View as Tabell Lista

Artiklar 801-900 av 1047

per sida
Fallande ordning
  1. Ringpärm A4 16mm PP  svart
    Ringpärm A4 16mm PP svart
    Beskrivning

    Svart körpärm A4. Ring 16 mm

    115,00 kr
  2. Ringpärm A4 16mm PP  svart
    Ringpärm A4 16mm PP svart
    Beskrivning
    Svart körpärm A4. Ring 16 mm
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  3. Risen - DVD
    Risen - DVD
    Beskrivning
    Risen är den episka bibliska berättelsen om uppståndelsen och skildras genom en icke troende, skeptisk romersk officers ögon. Clavius (Joseph Fiennes), en mäktig romersk officer och hans medhjälpare, Lucius (Tom Felton), får i uppdrag att lösa mysteriet med vad som hände Jesus (Cliff Curtis) veckorna som följde uppståndelsen för att motbevisa ryktena om en uppstånden Messias och undvika en revolution i Jerusalem.

    Svensk text. 103 minuter

    100,00 kr
    • Köp 3 för 170,00 kr/st
  4. ROCK FOR THE KING
    ROCK FOR THE KING
    Beskrivning
    Rock for the King består av 19 svängiga kristna sånger för barn i åldrarna 7-12 år. I häftet hittar du noter, ackord och texter till alla sånger. Samtliga sånger finns utgivna på CD, en med sång och musik och en med bara kompbakgrunder.Musik och barn hör ihop. Att få arbeta med musik, barn och Gud är en fantastisk förmån.
    125,00 kr
  5. Rock for the King - CD
    Rock for the King - CD
    Beskrivning
    Rock for the King består av 19 svängiga kristna sånger för barn i åldrarna 7-12 år. I häftet hittar du noter, ackord och texter till alla sånger. Samtliga sånger finns utgivna på CD, en med sång och musik och en med bara kompbakgrunder. Musik och barn hör ihop. Att få arbeta med musik, barn och Gud är en fantastisk förmån.
    189,00 kr
  6. Rock for the King - KompCD
    Rock for the King - KompCD
    Beskrivning
    Rock for the King är ett kristet svängigt, barnkörsmaterial för barn i åldrarna 7-12 år., Passar utmärkt för dig som arbetar i församling, med barnkörer eller i söndagsskolan., Samtliga sånger är utgivna på CD,
    239,00 kr
  7. Rock of ages G.Gospel - DVD
    Rock of ages G.Gospel - DVD
    Beskrivning

    På denna DVD så hyllar Bill Gaither med vänner det musikaliska arvet från kapell och bönhus, musik sprungen ur en ny glädje och frihet men också en vardag When I Survey the Wondrous Cross Lily of the Valley Fill My Cup, Lord More about Jesus God Bless America One Big Heaven Rock of Ages All People That on Earth Do Dwell Then I Met the Master Turn Your Eyes Upon Jesus He Was There All the Time Jesus I Come Love of God Abide with Me Stand by Me Hallelujah Praise the Lamb Through It All Blood Will Never Lose Its Power Does Jesus Care?/God Will Take Care of You May the Good Lord Bless and Keep You Bless His Holy Name

    250,00 kr
  8. RockÀn Rollers Club
    RockÀn Rollers Club
    Beskrivning
    Sånger och musikalmanus om skolans arbetsmiljö för barn i åk 4-9. Svenska och engelska texter om allt från klotter och mobbning till den första förälskelsen. (Till boken finns en CD med alla låtarna i både sång- och singbackversioner. Beställes separat.)
    265,00 kr
  9. Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
    Rockpoet med 100 röster - Ingmar Olsson - Not
    Beskrivning
    Pärm med 10-15 sånger av Ingemar Olsson.
    185,00 kr
  10. Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
    Rösten - en spegelbild : övningar för din sång och vardag
    Beskrivning
    Ta ett djupt andetag. Hur gjorde du?
    Lyfte du bröstkorgen för att sedan sjunka ihop?
    Blir du trött i rösten när du talar och sjunger eller vill du kanske bara veta mer om rösten?


    Då kan det här vara en bok för dig.

    Rösten – en spegelbild är användbar både för körledaren och den enskilde som på egen hand vill utveckla sin tal- och sångröst.
    398,00 kr
  11. Röstlust! : sång, tal och tanke
    Röstlust! : sång, tal och tanke
    Beskrivning
    Röstlust! är en inspirationskälla för alla som är intresserade av rösten, i tal eller sång. Författarna delar i boken med sig av sina långa erfarenheter som sångpedagoger. De presenterar övningar och ger tips på sånger som är till hjälp bland annat för att utveckla artikulation och tonsäkerhet. I boken finns även avsnitt om vad som påverkar rösten, andningens betydelse,språkljud och mycket mer.
    125,00 kr
  12. Royal Box 9 CD Blå - CD
    Royal Box 9 CD Blå - CD
    Beskrivning
    Ett stycke musikhistoria! En box fylld med 9 CD, denna box innehåller Salt-Innan, Larry Norman-Rehearsel 4 Reality, Koinoia-Celebration, Edin Ådahl-Big Talk, Andraé Crouch-We Sing Praises, Leviticus-Knight Of heaven, Jessy Dixon-Give God The Glory, Gränslös Soul Gospel-The Collection, Nya Tracks
    125,00 kr
  13. Royal Box 9 CD gul - CD
    Royal Box 9 CD gul - CD
    Beskrivning
    Ett stycke musikhistoria! En box fylld med 9 CD, denna box innehåller Salt-Live, Larry Norman-Stop This Flight, Koinoia-More Than A Feelin', Edin Ådahl-Maktfaktor, Andraé Crouch-The Classics, Leviticus-Setting Fire To The Earth, Sidewalk-Tiden Är Här, We Love Gospel Music, cenneth Almgren-Kärlek & Glöd
    125,00 kr
  14. Royal Years-  9CD box Röd
    Royal Years- 9CD box Röd
    Beskrivning
    Ett stycke musikhistoria! En box fylld med 9 CD, denna box innehåller Salt-Tonspråk, Larry Nnorman-Down Unde, Koinonia, Edin Ådahl-Alibi, Andraé Crouch-The Contemporary Man, Tata Vega-Time's So Right, Alex Acuña & The Unknowns, Q.Stone-Pink On Blue, Jessy Dixon-We Give You Praises
    125,00 kr
  15. Ruotsin Kirkon
    Ruotsin Kirkon
    Beskrivning
    Den Svenska Psalmboken på Finska.

    Den äldre evangeliboken med den nyaste psalmerna med tillägg

    225,00 kr
  16. Ruotsin kirkon käsikirja - Not
    Ruotsin kirkon käsikirja - Not
    Beskrivning
    Den svenska kyrkohandboken musik. På finska
    250,00 kr
  17. Ruotsin kirkon Koraalikirja I
    Ruotsin kirkon Koraalikirja I
    Beskrivning
    Den svenska koralboken på finska. Koralbok I, koralerna 1-325 med finsk text. Hårdband, röd klot. Guldprägling på framsida och rygg. Format 270 x 240.
    995,00 kr
  18. Ruotsin kirkon Koraalikirja II
    Ruotsin kirkon Koraalikirja II
    Beskrivning
    Den svenska koralboken på finska. Koralbok II, Koralerna 326-651, 682-694 med finsk text. Hårdband, röd klot. Guldprägling på framsida och rygg. Format 270 x 240.
    995,00 kr
  19. Rust - DVD
    Rust - DVD
    Beskrivning

    En medelålders man i djup livskris finner hopp där han minst anat det. James Moore (Golden Globe®-nominerade Corbin Bernsen) är en före detta pastor som återvänder till sin hemstad för att upptäcka att en nyinflyttad familj har dödats i en mystisk eldsvåda och att hans barndomsvän är inblandad i dådet. James är övertygad om vännens oskuld och bestämmer sig för att ta reda på sanningen . och på vägen återfår han sin tro. Rust är ett hoppfullt drama om tro, familjeband och de starka krafter som håller samman ett samhälle. Speltid: 1 tim 34 min Åldersgräns: 11 år

    185,00 kr
  20. Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
    Rustad - Åtta medryckande sånger om Guds rustning - Not
    Beskrivning
    Rustad är ett spännande nytt material inspirerat av Efesierbrevet 6:10-18, som handlar om Guds vapenrustning. Det är framtaget av MOD Medaisound i Halmstad.

    I åtta medryckande och nyskrivna låtar, i olika musikstilar, lär vi oss om rustningen. Sångerna passar både killar och tjejer.

    120,00 kr
  21. Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
    Så som på jorden : sånger från Wild Goose Resource Group inom Iona Community
    Beskrivning
    Sångboken Himlen och jorden sjuder har bidragit till starka upplevelser av sångens förmåga att skapa identitet, gemenskap och livskraft. Nu finns Så som på jorden med nya korta sånger som ger rum åt tankar och idéer och banar väg för ett livskraftigt andaktsliv.

    Så som på jorden innehåller ett 60-tal sånger, många med liturgisk text eller med anknytning till psaltarpsalmer och bibeltexter.
    • Köp 3 för 110,51 kr/st
  22. Så som på jorden, CD
    Så som på jorden, CD
    Beskrivning
    Ett 20-tal sånger från boken. Med Karlstad kammarkör under ledning av Mikael Nahnfeldt.Sångerna från Iona har fått ett fantastiskt mottagande. Gudstjänster över hela världen har öppnats för orden och tonerna från Skottland. Nu kommer uppföljaren till Himlen och jorden sjuder, boken med de populära korta sångerna från Iona.Så som på jorden innehåller ett 60-tal sånger, många med liturgisk text eller med anknytning till psaltarpsalmer och andra bibeltexter. De ger möjlighet för alla att sjunga lätta stämmor som man snabbt lär sig. I Så som på jorden finns bla material från Iona Abbey Music Book samt nytt, i Skottland ännu ej publicerat, material. Samtliga sånger har också ackordanalys. En bok som berikar gudstjänsten, här blir bönen sång och sången bön.
    205,00 kr
  23. Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
    Sagan om alfabetet : en musiksaga med rörelser och danser
    Beskrivning
    Boken vänder sig till dig, som arbetar med barn på förskola samt i de lägre klasserna i grundskolan, vill lära barnen alfabetet och är intresserad av barnens motoriska utveckling.Till varje bokstav hör en saga och en sång samt beskrivning på hur man med rörelser, avslappning, dramatik, ljud och andra sånger kan arbeta vidare med bokstaven.Till boken har tidigare funnits ett kassettband med samtliga melodier. Kassettbandet är slut, men musiken finns fr o m AUGUSTI 2004 PÅ EN CD!
    200,00 kr
  24. Salta sånger - Not
    Salta sånger - Not
    Beskrivning

    Övrig information: Kristna barnsånger fyller alltid ett behov. När de fungerar som vi önskar får de förmedla något av den tro och den livsglädje som kyrkan har. Vi är många som fortfarande går omkring och nynnar på de sånger som vi en gång lärde oss i barnkören eller i söndagsskolan. Salta sånger är ett material med 36 nyskrivna sånger från Salt – barn och unga i EFS. Materialet bygger på ett upprop som skickades ut av EFS och Salts Centrala Musikutskott till sångförfattare i hela vårt land. Författarna fick skicka in tidigare opublicerade sånger till oss på rikskansliet, som musik- utskottet sedan satte ihop till Salta sånger. Resultatet har du nu i din hand.

    170,00 kr
  25. Samuel Ljungblahd - Witnes - CD
    Samuel Ljungblahd - Witnes - CD
    Beskrivning
    Samuel Ljungblahd är tillbaka! - Sveriges gospelkung släpper äntligen den efterlängtade uppföljaren till "The Psalmist". 2019-års platta "Witness" är fylld med modern soul, RnB och gospel.


    "Det nya albumet tänker jag kan beskrivas som gospel 2.0. Jag har valt att behålla textinnehållet, de starka och lätta melodierna från gospeln men adderat en dimension influerad av r’n’b, hip hop och soul. För att knyta samman den nya musikaliska riktningen kommer sången på skivan vara navet som håller allting samman. Samarbetet med Charlin, min vokalproducent från USA, medför ett modernt sound till just sången, och jag tror att mötet mellan gospel- och popvärlden kommer bli oerhört lyckat både för mig personligen, men framförallt för min publik."

    1. Witness 2. You See Me Through 3. Deeper 4. Letting Go 5. Thinking Of You 6. Enough 7. Better 8. Closer 9. I Belong To You

    100,00 kr
  26. Samuel Ljungblahd The Psamist
    Samuel Ljungblahd The Psamist
    Beskrivning
    Produktbeskrivning: Artisten Samuel Ljungblahd är en etablerad entertainer som vunnit sin publik genom otaliga konserter, succéframträdanden i "Så ska det låta", minnesvärda duetter med Lisa Nilsson och Sarah Dawn Finer och till och med gjort avtryck på gospelns hemmaplan "over there" (YouTube-klippet där han bokstavligen golvar Kirk Franklin är en klassiker).

    2015 är det Psalmisten Samuel Ljungblahd som kliver fram och gör albumet han alltid velat göra. På "The Psalmist" har han själv skrivit alla låtar och tar sig friheten att spela ut hela sitt register. Det är Gospel made in Sweden, men inte mellanmjölkens land. Känslorna är utanpå - det jublar, det gråter, det dansar. 12 låtar. Gospel, Praise & Worship, soul, funk. vi lägger etiketterna åt sidan, låter i stället psalmisten själv få sista ordet: "There'll be no more preparation / For the race is now / Already standing on the start line / My pulse is running high / I'm stretchin´ out."

    1. Praise You
    2. Take me by the hand
    3. My God is able
    4. Power in the blood
    5. Greater things will come
    6. If the Lord has been good to you
    7. Reason that I live
    8. I need You
    9. Greater
    10. Tapped in to eternity
    11. Ruler of everything
    12. Stretchin'

    • Köp 3 för 63,75 kr/st
  27. Sänd ditt regn - House on a Hill
    Sänd ditt regn - House on a Hill
    Beskrivning
    Lovsångskollektivet House on a hill under ledning av Johannes Karlsson (SAfemode) och makan Johanna startade 2020, men båda har lång erfarenhet a aktivt engagemang i olika lovsångssammanhang. Johannes har tidigare bland annat producerat skivan Med lyfta händer av Simon Thelander och Samuel Lundell, som gavs ut i Adoras serie gemenskap. Musikaliskt handlar denna Cd om modern lovsång med rockinfluenser baserat på akustisk gitarr, vilket gör många av sångerna är lätta att plocka upp för kyrkor i olika sammanhang.

    Sånglista:
    När jag har dig
    Come to the father
    Du är min dyra skatt
    Frälst genom korset
    Kristus är mitt hopp
    Här inför dig
    Sänd ditt regn
    Trofast Gud
    Min själs hem
    Allt som jag begär
    Light us for your name
    Everlasting God

    148,00 kr
  28. Sång - en del av livet
    Sång - en del av livet
    Beskrivning
    I ett antal korta, befriande texter visar Reibjörn Carlshamre hur sång kan få vara en del av livet – för oss alla. Vår sångröst är intimt förknippad med vår personlighet. Det gör oss sårbara. En blick eller en illa riktad kommentar kan räcka för att vi ska tystna. Ibland för lång tid framåt. Därför är det många som går omkring med föreställningen att de inte kan sjunga.

    Vem bestämmer vad som är en fin sångröst? När det lilla barnet gråter, finns det ingen röst i världen som klingar vackrare än mammas eller pappas.

    Tillåt inte någon att ta ifrån dig din frimodighet. Sjung mycket hellre fel så det skvätter om det, än rätt så det inte hörs!
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
  29. Sångägget
    Sångägget
    Beskrivning
    Sjung, lek och lär om djur! Sångförteckning ser du här bredvid. Sångboken är indelad i följande kapitel: Så ser vi ut, Så låter vi, Här bor vi, Våra ungar, Detta äter vi, Så skyddar vi oss mot faror. (Till boken finns en CD med alla sångerna, köpes separat)
    265,00 kr
  30. Sångägget CD
    Sångägget CD
    Beskrivning
    33 sånger för barn. Sångerna handlar om olika djur.
    175,00 kr
  31. Sånger för begravning
    Sånger för begravning
    Beskrivning
    Förnya begravningsrepertoaren med Sånger för begravning. Häftet innehåller fem nyskrivna sånger.
    250,00 kr
  32. Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
    Sånger för vägen. Bengt Johansson - not
    Beskrivning
    Nothäftet till skivan med samma namn! "Sånger för vägen", är sång och musik för människor på väg genom livet. Den handlar om vandringen, om skönheten och rastplatserna och vad som formar oss till att bli mer och mer hela, vad som får oss att växa och hålla ut hela vägen. Om lovsången som föds när vår nöd möter Guds nåd. Om hoppet och glädjen som väntar oss vid vägen slut. 1. Sänd ditt ljus 2. Vår trygga hamn 3. Där stannar tiden 4. Alla våra dagar 5. Sakta men säkert 6. I all enkelhet 7. Genom vatten genom eld 8. Helgonen 9. Gud ensam räcker 10. Sång till far 11. I tid och rum
    135,00 kr
  33. Sånger från gläntan - cd
    Sånger från gläntan - cd
    Beskrivning
    Sånger från gläntan består av nio sånger om saknad och längtan, om när livet inte blir som vi har tänkt oss och i kölvattnet av allt det – en spirande tillit.

    Irma Schultz Keller står bakom text och musik till samtliga sånger, förutom tre av sångerna som har texter av Karin Boye, Tomas Tranströmer och Ylva Eggehorn. Det är sånger med ett nordiskt tonspråk hämtat från pop, visa, folk- och körmusik.

    På cd:n medverkar Katarina Kammarkör under ledning av Hans Vainikainen.

    150,00 kr
  34. Sånger från gläntan - körhäfte
    Sånger från gläntan - körhäfte
    Beskrivning
    ånger från gläntan består av nio sånger om saknad och längtan, om när livet inte blir som vi har tänkt oss och i kölvattnet av allt det – en spirande tillit.

    Irma Schultz Keller står bakom text och musik till samtliga sånger, förutom tre av sångerna som har texter av Karin Boye, Tomas Tranströmer och Ylva Eggehorn. Det är sånger med ett nordiskt tonspråk hämtat från pop, visa, folk- och körmusik.

    På cd:n medverkar Katarina Kammarkör under ledning av Hans Vainikainen.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  35. Sånger från jorden
    Sånger från jorden
    Beskrivning

    ”Sånger från jorden” innehåller 12 st nyskrivna sånger för barnkör. Några av dem passar bra att sjunga vid kyrkoårets söndagar, medan andra är mer allmängiltiga. En del sånger kan sjungas unisont eller med soloinslag. Andra är kanonsånger och ytterligare några går att sjunga som växelsånger. Sjung dem som det passar er och för att det är så roligt att sjunga tillsammans! Illustrera gärna sångerna med rörelser. Jag använder ofta effektinstrument som ägg, fågelsång, regnrör och jonglersjalar för att förstärka texterna och upplevelsen för både sångare och lyssnare.

    65,00 kr
  36. Sånger från Taize - Not
    Sånger från Taize - Not
    Beskrivning
    Sättning: SATBKompositör: Berthier JacquesArrangör: Ekenberg Anders Övrig information: 14 sånger från Taizé Innehåll: Laudate Dominum/Lova Herren Laudate omnes gentes/Sjung lovsång alla länder Confiemini Domino/Tacka Herren Adoramus te Domine/Med alla änglar Gloria/Denna dag är Kristus född Crucem tuam/Inför ditt kors Miserere mei/Var mig nådig Surrexit/Kristus har uppstått O Lord hear my prayr/herre hör min bön Oculi nostri/Lyft era ögon The Lord is my light/Herren är mitt ljus Ostende nobis/Du är vår framtid Bonum est confidere/det är gott att förtrösta på Herren Veni Sancte Spiritus/Kom Guds egen andedräkt
    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
    • Köp 25 för 48,00 kr/st
  37. Sånger från Taize-Församlingsboken
    Sånger från Taize-Församlingsboken
    Beskrivning
    Övrig information: Denna utgåva med sånger från Taizé är en församlingsbok. Här finns de sånger som tidigare utgivits i Sverige och denna utgåva ersätter de två tidigare utgåvorna Samlingsbok nr 9230 och Samlingsbok 2 nr 9740. Sångerna från Taizé är inte körsånger i traditionell mening, men kören som ju är församlingens övande del kan tillsammans med olika instrument stödja och berika församlingens sång. Svensk bearbetning: Lars Å
    90,00 kr
  38. Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
    Sånger på Helig Mark : till bön, lovprisning och tillbedjan
    Beskrivning
    187 sånger samlade och arrangerade av Peter Sandwall.Många nya sånger från bl.a. Norge, Finland, England och USA.Ex. på sångförfattare: Matt Redman, Tore W Aas, Tomas Boström, Bengt Johansson och Erik Tilling. Även sånger från Hillsong, Taize och Iona.4-stämmiga arrangemang. För solister, körer, orkester, komp. eller organist. Med ackordanalys.
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  39. Sånger rakt upp och ner - Not
    Sånger rakt upp och ner - Not
    Beskrivning
    I "Sånger rakt upp och ner" finner du enkla sånger som kan användas som uppvärmning och uppsjungning, eller som mellanakt när ni övar på något svårare och behöver få tillbaka koncentrationen. I häftet får du text, melodi samt ackord. Under några sånger finns anvisningar och tips på dans och rörelser, medan andra saknar det. Här kan man hitta på eget, eller så förstår man av texten vad man kan ha den till.

    Sångerna i häftet kommer i en sådan ordning att man kan följa den och göra en hel musikstund för en grupp.

    "Som vanligt är det barn och vuxna som jag träffar som inspirerar mej till nya sånger. I barnkören eller i rytmiken behövs ständigt nya sånger, här är mina bidrag!" - Kerstin Andeby

    1. Doobi-doobi-deja 2. Tack och lov att jag finns till 3. Nu går vi in i ringen 4. Jag är en liten fågel 5. Nu ska vi hoppa 6. Låt kärleken komma in 7. Vi bygger broar 8. Nu sjunger fågeln i trädet 9. Du och jag vi dansar över ängarna 10. Kom syster, kom broder 11. Ingen droppe 12. Himlen är blå 13. Du är min kompis 14. Du omger mig på alla sidor 15. Tack 16. Min enda bön till dig

    285,00 kr
  40. Sånger ur Einar Ekbergs Amerikarepertoar : samlade och utgivna för enskilt och offentligt gudstjänst
    Sånger ur Einar Ekbergs Amerikarepertoar : samlade och utgivna för enskilt och offentligt gudstjänst
    Beskrivning
    Einar Ekberg, 1905-1961, var en av 1900-talets främsta andliga sångare i vårt land, älskad av stora åhörarskaror. Han gick bort redan vid 56 års ålder och hade då sjungit in mer än 600 sånger på skiva. En stor del av dessa finns publicerade i denna utgåva. Det var i samband med flytten till Amerika som Einar Ekberg började ge ut en serie häften som kallades Einar Ekbergs Amerikarepertoar. Många av häftena redigerades och arrangerades av Lennart Jernestrand, Ekbergs pianist under många år. Sammanlagt publicerades 13 häften med 178 sånger som så småningom utkom i en samlad utgåva som här föreligger i nyutgåva
    • Köp 3 för 279,00 kr/st
    • Köp 10 för 263,49 kr/st
  41. Sånger ur Kristina från Duvemåla
    Sånger ur Kristina från Duvemåla
    Beskrivning
    Sångerna ur Kristina från Duvemåla med pianoackompanjemang av Ola Eriksson och Per Mårtensson
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
    • Köp 25 för 172,00 kr/st
  42. Sånglekar från bibeln - Not
    Sånglekar från bibeln - Not
    Beskrivning

    Kan man leka Bibelns berättelser? Ja, absolut! Det man hör, kommer man ihåg ett litet tag, men det man gör, fastnar i minnet på ett helt annat sätt. Att på detta sätt få gå in i berättelserna, uppleva situationerna och leva sig in i de olika ”rollerna” ger Bibelns berättelser helt nya dimensioner. Att kanske arbeta med dräkter och viss rekvisita ger historiska insikter. Och samtalen i anslutning till berättelserna kan få nya djup och tankar genom detta sätt att ta till sig Bibelns ”bilder”. Man kan på ett speciellt sätt få känna att Gud är densamme idag! Sånglekarna kan användas i söndagsskola och barnkör, i förskola och skola, i gruppsammanhang och gudstjänst. Och man kan leka dem om och om igen, för alla vill kanske pröva på att vara lejon eller Goljat eller den lame mannen. Melodierna och texterna är väldigt enkla, vilket gör att de är lätta att lära. Lekbeskrivningarna är förhoppningsvis tydliga och lätta att förstå. Det är en fördel om man har hört berättelserna innan, så att man känner igen handlingen. Men man kan också börja med sångleken och sedan visa på att detta faktiskt står i Bibeln. Man kan gärna använda sig av enkla dräkter/tygstycken och rekvisita för att förstärka den speciella situationen och miljön. Kanske kan detta leda till att man fortsätter att arbeta med berättelserna på många olika sätt, t.ex. genom att måla, gestalta i olika material, göra en dockteater, spela pantomim, skriva dikter, trycka på tyg, dansa fritt, göra ett musikcollage, forska och göra en liten utställning…….Fantasin har inga gränser – och den är en gåva från Gud

    65,00 kr
  43. Sånglekar från bibeln 2 - Not
    Sånglekar från bibeln 2 - Not
    Beskrivning

    Häftet innehåller 14 sånger. Det förlorade fåret Adam , Eva och ormen Jesus kallar lärjungar David smörjs till kung Skapelsen Kopparormen Maria, Petrus och Johannes Gideon Fem bröd och två fiskar Symeon och Hanna Jona Intåget i Jerusalem Den brinnande ugnen Bröllopet i Kana Det var bara några månader sen vi gav ut det första häftet med titeln "Sånglekar från Bibeln". Marias små enkla sånger i kombination med kortfattade lekbeskrivningar har redan blivit väldigt populära, och här kommer nu fortsättningen.

    65,00 kr
  44. Sånglekar från bibeln 3 - Not
    Sånglekar från bibeln 3 - Not
    Beskrivning

    Häftet innehåller 14 sånger. Härlighetens berg Jairos dotter Jakob och Esau Jakobs stege Jesu dop Jesus och barnen Sackaios Samuel Tomas Petrus i fängelset Tiberias sjö De tio buden och guldkalven Elia och Baalsprofeterna Två husbyggare Nu är det dags för nummer tre av "Sånglekar från Bibeln". Jag är så glad över att få dela med mig av mitt sätt att arbeta med Bibelberättelserna. Precis som i de två första delarna finns både Gamla och Nya Testamentet representerade här. Bibeln är ju en rik källa att ösa ur när det gäller berättelser av olika slag. Många känslor och sinnesstämningar kommer fram i dem: ilska, glädje, besvikelse, förvåning, kärlek, avundsjuka, tvivel, trosvisshet etc. Att gå in i en roll och känna efter hur just den personen upplevde det hela, är väldigt nyttigt. Ofta kan man känna igen sig. Rekvisita och dräkter är inte nödvändiga, men kan förstärka upplevelsen och göra den mer "verklig". Och barn brukar tycka om att klä ut sig. En dräkt kan göras väldigt enkel: Klipp till en bit tyg, ca. 60x150 cm. Vik tyget dubbelt och klipp ett hål för huvudet mitt på – vips, så har man en dräkt. Enfärgade och randiga tyger är mest "tidstrogna". Vill man, kan man knyta ett band eller smalt rep runt livet. Enkel rekvisita kan man hitta hemma eller tillverka i enkla material – kanske tillsammans med barnen. Min önskan är att det i sånglekarna klart ska framgå att Gud är den samme idag som han var när händelserna utspelade sig. Och att åtminstone någon ska få känna att Gud håller att lita på och att det finns en plats för var och en hos Jesus.

    65,00 kr
  45. Sånglekar från bibeln 4 - Not
    Sånglekar från bibeln 4 - Not
    Beskrivning

    Innehåll: Josef och hans bröder Elia och änkan - brödet Änkans son i Nain Tre stjärntydare Kvinnan med blödningar Elia och änkan - sonen Sakarias och Elisabet Påsken Naaman Jesus går på vattnet Paulus och Silas Lasaros Saul och Ananias Den etiopiske hovmannen

    65,00 kr
  46. Sara, Lasse & gammeleken - Not
    Sara, Lasse & gammeleken - Not
    Beskrivning
    Petra Falk och Pia-Maria Israelsson

    Du får inte va med oss (Petra Falk) En vän (Petra Falk) Kan någon ge mig ett råd (Petra Falk) Lika värdefull (Petra Falk) Sara Lasse och gammeleken – barnmusikal (Petra Falk och Pia-Maria Israelsson) Våga vara (Petra Falk) Vänskapssång (Petra Fal

    40,00 kr
  47. Scenisk kör : 100 övningar - ett pedagogiskt idématerial för ungdoms- och vuxenkör
    Scenisk kör : 100 övningar - ett pedagogiskt idématerial för ungdoms- och vuxenkör
    Beskrivning
    Längtar du efter att få din kör att lägga ifrån sig noterna, ta plats på scenen och fånga publiken med sin totala närvaro? I Scenisk kör presenterar Ing-Marie Janzon ett arbetssätt som utvecklar dina körsångares musikaliska och sceniska uttryck. Hennes metoder blir ett pedagogiskt redskap för ditt arbete med både individen och gruppen. Scenisk kör öppnar vägen till en spännande process som påverkar såväl kör som körledare. Med hjälp av Scenisk kör kan du lyfta din kör till en ny dimension av musikalisk kommunikation. Välj bland hundra övningar med notexempel och illustrationer. Ing-Marie Janzon är sångpedagog och frilansande sångerska. Hon har musiklärar- och kyrkomusikerexamen och är verksam som uppskattad workshopledare, föreläsare och röstcoach. Ing-Marie Janzon har tidigare skrivit boken Körlek (Gehrmans Musikförlag), ett pedagogiskt musikmaterial för den som leder barnkör och nybörjarkör för vuxna.
    225,00 kr
  48. Se hur gudsvinden bär - Not
    Se hur gudsvinden bär - Not
    Beskrivning
    60 sånger och psalmer av Ingmar Johansson Alla helgons dag (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allt levandes grund (Ingmar Johánsson) Alltid på väg (Ingmar Johánsson) Allting kan förvandlas (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Allting är så skönt (Ingmar Johánsson) Andetag (Ingmar Johánsson Ansiktet (som genomlyser vårt) (Ingmar Johánsson) Apokalyps (Ingmar Johánsson) Badar i ljus (Ingmar Johánsson) Bat-Seba (Ingmar Johánsson) Bär mig genom natten (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Den natt när gudamänniskan (Ingmar Johánsson) Djup ropar till djup (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Du som kan (Ingmar Johánsson) Du är en bön (Ingmar Johánsson) Där min ande kan få ro (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson & Håkan Mjörnheim) En kristuslik ikon (Ingmar Johánsson) Eukaristi (Ingmar Johánsson) För mig är Kristus (Ingmar Johánsson) Förlåtelsens ord (Ingmar Johánsson) Genom ett brustet hjärta (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Han som kommer (Ingmar Johánsson) Helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig helig (Sanctus) (Ingmar Johánsson) Helig är den närvaro (Ingmar Johánsson) I offerlammets tecken (Ingmar Johánsson) Ingenting (kan skilja oss) (Ingmar Johánsson) Jag tänker mig Gud (Ingmar Johánsson) Jag vill tro (Ingmar Johánsson) Kaos (är granne med Gud) (Olle Carlsson/Ingmar Johánsson) Kom heliga Ande (Ingmar Johánsson) Kom stillhet kom vila (Ingmar Johánsson) Kysst (Ingmar Johánsson) Källan kärleken och Gud (Ingmar Johánsson) Känns som om Gud hört min bön (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Livet öppnar sig (Ingmar Johánsson) Låt oss stilla oss (Ingmar Johánsson) Marana ta (Ingmar Johánsson) Mysterium (Ingmar Johánsson) Mänska se dig själv (Ingmar Johánsson) När en människa vaknar (Ingmar Johánsson) Om du nu finns (Ingmar Johánsson) Rakt igenom sekler (Ingmar Johánsson) Rymdens katedral (Ingmar Johánsson) Se hur gudsvinden bär (Ingmar Johánsson) Starka strömmar av liv (Ingmar Johánsson) Stilla dig (Ingmar Johánsson Så enkelt är det (Ingmar Johánsson) Till dig (Ingmar Johánsson) Till vem skulle vi gå (Ingmar Johánsson) Tillit (Ingmar Johánsson) Trots allt (Olle Carlsson, I J/Ingmar Johánsson) Utan dig (Ingmar Johánsson) Varje enskilt hjärtas tysta bön (Ingmar Johánsson) Vattnet och vindarnas sådd (Ingmar Johánsson) Vår religion (Ingmar Johánsson) Vårt sår (Ingmar Johánsson) Än en gång (Ingmar Johánsson) Ära vare Gud i djupen (Ingmar Johánsson) Önskar jag kunde fängsla ditt öra (Ingmar Johánsson)
    285,00 kr
  49. Se mig musikal - Not
    Se mig musikal - Not
    Beskrivning
    Äntligen en äkta “tonårsmusikal” med flera teman som känns väldigt aktuella. Musikalen handlar om att: * visa respekt * känna empati * kunna samarbeta * våga visa känslor * bli sedd och se andra.

    Lämplig ålder 13-18 år. Intro
    Dela med sig
    Se mig
    Just jag
    Hård
    Att berömma
    Varför bry sig?
    Hur har vår jord kunnat snurra
    Sången om kärlek
    Happy song Dobidido Se mig 2 Scenen är din Medley

    70,00 kr
  50. Sebastian Stakset - Genom vatten och eld - CD
    Sebastian Stakset - Genom vatten och eld - CD
    Beskrivning
    Andra soloalbumet av Sebastian Stakset med titeln Genom vatten och eld.

    ”Efter att ha besökt en mängd olika SiS hem och fängelser runtom i landet började jag längta efter att ge alla trasiga människor därute ett nytt budskap. Min vision jag fick var att tala kärlek och liv in i hopplösa situationer genom musiken. Att använda pennan och melodierna som ett vapen för att bekämpa delar av den epidemi av hopplöshet som sköljt över hela landet. Musik som bygger upp istället för att riva ner helt enkelt.

    Den musikaliska resan har varit fantastisk. Albumet skrevs med tiden vi spelade in. Inspirationen kom från möten med människorna runt om i landet. “Du är älskad” skrev jag efter att ha träffat en tjej som flyttats runt över 20 ggr sedan hon var ett litet barn av socialen. “Andas under vatten” skrev jag till en gammal vän som kämpar med ett kokain missbruk. “Be för min stad” skrev jag efter jag besökt den beryktade avdelningen Klockbacka på SiS-hemmet Bärby.

    Vi har upplevt en enorm glädje och inspiration under inspelningarna. Kanske musiken kan lyfta den som har fallit? Åtminstone för en stund i alla fall.
    – Sebastian Stakset

    1. Släpp Fångarna Fria
    2. Under (feat. Hope)
    3. Be For Min Stad
    4. Mayday (feat. Källner Elia)
    5. Vet Du Att
    6. Berlinermurar & Eiffeltorn (feat. Sami)
    7. Precis Som Du Är
    8. Andas Under Vatten
    9. Där För Mig
    10. Son Of God (feat. Ludidi Mpho)

    185,00 kr
  51. Sheriff Gospel Sam 1 - DVD
    Sheriff Gospel Sam 1 - DVD
    Beskrivning

    Gospel Sam är sheriffen somvill alla väl och berättar bibelberättelser.

    125,00 kr
  52. Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
    Showtime! : en musikal om kärlek, jämlikhet och respekt (manus - nothäfte)
    Beskrivning
    En discomusikal om kärlek, jämlikhet och respekt för ungdomar i de tidigare tonåren. Kan sättas upp i ett vanligt klassrum. Ca 14 roller + bandet och kören. Antalet roller är flexibelt och kan anpassas efter gruppens förutsättningar. Materialet består av ett häfte som innehåller manus, noter och sångtexter samt en CD. (CD:n köps separat).
    • Köp 3 för 166,50 kr/st
    • Köp 10 för 157,25 kr/st
  53. Silvertoner- Andliga favoriter - CD
    Silvertoner- Andliga favoriter - CD
    Beskrivning
    Under några kalla höstdagar spelades Silvertoner in på SAE:s stora studio i Solna. Några av Sveriges bästa musiker samlades för att tillsammans forma de sånger som de alla sedan sin barndom burit med sig. Resultat blev en skiva som är varm, innerlig och nära, och där de kända melodierna får hitta nya vägar och spelas i ett nytt ljus.
    75,00 kr
  54. Simson och Delila  Jona  - DVD
    Simson och Delila Jona - DVD
    Beskrivning

    Simson och Delila: Det förlovade landet är förtryckt av filisterna och det är bara den mäktige hjälten Simson som vågar göra motstånd. Filisterna utlovar en förmögenhet åt Delila - kvinnan som Simson älskar - för att hon skall förråda Simson. Den förföriska skönheten lyckas avslöja källan till Simsons styrka. Flera år senare återfår Simson sin styrka och söker hämnd på filisterna. Jona: Jona, som nu blivit en gammal man, berättar sin historia. Jona ville inte gå till den stora staden Nineve och predika bättring. Istället för att lyda Gud, gick han ombord på ett skepp som var på väg i motsatt riktning. Jona kastas överbord i en storm och han sjunker ner i havet och slukas upp av en stor fisk, där han tillbringar tre dagar och tre nätter Svenskt tal

    125,00 kr
  55. Sions Toner blå klot
    Sions Toner blå klot
    Beskrivning
    Sångbok utgiven av EFS 1972 års utgåva med tillägg 1981
    50,00 kr
  56. Sions Toner lätt orgelutgåva
    Sions Toner lätt orgelutgåva
    Beskrivning
    Lätt orgelutgåva med sånger ur sions toner.
    50,00 kr
  57. Sju Mariasånger
    Sju Mariasånger
    Beskrivning
    I John L.Bells sånger möter vi Maria, en kvinna vars liv pendlat mellan djupaste tragedi och höjden av glädje. Vi får en levande bild av Jesu moder, en kvinna som är både livfull, ledsen, ängslig och upprymd. En sångcykel där sångerna kan framföras med ensemble eller orgel, i svit eller var och en för sig. För solist, kör, orgel, stråkkvartett, flöjt och trumpet. Sångerna i Sju Mariasånger är översatta till svenska av Leif Nahnfeldt.
    • Köp 3 för 140,25 kr/st
  58. Sju ord - CD
    Sju ord - CD
    Beskrivning
    Alla sånger från körprojektet 7 ord, inspelade med kören Revoice under ledning av Ulf Nomark. Cd:n blir ett bra komplement till körhäftet, och kan köpas in med mängdrabatt. Dessutom finns möjlighet att köpa digitala stämfiler för varje enskild stämma, som ger ytterligare stöd för inlärningen. 7 ord innehåller nio sånger som gensvar till Jesu sista sju ord på korset.Varje sång har sitt eget tema eller budskap, allt ifrån hur vi tar hand om jorden, att ljuset övervinner mörkret till att våga lägga sitt liv i Guds händer. Sångerna varvas med textläsningar för att knyta ihop allt till en helhet. Det finns två varianter: En där texterna knyter an till passionsberättelsen och en som passar att läsa resten av året
    150,00 kr
  59. Sjung en lovsång till Gud - Not
    Sjung en lovsång till Gud - Not
    Beskrivning
    Sättning: SATB Kompositör: Berthier Jacques, Gelineau J Textförfattare: Åberg lars, Samuelsson Ulf Kalendarium: I allmänhet Övrig information: Sånger från taizé Innehåll: Benissez le Seigneur/Sjung en lovsång till Gud Dieu ne peut que donner son amour/Gud vill bära oss ömt i sin hand El Senyor/i min Gud En tout la paix du coeur/I allt en inre frid Grande est ta bonte/Väldig är din nåd Gospodi E/gud du är barmhärtig herr wohin/Vem ja Herre vem skulle vi gå till? In te confido/Jesus Kristusdu är min trygghet Jesus le Christ/Jesus Guds Son Magnificat Nada te turbe/Känn ingen oro Singt dem Herrn/Sjung till Gud en glädjesång Ubi caritas Deus ibi est Veni Lumen (choral)/Kom till oss Ande Une soif emplit notre âme/Gud min själ är fylld Ryskt halleluja Halleluja 12 Halleluja 17 Halleluja 41 Kyrie A Kyrie 7 Kyrie 8 Kyrie 15 Kyrie 17 Mässa: Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ I Kyrie eleison, Christe eleison/Alternativ II Gloria Deo/Lovsången Credo/Trosbekännelsen Sanctus Dominus Deus/Helig Agnus Dei-Dona nobis pacem/O Guds Lamm Benedictus/Se det är han som kommer
    • Köp 3 för 72,25 kr/st
  60. Sjung evangelium 10 - Not
    Sjung evangelium 10 - Not
    Beskrivning
    Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den gode herden (Ur Psaltaren 23, LJ/Jessie S Irvine, arr: Lennart Jernestrand) En dag som ingen känner (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Gud vill ta hand om dej (Lennart Jernestrand) Helig (Ur Uppenbarelseboken/Lennart Jernestrand) Herre vår Herre – Psalm 8 (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Jag nu den pärlan funnit har (Okänd/Folkmelodi från Orsa, arr: Lennart Jernestrand) Jubla du himmel (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Land av ljus (Lennart Jernestrand) Långt bortom rymder vida (Augusta Lönborg/Julius Dahlöf, arr: Lennart Jernestr O giv mig tusen tungors ljud (C Wesley/C G Glaser, sv text: A Widegård, arr: L Jernestrand) Psalm 34 – Smaka och se (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Psalm 8 – Herre vår Herre (Ur Psaltaren 8/Lennart Jernestrand) Smaka och se – Psalm 34 (Ur Psaltaren 34/Lennart Jernestrand) Swing low sweet chariot (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Vårregn (Roland Andersson/Lennart Jernestrand)
    • Köp 3 för 38,24 kr/st
  61. Sjung evangelium 8 - Not
    Sjung evangelium 8 - Not
    Beskrivning
    Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Den blomstertid nu kommer (I Kolmodin/Sv folkmelodi, sättn: Lennart Jernestrand) En resenär (Spiritual, från eng: Sven Björk, sättn: Lennart Jernestrand) Ge mej nåd (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Grip om den hand som stungits (Allan Törnberg, arr: Lennart Jernestrand) Helig (Jesaja 6:3/Lennart Jernestrand) Jag kan icke räkna dem alla (Lina Sandell/Albert Lindström, arr: Lennart Jernestrand) Jesus kär var mig när (Lina Sandell/Okänd, arr: Lennart Jernestrand) Lovsång till Guds ära (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Morgon mellan fjällen (Okänd/K H E Hauer, sv text: B Ehrenborg-Posse, sättn: L Jernestrand) Namnet (Lennart Jernestrand) Närmare Gud till dig (Sarah F Adams/Lennart Jernestrand) O Betlehem du lilla stad (Ph Brooks/Eng folkmelodi, sv text: A Frostenson, sättn: L Jernestrand) O salighet o gåtfullhet – Salighetens gåta (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: L Jernestrand) På Golgata (Robert Harkness, körsättn: Lennart Jernestrand) Salighetens gåta – O salighet, o gåtfullhet (Sven Lidman/Beatrice F Johnson, arr: Lennart Jernestrand) Säg finns det frid (Ewert Amnefors/Lennart Jernestrand) Trygg i min Jesu armar (Fanny Crosby/William H Doane, sv text: Erik Nyström, arr: L Jernestrand)
    • Köp 3 för 38,24 kr/st
  62. Sjung evangelium 9 - Not
    Sjung evangelium 9 - Not
    Beskrivning
    Körsånger arrangerande av Lennart Jernestrand Deep river (Spiritual, arr: Lennart Jernestrand) Glädjesång (Lennart Jernestrand) Han vid min sida går (Thure Bäckman/Einar Ekberg, arr: Lennart Jernestrand) Herre jag kommer inför dej (Lennart Jernestrand) Herre låt ingenting binda de vingar (Lina Sandell/Joël Blomqvist, sättn: Lennart Jernestrand) Jag tror på Gud (W C Martin/C H Gabriel, sv text: Ivar Lindestad, arr: Lennart Jernestrand) Jag ville vara så ren (Okänd, sättn: Lennart Jernestrand) Jesus du har segrat (Lennart Jernestrand) Omkring ditt ord (Anna Ölander/Friedrich Silcher, arr: Lennart Jernestrand) Som hjorten längtar till vattenbäckar (Ps 42:1,6,9,12/Lennart Jernestrand) Stilla din oro (Roland Andersson/Lennart Jernestrand) Trygghet (Okänd/Rysk mel?, arr: Lennart Jernestrand) Vid Jesu fötter (Anders Frostenson/Lennart Jernestrand) Min Fader vakar över mig – Jag tror på Gud (Martin/Gabriel, sv text: I Lindestad, arr: L J)
    • Köp 3 för 38,24 kr/st
  63. Sjung och lek med Sally Säl
    Sjung och lek med Sally Säl
    Beskrivning
    Bok inkl CD. I boken finns en musiksaga, sånger, en minimusikal samt bearbetnings- och utvecklingsförslag - allt med havet som tema. För förskolan och årskurs 1-3.
    300,00 kr
  64. Sjung till Herrens ära : församlingssånger
    Sjung till Herrens ära : församlingssånger
    Beskrivning
    220 lovsånger, psalmer och andliga visor som både "lovsångsmänniskor och psalmsångsmänniskor" kan mötas kring. Förutom lovsånger och moderna psalmer med ett klassiskt innehåll finns här nytt nordiskt material, doppsalmer som inte förutsätter vuxendop, nyöversatta påskpsalmer m.m. Ett ämnesregister underlättar sångvalet.
    • Köp 3 för 63,75 kr/st
  65. Sjunga! Noter & Ackord
    Sjunga! Noter & Ackord
    Beskrivning
    Vår efterfrågade sångbok! Med både noter och ackord fyller vi SJUNGA med 45 stycken låtar från våra nio första skivor i skivserien: ”Jesus är”. Med låtar som Jesus är kung, Det finns bara en, Det bubblar m.fl.
    Lovsjung hemma tillsammans med familjen, på gudstjänsten eller i barngruppen. I SJUNGA finns det sånger som passar alla generationer.

    200,00 kr
  66. Sjungande gung
    Sjungande gung
    Beskrivning
    Sjungande gung innehåller 20 sånger för såväl dans och lek som bön och vila. Några sånger kan också användas vid dop. Tanken är att erbjuda en sångskatt som kan få komma till användning i barn- och föräldragrupper, i barnkören och i hemmet. Det är också sånger att växa med.

    Nothäftet innehåller alla sånger med ackordanalys. På cd:n finns alla sånger insjungna med en variation av barn- och vuxenröster.

    Cd:n är både en hjälp vid unison sång i barngruppen och en fin present att ge till föräldrarna.

    Både nothäftet och cd:n ger tillgång till ett antal singbackfiler

    • Köp 3 för 148,50 kr/st
    • Köp 10 för 140,25 kr/st
  67. Skapande kör
    Skapande kör
    Beskrivning
    Inspiration, redskap och övningar för att iscensätta körmusik.
    225,00 kr
  68. Skapelsen : gudstjänstmusikal
    Skapelsen : gudstjänstmusikal
    Beskrivning
    I gudstjänstmusikalen Skapelsen får köränglar och dramaänglar tillsammans framföra skapelseberättelsen, som ett sätt att sätta fokus på vårt ansvar för miljön.

    Nio sånger ingår, och i vissa kan hela församlingen sjunga med. Hela materialet är ett kopierings-underlag och ger också tillgång till alla texter digitalt. Det underlättar för den som vill skapa en gudstjänstagenda.

    Materialet är lämpligt för åldrarna 6–12 år

    Kopieringsunderlag, klammerhäftad

    300,00 kr
  69. Skapelsen en vattenmålarbok
    Skapelsen en vattenmålarbok
    Beskrivning
    SJUNGA 2 Med både noter och ackord fyller vi SJUNGA med 50 stycken låtar från våra 11 senaste skivor i skivserien: Jesus är från barnskivor. Med låtar som Jesus party, Yaya, m.fl.

    Lovsjung hemma tillsammans med familjen, på gudstjänsten eller i barngruppen. I SJUNGA finns det sånger som passar alla generationer.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  70. Skapelsen, Noas Ark-  DVD
    Skapelsen, Noas Ark- DVD
    Beskrivning
    Skapelsen: I landet Nod, lite öster om Eden, återberättar en gammal man historien om skapelsen av alla växter och djur, och om skapelsen av Eva. Han berättar hur Adam och Eva gör uppror mot Guds befallning. Berättaren påminner om att Första Mosebok handlar om Begynnelsen, och för alla människor i alla tider är detta verkligen början. Noas ark: Våld uppfyller jorden och för att straffa denna ondska låter Gud en översvämning drabba jorden. Bara en man och hans familj skall sparas - den mannen är Noa. Gud befaller Noa att bygga en ark och fylla den med två djur av varje art. Noas tro rättfärdigas när himlens fönster öppnas för ett våldsamt regn. Det regnar i fyrtio dagar. Svenskt tal
    125,00 kr
  71. Skolmysteriet
    Skolmysteriet
    Beskrivning
    Valleby håller på att svämma över av falska sedlar och någon har tagit tusentals kopior i smyg på skolans nya färgkopiator. Kan det finnas ett samband? Johan Ulveson läser den nionde boken i den kritikerrosade deckarserien om LasseMajas Detektivbyrå.
    75,00 kr
  72. Skratt, På gång och lite… - Not
    Skratt, På gång och lite… - Not
    Beskrivning
    Glada sånger, allvarliga sånger, tokiga sånger. 31 sånger av Sofia och Hanna Corneskog från de omtyckta utgåvorna Skratt, På gång och Glädjefnatt, här samlade i en volym. Det är du (Sofia och Hanna Corneskog) Du finns alltid här hos mig (Sofia Corneskog) Du lilla ljus (Hanna Corneskog) Du är dunderbra! (Sofia Corneskog) Du är min far (Sofia Corneskog) Du är OK (Sofia Corneskog) Du är värd vår sång (Sofia och Hanna Corneskog) Därför dansar jag (Hanna Corneskog) Funderingar (Sofia Corneskog/Hanna Corneskog) Gud du är min vän (Sofia Corneskog) Gud han älskar mig (Sofia Corneskog) Gud är stor (Mungu ni mkun) (Hanna Corneskog) Gud är stor större störst (Sofia Corneskog) I feel safe (Sofia Corneskog) I Guds familj (Sofia Corneskog) Ingen annan än Jesus (Hanna Corneskog) Jag går på livets väg (Hanna Corneskog) Jag har en sång (Sofia Corneskog) Jesus du är bäst (Sofia Corneskog) Jesus är min vän (Hanna Corneskog) Mungu ni mkun (Gud är stor) (Hanna Corneskog) Non stop (Hanna Corneskog) På gång (Sofia och Hanna Corneskog) Skratt (Sofia Corneskog) Släpper du loss lite gung (Sofia Corneskog) Snack/Tack till Jesus (Sofia och Hanna Corneskog) Som ett litet frö (Sofia och Hanna Corneskog) Så skönt att vara hos dig (Hanna Corneskog) Tack Jesus för att du finns (Hanna Corneskog) Tja la la (Sofia Corneskog) Vi ska tala om (Sofia Corneskog) Vi vill visa alla (Hanna Corneskog
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  73. Skrik för livet, handledning
    Skrik för livet, handledning
    Beskrivning
    Mässa av Ingemar Olsson - handledning
    75,00 kr
  74. Skurt hos Eva S.i jul och påsk - DVD
    Skurt hos Eva S.i jul och påsk - DVD
    Beskrivning
    Dockan Skurt och Ingamay Hörnberg besöker bildhuggaren Eva Spångberg i hennes hem. Eva Spångberg levandegör med sina skulpturer Bibelns berättelser om jul och påsk. Skurt fångar barnens intresse med sina kluriga frågor och kommentarer Producent Inga-May Hörnberg och Bengt Roslund Speltid 58 minuter Format 4:3 Färg Ja Region Alla
    135,00 kr
  75. Släpp taget - Not
    Släpp taget - Not
    Beskrivning
    En fortsättning och utveckling av Stefans Skölds Upp- och nersjungningar (SKS Musikbok Nr. 1). I den första delen av denna bok får vi hjälp med elementära och grundläggande sångproblem: hållning, avslappning, andningskontroll mm. I den andra delen finns en mängd nya uppsjungningsövningar. Övningarna finns i flera tonarter för dem som behöver hjälp vid pianot och innehåller även sångtekniska kommentarer
    225,00 kr
  76. Sliten bön/Wistrand - Not
    Sliten bön/Wistrand - Not
    Beskrivning
    Nothäftet till lovsångsledaren Andreas Wistrands CD "Sliten bön". Andreas Wistrand kommer från Jönköping men bor sedan några år tillbaka i Kumla. Ända sedan han var i 15-årsåldern har lovsång legat honom varmt om hjärtat. Från att spela trummor och percussion med olika uppsättningar och band, började han 1999 mer aktivt utvecklas som lovsångsledare och har de senaste åren arbetat mycket med eget material. Visionen som har burit och bär honom är längtan efter att få se människor lovsjunga Gud i glädje och med frimodighet. Andreas släpper nu sin första skiva och den heter "Sliten bön" och innehåller texter som reflekterar relationen med Gud, både i med- och motgång. Musikaliskt innehåller den pop/rock à la Lars Winnerbäck och Håkan Hellström och med inslag av country på sina ställen. De allra flesta sångerna har Andreas skrivit text och musik till och de har testats "live" i många sammanhang, bl a under Torpkonferensen där Andreas varit en av lovsångsledarna. På skivan, som är inspelad live, medverkar framför allt de sångare och musiker som Andreas normalt jobbar med, men med mix och mastring har han bl a fått hjälp av Joakim Styrén som bl a "rattat" åt Carola, A-Teens och Uno Svenningsson. 1. Mellan dig och mig 2. En lovsång 3. I bönens rum 4. Du är Gud 5. Jesus, jag älskar dig 6. Ingen som du 7. Bara du är värd 8. Sliten bön 9. Andra sidan 10. Den plats 11. Fridens hav 12. Välkommen till denna plats 13. Tacka Herren för han är god 14. Trygg hos dig 15. Jag längtar hem
    • Köp 3 för 127,50 kr/st
  77. Små låtar för små stråkar : violin
    Små låtar för små stråkar : violin
    Beskrivning
    Övningsstycken för nybörjare på violin. Här tränas lägeväxlingar, vibrato, dubbelgrepp, flageoletter, fingerstråk och olika stråkarter. Särskild tonvikt är lagd på en ergonomiskt anpassad hållning liksom att ge inspiration och övningslust. Kan användas såväl individuellt som i gruppundervisning. (Till boken finns en CD. Beställes separat.)
    225,00 kr
  78. Små sånger om stora ord - Not
    Små sånger om stora ord - Not
    Beskrivning
    Nya sånger för dig som jobbar med kör, solosång, temagudstjänster eller konfirmander. I en tid av fasader och fake news vill Jonas Engström med Små sånger om stora ord tillsammans med Ola Hedén, Christoffer Wallin, kören One Nation och övriga solister/musiker uppmuntra och utmana både sångare och lyssnare till nyfikna och ärliga samtal kring sånger som »Något om Nåden«, »Där förlåtelsen bor« och »Bara kärleken kan vinna«.

    Sångerna är arrangerade för SAT/B-kör men flera av sångerna fungerar även att sjunga solo. Musikaliskt sträcker sångerna sig från den svenska körtraditionen via jazz och balkanmusik till afroamerikansk körtradition. Ibland med en solist och ibland med fullt komp och blåssektion.

    110,00 kr
  79. Smått om stort
    Smått om stort
    Beskrivning
    Sjung tillsammans om smått och stort. Tomas Boström har berättat, målat och skrivit tjugo sånger att leva med och luta sig mot...
    65,00 kr
  80. So Glad - DVD
    So Glad - DVD
    Beskrivning

    Tolv låtar med Gaither med gäster

    75,00 kr
  81. Sofia o Hanna Corneskog - Skratt - CD
    Sofia o Hanna Corneskog - Skratt - CD
    Beskrivning
    Producerad av Jan och Per Nordbring

    Massor av bara musik med bra texter. Visor, pop och läckert afrikanskt gung. Hanna och Sofia sjunger tillsammans med ett härligt gäng barn, uppbackade av skickliga musiker. Allt är producerat av tvillingbröderna Jan och Per Nordbring.

    100,00 kr
  82. Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
    110,00 kr
  83. Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Som det bröd vi delar - agenda - Not
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  84. Som det bröd vi delar - CD
    Som det bröd vi delar - CD
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp.

    Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.

    Som det bröd vi delar består av tre delar: ett körpartitur på 28 sidor, en agenda för kopiering samt en cd-skiva

    150,00 kr
  85. Som det bröd vi delar - kör - Not
    Som det bröd vi delar - kör - Not
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
  86. Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
    Som det bröd vi delar : sånger till mässa med musik från Zimbabwe
    Beskrivning
    Som det bröd vi delar är en afrikansk mässa. Den är tidigare utgiven i Sverige, men sedan länge slutsåld. Flera är ni som bett om en nyutgivning och nu finns den alltså i reviderat nytryck med svenska texter av Mia och Per Madestam. Mässan är skönt rytmisk, med gott sväng och härligt medryckande. Både melodierna och texterna är lättillgängliga och lämpar sig väl för den ”vanliga” kyrkokören. Det låter bra även med enkla medel, exempelvis ett enkelt trumkomp. Vissa partier kan sjungas av en solist. Flera församlingssånger ingår.
    50,00 kr
  87. Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
    Som en diamant : 12 sånger av Sofia och Hanna Corneskog
    Beskrivning
    SOM EN DIAMANT - ny barnskiva av Sofia och Hanna Corneskog! I samma anda som Skratt och På gång presenteras här 12 nya fräscha, ösiga och lugna låtar, alltifrån pop/rock till bossa/folkmusik. Denna skiva har ett språk som utgår från barns sätt att tänka och som handlar om livet; Gud, vänskap, glädje, barns värde, funderingar mm och att Gud finns med genom allt. 1. Vi är barn och vi är här 2. Livet 3. Som en diamant(Fjant/Klant) 4. Jag vill tacka Dig, farJag vill tacka Dig, farJag vill tacka dig, Far 5. Åeeyå 6. Lika som bär 7. Bästa vänner 8. Från söder till norr 9. Vi ber en bön 10. Kom och dansa 11. Du är med mig alla dagar 12. Undringar
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  88. Som ett spännande paket - Not
    Som ett spännande paket - Not
    Beskrivning

    Här är de båda familjerna Ivarson tillbaka med ännu en förträfflig barnmusikal! * Att vara vänner - Vad är en vän? Det är skönt att ha en vän! * Att vara barn - barns rättigheter, om rätten att få säga ifrån Lämplig ålder: 5-12 En helt vanlig dag Jönsson Pelle Päron Säg till...eller ifrån! Du är du Vad är du rädd för? En strimma av ljus Ett ljus för dej Som ett spännande paket Vänner

    70,00 kr
  89. Som ljus från himlen - Not
    Som ljus från himlen - Not
    Beskrivning
    28 sånger av Roberth johansson
    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 801-900 av 1047

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå