Här kan man hitta på eget, eller så förstår man av texten vad man kan ha den till.

    Sångerna i häftet kommer i en sådan ordning att man kan följa den och göra en hel musikstund för en grupp.

    "Som vanligt är det barn och vuxna som jag träffar som inspirerar mej till nya sånger. I barnkören eller i rytmiken behövs ständigt nya sånger, här är mina bidrag!" - Kerstin Andeby

    1. Doobi-doobi-deja 2. Tack och lov att jag finns till 3. Nu går vi in i ringen 4. Jag är en liten fågel 5. Nu ska vi hoppa 6. Låt kärleken komma in 7. Vi bygger broar 8. Nu sjunger fågeln i trädet 9. Du och jag vi dansar över ängarna 10. Kom syster, kom broder 11. Ingen droppe 12. Himlen är blå 13. Du är min kompis 14. Du omger mig på alla sidor 15. Tack 16. Min enda bön till dig

    285,00 kr
  34. Sånger ur Einar Ekbergs Amerikarepertoar : samlade och utgivna för enskilt och offentligt gudstjänst
    Sånger ur Einar Ekbergs Amerikarepertoar : samlade och utgivna för enskilt och offentligt gudstjänst
    Beskrivning
    Einar Ekberg, 1905-1961, var en av 1900-talets främsta andliga sångare i vårt land, älskad av stora åhörarskaror. Han gick bort redan vid 56 års ålder och hade då sjungit in mer än 600 sånger på skiva. En stor del av dessa finns publicerade i denna utgåva. Det var i samband med flytten till Amerika som Einar Ekberg började ge ut en serie häften som kallades Einar Ekbergs Amerikarepertoar. Många av häftena redigerades och arrangerades av Lennart Jernestrand, Ekbergs pianist under många år. Sammanlagt publicerades 13 häften med 178 sånger som så småningom utkom i en samlad utgåva som här föreligger i nyutgåva
    • Köp 3 för 279,00 kr/st
    • Köp 10 för 263,49 kr/st
  35. Sånger ur Kristina från Duvemåla
    Sånger ur Kristina från Duvemåla
    Beskrivning
    Sångerna ur Kristina från Duvemåla med pianoackompanjemang av Ola Eriksson och Per Mårtensson
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
    • Köp 25 för 172,00 kr/st
  36. Sånglekar från bibeln - Not
    Sånglekar från bibeln - Not
    Beskrivning

    Kan man leka Bibelns berättelser? Ja, absolut! Det man hör, kommer man ihåg ett litet tag, men det man gör, fastnar i minnet på ett helt annat sätt. Att på detta sätt få gå in i berättelserna, uppleva situationerna och leva sig in i de olika ”rollerna” ger Bibelns berättelser helt nya dimensioner. Att kanske arbeta med dräkter och viss rekvisita ger historiska insikter. Och samtalen i anslutning till berättelserna kan få nya djup och tankar genom detta sätt att ta till sig Bibelns ”bilder”. Man kan på ett speciellt sätt få känna att Gud är densamme idag! Sånglekarna kan användas i söndagsskola och barnkör, i förskola och skola, i gruppsammanhang och gudstjänst. Och man kan leka dem om och om igen, för alla vill kanske pröva på att vara lejon eller Goljat eller den lame mannen. Melodierna och texterna är väldigt enkla, vilket gör att de är lätta att lära. Lekbeskrivningarna är förhoppningsvis tydliga och lätta att förstå. Det är en fördel om man har hört berättelserna innan, så att man känner igen handlingen. Men man kan också börja med sångleken och sedan visa på att detta faktiskt står i Bibeln. Man kan gärna använda sig av enkla dräkter/tygstycken och rekvisita för att förstärka den speciella situationen och miljön. Kanske kan detta leda till att man fortsätter att arbeta med berättelserna på många olika sätt, t.ex. genom att måla, gestalta i olika material, göra en dockteater, spela pantomim, skriva dikter, trycka på tyg, dansa fritt, göra ett musikcollage, forska och göra en liten utställning…….Fantasin har inga gränser – och den är en gåva från Gud

    65,00 kr
  37. Sånglekar från bibeln 2 - Not
    Sånglekar från bibeln 2 - Not
    Beskrivning

    Häftet innehåller 14 sånger. Det förlorade fåret Adam , Eva och ormen Jesus kallar lärjungar David smörjs till kung Skapelsen Kopparormen Maria, Petrus och Johannes Gideon Fem bröd och två fiskar Symeon och Hanna Jona Intåget i Jerusalem Den brinnande ugnen Bröllopet i Kana Det var bara några månader sen vi gav ut det första häftet med titeln "Sånglekar från Bibeln". Marias små enkla sånger i kombination med kortfattade lekbeskrivningar har redan blivit väldigt populära, och här kommer nu fortsättningen.

    65,00 kr
  38. Sånglekar från bibeln 3 - Not
    Sånglekar från bibeln 3 - Not
    Beskrivning

    Häftet innehåller 14 sånger. Härlighetens berg Jairos dotter Jakob och Esau Jakobs stege Jesu dop Jesus och barnen Sackaios Samuel Tomas Petrus i fängelset Tiberias sjö De tio buden och guldkalven Elia och Baalsprofeterna Två husbyggare Nu är det dags för nummer tre av "Sånglekar från Bibeln". Jag är så glad över att få dela med mig av mitt sätt att arbeta med Bibelberättelserna. Precis som i de två första delarna finns både Gamla och Nya Testamentet representerade här. Bibeln är ju en rik källa att ösa ur när det gäller berättelser av olika slag. Många känslor och sinnesstämningar kommer fram i dem: ilska, glädje, besvikelse, förvåning, kärlek, avundsjuka, tvivel, trosvisshet etc. Att gå in i en roll och känna efter hur just den personen upplevde det hela, är väldigt nyttigt. Ofta kan man känna igen sig. Rekvisita och dräkter är inte nödvändiga, men kan förstärka upplevelsen och göra den mer "verklig". Och barn brukar tycka om att klä ut sig. En dräkt kan göras väldigt enkel: Klipp till en bit tyg, ca. 60x150 cm. Vik tyget dubbelt och klipp ett hål för huvudet mitt på – vips, så har man en dräkt. Enfärgade och randiga tyger är mest "tidstrogna". Vill man, kan man knyta ett band eller smalt rep runt livet. Enkel rekvisita kan man hitta hemma eller tillverka i enkla material – kanske tillsammans med barnen. Min önskan är att det i sånglekarna klart ska framgå att Gud är den samme idag som han var när händelserna utspelade sig. Och att åtminstone någon ska få känna att Gud håller att lita på och att det finns en plats för var och en hos Jesus.

    65,00 kr
  39. Sånglekar från bibeln 4 - Not
    Sånglekar från bibeln 4 - Not
    Beskrivning

    Innehåll: Josef och hans bröder Elia och änkan - brödet Änkans son i Nain Tre stjärntydare Kvinnan med blödningar Elia och änkan - sonen Sakarias och Elisabet Påsken Naaman Jesus går på vattnet Paulus och Silas Lasaros Saul och Ananias Den etiopiske hovmannen

    65,00 kr
  40. Sara, Lasse & gammeleken - Not
    Sara, Lasse & gammeleken - Not
    Beskrivning
    Petra Falk och Pia-Maria Israelsson

    Du får inte va med oss (Petra Falk) En vän (Petra Falk) Kan någon ge mig ett råd (Petra Falk) Lika värdefull (Petra Falk) Sara Lasse och gammeleken – barnmusikal (Petra Falk och Pia-Maria Israelsson) Våga vara (Petra Falk) Vänskapssång (Petra Fal

    40,00 kr
  41. Scenisk kör : 100 övningar - ett pedagogiskt idématerial för ungdoms- och vuxenkör
    Scenisk kör : 100 övningar - ett pedagogiskt idématerial för ungdoms- och vuxenkör
    Beskrivning
    Längtar du efter att få din kör att lägga ifrån sig noterna, ta plats på scenen och fånga publiken med sin totala närvaro? I Scenisk kör presenterar Ing-Marie Janzon ett arbetssätt som utvecklar dina körsångares musikaliska och sceniska uttryck. Hennes metoder blir ett pedagogiskt redskap för ditt arbete med både individen och gruppen. Scenisk kör öppnar vägen till en spännande process som påverkar såväl kör som körledare. Med hjälp av Scenisk kör kan du lyfta din kör till en ny dimension av musikalisk kommunikation. Välj bland hundra övningar med notexempel och illustrationer. Ing-Marie Janzon är sångpedagog och frilansande sångerska. Hon har musiklärar- och kyrkomusikerexamen och är verksam som uppskattad workshopledare, föreläsare och röstcoach. Ing-Marie Janzon har tidigare skrivit boken Körlek (Gehrmans Musikförlag), ett pedagogiskt musikmaterial för den som leder barnkör och nybörjarkör för vuxna.
    225,00 kr
  42. Se hur gudsvinden bär - Not
    Se hur gudsvinden bär - Not
    Beskrivning
    60 sånger och psalmer av Ingmar Johansson Alla helgons dag (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allt levandes grund (Ingmar Johánsson) Alltid på väg (Ingmar Johánsson) Allting kan förvandlas (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allting är så skönt (Ingmar Johánsson) Andetag (Ingmar Johánsson Ansiktet (som genomlyser vårt) (Ingmar Johánsson) Apokalyps (Ingmar Johánsson) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) Bat-Seba (Ingmar Johánsson) Bär mig genom natten (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Den natt när gudamänniskan (Ingmar Johánsson) Djup ropar till djup (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Du som kan (Ingmar Johánsson) Du är en bön (Ingmar Johánsson) Där min ande kan få ro (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson & Håkan Mjörnheim) En kristuslik ikon (Ingmar Johánsson) Eukaristi (Ingmar Johánsson) För mig är Kristus (Ingmar Johánsson) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson) Genom ett brustet hjärta (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Han som kommer (Ingmar Johánsson) Helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig är den närvaro (Ingmar Johánsson) I offerlammets tecken (Ingmar Johánsson) Ingenting (kan skilja oss) (Ingmar Johánsson) Jag tänker mig Gud (Ingmar Johánsson) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kaos (är granne med Gud) (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson) Kom heliga Ande (Ingmar Johánsson) Kom stillhet kom vila (Ingmar Johánsson) Kysst (Ingmar Johánsson) Källan kärleken och Gud (Ingmar Johánsson) Känns som om Gud hört min bön (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Livet öppnar sig (Ingmar Johánsson) Låt oss stilla oss (Ingmar Johánsson) Marana ta (Ingmar Johánsson) Mysterium (Ingmar Johánsson) Mänska se dig själv (Ingmar Johánsson) När en människa vaknar (Ingmar Johánsson) Om du nu finns (Ingmar Johánsson) Rakt igenom sekler (Ingmar Johánsson) Rymdens katedral (Ingmar Johánsson) Se hur gudsvinden bär (Ingmar Johánsson) Starka strömmar av liv (Ingmar Johánsson) Stilla dig (Ingmar Johánsson Så enkelt är det (Ingmar Johánsson) Till dig (Ingmar Johánsson) Till vem skulle vi gå (Ingmar Johánsson) Tillit (Ingmar Johánsson) Trots allt (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Utan dig (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön (Ingmar Johánsson) Vattnet och vindarnas sådd (Ingmar Johánsson) Vår religion (Ingmar Johánsson) Vårt sår (Ingmar Johánsson) Än en gång (Ingmar Johánsson) Ära vare Gud i djupen (Ingmar Johánsson) Önskar jag kunde fängsla ditt öra (Ingmar Johánsson)
    285,00 kr
  43. Se mig musikal - Not
    Se mig musikal - Not
    Beskrivning
    Äntligen en äkta “tonårsmusikal” med flera teman som känns väldigt aktuella. Musikalen handlar om att: * visa respekt * känna empati * kunna samarbeta * våga visa känslor * bli sedd och se andra.

    Lämplig ålder 13-18 år. Intro
    Dela med sig
    Se mig
    Just jag
    Hård
    Att berömma
    Varför bry sig?
    Hur har vår jord kunnat snurra
    Sången om kärlek
    Happy song Dobidido Se mig 2 Scenen är din Medley

    70,00 kr
  44. Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
    Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
    Beskrivning
    En discomusikal om kärlek, jämlikhet och respekt för ungdomar i de tidigare tonåren. Kan sättas upp i ett vanligt klassrum. Ca 14 roller + bandet och kören. Antalet roller är flexibelt och kan anpassas efter gruppens förutsättningar. Materialet består av ett häfte som innehåller manus, noter och sångtexter samt en CD. (CD:n köps separat).
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  45. Sju Mariasånger
    Sju Mariasånger
    Beskrivning
    I John L.Bells sånger möter vi Maria, en kvinna vars liv pendlat mellan djupaste tragedi och höjden av glädje. Vi får en levande bild av Jesu moder, en kvinna som är både livfull, ledsen, ängslig och upprymd. En sångcykel där sångerna kan framföras med ensemble eller orgel, i svit eller var och en för sig. För solist, kör, orgel, stråkkvartett, flöjt och trumpet. Sångerna i Sju Mariasånger är översatta till svenska av Leif Nahnfeldt.
    • Köp 3 för 140,25 kr/st
  46. Sjung en lovsång till Gud - Not
    Sjung en lovsång till Gud - Not
    Beskrivning
    Sättning: SATB Kompositör: Berthier Jacques, Gelineau J Textförfattare: Åberg lars, Samuelsson Ulf Kalendarium: I allmänhet Övrig information: Sånger från taizé Innehåll: Benissez le Seigneur/Sjung en lovsång till Gud Dieu ne peut que donner son amour/Gud vill bära oss ömt i sin hand El Senyor/i min Gud En tout la paix du coeur/I allt en inre frid Grande est ta bonte/Väldig är din nåd Gospodi E/gud du är barmhärtig herr wohin/Vem ja Herre vem skulle vi gå till? In te confido/Jesus Kristusdu är min trygghet Jesus le Christ/Jesus Guds Son Magnificat Nada te turbe/Känn ingen oro Singt dem Herrn/Sjung till Gud en glädjesång Ubi caritas Deus ibi est Veni Lumen (choral)/Kom till oss Ande Une soif emplit notre âme/Gud min själ är fylld Ryskt halleluja Halleluja 12 Halleluja 17 Halleluja 41 Kyrie A Kyrie 7 Kyrie 8 Kyrie 15 Kyrie 17 Mässa: Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ I Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ II Gloria Deo/Lovsången Credo/Trosbekännelsen Sanctus Dominus Deus/Helig Agnus Dei-Dona nobis pacem/O Guds Lamm Benedictus/Se det är han som kommer
    • Köp 3 för 72,25 kr/st
  47. Sjung evangelium 10 - Not
    Sjung evangelium 10 - Not
    Beskrivning
    Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den gode herden (Ur Psaltaren 23, LJ/Jessie S Irvine, arr: Lennart Jernestrand) En dag som ingen känner (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Gud vill ta hand om dej (Lennart Jernestrand) Helig (Ur Uppenbarelseboken/Lennart Jernestrand) Herre vår Herre – Psalm 8 (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Jag nu den pärlan funnit har (Okänd/Folkmelodi från Orsa, arr: Lennart Jernestrand) Jubla du himmel (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Land av ljus (Lennart Jernestrand) Långt bortom rymder vida (Augusta Lönborg/Julius Dahlöf, arr: Lennart Jernestr O giv mig tusen tungors ljud (C Wesley/C G Glaser, sv text: A Widegård, arr: L Jernestrand) Psalm 34 – Smaka och se (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Psalm 8 – Herre vår Herre (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Smaka och se – Psalm 34 (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Swing low sweet chariot (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Vårregn (Roland Andersson/Lennart Jernestrand)
    • Köp 3 för 38,24 kr/st
  48. Sjung evangelium 8 - Not
    Sjung evangelium 8 - Not
    Beskrivning
    Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den blomstertid nu kommer (I Kolmodin/Sv folkmelodi, sättn: Lennart Jernestrand) En resenär (Spiritual, från eng: Sven Björk, sättn: Lennart Jernestrand) Ge mej nåd (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Grip om den hand som stungits (Allan Törnberg, arr: Lennart Jernestrand) Helig (Jesaja 6:3/Lennart Jernestrand) Jag kan icke räkna dem alla (Lina Sandell/Albert Lindström, arr: Lennart Jernestrand) Jesus kär var mig när (Lina Sandell/Okänd, arr: Lennart Jernestrand) Lovsång till Guds ära (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Morgon mellan fjällen (Okänd/K H E Hauer, sv text: B Ehrenborg-Posse, sättn: L Jernestrand) Namnet (Lennart Jernestrand) Närmare Gud till dig (Sarah F Adams/Lennart Jernestrand) O Betlehem du lilla stad (Ph Brooks/Eng folkmelodi, sv text: A Frostenson, sättn: L Jernestrand) O salighet o gåtfullhet – Salighetens gåta (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: L Jernestrand) På Golgata (Robert Harkness, körsättn: Lennart Jernestrand) Salighetens gåta – O salighet, o gåtfullhet (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: Lennart Jernestrand) Säg finns det frid (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Trygg i min Jesu armar (Fanny Crosby/William H Doane, sv text: Erik Nyström, arr: L Jernestrand)
    • Köp 3 för 38,24 kr/st
  49. Sjung evangelium 9 - Not
    Sjung evangelium 9 - Not
    Beskrivning
    Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Deep river (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Glädjesång (Lennart Jernestrand) Han vid min sida går (Thure Bäckman/Einar Ekberg, arr: Lennart Jernestrand) Herre jag kommer inför dej (Lennart Jernestrand) Herre låt ingenting binda de vingar (Lina Sandell/Joël Blomqvist, sättn: Lennart Jernestrand) Jag tror på Gud (W C Martin/C H Gabriel, sv text: Ivar Lindestad, arr: Lennart Jernestrand) Jag ville vara så ren (Okänd, sättn: Lennart Jernestrand) Jesus du har segrat (Lennart Jernestrand) Omkring ditt ord (Anna Ölander/Friedrich Silcher, arr: Lennart Jernestrand) Som hjorten längtar till vattenbäckar (Ps 42:1,6,9,12/Lennart Jernestrand) Stilla din oro (Roland Andersson/Lennart Jernestrand) Trygghet (Okänd/Rysk mel?, arr: Lennart Jernestrand) Vid Jesu fötter (Anders Frostenson/Lennart Jernestrand) Min Fader vakar över mig – Jag tror på Gud (Martin/Gabriel, sv text: I Lindestad, arr: L J)
    • Köp 3 för 38,24 kr/st
  50. Sjung och lek med Sally Säl
    Sjung och lek med Sally Säl
    Beskrivning
    Bok inkl CD. I boken finns en musiksaga, sånger, en minimusikal samt bearbetnings- och utvecklingsförslag - allt med havet som tema. För förskolan och årskurs 1-3.
    300,00 kr
  51. Sjung till Herrens ära : församlingssånger
    Sjung till Herrens ära : församlingssånger
    Beskrivning
    220 lovsånger, psalmer och andliga visor som både "lovsångsmänniskor och psalmsångsmänniskor" kan mötas kring. Förutom lovsånger och moderna psalmer med ett klassiskt innehåll finns här nytt nordiskt material, doppsalmer som inte förutsätter vuxendop, nyöversatta påskpsalmer m.m. Ett ämnesregister underlättar sångvalet.
    • Köp 3 för 63,75 kr/st
  52. Sjungande gung
    Sjungande gung
    Beskrivning
    Sjungande gung innehåller 20 sånger för såväl dans och lek som bön och vila. Några sånger kan också användas vid dop. Tanken är att erbjuda en sångskatt som kan få komma till användning i barn- och föräldragrupper, i barnkören och i hemmet. Det är också sånger att växa med.

    Nothäftet innehåller alla sånger med ackordanalys. På cd:n finns alla sånger insjungna med en variation av barn- och vuxenröster.

    Cd:n är både en hjälp vid unison sång i barngruppen och en fin present att ge till föräldrarna.

    Både nothäftet och cd:n ger tillgång till ett antal singbackfiler

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  53. Skapande kör
    Skapande kör
    Beskrivning
    Inspiration, redskap och övningar för att iscensätta körmusik.
    225,00 kr
  54. Skapelsen : gudstjänstmusikal
    Skapelsen : gudstjänstmusikal
    Beskrivning
    I gudstjänstmusikalen Skapelsen får köränglar och dramaänglar tillsammans framföra skapelseberättelsen, som ett sätt att sätta fokus på vårt ansvar för miljön.

    Nio sånger ingår, och i vissa kan hela församlingen sjunga med. Hela materialet är ett kopierings-underlag och ger också tillgång till alla texter digitalt. Det underlättar för den som vill skapa en gudstjänstagenda.

    Materialet är lämpligt för åldrarna 6–12 år

    Kopieringsunderlag, klammerhäftad

    300,00 kr
  55. Skapelsen en vattenmålarbok
    Skapelsen en vattenmålarbok
    Beskrivning
    SJUNGA 2 Med både noter och ackord fyller vi SJUNGA med 50 stycken låtar från våra 11 senaste skivor i skivserien: Jesus är från barnskivor. Med låtar som Jesus party, Yaya, m.fl.

    Lovsjung hemma tillsammans med familjen, på gudstjänsten eller i barngruppen. I SJUNGA finns det sånger som passar alla generationer.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  56. Skratt, På gång och lite… - Not
    Skratt, På gång och lite… - Not
    Beskrivning
    Glada sånger, allvarliga sånger, tokiga sånger. 31 sånger av Sofia och Hanna Corneskog från de omtyckta utgåvorna Skratt, På gång och Glädjefnatt, här samlade i en volym. Det är du (Sofia och Hanna Corneskog) Du finns alltid här hos mig (Sofia Corneskog) Du lilla ljus (Hanna Corneskog) Du är dunderbra! (Sofia Corneskog) Du är min far (Sofia Corneskog) Du är OK (Sofia Corneskog) Du är värd vår sång (Sofia och Hanna Corneskog) Därför dansar jag (Hanna Corneskog) Funderingar (Sofia Corneskog/Hanna Corneskog) Gud du är min vän (Sofia Corneskog) Gud han älskar mig (Sofia Corneskog) Gud är stor (Mungu ni mkun) (Hanna Corneskog) Gud är stor större störst (Sofia Corneskog) I feel safe (Sofia Corneskog) I Guds familj (Sofia Corneskog) Ingen annan än Jesus (Hanna Corneskog) Jag går på livets väg (Hanna Corneskog) Jag har en sång (Sofia Corneskog) Jesus du är bäst (Sofia Corneskog) Jesus är min vän (Hanna Corneskog) Mungu ni mkun (Gud är stor) (Hanna Corneskog) Non stop (Hanna Corneskog) På gång (Sofia och Hanna Corneskog) Skratt (Sofia Corneskog) Släpper du loss lite gung (Sofia Corneskog) Snack/Tack till Jesus (Sofia och Hanna Corneskog) Som ett litet frö (Sofia och Hanna Corneskog) Så skönt att vara hos dig (Hanna Corneskog) Tack Jesus för att du finns (Hanna Corneskog) Tja la la (Sofia Corneskog) Vi ska tala om (Sofia Corneskog) Vi vill visa alla (Hanna Corneskog
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  57. Skrik för livet, handledning
    Skrik för livet, handledning
    Beskrivning
    Mässa av Ingemar Olsson - handledning
    75,00 kr
  58. Släpp taget - Not
    Släpp taget - Not
    Beskrivning
    En fortsättning och utveckling av Stefans Skölds Upp- och nersjungningar (SKS Musikbok Nr. 1). I den första delen av denna bok får vi hjälp med elementära och grundläggande sångproblem: hållning, avslappning, andningskontroll mm. I den andra delen finns en mängd nya uppsjungningsövningar. Övningarna finns i flera tonarter för dem som behöver hjälp vid pianot och innehåller även sångtekniska kommentarer
    225,00 kr
  59. Sliten bön/Wistrand - Not
    Sliten bön/Wistrand - Not
    Beskrivning
    Nothäftet till lovsångsledaren Andreas Wistrands CD "Sliten bön". Andreas Wistrand kommer från Jönköping men bor sedan några år tillbaka i Kumla. Ända sedan han var i 15-årsåldern har lovsång legat honom varmt om hjärtat. Från att spela trummor och percussion med olika uppsättningar och band, började han 1999 mer aktivt utvecklas som lovsångsledare och har de senaste åren arbetat mycket med eget material. Visionen som har burit och bär honom är längtan efter att få se människor lovsjunga Gud i glädje och med frimodighet. Andreas släpper nu sin första skiva och den heter "Sliten bön" och innehåller texter som reflekterar relationen med Gud, både i med- och motgång. Musikaliskt innehåller den pop/rock à la Lars Winnerbäck och Håkan Hellström och med inslag av country på sina ställen. De allra flesta sångerna har Andreas skrivit text och musik till och de har testats "live" i många sammanhang, bl a under Torpkonferensen där Andreas varit en av lovsångsledarna. På skivan, som är inspelad live, medverkar framför allt de sångare och musiker som Andreas normalt jobbar med, men med mix och mastring har han bl a fått hjälp av Joakim Styrén som bl a "rattat" åt Carola, A-Teens och Uno Svenningsson. 1. Mellan dig och mig 2. En lovsång 3. I bönens rum 4. Du är Gud 5. Jesus, jag älskar dig 6. Ingen som du 7. Bara du är värd 8. Sliten bön 9. Andra sidan 10. Den plats 11. Fridens hav 12. Välkommen till denna plats 13. Tacka Herren för han är god 14. Trygg hos dig 15. Jag längtar hem
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  60. Små låtar för små stråkar : violin
    Små låtar för små stråkar : violin
    Beskrivning
    Övningsstycken för nybörjare på violin. Här tränas lägeväxlingar, vibrato, dubbelgrepp, flageoletter, fingerstråk och olika stråkarter. Särskild tonvikt är lagd på en ergonomiskt anpassad hållning liksom att ge inspiration och övningslust. Kan användas såväl individuellt som i gruppundervisning. (Till boken finns en CD. Beställes separat.)
    225,00 kr
  61. Små sånger om stora ord - Not
    Små sånger om stora ord - Not
    Beskrivning
    Nya sånger för dig som jobbar med kör, solosång, temagudstjänster eller konfirmander. I en tid av fasader och fake news vill Jonas Engström med Små sånger om stora ord tillsammans med Ola Hedén, Christoffer Wallin, kören One Nation och övriga solister/musiker uppmuntra och utmana både sångare och lyssnare till nyfikna och ärliga samtal kring sånger som »Något om Nåden«, »Där förlåtelsen bor« och »Bara kärleken kan vinna«.

    Sångerna är arrangerade för SAT/B-kör men flera av sångerna fungerar även att sjunga solo. Musikaliskt sträcker sångerna sig från den svenska körtraditionen via jazz och balkanmusik till afroamerikansk körtradition. Ibland med en solist och ibland med fullt komp och blåssektion.

    110,00 kr
  62. Smått om stort
    Smått om stort
    Beskrivning
    Sjung tillsammans om smått och stort. Tomas Boström har berättat, målat och skrivit tjugo sånger att leva med och luta sig mot...
    65,00 kr
  63. Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  64. Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
    110,00 kr
  65. Som det bröd vi delar - kör - Not
    Som det bröd vi delar - kör - Not
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
  66. Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
    Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
    50,00 kr
  67. Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
    Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
    Beskrivning
    SOM EN DIAMANT - ny barnskiva av Sofia och Hanna Corneskog! I samma anda som Skratt och På gång presenteras här 12 nya fräscha, ösiga och lugna låtar, alltifrån pop/rock till bossa/folkmusik. Denna skiva har ett språk som utgår från barns sätt att tänka och som handlar om livet; Gud, vänskap, glädje, barns värde, funderingar mm och att Gud finns med genom allt. 1. Vi är barn och vi är här 2. Livet 3. Som en diamant(Fjant/Klant) 4. Jag vill tacka Dig, farJag vill tacka Dig, farJag vill tacka dig, Far 5. Åeeyå 6. Lika som bär 7. Bästa vänner 8. Från söder till norr 9. Vi ber en bön 10. Kom och dansa 11. Du är med mig alla dagar 12. Undringar
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  68. Som ett spännande paket - Not
    Som ett spännande paket - Not
    Beskrivning

    Här är de båda familjerna Ivarson tillbaka med ännu en förträfflig barnmusikal! * Att vara vänner - Vad är en vän? Det är skönt att ha en vän! * Att vara barn - barns rättigheter, om rätten att få säga ifrån Lämplig ålder: 5-12 En helt vanlig dag Jönsson Pelle Päron Säg till...eller ifrån! Du är du Vad är du rädd för? En strimma av ljus Ett ljus för dej Som ett spännande paket Vänner

    70,00 kr
  69. Som ljus från himlen - Not
    Som ljus från himlen - Not
    Beskrivning
    28 sånger av Roberth johansson
    75,00 kr
  70. Sommarpop
    Sommarpop
    Beskrivning
    De bästa sommarlåtarna, alla med melodi, text och ackordanalys.
    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
    • Köp 25 för 116,00 kr/st
  71. Sondo : svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling
    Sondo : svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling
    Beskrivning
    Svensk-zimbabwiska sånger för kör och församling. Sondo betyder söndag på shona, majoritetsspråket i Zimbabwe. Sondo-mässan är baserad på mässans ordinarium men är dynamisk och utbytbar i sina delar. Sjungs på svenska och shona.
    • Köp 3 för 110,51 kr/st
  72. Songbook eleven offers - Not
    Songbook eleven offers - Not
    Beskrivning
    Elva sånger på engelska
    100,00 kr
  73. Spela gitarr : bok, cd och dvd
    Spela gitarr : bok, cd och dvd
    Beskrivning
    SPELA GITARR är en nybörjarskola för dig som vill kunna ackompanjera dig själv eller andra till sång eller melodispel. Bokens upplägg gör att du redan från början kommer spela "riktig" musik. Boken vänder sig till nybörjare i alla åldrar som vill lära sig spela på egen hand eller tillsammans med en lärare. Här hittar du låtar som är valda för att du snabbt ska komma i gång med att spela musik i olika stilar. Unikt med materialet är att du även får en privatlärare i form av en dvd-skiva med videolektioner och en hel kompgrupp i form av en cd-skiva.
    175,00 kr
  74. Spela orgel
    Spela orgel
    Beskrivning
    Orgeln är ett spännande instrument för alla åldrar! Spela orgel! är upplagd så att barn i åldrarna 6–12 år kan lära sig att spela orgel från grunden, även utan förkunskaper i pianospel. Här får eleven steg för steg lära sig de olika momenten i orgelspel, med hjälp av melodier som Lilla snigel, Björnen sover och Bereden väg för Herran. Spela orgel! är pedagogiskt upplagd med registreringsförslag till noterna, tydliga bilder som förklarar hur man ska sitta, fingersättning och applikatur samt inspirerande bilder av orglar från hela världen.
    • Köp 3 för 243,01 kr/st
    • Köp 10 för 229,50 kr/st
  75. Stora Musiktävlingsboken
    Stora Musiktävlingsboken
    Beskrivning
    Stora Musiktävlingsboken är en bok för grundskolan, gymnasiet, personalfesten, körfesten, julfesten, musikcaféet, kräftskivan, födelsedagskalaset, hemma med familj och vänner, förströelse när du är själv etc. Boken innehåller musiktävlingar och musikfrågesport ur alla möjliga synvinklar. Musikfrågesport, grupptävlingar, korsord, labyrinter, musikspel, bordsuppgifter, tipspromenader, underhållande tävlingar, musiklekar och musikaliska klurigheter. Tanken är också att du ska kunna hitta något i stort sett för alla åldrar. Testa din allmänbildning i musik, lär genom att tävla och ha trevligt tillsammans.
    650,00 kr
  76. Stora Musiktävlingsboken för kyrkfolk
    Stora Musiktävlingsboken för kyrkfolk
    Beskrivning
    Den ultimata musiktävlingsboken för församlingar och för alla som känner sig hemma i kyrkan.Boken passar bra att använda på körfesten, julfesten, musikcaféet, bröllopsfesten, kyrkkaffet, syföreningskaffet, konfagruppen, när du själv bjudit hem släkt & vänner, förströelse när du är själv mm.Den innehåller musiktävlingar och musikfråge-sport, som antingen behandlar den kristna musiken eller populärmusik som knyter an till det kristna livet på något sätt. Musikfrågesport, bordsuppgifter, korsord, grupptävlingar, femkamp och många musikaliska klurigheter.Testa din allmänbildning i musik och ha trevligt tillsammans.
    450,00 kr
  77. Större - Not
    Större - Not
    Beskrivning
    10 sånger för barnkör. CD kan köpas separat
    150,00 kr
  78. Svenska barnvisor
    Svenska barnvisor
    Beskrivning

    »Den här boken är en fantastisk uppfinning«
    Hans Alfredson

    »Tina Ahlins barnsångbok för mammor och pappor en succé«
    Expressen

    Det här är ju helt enkelt genialt. En karaokebok för barnfamiljer! Kulturarvet lättillgängligt och begripligt, den optimala sångboken <...> en bok som omedelbart blev en klassiker.
    DN.

    »50 klassiska barnvisor med text och musik. Tryck fram rätt låt och sjung med!«
    GT

    »Spelande sångbok för barn <...> bör bli ett välkommet tillskott i sångsamvaron«
    Dalabygden

    Den svenska barnviseskatten är en rik källa till glädje. Men även om man minns en visa är det inte alltid man kommer ihåg hela texten - och hur var det nu melodin gick? Lösningen finns i denna spelande bok med illustrationer av Jessica Kurki.

    I boken har musikern Tina Ahlin samlat 50 klassiska barnvisor och spelat melodierna på piano. Här finns alltså inte enbart texter och noter utan också musiken - ljudmodulen spelar upp melodierna och ibland med ackompanjerande munspel till pianot. Alltså en helt unik sångbok där du kan lyssna på visorna och samtidigt sjunga med.

    Så välkommen in i barnvisans förtrollade värld. Låt dig inspireras att sjunga tillsammans med hela familjen! Tryck på knappen och sjung!

    Tina Ahlin är en av våra mest folkkära artister, och medverkar kontinuerligt i både TV och diverse shower. Detta är hennes debutbok.

    Jessica Kurki är illustratör och har arbetat med både animation för SVT Barn samt illustrerat på frilansbasis för en rad tidskrifter och böcker.

    330,00 kr
  79. Svenska schlager
    Svenska schlager
    Beskrivning
    En ny bok i vår populära visbokserie! Här finns drygt 100 svenska schlagerlåtar, från gamla godbitar som Jazzgossen och Min soldat, via melodifestivalens tidiga klassiker som Judy min vän och Hallå hela pressen, till de senaste årens populäraste låtar som Det gör ont och Guld och gröna skogar. Boken är inbunden med linnerygg och förgylls med fotografier i färg.

    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
  80. Svenska Visor: Den röda samlingen
    Svenska Visor: Den röda samlingen
    Beskrivning
    Svenska visor den röda samlingen är en revidering av vår populära visbok. Här finns visor skrivna av våra främsta kompositörer genom tiderna, från Carl Michael Bellman, Dan Andersson, Evert Taube, Cornelis Vreeswijk och Olle Adolphson till Ulf Lundell, Eva Dahlgren och Niklas Strömstedt för att nämna några. Samtliga sånger presenteras med melodistämmor, texter och ackord.

    • Köp 3 för 333,00 kr/st
    • Köp 10 för 314,50 kr/st
  81. Swing It... inkl CD
    Swing It... inkl CD
    Beskrivning
    Engelskspråkig singback-sångbok för barn mellan 5-12 år. I boken blandas traditionella engelska och amerikanska sånger med nyare rock och poplåtar. I anslutning till många av sångerna finns lek- och dansbeskrivningar. (Till boken finns även elevtext-häften. Säljes i 10-pak.)
    285,00 kr
  82. Tack ska du ha! : 30 sånger för familjegudstjänsten, barnsamlingen och barnkören
    Tack ska du ha! : 30 sånger för familjegudstjänsten, barnsamlingen och barnkören
    Beskrivning

    30 sånger för familjegudstjänsten, samlingen och barnkören

    I Tack ska du ha! har Per Harling samlat ihop några av sina favoriter bland de barnsångar han skrivit genom åren. De flesta har inte publicerats tidgare.

    Materialet är indelat i två avdelningar:
    •Sånger att användas i församlingens babysång och barnsamlingar. Flera av dessa passar bra för föräldrar att ta med sig hem för att sjunga för barnet under de stilla stunderna.

    •Sånger lämpade för barnkörer och/eller för församlingssång i kyrkans familjegudstjänster.

    205,00 kr
  83. Tappa inte modet - Not
    Tappa inte modet - Not
    Beskrivning
    12 sånger av Jörgen Lithell. För barn Blommor (Jörgen Lithell) Bryr sig (Jörgen Lithell) Den stora resan (Jörgen Lithell) Emma (Jörgen Lithell) Hjärtat (Jörgen Lithell) Ingenting går upp mot kärleken (Jörgen Lithell) Jag vill be (Jörgen Lithell) Ljusare (Jörgen Lithell) Locka fram (Jörgen Lithell) Nyfiken (Jörgen Lithell) Tappa inte modet (Jörgen Lithell) Älskad (Jörgen Lithell)
    70,00 kr
  84. Temasamlingar med tonvikt på Rytmik för förskola och lågstadium
    Temasamlingar med tonvikt på Rytmik för förskola och lågstadium
    Beskrivning
    I ett trettiotal teman beskrivs lekfulla aktiviteter där barnets resurser tas till vara från topp till tå. (Till boken finns också en CD. Köpes separat.)
    150,00 kr
  85. The songbook - Hungry - Not
    The songbook - Hungry - Not
    Beskrivning
    Hungry (falling on my knees) Includes arrangemens för vocals, guitar & Piano & transparency masters
    85,00 kr
  86. The survivor songbook - Not
    The survivor songbook - Not
    Beskrivning
    80 sånger med ackord. Endast text, ingen notskrift. Engelsk
    150,00 kr
  87. Therese Martinsson - På alla sidor omsluten  - Not
    Therese Martinsson - På alla sidor omsluten - Not
    Beskrivning
    Nothäfte med alla sånger från Therese Martinsons album På alla sidor omsluten. Innehåller text, ackord och noter.

    Therese Martinson har musicerat sedan hon var liten. Det fanns ett piano i hennes barndomshem och det var där hon började spela och sjunga. Therese är kanske mest bekant som en del av makarna Martinson där hon sjunger och spelar dragspel. Mattias och Therese har skrivit sånger och spelat in flera skivor under årens lopp men detta är Therese första skiva i eget namn.

    Så här säger Therese själv om skivan; ”Min önskan är att sångerna ska måla bilder av vår mänsklighet och av Guds storhet. Han känner oss. Älskar oss där vi är och som vi är. Jag hoppas att efterklangen av sångerna ska inge hopp. Vi är aldrig ensamma. Våga dela det som gör ont med andra. Våga förtrösta och ta steg mot att tro att Gud omsluter dig, håller dig i sin hand och att han vakar över dig. Alltid.

    1. Trösta mig igen
    2. My Father's Embrace
    3. På alla sidor omsluten
    4. Vi förtröstar
    5. The Boys Are Doing Fine
    6. Fader Vår
    7. Förbarma Dig
    8. Nattvard
    9. Marias bön
    10. Trosbekännelsen

    165,00 kr
  88. Tid att tillbe - 90 lovsångsklassiker - Noter
    Tid att tillbe - 90 lovsångsklassiker - Noter
    Beskrivning
    En ny sångbok som samlar betydelsefulla lovsånger fram till 2010 för att föra deras betydelse vidare i vår tid!

    ”Visa mig en kyrkas sånger så ska jag visa dig deras teologi”.

    Detta citat av teologen Gordon Fee belyser sångens betydelse i den kristna kyrkans tillbedjan. Vi är skapade till tillbedjare och ett sätt vi uttrycker detta på är genom församlingssången. Inte bara att vi sjunger utan vad vi sjunger.

    I denna sångbok har David Media samlat lovsånger skrivna fram till 2010 som på ett särskilt sätt berört kyrkan i vårt land. Sånger av lov, pris och tacksamhet som ett uttryck för vår kärlek till Gud som i all evighet är värd att tillbes. Det är David Medias förhoppning att denna sångbok blir till välsignelse för dig, din församling men framför allt Gud.

    Innehåll: Alla behöver kärlek Allt som Du har sagt Bara Du Bara Du är Gud Bara Du är värdig Bara i Dig Bara Jesus Din nåd Din nåd är allt jag behöver Ditt namn är morgonstjärnan Dra mig nära Dig Du ger oss liv Du som stillar stormen Du som är törstig Du är det levande vattnet Du är en god Gud Du är Helig Du är mitt andetag Därför vi prisar En sak Gud på mitt hjärta Endast av nåd Ett enda ber jag Herren om Evige Far Fader av liv Förunderlig nåd Gladsången Gud den högste Göm mig i Dina vingar Gör mitt hjärta rent Helig mark Herre kom Herren är min starkhet Hjärtats lovsång Hosianna Hosianna (Lovet stiger) Hungrig Här är jag Högst av allt I Din närhet I Din öppna famn I Ditt ansiktes ljus Jag funnit kärlek Jag ger Dig mitt liv Jag kommer för att tillbe Jag vill sjunga om Dig för evigt Jag vill älska Dig av hela mitt hjärta Jesus, allt till Jesus Jesus Du är underbar Jesus Guds Son Jesus har gjort allt Jesus Kristus Kom Du Helige Kom nådebordet är dukat Kom var mitt centrum Lammets sång Lova Herren min själ Lova vår Gud Låt Din Ande Låt vart ord från min mun (Psalm 19) Majestät, Konung i evighet Med evig kärlek Mitt hjärtas lovsång Namnet Jesus Nu böjer jag mig ner Nådefull Gud Nära Jesus Oändlig nåd Passionspsalm (Det var för mig) På Dig min Gud förtröstar jag Ropa till Gud Sjung till Jesus Spikarnas lovsång Stor och värdig Så länge jag lever Så stor är vår Gud Sätt våra hjärtan i brand Tacka Herren för Han är god Tid att tillbe Till den som sitter på tronen Till Guds källa Under ett vattenfall Vi vill säga tack Vid Guds hjärta är jag buren Vilken vän jag fann Värdig är Du Värdigt är Guds lamm Än en gång Ära till Ditt namn Ödmjukhetens Konung Öppna mitt hjärta för Dig Gud

    245,00 kr
  89. Till dig
    Till dig
    Beskrivning
    157 sånger med stor variation för de flestatillfällen. Här blandas välkända sånger med helt nyskrivna. TILL DIGpassar bra som församlingssångbok, som körsångbok, då många av sångerna har körarr, och som en välfylld samling sånger för solisten ellergruppen.

    316 sidor, spiral De flesta sångerna går att beställa separat.

    • Köp 3 för 315,00 kr/st
    • Köp 10 för 297,50 kr/st
  90. Till dig - Not
    Till dig - Not
    Beskrivning
    En ny stark mässa ifrån Ingmar Johansson! De tidigare mässorna "Mysterium" och "Apokalyps" är ju väldigt omtyckta! Allt sedan sin skivdebut på 70-talet som ung man med gitarr sjunger egna låtar har Ingmar Johansson varit en av de viktigaste artisterna inom svensk, kristen musik. Som låtskrivare visade han att man kunde skriva texter som inte nödvändigtvis måste följa mallar vad gäller ämne och stil vilket upprört en del men som för de allra flesta varit uppmuntrande och befriande. Samtidigt har Ingmar skrivit några av de starkaste bekännelse- och inbjudningssångerna. Till dig är en gudstjänst dit hela människan inbjuds att vara med, ja, ännu större, att möta Gud själv i bröd och vin. I det musikaliska anslaget finns en inbjudande enkelhet men samtidigt en nerv som gör mässan levande vid lyssnandet. Andetag – Introitus (Ingmar Johánsson) Ansiktet (som genomlyser vårt) – Credo (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) En Kristuslik ikon – Gloria (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson Genom ett brustet hjärta – Predikan (Ingmar Johánsson, Olle Carlsson/I J, arr: Ingemar Berglind) Helig – Sanctus (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Ingenting kan skilja oss – Benedicamus (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kom heliga ande – Offertoriepsalm (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Källan kärleken och Gud – Agnus Dei (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Se hur gudsvinden bär – Preludium (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) TILL DIG – Beredelseord (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön – Prefation (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind) Vårt sår – Kyrie (Ingmar Johánsson, mus bearb: Malou Meilink, arr: Ingemar Berglind) Än en gång – Syndabekännelse (Ingmar Johánsson, arr: Ingemar Berglind)
    185,00 kr
  91. Till vår och sommar
    Till vår och sommar
    Beskrivning
    till vår och sommar
    Innehåller noter till 24 sånger till kör/solist, t.ex. "Den blomstertid nu kommer"
    Sommarns dörr
    Vårpsalm
    Födas på nytt
    I denna ljuva sommartid
    med flera.
    • Köp 3 för 238,50 kr/st
    • Köp 10 för 225,25 kr/st
    • Köp 25 för 212,00 kr/st
  92. Tillitens mässa
    Tillitens mässa
    Beskrivning
    Tillitens mässa av Krook Caroline Tillitens mässa är en enkel mässa med stort djup som togs fram för att firas under Stockholms vattenfestival 1996. För kör, församling och orgel.
    • Köp 3 för 72,25 kr/st
  93. Tillsammans del 2 - 25nya sånger
    Tillsammans del 2 - 25nya sånger
    Beskrivning
    TILLSAMMANS DEL 2 Art.nr.: 79722 25 nyskrivna sånger av Walther Alrikson A4, spiralhäfte 25 sånger att sjunga ensam mest helst TILLSAMMANS med andra. Olika musikstilar
    375,00 kr
  94. Tistelfjun [Musiktryck] : barnkör-musikal
    Tistelfjun [Musiktryck] : barnkör-musikal
    Beskrivning
    Musikal för kyrkans barnkör (från 4 år). Enkla sånger och få repliker. Kopieringsunderlag. Utskrivet pianoackompanjemang.
    125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 563

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå