View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 1616

per sida
Fallande ordning
  1. Han håller hela världen i sin hand
    Han håller hela världen i sin hand
    Beskrivning
    Läs eller sjung med i barnens favoritsång!
    Han håller hela världen i sin hand kombinerar charmiga illustrationer med texten till den klassiska barnsången.

    Noter med ackord och melodistämma finns bifogat i slutet av boken.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  2. Hanna hamsterälvan
    Hanna hamsterälvan
    Beskrivning
    Älvan Hannas hamster är försvunnen sedan en tid. Och nu är hamstern som Kristin har lovat passa också borta. Är det svartalferna som har tagit båda två?
    50,00 kr
  3. Hannes och Julia
    Hannes och Julia
    Beskrivning
    Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare.

    Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra …

    Utvaldes till en av årets bästa böcker av tidningen Dagen när den släpptes första gången.

    ”Den här boken fick mig att tänka till. Bakom alla hårda ytor finns en människa. Precis som jag. Och alla kan förändras.”

    Hanna Christenson bor utanför Stockholm med sin familj. Hon har skrivit ett flertal uppskattade böcker för både ungdomar och vuxna.

    125,00 kr
  4. Hannes och Julia
    Hannes och Julia
    Beskrivning
    Ny roman av Hanna Christenson!

    Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare.

    Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra…

    Bra läsning för högstadie- och gymnasieåldern men även för vuxna.

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  5. Här är Ester Arg och Daisy Galej
    Här är Ester Arg och Daisy Galej
    Beskrivning
    Ester Arg och Daisy Galej har bott grannar i många herrans år. De är goda vänner och gör allt tillsammans. Som att fika.

    Daisy älskar att baka och det doftar av vanilj och kanel hemma hos henne. Nästan alltid när de fikar blir Ester ilsk. Daisy kanske tuggar för högt eller sörplar sitt kaffe eller andas genom näsan så att det piper. Och om Daisy börjar dansa, då är det alldeles kokt! Glad dans är det värsta Ester vet! Daisy däremot, hon blir aldrig arg. Inte det minsta!

    Varför blir Ester så ofta arg, men aldrig Daisy?

    Ester Arg och Daisy Galej gavs ut första gången 2012, men kommer nu i en efterlängtad nyutgåva. Ester och Daisys olika inställning till livet är en uppfriskande påminnelse om hur olika två personer kan se på samma sak.

    Anna Platt arbetar som manusförfattare för film och tv. Hon har tidigare gett ut kritikerrosade romanen Vi faller, samt bilderboken Sahar som inte syns.

    Maria Källström har jobbat som illustratör i 20 år och har många populära barnböcker på sitt CV. Med figurerna Ester Arg och Daisy Galej har hon skapat en underbar egen bildvärld.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  6. Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
    Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
    Beskrivning
    Tre mysiga böcker i serien ”Solgatan 1” av Helena Bross. Varma och spännande vardagsberätteler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Perfekta för de absoluta nybörjarläsarna med korta textrader och enkla ord i versaler.I den här samlingsvolymen kan du läsa om när Axel och Omar blir kompisar, när de ger hittepengarna till fattiga tant Nilsson eller när de klär ut sig och knackar på hos arga gubben. Kadri Ilves levande illustrationer understryker den varma stämningen och bidrar till att det är lätt att känna igen sig. Denna samlingsvolym innehåller böckerna: Nya kompisar, Hundralappen och Polisen kommer! Det finns fler böcker i serien. Läs också: Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner! och Rädda fågeln!.
    75,00 kr
  7. Här kommer Lola!
    Här kommer Lola!
    Beskrivning
    Lola har en brasiliansk pappa, en 80 centimeter lång moster och ett par miljoner fans när hon om natten förvandlar sig till den berömda sångerskan Jacky Jones. Men en sak saknar Lola, en bästis. Att få en bästis är hennes högsta önskan. Men i Lolas nya skola har hon bara den konstiga Flo som luktar fisk. Och Anna-Lisa, klassens smartaste tjej, kommer på besök precis i det ögonblicket som Lolas pappa springer helt naken genom lägenheten, eftersom hans dotter har råkat låsa in honom på badrummet hela dagen. Det finns inga genvägar. Om Lola ska få en bästis måste hon hitta på något. Därför skickar hon iväg sin högsta önskan med en ballong. Och hon får en mystisk flaskpost som svar ... Böckerna om Lola har sålts i mer än 800 000 exemplar i Tyskland och är landets mest populära serie för flickor i åldern 9 till 13 år. Lola-böckerna har översatts till mer än 15 språk och våren 2010 hade den första Lola-filmen premiär i Tyskland. I Tyskland har det utkommit sju böcker om Lola. "Om hela serien om Lola håller vad den första boken lovar tycker jag att ni ska börja samla. Nu." SYDSVENSKAN
    50,00 kr
  8. Härligt stökigt!
    Härligt stökigt!
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
    50,00 kr
  9. Hästen och hans pojke
    Hästen och hans pojke
    Beskrivning
    C.S. Lewis älskade och tidlösa böcker om landet Narnia; Hästen och hans pojke är berättelsen om något som tilldrog sig i Narnia och Calormen och länderna däremellan, då Peter den Store härskade i Narnia. Det mäktiga och grymma kejsardömet Calormen hotar att uppsluka sina grannländer. Ska hästen Bri och pojken Shasta, lyckas fly och varna kung Peter och hans syskon i tid?
    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  10. Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
    Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva
    Beskrivning
    Hattstugan : en saga på vers med rim som barnen få hitta på själva.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  11. Häxan och lejonet
    Häxan och lejonet
    Beskrivning
    Det är ett Narnia fyllt av förvirring barnen kommer till den här gången. Den unge kungen, Tiriran, för en ojämn kamp mot fienden och mot den listiga och grymma tyrann som uppträder i Aslans namn. Tillsammans utkämpar Tirian, barnen och några trogna vapendragare en sista strid. Läs C.S. Lewis älskade böcker om landet Narnia. Den sista striden är den sjunde och avslutande delen
    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  12. Häxläxa
    Häxläxa
    Beskrivning
    Alma och Egon har upptäckt att det nog bor en häxa i deras hus. Eller? De börjar smyga på häxan, men saker och ting utvecklar sig på ett helt annat sätt än de tänkt sig! Häxläxa ingår i Rabén & Sjögrens satsning på lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text. Carin Wirsén lägger sig på rätt nivå för nybörjarna - med glimten i ögat - och Karin Holmström har skapat härliga färgbilder!
    50,00 kr
  13. Häxön : Blå Jungfrun
    Häxön : Blå Jungfrun
    Beskrivning
    Det är sommarlov. Saga och Emil åker med mamma till Blå Jungfrun, ön som kallas både Blåkulla och Häxön.

    Det blir väl spännande? säger mamma.

    Exakt hur spännande det kommer att bli är det ingen av dem som anar ...

    Mitt under rundturen på ön får Saga och Emil syn på en flicka en bit bort. Hon verkar rädd för något. Plötsligt flyttas de genom tiden och hamnar mitt i en jakt på en misstänkt häxa.

    Ska Saga och Emil lyckas rädda flickan?

    Genom tiden är en serie historiska äventyr som utspelar sig runt om i Sverige. I Häxön besöks Blå Jungfrun. Äventyret utspelar sig på 1600-talet, då många flickor anklagades för häxeri.

    • Köp 3 för 130,50 kr/st
    • Köp 10 för 123,25 kr/st
  14. Hedda Prästgudinnan
    Hedda Prästgudinnan
    Beskrivning
    De två första kritikerrosade böckerna om Hedda, omarbetade, och nu som ljudbok!

    Prästgudinnan
    ... och han i den gula jackan


    Hedda behöver bara säga "ja". Det är det man gör på upprop. Men Hedda är inte i sin vanligaskola. I den där hon kände alla och satt bredvid bästa kompisen Elin. Hon sitter i ett nyttklassrum. Plötsligt är det inte så lätt att säga något alls. Och när fröken talar om för alla attpappa är präst vet Hedda att hon aldrig borde ha flyttat. Egentligen har hon bestämt sig för attinget är bra på nya stället där folk kallar henne Prästgudinnan. Men som tur är har honfotbollen. Och vem är han i den gula jackan?


    Hedda
    ... och kärleken och allt det andra


    På kvällen före julafton ringer det på Heddas dörr. Utanför står två poliser. "Är din pappahemma?" frågar den ena.
    Helt plötsligt blir det väldigt synd om fotbollskompisen Minna som inte pratar. Och Heddasom har så mycket annat att tänka på. Kärleken till exempel … och allt annat man behövertänka på när man ska fylla elva. Hur ska Hedda bära sig åt för att få vara både lycklig ochsnäll på samma gång? Bara leopardboken får veta allt. Om det
    75,00 kr
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  15. Hedda Prästgudinnan
    Hedda Prästgudinnan
    Beskrivning
    De två första kritikerrosade böckerna om Hedda, omarbetade, i en samlingsvolym.

    Prästgudinnan
    ... och han i den gula jackan


    Hedda behöver bara säga "ja". Det är det man gör på upprop. Men Hedda är inte i sin vanligaskola. I den där hon kände alla och satt bredvid bästa kompisen Elin. Hon sitter i ett nyttklassrum. Plötsligt är det inte så lätt att säga något alls. Och när fröken talar om för alla attpappa är präst vet Hedda att hon aldrig borde ha flyttat. Egentligen har hon bestämt sig för attinget är bra på nya stället där folk kallar henne Prästgudinnan. Men som tur är har honfotbollen. Och vem är han i den gula jackan?


    Hedda
    ... och kärleken och allt det andra


    På kvällen före julafton ringer det på Heddas dörr. Utanför står två poliser. "Är din pappahemma?" frågar den ena.
    Helt plötsligt blir det väldigt synd om fotbollskompisen Minna som inte pratar. Och Heddasom har så mycket annat att tänka på. Kärleken till exempel … och allt annat man behövertänka på när man ska fylla elva. Hur ska Hedda bära sig åt för att få vara både lycklig ochsnäll på samma gång? Bara leopardboken får veta allt. Om det
    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  16. Heddabloggen ...och allt det här med mamma
    Heddabloggen ...och allt det här med mamma
    Beskrivning
    "Gör en sida!" tjatar Carro.
    "Du måste fixa sida! "
    Så Hedda startar en blogg.
    Men vad ska hon skriva? Kan man skriva att man har en mamma som går från matbordet och stänger in sig på toaletten och gråter hela tiden, och som går och lägger sig så fort hon kommer hem från jobbet?
    Tur att Gustav vill träna straffar ibland ...

    Efterlängtade fjärde boken om fotbollstjejen Hedda.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  17. Hedvig harpälvan
    Hedvig harpälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  18. Hej Gud
    Hej Gud
    45,00 kr
  19. Hej Gud, här bor jag! : barnens bönbok
    Hej Gud, här bor jag! : barnens bönbok
    Beskrivning
    Barnens egen bönbok leder in i bönerummet genom ord och bild. Knacka på dörren – och se var du hamnar!

    I boken får husets rum symbolisera olika tillfällen för bön. Här finns bland annat böner för sovrummet, köket, gården, hallen, gammelmormors rum och det hemliga rummet.

    Härliga bilder och underfundiga texter gör detta till en uppskattad bönbok för familjen att använda tillsammans

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  20. Hej, hello!
    Hej, hello!
    Beskrivning
    Helena Bross lättlästa böcker om barnen i "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. I förstaklassarnas egen favoritserie kan både tjejer och killar känna igen sig. Och den här gången får kompisarna i klass 1b besök ända ifrån Amerika … Siri är så glad att hon nästan kan spricka! Hennes kusiner från USA ska komma och hälsa på. Men när hon får veta att de mest pratar engelska, blir hon lite orolig. Tänk om hon inte förstår vad de säger? Vad ska hon göra då? Och vad ska hon säga när de kommer? ”Hej!” eller ”Hello”?Hej, hello! är den nittonde, helt fristående, delen i serien om barnen i "Klass 1b". Läs också: Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål, Allra bästa kompisen och Inbrott i skolan.
    65,00 kr
  21. Heja Pippi!
    Heja Pippi!
    Beskrivning
    Pippi hittar på så mycket. Hon rider, har kalas, målar, köper karameller, hälsar på tigrar och seglar på havet med sin pappa. Tommy och Annika är med för det mesta. Heja Pippi är en Pippi-pekbok för de allra minsta, helt utan text
    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
  22. Heja Tulla
    Heja Tulla
    Beskrivning

    "Heja Tulla" är den femte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna Pelles hästar, Tulla och Totto. Och följa med Pelle på en fantasifull ridtur. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

    50,00 kr
  23. Helena, Petter och tidernas sommar
    Helena, Petter och tidernas sommar
    Beskrivning
    På sommarlovets första dag hittar Helena och Petter magiska stenar vid Vätterns strand som tar dem flera hundra år tillbaka i tiden ... De hamnar mitt i reformationens tidevarv och slår följe med de sista Alvastramunkarna som flyr undan Gustav Vasas män.Boken är illustrerad av Bettina Johansson
    75,00 kr
  24. Hello Kitty & Mimmy
    Hello Kitty & Mimmy
    Beskrivning
    Hello Kitty har en tvillingsyster som heter Mimmy. Precis som andra syskon gör de en samma roliga saker tillsammans. Ibland är de inte helt överens, men för det mesta kan de inte få nog av varandras sällskap.Format: 197 x 197mmKartonnage
    109,00 kr
  25. Helt overkligt
    Helt overkligt
    • Köp 3 för 139,50 kr/st
    • Köp 10 för 131,75 kr/st
  26. Hemliga Hanson
    Hemliga Hanson
    Beskrivning
    Lättläst och roligt i Lin Hallbergs serie ”Tiger Andersson” – som tillsammans med syskonen Levi och Lo hjälper djur i nöd. Perfekta böcker för alla nybörjarläsare, med massor av djur och mysiga, färgstarka illustrationer! På vägen hem hör Levi och Lo hur någon ropar. När de ser sig omkring upptäcker de en fågel som tittar på dem. Deras granne, Tiger Andersson, tror att det är en tamfågel som har rymt. Och då måste de såklart försöka hjälpa den, för hur ska den annars överleva? Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien "Tiger Andersson" får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor. Hemliga Hanson är den fjärde helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen och Sälsommar.
    50,00 kr
  27. Hemliga kompisar
    Hemliga kompisar
    Beskrivning
    Alla i klassen har fått en hemlig kompis, som de ska vara extra snälla mot under en vecka. Oscar har fått Maja som hemlig kompis och han tänker ut olika snälla saker som han kan göra. Men vad gillar hon?
    Den tredje fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.
    65,00 kr
  28. Hemliga möten i samarkad
    Hemliga möten i samarkad
    Beskrivning
    I Hemligt möte i Samarkand tar författaren Åke Olofsson med oss hem till 12-årige Karim i staden Samarkand i Uzbekistan. Där lever han med sin familj som i stor hemlighet delar ut biblar till nyfikna vänner och bekanta. I Sverige lever Agnes, som får höra talas om hur de kristna har det i Uzbekistan och bestämmer sig för att göra något åt saken. Boken är en varm berättelse om mod, vänskap och bibelgömmor. Hemligt möte i Samarkand är Åke Olofssons tolfte barnbok. Han utgår ofta från FN:s barnkonvention när han skriver och tvekade därför inte när han fick chans att lyfta fram barns situation i Uzbekistan. Med sina resor till landet i bagaget hoppas han kunna ge kunskap om hur barn i Centralasien har det och skapa ett genuint missionsintresse bland unga. Han hoppas också att boken kan ge idéer och tankar kring hur vi kan hjälpa de som har det svårt.
    75,00 kr
  29. Hemliga nyckeln
    Hemliga nyckeln
    Beskrivning
    Alma och Egon hittar en nyckel med en liten apa på i gräset när de är ute och letar efter tussilago. De bestämmer sig för att undersöka vart nyckeln går. Nyckeln passar inte i låset till soprummet, inte till tvättstugan och inte till den mystiska lilla dörren bredvid porten. De går upp på vinden, för att prova om nyckeln går till något av förråden. De provar nyckeln i alla hänglås, men den passar inte i något. Men en av förrådsburarna är öppen, och det ligger täcken och trasiga kläder i en hög på golvet. Bor det någon här? Carin Wirsén är fena på att skapa spännande dilemman i vardagen och Karin Holmströms underbart färgglada bilder är fyllda med roliga detaljer. Boken ingår i Rabén & Sjögrens lättläst-serie med roliga och spännande böcker för nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxlande pratbubblor och versal text skapar roliga böcker som verkligen lockar till läsning!
    50,00 kr
  30. Hemligheten
    Hemligheten
    Beskrivning
    Äntligen har Ella flyt! Flytten till Vista går bra och snart har Ella både vänner och trivs i skolan. Ända tills Ella inser att den där hemligheten mamma och mormor bär på, handlar om henne. När hemligheten avslöjas vänds Ellas värld upp och ner. Ingenting kommer någonsin vara detsamma igen ...

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  31. Hemska Harald
    Hemska Harald
    Beskrivning

    Riddare, spöken, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för både tjejer och killar. Ibland hörs det ett hemskt vrål i Borgen. Då är det hemska Harald som spökar! Alla de vuxna är rädda för honom, men Fiona tycker att det är på tiden att något görs. "Hemska Harald" är den sjätte helt fristående delen i serien "Riddarskolan".

    60,00 kr
  32. Henry, husse och James
    Henry, husse och James
    Beskrivning
    Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

    En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

    Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

    Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

    110,00 kr
  33. Herden och de 100 fåren
    Herden och de 100 fåren
    Beskrivning
    Den första berättelsen om Figge - fåret med de svarta öronen.

    Text och illustrationer:Michal Hudak.
    Sång: Annika HudakBoken kan ses och sången höras på YouTube:www.youtube.com/watch?v=8CG3kwV0yqw
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
    • Köp 50 för 93,75 kr/st
  34. Herdepsalmen
    Herdepsalmen
    Beskrivning
    "Herdepsalmen"
    23:e psaltarpsalmen illustrerad av Michal Hudak.Sång: Annika Hudak
    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
    • Köp 25 för 112,00 kr/st
    • Köp 50 för 105,00 kr/st
  35. Herdepsalmen (arabiska)
    Herdepsalmen (arabiska)
    Beskrivning
    23:e Psaltarpsalmen "Herdepsalmen" - på arabiskaBoken är illustrerad av Michal Hudak.
    85,00 kr
  36. Hilda 2 : Hilda och Charlie sover över
    Hilda 2 : Hilda och Charlie sover över
    Beskrivning
    Hildas kompis Charlie ska sova över. Spännande och lite pirrigt, tycker Charlie och är noga med att packa ner nallen, för utan den kan han inte sova. Hilda och Charlie leker spöke, tåg och tittar på film. Men när de ska sova hittar inte Charlie sin nalle! Hilda letar överallt, men nallen är borta. Kanske är nallen ute i mörkret och leker?

    Med ett enkelt och humoristiskt tilltal i både bild och språk, vill Krista Hjärpe skapa igenkänning för alla barn. Hennes finurliga, detaljrika illustrationer har ett alldeles eget uttryck. Hilda och Charlie sover över är andra delen i en lättillgänglig serie som handlar om stora saker i små barns liv, som att flytta, sova över och resa bort.

    120,00 kr
  37. Himlen finns på riktigt - för barn
    Himlen finns på riktigt - för barn
    Beskrivning
    En treårig kille ...en mirakulös resa till himlen ... och ett mycket viktigt budskap till barnen ...Jesus älskar VERKLIGEN barnen.Och han älskar VERKLIGEN dig!
    75,00 kr
  38. Himlen var alldeles blå
    Himlen var alldeles blå
    Beskrivning
    Det här är berättelsen om Gud, en ark fullastad med djur och en man som skilde sig från mängden - Noa.
    Det här är berättelsen om Noas ark som du aldrig hört den förut!
    75,00 kr
  39. Himlens stjärnor : Handbok för unga stjärnskådare
    Himlens stjärnor : Handbok för unga stjärnskådare
    Beskrivning

    Goda råd och praktisk handledning för nyblivna stjärnskådare. Tydliga stjärnkartor, fotografier, teckningar och en enkel text hjälper dig att hitta rätt bland himlens stjärnor.

    Översättning Nenne Runsten

    85,00 kr
  40. Hipp Hopp
    Hipp Hopp
    50,00 kr
  41. Historien om Bodri
    Historien om Bodri
    Beskrivning
    En berättelse om vänskapen som överlevde Förintelsen att läsa tillsammans, vuxna och barn.

    Hédi älskar sin hund Bodri och sin bästa vän Marika. Bandi, Marikas hund, älskar hon också. De klättrar och springer, leker och lever i frihet i den lilla staden de bor i. En dag får de höra talas om en elak man, som har mycket makt, han bestämmer i sitt land och har börjat bestämma över fler länder. Han heter Adolf Hitler.

    Min mamma säger han kommer inte hit. Min pappa säger vi har inte gjort något fel, vi behöver inte vara rädda.

    165,00 kr
  42. Historien om någon
    Historien om någon
    Beskrivning
    Vem är den mystiske Någon som gjorde en våt fläck på golvet, stjälpte mormors bord, åt upp två fiskar, drack upp mjölken, fiskade upp en guldfisk, välte ner en kruka, åt upp en råtta och slank ner i vasen? Den röda tråden löper från sida till sida allt närmare lösningen på gåtan.Älskad bilderboksklassiker sedan 1951.
    80,00 kr
  43. Hitta Bosse
    Hitta Bosse
    Beskrivning

    Serien "Djurkompisar" handlar om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi följa med Ella ut i skogen, när hon letar efter den bortsprungna katten Bosse. Och skogen visar sig vara en spännande plats! Serien vänder sig till de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!


     



     

    65,00 kr
  44. Hitta Lille Ville i Bibeln
    Hitta Lille Ville i Bibeln
    Beskrivning
    Ett roligt sätt att läsa bibeln
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
    • Köp 25 för 80,00 kr/st
  45. Hjälp ditt barn med multiplikation
    Hjälp ditt barn med multiplikation
    Beskrivning
    Av samme författare som till Hjälp ditt barn med matte.

    En rolig och, minst sagt, annorlunda bok; en nybörjarguide till multiplikation. Fullpackad med tips, tricks och aktiviteter som gör det lättare och roligare att förstå sig på multiplikation.

    En bok som barn och förälder kan arbeta med tillsammans i. Boken är fylld med färgglada och roliga illustrationer som man kan ha som utgångspunkt när man tränar tabellerna. OBS! Omslagets kloka uggla fungerar som ett facit och ger dig alltid rätt svar om du är osäker på någon uträkning. Snurra fram de siffror du vill multiplicera; svaret visas på ugglans bröst.
    75,00 kr
  46. Hjälp! Jag måste hitta Mia
    Hjälp! Jag måste hitta Mia
    Beskrivning
    Magknipsframkallande, lättläst och spännande till sista sidan i nionde delen av Jo Salmsons och Veronica Iskssons populära Hjälp!-serie.

    Våra släktingar från Chile ska hälsa på oss!

    "Mia, Lois dotter, är i din ålder", säger mormor till mig

    Men det stämmer inte, visar det sig. Mia är flera år yngre än jag. Dessutom pratar hon bara spanska. Vad kan man då hitta på? Jag och mina kompisar tar med henne till köpcentrumet, där vår musiklärare ska spela in en musikvideo. Det händer så mycket under inspelningen. Plötsligt upptäcker vi att Mia har försvunnit! Vad ska vi nu ta oss till? Och Mia som inte ens har någon mobil med sig ...

    Med få ord, och stor plats för illustrationer, låter Jo Salmson läsaren följa med på ett lagom läskigt vardagsdrama.

    65,00 kr
  47. Hjälp! Var är skatten?
    Hjälp! Var är skatten?
    Beskrivning
    Det är skattjakt i skolan. Fröken delar ut kartor som vi ska följa. Jag, Samir Shania och Leonita hittar vår skatt under en parkbänk. Men hjälp! Det sitter ett par okända gubbar på bänken!
    Jo Salmson bjuder på ett lättläst och spännande vardagsdrama i lågstadiemiljö.
    75,00 kr
  48. Hjälp, jag är rädd!
    Hjälp, jag är rädd!
    Beskrivning
    Världen kan kännas som en skrämmande plats speciellt när nästan alla är större än dig och när många upplevelser är helt nya. Att känna sig rädd under barndomen är normalt. Men om rädslan börjar störa det vardagliga livet blir det problem för barnet och omtänksamma vuxna.Med charmiga illustrationer ger den här boken enkla, konkreta råd för att hantera rädsla och oro under barndomen. Barn kan lära sig att leva med en inneboende trygghet, fri från rädsla.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
    • Köp 50 för 41,26 kr/st
    • Köp 100 för 38,50 kr/st
  49. Hjälp, vi kommer för sent!
    Hjälp, vi kommer för sent!
    Beskrivning

    Klass 1b är ettagluttarnas egen favoritserie. Lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig.
    Melker visar Frans att han kan klockan. De skruvar på visarna, fram och tillbaka. De skruvar så mycket att de till slut inte vet hur mycket klockan är på riktigt!
    "Hjälp, vi kommer för sent! är den tolfte helt fristående delen i den populära serien.

    75,00 kr
  50. Hjärtat mitt
    Hjärtat mitt
    Beskrivning
    De finaste sångerna, verserna och lekarna vi vet om är samlade i Hjärtat mitt. Vi önskar att de ska bli favoriter hemma hos er också. Här finns över 70 illustrerade sidor med mys och kul för dig och ditt barn. I registret får ni en hint om när de olika texterna passar extra bra i förhållande till barnets ålder. Boken kan självklart läsas i vilken ordning som helst, och barnet växer inte ifrån boken..
    85,00 kr
  51. Hoppa Hasse
    Hoppa Hasse
    Beskrivning

    "Hoppa Hasse" är den andra boken i serien "Djurkompisar". Kul och lätt läsning med versaler för de absoluta nybörjarläsarna. I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här ska de lära kaninen Hasse att hoppa över hinder.

    40,00 kr
  52. Hos Jesus för alltid
    Hos Jesus för alltid
    Beskrivning
    Författare: Lee Ann Mancini LeeAnn innehar en kandidatexamen i religionskunskap från Regent University, en masterexamen i bibel- och telogistudier från Knox Theological Seminary och en master i kristendomsoch klassiska studier från Trinity Evangelical Divinity School. Illustratör: Dan Sharp Dan är en konstnär med över trettio års erfarenhet av att illustrera bilder för barn. Han innehar en konstnärlig kandidatexamen från Michigan State University och har illustrerat många barnböcker. Han har specialiserat sig inom skapande av licensierad konst för Disney, Warner Brothers, American Greetings och andra licensgivare av kända karaktärer. Dan älskar Herren och går regelbundet till Calvary Church i Grand Rapids, Michigan.

    br> ”Äventyr i havets djup är en inspirerande serie som är anpassad för att nå de yngre barnen med evangeliet om Jesus Kristus. Jag rekommenderar varmt denna serie. Den är ett utmärkt verktyg för att hjälpa barnen att bygga en stark relation med Jesus och lära sig att visa kärlek och respekt för andra.”

    – Dr Mary Drabik (Doktor i kristen utbildning)

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  53. Hotellmysteriet
    Hotellmysteriet
    Beskrivning
    På själva julafton tar den fina familjen Åkerö in på stadshotellets svit i Valleby. Med sig har de sin ytterst värdefulla ögonsten - en kinesisk äppeltax. Hotelldirektören lovar familjen en minutiös omsorg om hunden, men så händer det som inte får hända. Äppeltaxen är spårlöst försvunnen! LasseMajas detektivbyrå blir inkopplad på ett knepigt fall.
    65,00 kr
  54. Hundbiten
    Hundbiten
    50,00 kr
  55. Hunden
    Hunden
    Beskrivning
    Robert är nio år. Han bor med sin pappa som blir mer och mer deppig efter skilsmässan med Roberts mamma. Till sist bokar pappan en resa över jul till Kanarieöarna för sig själv och Robert. Väl framme förändrar sig saker och ting i ett slag. En frånskild mamma dyker upp tillsammans med sin dotter och tillsammans med dem utforskar Robert och hans pappa ön.Plötsligt en natt hör de ett yl som från en gengångare. Vad i hela världen är det? Jo, en stackars hund som blivit lämnad i en bur utan mat. Ska de fyra våga sig på att rädda den?En varm och humoristisk bok för alla barn och vuxna om en självständig nioåring och en känslig pappa med stora muskler.
    65,00 kr
  56. Hunden som försvann
    Hunden som försvann
    Beskrivning
    I nya serien "Hemliga Fyran" lär vi inte bara känna fyra äventyrslystna vänner (varav en är hunden Prutten) - vi får också följa med dem när de försöker lösa sina gåtor! Hemliga Fyran och hunden som försvann är en lättläst minideckare, perfekt för att fängsla nybörjarläsaren! Bakom bokserien står Cecilia Lidbeck, som skrivit Vilma-böckerna, och illustratören Bettina Johansson.
    60,00 kr
  57. Hunden utan namn
    Hunden utan namn
    Beskrivning
    Deckarkompisarna löser nya spännande djurgåtor!
    Spårhundarna hittar av en slump en liten medtagen labradorvalp. Tiden går och valpen tillfrisknar. Efter hand lyckas de fyra vännerna gräva fram nya ledtrådar. Men det är något mystiskt med den lilla valpen eftersom ingen verkar sakna den ...Den perfekta serien för alla djurälskare!

    50,00 kr
  58. Hur gör du egentligen?
    Hur gör du egentligen?
    Beskrivning
    Den här boken handlar om Mikael som föddes utan armar och ben. Han får ofta frågor från barn som vill veta hur han gör i olika situationer i vardagen. – Hur svara du i telefonen? – Hur gör du när du äter? – Hur gör du när du kör bil? Med enkel och förklarande text tillsammans med bilder får du en inblick i hur Mikael tar sig fram i livet på ”mitt eget sätt”. En unik bok som svarar på angelägna frågor...
    120,00 kr
  59. Hurra för Kalle: Kalles stora ordbok
    Hurra för Kalle: Kalles stora ordbok
    Beskrivning
    Richard Scarrys, Hurra för Kalle Mina första 1000 ord, är en modern fortsättning på Scarrys klassiska bilderböcker och hans speciella berättarstil känns genast igen på de färgsprakande, detaljrika teckningarna och den underfundiga humorn. Med Mina första 1000 ord kan de yngsta läsarna lära sig många nyttiga ord, samtidigt som de kan ägna timmar åt att upptäcka alla skojiga figurer och detaljer i teckningarna. Format: 253 x 278 mmKartonnage
    135,00 kr
  60. Hurra för Kartongstaden
    Hurra för Kartongstaden
    Beskrivning
    I Kartongstaden händer det alltid något. Farbror Viggo bygger en månraket och Bertil och Julle hjälper till. Faster Tut kan inte följa med på resan eftersom hon ska hänga tvätt. En dag kommer kungen på besök i staden. Och en annan dag beger sig familjen Kartongsson ut på skattjakt i sin ubåt. J
    a, det händer alltid något i Kartongstaden.I Kartongstaden händer det grejer, spännande saker för killar och tjejer. Varje dag ska vara en fest. Då har folket det bäst. Tycker du att detta är kloka ord? Öppna boken och hoppa ombord."... vackra, färgrika bilder dominerar bokens upplägg. Bilderna är pedagogiskt tecknade och är utan tvekan tilldragande för barn ... En spännande bilderbok för små barn som säkerligen hittar i den tillräckligt med olikheter och intressanta idéer för lek."Alan Pejkovic, Bibliotekstjänst (12109553)
    65,00 kr
  61. Hurra, för pappa Åberg!
    Hurra, för pappa Åberg!
    Beskrivning
    Nu är det bara en dag kvar till pappas födelsedag. Alfons har stora bekymmer. Han vill så gärna ge bort ett riktigt fint paket ...
    50,00 kr
  62. HUSETS EGNA HEMLIGHET
    HUSETS EGNA HEMLIGHET
    Beskrivning
    Vicky Hjalmarssons föräldrar bestämmer sig för att flytta från Stockholm till Pappas hemby i Roslagen, och Vicky får byta Östermalm och sina fina stadsvanor mot ett helt nytt sätt att umgås på landet. Från sitt nya sovrum har hon utsikt mot ett förfallet hus från 1780-talet. Den gamla bostaden döljer någonting... ...Husets egna hemlighet
    50,00 kr
  63. I dina händer : en liten bönbok
    I dina händer : en liten bönbok
    Beskrivning
    En liten bönbok med böner för hela dagen.

    Tänk vad mycket som händer under en dag i ett barns liv. Denna lilla bönbok innehåller böner som sluter in både lek och mat, skratt och tårar och ger en påminnelse om Guds eviga kärlek till sina barn. Han håller oss alla tryggt i sin famn.

    Med texter av Britt G. Hallqvist, Lina Sandell, Margareta Melin, Göte Strandsjö m.fl.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  64. I drömmarnas värld
    I drömmarnas värld
    Beskrivning
    Luke och Elma är brevvänner. Men de är inte ärliga mot varandra. Ingen av dem vågar skriva om hur svårt de har det. Istället hittar de på allt möjligt. Fast egentligen är de mer lika varandra än de kan ana.

    De motvilliga brevvännerna Luke och Elma hittar på vilda fantasivärldar åt sig själva i sina brev. Världar som befinner sig milsvitt ifrån deras respektive tuffa verkligheter i England och på Irland. För främlingar kan man väl ljuga hur mycket som helst. Eller? Humoristiskt, nära och berörande om utsatthet, familjer och relationer.

    75,00 kr
  65. I helgonens värld
    I helgonens värld
    Beskrivning
    19 Helgon från 200-talet till idag presenteras i denna barnbok som är skriven av Anna Dunér. Varje helgon är illustrerad av Andréa Räder.

    I helgonens värld händer det mest oväntade. Där kan man höra både Gud och änglar tala, och man lyssnar kan allt bli annorlunda. Men helgonens värld är också vår värld och vi kan se spåren av helgonen i våra traditioner och namn människor, kyrkor och platser. Och även i vår värld kan Gud och änglar börja tala...

    • Köp 3 för 81,01 kr/st
    • Köp 10 för 76,50 kr/st
  66. I sjunde himlen
    I sjunde himlen
    Beskrivning
    I SJUNDE HIMLEN
    av G.G. Eliot

    Ella har aldrig varit särskilt intresserad av sitt utseende. Hon trivs bäst på fotbollsplanen där hon står i mål i ett killag. Killarna har alltid behandlat henne som en i gänget men plötsligt är allt förändrat. De stirrar på hennes inte längre fullt så platta bröst och
    ber om ursäkt om de råkar tackla henne. Ella är inte helt säker på att hon gillar den nya uppmärksamheten men samtidigt är det rätt kul. Och kollar inte Adam in henne lite extra?
    Ella och bästisen lär sig lägga makeup, går på bal för första gången i sitt liv och upptäcker hur kul det kan vara med kläder och killar. De får även chansen att bli fotomodeller men är det verkligen vad Ella vill? Är hon verkligen mogen att ta steget ut i vuxenlivet? Kan hon inte få fortsätta att vara bara Ella ett tag till?























    65,00 kr
  67. Ida pingvinälvan
    Ida pingvinälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  68. Illustrerade sagor av H.C. Andersen
    Illustrerade sagor av H.C. Andersen
    Beskrivning
    Stig in i Hans Christian Andersens magiska sagovärld! I en underbart illustrerad, påkostad utgåva med tygklädd pärm och läsband finns här tolv av hans mest älskade sagor samlade. Återupptäck klassiska berättelser och favoritkaraktärer i historier som Tummelisa, Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Dessutom innehåller boken en kort biografi över H.C. Andersen.

    Alla berättelser har spännande, färgrika illustrationer och är speciellt anpassade för yngre läsare.

    Illustrerade sagor av H.C. Andersen är en underbar gåva och kommer att bli en riktig favorit i bokhyllan.

    125,00 kr
  69. Inbrott i skolan
    Inbrott i skolan
    Beskrivning
    Det har varit tjuvar i skolan! Datorerna är borta och nu hittar inte Edvin sin matte-remsa heller. Kan tjuvarna ha tagit den också? 
    Helena Bross omåttligt populära serie "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien.
    50,00 kr
  70. Ingen bil ingen krokodil
    Ingen bil ingen krokodil
    Beskrivning
    Varje vardagsmorgon promenerar pappa och Viggo till förskolan. Det är mörkt, kallt och tidigt. Men pappa vet hur morgonpromenaden blir ett äventyr! Vid varje övergångsställe stannar de och tittar noga åt båda hållen. Först åt vänster, sedan åt höger, och så åt vänster igen. Och sen

    - Ingen bil, ingen krokodil!

    Varje morgon får Viggo sällskap av en pingvin i limousine, en jak på ett flak och en schimpans i ambulans. Pappa är världsbäst på rim! Men en morgon är det Viggo som överraskar pappa

    Ingen bil, ingen krokodil är en bilderbok om att leka med ord, förlora sig i fantasin och att göra varje dag till ett äventyr

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  71. Inomhus
    Inomhus
    Beskrivning
    Pekbok med saker som finns inomhua
    30,00 kr
  72. Inte som du tror
    Inte som du tror
    Beskrivning
    Miranda har en klump i magen när hon går till skolan första dagen i sjunde klass. Kommer allt att vara som vanligt, eller kommer hon att känna sig vilsen i nya skollokaler, med nya vänner och allt vad det innebär att bli tonåring?
    Till råga på allt upptäcker hon att Mirabelle, tjejen hon träffat och hunnit bli irriterad på under sommaren, har börjat i hennes klass – och alla flockas kring hennes utstrålning.
    Miranda stör sig på Mirabelles popularitet och att hon stjäl all uppmärksamhet. Mirabelle, å andra sidan, stör sig på att Miranda verkar ha en perfekt familj. Mirabelle riktar sin ilska mot Miranda och gör vad hon kan för att sänka henne. Men allt är inte som man tror. Det Miranda inte vet är att bakom Mirabelles välputsade yttre och elaka handlingar finns mörka hemligheter som hon till varje pris vill dölja. Miranda får tag i en dagbok som skrevs på 1830-talet av en tjej som var jämngammal med henne. Genom dagboken börjar hon upptäcka att Bibeln inte bara är en vanlig bok och vilken mäktig kraft det finns i bönen. Raderna hon läser får henne att börja ompröva hela sin tillvaro, inklusive relationen till Mirabelle.
    Kommer ridån att gå upp och den väl bevarade hemligheten avslöjas? Kan Mirandas nyfunnna dagboksvän hjälpa henne att förlåta?

    Inte som du tror är en berörande roman som talar rakt in i ungdomars vardag i dag. Anna Karlsson har lyckats fånga många av de utmaningar och frågor som är aktuella för dagens tonåringar. Storyn påminner oss om att saker inte alltid är som de verkar, och uppmuntrar till läsning i den viktigaste boken av alla, Bibeln

    Om författaren Anna Karlsson är frilansjournalist och författare. Hon bor i Örebro tillsammans med sin make Jonathan och deras två barn Wilmer och Levi. ”Inte som du tror” är Anna Karlssons debutroman.

    • Köp 3 för 153,00 kr/st
    • Köp 10 för 144,50 kr/st
  73. Itzak
    Itzak
    Beskrivning

    En bok för den som funderar över livets frågor. Finns Gud och bryr han sej?

    50,00 kr
  74. J hjärta J
    J hjärta J
    Beskrivning
    Jonte hör bara hälften av vad Jenny säger. Han föreställer sig hur det ser ut hemma hos henne, och så kan han inte låta bli att tänka på hur söt hon är.Jonte och Jenny är kompisar i smyg. Nästan ingen vet att de brukar ses i kojan efter skolan och hjälpa varandra med läxorna. Men plötsligt dyker det upp en massa andra saker som gör att Jonte inte hinner träffa Jenny på en hel vecka. När han en dag äntligen hamnar bakom Jenny i matkön, så smusslar hon över en lapp till honom. Där står det: Kojan klockan halv fyra? Jonte blir varm inuti. Sen händer något som gör honom både glad och förtvivlad. Jenny säger att hon gillar honom men för att han nästan är som en tjejkompis! Kärlek är svårt. Är Jonte kär i Jenny? Och är Jenny istället kär i Jontes kompis Fredde?
    50,00 kr
  75. Jag älskar dig Farfar!
    Jag älskar dig Farfar!
    Beskrivning
    En dag när Farfar Björn och Lilla Björn är ute och går tillsammans märker Lilla Björn att farfar inte längre kan göra allt han brukade göra när han var yngre. Men Lilla Björn förstår snart att det här inte är något problem för farfar för han råkar ha en smart lösning på nästan allt! Vilken superfarfar!
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 1616

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå