View as Tabell Lista

Artiklar 701-800 av 1618

per sida
Fallande ordning
  1. Jag älskar dig Farfar!
    Jag älskar dig Farfar!
    Beskrivning
    En dag när Farfar Björn och Lilla Björn är ute och går tillsammans märker Lilla Björn att farfar inte längre kan göra allt han brukade göra när han var yngre. Men Lilla Björn förstår snart att det här inte är något problem för farfar för han råkar ha en smart lösning på nästan allt! Vilken superfarfar!
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  2. Jag älskar dig Farmor!
    Jag älskar dig Farmor!
    Beskrivning
    Lilla Björn har fortfarande en del att lära sig om världen. Som väl är så finns hans rara Farmor Björn där för att hjälpa honom! Farmor kan en hel massa saker och visar Lilla Björn att det alltid finns sätt att finna svar på alla sorters frågor och ett bra sätt att lösa alla problem. Vilken superfarmor!
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  3. Jag älskar dig Morfar!
    Jag älskar dig Morfar!
    Beskrivning
    En dag när Morfar Björn och Lilla Björn är ute och går tillsammans märker Lilla Björn att morfar inte längre kan göra allt han brukade göra när han var yngre. Men Lilla Björn förstår snart att det här inte är något problem för morfar för han råkar ha en smart lösning på nästan allt! Vilken supermorfar!
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  4. Jag älskar dig Mormor!
    Jag älskar dig Mormor!
    Beskrivning
    Lilla Björn har fortfarande en del att lära sig om världen. Som väl är så finns hans rara Mormor Björn där för att hjälpa honom! Mormor kan en hel massa saker och visar Lilla Björn att det alltid finns sätt att finna svar på alla sorters frågor och ett bra sätt att lösa alla problem. Vilken supermormor!
    150,00 kr
  5. Jag är inte rädd!
    Jag är inte rädd!
    Beskrivning
    I denna fantastiska och färgglada undervattensvärld får vi följa med Stina och hennes bästa vän Rebecka till Havsdjupets Nöjespark. Stina har många ursäkter för att inte åka Whale Back berg- och dalbana. Efter att hon pratat med sin mamma och bett en bön till Jesus, åker hon den och hennes rädsla vänds till tro. Hon får lära sig att bön till Jesus när det är jobbigt och att ha tro är allt hon behöver för att övervinna sin rädsla.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  6. Jag gör som jag vill!
    Jag gör som jag vill!
    Beskrivning
    Det här är Beppe. Hon heter egentligen Elisabeth, men det är det ingen som säger. Förutom mamma, som ofta brukar sucka och säga:

    - Ja du Elisabeth, du gör som du vill, det har du alltid gjort!

    Ja, Beppe brukar få som hon vill, men i skolan är det inte lika lätt alla gånger. För det här var ganska länge sen, då flickorna hade syslöjd och pojkarna hade träslöjd och ingen tänkte på att det kunde vara annorlunda. Inte spelade flickorna ishockey heller! Men det tänker Beppe ändra på

    Jag gör som jag vill! bygger på författarens egen uppväxt i 50-talets Sverige. Då vuxna hade bestämda åsikter om hur flickor och pojkar skulle vara. Men Beppe, hon tänker inte göra som alla andra.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  7. Jag kan läsa själv! Leksakslådan
    Jag kan läsa själv! Leksakslådan
    Beskrivning

    LÄTT ATT LÄSA - MED STOR STIL!

    De roliga, korta berättelserna har stor, tydlig text och är lätta att läsa. Efter varje saga finns de svåraste orden en gång till. De härliga illustrationerna i färg gör läsningen ännu roligare!

    65,00 kr
  8. Jag kommer hitta däj där
    Jag kommer hitta däj där
    Beskrivning
    De säger att du är borta. Att du aldrig kommer tillbaka.

    Det tror inte jag på. Jag vet nog var du är.

    Jag kommer hitta dig.

    Hur ska man som liten förstå att någon är borta, för alltid?

    Jag kommer hitta dig där är en poetisk bilderbok om sorg och saknad. Boken tar läsaren med på en resa genom skogen. Men också genom sorgen. Genom återvända till ögonblick och favoritplatser, håller pojken kvar minnet av den han saknar.

    Boken kan öppna för samtal om saknad och sorg. Och förhoppningsvis kan berättelsen också ge tröst.

    145,00 kr
  9. Jag pratar med Gud
    Jag pratar med Gud
    Beskrivning
    Bibelord, betraktelser och funderingar med texter och böner, med ord som hörs eller bara tankar. En kristen barnbok – på ett nytt sätt!

    I Bibeln finns berättelser om människor som har pratat med Gud om allt möjligt. Bibeln kan vara svår att förstå. Men den är också full av sådant som livet handlar om, trots att den är så gammal. De som levde för länge sen var kanske ungefär som vi?

    Därför är Bibeln bra för den som vill prata med Gud. Vi får göra som de i Bibeln. Berätta för Gud hur vi känner. Eller fråga Gud om det vi undrar över. För Gud vill gärna prata med oss och vill att vi berättar vad vi tänker på. Det går att prata med Gud om vad som helst.

    I den här boken finns bibelord och dikter eller böner som funderar kring dem. Texterna passar att läsa själv eller tillsammans med någon.

    Carolina Klintefelt är författare och redaktör. Hon har skrivit sju böcker tidigare. Färgrikt formgiven av grafikern Daniel Jernberg.

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  10. Jag ska få ett syskon! En bok för blivande storebröder och storesystrar
    Jag ska få ett syskon! En bok för blivande storebröder och storesystrar
    Beskrivning
    Ett nytt barns ankomst är en lycklig, spännande och glädjefylld händelse. Men för ett litet barn kan den orsaka osäkerhet, stress och oro.Det bästa sättet att hjälpa ett barn vid denna tid av förändring i familjen är genom förberedelse, kärleksfull bekräftelse samt att barnet får vara delaktigt i att förbereda inför bebisens ankomst och hjälpa till att ta hand om bebisen när den har fötts.Med charmiga illustrationer till sin hjälp visar författaren Emily Menendez-Aponte hur man hjälper sitt barn att välkomna den nya lilla familjemedlemmen med öppna armar.
    • Köp 3 för 49,50 kr/st
    • Köp 10 för 46,75 kr/st
    • Köp 25 för 44,00 kr/st
  11. Jag ska klara det!
    Jag ska klara det!
    Beskrivning
    Det händer mycket den här våren när skolmästerskapet i friidrott närmar sig. Beppe har legat i hårdträning och hoppar högre än någonsin tack vare att hon lärt sig dykstil i höjdhoppet. Men så kommer läraren med den där dumma regeln. Flickor får inte hoppa dykstil. De måste saxa över höjdhoppet. Och det är en regel som måste följas.

    Beppe blir arg som ett bi. Hur ska hon nu lyckas ta medalj på Skolmästerskapet? Som tur är så är Beppe envis. Hon ska minsann klara det!

    Serien om Beppe bygger på författarens egen uppväxt i 50-talets Sverige. Då vuxna hade bestämda åsikter om hur flickor och pojkar skulle vara. Tillsammans med Kajsa Hallströms retro-illustrationer är böckerna om Beppe ljuvliga bokpärlor att högläsa tillsammans.

    Lisbeth Pahnke-Airosto har skrivit ett stort antal barn- och ungdomsböcker genom åren. Bland annat den populära serien om Britta och Silver. Nu skriver hon för första gången om sin egen uppväxt.

    Kajsa Hallström bestämde sig 2019 att lämna ingenjörsjobbet och satsa på sin dröm: att illustrera barnböcker på heltid! Hon har bl a gett ut serien om lodjuret Lo och böckerna om Lugn & Fin.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  12. Jag vandrade med Gandhi
    Jag vandrade med Gandhi
    Beskrivning
    Harilal är en kastlös pojke som blir upphittad en kväll i Ahmedabad. Han får komma till Gandhis gård utanför staden. Här får han lära sig vad det är att älska sina fiender och praktisera icke-våld när han råkar i slagsmål.Varje kväll får Harilal höra om .Bapu. - Mahathma Gandhi - som kämpat för indiernas rättigheter både i Sydafrika och i sitt eget land och som räddat fattiga bönder från svält och orättvisor men också kastats i fängelse många gånger för sitt trots mot makten.Harilal får vara med vid Bapus sida i kampen för Indiens frigörelse, allt ifrån att bojkotta importen av engelska kläder till att trotsa förbudet att utvinna salt ur vattnet i Indiska Oceanen.
    75,00 kr
  13. Jag vandrade med Gandhi : Harilal berättar
    Jag vandrade med Gandhi : Harilal berättar
    Beskrivning
    Harilal är en kastlös pojke som blir upphittad en kväll i Ahmedabad. Han får komma till Gandhis gård utanför staden. Här får han lära sig vad det är att älska sina fiender och praktisera icke-våld när han råkar i slagsmål. Varje kväll får Harilal höra om Mahathma Gandhis, alias Bapus , kamp för indiernas rättigheter både i Sydafrika och i sitt eget land och hur han räddat fattiga bönder från svält och orättvisor men också hur han kastats i fängelse för sitt trots mot makten. Framför allt får Harilal vara med vid Bapus sida i kampen för Indiens frigörelse, allt ifrån att bojkotta importen av engelska kläder till att trotsa förbudet att utvinna salt ur vattnet i Indiska Oceanen.
    185,00 kr
  14. Jag vill också dansa
    Jag vill också dansa
    Beskrivning
    Alva är ledsen. Alla i hennes klass går på dans och hon vill också börja, men mamma säger att de inte har råd. Mammas jobb ger så mycket pengar. Det är inte rättvist!Men så kommer mamma på en idé. Hon ringer Alvas storkusin Stina, som kommer och har danslektion med Alva hemma. Det visar sig att Alva till sist både får lära sig dansa, och får nya kompisar.
    50,00 kr
  15. Jag vill pyssla!
    Jag vill pyssla!
    Beskrivning
    Jag vill pyssla! är en bok fullproppad med kreativa pysselidéer för barn i alla åldrar. Inspireras av bokens 26 fantasifulla projekt och skapa fina saker till ditt eget rum eller att ge bort i present. Tryck på t-shirtar, måla på en lampskärm, eller varför inte fixa egna graffitilakan? Använd återbruk och låt avlagda leksaker bli till nya, bygg sagotorn och gör korkgubbar. Alla projekt visas med tydliga steg-för-steg-bilder och anvisningar. Svårighetsgraden varierar här finns något för alla. Boken kan användas både tillsammans med en vuxen eller av barn på egen hand.

    Upptäck glädjen i att skapa tillsammans!

    100,00 kr
  16. Jakob brottas med en ängel
    Jakob brottas med en ängel
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
    • Köp 50 för 30,00 kr/st
    • Köp 100 för 28,01 kr/st
  17. Jakten på arken
    Jakten på arken
    Beskrivning
    Mysteriet med de gömda skriftrullarna

    En spännande äventyrsserie som hjälper barn att upptäcka Bibeln!

    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr.

    I Jakten på arken färdas Peter, Mary och Hank tillbaka till Noas tid. Följ med när de skyndar sig för att hjälpa Noa och hans familj att bli färdiga med arken innan floden kommer. På vägen stöter trion ihop med ett gäng bråkstakar och den mystiske ”Mörke Härskaren”. Kan de lösa skriftrullens hemlighet innan jorden blir översvämmad?

    Om bokserien
    Följ med syskonen Peter och Mary och deras hund Hank när de med hjälp av några urgamla skriftrullar färdas tillbaka i tiden och landar mitt i Bibelns mest spännande äventyr. De upptäcker en värld fylld av under, äventyr och faror. De måste söka efter ledtrådar för att lösa skriftrullarnas hemligheter – annars kommer de att fastna i det förflutna för alltid!

    Bokserien innehåller en rik uppsättning karaktärer, såsom gammelmorbror Solomon, den excentriske arkeologen som upptäckte skriftrullarna, och ängeln Mikael som leder barnen på deras äventyr.

    Perfekt för unga läsare 6-12 år och alla som älskar äventyr. Mysteriet med de gömda skriftrullarna gör att de älskade bibelberättelserna får nytt, äventyrligt liv.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  18. Jamen Benny
    Jamen Benny
    Beskrivning
    Favoriten Benny äntligen i Klumpe Dumpe! Nu har Benny fått en bror. Han ville det. Och då fick han det. Hela dagarna suger lillebror på sin napp. Benny får inte smaka, han är redan trött på lillebror. Benny vill hellre ha nappen.
    50,00 kr
  19. Jasmin och den lilla apan
    Jasmin och den lilla apan
    Beskrivning
    Jasmin och den lilla apan
    Format 195x250mm,
    48 sidor
    kartonnage
    utg: 2006
    Ref. no: 9300-106
    isbn: 9171307133
    75,00 kr
  20. Jasmine sköldpaddsälvan
    Jasmine sköldpaddsälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  21. Jättarna anfaller!
    Jättarna anfaller!
    Beskrivning

    Den nya kyrkklockan ska invigas och Egon, Fiona och Urban får bråttom tillbaka till borgen. Men just som de hör ringningen eka i dalen, mullrar marken till och jättarna vaknar!
    Riddare, spänning, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. "Jättarna anfaller" är den åttonde helt fristående delen i serien.

    50,00 kr
  22. Jätten Finn
    Jätten Finn
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  23. Jesus är uppstånden
    Jesus är uppstånden
    Beskrivning
    Berättelsen om när Jesus uppstod och mötet med lärjungarna
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  24. Jesus förvandlar vatten till vin
    Jesus förvandlar vatten till vin
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  25. Jesus i Getsemane
    Jesus i Getsemane
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  26. Jesus kallar : 365 andakter för ungdomar
    Jesus kallar : 365 andakter för ungdomar
    Beskrivning
    Vill du leva närmare Jesus? Skulle det inte vara bra att veta vilka planer Han har för dig … idag?
    Boken drar ditt hjärta närmare Herren på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt. Varje kort andakt – en för varje dag på året – bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig!

    Den bästsäljande författaren Sarah Young har berört mer än 10 miljoner människor genom hennes andaktsböcker. Hon inbjuder dig att läsa boken några minuter varje dag, så att du också kan lyssna som om…
    Jesus kallar på dig.

    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
  27. Jesus kallar : barnbibeln
    Jesus kallar : barnbibeln
    Beskrivning
    Jesus kallar på ditt hjärta och du kan höra Hans röst i varje berättelse i Bibeln.

    Här är 60 noga utvalda bibelberättelser, som tillsammans med Sarah Youngs andakter och charmiga illustrationer av Carolina Farías, hjälper unga hjärtan att förstå Guds stora plan och hur hela Bibeln är centrerad kring Jesus.

    Barn i åldern 4-10 år upptäcker hur mycket Gud älskar dem, att Jesus alltid är med dem och att Han talar till deras liv idag.

    Rek. ålder: 4-10 år Den bästsäljande författaren Sarah Young har berört miljontals liv över hela världen genom sina bibelbaserade andaktsböcker, skrivna som om Jesus själv talar direkt till läsaren. Den här boken inspirerar Guds barn, ung som gammal, till att tala med Jesus i bön och att lyssna till Hans röst som talar kärleksfullt i deras hjärtan.

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  28. Jesus möter folket
    Jesus möter folket
    Beskrivning
    Här finns många timmars roligt arbete med att hitta detaljer i berättelser från Nya Testamentet
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
  29. Jesus och lejongropen
    Jesus och lejongropen
    Beskrivning
    Hoppsan! Borde inte den här boken heta Daniel och lejongropen? Nej, faktiskt inte!

    Här får du följa med i den spännande berättelsen om Daniel som fick möta några stora, hungriga lejon. Men berättelsen tar inte slut när Daniel blir räddad från dem. Du får nämligen fortsätta läsa för att upptäcka »Jesus-glimtarna« i berättelsen och tillfällen då Daniel med sitt liv pekade på Jesus.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  30. Jesus! del 2 av 3
    Jesus! del 2 av 3
    Beskrivning
    16berättelser om Jesus,med en kort bibeltext och en bild att färglägga
    40,00 kr
  31. Jesus, Kungen av under - Klara, färdiga, hitta!
    Jesus, Kungen av under - Klara, färdiga, hitta!
    Beskrivning
    Cecilie Fodor

    Gör dig beredd att följa med Jesus och se när han gör fantastiska under! Hur snabbt kan du hitta de små sakerna som finns längs vägen? Är du redo? I så fall: Klara, färdiga, hitta!

    När barnen slår upp boken kommer de direkt att börja leta efter alla de gömda sakerna som finns på varje uppslag. De underbara illustrationerna uppmuntrar barnen att titta, peka och lära sig nya ord. Flikarna på varje kartongblad hjälper små fingrar att vända blad medan de lyssnar till den lättlästa bibelberättelsen.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  32. Jesusdetektiven
    Jesusdetektiven
    Beskrivning
    Är du en duktig detektiv? Har du blick som en örn? Här finns 17 olika scener med berättelser från Nya Testamentet. Leta efter människor, djur och föremål i fina teckningar.
    165,00 kr
  33. Johanna jazzälvan
    Johanna jazzälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  34. Jona
    Jona
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  35. Jona
    Jona
    Beskrivning
    Den här boken handlar om Jona och vill du veta mer kan du läsa i Bibeln där Jona har en egen bok.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  36. Jonis Kalkonis och Pillipruttarna
    Jonis Kalkonis och Pillipruttarna
    Beskrivning
    Jonis Kalkonis, 5 år, och hemlig superagent, ska åka till mormor & morfar tillsammans med sin mamma och sin kompis Sigge Pigge När de kommit dit, träffar de Simon, en väääldigt liten kille som säger att han bor i ett land under mormors lekstuga
    • Köp 3 för 94,50 kr/st
    • Köp 10 för 89,25 kr/st
  37. Jorden
    Jorden
    Beskrivning
    Regnskogar och öknar, växter och djur, väder och vind, astronomer och upptäckare är delar av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och detaljerade illustrationer åskådliggörs alla upptänkliga aspekter av vår planet, från dess tillkomst, dess olika klimatzoner till människans utveckling och vår miljöpåverkan. Boken är lämplig från åtta år och en del av frågorna man hittar svaren på är: - Hur uppstår en tsunami?
    - Vad är förnybar energi?
    - Varför kallas jorden den blå planeten?

    95,00 kr
  38. Jorden
    Jorden
    95,00 kr
  39. Jordens försvunna skatter
    Jordens försvunna skatter
    Beskrivning

    Efter "Jordens tuffaste djur" kommer nu ännu en inspirerande och detaljrikt illustrerad faktabok signerad Jens Hansegård och Anders Nyberg. Här går skattjakten från inkariket och Karibien till faraonernas Egypten, till det medeltida Europa och vidare till den fruktade Djingis khans rike. Följ med på en spännande resa genom några av världshistoriens mest fascinerande kulturer och epoker.

    50,00 kr
  40. Jordens rekordbok
    Jordens rekordbok
    Beskrivning
    Högst, djupast, kraftfullast och farligast - eller varför inte mest illaluktande! Här får du lära dig om vår planets rekord i allt från extrema platser och imponerande naturkrafter till enorma växter och vilka djur som är störst och snabbast - och vilket som har mjukast päls.
    60,00 kr
  41. Jordens tuffaste djur
    Jordens tuffaste djur
    Beskrivning

    Underhållande och lättläst om djur som lever på jordens mest extrema platser. Det finns insekter som fryser till is på vintern och tinar upp när det blir sommar. Det finns maskar som lever hela livet i nästan kokande vatten. Det finns till och med djur som kan överleva i rymden! Möt jordens tuffaste djur i en häftig faktabok av författaren och journalisten Jens Hansegård, rikt illustrerad av Anders Nyberg.

    50,00 kr
  42. Josef
    Josef
    Beskrivning
    Denna bok handlar om Josef och vill du veta mer kan du läsa i Bibeln i Första Mosebok kap 37-50.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  43. Josef 5 år leker fantasi
    Josef 5 år leker fantasi
    Beskrivning
    Josef är 5 år. Han älskar att leka fantasi. Det är det bästaste han vet. Josefs storasyster heter Eva. Hon är sju och ett halvt och väldigt besvärlig ibland, tycker Josef. Hon vill alltid bestämma allt. Särskilt när de leker fantasi. Då blir det jobbigt. Hon har inte förstått att då man leker fantasi kan allt hända, och då kan ingen bestämma.

    I den här boken får du följa med Josef i hans fantasier och funderingar. Han möter spöken, pirater, katter i hattar, en grottvarelse och så klart farfars drake. Till dig säger Josef bara: kom med, kom med

    Fantasi är förmågan att skapa inre bilder, känslor och föreställningar. Barn använder ofta berättelser eller låtsaslekar för att utöva sin fantasi. En enkel fantasiövning är att lyssna på någon som berättar en saga, där de valda orden kan framkalla världar .

    Fantasi skapas av inre bilder, därför innehåller boken inga illustrationer utan tanken är att bilderna ska skapas i huvudet på den som hör eller läser berättelsen.

    Jag fick möjlighet att läsa om Josef för min femårige son. Varken jag eller han kunde sluta läsa, vi ville veta vad som skulle hända. Spännande och kul. Amanda och Elvin

    Underbart Håkan Jim

    130,00 kr
  44. Josef drömtydaren
    Josef drömtydaren
    Beskrivning
    Berättelsen om Josef - drömtydaren
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  45. Josef och Maria
    Josef och Maria
    Beskrivning
    Berättelsen om Josef och Maria och när Jesusbarnet föds i Betlehem
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  46. Josef såld som slav
    Josef såld som slav
    Beskrivning
    Korta bibelberättelser
    • Köp 3 för 40,50 kr/st
    • Köp 10 för 38,24 kr/st
    • Köp 25 för 36,00 kr/st
  47. Josef, Prinsen av Egypten - Klara, färdiga, hitta!
    Josef, Prinsen av Egypten - Klara, färdiga, hitta!
    Beskrivning
    Cecilie Fodor

    Gör dig beredd att följa med Josef på hans otroliga resa från familjen till fängelset, och till sist till kungens palats. Hjälp honom att hitta några saker medan han gör sitt bästa för att följa Guds plan. Är du redo? I så fall: Klara, färdiga, hitta!

    När barnen slår upp boken kommer de direkt att börja leta efter alla de gömda sakerna som finns på varje uppslag. De underbara illustrationerna uppmuntrar barnen att titta, peka och lära sig nya ord. Flikarna på varje kartongblad hjälper små fingrar att vända blad medan de lyssnar till den lättlästa bibelberättelsen.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
  48. Joy till världen
    Joy till världen
    Beskrivning
    Joy betyder glädje. Men i Hudiksvall är allting så sorgligt nu, och Joy drömmer om hur hennes pappa ska komma från sitt kungarike långt borta och hämta henne på sin häst ... Viveka Sjögren vann Libris, Hela människans, Blå Bandets, LP-verksamhetens och IOGT-NTO:s Juniorförbunds manustävling "Du är inte ensam!" med Joy till världen. Juryns motivering: I Joy till världen blir en mellanstadieflickas mycket specifika livssituation en förtrollande och engagerande bild. Vem som helst som någon gång har känt sig ensam eller övergiven kan leva med i den. Viveka Sjögren gestaltar tillvaron en bra bit bort från storstadsmiljön och ger alla Joys vänner liv och personlighet. Hon visar på fantasins kraft och vågar låta Joy se vuxnas misslyckanden och ansträngningar utan att flytta över ansvaret till barnets axlar. Joy till världen glittrar av hopp och glädje och står på alldeles egna ben. Viveka Sjögren är illustratör och barnboksförfattare och har tidigare gett ut en rad bilderböcker, bland dem "Den andra mamman" och "Den dagen".
    65,00 kr
  49. Judy Moody är doktor
    Judy Moody är doktor
    Beskrivning
    Judy är på dåligt humör. På riktigt dåligt humör. Ända tills hon kommer till skolan och magister Frisk berättar att klassens nya tema-arbete handlar om människokroppen.
    De ska få lära sig om skelettet, mäta pulsen och åka till sjukhuset och träffa en riktig läkare. Äntligen får hon, Judy Moody, världens första tjej-doktor, visa vad hon går för!
    50,00 kr
  50. Judy Moody blir stjärnelev
    Judy Moody blir stjärnelev
    Beskrivning
    Judy Moody har aldrig varit roligare! Efter några extralektioner med en tuff högskolestudent är hon plötsligt en seriöst säker algebrafantast. Seriöst!Judy Moody är inte glad. Inte glad alls. Och absolut INTE matte-glad. Men klassens vikarie tycker att Judy borde bli både mer glad och mer lagd åt mattehållet. Så hon måste ta extralektioner efter skolan. Vilket bara betyder ännu mer matte!Judy är så lite glad hon bara kan, ända tills hon träffar sin extralärare. Det är inte bara en mattefantast, det är världens seriöst skönaste, softaste och sötaste mattetjej. Med en egen, lagom trendig och slapp studentstil. Judy vill plötsligt inget hellre än att spela trummor och klä sig lite lagom häftigt och beställa avancerade kaffedrinkar på café. (Nåja, varm choklad.) Och vara bra på matte. För det är det ultimata, tuffaste av allt. Och plötsligt är Judy Moody klassens drottning i matte!Det här är vardagsnära böcker, skrivna med mycket humor och värme, som läsarna känner igen sig i.
    50,00 kr
  51. Jul jul jul
    Jul jul jul
    Beskrivning
    Kära traditioner, skrock, dikter, pyssel och kuriosa kring julen!
    En stämningsfull presentbok att ge bort, till en vän eller till dig själv. Känn pepparkaksdoften från köket, samla familjen kring julkrubban, minns Lucias historia, nynna på julmusiken och njut av antika bokmärken som illustrerar alla uppslag.
    75,00 kr
  52. Julbarnet
    Julbarnet
    Beskrivning
    I Julbarnet återberättar Rose och Rebecka Lagercrantz julevangeliet för alla barn, oavsett religion och härkomst. Det är berättelsen om barnet som föddes den där natten för två tusen år sedan och som fortfarande firas varje jul.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
    • Köp 50 för 48,75 kr/st
  53. Julen
    Julen
    165,00 kr
  54. Julen
    Julen
    Beskrivning
    Små bibelhjältar är korta berättelser för barn i alla åldrar. Det finns 4 olika böcker i serien: Julen, Sackaios, Den barmhärtige samariern och David.

    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  55. Julens löfte
    Julens löfte
    Beskrivning
    För länge, länge sedan – så länge sedan att det är svårt att föreställa sig – lovade Gud att sända en ny kung. Han skulle vara en ny kung, en räddar-kung, en för evigt-kung!

    Följ med Maria och Josef, en massa herdar, några visa män och massor av änglar när de upptäcker hur Gud uppfyller julens löfte. Till boken finns ett pysselhäfte.

    • Köp 3 för 126,00 kr/st
    • Köp 10 för 119,00 kr/st
  56. Julia, julälvan
    Julia, julälvan
    Beskrivning
    En glittrande julspecial om Rebecka och Kristins äventyr i Älvlandet!Kung Bore har stulit tomtens släde med alla julklapparna. Älvkungen och älvdrottningen är förtvivlade. Vad ska de göra? Nu kommer barnen inte få sina paket! Men julälvan Julia lovar att försöka rädda julen, och till sin hjälp har hon flickorna Rebecka och Kristin.
    65,00 kr
  57. Juniorquiz : 333 frågor för vetgiriga
    Juniorquiz : 333 frågor för vetgiriga
    Beskrivning
    Quiz fungerar i alla åldrar. Och det finns många vetgiriga juniorer. Här kommer quizboken för unga. Många roliga, kluriga och lärorika frågor att utmana sig själv och sina kompisar med.

    Frågorna är indelade i arton kategorier: Aktuellt, Kul om husdjur, Kropp & Knopp, Störst, först och bäst, Film & TV, I böckernas magiska värld, Titta in i universum, Pop, rock och visor med mera.

    65,00 kr
  58. Kalle Anka - Grill fest!
    Kalle Anka - Grill fest!
    Beskrivning
    kalle Ankas Pocket, Grillfest!

    65,00 kr
  59. Kalle Anka 85 år
    Kalle Anka 85 år
    Beskrivning
    Kalle ankas special, Grattis Kalle 85 år!

    65,00 kr
  60. Kalle Ankas Pocket 384
    Kalle Ankas Pocket 384
    Beskrivning
    Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Kalle Ankas Pocket är ofta en inkörsport till bokens värld för barn. Här kan de på ett lätt, enkelt och roligt sätt komma in i bokvärlden. Format: 125x188 mm
    39,00 kr
  61. Kamelens nos
    Kamelens nos
    Beskrivning
    I ett annat land, inte så långt bort, bodde en kamelhandlare. En kylig natt ute i öknen, bestämde sig en kamel som hette Jamal för att inte sova utomhus längre. Kamelhandlaren har en lång och besvärlig natt framför sig där han försöker hålla kamelen utanför sitt fina och varma tält.
    • Köp 3 för 108,00 kr/st
    • Köp 10 för 102,00 kr/st
  62. Kan du hitta mig i Bibeln?
    Kan du hitta mig i Bibeln?
    Beskrivning
    Den här roliga sök och hitta - boken har 12 scener ur Bibeln, från både Nya och Gamla Testamentet, där barn får möta några av de mest välkända berättelserna och personerna i Bibeln.

    En rolig twist är att du inte bara letar efter viktiga saker i bilderna, utan också efter felplacerade personer! I varje berättelse är den som berättar en känd person från Bibeln som på något sätt hamnat i helt fel bibelscen.

    Den här bytet av bibliska personer gör det lite extra kul när de försöker komma på var de befinner sig. När de ser sig omkring jämför de scenen de är i nu med sin egen berättelse.

    Kan de ta reda på vad det är som händer?

    Kan du?

    Kan du hitta varje felplacerad berättare?

    Och när du ändå håller på kan du väl hjälpa dem att ta reda på var de är, genom att hitta de andra sakerna i varje bibelscen!

    Hitta personen som INTE hör hemma i berättelsen.

    Kan du hitta mig i Bibeln? har ett nytt roligt koncept där barnen både får söka och hitta i de underhållande, färgglada bibelscenerna, men också interagera själva genom att hjälpa den felplacerade berättaren till sin egen bibelberättelse.

    En bok att verkligen läsa många, många gånger tillsammans med sitt barn!

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  63. Kan man dricka det?
    Kan man dricka det?
    Beskrivning
    Kan man dricka det? är en vardagshumoristisk bilderbok där Ilo smakar på vatten. Från lerpölen på gården till vattnet i hundens skål. I text och bild beskrivs de olika sorternas vatten och Ilos reaktion på dem. Varje vatten presenteras med frågan om det går att dricka och svaret får vi när vi bläddrar vidare. Berättelsestrukturen med återkommande frågeställningar och svar gör att det lilla barnet lätt kan hänga med och vara delaktigt i läsandet, och de humoristiska illustrationerna lockar till skratt hos både stora och små.
    85,00 kr
  64. Kanuld på mammutslätten
    Kanuld på mammutslätten
    Beskrivning

    Kanuld är neandertalare. Han bor med sin missnöjda mamma och sin misslyckade mammutjägare till pappa som mest vill uppfinna onödiga manicker. Kanuld är hungrig för jämnan, mamma har fått nog och tänker lämna familjen för den betydligt mer framgångsrike mammutjägaren i grottan bredvid. Dessutom bor de vid en vulkan som kan få ut¬brott när som helst, grannens son är en mobbande plågoande och istiden verkar närma sig. Det ser minst sagt mörkt ut. Hur ska familjen kunna hålla samman? Kanuld och hans bästis ger sig sjutton på att fixa biffen. Kanuld på mammutslätten är en bok fylld av skruvad och varm istidshumor för hela familjen. Full av fantastiska illustrationer och med mycket igenkänning även för dagens barn och vuxna. För alla som gillar Ice Age, Hedenhösarna, familjen Flinta och Ole Lund Kirkegaard. Cato Thau-Jensen (född 1966) är en flerfaldigt prisbelönad dansk illustra¬tör och författare. Han är utbildad tecknare, debuterade som barnboksillustratör 1995 och har sedan dess gett ut en mängd böcker

    85,00 kr
  65. Kapten Kroks skatt
    Kapten Kroks skatt
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
    50,00 kr
  66. Kärlek från mumintrollen
    Kärlek från mumintrollen
    Beskrivning
    Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt. Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  67. Kärlek på olika sätt
    Kärlek på olika sätt
    Beskrivning
    Kärlek kan beskrivas på många olika sätt. Det kan vara glada tankar eller något du visar genom att göra något för en annan person. I den här boken får barnet och den vuxne tillsammans utforska hur kärlek kan kännas på olika sätt. För åldrarna 0–3 år.

    • Köp 3 för 117,00 kr/st
    • Köp 10 för 110,51 kr/st
    • Köp 25 för 104,00 kr/st
  68. Kärleksuppdrag
    Kärleksuppdrag
    Beskrivning
    Mats och Anita har gjort raketkarriär! Efter att ha medverkat på 100-tals barnmöten och varit med och spelat in 10 skivor, släpper de nu sin första bok! Så får vi lov att presentera: Mats & Anita på kärleksuppdrag! ”Anita ska sova över hos Mats när hennes föräldrar ska åka på en romantisk resa till Italien. Hemma hos Mats är det grillfest för att hans föräldrar firar bröllopsdag. Där får Anita höra histo- rien om hur det var när Mats föräldrar träffades för första gången. Pinsamt! Mats tycker att det är alldeles för mycket kärlek överallt och att kärleken faktiskt är äcklig. Tills han hittar ett hemligt brev i Anitas väska… Är Anita kär i Mats eller vem är det som har ritat alla hjärtan?
    Den här boken handlar om hur mycket Jesus älskar dig! Att Jesus varje dag vill hälla sin kärlek över dig. Mats får också lära sig av Anita att kärleken inte är äcklig, utan alldeles varm och det bästa av allt; att den aldrig tar slut!
    Boken innehåller c.a. 30 färgglada sidor och är i hårdpärm.
    Rekommenderad ålder 4 – 9 år.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  69. Karmela Kamel
    Karmela Kamel
    Beskrivning
    En puckel på ryggen har var dromedar, men Karmela Kamel hon har två. Denice Dromedar har sin åsikt klar; Inte kan man se ut som så! Text: Annika Rautoma Bilder: Karin Nordberg
    150,00 kr
  70. Kartvärlden
    Kartvärlden
    Beskrivning
    Ta steget in i en förunderlig värld och lär dig finna väg efter en annan karta

    Sagas lillasyster är döende. Men när Saga upptäcker Kartvärlden får hon ett uppdrag som kanske, kanske kan hjälpa hennes familj. Kartan leder till olika portaler och i varje portal finns en nyckel som kan visa henne vägen, och en sanning. Portalerna leder till underbara platser, men också till en mörk och farlig plats: Dödsskuggans dal ... Finns det något sätt att rädda Sagas syster? Hur ska hennes mamma få tillbaka sitt hopp? Vilka är de hemska bläckfiskmonstren? Och vad är Kartvärlden egentligen för plats?

    En bok för barn om Guds rike mitt ibland oss, om Jesus och om bönens makt, om Guds närvaro, kärlek och omsorg och äventyret i att vara hans barn, oavsett livets omständigheter. Lyxigt illustrerad av Julia Wingård med många illustrationer som ytterligare förstärker känslan av att ta Jesus i handen, in i Kartvärlden.

    FÖRFATTAREN CHRISTIN S. SALANDER: Kartvärlden kom ur tanken på att vi som kristna inte behöver följa samma karta som världen omkring oss. Vi får navigera efter en annan karta. Jag började fantisera om hur en sådan karta skulle kunna se ut. Kanske som i Kartvärlden. Boken kom ur en längtan att visa på Guds närvaro mitt i vårt liv, även när vi inte alltid ser det och särskilt när mörkret är som svartast omkring oss.

    Christin har två tidigare utgivna böcker, på Gospel Media förlag (nu Sjöbergs) och på Pärlan.

    OM ILLUSTRATÖREN: Julia Wingård har studerat konst, bild och grafisk form på olika folkhögskolor. Hon målar allt möjligt, men hennes största passion är att måla berättelser riktade till de yngre läsarna. Den eviga inspirationskällan är hennes egna tre barn. Hon har även illustrerat andaktsboken Födelsedagsfesten för Pärlan Förlag 2021.

    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 701-800 av 1618

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå