View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 891

per sida
Fallande ordning
 1. Förskräckliga Förskolan
  Förskräckliga Förskolan
  Beskrivning
  Jag måste ha kommit fel?

  Första dagen på ett nytt ställe är alltid pirrigt. Men Märtas nya förskola visar sig vara riktigt förskräcklig. Pappa har råkat lämna henne på en förskola för monster!

  Hur ska det gå att ha en häxa till fröken och äta padda med mos till lunch? Och kommer verkligen monsterbarnen vara snälla mot henne? >p> Förskräckliga förskolan är den första delen i en serie om Märtas rysliga liv. Och precis som vanligt är det hög igenkänning och twistad humor från bilderboksduon Ola och Evalotta Belin.

  Evalotta och Ola Belin jobbar båda med barnkultur och design på heltid. Tillsammans har de skapat Förskräckliga förskolan, som är deras femte barnbok. Tidigare har de gett ut populära, Rut flyttar ut, Tända lampan, Vilse och Det finns inga monster.

  • Köp 3 för 130,50 kr/st
  • Köp 10 för 123,25 kr/st
 2. Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
  Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
  Beskrivning
  Från det vi föds är vi nyfikna på världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första nyfikenboken är en rolig och fullmatad bok med massor av spännande fakta och skojiga bilder. Barnen aktiveras med roliga övningar - titta-hitta-gissa - och boken ger en lekfull introduktion till natur och djur, jordklotet, förr i tiden, enkel matematik, ord sagor och ramsor. Här får de yngsta svar på de första nyfikenfrågorna!
  75,00 kr
 3. Fotboll
  Fotboll
  Beskrivning
  Spektakulära mål, de bästa spelarna i världen och raffinerade finter är en del av vad denna spännande faktabok bjuder på. Med över 160 imponerande foton och illustrationer åskådliggörs fotbollsregler, hur turneringar går till eller hur en spelare utvecklas från amatör till proffs. Boken är lämplig från åtta år, en del av frågorna som man hittar svar på är:

  - Vilken fotbollsnation har rekord i VM-titlar?
  - Hur fungerar 4-4-2 systemet?
  - Vilka är framtidens fotbollsstjärnor?

  95,00 kr
 4. Främlingens önskan
  Främlingens önskan
  Beskrivning


  Randal öppnade dörren till det lilla krypin han hyrt på värdshuset men hejdade sig genast. Han vädrade fara. Någon hade tagit sig in i hans rum medan han själv var ute, någon som fortfarande var kvar där i dunklet.
  - Hör på mig trollkarl. Du måste hjälpa mig ...
  Den hesa, knappt hörbara rösten kom från halmbädden, där en underlig varelse låg insvept i en trollkarlskappa. Randal såg genast att mannen var döende ...

  Randal av Doun, ännu bara trollkarlslärling, bestämmer sig för att försöka uppfylla främlingens sista önskan. Men uppdraget blir svårare än han kunnat ana. Det leder snart till en bitter strid på liv och död - en strid där Randal själv hotas att förgöras.  40,00 kr
 5. Freds riktiga pappa
  Freds riktiga pappa
  Beskrivning

  En man dycker upp när Fred och hans kompisar spelar fotboll. Varför ärhan så intresserad av Fred och varför blir ahn misstänkt för inbrottet på en fabrik?

  40,00 kr
 6. Freja fredagsälvan
  Freja fredagsälvan
  Beskrivning
  Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
  50,00 kr
 7. Frida fenixälvan
  Frida fenixälvan
  Beskrivning
  Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
  50,00 kr
 8. Full fart på Farmor Anka
  Full fart på Farmor Anka
  Beskrivning
  Större bok om Farmor Anka.

  65,00 kr
 9. Gabriel är bäst på att...
  Gabriel är bäst på att...
  Beskrivning
  Gabriel är bäst på att… är en bok med charmiga illustrationer och ett trevligt och lättillgängligt språk. Barnen lär sig klassiska liknelser samtidigt som de får höra att de är unika och allra bäst på att vara sig själva!

  Glad som en lärka, tyst som en mus. Liten som en ärta, stor som ett hus.

  Läs och fundera och lär på detta sätt. Vänd blad så får du se om du har gissat rätt!

  Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Gabriel är bäst på att… är Åsa-Pias femte bok.

  • Köp 3 för 54,00 kr/st
  • Köp 10 för 51,00 kr/st
 10. Galoppmysteriet
  Galoppmysteriet
  Beskrivning

  Spänningen är olidlig på galoppbanan utanför Valleby. Har nybörjaren någon chans att vinna över de tre stjärnryttarna? Men när de rutinerade hästarna börjar tappa fart börjar det likna fusk. Lasse och Maja inser att de travat rakt in i sitt sjuttonde fall.

  65,00 kr
 11. Glasmannen
  Glasmannen
  Beskrivning
  En samling vardagsberättelser om on, 10 år, som bor med sina föräldrar i Norrbotten på 60-talet.
  60,00 kr
 12. Glimra önskeälvan
  Glimra önskeälvan
  Beskrivning
  En glittrande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Varje år hälsar Glimra önskeälvan på i människornas värld för att gömma de tre magiska saker som gör att julens önskningar går i uppfyllelse. Men kung Bore försöker stjäla sakerna och förstöra julen. Så det är dags för Rebecka och Kristin att rycka in och hjälpa älvorna igen!
  65,00 kr
 13. Glittra granatälvan
  Glittra granatälvan
  Beskrivning
  Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
  Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

  50,00 kr
 14. Godnatt alla mina drakar
  Godnatt alla mina drakar
  Beskrivning
  Har du hört talas om Driss och hans drakar? Kanske inte. Men de finns, lika säkert som du finns. Drakarna bryr sig minsann inte om vilken dag eller kväll det är. De dyker till och med upp på lördagskvällar alltid precis i den stunden då Driss är på väg att somna. Då hörs ljudet av draktassar mot golvet. Sedan lägger de sig tillrätta på täcket i Driss säng och kräver: "Vi vill veta vad som var bäst med idag! Berätta nu!

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 15. Godnatt min skatt
  Godnatt min skatt
  Beskrivning
  Ny antologiskatt!Vilken härlig godnattblandning! I denna nya, fräscha antologi har vi samlat de bästa bilderböckerna på temat godnatt och dessutom lagt till några av de finaste vagg- och godnattvisorna! Boken har ett vackert format och ett rikt omfång. Här ryms de bästa berättelserna ? som Astrid Lindgrens och Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig ? och här möter vi älskade bilderboksfigurer som Milla, Bu och Bä, Bobo, Lilla Spöket Laban, Gittan och älgbrorsorna och Ellen. Nyskrivet och nytecknat finns också ? till exempel en kul godnattsaga med Rut & Knut & lilla Tjut!
  75,00 kr
 16. Gömstället
  Gömstället
  Beskrivning
  Petrinideckarna är en serie med mycket spänning och varm humor. Mårten Sandén lyckas här både förvalta och utveckla den svenska barndeckaren på ett alldeles förträffligt sätt.Tvillingarna Peter och Petra är tolv år. I ett sommarvarmt Skåne ramlar de över det ena mysteriet efter det andra. I Petrinideckarna förvaltar Mårten Sandén på ett kärleksfullt sätt arvet från klassiker som Fem-böckerna, Kalle Blomkvist och Tvillingdetektiverna. Samtidigt tillför han egna litterära kvaliteter och utvecklar genren med ett psykologiskt djup. Resultatet blir äventyrsböcker att sluka från pärm till pärm - och ännu en generation läsare som med glädje kommer att spana på allsköns skumma typer.
  65,00 kr
 17. Grattis världen! Jag är här nu!
  Grattis världen! Jag är här nu!
  Beskrivning
  Athena är tolv år och tar ingen skit. Hon tycker inte heller att jorden ska ta någon skit, så för att rädda allt (någon måste ju!) har hon startat aktivistgruppen Rädda-Jorden-Klubben med sina kompisar. En rolig, smart och engagerad bok för alla tweenies av fenomenalt tonsäkra Elin Ek, som här gör sin skönlitterära debut.

  Rädda-Jorden-Klubben startades när de gick i femman och såg en hemsk film om polarisarna, deras viktigaste arbetsmaterial är post-it-lappar och den viktigaste mötesregeln är att det måste bjudas på kladdkaka. I klubben finns kompisarna Ronja, Love, Aicha och Yousef. Yousef är Athenas nästbästis efter Ronja. Han har brunt lockigt hår, gröna ögon och är världens snällaste människa och han säger att Athena är den roligaste personen han någonsin träffat. Eventuellt är Athena något kär i honom.

  Athena tycker själv att hon är ovanligt smart och påhittig, och det hjälper rätt bra just nu när livet är svårare än vanligt. Hennes mamma ligger på sjukhus med det kommande bebissyskonet i magen, och Athena och hennes två bröder måste bo hemma hos sin farmor och farfar. Ka-ta-strof! - och än värre blir det när hon av misstag råkar ställa till det alldeles förfärligt för sin bästis! Athena som vanligtvis brukar klara allt och lite till måste nu försöka rädda Ronjas heder och ställa allt tillrätta innan någon märker vad hon gjort. Men hennes fiffiga plan leder till något ännu värre, och när Yousef upptäcker att Athena är en BROTTSLING kan livet lika gärna vara slut. Hur ska hon klara sig ur det här?!

  85,00 kr
 18. Grym eld
  Grym eld
  Beskrivning
  - Du kan inte göra så här, skriker Nadja. Det är en sak att elda upp ett gatukök, men att mörda tre barn ... - Vad har jag att välja på, tycker du? Och mörda ..., det låter inte bra, det håller jag med om. Men det kan ju vara så att någon råkar sätta eld på det här garaget och då är det ju en himla otur om det råkar vara tre ungar inlåsta i det. - Du är galen! snyftar Nadja. - Och
  50,00 kr
 19. Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
  Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
  Beskrivning
  Allt ifrån hemligheter, känslor och ovänskap till bråttomdagar, husdjur och sommarlov får plats i Gud är alltid med -- en andaktsbok med vardagsnära texter för både små och stora. Bokens berättelser, dikter och böner passar att användas både hemma och i kyrkan. Ett utförligt ämnes- och förstaradsregister gör det enkelt att hitta.>Författaren Anna Dunér har framför allt gjort sig känd för de uppskattade böckerna om Emilia. På Libris har hon tidigare gett ut Regnbågsväder, en bok för barn om sorg och glädje.
  75,00 kr
 20. Halvhjärtade Herbert
  Halvhjärtade Herbert
  Beskrivning
  Halvhjärtade Herbert gör aldrig färdigt någonting. Han gör bara hälften av sina läxor, han städar bara halva sitt rum och han äter bara upp hälften av sin mat. Till och med hans hund är till hälften bulldog och till hälften pudel. Att göra allt till hälften har fungerat jättebra - ända tills nu. När halvhjärtade Herbert säger en halvsanning och tänker att det är ju inte direkt att ljuga - då rasar allsammans. Han får lära sig en läxa han aldrig kommer att glömma och upptäcker att ett Kristuslikt liv kräver lite mer än en halvhjärtad ansträngning. Men frågan är om Halvhjärtade Herbert någonsin kommer att kunna göra något helhjärtat?
  40,00 kr
 21. Han skall bli stor
  Han skall bli stor
  Beskrivning

  Avsedd för barn och ungdom.50 enkla illustrationer förklarar en del fakta i texten.Innehåller Lukas och Johannes evangelium och Apostlagärningarna.

  40,00 kr
 22. Hanna hamsterälvan
  Hanna hamsterälvan
  Beskrivning
  Älvan Hannas hamster är försvunnen sedan en tid. Och nu är hamstern som Kristin har lovat passa också borta. Är det svartalferna som har tagit båda två?
  50,00 kr
 23. Hannes och Julia
  Hannes och Julia
  Beskrivning
  Han är tjugotre år. Hon är tjugo. Han jobbar på verkstad. Hon går första året på universitetet. Hans mamma stack under uppväxten och hans pappa sitter i fängelse. Hon bor fortfarande hemma. Han ägnar fredagskvällarna åt fighter, festande och streetrace. Hon ägnar dem åt att spela sällskapsspel och äta kladdkaka. Han är gängledare. Hon är ungdomsledare.

  Det enda de har gemensamt är att de dras oemotståndligt till varandra …

  Utvaldes till en av årets bästa böcker av tidningen Dagen när den släpptes första gången.

  ”Den här boken fick mig att tänka till. Bakom alla hårda ytor finns en människa. Precis som jag. Och alla kan förändras.”

  Hanna Christenson bor utanför Stockholm med sin familj. Hon har skrivit ett flertal uppskattade böcker för både ungdomar och vuxna.

  125,00 kr
 24. Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
  Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
  Beskrivning
  Tre mysiga böcker i serien ”Solgatan 1” av Helena Bross. Varma och spännande vardagsberätteler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Perfekta för de absoluta nybörjarläsarna med korta textrader och enkla ord i versaler.I den här samlingsvolymen kan du läsa om när Axel och Omar blir kompisar, när de ger hittepengarna till fattiga tant Nilsson eller när de klär ut sig och knackar på hos arga gubben. Kadri Ilves levande illustrationer understryker den varma stämningen och bidrar till att det är lätt att känna igen sig. Denna samlingsvolym innehåller böckerna: Nya kompisar, Hundralappen och Polisen kommer! Det finns fler böcker i serien. Läs också: Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner! och Rädda fågeln!.
  75,00 kr
 25. Här kommer Lola!
  Här kommer Lola!
  Beskrivning
  Lola har en brasiliansk pappa, en 80 centimeter lång moster och ett par miljoner fans när hon om natten förvandlar sig till den berömda sångerskan Jacky Jones. Men en sak saknar Lola, en bästis. Att få en bästis är hennes högsta önskan. Men i Lolas nya skola har hon bara den konstiga Flo som luktar fisk. Och Anna-Lisa, klassens smartaste tjej, kommer på besök precis i det ögonblicket som Lolas pappa springer helt naken genom lägenheten, eftersom hans dotter har råkat låsa in honom på badrummet hela dagen. Det finns inga genvägar. Om Lola ska få en bästis måste hon hitta på något. Därför skickar hon iväg sin högsta önskan med en ballong. Och hon får en mystisk flaskpost som svar ... Böckerna om Lola har sålts i mer än 800 000 exemplar i Tyskland och är landets mest populära serie för flickor i åldern 9 till 13 år. Lola-böckerna har översatts till mer än 15 språk och våren 2010 hade den första Lola-filmen premiär i Tyskland. I Tyskland har det utkommit sju böcker om Lola. "Om hela serien om Lola håller vad den första boken lovar tycker jag att ni ska börja samla. Nu." SYDSVENSKAN
  50,00 kr
 26. Härligt stökigt!
  Härligt stökigt!
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
  50,00 kr
 27. Havsälvorna 6 - Vera valälvan
  Havsälvorna 6 - Vera valälvan
  Beskrivning
  Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
  50,00 kr
 28. Häxläxa
  Häxläxa
  Beskrivning
  Alma och Egon har upptäckt att det nog bor en häxa i deras hus. Eller? De börjar smyga på häxan, men saker och ting utvecklar sig på ett helt annat sätt än de tänkt sig! Häxläxa ingår i Rabén & Sjögrens satsning på lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text. Carin Wirsén lägger sig på rätt nivå för nybörjarna - med glimten i ögat - och Karin Holmström har skapat härliga färgbilder!
  50,00 kr
 29. Heddabloggen ...och allt det här med mamma
  Heddabloggen ...och allt det här med mamma
  Beskrivning
  "Gör en sida!" tjatar Carro.
  "Du måste fixa sida! "
  Så Hedda startar en blogg.
  Men vad ska hon skriva? Kan man skriva att man har en mamma som går från matbordet och stänger in sig på toaletten och gråter hela tiden, och som går och lägger sig så fort hon kommer hem från jobbet?
  Tur att Gustav vill träna straffar ibland ...

  Efterlängtade fjärde boken om fotbollstjejen Hedda.
  • Köp 3 för 103,50 kr/st
  • Köp 10 för 97,75 kr/st
 30. Hedvig harpälvan
  Hedvig harpälvan
  Beskrivning
  Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
  50,00 kr
 31. Hej Gud
  Hej Gud
  45,00 kr
 32. Heja Tulla
  Heja Tulla
  Beskrivning

  "Heja Tulla" är den femte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna Pelles hästar, Tulla och Totto. Och följa med Pelle på en fantasifull ridtur. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

  50,00 kr
 33. Helena, Petter och tidernas sommar
  Helena, Petter och tidernas sommar
  Beskrivning
  På sommarlovets första dag hittar Helena och Petter magiska stenar vid Vätterns strand som tar dem flera hundra år tillbaka i tiden ... De hamnar mitt i reformationens tidevarv och slår följe med de sista Alvastramunkarna som flyr undan Gustav Vasas män.Boken är illustrerad av Bettina Johansson
  75,00 kr
 34. Hemliga Hanson
  Hemliga Hanson
  Beskrivning
  Lättläst och roligt i Lin Hallbergs serie ”Tiger Andersson” – som tillsammans med syskonen Levi och Lo hjälper djur i nöd. Perfekta böcker för alla nybörjarläsare, med massor av djur och mysiga, färgstarka illustrationer! På vägen hem hör Levi och Lo hur någon ropar. När de ser sig omkring upptäcker de en fågel som tittar på dem. Deras granne, Tiger Andersson, tror att det är en tamfågel som har rymt. Och då måste de såklart försöka hjälpa den, för hur ska den annars överleva? Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien "Tiger Andersson" får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor. Hemliga Hanson är den fjärde helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen och Sälsommar.
  50,00 kr
 35. Hemliga kompisar
  Hemliga kompisar
  Beskrivning
  Alla i klassen har fått en hemlig kompis, som de ska vara extra snälla mot under en vecka. Oscar har fått Maja som hemlig kompis och han tänker ut olika snälla saker som han kan göra. Men vad gillar hon?
  Den tredje fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.
  65,00 kr
 36. Hemska Harald
  Hemska Harald
  Beskrivning

  Riddare, spöken, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för både tjejer och killar. Ibland hörs det ett hemskt vrål i Borgen. Då är det hemska Harald som spökar! Alla de vuxna är rädda för honom, men Fiona tycker att det är på tiden att något görs. "Hemska Harald" är den sjätte helt fristående delen i serien "Riddarskolan".

  60,00 kr
 37. Henry, husse och James
  Henry, husse och James
  Beskrivning
  Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

  En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

  Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

  Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

  110,00 kr
 38. Himlen finns på riktigt - för barn
  Himlen finns på riktigt - för barn
  Beskrivning
  En treårig kille ...en mirakulös resa till himlen ... och ett mycket viktigt budskap till barnen ...Jesus älskar VERKLIGEN barnen.Och han älskar VERKLIGEN dig!
  75,00 kr
 39. Himlen var alldeles blå
  Himlen var alldeles blå
  Beskrivning
  Det här är berättelsen om Gud, en ark fullastad med djur och en man som skilde sig från mängden - Noa.
  Det här är berättelsen om Noas ark som du aldrig hört den förut!
  75,00 kr
 40. Hitta Bosse
  Hitta Bosse
  Beskrivning

  Serien "Djurkompisar" handlar om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi följa med Ella ut i skogen, när hon letar efter den bortsprungna katten Bosse. Och skogen visar sig vara en spännande plats! Serien vänder sig till de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!


      

  65,00 kr
 41. Hjälp ditt barn med multiplikation
  Hjälp ditt barn med multiplikation
  Beskrivning
  Av samme författare som till Hjälp ditt barn med matte.

  En rolig och, minst sagt, annorlunda bok; en nybörjarguide till multiplikation. Fullpackad med tips, tricks och aktiviteter som gör det lättare och roligare att förstå sig på multiplikation.

  En bok som barn och förälder kan arbeta med tillsammans i. Boken är fylld med färgglada och roliga illustrationer som man kan ha som utgångspunkt när man tränar tabellerna. OBS! Omslagets kloka uggla fungerar som ett facit och ger dig alltid rätt svar om du är osäker på någon uträkning. Snurra fram de siffror du vill multiplicera; svaret visas på ugglans bröst.
  75,00 kr
 42. Hjälp! Jag måste hitta Mia
  Hjälp! Jag måste hitta Mia
  Beskrivning
  Magknipsframkallande, lättläst och spännande till sista sidan i nionde delen av Jo Salmsons och Veronica Iskssons populära Hjälp!-serie.

  Våra släktingar från Chile ska hälsa på oss!

  "Mia, Lois dotter, är i din ålder", säger mormor till mig

  Men det stämmer inte, visar det sig. Mia är flera år yngre än jag. Dessutom pratar hon bara spanska. Vad kan man då hitta på? Jag och mina kompisar tar med henne till köpcentrumet, där vår musiklärare ska spela in en musikvideo. Det händer så mycket under inspelningen. Plötsligt upptäcker vi att Mia har försvunnit! Vad ska vi nu ta oss till? Och Mia som inte ens har någon mobil med sig ...

  Med få ord, och stor plats för illustrationer, låter Jo Salmson läsaren följa med på ett lagom läskigt vardagsdrama.

  65,00 kr
 43. Hjälp! Var är skatten?
  Hjälp! Var är skatten?
  Beskrivning
  Det är skattjakt i skolan. Fröken delar ut kartor som vi ska följa. Jag, Samir Shania och Leonita hittar vår skatt under en parkbänk. Men hjälp! Det sitter ett par okända gubbar på bänken!
  Jo Salmson bjuder på ett lättläst och spännande vardagsdrama i lågstadiemiljö.
  75,00 kr
 44. Hjältarnas seriebibel
  Hjältarnas seriebibel
  Beskrivning
  En seriebibel med alltifrån de största hjältarna till de grymmaste skurkarna Hjältarna i Bibeln var inte perfekta, men de var modiga. Tron gav dem kraft. Till att leda. Rädda. Förgöra ondskan. Några gav efter för mörkret. Så det krävdes något mer. Den ultimate hjälten. För att utkämpa den avgörande striden
  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 45. Hjärtat mitt
  Hjärtat mitt
  Beskrivning
  De finaste sångerna, verserna och lekarna vi vet om är samlade i Hjärtat mitt. Vi önskar att de ska bli favoriter hemma hos er också. Här finns över 70 illustrerade sidor med mys och kul för dig och ditt barn. I registret får ni en hint om när de olika texterna passar extra bra i förhållande till barnets ålder. Boken kan självklart läsas i vilken ordning som helst, och barnet växer inte ifrån boken..
  85,00 kr
 46. Hoppa Hasse
  Hoppa Hasse
  Beskrivning

  "Hoppa Hasse" är den andra boken i serien "Djurkompisar". Kul och lätt läsning med versaler för de absoluta nybörjarläsarna. I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här ska de lära kaninen Hasse att hoppa över hinder.

  40,00 kr
 47. Hotellmysteriet
  Hotellmysteriet
  Beskrivning
  På själva julafton tar den fina familjen Åkerö in på stadshotellets svit i Valleby. Med sig har de sin ytterst värdefulla ögonsten - en kinesisk äppeltax. Hotelldirektören lovar familjen en minutiös omsorg om hunden, men så händer det som inte får hända. Äppeltaxen är spårlöst försvunnen! LasseMajas detektivbyrå blir inkopplad på ett knepigt fall.
  65,00 kr
 48. Hundbiten
  Hundbiten
  50,00 kr
 49. Hunden
  Hunden
  Beskrivning
  Robert är nio år. Han bor med sin pappa som blir mer och mer deppig efter skilsmässan med Roberts mamma. Till sist bokar pappan en resa över jul till Kanarieöarna för sig själv och Robert. Väl framme förändrar sig saker och ting i ett slag. En frånskild mamma dyker upp tillsammans med sin dotter och tillsammans med dem utforskar Robert och hans pappa ön.Plötsligt en natt hör de ett yl som från en gengångare. Vad i hela världen är det? Jo, en stackars hund som blivit lämnad i en bur utan mat. Ska de fyra våga sig på att rädda den?En varm och humoristisk bok för alla barn och vuxna om en självständig nioåring och en känslig pappa med stora muskler.
  65,00 kr
 50. Hunden som försvann
  Hunden som försvann
  Beskrivning
  I nya serien "Hemliga Fyran" lär vi inte bara känna fyra äventyrslystna vänner (varav en är hunden Prutten) - vi får också följa med dem när de försöker lösa sina gåtor! Hemliga Fyran och hunden som försvann är en lättläst minideckare, perfekt för att fängsla nybörjarläsaren! Bakom bokserien står Cecilia Lidbeck, som skrivit Vilma-böckerna, och illustratören Bettina Johansson.
  60,00 kr
 51. Hunden utan namn
  Hunden utan namn
  Beskrivning
  Deckarkompisarna löser nya spännande djurgåtor!
  Spårhundarna hittar av en slump en liten medtagen labradorvalp. Tiden går och valpen tillfrisknar. Efter hand lyckas de fyra vännerna gräva fram nya ledtrådar. Men det är något mystiskt med den lilla valpen eftersom ingen verkar sakna den ...Den perfekta serien för alla djurälskare!

  50,00 kr
 52. Hurra, för pappa Åberg!
  Hurra, för pappa Åberg!
  Beskrivning
  Nu är det bara en dag kvar till pappas födelsedag. Alfons har stora bekymmer. Han vill så gärna ge bort ett riktigt fint paket ...
  50,00 kr
 53. I drömmarnas värld
  I drömmarnas värld
  Beskrivning
  Luke och Elma är brevvänner. Men de är inte ärliga mot varandra. Ingen av dem vågar skriva om hur svårt de har det. Istället hittar de på allt möjligt. Fast egentligen är de mer lika varandra än de kan ana.

  De motvilliga brevvännerna Luke och Elma hittar på vilda fantasivärldar åt sig själva i sina brev. Världar som befinner sig milsvitt ifrån deras respektive tuffa verkligheter i England och på Irland. För främlingar kan man väl ljuga hur mycket som helst. Eller? Humoristiskt, nära och berörande om utsatthet, familjer och relationer.

  75,00 kr
 54. I helgonens värld
  I helgonens värld
  Beskrivning
  I helgonens värld kan allting hända. Där kan man både hör Gud och änglar och där förändras människor - oftast till det bättre! Men helgonens värld är också vår värld, och i vi kan se spåren av dessa män och kvinnor i våra traditioner och namn på människor, kyrkor och platser. Och även i vår värld kan Gud och änglar börja tala ... I helgonens värld möter vi bland andra Lucia, Nicholaus, Birgitta, Ansgar, Fransiskus, Antonius, Moder Teresa och Maximilian Kolbe, som dog under Andra världskriget. Helt illustrerad i färg av Andréa Räder
  100,00 kr
 55. I papegojornas skugga
  I papegojornas skugga
  Beskrivning
  Maria, 16 år, söker sig till storstaden. Där finns arbete och utbildning och hon träffar Fransisco.Hon går med i en kristen evangelisk församling
  40,00 kr
 56. I sjunde himlen
  I sjunde himlen
  Beskrivning
  I SJUNDE HIMLEN
  av G.G. Eliot

  Ella har aldrig varit särskilt intresserad av sitt utseende. Hon trivs bäst på fotbollsplanen där hon står i mål i ett killag. Killarna har alltid behandlat henne som en i gänget men plötsligt är allt förändrat. De stirrar på hennes inte längre fullt så platta bröst och
  ber om ursäkt om de råkar tackla henne. Ella är inte helt säker på att hon gillar den nya uppmärksamheten men samtidigt är det rätt kul. Och kollar inte Adam in henne lite extra?
  Ella och bästisen lär sig lägga makeup, går på bal för första gången i sitt liv och upptäcker hur kul det kan vara med kläder och killar. De får även chansen att bli fotomodeller men är det verkligen vad Ella vill? Är hon verkligen mogen att ta steget ut i vuxenlivet? Kan hon inte få fortsätta att vara bara Ella ett tag till?  65,00 kr
 57. Ida pingvinälvan
  Ida pingvinälvan
  Beskrivning
  Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
  50,00 kr
 58. Illustrerade sagor av H.C. Andersen
  Illustrerade sagor av H.C. Andersen
  Beskrivning
  Stig in i Hans Christian Andersens magiska sagovärld! I en underbart illustrerad, påkostad utgåva med tygklädd pärm och läsband finns här tolv av hans mest älskade sagor samlade. Återupptäck klassiska berättelser och favoritkaraktärer i historier som Tummelisa, Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Dessutom innehåller boken en kort biografi över H.C. Andersen.

  Alla berättelser har spännande, färgrika illustrationer och är speciellt anpassade för yngre läsare.

  Illustrerade sagor av H.C. Andersen är en underbar gåva och kommer att bli en riktig favorit i bokhyllan.

  125,00 kr
 59. Imorgon ska jag gråta
  Imorgon ska jag gråta
  Beskrivning
  Joannas pappa är sjukoch hon brottas med sorgen och börjar tvivla på Gud.
  30,00 kr
 60. Inbrott i skolan
  Inbrott i skolan
  Beskrivning
  Det har varit tjuvar i skolan! Datorerna är borta och nu hittar inte Edvin sin matte-remsa heller. Kan tjuvarna ha tagit den också? 
  Helena Bross omåttligt populära serie "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien.
  50,00 kr
 61. Intriger
  Intriger
  Beskrivning
  Någon har vänt upp och ner på de gamla vännernas liv. Fått dem att känna det som om de lever i en mardröm de inte kan vakna upp ur. Förrän det är för sent ...Emily är förvisad till kusinerna i Iowa. Aria måste bo med sin pappa och hans knäppa flickvän. Spencer känner sig skyldig till Alisons död. Och Hanna svävar mellan liv och död på sjukhuset. För att hon visste för mycket.Ingen av vännerna vågar säga sanningen, istället fortsätter de leva på lögner. Intrigerna tätnar och ingen går säker. För någon av dem står på tur att bli "A":s nästa offer ...Desperate Housewifes för tjejer!
  65,00 kr
 62. Ivan, Julia och Davidsstjärnan
  Ivan, Julia och Davidsstjärnan
  Beskrivning

  Ivan träffar en flicka som är bevakad av polisen.

  40,00 kr
 63. J hjärta J
  J hjärta J
  Beskrivning
  Jonte hör bara hälften av vad Jenny säger. Han föreställer sig hur det ser ut hemma hos henne, och så kan han inte låta bli att tänka på hur söt hon är.Jonte och Jenny är kompisar i smyg. Nästan ingen vet att de brukar ses i kojan efter skolan och hjälpa varandra med läxorna. Men plötsligt dyker det upp en massa andra saker som gör att Jonte inte hinner träffa Jenny på en hel vecka. När han en dag äntligen hamnar bakom Jenny i matkön, så smusslar hon över en lapp till honom. Där står det: Kojan klockan halv fyra? Jonte blir varm inuti. Sen händer något som gör honom både glad och förtvivlad. Jenny säger att hon gillar honom men för att han nästan är som en tjejkompis! Kärlek är svårt. Är Jonte kär i Jenny? Och är Jenny istället kär i Jontes kompis Fredde?
  50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 891

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå