View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 448

per sida
Fallande ordning
 1. Hjälp ditt barn med multiplikation
  Hjälp ditt barn med multiplikation
  Beskrivning
  Av samme författare som till Hjälp ditt barn med matte.

  En rolig och, minst sagt, annorlunda bok; en nybörjarguide till multiplikation. Fullpackad med tips, tricks och aktiviteter som gör det lättare och roligare att förstå sig på multiplikation.

  En bok som barn och förälder kan arbeta med tillsammans i. Boken är fylld med färgglada och roliga illustrationer som man kan ha som utgångspunkt när man tränar tabellerna. OBS! Omslagets kloka uggla fungerar som ett facit och ger dig alltid rätt svar om du är osäker på någon uträkning. Snurra fram de siffror du vill multiplicera; svaret visas på ugglans bröst.
  75,00 kr
 2. Hurra, för pappa Åberg!
  Hurra, för pappa Åberg!
  Beskrivning
  Nu är det bara en dag kvar till pappas födelsedag. Alfons har stora bekymmer. Han vill så gärna ge bort ett riktigt fint paket ...
  50,00 kr
 3. Inbrott i skolan
  Inbrott i skolan
  Beskrivning
  Det har varit tjuvar i skolan! Datorerna är borta och nu hittar inte Edvin sin matte-remsa heller. Kan tjuvarna ha tagit den också? 
  Helena Bross omåttligt populära serie "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien.
  50,00 kr
 4. Jag kan läsa själv! Leksakslådan
  Jag kan läsa själv! Leksakslådan
  Beskrivning

  LÄTT ATT LÄSA - MED STOR STIL!

  De roliga, korta berättelserna har stor, tydlig text och är lätta att läsa. Efter varje saga finns de svåraste orden en gång till. De härliga illustrationerna i färg gör läsningen ännu roligare!

  65,00 kr
 5. Jamen Benny
  Jamen Benny
  Beskrivning
  Favoriten Benny äntligen i Klumpe Dumpe! Nu har Benny fått en bror. Han ville det. Och då fick han det. Hela dagarna suger lillebror på sin napp. Benny får inte smaka, han är redan trött på lillebror. Benny vill hellre ha nappen.
  50,00 kr
 6. Jasmin och den lilla apan
  Jasmin och den lilla apan
  Beskrivning
  Jasmin och den lilla apan
  Format 195x250mm,
  48 sidor
  kartonnage
  utg: 2006
  Ref. no: 9300-106
  isbn: 9171307133
  75,00 kr
 7. Jesus är uppstånden
  Jesus är uppstånden
  Beskrivning
  Berättelsen om när Jesus uppstod och mötet med lärjungarna
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
 8. Jesus förvandlar vatten till vin
  Jesus förvandlar vatten till vin
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
 9. Jesus i Getsemane
  Jesus i Getsemane
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
  • Köp 25 för 20,00 kr/st
 10. Jesus möter folket
  Jesus möter folket
  Beskrivning
  Här finns många timmars roligt arbete med att hitta detaljer i berättelser från Nya Testamentet
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 11. Johannabarnet
  Johannabarnet
  Beskrivning
  Johannabarnet är fött. Samtidigt, på himlen över höghuset, tänds en stjärna. Alla blir så glada och gubbarna på macken och tanten i affären skyndar dit. En dag går Johannabarnet ut i världen. Hon köper korv, minst tio stycken, och dom andra, dom som är hungriga, dom får också... Debuterande Victoria Hammar har skrivit en poetisk text och Joanna Rubin Dranger har gjort underbara bilder.
  75,00 kr
 12. Jona
  Jona
  Beskrivning
  Korta bibelberättelser.
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
 13. Jordens tuffaste djur
  Jordens tuffaste djur
  Beskrivning

  Underhållande och lättläst om djur som lever på jordens mest extrema platser. Det finns insekter som fryser till is på vintern och tinar upp när det blir sommar. Det finns maskar som lever hela livet i nästan kokande vatten. Det finns till och med djur som kan överleva i rymden! Möt jordens tuffaste djur i en häftig faktabok av författaren och journalisten Jens Hansegård, rikt illustrerad av Anders Nyberg.

  50,00 kr
 14. Josef drömtydaren
  Josef drömtydaren
  Beskrivning
  Berättelsen om Josef - drömtydaren
  • Köp 3 för 22,50 kr/st
  • Köp 10 för 21,25 kr/st
 15. Josef och hans bröder
  Josef och hans bröder
  Beskrivning
  Bok med berättelsen om Josef med målade bilder.
  20,00 kr
 16. Jul jul jul
  Jul jul jul
  Beskrivning
  Kära traditioner, skrock, dikter, pyssel och kuriosa kring julen!
  En stämningsfull presentbok att ge bort, till en vän eller till dig själv. Känn pepparkaksdoften från köket, samla familjen kring julkrubban, minns Lucias historia, nynna på julmusiken och njut av antika bokmärken som illustrerar alla uppslag.
  75,00 kr
 17. Kalabaliken i Betlehem
  Kalabaliken i Betlehem
  Beskrivning
  Julberättelsen med text och målade bilder.
  75,00 kr
 18. Kalle Ankas Pocket 384
  Kalle Ankas Pocket 384
  Beskrivning
  Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Kalle Ankas Pocket är ofta en inkörsport till bokens värld för barn. Här kan de på ett lätt, enkelt och roligt sätt komma in i bokvärlden. Format: 125x188 mm
  39,00 kr
 19. Kapten Kroks skatt
  Kapten Kroks skatt
  Beskrivning
  I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna
  50,00 kr
 20. Klara Tulpan sex år
  Klara Tulpan sex år
  Beskrivning
  Klara Tulpan ska fylla sex år. Det gör man bara en enda gång, och fastän hon kommer att fortsätta vara sex år yngre än sin storasyster ser hon mycket fram emot sin födelsedag. Kalas ska hon ha förstås -- ett stort kalas som inte får plats hemma. Och nu ska hon kanske äntligen få ett småsyskon! Och en katt! Det är mycket som måste hinnas med innan man börjar skolan
  • Köp 3 för 42,50 kr/st
 21. Kogänget
  Kogänget
  50,00 kr
 22. Kringel
  Kringel
  Beskrivning
  En ljuvlig morgon i maj föddes fem små taxvalpar. En av dem var Kringel. Kringel växte och växte och växte, och när han var fullvuxen hade han blivit den längsta taxen i hela världen. För en tax är det fint att vara lång och Kringel vann en massa priser och beundrades av alla utom Fiffi, och det var just henne som Kringel ville gifta sig med... Kringel är en amerikansk bilderboksklassiker som kom ut i USA för första gången 1944 och i Sverige 1971. Kringel ingår i serien ''Ekorrböckerna'', en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris!
  50,00 kr
 23. Lär dig plus
  Lär dig plus
  Beskrivning
  Många barn tycker det är svårt att lära sig matte i början. Den här boken gör det lite lättare och mycket roligare att lära sig plus.Dra i fliken för rätt svar!I serien finns även:* Lär dig minus* Multiplikationstabellen
  65,00 kr
 24. Låt barnen komma
  Låt barnen komma
  Beskrivning
  Den här boken är ett hjälpmedel vi kan ha när barnen ska förberedas för nattvarden.
  20,00 kr
 25. Lätta lekar
  Lätta lekar
  Beskrivning
  För den som har problem att komma på roliga aktiviteter för barnen är detta en perfekt idébok! Här finns 95 enkla och opretentiösa tips på lekar utan större materialkrav som passar både inomhus och utomhus. De olika lekarna sätter både små och storas fantasi, räkne- och läskunskaper, koordination och tävlingsnerver på prov. Lekarna är indelade efter olika platser och tillfällen som kan uppmana till lek: på gården och i trädgården på stadspromenad i skog och mark regniga dagar väntans tider bilfärder på restaurang när barnen är sjuka
  75,00 kr
 26. Lekstund med Noa
  Lekstund med Noa
  Beskrivning
  Noa, hans stora ark och alla djuren.

  Plocka bort de löstagbara bitarna för att se vad Noa och hans familj gör.

  • Köp 3 för 58,50 kr/st
  • Köp 10 för 55,25 kr/st
 27. Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  Lilla barnkammarboken : grodor, prinsar och prinsessor
  Beskrivning

  Här hittar du de mest omtyckta prins- och prinsessagorna som "Törnrosa", "Lilla sjöjungfrun", "Prinsessan på ärten" och "Askungen". Alla rikt illustrerade av våra främsta tecknare. Med boken följer en skiva där etablerade artister och skådespelare läser några av sagorna från boken.


  Lilla barnkammarboken - ny serie i mindre format och omfång, men med samma höga kvalitet som de älskade Barnkammarböckerna. Hittills har utkommt: "Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor" och "Julsånger".


  Sagor på cd-skivan
  1. Askungen - Niklas Hjulström
  2. Snövit - Vanna Rosenberg
  3: Lilla sjöjungfrun - Helge Skoog
  4. Prinsessan på ärten - Vanna Rosenberg
  5. Törnrosa - Niklas Hjulström
  6. Grodkungen - Helge Skoog
  7. Rapunsel - Vanna Rosenberg

  135,00 kr
 28. Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
  Lilla barnkammarboken. Sånger för hela kroppen, inkl DVD
  Beskrivning
  Lilla barnkammarboken: Sånger för hela kroppen, inklusive dvd. 

  Här hittar du de mest omtyckta visorna presenterade med enkla rörelsebeskrivningar. Älskade klassiker varvas med förskolefavoriter som "Hjulen på bussen", "Krokodilen i bilen", "Tingeling tåget far" och många fler - alla rikt illustrerade av våra främsta illustratörer. Klappa händer, vicka på rumpan och gapa med armarna som en haj! Skaka loss och sjung med hela kroppen! Lekande lätt, ta hjälp av den medföljande dvd:n.
  I serien "Lilla Barnkammarboken" finns också:"Godnattvisor", "Rim och ramsor för händer, fötter och kropp", "Sju små sagor", "Julsånger" och "Grodor, prinsar och prinsessor".

  Innehåll på dvd-skivan:
  1. Krokodilen i bilen
  2. Hjulen på bussen
  3. Vipp-på-rumpan-affärn
  4. Jag har en gammal faster
  5. Fem små apor
  6. Min lilla kråksång
  7. En kulen natt
  8. Hajarna
  9. I ett hus vid skogen slut
  10. Tio små indianer
  11. Tingelinge, tåget far
  12. Honki-tonki

  175,00 kr
 29. Lilla Björns stora tröja
  Lilla Björns stora tröja
  Beskrivning
  En morgon när Stora Björn tar på sig sin bästa tröja i hela världen har den blivit för liten. Lilla Björn tycker att den blir alldeles lagom åt honom istället. Men Stora Björn vill egentligen inte alls lämna den ifrån sig ... En berättelse om avundsjuka med favorittröjan tryckt i mjukt material på varje uppslag. Och med ett lyckligt slut!
  • Köp 3 för 45,00 kr/st
  • Köp 10 för 42,50 kr/st
  • Köp 25 för 40,00 kr/st
  • Köp 50 för 37,50 kr/st
 30. Lilla jag går på skattjakt
  Lilla jag går på skattjakt
  Beskrivning
  Lilla jags mamma har läst i Bibeln om att man ska samla skatter i himlen. När Lilla jag får höra det beger hon sig ut på skattjakt. På vägen möter hon en liten fisk, en farbror, några barn och kyrkovaktmästaren. Men några skatter hittar hon inte... eller hur är det egentligen? Vad är himmelska skatter för något?
  120,00 kr
 31. Lilla jag går till Gud
  Lilla jag går till Gud
  Beskrivning
  Lilla jag går till Gud handlar om Lilla jag som har något som hon vill be Gud om. Nämligen en jätteviktig sak. På vägen dit möter hon flera vänner: Mannen med herdestaven, en liten pojke, en hund, ett stort och mäktigt lejon, men också ett odjur. Hon går och går, men kommer hon att få det som hon ville be om?

  Den här underbart illustrerade boken delar ett djupt budskap, samtidigt som den är underhållande, rolig och förtrollande härlig. Många barn kommer att be om att få läsa den här boken om och om igen. Med sig får de då också att Gud alltid finns med oss, att han hjälper och leder oss och att ibland kan vi själva vara svaret på vår bön.

  120,00 kr
 32. Lilla räkneskolan
  Lilla räkneskolan
  Beskrivning
  Tänk att man faktiskt kan räkna allting! Blommor och pinnar i naturen, timmar och minuter på klockan och tänder i munnen. Häng med Malla och hennes lillebror Otto när de provar att skriva siffror, räkna sitt lördagsgodis, leka affär, baka, mäta och väga. Hur långt är egentligen ett halvår? Hur mycket är dubbelt så mycket? Och hur funkar plus och minus? Mamma, pappa och farmor visar med enkla och roliga lekar hur det här med siffror egentligen funkar.

  Lilla skolan är en omtyckt bokserie som nu kommer i en uppdaterad version med helt nya illustrationer. Här kan alla barn på ett roligt sätt förbereda sig för den riktiga skolan. Boken innehåller massor av tips på lekar, pyssel och aktiviteter där man på ett naturligt och kul sätt upptäcker siffror och räkning i vardagen.

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
 33. Lillan & Tiss letar chokladträd
  Lillan & Tiss letar chokladträd
  Beskrivning
  "Lillan & Tiss letar chokladträd" är första boken i en bilderboksserie om hur Lillan & Tiss åker jorden runt och tar reda på fakta om saker som de i vanliga fall köper i mataffären eller tar fram ur köksskåpet men aldrig har sett "på riktigt". Så först ut är choklad. Ja, varför är choklad brun egentligen? Följ med Lillian & Tiss på en spännande och sprallig resa i kakaodjungeln, där de får lära sig hur kakao blir choklad och hur choklad får sin bruna färg. När du läst färdigt kan du göra egen indiandrickchoklad eller baka en smarrig chokladkaka med Lillan & Tiss egna recept. "Jag som skrivit boken heter Anna-Sofia Winroth. Till vardags jobbar jag med att göra choklad. På mina jobbresor har jag sett hur undervisning och kundkap skapar positiv förändring. Förhoppningsvis kan sagan om Lillan & Tiss inspirera läsaren, barn som vuxna, till att välja ekologisk och etisk choklad. Och naturligtvis andra sjysta råvaror..."

  75,00 kr
 34. Lisa hos tandläkaren
  Lisa hos tandläkaren
  Beskrivning
  Lisa har tandvärk. Pappa följer henne till tandläkaren, och det är faktiskt inte så farligt att laga ett hål. Fast när det blir pappas tur att sätta sig i tandläkarstolen, blir han alldels vit i ansiktet¿ Två böcker med typisk Magnus Carlsson -humor. Den tecknade serien om Lisa visades senast i SVT julen ¿99.
  50,00 kr
 35. Lova att jag får
  Lova att jag får
  Beskrivning
  Fjärde boken om Tilda!Klassresan närmar sig och Tilda har ingen som helst lust att följa med. Och så måste hon sälja salamikorv - DJURKÖTT!- hon som älskar djur och dessutom är vegetarian.Men om hon får den där valpen, världens sötaste, då kommer allt bli toppen. Tills det visar sig att den söta valpen kissar överallt och till och med tuggar i sig hennes nya festskor.Lika fnissigt, tr
  65,00 kr
 36. Mamma Mu läser
  Mamma Mu läser
  Beskrivning

  Kråkan pekade på Mamma Mu.
  Hmm vad gjorde DU i natt om jag får fråga??? Jag såg nog att du kom hem i BILEN!!!
  Mamma Mu tog sin bok i famnen och blundade.
  Jag var på blibluteket. Jag läste, sa hon längtansfullt.
  Kor kan inte läsa böcker. Kor SKA inte läsa böcker! Kor ska vara hemma!! Krax!
  Kråkan sjönk ihop på marken.
  Varför kan inte du göra lite vanliga saker, cykla och klättra i träd...

  75,00 kr
 37. Matteus går på marknaden
  Matteus går på marknaden
  Beskrivning
  Matteus går vilse i en liten stad.Han träffar några andra barn och börjar leka. Till slut har han tappat bort sina kusiner som han följer med.
  15,00 kr
 38. Max bil
  Max bil
  Beskrivning
  Max har en bil men så kommer Lisa och vill ha bilen. Och då blir det förstås en massa bråk och tårar. Som tur är kommer mamma kommer och räddar situationen och Lisa får en egen bil att leka med.Boken utkom första gången 1981 och kommer nu i bit- och sugvänlig kartong som tål riktigt många läsningar. Barbro Lindgrens text och Eva Erikssons bilder är uttrycksfulla och i perfekt samstämmighet.
  50,00 kr
 39. Maximus dåliga dag
  Maximus dåliga dag
  Beskrivning

  Idag är en dag när allt går fel. Kommer Maximus att klara sig igenom?

  30,00 kr
 40. Maximus och salladstjuvarna
  Maximus och salladstjuvarna
  Beskrivning

  Maximus trädgårdsland är det finaste av alla. Vem skulle våga stjäla hans sallad?

  24,99 kr
 41. Maximus tittar på teve
  Maximus tittar på teve
  Beskrivning

  Maximus är helt fast i TV.tittanden och hans vänner försöker hjälpa honom.

  30,00 kr
 42. Min första Bibel
  Min första Bibel
  Beskrivning
  Bibelberättelser skrivna för små barn. Korta texter med härliga bilder. När en liten figur dyker upp får du förslag på en aktivitet att göra tillsammans. En Bibel med roliga hål, spänne och handtag för nyfikna fingrar. Passar utmärkt som gåva vid dop eller barnvälsignelse.
  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
  • Köp 25 för 80,00 kr/st
  • Köp 50 för 75,00 kr/st
 43. Min morfar och isbjörnarna
  Min morfar och isbjörnarna
  Beskrivning
  Lurvs morfar tycker så mycket om isbjörnar att han helst vill vara en själv. Men när Lurv och morfar äntligen får chansen att träffa riktiga isbjörnar går det inte riktigt som de tänkt sig.Lurv och hans familj bor på zoo. Hans pappa är en blodtörstig tiger, hans mamma en noshörning som bakar lerkakor, hans syster en steppande giraff och hans två bröder är apor som kan göra konster. Lurv själv tjänar sina fickpengar genom att spela isbjörn. På kvällarna tar hela familjen av sig sina kostymer. Eller nästan varje kväll i alla fall.Lurvs morfar är så förtjust i att vara isbjörn att han helst skulle vilja vara en på riktigt. Men när han och Lurv vinner en kryssning till Arktis, blir det inte riktigt som de tänkt sig. Vem är den mystiska flickan med spetsiga öron? Och kan renar verkligen flyga? Vad är det för bjällror som hörs hela tiden? Och hur går det när de två deltids-isbjörnarna möter riktiga isbjörnar? Måste Lurv och hans morfar äta rå fisk resten av livet? Böckerna i serien Knäppa familjen är lättlästa, spännande och fulla av skruvad humor.
  50,00 kr
 44. Min räknarbok
  Min räknarbok
  Beskrivning
  Nyutgåva av Min räknarbok! "Texten är skriven nästan i versform vilket gör att den blir rolig både att läsa och lyssna till. Bilderna är enkla men ändå fyllda av detaljer som lockar till att räkna hur många man kan hitta av samma sak. Boken är tänkt för de lite större barnen, men är även rolig för de mindre mycket tack vare de härliga bilderna." (Nya Norrland)
  75,00 kr
 45. Min sagoskatt med klassiska sagor
  Min sagoskatt med klassiska sagor
  Beskrivning
  Min sagoskatt med klassiska sagor är en vacker utgåva med våra mest älskade klassiker! Vad är mysigare än att sjunka ner i soffan med en riktigt bra sagobok? Här illustreras några välkända sagor med vackra bilder, fulla av fina detaljer. Det är dags för en ny generation att upptäcka dessa spännande sagor!

  Boken innehåller sagorna: Askungen, Mästerkatten i stövlar, Guldlock och de tre björnarna, Den fula ankungen, Tummelitens äventyr, Snövit och de sju dvärgarna, Aladdin och hans underbara lampa, Jack och bönstjälken, Rödluvan och vargen Pinocchio.

  115,00 kr
 46. Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
  Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
  Beskrivning

  Klappa, klappa händerna små!
  Tussa, tussa hundarna!
  Räven han går på isen.
  Ta inte bort,
  ta inte bort
  mammas egen gullegris!

  Kom med in i böckernas fantastiska värld. Öppna dörren till ordens, ramsornas och sagornas skattkammare. Lek, läs och titta tillsammans.

  1997 var det 50 år sedan Min skattkammare kom ut för första gången. Min skattkammare blev en av Sveriges mest spridda och lästa bokserier. 1983 gjordes den om under namnet Min nya skattkammare. Nu firar vi 50-årsjubileet med att ge dagens barn deras egen min skattkammare.

  Min skattkammare innehåller ett urval av det bästa som skrivits och illustrerats för barn genom åren. En kulturskatt som blandar muntlig tradition, klassiska bilderboksfigurer och nyaste nytt i barnlitteraturen. Med rim och ramsor, bilder, sånger och lekar slår min skattkammare broar mellan generationerna.

  Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är en vacker och slösande rik bok full av rim och ramsor att läsa med de minsta barnen en skattkammare fylld av ordglädje och bildrikedom. Här finns pip- och killramsor, finger- och tåramsor, vaggvisor och rörelselekar, nonsensrim, sånger och korta sagor. Allt i ett nytt och fräscht urval och med många nya illustrationer av bl a Marit Törnqvist, Anna-Clara Tidholm, Pija Lindenbaum, Anna Höglund, Jan Lööf, Jockum Nordström, Charlotte Ramel och Eva Eriksson.

  Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är den första delen i en serie om fem delar.


  Marianne von Baumgarten-Lindberg, Ingela Davidson har stått för urvalet. Ingela Davidson är barnbokhandlare på Junibacken i Stockholm. Marianne von Baumgarten-Lindberg startade Barnens Bokklubb, Sveriges största barnbokklubb. Hon var under många år chefredaktör på Vi Föräldrar och är för närvarande huvudsekreterare i statens bokutredning.
  115,00 kr
 47. Min skattkammare 2 : Det var en gång
  Min skattkammare 2 : Det var en gång
  Beskrivning

  Öppna dörren till sagornas skattkammare och följ med in i berättelsernas fantastiska värld. Läs, titta och fängslas tillsammans med barnen.

   

  IMin skattkammare 2. Det var en gång finns ett urval av de bästa och mest älskade sagorna och bilderboksberättelserna, både det gamla som har älskats av generationer, och det nya och moderna. Här samsas klassiker som H. C. Andersens Den fula ankungen...

  125,00 kr
 48. Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
  Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
  Beskrivning

  I den fjärde delen av den helt omarbetade serien, Min Skattkammare, presenteras den grekiska och nordiska mytologin på ett nytt och spännande sätt. Sonja Hulth har bearbetat de gamla myterna så att de blir tillgängliga även för barn i förskoleåldern. Lite längre berättelser varvas med historier i serieformat. Våra mest uppskattade barnbokskonstnärer medverkar till att levandegöra gudarna...

  150,00 kr
 49. Min skattkammare : de fyra årstiderna
  Min skattkammare : de fyra årstiderna
  Beskrivning

  Den femte delen av Min Skattkammare handlar om de fyra årstiderna. Här berättas om både natur och kultur, vardag och fest under året. Boken börjar på nyårsdagen och avslutas med nyårsaftonen. Mer faktabetonade bidrag varvas med skönlitterära texter, främst älskade barnboksklassiker men även nyskrivet material. Boken är en verklig kulturskatt att ösa ur för alla som bor i vårt land.

  Björn Bergenholtz berättar i ord och bild om naturens skiftningar under vår, sommar, vinter och höst och om hur de vilda djuren lever under de olika årstiderna. Ulf Palmenfelt och Mats Wänblad skriver om våra traditioner förr och nu, både kyrkliga som fastan, påsken, pingsten, allhelgonahelgen, advent, samt mer världsliga som alla hjärtans dag, mors dag, midsommar, suströmmingspremiären, FN-dagen, halloween, fars dag och Mårten gås.

  Helt nyskrivna skönlitterära bidrag av bland andra Pernilla Stalfelt, Eva Lindström och Lennart Hellsing samsas med gamla barnboksfavoriter som Mumintrollen, Ture Sventon och Lilla Anna med flera.

  För det nyillustrerade bildmaterialet står några av Sveriges främsta illustratörer: Anna Bengtsson, Björn Bergenholtz, Eva Eriksson, Gunna Grähs, Anna Höglund, Eva Lindström, Charlotte Ramel, Pernilla Stalfelt och Marit Törnqvist.

  135,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 448

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå