View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 1580

per sida
Fallande ordning
  1. Egil, morfar och Guds himmel
    Egil, morfar och Guds himmel
    Beskrivning
    En bok om himlen och hur man kommer dit, om hur det känns när någon dött och vad som händer sen.

    Hur kan det kännas inuti när man är ledsen och saknar någon som dött? Kan man minnas glada stunder fastän man är jätteledsen? Hur ser det ut i himlen? Kan man hälsa på i himlen? Och i så fall, hur kommer man dit? Kan man kanske åka raket till himlen? Och om man inte kan det, hur kommer man då dit? Vägen till himlen, hur hittar man den?

    Det här är saker som Egil pratar med småråttorna och Cecilia om i den här nya underfundiga och roliga bilderboken av Malin Hedström, illustrerad av Anna Andersson. Anna och Malin har tidigare samarbetat i boken om Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna och vårens Lilla jag går till Gud. Nu är de tillbaka med ännu en bok om Egil. Och småråttorna är förstås med igen, men den här gången är Egil ledsen, för hans morfar har dött. Och man får vara ledsen för att någon är borta, men himlen är nog ändå ganska fantastisk också...

    100,00 kr
  2. Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna
    Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna
    Beskrivning
    Bilderbok om orgeln! I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får Egil hjälp av småråttorna och Hullerombullertanterna när han spelar orgel i en familjegudstjänst! Roligt och intressant bok med härliga illustrationer!

    Egil vill bli organist när han blir stor. Då ska han spela egna låtar. Bra låtar. Som han skrivit själv.

    En organist spelar på orgeln och pianot i kyrkan. Varje vecka har Egil orgellektion i kyrkan med organisten. I morgon ska Egil få spela på en familjegudstjänst. På natten drömmer Egil om gudstjänsten.

    I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får vi träffa Egil som berättar om Instrumentens drottning, nämligen orgeln. Vi får lära oss hur detta ovanliga instrument fungerar och vi får följa med till kyrkan, träffa kyrkoherden, småråttorna som hjälper till med at spela och förstås de smått knasiga Hullerombullertanterna som är så frikostiga med sina bullar.

    Malin Hedströms debut är en underfundig bilderbok på ett ovanligt tema om ett ovanligt instrument och en ovanlig arbetsplats, presenterad genom Anna Anderssons roliga och underbara illustrationer. Anna är författare och illustratör av böckerna om Sagans värld: Resan till Kungens rike och Var inte rädd, som bägge kommit ut på Pärlan.

    150,00 kr
  3. Eldskölden
    Eldskölden
    Beskrivning
    Arvid är yngst i familjen och ingen verkar räkna med honom på allvar. Ska han aldrig få visa vad han går för? Så kommer Arvid till Athirion där folket lever under kejsardömets förtryck. Plötsligt finns ett uppdrag för honom. Framtiden står på spel för invånarna, de vilda djuren och de sagoväsen som har förvisats från Athirion. Det är ett uppdrag som ska förändra Arvid för alltid.

    Ett spännande äventyr där mod och tro prövas.

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  4. Eldsprofet
    Eldsprofet
    Beskrivning
    Tänk om du faktiskt kunde se änglar och fallna änglar i strid med varandra ? skulle du ha modet att delta i striden?

    För ett år sedan upptäckte Jona Stone och hans syster Eliza att deras mamma är en nefilim, barn till en människa och en fallen ängel. Detta gör dem och deras lillebror Jeremia till kvartlingar, alltså en fjärdels änglar.

    När Jona och Eliza blir anfallna av fallna änglar i skolan får de veta att kvartlingar över hela världen har blivit måltavlor. Barnen får därför särskild träning som hjälper dem att upptäcka sina egna unika änglakrafter. De måste även rädda en kidnappad profet som har en viktig nyckel i striden mellan ont och gott.

    I det här actionfyllda äventyret, som är djupt Bibelförankrat, blir den andliga striden verklig. Serien om Jona Stone är ett kristet svar på böckerna om Percy Jackson och Harry Potter.

    Spänning och action - men bönen är vårt mest verksamma vapen!

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  5. Ella glitterälvan
    Ella glitterälvan
    Beskrivning
    Ella glitterälvan flyger till Kristins granne för att se till så att lille Jimmys kalas blir lyckat. Men hon har inte räknat med allt elände en svartalf kan ställa till med!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  6. Ella och utflykten
    Ella och utflykten
    Beskrivning

    När klassen ska åka till Skansen tar de tunnelbanan. Fröken hojtar och försöker hålla ihop alla. Ella träffar en flicka som har en fisk som simmar omkring i en plastpåse. Hon märker inte att klassen stiger av. Hur ska hon nu komma till Skansen?

    Färgillustrationer av Matilda Salmén.

    50,00 kr
  7. Ellen och Lisa på upptäcktsfärd
    Ellen och Lisa på upptäcktsfärd
    Beskrivning
    "Ellen och Lisa på upptäcktsfärd" är en färgstark musiksaga som levererar en upplevelse där fantasi och verklighet blandas med pedagogiska moment som uppmuntrar till ett aktivt deltagande, rörelse, reflektion och dialog. Genom praktiska övningar i kombination med musik och rytmik lär sig barnen ett memorera bättre. Samtliga uppgifter tar också upp frågor som berör utanförskap, mobbing och att vara olika. I berättelsen får vi följa systrarna Ellen och Lisa som under en helt vanlig dag stöter på olika händelser och figurer.

    På sin vandring möter de på allt från vackra fjärilar till talande katter... De lär sig sjunga, dansa, räkna och vifta på svansen. Och någonstans bortom regnbågens slut väntar en fantastisk skatt.. "Elsa och Lisa på upptäcktsfärd" kan användas både som läromedel i förskola/skola och av dig som förälder. Musiken i boken lyssnar du på genom att scanna OR-koden vid respektive låt med din mobiltelefon eller surfplatta. Boken innehåller också noter pch pedagogisk handledning. (Rekommenderad ålder 3-7 år)

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  8. Elsa Beskows sagoskatt. Trapp
    Elsa Beskows sagoskatt. Trapp
    Beskrivning

    Den andra av tre praktfulla samlingar med Elsa Beskows mest älskade sagor, verser och motiv. Boken innehåller välkända berättelser som Hattstugan och Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin samt några mer okända guldkorn. En sagoskatt med originalillustrationer i både färg och svartvitt.

    315,00 kr
  9. Elsa kalasälvan
    Elsa kalasälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!Prinsessälvornas försvunna diadem orsakar problem både i älvornas och människornas värld. Nu ska Gyllene slottet ordna en stor tebjudning, men inget går som det ska. Rebecka och Kristin måste hitta Elsa kalasälvans diadem innan bjudningen slutar i katastrof.
    50,00 kr
  10. En ängel vid din sida : sängkantsbok för liten och stor
    En ängel vid din sida : sängkantsbok för liten och stor
    Beskrivning
    Böner, dikter, korta berättelser att läsa tillsammans vid ?nattandet? men också vid samlingar av olika slag.

    En bok med texter att fundera över, bli glad av, uppröras av, få tröst av, känna igen sig i eller få nya insikter av. En bok för barn, för lite större, för föräldrar och andra vuxna. En bok att läsa tillsammans och samtala om eller att läsa själv. Den innehåller många texter om trygghet och närhet men väjer heller inte för de svåra frågorna om ondska, lidande och död. Det är inte en bok att streckläsa utan att ta till sig i små portioner, till exempel på sängkanten, för en stunds reflexion efter dagens bestyr. De mästerliga illustrationerna ger ytterligare stoff för tanken.

    Ulf Nilsson, har tidigare gett ut bland annat de båda August-belönade böckerna Adjö herr Muffin (2002) och Mästaren och de fyra skrivarna (1994). Andra kända böcker av Ulf Nilsson är serien om Lilla Syster Kanin och Älskade lilla gris.

    Boken är illustrerad av Lilian Brøgger, som 2002 belönades med det prestigefyllda H C Andersenpriset för illustrationerna i boken Den fattige dreng fra Odense. Boken är formgiven av Maria Lundén.
    150,00 kr
  11. En annorlunda pusselbit
    En annorlunda pusselbit
    Beskrivning
    Hahi växer upp hos Pessimistfolket långt nere i gångarna under marken. På kvällarna när barnen ska sova brukar Pessimistmor berätta sagor för dem. Ibland berättar hon om ett rike där kungen bor och där alla är glada. Sedan säger hon att det bara är en saga. Men Hahi kan inte låta bli att tro att sagan hon berättar är på riktigt. Han vill hitta kungen och hans rike.

    När Hahi beger sig av upp till ovan jord möter han världar fulla av äventyr. Hur ska han hjälpa de flygande sniglarna att rädda skogen från fiendestyrkans eld? Varför passar inte Hahis pusselbit i pusslet? Vad händer på Den långbenta tantens ö? Och kommer han någon gång att hitta fram till Kungens rike?

    Följ med Hahi till Sagans värld och till en märklig och besynnerlig plats, fylld av äventyr. En annorlunda pusselbit är den tredje delen i serien om Sagans värld. Alla böckerna är fristående, och kan läsas i vilken ordning man vill.

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  12. En drake till pappa
    En drake till pappa
    Beskrivning
    Läxor är ju sällan roliga - men de brukar i alla fall inte vara livsfarliga. Fast när man går på kung Arturs riddarskola i Camelot, ja då kan vad som helst hända ... Stackars Harold får till exempel i uppgift att döda en drake och ta med den till skolan. Men hur ska det gå till? Drakar är ju farliga! Och inte blir det lättare att göra läxan när Harold råkar få veta att hans familj har en välbevarad hemlighet ...
    50,00 kr
  13. En enad familj
    En enad familj
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  14. En ettas dagbok
    En ettas dagbok
    Beskrivning
    Mimmi skriver dagbok om hemligheter och viktiga saker. När hon ska börja ettan berättar Roberta för henne hur det går till i skolan: där finns en liten arg vaktmästare som kammar sig med kniv och man måste äta lever varje dag... Vi får följa Mimmis liv med mamma Elin som är servitris på restaurang Gyllene Svanen och pappa Oskar som är brevbärare och med kompisen Roberta Karlsson om är nio år och som nästan pratar engelska
    50,00 kr
  15. En förtrollad värld
    En förtrollad värld
    Beskrivning
    Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon är ständigt på jakt efter nya äventyr. Hon vill mycket hellre utforska det spännande havet istället för att plaska med de andra sjöjungfrubarnen i den trygga lagunen där de bor. Men ute på djupet lurar många faror ... Linda Chapmans böcker är översatta till många språk och har sålt i mer än 1,3 miljoner exemplar bara i England.
    50,00 kr
  16. En främmande vän
    En främmande vän
    Beskrivning
    Vad händer om man får syn på en fin blomma och inte märker att herden och resten av fårskocken vandrar vidare? Vad händer om man är ute och går och plötsligt blir påhoppad av ett banditgäng som tar allt man har, till och med kläderna? Vad händer om man vill berätta men inte använda ord? Här är svaren: i Ett borttappat får och En främmande vän har Gabrielle Frödén bildsatt två av Jesu mest kända liknelser. Jesu egna ord ur Bibeln finns längst bak i böckerna för säkerhets skull. Två böcker för berättarglädjen i familj och barngrupp -- och för alla som njuter av Gabrielles personliga och humoristiska bilder
    50,00 kr
  17. En ganska otrevlig elefant
    En ganska otrevlig elefant
    Beskrivning
    En dag knackar det på dörren hemma hos Sam. Han rusar förväntansfullt nerför trappan, öppnar dörren och utanför står en elefant! Och det är ingen liten elefant den är stor, …
    130,00 kr
  18. En god, god far
    En god, god far
    Beskrivning
    Grammisvinnaren och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, berättar tillsammans om den lilla björnen Tucker, vars liv, och folkets liv i den lilla staden, för alltid förändras när de får lära sig hur stor kungens kärlek är till dem. När Tuckers vänner behöver hjälp beger han sig av på en resa för att träffa kungen som bor i ett slott där dörren alltid är öppen.

    Den här hjärtevärmande berättelsen, tillsammans med Lorna Husseys underbara och underfundiga illustrationer, talar om för barn, unga och gamla, att Gud är en god, god far och att de är älskade av honom.

    Du har hört tusen berättelser, men sanningen i det du här får läsa om den goda, goda pappan kommer att röra vid ditt hjärta. Den här vackra bilderboken, skriven av grammisvinneran och lovsångsledaren Chris Tomlin och Pat Barrett, kommer att ge barn en större förståelse av vem Gud är och vilka de är eftersom de är älskade av honom.

    En god, god far är inspirerad av lovsången “Good Good Father”, som går att höra på Chris Tomlins nya album. Den lilla björnen Tucker vill ge den perfekta presenten till kungen, för att övertyga honom om att hjälpa dem. Längs vägen till slottet möter han ett antal roliga djur som alla ger honom råd, vilka bara gör honom mer förvirrad över hurdan kungen verkligen är. Han känner sig inte alls säker på att kungen verkligen kommer att vilja hjälpa honom. Just när Tucker är redo att ge upp möter han kungen som springer mot honom med öppna armar och erbjuder honom kärlek, förståelse och hjälp. Om Chris Tomlin: En älskad lovsångsledare med många kända och älskade lovsångsalbum bakom sig, förutom en grammis och flera andra Awards. Bland hans sånger kan nämnas: “How Great is Our God”, “Amazing Grace (My Chains Are Gone)”, “Our God”, och nu senast “Good Good Father”. Men mer än allt annat älskar Chris att vara make till Lauren och pappa till Ashlyn och Madison

    . Om Pat Barrett: En make, pappa, låtskrivare och lovsångsledare som bor i Atlanta, Georgia. Han är lovsångspastor i Grace-Midtown Church och har skrivit “Good Good Father” tillsammans med Chris Tomlin. Pat reser också en hel del med lovsångsbandet Housefires.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  19. En himla historia : kungar, drottningar och kalabalik
    En himla historia : kungar, drottningar och kalabalik
    Beskrivning
    Hedda och Dilvin blir kvar efter klassens besök på Livrustkammaren. När museet stänger och mörkret sänker sig börjar konstiga saker hända. Barnen får stifta bekantskap med Gustav II Adolfs spöke och tvingas ge sig ut på en tidsresa genom Sverige för att utföra olika uppdrag. De måste hindra drottning Kristina från att abdikera, hitta mordvapnet som Gustav III dödades med och en massa andra grejer. Om de misslyckas med något av de nio uppdragen får de aldrig komma hem igen. "En himla historia" är en äventyrsberättelse och en faktabok i ett. Varje kapitel avslutas med en färgstark och rolig faktaruta för den som vill veta mer.
    75,00 kr
  20. En hjälpare som Jesus
    En hjälpare som Jesus
    Beskrivning
    Fristående uppföljare till “Snabbe Sigge”, “Vilken skrytmåns!” och “Guds påskmirakel”. Fjärde delen i bokserien ”Äventyr i havets djup”!

    Det är den första dagen i skolan och Krille Krabba är för blyg för att komma fram från sitt gömställe bakom diskbänken.

    Fast när fröken Stella Sjöstjärna ber honom bli hennes hjälpreda, får Krille nytt självförtroende i de unika förmågor Gud har gett honom.

    Genom att hjälpa sin fröken och sina klasskamrater, lär sig Krille något ännu viktigare – hur viktigt det är att hjälpa andra precis så som Jesus gjorde.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  21. En Josuageneration
    En Josuageneration
    Beskrivning
    Detta är en bok riktad till en ung generation som hungrar efter Gud. Jonas Nordén tar sin utgångspunkt i berättelsen om när Israels folk intog det utlovade landet. Läsaren bjuds med på en resa där frimodighet ställs mot uppgivenhet, lydnad mot olydnad och andlig klarsyn mot andlig blindhet. Vi påminns om att för Gud är allting möjligt.
    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
  22. En jul för alla
    En jul för alla
    Beskrivning
    Du är aldrig för liten för hans kärlek! Känner du ibland att du är för liten eller för vanlig? Det är så Mini och Pytte känner. När dessa två charmiga små möss får höra att en kung ska komma till Betlehem springer de för att leta efter honom. Men de kan inte hitta kungen, och de andra djuren är inte till någon hjälp. Försök inte ens , säger de. Kungen bryr sig inte om sådana som är så små som vi. Mini och Pytte är precis på väg att ge upp när någonting fantastiskt händer. I den här underbara julboken för hela familjen får vi tillsammans med mussyskonen Mini och Pytte lära oss att Gud älskar oss alla och att det inte spelar någon roll hur stora eller små vi är. Med charmiga illustrationer och med ett språk som även de allra minsta kan ta till sig berättar Max Lucado på ett tänkvärt och varmt sätt om julens evangelium. Slå er ner tillsammans och låt En jul för alla bli till en favorit i juletid!
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
  23. En knut till slut
    En knut till slut
    Beskrivning

    Axel och mamma provar skor i affären. Ett par är extra fina.
    Men de har skosnören och Axel är inte så bra på att knyta. Skosnörena är som ormar. De bara slingrar och trasslar.
    "En knut till slut" är den sjätte fristående delen i serien "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  24. En kram för Konrad
    En kram för Konrad
    Beskrivning
    När Konrad vaknar längtar han efter en stor, lång, mjuk och skön kram. Men hur han än letar hittar han ingen. Till slut får han hjälp av Kanin som leder honom fram till en mörk grotta ... En underbar bilderbok om att få uppleva tryggheten hos en förälder. Med rolig kramguide på sista uppslaget!
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
    • Köp 25 för 68,00 kr/st
    • Köp 50 för 63,75 kr/st
  25. En ny start för Abraham
    En ny start för Abraham
    Beskrivning
    Bibelberättelse för barn.
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  26. En omväg till ditt hjärta
    En omväg till ditt hjärta
    Beskrivning

    Rosa har just gjort slut med Anton och åker och hälsar på sin pappa på Gotland. Och där börjar hon fundera på om hon kanske ändå inte är kär i Ville.? Ville är kvar i stan och funderar på om han kanske ändå inte är kär i Leila.? Det här är den sjunde boken om Rosa, somgår igenom alla de där viktiga sakerna som man upplever när man är tolv.

    65,00 kr
  27. En rejäl ryggsäck
    En rejäl ryggsäck
    Beskrivning
    Det är första dagen i skolan och Edvins föräldrar har inte hunnit köpa någon ny ryggsäck till Edvin. I stället får han ta en som pappa har fått från sitt jobb. En jättestor ryggsäck med jättemånga fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin!
    Den andra fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.
    50,00 kr
  28. En son kommer hem
    En son kommer hem
    Beskrivning
    En pappa har två söner. Den äldste sonen arbetar hårt för sin far. Men den yngste ber sin pappa om pengar och lämnar hemmet. Han festar så mycket att pengarna och maten tar slut. Då beger han sig hemåt igen. Men vad ska pappa säga? Texten om den förlorade sonen har hämtats från Bibeln för små och stora och har kompletterats med fler ljuvliga bilder från Marijke ten Cate.
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
    • Köp 50 för 15,00 kr/st
    • Köp 100 för 14,00 kr/st
  29. En tapir för mycket
    En tapir för mycket
    Beskrivning
    Tredje delen om vännerna Mango & Bambang!

    Charmiga Mango & Bambang är tillbaka och ställs inför nya utmaningar. Som vanligt tvingas de omaka vännerna att möta människors fördomar, men när Bambangs lilla kusin oväntat dyker upp prövas vänskapen som aldrig förr. Två tapirer i samma lägenhet visar sig nämligen vara MINST en för mycket, och Bambang börjar planera för att åka tillbaka till djungeln, där han egentligen hör hemma

    En tapir för mycket handlar om olikheter, om var man egentligen hör hemma, och om vem som är ens riktiga familj.

    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  30. En vän för alltid
    En vän för alltid
    Beskrivning
    Grävlingen vet att han snart ska dö. Han berättar för sina vänner, men när han en morgon plötsligt är borta blir sorgen ändå stor. Medan vinter blir till vår talar de om sin vän och vad han betytt för dem. Det är som om Grävlingen finns kvar genom allt han lärt dem.

    En vän för alltid handlar om sorg och saknad, kärleken och livet. En trösterik, mångbottnad berättelse för såväl barn som vuxna

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
    • Köp 25 för 112,00 kr/st
  31. En vän från himlen
    En vän från himlen
    Beskrivning
    Tänk att ha en vän från himlen! Han heter Jesus, och han föds i en liten stad i Mellanöstern. Redan när han föds märks det att han är en speciell person -- men när han växer upp får han höra samma berättelser som alla andra barn: om hur jorden blev till, om den stora översvämningen, om hur hans förfäder vandrade i öknen, om kungar och oväntade hjältar. En vän från himlen innehåller både berättelsen om Jesu liv och många av berättelserna ur Gamla testamentets stora skatt. Inför Barn och unga -- ärkebiskopens möte 2012 har ärkebiskop Anders Wejryd bett Ylva Eggehorn och Tord Nygren att återberätta Bibeln på ett nytt och annorlunda sätt för barn. En vän från himlen är Bibelns berättelser för en ny generation -- och passar för skolan och kyrkans barngrupper, som utdelningsgåva i församlingen, för högläsning bland de lite yngre och för tyst läsning när man kan läsa själv.
    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
    • Köp 25 för 188,00 kr/st
  32. En vänlig man från Samarien
    En vänlig man från Samarien
    Beskrivning
    Den välkända liknelsen från Bibeln berättas med enkla ord för barn i förskoleåldern. Tredimensionella pop-up bilder och dragflikar ger liv och rörelse åt Susie Pooles härliga teckningar.
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
  33. En värld full av skärmar
    En värld full av skärmar
    Beskrivning
    I takt med att barnen växer blir deras relation till datorer och skärmar alltmer intensiv och komplicerad. Internet skapar ett klimat där det är svårt att särskilja vilka relationer som är riktiga och vilka som är falska. I dagens samhälle, där unga har fler ”vänner” på nätet än någonsin tidigare, kan den beroendeframkallande tekniken avskärma barnen från umgänge med människor i den ”riktiga” världen.

    Men, datorer och internet är även ett fantastiskt sätt att hålla sig uppdaterad och informerad. I En värld full av skärmar tittar Molly Wigand närmare på hur barn kan använda sig av skärmar på bästa sätt, men hon hjälper också barn och vuxna att upptäcka hur roligt man kan ha det tillsammans med familj och vänner om man bara höjer blicken från skärmen.

    Boken En värld full av skärmar är uppskattad av föräldrar och pedagoger och den hjälper unga människor att navigera sig fram bland skärmar, teknik och sociala medier!

    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  34. Enita
    Enita
    Beskrivning
    Barn föds, växer upp och ibland dör de invid soptippen där mat och andra förnödenheter inte alltid finns att tillgå. Att gå i skola är inte självklart för alla, men Enita bryter mönstret och lyckas ta sig ur fattidgomen. Med hjälp av sin egen styrka och stöd från andra omkring henne, lyckas hon utbilda sig till journalist och flytta till London. Det är ingen lätt resa, men i slutändan all möda värd.

    Elisabeth Hultgren vill i sin debutroman sätta ljuset på orättvisorna runt om i Europa och få oss att förstå att vi inte är så olika trots våra olika förutsättningar. Vi lever i en polariserad värld där klyftorna ökar mellan fattiga och rika och behöver beröras och ta del av andras nöd, då viljan och kraften att hjälpa ofta föds i mötet med andra människor, som här med flickan Enita.

    Elisabeth Hultgren har arbetat med hjälparbete i de mest utsatta områdena i Europa. Hon vill försöka öka förståelsen mellan olika grupper och människor genom att skriva och låta andra ta del av hennes upplevelser.

    Elisabeth jobbar på en uppföljare till Enita där vi får fortsätta följa flickans utmanande livsresa.

    Författaren skänker 10% av vinsten till Caminul Felix familjehem i Rumänien.

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  35. Ensamma i borgen
    Ensamma i borgen
    Beskrivning
    Riddare, äventyr, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. Spännande läsning med fartfyllda och tuffa illustrationer om de tre kompisarna Egon, Fiona och Urban som går i ”Riddarskolan”.

    Ikväll ska alla vuxna iväg på fest till byn. Inga barn får följa med. Orättvist och tråkigt tycker Fiona!

    Men kvällen i borgen blir allt annat än händelsefattig, för så snart de vuxna gett sig av närmar sig två svarta skuggor, som har siktet inställt på skattkammaren … Tur att Egon, Fiona och Urban alltid är beredda! Och med en bra plan och sanslösa upptåg klarar de som vanligt situationen galant.Ensamma i borgen är den elfte helt fristående boken i serien "Riddarskolan". Läs också: Den hemska draken, Det magiska svärdet, Världens bästa riddare, Den vilda galoppen, Liten är bäst!, Hemska Harald, Fest i borgen!, Jättarna anfaller, En egen drake och Urban går vilse samt faktaböckerna Slaget om borgen och Hur Rodrick blev riddare.

    75,00 kr
  36. Ensamma i stan
    Ensamma i stan
    Beskrivning
    Ensamma i stan är den tjugoandra helt fristående boken i Helena Bross omåttligt populära serie om kompisarna i "Klass 1b". Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Den här gången får deras lärare Peter fullt upp när hela klassen ska åka till stan och gå på museum …

    Klass 1b är på utflykt. De ska på museum och se en utställning om dinosaurier. Alla tycker att det ska bli jättekul! För att komma till museet behöver de åka både buss och tunnelbana. Nu måste alla hålla ihop och gå på led!

    Det är så spännande att vara i stan. Vicke och Lova går sist i ledet. De går förbi flera affärer och tittar i fönstren. Vilka roliga saker … De stannar till en stund. Plötsligt är de andra borta! Varken Peter, eller klassen syns till. Vad ska de göra? Som tur är har Lova en lapp med Peters telefonnummer och det jobbar en jättesnäll tjej i affären …

    Läs fler böcker om "Klass 1b": Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål, Allra bästa kompisen, Inbrott i skolan, Hej, hello!, Fira med fest och Spela kula.

    75,00 kr
  37. Era fiender
    Era fiender
    Beskrivning
    I en värld som förlorat sitt fäste är allt tillåtet ...

    Madelene har gillat Benjamin länge, ända sedan de var barn, men är medveten om att en relation mellan dem är omöjlig. Deras familjer har varit bittra fiender i generationer och hennes bror Lukas hyser ett brinnande hat mot Benjamin.

    Sista terminen på gymnasiet nås de av beskedet att alla ungdomar mellan 15 och 20 år är inbjudna att delta i ett statligt bostadslotteri. Benjamins instinkter skriker åt honom att något inte stämmer, men hur han än vänder och vrider på informationen kan han inte upptäcka vad som är fel. Madelene vet exakt vad det handlar om – en hemlighet som kastar henne rakt in i de ångestattacker hon var övertygad om att hon lämnat bakom sig.

    Vilka spekulationer som än förekommer kring lotteriet hade inget kunnat förbereda varken Benjamin eller någon annan på konsekvenserna av det. Deras värld kommer snart att skakas om på ett sätt ingen hade trott var möjligt ...

    150,00 kr
  38. Erövringen av Jeriko
    Erövringen av Jeriko
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  39. Ester
    Ester
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 9 olika böcker i serien

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  40. Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag
    Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag
    Beskrivning
    Ester Arg och Daisy Galej är goda grannar. Idag är det Esters födelsedag. Men Daisy försover sig och inte ens den gräddigaste tårtan kan få Ester på humör efter det Daisy Galej med sin aldrig sinande optimism fortsätter med överraskningarna hela dagen. Men varken bowling, bio eller bad kan muntra upp Ester Arg. Finns det inte något som kan få Ester Arg att tina upp, det är ju ändå hennes födelsedag?

    Ester Arg och Daisy Galej firar födelsedag är det andra boken om de omaka vännerna. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak. Måste man vara glad hela tiden? Vad gör det om man är sur ibland? Och måste man tycka att överraskningar alltid är roliga?

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  41. Ett hål i själen
    Ett hål i själen
    Beskrivning
    - en serie om kärlek, vänskap, ensamhet och mord. En ung flicka hittas död, flytande i den lilla insjön vid Dypdal. Hon är naken och inlindad i plast. Hon har blivit mördad av någon hon kände.Så börjar den nya ungdomsserien TRE. Tiden vrids tillbaka tre veckor och mordets förhistoria rullas upp dag för dag. Bara en sak är säker Den mördade är en av de fyra huvudpersonerna: Vilde, Nora, Trine eller Benedicte. Men vem av dem? Och varför?
    50,00 kr
  42. Ett veck i tiden
    Ett veck i tiden
    Beskrivning
    Det är en mörk och stormig natt. Meg Murry sitter i sitt rum på vinden och funderar på vad som skulle hända om taket flög av och hon själv bara blåste iväg.
    40,00 kr
  43. Eva & Adam. Bästa ovänner
    Eva & Adam. Bästa ovänner
    Beskrivning
    Det är kul om fler är kära, tycker Eva & Adam. Kan bästisarna passa ihop? Tredje boken i en serie om hur det är att vara ung och kär idag, även känd från teve och bio.Boken ingår i bokrean 2003.
    40,00 kr
  44. Eva & Adam. Inte som en dans
    Eva & Adam. Inte som en dans
    Beskrivning
    Evas bästa kompis Annika träffar äntligen en kille. Men det vänder upp och ner på allt för Eva och Adam. En buggtävling håller på att förstöra precis allting, och det mesta känns väldigt komplicerat för Eva, Adam och deras kompisar.Åttonde boken om Eva och Adam.
    50,00 kr
  45. Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Beskrivning
    Adam vill inte följa med sina föräldrar till Polen över julen. Det är ju egentligen inte så tråkigt när han är där, men en jul utan Eva - hur ska det gå till? Evas familj ska åka till Storlien och fira jul och efter mycket tjat lyckas Eva och Adam få igenom att Adam ska följa med dem istället. Jättekul! Fast... det är ju inte alldeles enkelt att fira jul med en annan familj. Och Evas familj kan både vara ganska frispråkig och allmänt rörig - det är inte mycket man får ha i fred...
    65,00 kr
  46. Evelina och Förändringar
    Evelina och Förändringar
    Beskrivning
    2 romaner i 1Tre tjejer. Tre sammanflätade livsöden. Tre avgörande beslut.Evelina är ensam. Hon hatar varje skoldag hon tvingas utstå. Men när hennes familj flyttar till en mindre ort och Evelina börjar gymnasiet förändras allt. Hon blir inbjuden till de populära tjejernas gäng och utanförskapet blir oväntat nog hennes sista problem.Malin är, och har alltid varit, skolans hackkyckling. Men höstterminen på gymnasiet visar sig bli helt annorlunda än vad hon väntat sig. Ända tills ett oväntat mörker kommer över hennes liv och Malin börjar fundera på den enklaste vägen ut.Susanna är vacker och populär. Alla killar vill ha henne, och alla tjejer vill vara i hennes skor. Aldrig hade hon trott att hon under hösten skulle tvingas göra ett val som skulle kunna förändra hennes liv för alltid.
    150,00 kr
  47. Extrema experiment
    Extrema experiment
    Beskrivning
    Gottar du dig åt riktigt bra skräck? Eller är du en mer lättskrämd typ? Oavsett vilket så finns här inget att vara rädd för. Det är du som kommer att skrämma andra från vettet genom budskap från andra sidan, studsande ögon och vampyrbett. De kusliga tricken kommer definitivt att imponera på kompisar och föräldrar. Men du kommer inte att använda magi och Extrema experiment gör dig varken till häxa eller trollkarl. För allt utförs med hjälp av ren vetenskap.
    150,00 kr
  48. Fadderresan med Mats & Anita
    Fadderresan med Mats & Anita
    Beskrivning
    Vår tredje bok om Mats & Anitas äventyr!

    Anita kunde inte komma ihåg att hon någonsin hade varit så pirrig förut. Det kittlades i magen och önskelistan var lång. En egen mobil, en iPad, en till lillasyster och ett kilo godis. Tänk om hon skulle få allt som stod på hennes önskelista? Då skulle hon vara den lyckligaste i hela världen. Men några dagar innan Anitas födelsedag hände något märkligt... Anita och hennes bästa kompis Mats får följa med på en resa som kommer förändra deras liv för alltid, en resa där Mats och Anita får uppleva hur det är att göra skillnad.

    Tillsammans med sin dotter Lova, har Alexandra Hyllerud skrivit ännu en barnbok. Den här gången i samarbete med Hoppets Stjärna (Star of Hope). Syftet med boken är att på ett lättfattligt sätt förklara för ett barn vad en fadder är. Boken är skriven utifrån ett barns perspektiv och upplevelser och vill visa på hur man som barn kan hjälpa till att göra skillnad i vår värld och att alla kan hjälpa till oavsett ålder.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  49. Fallet Jesus : för unga
    Fallet Jesus : för unga
    Beskrivning
    Svar på frågor om Jesus som vuxna också brottas med.

    Du möter dem som har svårt att tro på Jesus varje dag. De ställer frågor som dessa:

    Föddes Jesus verkligen i ett stall?

    Sa hans vänner verkligen sanningen?

    Uppstod han verkligen till liv igen?

    Det här är en bok, skriven på ett barnvänligt språk, som ger dig svar på dessa frågor och fler. Fullpackad med väl underbyggd forskning, tillförlitliga fakta och ögonöppnande utredningar kring några av de största frågor du kan ha, blir Jesus levande genom att vi undersöker Jesus av Nasarets existens, mirakel, tjänst och uppståndelse.

    Fallet Jesus - för unga bygger på Lee Strobels tidigare succé Fallet Jesus.

    Fallet Jesus för unga är en viktig bok för alla barn som behöver en fast och stadig grund att stå på i sin tro när stormarna kommer - som vi alla vet att de gör. Därför är vi väldigt glada att få presentera den här boken som kan ge just detta. Här får barnet, tillsammans med föräldern, möjlighet att både få ställa alla de frågor som kommer i livet kring tron på Jesus, men också få svar på dem, vilket är en ovärderlig skatt att ta med sig i livet. Lee Strobels bok Fallet Jesus har fått betyda mycket för många vuxna, nu tror vi att den här boken ska få betyda lika mycket för de barn som läser den (gärna tillsammans med en förälder).

    Lee Strobel, tidigare ateist, har tidigare varit flerfaldigt belönad reporter hos Chicago Tribune. Nu är han bästsäljande författare av bland annat Fallet Jesus (svenska) samt The Case for Faith, The Case for a Creator och The Case for Grace. Han har en examen i journalistik från universitetet i Missouri och en Master i juridik från Yale universitet. Han har vunnit flertalet stora prestigefyllda pris för sitt skrivande och har varit medförfattare till The Cristian Book of the Year. Nu arbetar han som professor vid Houston Baptist University.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  50. Fallet med de små fegisarna
    Fallet med de små fegisarna
    Beskrivning
    Slugis, Knubben, Smalis och lillebror Tjalle är privatdeckare. Det står så på skylten på kojan. Där står det också: "Inga tjejer." Men det hindrar inte Maggan och hennes tjejkompisar att flytta in!
    En spännande och lättläst bok om deckarklubben Hemliga Ögat. I samma serie finns också titlarna Vem stal blåbärspajen? och Vem stal min katt?.
    50,00 kr
  51. Fallet Mirakel för barn
    Fallet Mirakel för barn
    Beskrivning
    Svar på frågor om mirakel som vuxna också brottas med.

    Du möter dem som har svårt att tro på under varje dag. De ställer frågor som dessa: Är berättelserna om mirakel verkligen på riktigt? När jag ber riktigt mycket om ett mirakel, varför händer det inget?

    Det här är en bok, skriven på ett barnvänligt språk, som ger dig svar på dessa frågor och fler. Här hittar du massor av information om Gud, Jesus och verkliga berättelser av människor som både sett och erfarit mirakel. Fallet Mirakel - för barn visar att Gud fortfarande gör fantastiska saker i vår värld - och att mirakel händer oftare än vi hade en aning om.

    Lee Strobel, tidigare ateist, har tidigare varit flerfaldigt belönad reporter hos Chicago Tribune. Nu är han bästsäljande författare av bland annat Fallet Jesus (svenska) samt The Case for Faith, The Case for a Creator och The Case for Grace. Han har en examen i journalistik från universitetet i Missouri och en Master i juridik från Yale universitet. Han har vunnit flertalet stora prestigefyllda pris för sitt skrivande och har varit medförfattare till “The Cristian Book of the Year”. Nu tjänar han som professor vid Houston Baptist University. Besök gärna hans hemsida: leestrobel.com. Jesse florea har varit engagerad inom det globala kristna nätverket “Focus on the Family” i mer än trettio år. Han är huvudredaktör för tidskrifter för ungdomar, han har ansvar för tidningarna Clubhouse och Clubhouse Jr och han är även en av värdarna för den populära barnpodden Official Adventures in Oddyssey. Jesse har skrivit eller varit medförfattare till mer än dussintalet böcker, bland annat The Case for Grace for Kids och de bestsäljande andaktsböckerna The One Year Devos for Sports Fans och The One Year Father-Daughter Devotions. Han bor tillsammans med sin fru Stephanie i Colorado Springs och tycker om att hänga med sina två vuxna barn.

    135,00 kr
  52. Får man aldrig sova?
    Får man aldrig sova?
    Beskrivning
    Emma har haft en lång dag och kryper ner i sängen.<br /> Nu ska det bli skönt att sova!<br /><br />Men fåren som Emma vill räkna har helt andra planer. Inte nog med att de ställer till kaos i sovrummet -- de drar Emma med ut på fårkonståkning, fårbalett och fårfotboll också!<br /> Och det är bara början. Får man aldrig sova?<br /><br />En knasgodnattsaga på rim.
    75,00 kr
  53. Farligheter i Indien
    Farligheter i Indien
    Beskrivning
    Nu ska jag berätta lite mer om de rödhåriga syskonen Nilsson, som bodde i Indien med sina föräldrar som var missionärer.
    Kanske du har läst om "Flickan som inte ville börja skolan" och de andra berättelserna?Jag hoppas det, för då känner du redan de här barnen. Ha det så trevligt nu när du läser eller lyssnar till den här berättelsen.
    75,00 kr
  54. Farligt möte
    Farligt möte
    Beskrivning
    Vinden viner utanför ladan och det prasslar i höet så fort någon av dem rör sig. Leo sover redan och Aron känner hur hans ögon håller på att falla ihop. Kroppen är tung av trötthet. Det har varit en lång dag.

    Men precis när han är på väg att somna rycker han till.
    Hörde ni? viskar han.
    Vad då? mumlar Henke sömnigt.
    Jag hörde röster, svarar Aron.
    Du bara inbillar dig, säger Henke. Sov nu.
    I nästa ögonblick sätter han sig upp med ett ryck.
    Jag hörde det också, viskar han.
    50,00 kr
  55. Felicia flöjtälvan
    Felicia flöjtälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  56. Ficktjuvar i centrum
    Ficktjuvar i centrum
    Beskrivning

    Det snattas plånböcker i i centrum utan att offren märker nåt. Vilka är de fingerfärdiga tjuvarna och hur gör de? Kevin och Dina tänker ta redan på det, för de gillar att spana på allt som verkar mystiskt ...
    Dags för kompisarnas andra fall i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helen Bross.

    50,00 kr
  57. Fiffiga kroppen och finurliga knoppen - saga och fakta om kropp och rörelse
    Fiffiga kroppen och finurliga knoppen - saga och fakta om kropp och rörelse
    Beskrivning
    Bästisarna Saga och Samir bygger en hinderbana åt den trötta hunden Lars-Laban, men upptäcker att de vill testa banan själva. Här samsas fiktion och lätta fakta om kroppen i en bok om hur kul och bra det är att röra på sig. Boken är ett samarbete med den icke vinstdrivande organisationen Generation Pep, vars initiativtagare är kronprinssessparet Viktoria och Daniel. Förutom berättelsen om Saga och Samir ingår en faktadel om vad som händer i kroppen när vi rör på oss. Det här är en inspirationsbok som passar perfekt för den som älskar högläsning med många bilder och för den som vill veta mer om hur kroppen fungerar när vi rör på oss. Boken har i den här utgåvan utökats och innehåller även en faktadel om kost. Boken är framtagen tillsammans med Generation Pep – en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är initiativtagare till Generation Pep. Bakom initiativet står även ledande företag, stiftelser och ideella organisationer.

    Läs också kapitelböckerna:

    Sagasagor: studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass Sagasagor: syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand: Sagasagor: bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte

    Sagasagor finns även som tv-serie, nominerad till Kristallen 2019.

    50,00 kr
  58. Finns det monster i skåpet?
    Finns det monster i skåpet?
    Beskrivning
    Monster kan finnas i olika skepnader och dyker helst upp när man är ensam. Då blir man rädd, men det konstigaste är att de inte syns när man har det roligt. Hubertus, sex år, vet det för det har hans mamma sagt. Mamma har också ett bra knep när man ska sova. Hon är bra, ja faktiskt som en hjältinna tycker Hubertus. Dagens barn har sett monster av alla de slag redan i tidig ålder och många bär på en rädsla för både påhittade och verkliga hemskheter. Vad gör man av sin rädsla som blir verklig, speciellt på kvällen vid läggdags? Författaren har en enkel och trygg förvissning om att en aftonbön tillsammans med en vuxen kan vara en väg till lugn och ro. Precis som Hubertus har hon erfarit detta under hela sin barndom och fortsatte att be aftonbön med sina egna barn när de var små.

    Anette Tidefors är fyrbarnsmamma, pastorsfru och fritidspedagog och bor både i Falkenberg och i Mölndal. Hon har arbetat under några år i Centralafrika och är engagerad i missionsarbete både lokalt och internationellt. Hon har tidigare utkommit med boken Småänglarna har en målardag (Marcus förlag) och presentboken 101 hjärtan från Gud (Pärlan Förlag) och har alltid många idéer och nya projekt på gång. Är fruktansvärt nyfiken och ääääälskar problemlösning!

    50,00 kr
  59. Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
    Fira med Nalle Puh och hans vänner-Alla årets höjdpunkter
    Beskrivning
    Begagnad i gott skick
    100,00 kr
  60. Firma Kornelius och Söner
    Firma Kornelius och Söner
    Beskrivning
    På en gård i Fabelonien bor musen Kornelius och hans söner. En av sönerna vill ha ut sin del av förmögenheten och ger sig iväg hemifrån.
    30,00 kr
  61. Fixa festen själv!
    Fixa festen själv!
    Beskrivning
    Det här är ingen vanlig kokbok, det här är en bok om matpyssel!

    Matpysslandets drottning Anna Lycke visar dig hur du kan göra roliga fester året runt, alldeles själv! Här behövs inga vuxna!

    Bjud kompisarna på mello-fest, gör din egen halloween-fest eller bjud mormor på ett annorlunda kakkalas. Varje festtema innehåller recept och pyssel i olika svårighetsgrader. Välj det som passar dig bäst, det enklaste och snabbaste, eller det lite mer kluriga ...

    Recept och pyssel blandas med fakta om eko-ägg och fairtradechoklad, om olika allergier och hur du kan göra för att byta ut tex nötter och mjölk om någon på festen inte tål det. Dessutom får du experthjälp i filmklipp som är kopplade till boken och som du hittar med hjälp av QR-koder. I filmerna visar Anna steg för steg hur du gör för att få till dekorationer och mängder av roliga, onyttiga- och nyttiga godis!

    Allt för att du ska kunna Fixa festen själv!

    Anna Lycke är frilansande journalist, kock, matkreatör, matstylist och kokboksförfattare. Hon arbetar bl a med att leda kurser i matlagning och anlitas flitigt för olika event för att matpyssla med barn. Anna har tidigare gett ut boken Fixa maten själv.

    125,00 kr
  62. Fjäderklubben på klassresa
    Fjäderklubben på klassresa
    Beskrivning
    Att åka på klassresa till havet, det tycker de fyra tjejerna i fjäderklubben är underbart. Men pygméerna, killarnas klubb, skall naturligtvis med också. Och de får för sig att de ska reta Fjäderklubben med barnsliga påhitt.Fast de där konstiga skratten ute på korridoren på natten, de kom inte från killarna. Kan det vara sant, det som folk på ön säger, att en strandrövare går igen? Det måste ju undersökas, för ingen är väl rädd för spöken!
    65,00 kr
  63. Flamma den orangea älvan
    Flamma den orangea älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Flamma, den orangea älvan, är instängd och kommer inte ut. Kan en mjuk fjäder verkligen hjälpa Rebecka och Kristin att hitta henne?


    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  64. Flickan som inte ville börja skolan
    Flickan som inte ville börja skolan
    Beskrivning
    Att börja skolan är roligt och spännande för de flesta barn. Men hur känns det när man först måste åka tåg långt, långt bort och sedan när skolan börjar säga adjö till mamma och pappa och bo alldeles själv på skolan? Storasyster fanns ju visserligen där, men ändå...
    Det här är berättelsen om flickan som inte ville börja skolan och hur det ändå gick bra till slut!
    75,00 kr
  65. Flinga, snöälvan
    Flinga, snöälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Vad är det som händer? Plötsligt börjar det snöa mitt i sommaren! Det är Kung Bore som har stulit väderälvornas magiska fjädrar och ställt till med oreda i Älvlandet. Nu behöver älvorna hjälp av Rebecka och Kristin!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  66. Flodhästen Fille och valen
    Flodhästen Fille och valen
    Beskrivning
    I denna serie finns 4 små söta böcker för de allra minsta – Peter Panda, Björnen Brum, Flodhästen Fille och Kossan Kajsa. Det unika med dessa böcker är att man stoppar in ett finger i ett hål på baksidan av boken vilket gör att gosedjuret ”får liv”. Detta gäller för alla sidor i boken.

    Böckerna har formatet 15×15 cm och har 10 sidor. Gosedjuren är fästade på sista bladet och innehåller smådelar som man som förälder bör vara uppmärksam på.

    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  67. Flöjten
    Flöjten
    Beskrivning
    Vad är det som sker när döden brutalt tar ifrån oss den vi älskar? Marianne, nio år, upplever att hennes Jon Olav bror dör i en trafikolycka. Vi följer Marianne från det att familjen får det dystra beskedet och fra mtilkl begravingsdagen. Med hjälp av människorna runt sig kan hon klä känslorna om döden i ord och tankar. Men allt kan inte förstås - något kan hon bara ana... Musiken hjälper henne.
    50,00 kr
  68. Flygande Matta
    Flygande Matta
    Beskrivning
    Inte vet jag om du tror på de där sagorna om förtrollade mattor, blodtörstiga drakar och om äventyr på fantastiska platser och enhörningar och allt möjligt sådant där som låter så vackert . och spännande . men det gör i alla fall jag...
    80,00 kr
  69. Flykten från tornet
    Flykten från tornet
    Beskrivning
    Än en gång breder ondskan ut sig i Sagofallen och barn försvinner spårlöst, både i Sagofallen och i Mirroria. Syskonen Sofia och Leo kastas på nytt in i ett farligt äventyr, bland drakar, fladdermöss och jagande soldater. Vem är Svarta tornet som tros ligga bakom och var ska de ens börja leta efter de försvunna barnen?
    150,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 1580

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå