View as Tabell Lista

Artiklar 201-291 av 291

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Nalle Puh och Tiger
  Nalle Puh och Tiger
  Beskrivning
  Idag ska Nalle Puh leta honung! Därför har han tagit på sig sin bi-dräkt, så att han ser ut precis som ett bi. I skogen hittar han ett par glasögon, och med dem på nosen upptäcker han ett gigantiskt bi-bo! Tänk så mycket honung det måste finnas där! Men för att våga närma sig boet måste Puh ta hjälp av alla sina vänner. Tillsammans ger de sig iväg, men en efter en börjar vännerna bli rädda. Tänk om jättebin är extra farliga?Format: 260 x 260 mmKartonnage
  85,00 kr
 2. Nalle-Maja är också världens starkaste björn
  Nalle-Maja är också världens starkaste björn
  Beskrivning
  När Bamse är borta dansar skurkarna på bordet! Eller?Kan det vara så att hans dotter Nalle-Maja är minst lika bra på att ställa saker till rätta? Fattas bara annat. Hon blir ju också stark av dunder-honungen! I den här boken gör den lilla åsnan (känd från TV-filmerna) efterlängtad comeback tillsammans med skurkarnas skurk: Reinard Räv!
  75,00 kr
 3. När Jesus gick på jorden
  När Jesus gick på jorden
  Beskrivning
  En samling bibelberättelser för de minsta. Illustrerad med teckningar av Kerstin Frykstrand
  40,00 kr
 4. När prinsessor har kalas
  När prinsessor har kalas
  Beskrivning

  Prinsessan vaknar av att det ringer på dörren. Där står alla hennes gäster, taggade till tänderna för att få vara med om ett riktigt roligt prinsesskalas.

  Men problemet är att Prinsessan totalt har glömt bort kalaset. Nu måste hon genast sätta igång förberedelserna. Det ska bli dans, lekar, smaskig kalasmat, pyssel och trollerikonster! För det ska det vara på prinsesskalas!

  En spännande historia...

  65,00 kr
 5. Nicke Nyfiken och brandkåren
  Nicke Nyfiken och brandkåren
  Beskrivning
  Nicke Nyfiken och hans vän mannen med den gula hatten får följa med och besöka brandstationen.Just den dagen går brandlarmet. Brandmännen kastar sig upp i brandbilen och det gör Nicke också. Han vill förstås hjälpa brandmännen att släcka elden ... Stor, stadig kartongbok med roliga bilder!
  75,00 kr
 6. Nicke Nyfiken på sjukhus
  Nicke Nyfiken på sjukhus
  Beskrivning
  Nicke råkar svälja en pusselbit. Den såg ju precis ut som en karamell! Han får så ont i magen att mannen med den gula hatten ringer till doktorn. ?Bäst att röntga Nicke?, säger doktorn och ordnar en tid till Nicke på sjukhuset. Där blir Nicke både röntgad och opererad. Men det dröjer inte länge förrän han är på benen igen, och då blir det full fart! I sjukhusets lekrum hittar Nicke en skivspelare, som han kan använda som karusell. Och så får han fatt på en rullstol som det går att köra väldigt fort med. Hur bromsar man? Det kan han inte! Det slutar med en väldig smäll! Men allt ordnar upp sig och Nicke får lämna sjukhuset. Pusselbiten får han ta med sig hem i en liten ask.
  65,00 kr
 7. Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
  Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
  Beskrivning
  Nicke Nyfiken är väldigt nyfiken på siffror. Han kan redan räkna sina fingrar och tår. Mannen med den gula hatten berättar att staden där de bor fyller hundra år. Så Nicke lär sig räkna ända till hundra i den här kluriga, stora, fina bilderboken. Lär dig räkna, lägga ihop och sortera tillsammans med Nicke!
  75,00 kr
 8. Nickes godnattbok
  Nickes godnattbok
  Beskrivning
  Nicke är nummer ett - också för de allra minsta! Nickes godnattbok är en söt och stadig pekbok som stimulerar barnen med färg, form och innehåll. Och ger dem en fin godnattstund.Bebisar föds nyfikna! Redan från första stund upptäcker de världen omkring sig och lär sig hela tiden nya saker. Så vem kan vara bättre på att ha med på upptäcktsfärden än Nicke Nyfiken?Nicke Nyfikens babyböcker är skapade för de allra minsta. Det första två åren är den viktiga tid då barnet utvecklas snabbt både fysiskt och mentalt. Så under den här tiden är det perfekt att introducera barnet i böckernas värld!
  35,00 kr
 9. Noa och båten
  Noa och båten
  Beskrivning
  Korta meningar, små ord, små detaljer gör denna bok spännande för barn 2-5 år.
  40,00 kr
 10. Noas Ark
  Noas Ark
  65,00 kr
 11. Oel å faffa
  Oel å faffa
  Beskrivning
  Boken beskriver barnets värld ur farfars perspektiv.Barn och vuxna kan känna igen sig i de typiska situationer som skildras. En bok att läsa tllsammans- barn och vuxna.
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
 12. På jobbet. Byggaren
  På jobbet. Byggaren
  Beskrivning
  Häng med på en vanlig dag på jobbet för byggaren Max! Följ med när Max börjar bygga ett hus han måste göra en ny grund, beställa allt material och se till att huset tål väder och vind! På jobbet är en serie om spännande yrken. Alla böcker i serien har olika huvudpersoner som ställs inför problem att lösa och arbetsdagar som alltid för med sig något nytt.

  50,00 kr
 13. Pappas pojkar
  Pappas pojkar
  Beskrivning
  i>En pappa hade söner två.
  Han älskade dem båda så ...

  Pappas pojkar är inte särskilt lika. Storebror Tom är helt nöjd med att valla kor på pappas gård, men lillebror Ben vill absolut ut i stora världen. Att ha en egen båt verkar spännande -- och så får han genast en massa nya vänner!
  Hur blir det då när pengarna som Ben fått av pappa tar slut? Ska han våga gå hem igen?


  Berättelsen om den förlorade sonen är en av Bibelns mest kända. Här har Melody Carlson och Steve Björkman tagit sig an den på sitt eget oväntade och humoristiska vis. Anna Dunér har översatt till svenska.


  Välkommen på fest i Vilda Västern!

  I samma serie:
  Lammet som sprang bort
  Ville & Nick bygger hus
  30,00 kr
 14. Påskberättelsen
  Påskberättelsen
  Beskrivning
  "När det är påsk, judarnas största högtid, kommer Jesus och hans lärjungar till Jerusalem. Jesus rider på en ungåsna. Vid stadsporten väntar redan en stor folkskara. Människorna är glada över att Jesus kommer till dem. De klär av sig sina ytterkläder, och lägger dem på den smutsiga marken så att Jesus kan rida över dem. Det är också många barn där. Jublande tar de emot Jesus. De vinkar till honom med palmkvistar. Hela staden är i rörelse." Så börjar Anselm Grüns berättelse om påsken då Jesus red in i Jerusalem och ändrade världshistorien. Giuliano Ferris mustiga bilder skänker den rätta stämningen - färgstarka och uttrycksfulla.

  Boken är översatt från tyskan och kommer att följas av en Julberättelse som kommer till hösten 2017. Om författaren Anselm Grün (född 1945) är en mycket produktiv tysk benediktinermunk verksam i klostret i Münsterschwarzach. Han har skrivit ca 300 böcker inom spiritualitet och kristen vägledning, och är också en uppskattad barnboksförfattare. Hans böcker har sålt i över 15 miljoner exemplar på mer än 30 språk.

  • Köp 3 för 99,00 kr/st
  • Köp 10 för 93,50 kr/st
 15. Pelle hjälper en riddare
  Pelle hjälper en riddare
  Beskrivning

  Pelles fantasi skenar och tar honom med till medeltiden. Han måste hjälpa den stackars gamle riddaren Pablo att besegra en drake för att befria prinsessan. Jan Lööfs illustrationer är alldeles unika, detaljrika och otroligt fantasieggande. Nu som Ekorrbok!

  50,00 kr
 16. Pelle Svanslös. Våga vara snäll
  Pelle Svanslös. Våga vara snäll
  Beskrivning
  Härlig nostalgi i ny tappning! 2014 är det 75 år sedan den första boken om Pelle Svanslös kom ut. Lagom till jubileet är Gösta Knutssons älskade katter från Uppsala tillbaka i den nyskrivna bilderboken Våga vara snäll. Återvänd till gamla Uppsala i det nya äventyret där Majas kalas är i fara. Maja Gräddnos fyller år och ska ha kalas. Hennes högsta önskan är att få en strömmingstårta från Biffens Deli, en med många gräddmöss på! Och det tänker Pelle Svanslös ge henne. Men Måns är inte bjuden, och han har en plan för att lägga tassarna på tårtan…

  Åsa och Michael Rönn har baserat sin berättelse på Gösta Knutssons klassiska berättelser om Pelle Svanslös, men de har också i den Knutssonska andan lagt till en del nyheter. Det är lättsamt välskrivet, med humor på olika nivåer för både barn och vuxna att njuta av. Ingrid Flygares illustrationer bygger på Jan Gissbergs klassiska Pellebilder och sätter ny färg på de välkända katterna. Berättelsen präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns, Bill och Bull lyckas stjäla tårtan visar Pelle att den som vågar vara snäll alltid vinner i längden.

  155,00 kr
 17. Peter Pan
  Peter Pan
  Beskrivning
  Det är dags för en helt ny generation att uppleva Peter Pans historier om äventyr, mod och klokhet!

  Introducera dina barn för J. M. Barries tidlösa karaktärer i Peter Pan. Lär känna Peter, Tingeling, Kapten Krok, Wendy och många fler i denna omsorgsfullt bearbetade bok för yngre läsare. Här återges denna klassiker på ett sätt små barn kan förstå och uppskatta, och boken är fylld av vackra illustrationer med massor att titta på.

  Peter Pan har varit en favorit i över hundra år. Skapa nya minnen tillsammans med ditt barn medan ni läser!

  85,00 kr
 18. Pettson tältar
  Pettson tältar
  Beskrivning
  Pettson letar efter något på vinden och Findus hittar ett tält. Pettson förklarar att man brukar sova i ett tält när man vandrar i fjällen, och det vill Findus pröva på. De ska vandra runt sjön och tälta på andra sidan. Men hönsen vill också vara med, och då blir det så att Pettson och Findus får tälta i trädgården. När Gustavsson kommer på morgonen och ser Pettson komma ut ur tältet berättar Pettson en skröna om vad de gjort, så att Gustavsson i alla fall har något att berätta.
  75,00 kr
 19. Pippi ordnar allt
  Pippi ordnar allt
  Beskrivning
  Följ med till Villa Villekulla och se hur Pippi fixar allt. Själv!

  Boken kommer nu i Rabén & Sjögrens Klumpe Dumpe-serie.

  50,00 kr
 20. Pojken som slösade
  Pojken som slösade
  Beskrivning
  Den välkända liknelsen från Bibeln berättas med enkla ord för barn i förskoleåldern. Tredimensionella pop-up bilder och dragflikar ger liv och rörelse åt Susie Pooles härliga teckningar
  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
 21. Polly firar födelsedag
  Polly firar födelsedag
  Beskrivning
  Ekorrböckerna är en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris.
  50,00 kr
 22. Prick-till-prick. Det förlorade fåret
  Prick-till-prick. Det förlorade fåret
  Beskrivning
  Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse!

  Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.

  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
 23. Prick-till-prick. Noas ark
  Prick-till-prick. Noas ark
  Beskrivning
  Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse!

  Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.

  • Köp 3 för 36,00 kr/st
  • Köp 10 för 34,00 kr/st
  • Köp 25 för 32,00 kr/st
  • Köp 50 för 30,00 kr/st
 24. Prinsessan och juvelerna
  Prinsessan och juvelerna
  Beskrivning
  Prinsessan och juvelerna är en sagobok med 12 sidor - 6 uppslag att kika in genom och följa den spännande berättelsen.

  En modig och tuff prinsessa löser gåtan på slottet: var har juvelerna tagit vägen?

  95,00 kr
 25. Prinsessor den lilla Sjöjungfrun och pricken
  Prinsessor den lilla Sjöjungfrun och pricken
  Beskrivning
  Begagnad i bra skick
  50,00 kr
 26. Ronny & Julia tror på tomten
  Ronny & Julia tror på tomten
  Beskrivning
  Den sjätte bilderboken i serien. Finns tomten? Det är en knepig fråga som stöts och blöts mellan Ronny och Julia några dagar före jul. Och svaret är helt avgörande för hur julaftonen ska firas; Julia tror på tomten - det gör inte Ronny.
  50,00 kr
 27. Sagor framåt kvällen
  Sagor framåt kvällen
  Beskrivning

  n dansande ballong, flygundervisning i drakskolan och Ebbas vackra pärlhalsbandär ett par av de sagor ni hittar i boken. Totalt finns 14 korta förtrollande högläsningssagor som hjälper små drömmare att somna sött. Stora härliga illustrationer på alla sidor. Lämplig från 3 år.

  85,00 kr
 28. Sagor från bondgården
  Sagor från bondgården
  Beskrivning
  Följ med och lär känna de fantastiska djuren som bor på Vallmotofta, Kringelboda, Hallonby och Apelkulla gård. Där hittar du en hund som jagar ekorrar, ett sjungande får, en gås som inte kan flyga och till och med en gris som kör traktor. Det finns massor av spännande och roliga sagor att välja mellan.
  85,00 kr
 29. Sagor från skogen
  Sagor från skogen
  Beskrivning
  Det var en gång en förtrollad skog där många små djur levde tillsammans med små skogstomtar och älvor.

  Följ med in i skogen och lyssna på tolv stycken spännande,roliga, sorgliga, läskiga och söta sagor.

  Tjockaste sagoboken innehåller otroligt vackra illustrationer av Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.

  Boken har måtten 21x29 cm och är över 6 cm tjock men är förhållandevis lätt för sin storlek. Då boken är tryckt på vit kraftig kartong och har ett vadderat omslag tål den lite hårdare tag.
  115,00 kr
 30. Sagor om våren
  Sagor om våren
  Beskrivning

  Våren är skarig snö som sakta smälter, påskägg, våryra och nya gummistövlar. Allt detta finns nu samlat i en vacker sagoantologi! Läs välkända och nyskrivna berättelser, dikter och sånger om våren av författare och illustratörer som Britt G. Hallqvist, Ingrid Vang Nyman, Thomas och Jujja Wieslander, Ulf Nilsson, Tord Nygren, Elsa Beskow, Lennart Hellsing, Päivi Unenge, Carin Wirsén, Filippa Widlund, Gunna Grähs, Oscar Wilde och Gunnel Linde.

  85,00 kr
 31. Siffror - Bamse
  Siffror - Bamse
  Beskrivning
  För länge, länge sedan fanns inga siffror. Då använde man fingrarna för att visa ett antal, hur många djur man hade fångat, hur många stenyxor man ägde eller hur gammal man var. Då kom någon på att om man drog några streck var det lättare att komma ihåg hur många det var. Nu hade man uppfunnit de första siffrorna! Att räkna med siffror kallas för matematik. Det är ett språk som fungerar lika bra över hela världen. Men för att lära sig räkna måste man först lära sig siffrorna. Nu ska du få följa med Bamse och hans vänner till siffrornas värld. Vi börjar med ettan! Format: 195 x 210 mm Kartonnage
  50,00 kr
 32. Snövit - En pop-up sagobok
  Snövit - En pop-up sagobok
  Beskrivning
  Beganat i bra skick
  65,00 kr
 33. Solägget
  Solägget
  Beskrivning
  Älvan hittar en dag ett stort, gult klot i mossan. Hon och djuren i skogen grubblar över vad det egentligen är hon hittat, kan det vara ett ägg från självaste solen
  100,00 kr
 34. Spännande Calcutta
  Spännande Calcutta
  Beskrivning
  I denna bok får vi följa med lilla Birgittaoch hennes syskon på spännande äventyr ideras barndoms stad Calcutta.
  Där får barnen uppleva hur otroligt olikafattiga och rika människor kan ha det. Defår trängas på ett överfullt tåg, möta bådebengaliska tigrar och stora elefanter och ävenupptäcka hur kul det kan vara med ett riktigtösregn! Men inte för alla...
  Detta är femte delen i serien om Birgitta Ekmansuppväxt som missionärsdotter i delstatenBilhar i norra Indien. Böckerna bygger heltpå hennes egna upplevelser tillsammans medsina föräldrar och syskon.

  75,00 kr
 35. Spring, Tuff!
  Spring, Tuff!
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna.
  50,00 kr
 36. Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
  Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
  Beskrivning
  Mobbning är en utbredd form av tortyr som många barn får stå ut med om och om igen. Barn klarar inte av att ta itu med den här sortens problem själva.

  Den här boken tar upp vem som mobbar, vad som händer, varför och allra viktigast, vad man kan göra åt mobbning. Barn får lära sig hur man kan skydda sig själv, stå på sig och när man ska be en vuxen om hjälp.

  Tillsammans kan barn och vuxna utrota mobbningen i våra skolor och i vår omgivning.

  55,00 kr
 37. Stora sagoboken : all världens prinsessor
  Stora sagoboken : all världens prinsessor
  Beskrivning
  En rejäl bok med klassiska sagor om prinsessor.

  Möt alla de klassiska sagoprinsessorna från Askungen till Tummelisa i denna magiska bok med myllrande färgrika bilder.

  Formatet är 230 x 290 mm och omslaget är blankt med vadderade pärmar. Boken har mycket fina illustrationer av bland andra Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.
  95,00 kr
 38. Store Max - världens störste detektiv
  Store Max - världens störste detektiv
  Beskrivning
  Store Max är världens störste detektiv. Det vet alla. Kungen av Pooka Pooka också. Det är därför han ringer till honom. "Kom fort", skriker han i luren. "Någon har stulit Jumbo, min dyrbaraste elefant." Store Max far till slottet direkt, med hjälp av sitt paraply. Men fallet verkar ganska knepigt att lösa - och spåren leder rakt in i djungeln... ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
  50,00 kr
 39. Super-Charlie
  Super-Charlie
  Beskrivning
  Super-Charlie är deckarförfattarinnan Camilla Läckbergs debut som barnboksförfattare.
  I en vanlig stad, en vanlig dag föds en alldeles vanlig bebis, Charlie. När han ännu bara är några timmar gammal krockar två stjärnor långt ute i rymden. Stjärnstoft faller ner på jorden och landar på den nyföddes hjässa. I det ögonblicket förvandlas han till Super-Charlie...
  85,00 kr
 40. Systern från havet
  Systern från havet
  Beskrivning
  Sirkka måste resa ensam över havet till några hon inte känner. I det nya landet bor Margareta. Mellan flickorna växer sakta en okuvlig vänskap fram. Ulf Starks berättelse är gripande och symbolladdad. Stina Wirséns akvareller flödar av stämningar och färg. En bilderbok som inte lämnar någon oberörd! Margareta ska få någon att leka med säger hennes föräldrar. Det ska bli en överraskning. I tysthet hoppas Margareta att hon ska få en hund. Å, vad hon längtar! Men istället är det Sirkka som kommer. Föräldrarna har bestämt att Sirkka ska bo hos dem medan kriget i världen pågår. På kvällen ligger Sirkka i Margaretas rum och kramar sin tyghund. Hon luktar på näsduken som doftar mamma och tittar på familjefotot. I skuggan av kriget och de vuxna utvecklas sakta flickornas vänskap, som inte alls är självklar, och därför blir den dyrbaraste. Ursprungligen är berättelsen skriven för teatern. Stina Wirsén har gjort dockorna till den hyllade dockteaterföreställningen på Marionetteatern i Stockholm.
  100,00 kr
 41. Tigers bok - tre berättelser
  Tigers bok - tre berättelser
  Beskrivning
  I den här boken hittar man tre små berättelser om Tiger, många barns favoritfigur i Sjumilaskogen.
  85,00 kr
 42. Tio Guds bud
  Tio Guds bud
  Beskrivning
  Tio Guds bud för barn
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
  • Köp 50 för 18,75 kr/st
  • Köp 100 för 17,50 kr/st
 43. Tisdagskossan
  Tisdagskossan
  Beskrivning
  "Kom nu kossan", säger Vera och puttar kossan i rumpan. Kossan trilskas och spjärnar emot. Men snart står de i hallen. Från den morgonen blir tisdagarna på dagis aldrig mer sig lika. Det börjar på samlingen då har kossan redan hunnit klättra upp i en ribbstol och kan inte komma ner. När det är sångstund blir kossan känslosam och muuar så det skvalar, och fröken måste trösta. När barnen ska rita råkar kossan äta upp Antons teckning. Och efter lunch, ute på gården när ingen ser, tar kossan av sig de gula galonbyxorna och njuter av att vara nakenfis, som kossor brukar. Kossan tränger sig till och med före i kön till rutschkanan - det kittlar ju så skönt i alla fyra magarna. Med stillsam, opretentiös och ändå självklar charm berättar Daniel Edfeldt om Tisdagskossan, en karaktär uppfunnen/upphittad i kapprummet på Emanuels förskola i Östersund.
  75,00 kr
 44. Trolls
  Trolls
  50,00 kr
 45. Turbo och den enarmade banditen
  Turbo och den enarmade banditen
  Beskrivning
  Han heter Bo men kallas för Turbo eftersom han kan springa så snabbt. Det passar bra när man har en lättretad storebror.... Detta är den första boken i en ny serie lättlästa och roliga böcker. 7-9 år.
  50,00 kr
 46. Tvätta händer och borsta tänder
  Tvätta händer och borsta tänder
  Beskrivning
  Syskonen håller på att lära sig om hygien: Att borsta håret och tänderna, att tvätta ansiktet och händerna, att ha rena kläder och att badaDenna bok innehåller:* En rolig och lärorik berättelse om Lukas, Tage, Molly och Ebba.* En guide för vuxna med råd, tips och rekommendationer.
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
  • Köp 100 för 35,00 kr/st
 47. Vad är jag?
  Vad är jag?
  Beskrivning

  En bilderbok av kartong med fyra olika pussel, och med sagor som tema. Barnet lyssnar på versen och gissar vilken saga och vilket föremål det är. Sedan läggs pusslet. I mitten av varje pussel sitter det en speciell bit med struktur som barnet kan känna på. Från 3 år.

  50,00 kr
 48. Vad hittade prinsessan? : och andra frågor
  Vad hittade prinsessan? : och andra frågor
  Beskrivning
  Vad hittade prinsessan?
  Vad såg herdarna?
  Vad gjorde den godhjärtade mannen?

  Enkla frågor och svar för små barn som hjälp att tala om Gud som skapade dem och sände Jesus för att han skulle vara deras vän.
  75,00 kr
 49. Välkommen Pelle Svanslös
  Välkommen Pelle Svanslös
  Beskrivning
  En nyfiken svanslös kattunge hoppar in i en bil, och somnar! Så hamnar bondgårdskatten Pelle i stan och blir familjekatt. Följ med från början och läs den klassiska historien som inledde Gösta Knutssons bana som älskad barnboksförfattare. Berättelsen finns också i samlingsutgåvan Berättelser om Pelle Svanslös.

  Pelle får en ny vän i Maja, och träffar också på Trisse, hans son Biffen, Gullan, Katti och Kaa, och Gammel-Maja. Pelle träffar också på Måns, som inte alls tycker om hans fåniga rosett om halsen och hans brist på svans. Så när han ordnar en välkomstfest för Pelle är det inte för att vara snäll. Han har helt andra planer. Elaka planer…

  Välkommen Pelle Svanslös baseras på Gösta Knutssons klassiska berättelser och Jan Gissbergs välbekanta Pelle Svanslös-illustrationer. Berättelsen präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns gör sitt bästa för att mobba Pelle Svanslös, visar Pelle att den som är snäll alltid vinner i längden.

  Berättelsen ingår även i samlingsutgåvan Berättelser om Pelle Svanslös.

  65,00 kr
 50. Vänner är guld värda! Nalle Puh
  Vänner är guld värda! Nalle Puh
  Beskrivning
  Begagnad
  50,00 kr
 51. Vår bebis
  Vår bebis
  Beskrivning
  När beskedet kommer att ett syskon är på väg är det många frågor som dyker upp i barnens huvud. Var finns bebisen nu? När kan jag leka med den? Den kan inte prata och bajsar på sig hela tiden, kommer jag att tycka om den? Hur får bebisen plats i mammas mage?Med levande teckningar, informativa luckor och roliga detaljer, förklarar boken Vår bebis vad alla små barn undrar över. Kärleksfulla texter hjälper storasyster och storebror att förstå innebörden av att bli stor över en natt. En bok som kommer att bli en favorit i många hem. Boken ingår i serien "Vadå, hur då, varför" och är en illustrerad faktabok för barn från 2 år.
  75,00 kr
 52. Vargen kommer!
  Vargen kommer!
  Beskrivning
  Vargen kommer! är en modern saga baserad på den klassiska berättelsen om pojken som skrek ''Vargen kommer!''. I Tony Ross version är vargen en elegant figur som klär sig i frack när han ska gå bort för att äta middag, och pojken, som heter Harry, en liten kille som skriker ''Vargen kommer!'' så fort han ska göra någonting tråkigt. Vargen kommer! ingår i serien ''Ekorrböckerna'', en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris!
  50,00 kr
 53. Vi måste rädda julen!
  Vi måste rädda julen!
  Beskrivning
  Det är den första dagen i Sams favoritmånad, julmånaden december. Det är äntligen dags för myset, glittret, hemligheterna, bakandet och pyntandet. På morgonsamlingen plockar läraren Ammi fram den magiska almanackan. Hon berättar att de varje dag fram till jul ska turas om att dra varsin lapp med dagens datum. Den som får julafton måste vakta lappen extra noga. När Esme frågar varför, skrattar Ammi och säger att annars blir det ingen jul.

  Sam blir helt kall inombords och när julafton sedan råkar lossna ur almanackan och hamna i tvättmaskinen, då är det kört på riktigt. Men så berättar Sam för Esme vad som hänt, trots att de egentligen inte känner varandra. Och Esme bestämmer att de tillsammans ska göra allt som krävs för att rädda julen.

  Vi måste rädda julen är ett fartfyllt och roligt äventyr med målet att rädda julafton. Det julpysslas i raketfart, äts kristyr och slemmig sill, och tomtekläderna bärs förstås på daglig basis allt för att kompensera den jul som kan ha gått förlorad. Boken är uppdelad i korta, fyrfärgsillustrerade kapitel (plus ett extra bonusavsnitt) som kan läsas varje dag fram till jul, med avslutning på juldagen. Det är mysigt, lite sorgligt, spännande och stämningsfullt. Igenkänningsfaktorn är hög både för små och stora.

  125,00 kr
 54. Ville och Nick bygger hus
  Ville och Nick bygger hus
  Beskrivning
  Var sitt hus ska två kompisar bygga. Ville tänker göra allting rätt, men Nick vill helst att det ska gå lätt ... En festlig rimversion av Jesu kända liknelse i samma serie som den kritikerrosade Lammet som sprang bort och även här är det den kända barnboksförfattarinnan Anna Dunér som står för den svenska texten.Sagt om Lammet som sprang bort:Liknelsen om fåret som sprang bort och herden som letade tills han hittade det igen ligger till grund för denna underbara bilderbok. Berättelsen är skriven på rim med fyra rader på varje uppslag. Detta är en text som man kan göra mycket av om man läser den med inlevelse. De hundra fåren, med sina unika ansiktsuttryck, har fått namn från A till Ö. Ögonfröjd saknas när herden räknar in dem. Genast ger han sig ut i mörkret för att leta. Den lömska räven lurar i skuggorna, men herden och hans lykta lyser i mörkret och utstrålar den fullkomliga tryggheten, och till sist får räven traska bort utan kvällsmat. Akvareller med härliga färger och tunna konturer i svart flödar ut över hela uppslagen. Boken avslutas med liknelsen citerad från Bibeln. Detta är en bilderbokspärla att läsa om och om igen där både text och bilder är suveräna.Solveig Lidén, Bibliotekstjänst
  35,00 kr
 55. Visst får du vara blyg
  Visst får du vara blyg
  Beskrivning
  Vissa barn är naturligt utåtriktade medan andra har svårare att ta för sig i sociala sammanhang. Övergången från blyghet till trygghet och självförtroende kan vara långsam och frustrerande – men det finns tekniker som kan underlätta processen.

  Låt den här boken guida dig och ditt barn genom detta, stundtals, komplicerade tillstånd. Med sina användbara tips för att få ditt barn att öppna upp sig, och påminnelser om att vårda de vackra och kreativa egenskaper han eller hon besitter, kommer den här boken att hjälpa dig att inse att man visst får vara blyg!

  • Köp 3 för 49,50 kr/st
  • Köp 10 för 46,75 kr/st
  • Köp 25 för 44,00 kr/st
  • Köp 50 för 41,26 kr/st
  • Köp 100 för 38,50 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 201-291 av 291

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå