View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 780

per sida
Fallande ordning
  1. Kyrkohandbok för Svenska kyrkan Musikvolym, på samiska
    Kyrkohandbok för Svenska kyrkan Musikvolym, på samiska
    Beskrivning
    Urval ur Kyrkohandbok för Svenska kyrkan på lulesamiska, nordsamiska och sydsamiska. Spiralbindning, klädd rygg, rött klot, guldprägling, format: 210 x 297 mm.
    925,00 kr
  2. Kyrkohandbok för Svenska kyrkan på meänkieli
    Kyrkohandbok för Svenska kyrkan på meänkieli
    Beskrivning
    Del 1 och Musikvolym i urval. Ruottin kirkkon kirkko Käsikirja osai ja musikkikokeolma valittuja meänkielisiä osia. Kyrkohandbok del 1 innehåller ordningen för gudstjänstfirande i Svenska kyrkan på meänkieli samt ordningar för de kyrkliga handlingarna. Antagen för Svenska kyrkan av 2019 års kyrkomöte.

    Inbunden, rött klot, guldprägling, 6 märkband, format: 140 x 200 mm

    535,00 kr
  3. Kyrkohandbok för Svenska kyrkan på romska
    Kyrkohandbok för Svenska kyrkan på romska
    Beskrivning
    Kyrkohandbok för Svenska kyrkan på romska

    Del 1 i urval. Kyrkohandbok del 1 innehåller ordningen för gudstjänstfirande i Svenska kyrkan på romska samt ordningar för de kyrkliga handlingarna.

    Antagen för Svenska kyrkan av 2020 års kyrkomöte.

    Inbunden, rött klot, guldprägling, 6 märkband, format: 140 x 200 mm

    515,00 kr
  4. Kyrkokalendern 2023-2024. Bygg upp Kristi kropp
    Kyrkokalendern 2023-2024. Bygg upp Kristi kropp
    Beskrivning
    I Kyrkokalendern hittar du allt du behöver inför söndagens gudstjänst: introduktion till helgens tema och till bibeltexterna, gestaltning av kyrkorum, inspiration till förkunnelse och psalmval, fördjupande texter som följer kyrkoårets pedagogik. I Kyrkokalendern 2023-2024 är temat "Bygg upp Kristi kropp" (Efesierbrevet 4:12-13).

    För varje söndag och helgdag får du: • Introduktion till helgens tema • Introduktion till helgens bibeltexter • Förslag på kyrkorummets gestaltning • Förslag på aktiviteter till barnens gudstjänst • Psalmförslag och kör- och solosångsförslag • Reflekterande texter för predikoförberedelser och andakter • Fördjupande tematexter för studiecirklar och samtalsgrupper

    I Kyrkokalendern finns något för alla: • För vaktmästaren finns anvisningar för kyrkorummets gestaltning • För textläsaren finns introduktion till söndagens texter • För pedagogen finns tips på aktiviteter till barnens gudstjänst • För musikern finns psalmvalslistor och kör- och solosångsförslag • För prästen och diakonen finns inspiration till förkunnelse och fördjupande texter • För kyrk- och gudstjänstvärden finns introduktion till söndagen • För gudstjänstdeltagaren finns beskrivning av kyrkoårets högtider och kyrkoårets färger

    Förord skrivet av biskop Fredrik Modéus

    • Köp 3 för 171,00 kr/st
    • Köp 10 för 161,50 kr/st
    • Köp 25 för 152,00 kr/st
    • Köp 50 för 142,50 kr/st
  5. Kyrkoordning 2017 : med angränsande lagstiftning för Svenska kyrkan
    Kyrkoordning 2017 : med angränsande lagstiftning för Svenska kyrkan
    Beskrivning
    Boken Kyrkoordning 2017 är ett arbetsredskap för förtroendevalda, anställda och andra som behöver känna till och kunna tillämpa de bestämmelser, lagar och förordningar som särskilt avser Svenska kyrkan.

    I den del av boken som innehåller angränsande lagstiftning finns bl.a. begravningslagen och delar av kulturminneslagen. Där finns också utdrag ur äktenskapsbalken och lagen om Svenska kyrkan och övriga lagar som tillkom i samband med ändringen av relationerna mellan Svenska kyrkan och staten

    100,00 kr
  6. Kyrkoordning 2023 : med angränsande lagstiftning för Svenska kyrkan
    Kyrkoordning 2023 : med angränsande lagstiftning för Svenska kyrkan
    Beskrivning
    Kyrkoordningen är ett arbetsredskap för förtroendevalda, anställda och andra som behöver känna till och kunna tillämpa de bestämmelser, lagar och förordningar som särskilt avser Svenska kyrkan.

    I den del av boken som innehåller angränsande lagstiftning finns bl.a. begravningslagen och delar av kulturmiljölagen. Där finns också utdrag ur äktenskapsbalken och lagen om Svenska kyrkan och övriga lagar som tillkom i samband med ändringen av relationerna mellan Svenska kyrkan och staten. Kyrkoordningen utkommer årligen.

    • Köp 3 för 405,00 kr/st
    • Köp 10 för 382,50 kr/st
  7. Kyrkoordning med kommentarer (2018)
    Kyrkoordning med kommentarer (2018)
    Beskrivning
    I boken Kyrkoordning för Svenska kyrkan 2018 med kommentarer och angränsande lagstiftning finns kommenterar till varje enskild bestämmelse i kyrkoordningen i dess lydelse efter 2017 års kyrkomöte. Här redovisas bestämmelsernas närmare innebörd, förarbeten och praxis. Även de lagar kommenteras som tillkom när kyrka-statrelationerna ändrades år 2000 och som är av betydelse inte enbart för Svenska kyrkan utan även för andra trossamfund.

    Boken är ett viktigt och angeläget arbetsredskap för kyrkoherdar, kanslichefer, kamrerer, ledamöter i kyrkoråd och församlingsråd och andra som behöver tolka och tillämpa kyrkoordningen i sitt arbete eller i sitt uppdrag som förtroendevalda.

    600,00 kr
  8. Kyrkvärdens bönbok
    Kyrkvärdens bönbok
    Beskrivning
    Kyrkvärdens bönbok innehåller drygt 150 böner. Här finns böner som följer kyrkoåret, böner för årets tider och böner för olika situationer i livet. Boken är en fin följeslagare i såväl gudstjänst som vardag.

    Bönerna som följer kyrkoåret finns också publicerade i Dagboken med kyrkoalmanacka.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  9. Labyrinter : 10 vandringar om kristen tro
    Labyrinter : 10 vandringar om kristen tro
    Beskrivning

    Labyrinter är ett metodmaterial som vill inspirera till att använda labyrinten för upplevelser och undervisning. (Materialet fungerar dock också som underlag för vanliga trosvandringar.) Labyrinten, med en enda möjlig väg från ingång till utgång, ger ytterligare en dimension och ett lugn till vandringen. Vandraren får gå från station till station i labyrinten, läsa om det aktuella temat, fundera på livet och också uppleva det med alla sina sinnen genom olika symbolhandlingar. I materialet finns exempel på labyrintmönster som kan användas för att skapa en utomhuslabyrint med hjälp av stenar eller en inomhuslabyrint med hjälp av tejp. Vandringarna riktar sig främst till tonåringar, men flera av dem kan med fördel användas även med äldre. Kopieringsunderlag

    215,00 kr
  10. Lämnar dig aldrig
    Lämnar dig aldrig
    Beskrivning
    Drama med utgångspunkt i berättelsen om Jakob och Esau. Skrivet för 10 roller men kan anpassas för upp till 20 personer
    100,00 kr
  11. Lär känna den helige Ande
    Lär känna den helige Ande
    Beskrivning
    I tre år hade lärjungarna följt Jesus, vandrat med honom och hört allt han hade att säga. Ändå sade Jesus till sina närmaste vänner att han behövde lämna dem så att den helige Ande kunde komma – och att det skulle vara det bästa för dem (se Johannes evangelium 16:7, 13-14). Om det här var sant för lärjungarna, som träffade Jesus varje dag, hur mycket mer behöver i så fall inte vi den helige Andes aktiva delaktighet i våra liv i dag?

    Tyvärr blir Anden ofta missförstådd och många kristna har ingen aning om vem han är och hur han kommer till uttryck i våra liv.
    Den helige Ande beskrivs ofta som något ”konstigt.” Men Bibeln gör klart att Anden inte är något, han är Någon – en person som har lovat att aldrig vika från din sida.

    I den här boken bjuder John Bevere in dig att själv upptäcka den mest ignorerade och missförstådda personen i kyrkan: den helige Ande.

    Boken – som är en utmärkt introduktion till att lära känna den helige Ande – innehåller:
    • Dagliga andakter
    • Frågor för gruppdiskussion
    • Ett bonuskapitel med svar på några av de allra svåraste frågorna om den helige Ande Om författaren: John Bevere har skrivit flera böcker som är översatta till mer än sextio språk. På svenska finns titlar som Över förväntan, Avslöja fiendens fälla, Gudsfruktan, Under Guds beskydd, Evigheten.nu och Obeveklig tro. John är en populär talare på konferenser och i församlingar och hans TV-program The Messenger sänds varje vecka över hela världen. Johns hustru Lisa är också en uppskattad talare och har skrivit flera böcker. De bor med sin familj i Colorado, USA

    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  12. Led med ditt liv - fyra grunder för att leda unga
    Led med ditt liv - fyra grunder för att leda unga
    Beskrivning
    Att vara ledare för barn och unga är inspirerande om än utmanande. Hur får man en grupp att sträva mot ett gemensamt mål? Vad innebär det att leda sig själv? Och hur leder man i kyrkan?
    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
  13. Ledarens agenda
    Ledarens agenda
    Beskrivning

    Nu kommer ledarhandledningen till Barnens agenda, det perfekta pedagogiska verktyget för dig som arbetar med barn i kyrkan! Ledarens agenda hjälper ledaren att berätta om söndagens bibeltext, ger förslag på upplägg och aktiviteter, men diskuterar också förhållningssätt och ledarens roll i barngruppen. Varje kapitel bygger på söndagens/helgdagens tema och innehåller fakta, samtalsfrågor, paralleller mellan vår värld och bibelns värld, bibeltextens innebörd och en rad förslag på pyssel, lekar, drama och övningar. Både Barnens agenda och Ledarens agenda följer kyrkoåret men kan även användas under veckans övriga dagar. Använd böckerna i gudstjänsten, söndagsskolan och övrig verksamhet för barn och familj!

     

    Författarna har lång erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn i Svenska kyrkan.

    515,00 kr
  14. Ledarguiden 1
    Ledarguiden 1
    Beskrivning
    Ledarguiden – del 1 är tänkt för nyblivna unga ledare. Här betonas hur värdefulla de är och hur mycket de kan påverka konfirmandernas upplevelse. Bland annat tas de etiska riktlinjerna upp, liksom värdet i att peppa varandra i ledargänget. Dessutom 8 praktiska tips för en ledare att tänka på
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  15. Ledarguiden 2
    Ledarguiden 2
    Beskrivning
    Ledarguiden – del 2 är riktad till dem som hunnit få viss erfarenhet som unga ledare. Här lyfts fram att de är föredömen i gruppen och att vad de säger och gör spelar roll. Gruppens utveckling beskrivs bland annat, samt olika ledarstilar. Boken bidrar också med praktiska tips inför lägret
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  16. Ledarguiden 3
    Ledarguiden 3
    Beskrivning
    Ledarguiden – del 3 är till för de mest rutinerade av de unga ledarna. Här poängteras vilken trygghet de kan bidra med i gruppen. Häftet tar bland annat upp det förtroliga samtalet, församlingsgemenskap och ”bibel know-how”. Här finns dessutom praktiska tips inför ledning av gruppsamtal
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  17. Ledarguiden : handledning
    Ledarguiden : handledning
    Beskrivning
    Handledning till samtliga fyra ledarguiden-häften. Ledarguiderna kan användas helt fristående och delas ut till de unga ledarna som hjälp i deras arbete. Men häftena kan också användas som utgångspunkt på ledarutbildningsdagar. I det arbetet är handledningen en konkret hjälp. Här får du tips på övningar, samtalsfrågor och flertalet kopieringsunderlag. Henrik Brosché och Johan Reftel berättar också hur de lägger upp arbetet med unga ledare i sina respektive församlingar och delar med sig av sina nycklar till att skapa ett växande konfirmandarbete med inspirerade unga ledare.
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  18. Ledarguiden : lek och andakt
    Ledarguiden : lek och andakt
    Beskrivning
    Ledarguiden – lek och andakt innehåller två delar. Den första delen ger praktiska tips inför lekpasset. Vilka lekar passar när, hur gör man en bra spexkväll och vad ska man tänka på under lekpasset? Häftets andra del ger konkreta tips på hur man kan sätta ihop en andakt
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  19. Ledarhandledning till Stress-smart
    Ledarhandledning till Stress-smart
    Beskrivning
    Stress är en del av livet, och många gånger kan stress hjälpa oss med det extra energipåslag vi behöver för att klara av en svår situatiuon. Men långvarig stress utan återhämtning är skadlig för kroppen. Därför är det viktigt att lära sig stresshantering – ju tidigare i livet, desto bättre.

    Stress-smart är en kurs i stresshantering för tonåringar och unga vuxna, uppdelad på sex träffar. Den här boken innehåller övningar, samtalsfrågor och faktaunderlag för ledaren.

    Kursen har ett hälsofrämjande perspektiv med fokus på vilka friskfaktorer deltagarna har själva och i sin omgivning.

    Som komplement till handledningen finns deltagarhäftet Bli stress-smart, som fungerar som en sammanfattning av kursen.

    270,00 kr
  20. Ledarskap med Jesus som förebild - deltagarhäfte
    Ledarskap med Jesus som förebild - deltagarhäfte
    Beskrivning
    I Ledarskap med Jesus som förebild tar Sussie Kårlin med de unga ledarna till tio bibelhändelser där Jesu sätt att agera kan vara till inspiration för oss som ledare. Hur kan vi likt Jesus se Sackaiosmänniskorna som inte vågar bli sedda? Hur kan vi möta Jairospersonerna, som på ytan verkar ha allt? När behöver vi göra som Jesus och strunta i andras förväntningar på oss?

    Genom att varva bibelberättelser med vardagliga dilemman uppmuntrar materialet ledarna att våga testa nya uppgifter och växa i tron. Utanförskap, gåvoupptäckande, sociala koder, bön och vikten av att kunna delegera är exempel på ämnen som tas upp.

    Till detta deltagarhäftet finns en kortare handledning till den vuxna ledaren.

    Sussie Kårlin är kyrkoherde i Ryssby Åby pastorat och har arbetat med konfirmander och unga ledare sedan 1994

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  21. Ledarskap med Jesus som förebild – handledning
    Ledarskap med Jesus som förebild – handledning
    Beskrivning
    I Ledarskap med Jesus som förebild tar Sussie Kårlin med de unga ledarna till tio bibelhändelser där Jesu sätt att agera kan vara till inspiration för oss som ledare. Hur kan vi likt Jesus se Sackaiosmänniskorna som inte vågar bli sedda? Hur kan vi möta Jairospersonerna, som på ytan verkar ha allt? När behöver vi göra som Jesus och strunta i andras förväntningar på oss?

    Genom att varva bibelberättelser med vardagliga dilemman uppmuntrar materialet ledarna att våga testa nya uppgifter och växa i tron. Utanförskap, gåvoupptäckande, sociala koder, bön och vikten av att kunna delegera är exempel på ämnen som tas upp.

    Detta är kortare ledarhandledning till deltagarhäftet. Den riktar sig till vuxna ledare som leder samlingar med unga ledare. I häftet finns begrepp och texter från Bibeln att fördjupa sig i, samtalsfrågor, tips på egen reflektion och praktiska förslag till samlingarna.

    Sussie Kårlin är kyrkoherde i Ryssby Åby pastorat och har arbetat med konfirmander och unga ledare sedan 1994

    180,00 kr
  22. Leta skatter med
    Leta skatter med
    Beskrivning
    Hembibelskola och Handbok för Hem- och Bönegrupper Har du tröttnat på att läsa Guds Ord? Har du svårt att förstå Guds Ord? Tycker du det är tråkigt att läsa bibeln? Vill du få ut mer av din personliga bibelläsning? Väck din Bibelläsning till liv igen! Denna bok är ingen ”torr” bibelkommentar, utan vill istället ge nya impulser och inspiration när du läser din bibel. Lät förståeliga förklaringar och livsrelaterade frågor efter varje kapitel hjälper dig at förstå bibeltexten och tillämpa den i ditt vardagsliv. Detta är första boken i en serie som är upplagd för personlig bibelläsning, såväl som för bibel-, hem- eller bönegrupp. De förberedda frågorna är till stor hjälp för at få igång en härlig och givande diskussion! •Frågor att diskutera och fundera över •Förklaringar vers för vers •Parallellhänvisningar •Bibeltext från Svenska Fölkbibelns översättning William MacDonald Leta skatter med Matteus Hembibelskola och Handbok för hem- och bönegrupper Hård pärm, 336 s.
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
  23. Leva med mål och mening. Samtalshäfte
    Leva med mål och mening. Samtalshäfte
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
  24. Leva tillsammans - med barn i åldern 3-7 år
    Leva tillsammans - med barn i åldern 3-7 år
    Beskrivning

    Omsorg om barnen gör att de växer …

    "Leva tillsammans – med barn i åldern 3-7 år" vänder sig till föräldrar med förskolebarn och till människor som genom sitt yrke eller som ledare möter förskolebarn och deras föräldrar.

    Boken är fylld av lättläst komprimerad kunskap om åldrarna 3-7 år och om hur det är att leva med dessa barn. Den inbjuder till samtal mellan män och kvinnor, föräldrar och barnomsorgspersonal.

    Marie Eenfeldt har långvarig erfarenhet av barn- och familjefrågor genom sitt arbete som barnpsykiatrisk kurator, familjerådgivare och föreläsare. Hon har tidigare givit ut "Barn och föräldrar i samspel Utvecklingspsykologi 0-20 år" (Liber 1989) och "Leva tillsammans – med barn i åldern 0-3 år" (Verbum 1992).

    75,00 kr
  25. Leva tillsammans - med barn i åldern 7-12 år
    Leva tillsammans - med barn i åldern 7-12 år
    Beskrivning

    En tid då barnen samlar kunskaper för vuxenlivet … Viktiga "glömda" år.

    "Leva tillsammans – med barn i åldern 7-12 år" vänder sig till föräldrar med skolbarn och till människor som genom sitt yrke eller som ledare möter skolbarn och deras föräldrar.

    Boken är fylld av lättläst kunskap om åldrarna 7-12 år och om hur det är att leva tillsammans med dem. Den inbjuder till samtal och reflexion.

    Marie Eenfeldt har långvarig erfarenhet av barn- och familjefrågor genom sitt arbete som barnpsykiatrisk kurator, familjerådgivare och föreläsare. Hon har tidigare givit ut flera böcker bl.a. Leva ihop (Förlagshuset Gothia/Folkhälsoinstitutet 1998).

    75,00 kr
  26. Leva tillsammans 0-3 år
    Leva tillsammans 0-3 år
    Beskrivning
    Boken vill hjälpa föräldrar med barn i åldern 0 - 3år att växa som föräldrar utan att förlora sin parrelation.
    75,00 kr
  27. Linda och Markus
    Linda och Markus
    Beskrivning
    Boken är indelad i tre delar: fred, vatten och vänner. Kan användas som underlag till samtal om miljö och fred. 6-12år
    79,00 kr
  28. Liten och Aktiv
    Liten och Aktiv
    Beskrivning
    Öppen förskola och Familjer

    Liten och aktiv kan hjälpa nyblivna föräldrar att vara nära sitt barn i lekfullt lärande. Boken utgår från vad som finns i hemmet och vad som händer under dagen.
    Öppna förskolan kan genom barnledarnas kunskaper introducera föräldrarna i det lekfulla lärandet. Liten och aktiv passar barn 12-24 månader.
    Den fungerar både i öppna förskolor och i hemmen. Innehåller 140 idéer, 160 sidor

    185,00 kr
  29. Livet är inte spikrakt
    Livet är inte spikrakt
    Beskrivning
    Livet är inte spikrakt innehåller 25 berättelser, som visar att livet inte alltid är så utstakat som vi ibland kan tro och att oavsett vad som händer så finns det en som älskar oss mer än vi anar. Till varje berättelse finns också ett bibelord och en bön.

    Boken fungerar som en andaktsbok för ungdomar (varför inte ge bort den som konfirmationspresent?), likaväl som en inspirationsbok för ledaren.
    • Köp 3 för 153,00 kr/st
    • Köp 10 för 144,50 kr/st
  30. Livet är inte svartvitt : 25 betraktelser om tro, tvivel och allt det andra
    Livet är inte svartvitt : 25 betraktelser om tro, tvivel och allt det andra
    Beskrivning
    Livet är inte svartvitt är den fristående uppföljaren till Livet är inte spikrakt. Precis som i föregångaren handlar det om 25 vardagsnära berättelser om tro, tvivel och allt det andra som människan brottas med. Här finns bland annat funderingar om vad som är det viktigaste i livet, om att våga vara sig själv, om att bli den man är, om bön och självmordstankar.

    Markus Leandersson, präst i Falkenberg, skriver på ett lättillgängligt sätt som passar såväl unga som äldre.

    Livet är inte svartvitt är en bok där gränsen mellan vad som är kristen tro och vad som är vanliga mänskliga funderingar inte är knivskarp. De två världarna vävs samman och gör att budskapet känns aktuellt och relevant.

    Boken fungerar lika bra att användas i den personliga andaktsläsningen som i grupper i kyrkan.
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  31. Livet enligt Jesus
    Livet enligt Jesus
    Beskrivning
    Hur hanterar man egentligen livet: ilskan, pengarna, konflikterna, bönen, sexualiteten? Och hur slutar man egentligen att oroa sig för att istället börja leva fullt ut? Dessa frågor och många fler lyfter Nicky Gumbel och ger vägledande svar kring utifrån Jesu bergspredikan. Undervisningen där kan i allra högsta grad appliceras på våra liv idag. Nyöversatt bok av Nick Gumbel.
    130,00 kr
  32. Livet med Jesus
    Livet med Jesus
    Beskrivning
    Att vara en kristen är först och främst att leva ett liv tillsammans med Jesus, mer än att förhålla sig till en massa påståenden eller regler. Det handlar om vardag och verklighet.

    I den här boken får du en enkel men intresseväckande beskrivning av vad det kristna livet innehåller. Det är korta kapitel som ändå kommer väcka många tankar, förhoppningsvis leder det vidare till många spännande och givande samtal.
    • Köp 3 för 144,00 kr/st
    • Köp 10 för 136,00 kr/st
    • Köp 25 för 128,00 kr/st
  33. Livet och Bibeln : Bibelsamtal om mångfald
    Livet och Bibeln : Bibelsamtal om mångfald
    Beskrivning
    Bibeln bjuder på många livsskildringar och personporträtt i en historisk tid. Och Bibelns människor brottades med samma frågor om livet som vi. Livet och Bibeln – bibelsamtal om mångfald lyfter fram frågor om mångfalden i tillvaron, samhället, normer, identitet, medkänsla och religiös mångfald. Och vad det innebär att vara människa! Livet och Bibeln – bibelsamtal om mångfald är ett samtalsunderlag som i första hand riktar sig till studiegrupper av olika slag. Använd den i församlingens samtalsgrupper kring angelägna teman, eller i bibelstudiegruppen! Detta är den första boken i en serie av totalt fyra samtalsmaterial med titeln Livet och Bibeln, som ges ut i ett samarbete mellan Verbum Förlag och Sensus. Den första boken i serien, Bibelsamtal om mångfald, utkommer i mars 2012.
    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
  34. Livet och Bibeln : Bibelsamtal om relationer :
    Livet och Bibeln : Bibelsamtal om relationer :
    Beskrivning
    Bibeln bjuder på många livsskildringar och personporträtt i en historisk tid. Och Bibelns människor brottades med samma frågor om livet som vi. De ställde samma frågor om livets mening, om varför vi finns, vart vi är på väg och hur vi ska kunna leva ett gott liv. Livet och Bibeln – bibelsamtal om relationer lyfter fram familjebegreppet, vänskap och lojalitet, sexualitet, brustna relationer, relationen mellan människor och djur samt relationen till livet i stort och till Gud. Boken är ett samtalsmaterial som i första hand riktar sig till studiegrupper av olika slag. Använd den i församlingens samtalsgrupper kring angelägna teman, eller i bibelstudiegruppen! Livet och Bibeln-serien är ett samarbe¬te mellan Verbum Förlag och Sensus. Den första delen, Bibelsamtal om mångfald, utkom i mars 2012.
    • Köp 3 för 182,75 kr/st
  35. Livet och Frälsarkransen
    Livet och Frälsarkransen
    Beskrivning
    Livet och Frälsarkransen är en konfirmandbok där tonåringen får möta den kristna tron med hjälp av Frälsarkransen. Med ett rättframt, lättläst tilltal och stort utrymme för egna funderingar lotsas konfirmanden genom Frälsarkransens pärlor, där alla pärlorna har ett eget avsnitt. I Livet & Frälsarkransen varvas texter om kristendom och tro med faktarutor, plats för egna tankar och tips på psalmer och bibelord. 2015 uppdateras boken med att en av Hemlighetspärlorna antagit en grön nyans, en nyans som lyfter upp diakonin, medmänskligheten och naturen. Författaren Emma Tribell har själv jobbat med konfirmander och använt just Frälsarkransen som ett redskap till att lära känna den kristna tron och sig själv som människa.
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  36. Livets fram- och baksida : samtalsbok
    Livets fram- och baksida : samtalsbok
    Beskrivning
    Läs och reflektera omkring livets fram- och baksidor i denna bildrika tänke- och samtalsbok, utgiven i samarbete med Sensus Kvinnor i Svenska kyrkan.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  37. Livets godhet och skönet : ikläd dig kristi karaktär
    Livets godhet och skönet : ikläd dig kristi karaktär
    Beskrivning
    Andra boken i “Godhet och skönhet”-trilogin.

    Den här boken ska inte bara läsas. I slutet av varje kapitel finns både övningar och ett samtalsmaterial.

    Upptäck ett nytt sätt att leva livet

    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
  38. Livets källa
    Livets källa
    Beskrivning
    Livets källa är en dramamusikal, där tre berättelser flätas samman. Den första berättelsen handlar om Hagar, tjänsteflickan som på flykt från Abraham och Sara möter en ängel vid en källa i öknen. Den andra är berättelsen om den samariska kvinnan, som möter Jesus vid Sykars brunn. Den tredje berättelsen är den om mig själv och min livsvandring, gestaltad genom rollfiguren Elin som möter Hagar och den samariska kvinnan. Hela materialet, inklusive dramaanvisningar, textblad och noter, är kopieringsunderlag
    300,00 kr
  39. Livets källa, elevbok
    Livets källa, elevbok
    Beskrivning
    Konfirmandbok som i nio kapitel presenterar kristen tro och hur bibeln, bönen, gudstjänsten och vardagen kan användas om redskap för att lära känna Jesus
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  40. Livets källa, lärarhandl.
    Livets källa, lärarhandl.
    Beskrivning
    Lärarhandledning till konfirmandmaterialet Livets källa.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  41. Livets källa, stpl.
    Livets källa, stpl.
    Beskrivning
    Studieplan till Livets källa. Bibelkunskap - Etik - Troslära
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
  42. Livsfrågan och Evangeliet : Bibeln i kyrkans undervisning
    Livsfrågan och Evangeliet : Bibeln i kyrkans undervisning
    Beskrivning
    För dig som arbetar med lärande och undervisning i kyrkan!

    Livsfrågan och evangeliet erbjuder inspiration och redskap för kyrkans undervisning och en praktisk handledning till Bibeln, konfirmand.

    Det kan vara svårt att länka människors liv och frågor till bibelns värld, texter och bilder. Ändå är det just det som är uppdraget för kyrkans undervisning. I Livsfrågan och Evangeliet formuleras en teologisk-pedagogisk utgångspunkt för kyrkans undervisning som mynnar ut i praktiska tips och idéer på hur man kan arbeta så att livsfrågan möts av evangeliet.

    Livsfrågan och evangeliet är:
    • En bok som knyter Bibeln närmare kyrkans undervisning
    • En teologisk-pedagogisk bok som förenar teori och praktik
    • En introduktion till kyrkans undervisning, ett inlägg i debatten och praktiska bibelövningar
    • Praktisk handledning till Bibeln, konfirmand med specifika bibelövningar

    Hjälp fler konfirmander att förstå vad de läser i Bibeln och att känna att Bibelns berättelser och den kristna tron handlar om dem själva! Ur Jonas Eeks förord till Livsfrågan och evangeliet: ”Förstår du vad du läser?” är en självklar fråga i kyrkans undervisning. Men den förutsätter att man arbetar med bibeltexterna. Häri ligger inte bara ett stort ansvar utan även en ordentlig utmaning… Många pedagoger och präster vittnar om hur svårt det kan vara att länka Bibelns berättelser till kyrkans undervisning och flera konfirmander berättar att Bibeln aldrig använts i konfirmandundervisningen, trots att varje konfirmand fått en egen bibel. I linje med detta är det bara lite drygt var tionde konfirmand som, efter sin konfirmandtid, instämmer helt eller delvis i påståendet att Bibeln är aktuell i dag.

    För att möta glömskan och hindra språkförlusten är det tid att tänka kreativt för hur kyrkan kan bli bättre på att i sin undervisning levandegöra Bibelns berättelser och koppla dem till människors liv. Syftet med den här boken är att vara ett redskap i det arbetet. Så att fler kan erfara hur livsfrågorna möts av evangeliet. Så att fler kan svara ”ja!” på den grundläggande frågan: ”Förstår du vad du läser?”.

    • Köp 3 för 276,25 kr/st
  43. Lovsjung Tillsammans
    Lovsjung Tillsammans
    Beskrivning
    Bibeln berättas om när Jesus rider in i Jerusalem och barnen ropar Hosianna! Där finns också Jesus ord om hur han ser på barnens lovsång då han citerar Psalm 8:3 . ,Till och med de små barnen sjunger lovsång till dig av hela sitt hjärta, och deras föredöme tystar fiender!,

    Om vi lyssnar till Jesus ska vi alltså bejaka barnens lovsång till Gud.

    Lovsjung Tillsammans är framtagen för att hjälpa dig som leder lovsång att inkludera barnen med utgångspunkt från:
    Enkla sånger
    Texten viktig
    Medley
    Tabernakelbönen Ä en struktur lämplig att användas med just barn.
    Att våga vara kreativ och uttrycksfull
    Lovsjung Tillsammans innehåller 150 sånger - både nya och klassiska sånger. Här hittar du enkla bönesånger, sånger om Guds omsorg och Guds kärlek - men framförallt lovsånger till Gud. Sångboken innehåller ett stort och användbart material för lovsång i församlingar, på konferenser och i barnverksamhet. Ett inspirerande material att plocka från när alla generationer lovsjunger tillsammans

    • Köp 3 för 202,50 kr/st
    • Köp 10 för 191,25 kr/st
  44. Luciastjärnor
    Luciastjärnor
    Beskrivning
    Luciastjärnor förnyar ditt luciatåg med tio nya sånger där lucior, tärnor, stjärngossar, tomtar. pepparkaksgubbar och pepparkaksgummor alla får sin sång. Sångerna är tänkta för barn mellan 3 och 8 år. De är lättsjungna och stämningsfulla i bra tonarter både för barnen och gitarren. Häftet innehåller melodierna med text och ackord. Den medföljande cd:n innehåller alla sångerna med gitarrackompanjemang, inspelade både med och utan sång. Den kan med fördel användas i barngruppen om du inte spelar själv eller om du vill ha händerna fria.
    • Köp 3 för 198,00 kr/st
    • Köp 10 för 187,01 kr/st
  45. Lukasgatan - Hösttermin
    Lukasgatan - Hösttermin
    Beskrivning
    Lukasgatan är ett material som introducerar personer och berättelser i evangelierna på ett lekfullt sätt. Det kan användas i söndagsskolan likaväl som på barnsamlingar under veckan.

    Utgångspunkten för samlingarna är själva Lukas­gatan, som sätts upp som ett härligt blickfång på en eller flera väggar. Gatan kan skapas på många olika sätt, beroende på hur vägbilderna i materia­let kombineras. Längs vägen sätts bilder av hus och personer upp, och det är dessa personer som berättar om sina liv. Sexton personer ingår i höstterminens upplägg, bland annat Marta och Maria, Jairos, Sackaios, den fattiga änkan, Gabriel, Maria och en herde.

    49 utstansningsbilder 60 vägbilder Levereras i ask Spiralbunden handledning

    Till samlingarna finns också förslag på rekvisita, samtalsfrågor och aktiviteter.

    Illustratör: Mats Molid

    695,00 kr
  46. Lukasgatan - vårtermin
    Lukasgatan - vårtermin
    Beskrivning
    Lukasgatan är ett material som introducerar personer och berättelser i evangelierna på ett lekfullt sätt. Det kan användas i söndagsskolan likaväl som på barnsamlingar under veckan.

    Utgångspunkten för samlingarna är själva Lukas­gatan, som sätts upp som ett härligt blickfång på en eller flera väggar. Gatan kan skapas på många olika sätt, beroende på hur vägbilderna i materia­let kombineras. Längs vägen sätts bilder av hus och personer upp, och det är dessa personer som berättar om sina liv. Tjugo personer ingår i vårterminens upplägg, bland annat Symeon och Hanna, Johannes döparen, kvinnan vid brunnen, Nikodemos, Maria från Magdala samt Pilatus och Herodes.

    Till samlingarna finns också förslag på rekvisita, samtalsfrågor och aktiviteter.

    795,00 kr
  47. Lust och längtan
    Lust och längtan
    Beskrivning
    Det finns många material för sex- och samlevnadsundervisning, och de flesta av dem fokuserar på det stora och spännande ämnet sexualitet. Men hur är det med allt det som händer innan det blir sex? Längtan, lust, hålla handen, första kyssen, hångel . Allt sådant tar Mia Börjesson upp i boken Lust och längtan. Boken tar upp många praktiska frågeställningar och ger stöd till den vuxne som samtalspartner. Hur flirtar man? Hur vet man om någon är intresserad? Hur tar man kontakt med någon man är intresserad av? Vad ska man prata om när man väl träffas? Mia Börjesson utgår konsekvent från ett hälso¬främjande perspektiv, och arbetar hela tiden med att visa positiva bilder av ungas sexualitet och att stärka tonåringens tro på sin förmåga att ta ansvar för sig själv i en relation. I boken finns också förslag på ett antal samtals¬träffar, med förslag på olika teman och övningar. Där är utgångspunkten att varje tonåring ska kunna delta på sina egna premisser. Alla har varit med olika saker, önskar olika saker och tycker om olika saker. En del har många drömmar, men inga egna erfarenheter . andra har många erfarenheter, men inte så många drömmar som slagit in. Men alla kan få vara med och diskutera om både lust och längtan!
    350,00 kr
  48. Målarbilder till Djurens andaktsbok
    Målarbilder till Djurens andaktsbok
    Beskrivning
    Målarboken innehåller en bild till varje berättelse i Djurens andaktsbok, samt en gruppbild. Bilderna passar utmärkt att använda som pyssel i barngruppen efter andakten. De kan också förstoras och visas som illustration under högläsningen
    190,01 kr
  49. Mandalas - Djur i vår närhet
    Mandalas - Djur i vår närhet
    Beskrivning
    Häftet innehåller kalejdoskopiska färgläggningsbilder med djurmotiv, avsedda att kunna användas för en stunds nedvarvning.Låt gärna barnen får färglägga bilderna medan ni lyssnar till klassisk musik, så att målarstunden får bli en stund av avkoppling och koncentration i stillhet.Dessa mandalas avviker något från den ursprungliga formen med dess ornamentala och blommig amönster. Men meningen med mandalasmåleriet begränsas inte av att bilderna är föreställande. Barn älskar bilder som de känner igen från sitt dagliga liv. Därför sysselsätter de sig länge och intensivt med mandalas.I häftet finns mandalas av varierande svårighetsgrad.
    200,00 kr
  50. Mandalas - Djur på zoo
    Mandalas - Djur på zoo
    Beskrivning
    Häftet innehåller kalejdoskopiska färgläggningsbilder med djurmotiv, avsedda att kunna användas för en stunds nedvarvning.Låt gärna barnen får färglägga bilderna medan ni lyssnar till klassisk musik, så att målarstunden får bli en stund av avkoppling och koncentration i stillhet.Dessa mandalas avviker något från den ursprungliga formen med dess ornamentala och blommiga mönster. Men meningen med mandalasmåleriet begränsas inte av att bilderna är föreställande. Barn älskar bilder som de känner igen från sitt dagliga liv. Därför sysselsätter de sig länge och intensivt med mandalas.I häftet finns mandalas av varierande svårighetsgrad.
    200,00 kr
  51. Mandalas - Klipp & klistra
    Mandalas - Klipp & klistra
    Beskrivning
    Mandalas . Klipp och klistra skiljer sig från övriga häften i serien genom att här är inte syftet främst att bilderna ska färgläggas. Här skapas istället mönstren genom att klippa ut färgade ark och kombinera dem till en madalas. Dessa kan sedan bli fönsterdekorationer, bordsdekorationer. hängmobiler och så vidare.
    200,00 kr
  52. Mandalas - Sagor
    Mandalas - Sagor
    Beskrivning
    25 bilder att färglägga och låta sig förflyttas till sagornas förtrollade värld och landet bortom Det var en gång... Här trängs grodprinsar med förtjusande feer, ståtliga slott och svavelosande drakar. Illustratör är Cecilia Sönne, som blivit mycket uppskattad för sina bokstavsmandalas. Mandalas . Sagor är ett kopieringsunderlag.
    200,00 kr
  53. Mandalas - Vatten
    Mandalas - Vatten
    Beskrivning
    Häftet innehåller kalejdoskopiska färgläggningsbilder med motiv från hav och sjö, avsedda att kunna användas för en stunds nedvarvning.Låt gärna barnen får färglägga bilderna medan ni lyssnar till klassisk musik, så att målarstunden får bli en stund av avkoppling och koncentration i stillhet.Dessa mandalas avviker något från den ursprungliga formen med dess ornamentala och blommig amönster. Men meningen med mandalasmåleriet begränsas inte av att bilderna är föreställande. Barn älskar bilder som de känner igen från sitt dagliga liv. Därför sysselsätter de sig länge och intensivt med mandalas.I häftet finns mandalas av varierande svårighetsgrad.
    200,00 kr
  54. Markus dag för dag
    Markus dag för dag
    Beskrivning
    Bibelguide Läsaren välkomnas att vandra med Markus i 92 dagar vilket är ett kvartal. Du läser några verser ur din Bibel för att sedan läsa den korta utläggningen i häftet. Texten är tänkt att vara en hjälp till att förstå bibelsammanhanget. Varje text avslutas med "Till eftertanke" något som man kan fundera över eller bara låta sjunka in i sitt innersta. Boken kan användas för enskild läsning eller i Bibelgrupper. Häftad 11 x 17 cm Antal sidor: 96 Författare: Stefan Holmström/Thomas Holmström Språk: Svenska
    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
  55. Mässbok
    Mässbok
    Beskrivning
    Mässbok, det oumbärliga komplementet till Kyrkohandboken

    Allt prästen behöver för att leda mässans firande samlat i en bok:

    * Kyrkoårets alla kollektböner, böner efter kommunionen för samtliga sön- och helgdagar

    * Fullständig mässordning * Instruktioner och anvisningar hur mässan gestaltas i anslutning till gällande handbok

    * Med mera material för att fördjupa firandet av eukaristins mysterium

    8 märkband, konstskinn med guldsnitt

    1 595,00 kr
  56. Matiga Mellanmål : för barn och ungdomar
    Matiga Mellanmål : för barn och ungdomar
    Beskrivning
    I Matiga mellanmål för barn och ungdomar finns 25 recept på lättlagade och mättande mellanmål . perfekta när barn och tonåringar behöver fylla på energin. De flesta rätterna kan lagas och ätas på en timme. Recepten kräver ingen krånglig utrustning eller dyra ingredienser. Precis som i Receptbok för barngruppen finns alla recept i två utföranden. En vuxenversion med normalstor sats och en mindre barnversion, lämplig för 2 . 3 barn att göra tillsammans. Barnrecepten har tydliga och enkla förklaringar i punktform. Alla recept är utvalda för att passa barn- och ungdomsgrupper i olika sammanhang: från förskola och fritids till läger och fritidsaktiviteter. Men rätterna passar lika bra att göra hemma, till exempel som mellanmål eller kvällsmat, eller på hemkunskapslektionen. I boken finns också roliga fakta om maträtter, förslag på samtalsämnen kring ämnet mat, tips, ordförklaringar och lekar. Hela boken är ett kopieringsunderlag.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  57. Matrikel för Svenska kyrkan 2019
    Matrikel för Svenska kyrkan 2019
    Beskrivning
    Uppslagsboken om Svenska kyrkan

    Matrikeln för Svenska kyrkan är uppslagsboken för dig som jobbar i eller med kyrkan. Förutom fullständiga kontaktuppgifter till vigda personer inom kyrkan såsom präster och diakoner finns uppgifter till bland annat förtroendevalda, kyrkomötesledamöter, pastorsexpeditioner, stiftskanslier, Kyrkokansliet, Svenska kyrkan i utlandet och närliggande kyrkliga organisationer.

    I matrikeln för Svenska kyrkan hittar du även en mängd intressant kyrkohistorik såsom:
    • Antalet gudstjänstbesök • Medlemsantal per församling i förhållande till folkmängd • Antalet döpta, konfirmerade och vigda • Pastorat fördelade efter folkmängd • Antalet präster och diakoner per stift • Ändrade församlingsnamn och kyrkor

    300,00 kr
  58. Matrikel för Svenska kyrkan 2023
    Matrikel för Svenska kyrkan 2023
    Beskrivning
    I Matrikel för Svenska kyrkan finns Svenska kyrkans organisation med dess stift och församlingar samt en kort historik över alla stift och dess biskopar. Matrikeln är uppslagsboken för dig som vill veta var präster och diakoner tjänstgör. Här finns bland annat ledamöter i domkapitel, stiftsstyrelser, biskopsmötet och kyrkomötet.

    I Matrikel för Svenska kyrkan finns också en överblick över de viktigaste kyrkomötesbesluten under året.

    Här presenteras även diakoni- och utbildningsinstitutioner, förbund, förvaltningar samt andra kyrkliga organisationer och sammanslutningar. Även utlandskyrkan finns presenterad och i viss mån Kyrkokansliet. Matrikeln innehåller även kyrkostatistik samt en förteckning över årets indelningsändringar och upphörda församlingar och andra namnändringar

    925,00 kr
  59. Med egna ord
    Med egna ord
    Beskrivning
    Bibelstudiemtrl där man med drama och rollspel återskapar Johannes evangelium.Tretton sammankomster.
    40,00 kr
  60. Med evig kärlek 1
    Med evig kärlek 1
    Beskrivning
    Ett andaktshäfte i Alltid älskad- och Det är aldrig kört-stil. Häftet inne­håller tio korta andakter utifrån tio olika bibelord, samt förslag till ämnen att ta med i sin bön. Med evig kärlek är tänkt för den som inte är så van vid att läsa andaktsböcker (eller som kanske inte ens läser så många böcker överhuvudtaget). Därför är de skrivna på ett lättillgängligt sätt, utan att för den skull banalisera innehållet. En utmärkt gåva till faddrar, alphagruppsdeltagare, frivillig­ledare och den som på ett enkelt sätt vill prova på att skapa egna andaktsstunder.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  61. Med evig kärlek 2
    Med evig kärlek 2
    Beskrivning
    En fortsättning på den nystartade Med evig kärlek-serien. Med evig kärlek 2 innehåller också korta, lättillgängliga andaktstexter för tonåringar och vuxna. Passar bra för den "nykristne" eller den som inte är så van vid att läsa andaktsböcker. Utmärkt gåva till faddrar, alphagruppsdeltagare och frivillig-ledare.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  62. Med evig kärlek 3
    Med evig kärlek 3
    Beskrivning
    Med evig kärlek 3 innehåller korta, lättillgängliga andaktstexter för tonåringar och vuxna. Passar bra för den "nykristne" eller den som inte är så van vid att läsa andaktsböcker. Utmärkt gåva till faddrar, alphagruppsdeltagare och frivilligledare.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
  63. Med evig kärlek 4
    Med evig kärlek 4
    Beskrivning
    Med evig kärlek 4 innehåller korta, lättillgängliga andaktstexter för tonåringar och vuxna. Passar bra för den .nykristne. eller den som inte är så van vid att läsa andaktsböcker. Utmärkt gåva till faddrar, alphagruppsdeltagare och frivilligledare.
    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
  64. Mera gott prat
    Mera gott prat
    Beskrivning
    I tolv nya berättelser hjälper Lars Collmar våra barn i åldrarna 6-9 år att lite bättre förstå sig på livet, våra liv som varken är spikraka eller förutsägbara. Efter varje berättelse finns ett antal frågor som vill sätta igång det goda pratet. Ett prat om hur det kan kännas i olika situationer och att man nästan helt säkert inte är ensam om att tycka eller känna som man gör. Varje berättelse är också skriven som ett dramamanus.
    600,00 kr
  65. Messy Church 2 : idéer för att skapa lärjungar i en gemenskap med Kristus i centrum
    Messy Church 2 : idéer för att skapa lärjungar i en gemenskap med Kristus i centrum
    Beskrivning
    Idéer för att skapa lärjungar i en gemenskap med Kristus i centrum.

    Messy Church 2 bjuder på samma blandning av kreativitet, gemenskap och vilja att dela den kristna tro i vardagen som kännetecknade den första boken.

    Lucy Moore delar med sig av ytterligare 15 teman att använda vid Messy Church-träffar.

    Teman som tas upp är bland annat grunderna i kristen tro, kvinnor i Bibeln att inspireras av, viktiga händelser i Jesu liv samt dop och nattvard

    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
  66. Messy Church : nya idéer för att bygga en gemenskap med Kristus i centrum
    Messy Church : nya idéer för att bygga en gemenskap med Kristus i centrum
    Beskrivning
    Messy Church är ett sätt att samla människor i alla åldrar och låta dem tillsammans få uppleva vad det innebär att vara en del av den kristna gemenskapen utanför söndagsgudstjänsten.

    En eller två vardagskvällar i veckan bjuder kyrkan in barnfamiljer och andra intresserade till Messy Church-träff. Man pysslar tillsammans, firar andakt tillsammans och äter tillsammans – allt med fokus på Jesus.

    I den här boken presenterar Lucy Moore grundtankarna bakom Messy Church och ger en mångfald av uppslag till hur en Messy Church-samling kan se ut.

    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  67. Min egen bönbok
    Min egen bönbok
    Beskrivning
    Bönbok med div målarbilder och bokmärken att klippa ut.

    (My 3 höst)

    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
  68. Min egen sångbok
    Min egen sångbok
    Beskrivning
    Sångbok med div målarbilder och bokmärken att klippa ut.

    (My 3 vår)

    • Köp 3 för 27,00 kr/st
    • Köp 10 för 25,50 kr/st
    • Köp 25 för 24,00 kr/st
  69. Min Klubb Elevbok
    Min Klubb Elevbok
    Beskrivning
    Är du med i någon klubb? Kanske en hemlig klubb? Här finns idéer för din klubb.
    24,99 kr
  70. Min Klubb Introduktion och handledning
    Min Klubb Introduktion och handledning
    Beskrivning
    Handledning med förslag på olika aktiviteter för en klubb. Ideér, lekar, hemliga språk m.m
    50,00 kr
  71. Minne av Konfirmation/Konfirmationsbevis (10-pack)
    Minne av Konfirmation/Konfirmationsbevis (10-pack)
    Beskrivning
    Vad vill vi skicka med konfirmanderna ut i livet? Välsignelsen såklart! Mattias Käll och Judit Viktorsson har formgivit vårt konfirmationsbevis som också har plats för konfirmationskamraternas namnteckningar och många hälsningar från faddrar, ledare och vänner. Ett minne för livet
    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
    • Köp 25 för 200,00 kr/st
  72. Minne av Konfirmation/Konfirmationsbevis 1st
    Minne av Konfirmation/Konfirmationsbevis 1st
    Beskrivning
    Vad vill vi skicka med konfirmanderna ut i livet? Välsignelsen såklart! Mattias Käll och Judit Viktorsson har formgivit vårt konfirmationsbevis som också har plats för konfirmationskamraternas namnteckningar och många hälsningar från faddrar, ledare och vänner. Ett minne för livet
    35,00 kr
  73. Minnesblad :  Iris Blomsterfonden, med deltagande hälsning1st
    Minnesblad : Iris Blomsterfonden, med deltagande hälsning1st
    Beskrivning
    Bild med vers och textrader som ovan. Till minne av ... med deltagande hälsning från -Blomsterfonden
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  74. Minnesblad : Blå ram 1st
    Minnesblad : Blå ram 1st
    Beskrivning
    Minnesblad med plats för många givarnamn, en personlig hälsning eller som komplement till andra blad.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  75. Minnesblad : Strandvy, bild o text, Dan Andersson
    Minnesblad : Strandvy, bild o text, Dan Andersson
    Beskrivning
    Bild och Dan Anderssons text: Det är något bortom bergen
    Text: Till minne av … från …Blomsterfonden.
    182 x 244 mm
    Tillhörande kuvert till minnesblad, art.nr. 54179

    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
  76. Minnesblad blomma. Blomsterfonden, 10-p
    Minnesblad blomma. Blomsterfonden, 10-p
    Beskrivning
    Minnesblad med blomma. Blomsterfonden
    Till minne av...från...
    181x242 mm
    150,00 kr
  77. Minnesblad Blomsterfonden, 10-p
    Minnesblad Blomsterfonden, 10-p
    Beskrivning
    Minnesblad med kors. Blomsterfonden.
    Med deltagande hälsning från....
    181x242 mm

    Giv oss en härd att njuta vid av vårt beskärda bröd.Giv oss ent ro att sluta vid, tryggt i den mörka död.
    Psalm XVIII

    150,00 kr
  78. Minnesblad Blomsterram bid och text till minne 25/fp
    Minnesblad Blomsterram bid och text till minne 25/fp
    Beskrivning
    Text: Till minne....
    182 x 244 mm
    Tillhörande kuvert till minnesblad, art.nr. 54179

    385,00 kr
  79. Minnesblad Iris bild och vers Blomsterfond 25/fp
    Minnesblad Iris bild och vers Blomsterfond 25/fp
    Beskrivning
    Bild med vers och textrader som ovan. Till minne av ... med deltagande hälsning från …Blomsterfonden
    385,00 kr
  80. Minnesblad med segelbåt, 10-p
    Minnesblad med segelbåt, 10-p
    Beskrivning
    Minnesblad med fotografi. Med deltagande hälsning från....
    181x242 mm
    150,00 kr
  81. Minnesblad Strandvy bild och text Dan A. 25/fp
    Minnesblad Strandvy bild och text Dan A. 25/fp
    Beskrivning
    Bild och Dan Anderssons text: Det är något bortom bergen
    Text: Till minne av … från …Blomsterfonden.
    182 x 244 mm
    Tillhörande kuvert till minnesblad, art.nr. 54179

    385,00 kr
  82. Minnesblad utan text -gräs.fotografi 10-p
    Minnesblad utan text -gräs.fotografi 10-p
    Beskrivning
    Minnesblad med fotografi. Utan text.
    181x242 mm
    200,00 kr
  83. Minnesblad utan text -gräs.fotografi 1st
    Minnesblad utan text -gräs.fotografi 1st
    Beskrivning
    Minnesblad med fotografi. Utan text.
    181x242 mm
    24,99 kr
  84. Minnesblad: Blå ram 25/fp
    Minnesblad: Blå ram 25/fp
    Beskrivning
    Minnesblad med plats för många givarnamn, en personlig hälsning eller som komplement till andra blad. 182 x 244 mm Tillhörande kuvert till minnesblad, art.nr. 54165
    430,00 kr
  85. Minnesblad: Blomblad, 25-pack
    Minnesblad: Blomblad, 25-pack
    Beskrivning
    Ett fint minnesblad formgivet av Anna Larsson att använda separat eller till en minnespärm. Pappret är matt och tjockare för att vara lätt att skriva på.

    Format: 182x244, matt papper, 2 sid.

    Passar till Minnespärm 00527886.

    800,00 kr
  86. Minnesblad: Grön ram, 25-pack
    Minnesblad: Grön ram, 25-pack
    Beskrivning
    Minnesblad med plats för många givarnamn, en personlig hälsning eller som komplement till andra blad.

    Format: 182x244, matt papper, 2 sid.

    Passar till Minnespärm 00527886.

    735,00 kr
  87. Minneskort för Minneslund: Blomma, 25-pack
    Minneskort för Minneslund: Blomma, 25-pack
    Beskrivning
    Ett fint meddelande till anhöriga om att aska jordats i minneslund. Vers av Ylva Eggehorn, Sv ps 256. Var inte rädd. Det finns ett hemligt tecken.

    Formgivare: Anna Larsson.

    Säljs i 25-pack. Passar till kuvert 54196.

    Format: A5, matt papper, 4 sid.

    735,00 kr
  88. Minneslund barn/unga Metallic ljusgrön 10/fp
    Minneslund barn/unga Metallic ljusgrön 10/fp
    Beskrivning
    Minneslund barn/unga Metallic ljusgrön är en del i den nya serien Metallic.
    Metallic är en helt ny serie med vackra, moderna och tidlösa illustrationer i skimrande färger så som silver, guld, koppar, djupt blå, lila och blomstrande grönt. Mot en sober, vitlackad och stjärnmönstrad yta kommer varje illustration till sin rätt och skapar harmoni.

    Illustratör: Bo Lundberg. Format 165 x 240 mm, 4 sid.
    Passar med kuvert 43825, format 175 x 250 mm

    410,00 kr
  89. Minneslund barn/unga Metallic ljusgrön 1st
    Minneslund barn/unga Metallic ljusgrön 1st
    Beskrivning
    Minneslund barn/unga Metallic ljusgrön är en del i den nya serien Metallic.
    Metallic är en helt ny serie med vackra, moderna och tidlösa illustrationer i skimrande färger så som silver, guld, koppar, djupt blå, lila och blomstrande grönt. Mot en sober, vitlackad och stjärnmönstrad yta kommer varje illustration till sin rätt och skapar harmoni.

    Illustratör: Bo Lundberg. Format 165 x 240 mm, 4 sid.
    Passar med kuvert 43825, format 175 x 250 mm

    55,00 kr
  90. Minneslund vuxen Metallic grön 25/fp
    Minneslund vuxen Metallic grön 25/fp
    Beskrivning
    Minneslund Metallic grön är en del i den nya serien Metallic.
    Metallic är en helt ny serie med vackra, moderna och tidlösa illustrationer i skimrande färger så som silver, guld, koppar, djupt blå, lila och blomstrande grönt. Mot en sober, vitlackad och stjärnmönstrad yta kommer varje illustration till sin rätt och skapar harmoni.
    Illustratör: Bo Lundberg.
    Minneslund Metallic grön säljs i 25-pack
    Format 165 x 240 mm, 4 sid.
    Passar med kuvert 43825, format 175 x 250 mm
    955,00 kr
  91. Minnespärm Duvan
    Minnespärm Duvan
    Beskrivning
    Vit Minnespärm utan text och utan snodd.
    Passar till minnesblad som är 182 x 244 mm
    • Köp 3 för 18,00 kr/st
    • Köp 10 för 17,00 kr/st
    • Köp 25 för 16,00 kr/st
  92. Minutbibeln
    Minutbibeln
    Beskrivning
    På ett sätt är Bibeln en helt överkomlig bok. Huvudpoängen i Bibeln är så lättfattlig att vem som helst kan få tag i den. Den handlar om Jesus. Den handlar om dig. Den handlar om möjligheten att komma ut ur detta livet levande. På ett annat sätt är Bibeln en ganska oöverkomlig bok. Den pratar om stora och komplicerade saker, och den säger det med ord som i bästa fall var vanliga för flera tusen år sedan, i kulturer mycket olika vår egen. Minutbibeln är skriven för att det ska bli enklare att få till bibelläsningen." Knut Tveitereids sätt att lägga upp en bibelläsningsplan -- med en text som tar ungefär en minut att läsa varje dag, en reflektion, faktaruta eller fråga till och tips om mer läsning -- har hjälpt många, många konfirmander, studenter och vuxna igång. Bara i Sverige har Minutbibeln tryckts tio gånger. Nu har den fått ett nytt utseende. Innehållet är precis detsamma! Bibeltexterna är hämtade ur Bibel 2000. Sagt om Minutbibeln: Minutbibeln känns lättillgänglig och inbjuder till att fördjupa sig i Guds ord och i sin egen personliga relation till Gud. Den erbjuder ett roligt, nytt och enkelt sätt att närma sig världens viktigaste bok oavsett om det är för första eller hundrade gången. -- Josefine Arenius Minutbibeln är ett enkelt sätt att börja läsa Bibeln. (...) Jag kan rekommendera den varmt till ungdomar som börjat tro och vill gå vidare. -- Mikael Hansson, Korsväg [Bibelavsnitten] grep snabbt tag i mitt sinne. De var väl valda och i tiden. Tillämpningarna och frågorna kändes äkta och klev rakt in i min värld. -- Roger Arnfjell, Junia
    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
  93. Missale för Svenska kyrkan : ordningar för den allmänna gudstjänsten med musik samt musik i de kyrkl
    Missale för Svenska kyrkan : ordningar för den allmänna gudstjänsten med musik samt musik i de kyrkl
    Beskrivning
    Innehåller ordningar för Den allmänna gudstjänsten med musiken från Musikvolymen.
    Inbunden, rött klot, guldprägling, 6 märkband, format: 200 x 260 mm

    Antagen för Svenska kyrkan av 2017 års kyrkomöte

    1 515,01 kr
  94. Mission i vår tid : här och nu är allting möjligt
    Mission i vår tid : här och nu är allting möjligt
    Beskrivning
    Mission i vår tid handlar om Svenska kyrkans identitet och självbild som ständigt utmanas av förändringar i omvärlden. Kyrkan måste våga släppa taget och ersätta kontroll med tillit. I boken ger Ann Aldén en bakgrund till begreppet mission och tankar om vad mission kan vara i dag
    175,00 kr
    • Köp 3 för 263,49 kr/st
  95. Mitt dokument-reflektion
    Mitt dokument-reflektion
    Beskrivning
    Här får du enbok där du får skriva ner dina synpunkteroch funderingar på utmanande tankar och frågor.
    30,00 kr
  96. Mitt i allt Elev
    Mitt i allt Elev
    Beskrivning
    Elevbok till konfimandmaterialet "Mitt i allt". Din konfirmandtid kan vara en resa full av utmaningar. Välkommen på upptäcksfärd.
    100,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 501-600 av 780

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå