View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 505

per sida
Fallande ordning
  1. Den ängsliga sparven
    Den ängsliga sparven
    Beskrivning
    Det var en gång en ängslig sparv. Han var bekymrad över hur han skulle få mat och lära sig flyga.Så en dag kom han på något som förvandlade hela hans liv. Berjättelsen finns återgiven på arton olika språk
    15,00 kr
  2. Den brinnande borgen
    Den brinnande borgen
    Beskrivning
    Kan alvflickan rädda sin vän?Många faror hotar alverna i deras gröna rike. Därför finns alvdrottningens tappra riddare, som alltid är redo att kämpa mot de mörka krafterna.Ett flygande odjur för bort alvflickan Viol. Hennes vän Nejlika ger sig av för att rädda henne. Men kan hon hitta monstrets gömställe? Och hur ska hon bära sig åt om hon kommer dit?Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  3. Den fjärde vise mannen
    Den fjärde vise mannen
    Beskrivning
    Legenden om den fjärde vise mannen - Artaban - som också såg stjärnan och gav sig ut för att leta.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
    • Köp 50 för 18,75 kr/st
    • Köp 100 för 17,50 kr/st
  4. Den förhäxade ön
    Den förhäxade ön
    Beskrivning
    Långt bort bakom mörka berg och djupa skogar ligger alvernas rike. På en klippa som reser sig över den gröna slätten ligger alvdrottningens slott.
    På slottsgården breder en stor ek ut sina grenar och i skuggan av trädet brukar drottningen hålla hov. Hon lyssnar på alla som har något att berätta, skipar rättvisa och hjälper dem som behöver det.
    Men många faror hotar alverna och utanför deras land finns skuggornas rike där mörka krafter styr. Alvdrottningens riddare skyddar riket från dessa faror.

    När några fiskare försvinner under mystiska omständigheter skickar alvdrottningen en riddare och hans väpnare för att undersöka vad som kan ha hänt.
    För att lyckas måste de bekämpa fruktansvärda eldkrigare och gigantiska sjöormar. Men kan de rädda fiskarna från den förhäxade ön?
    60,00 kr
  5. Den försvunna hästen
    Den försvunna hästen
    Beskrivning
    Plötsligt sätter sig Myggan upp med ett ryck. Det är så oväntat att Aron blir rädd.
    - Vad är det? viskar han från sin plats i höet.
    - Jag vet inte riktigt, viskar Myggan tillbaka. Jag tyckte att jag hörde något.

    Försiktigt kryper hon mot höloftets öppning för att kika ut. Aron suckar. Det enda han vill är att få sova. Men plötsligt hör han också ljudet, ett svagt brummande som närmar sig. Han ålar snabbt bort till Myggan. Det är så mörkt det kan bli en augustinatt, men på avstånd syns ljuset från två strålkastare.
    - Det är en bil, säger Myggan. Den måste vara på väg hit för vägen tar slut här.
    - Tänk om det är tjuvarna. Vi måste gömma oss, väser Aron. Skynda dig!
    50,00 kr
  6. Den förtrollade skogen
    Den förtrollade skogen
    Beskrivning
    När Zoe hälsar på hos sin gammelfaster på sommarlovet hamnar hon i enhörningarnas magiska värld. Snart upptäcker Zoe att deras ö är i stor fara. Den onda sagoponnyn Nattvinge har stulit alla trollformler och Kung Enhörning har tagits till fånga. Kan Zoe och hennes nya vän, enhörningen Astra, rädda ön innan det är för sent?

    Den förtrollade skogen är första boken i serien Den magiska enhörningsön. Böckerna behöver inte läsas i ordning

    65,00 kr
  7. Den grå kastrullen
    Den grå kastrullen
    Beskrivning
    Följ med på det första av kastrullens många spännande äventyr, så får du veta hur allting började en gång för länge sedan i en mörk kartong.
    50,00 kr
  8. Den inofficiella Bibeln för Minecrafters : Berättelser från bibeln block för block
    Den inofficiella Bibeln för Minecrafters : Berättelser från bibeln block för block
    Beskrivning
    Berättelser från Bibeln block för block

    En del undrar kanske om man verkligen får presentera Bibelns budskap med hjälp av ett databaserat äventyrsspel? Vi vänder gärna på den frågan: Vad passar bättre än ett databaserat äventyrsspel för att presentera Bibelns hisnande äventyr?

    I Minecraft får spelaren utforska, interagera och använda sina mest kreativa sidor. Spelets struktur tillåter spelarna att skapa sina egna världar utifrån de spelregler som finns. Precis på samma sätt som Bibeln beskriver hur Gud skapade vår värld och sedan gav oss våra kreativa förmågor att skapa vidare och förvalta. En minecrafter påverkar handlingen i spelet, är en aktiv del av det som utspelar sig. Liksom Bibeln genom sina berättelser lär oss hur vi människor kan påverka handlingen i våra egna och andras liv.

    Libris arbetar ständigt med att göra Bibeln tillgänglig för så många som möjligt. Det vi har lärt oss under åren är att Bibelns berättelser behöver beskrivas med tydlighet, enkelhet och gärna med hjälp av pedagogiska redskap som barnen känner igen.

    Varje generation är unik på sitt eget sätt med sina upplevelser av världen. Och precis på samma sätt som världen hela tiden förändras, behöver våra viktigaste historier förändras i sin presentation.

    Varning! Kan även uppskattas av vissa vuxna. Särskilt de med humorn i behåll.

    Författarna Garrett Romines och Christopher Miko är båda grundskolelärare som använder Minecraft, LEGO och Robotics som framgångsrika redskap i sitt pedagogiska arbete. Den svenska översättaren Royne Mercurio, skapare av Herre Gud & Co, har förädlat enkelheten och humorn i språket vilket gör läsandet lätt och roligt

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
    • Köp 50 för 56,25 kr/st
  9. Den magiska kappan
    Den magiska kappan
    Beskrivning

    På sin 11-årsdag får Livia den finaste röda kappa hon kan tänka sig. Att den är begagnad syns knappt. Men vem kan ha ägt kappan före henne? Tanken släpper inte taget. Mystiskt spännande, tät och suggestiv barnroman i bästa Maria Gripe- stil av kritikerrosade Katarina Genar.
    År 2011 tilldelades hon Hans Petersons stipendium för sin bok "Pensionat Vidablicks gåta". Läs också hennes debutbok "En hemlig vän".

    85,00 kr
  10. Den stora baktävlingen
    Den stora baktävlingen
    Beskrivning
    Den hemska drottning Gräslig har lagt en förbannelse över kung Munter som gör att han långsamt förvandlas till en padda. Det finns ett botemedel, men det krävs sex ovanliga ingredienser som de tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes måste hitta.Jakten på ingrediens nummer två tar dem till Bageri Sockertopp där den årliga baktävlingen just ska gå av stapeln. Första pris är den åtråvärda ingrediensen, så tjejerna måste verkligen vinna! Men det är inte så lätt när drottning Gräslig tar till fula knep för att sabotera för demSerien om tre kompisar som reser till

    Det hemliga kungariket, har snabbt blivit mycket omtyckt i hemlandet England och dess popularitet har spridit sig över hela världen.

    65,00 kr
  11. Den stora festen
    Den stora festen
    Beskrivning
    Följ med till en undervattensvärld full av äventyr! Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon gillar äventyr!Elektra längtar till nyårsfesten! Då ska havets drottning väljas och krönas. Elektra drömmer om att det ska bli hon. Men när det blir trassel bland festdekorationerna hamnar hon i onåd. Nu har hon förstört sina chanser att bli nyårsdrottning!
    50,00 kr
  12. Den vita hjorten
    Den vita hjorten
    Beskrivning
    Farorna som hotar alverna i deras gröna rike är många. Men alvdrottningens tappra riddare är alltid redo att kämpa mot de mörka krafterna.En vit hjort visar sig för riddare Björn och han kan inte kan låta bli att följa efter det gåtfulla djuret. Hjorten för honom genom skogen, till en plats som tycks vara förhäxad ...Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  13. Det giftiga odjuret
    Det giftiga odjuret
    Beskrivning
    Många faror hotar alverna i deras gröna rike. Därför finns alvdrottningens tappra riddare, som alltid är redo att kämpa mot de mörka krafterna.En fruktansvärd ödla angriper alverna. Riddare Valnöt ger sig ut på jakt efter den på egen hand för att visa sitt mod. Men kan han besegra odjuret utan hjälp?Böckerna i serien Alvdrottningens riddare är lättlästa äventyr med korta kapitel, stor text och massor av färgillustrationer.
    60,00 kr
  14. Det susar i säven
    Det susar i säven
    Beskrivning
    Ny, fin presentutgåva i fyrfärg av klassikern för både barn och vuxna. (Boken utkom första gången redan 1908!) Läsaren möter den poetiska Mullvaden, den kloka Vattenråttan, den barska Grävlingen - och inte minst om den skrytsamma Herr Padda. Underbara illustrationer av E. H. Shepard.
    125,00 kr
  15. Det unga lejonet
    Det unga lejonet
    Beskrivning
    Lejonets mamma säger till lejonet att hans barndom är förbi. Från och med nu får du klara dig själv. Det kan vara farligt....
    40,00 kr
  16. diabolo och jakten på dubbelgångaren
    diabolo och jakten på dubbelgångaren
    Beskrivning
    Ricky och hennes vänner är inbjudna till stuteriet Hohenhausen igen. De ser fram emot ett par härliga dagar med sina hästar och kompisen Gwendolyn. Idyllen blir en mardröm när det visar sig att en hästplågare härjar i trakten.

    50,00 kr
  17. Diamantmysteriet
    Diamantmysteriet
    Beskrivning
    Någon stjäl diamanter av guldhandlare Muhammed Karat. Är det den torrt fnysande guldsmeden Ture Modig, som egentligen skulle ägt hela butiken? Eller möjligen Lollo Smith, den nyanställde frisksportaren med smak för livets goda? För det kan väl inte vara Siv Leander, trogen medarbetare, nu i penningknipa? Polisen i den lilla staden Valleby har kört fast, och kontaktar LasseMajas detektivbyrå.
    65,00 kr
  18. Diana diamantälvan
    Diana diamantälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju ädelstensälvor!

    Diana diamantälvan kan inte hjälpa älvorna att flyga utan sin magiska sten. En tindrande stjärna i älvlandet gör Kristins och Rebecka nyfikna och snart får de vara med om ett äventyr de aldrig glömmer

    I varje bok i serien finns en ädelsten gömd. Kristin och Rebecka måste hitta alla sju om älvorna ska få tillbaka sina magiska förmågor.
    50,00 kr
  19. Dina discoälvan
    Dina discoälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  20. Dinosauriemysteriet & Bibeln
    Dinosauriemysteriet & Bibeln
    Beskrivning
    En gång i tiden levde dinosaurier på jorden - både riktigt små och väldigt stora. Idag finns det många gåtor kvar att lösa kring dessa märkliga djur.Hur såg de egentligen ut? Varför dog de ut? Har någon nu levande sett en dinosaurie i livet? Och hur passar dinosaurierna ihop med Bibeln?Både för barn och vuxna!
    75,00 kr
  21. Dinosaurium
    Dinosaurium
    150,00 kr
  22. Disa, dimälvan
    Disa, dimälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Disa, dimälvan, har kommit bort i dimman och kan inte hitta tillbaka utan sin magiska fjäder. Dimman tätnar och snart har även Rebecka och Kristin gått vilse. Vilken tur att Disa har ett trollspö med magiskt älvglitter!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  23. Disney prinsessor. En prinsessas dröm
    Disney prinsessor. En prinsessas dröm
    Beskrivning
    Den här boken passar perfekt för barn som precis har knäckt läskoden. Sidorna är fulla av fina illustrationer och sagan berättas med korta, lätta meningar som barnen själva kan läsa. Läs sagan om Askungen som bor med sin elaka styvmor och hennes två döttrar. Varje dag jobbar och sliter Askungen i det lilla hushållet, men en dag blir de allihop bjudna till bal på slottet...
    65,00 kr
  24. Djuren flyttar in
    Djuren flyttar in
    Beskrivning

    Idag är det full fart i grannhuset. Överallt finns där djur! Men är det inte något konstigt med några av dem? Och var håller tigern hus, egentligen?
    Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I hennes nya serie "Tiger Andersson" får syskonen Levi och Lo lära känna många olika djur - alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor. "Djuren flyttar in" är den första delen i serien.

    65,00 kr
  25. Dora delfinälvan
    Dora delfinälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    40,00 kr
  26. Du klarar det, Misa
    Du klarar det, Misa
    Beskrivning
    "Amorn!" ropar jag när jag kommer hem från skolan. Men den här dagen är det ingen som svarar. Amorn, min storasyster, har åkt till Bangkok. Hon ska tjäna mycket pengar, säger pappa. Jag får sova ensam på vår madrass och tänker att snart har vi kanske råd med en tv. Utan Amorn blir allt annorlunda: jag måste sluta skolan och arbeta med mamma på fälten i stället. Och när Amorn kommer hem blir det ändå inte som förr. Hon ligger bara på sin madrass. Det är då mamma säger det: "Misa, visst vill du gå i skolan?" Det vill jag ju. Och då förklarar mamma att i så fall måste jag flytta långt, långt bort. Ensam. Mamma vill inte att pappa ska skicka mig till Bangkok -- men hur ska jag klara det här? Du klarar det, Misa handlar om livet för en flicka i Thailand på 2000-talet. Carolina Lundgren, som skrivit boken om henne, är journalist och förlagsredaktör. Hennes första bok, Kompisprovet, kom ut på Libris 2005.
    35,00 kr
  27. Duktigt, Sune!
    Duktigt, Sune!
    Beskrivning
    Föga anade Sören och Anders att det fanns ett så stort behov av att veta hur en ung tjejtjusare betedde sig när de kom ut med den första Suneboken för 20 år sedan. I dag har böckerna om Sune sålt i över 1,5 miljoner exemplar enbart i Sverige och översatts till bland annat tyska, spanska, finska, danska och isländska. Sune har blivit såväl film som julkalender. Dessutom fyller den evige elva-åringen hela tjugo år i år! Lagom till födelsedagskalaset den 18:e september relanserar vi de 17 första Sune-böckerna. Lotta Kühlhorn har formgivit de nya läckra omslagen och gjort ny, luftigare inlagelayout. Lovisa Lesse har ritat om alla bilder så att de ursprungliga motiven- med all sin humor och charm - finns kvar men med en renare känsla. Kort sagt - en högst älskad 11-åring kliver in i 2000-talet med bibehållen charm men uppdaterad formgivning. Sune 2.1 är här!
    65,00 kr
  28. Duvan och Messias
    Duvan och Messias
    Beskrivning
    Legenden om en duva som sörjde för att hon aldrig fick se det lilla Jesusbarnet och hur det kom sig att duvan blev symbolen för den helige Ande.
    15,00 kr
  29. Ella glitterälvan
    Ella glitterälvan
    Beskrivning
    Ella glitterälvan flyger till Kristins granne för att se till så att lille Jimmys kalas blir lyckat. Men hon har inte räknat med allt elände en svartalf kan ställa till med!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  30. Ella och utflykten
    Ella och utflykten
    Beskrivning

    När klassen ska åka till Skansen tar de tunnelbanan. Fröken hojtar och försöker hålla ihop alla. Ella träffar en flicka som har en fisk som simmar omkring i en plastpåse. Hon märker inte att klassen stiger av. Hur ska hon nu komma till Skansen?

    Färgillustrationer av Matilda Salmén.

    50,00 kr
  31. Elsa kalasälvan
    Elsa kalasälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!Prinsessälvornas försvunna diadem orsakar problem både i älvornas och människornas värld. Nu ska Gyllene slottet ordna en stor tebjudning, men inget går som det ska. Rebecka och Kristin måste hitta Elsa kalasälvans diadem innan bjudningen slutar i katastrof.
    50,00 kr
  32. En drake till pappa
    En drake till pappa
    Beskrivning
    Läxor är ju sällan roliga - men de brukar i alla fall inte vara livsfarliga. Fast när man går på kung Arturs riddarskola i Camelot, ja då kan vad som helst hända ... Stackars Harold får till exempel i uppgift att döda en drake och ta med den till skolan. Men hur ska det gå till? Drakar är ju farliga! Och inte blir det lättare att göra läxan när Harold råkar få veta att hans familj har en välbevarad hemlighet ...
    50,00 kr
  33. En ettas dagbok
    En ettas dagbok
    Beskrivning
    Mimmi skriver dagbok om hemligheter och viktiga saker. När hon ska börja ettan berättar Roberta för henne hur det går till i skolan: där finns en liten arg vaktmästare som kammar sig med kniv och man måste äta lever varje dag... Vi får följa Mimmis liv med mamma Elin som är servitris på restaurang Gyllene Svanen och pappa Oskar som är brevbärare och med kompisen Roberta Karlsson om är nio år och som nästan pratar engelska
    50,00 kr
  34. En förtrollad värld
    En förtrollad värld
    Beskrivning
    Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon är ständigt på jakt efter nya äventyr. Hon vill mycket hellre utforska det spännande havet istället för att plaska med de andra sjöjungfrubarnen i den trygga lagunen där de bor. Men ute på djupet lurar många faror ... Linda Chapmans böcker är översatta till många språk och har sålt i mer än 1,3 miljoner exemplar bara i England.
    50,00 kr
  35. En himla historia : kungar, drottningar och kalabalik
    En himla historia : kungar, drottningar och kalabalik
    Beskrivning
    Hedda och Dilvin blir kvar efter klassens besök på Livrustkammaren. När museet stänger och mörkret sänker sig börjar konstiga saker hända. Barnen får stifta bekantskap med Gustav II Adolfs spöke och tvingas ge sig ut på en tidsresa genom Sverige för att utföra olika uppdrag. De måste hindra drottning Kristina från att abdikera, hitta mordvapnet som Gustav III dödades med och en massa andra grejer. Om de misslyckas med något av de nio uppdragen får de aldrig komma hem igen. "En himla historia" är en äventyrsberättelse och en faktabok i ett. Varje kapitel avslutas med en färgstark och rolig faktaruta för den som vill veta mer.
    75,00 kr
  36. En knut till slut
    En knut till slut
    Beskrivning

    Axel och mamma provar skor i affären. Ett par är extra fina.
    Men de har skosnören och Axel är inte så bra på att knyta. Skosnörena är som ormar. De bara slingrar och trasslar.
    "En knut till slut" är den sjätte fristående delen i serien "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  37. En omväg till ditt hjärta
    En omväg till ditt hjärta
    Beskrivning

    Rosa har just gjort slut med Anton och åker och hälsar på sin pappa på Gotland. Och där börjar hon fundera på om hon kanske ändå inte är kär i Ville.? Ville är kvar i stan och funderar på om han kanske ändå inte är kär i Leila.? Det här är den sjunde boken om Rosa, somgår igenom alla de där viktiga sakerna som man upplever när man är tolv.

    65,00 kr
  38. En rejäl ryggsäck
    En rejäl ryggsäck
    Beskrivning
    Det är första dagen i skolan och Edvins föräldrar har inte hunnit köpa någon ny ryggsäck till Edvin. I stället får han ta en som pappa har fått från sitt jobb. En jättestor ryggsäck med jättemånga fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin!
    Den andra fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.
    50,00 kr
  39. Ensamma i borgen
    Ensamma i borgen
    Beskrivning
    Riddare, äventyr, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. Spännande läsning med fartfyllda och tuffa illustrationer om de tre kompisarna Egon, Fiona och Urban som går i ”Riddarskolan”.

    Ikväll ska alla vuxna iväg på fest till byn. Inga barn får följa med. Orättvist och tråkigt tycker Fiona!

    Men kvällen i borgen blir allt annat än händelsefattig, för så snart de vuxna gett sig av närmar sig två svarta skuggor, som har siktet inställt på skattkammaren … Tur att Egon, Fiona och Urban alltid är beredda! Och med en bra plan och sanslösa upptåg klarar de som vanligt situationen galant.Ensamma i borgen är den elfte helt fristående boken i serien "Riddarskolan". Läs också: Den hemska draken, Det magiska svärdet, Världens bästa riddare, Den vilda galoppen, Liten är bäst!, Hemska Harald, Fest i borgen!, Jättarna anfaller, En egen drake och Urban går vilse samt faktaböckerna Slaget om borgen och Hur Rodrick blev riddare.

    75,00 kr
  40. Ensamma i stan
    Ensamma i stan
    Beskrivning
    Ensamma i stan är den tjugoandra helt fristående boken i Helena Bross omåttligt populära serie om kompisarna i "Klass 1b". Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Den här gången får deras lärare Peter fullt upp när hela klassen ska åka till stan och gå på museum …

    Klass 1b är på utflykt. De ska på museum och se en utställning om dinosaurier. Alla tycker att det ska bli jättekul! För att komma till museet behöver de åka både buss och tunnelbana. Nu måste alla hålla ihop och gå på led!

    Det är så spännande att vara i stan. Vicke och Lova går sist i ledet. De går förbi flera affärer och tittar i fönstren. Vilka roliga saker … De stannar till en stund. Plötsligt är de andra borta! Varken Peter, eller klassen syns till. Vad ska de göra? Som tur är har Lova en lapp med Peters telefonnummer och det jobbar en jättesnäll tjej i affären …

    Läs fler böcker om "Klass 1b": Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål, Allra bästa kompisen, Inbrott i skolan, Hej, hello!, Fira med fest och Spela kula.

    75,00 kr
  41. Eva & Adam. Bästa ovänner
    Eva & Adam. Bästa ovänner
    Beskrivning
    Det är kul om fler är kära, tycker Eva & Adam. Kan bästisarna passa ihop? Tredje boken i en serie om hur det är att vara ung och kär idag, även känd från teve och bio.Boken ingår i bokrean 2003.
    40,00 kr
  42. Eva & Adam. Inte som en dans
    Eva & Adam. Inte som en dans
    Beskrivning
    Evas bästa kompis Annika träffar äntligen en kille. Men det vänder upp och ner på allt för Eva och Adam. En buggtävling håller på att förstöra precis allting, och det mesta känns väldigt komplicerat för Eva, Adam och deras kompisar.Åttonde boken om Eva och Adam.
    50,00 kr
  43. Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Eva & Adam. Jul, jul, pinsamma jul
    Beskrivning
    Adam vill inte följa med sina föräldrar till Polen över julen. Det är ju egentligen inte så tråkigt när han är där, men en jul utan Eva - hur ska det gå till? Evas familj ska åka till Storlien och fira jul och efter mycket tjat lyckas Eva och Adam få igenom att Adam ska följa med dem istället. Jättekul! Fast... det är ju inte alldeles enkelt att fira jul med en annan familj. Och Evas familj kan både vara ganska frispråkig och allmänt rörig - det är inte mycket man får ha i fred...
    65,00 kr
  44. Fallet med de små fegisarna
    Fallet med de små fegisarna
    Beskrivning
    Slugis, Knubben, Smalis och lillebror Tjalle är privatdeckare. Det står så på skylten på kojan. Där står det också: "Inga tjejer." Men det hindrar inte Maggan och hennes tjejkompisar att flytta in!
    En spännande och lättläst bok om deckarklubben Hemliga Ögat. I samma serie finns också titlarna Vem stal blåbärspajen? och Vem stal min katt?.
    50,00 kr
  45. Farligt möte
    Farligt möte
    Beskrivning
    Vinden viner utanför ladan och det prasslar i höet så fort någon av dem rör sig. Leo sover redan och Aron känner hur hans ögon håller på att falla ihop. Kroppen är tung av trötthet. Det har varit en lång dag.

    Men precis när han är på väg att somna rycker han till.
    Hörde ni? viskar han.
    Vad då? mumlar Henke sömnigt.
    Jag hörde röster, svarar Aron.
    Du bara inbillar dig, säger Henke. Sov nu.
    I nästa ögonblick sätter han sig upp med ett ryck.
    Jag hörde det också, viskar han.
    50,00 kr
  46. Felicia flöjtälvan
    Felicia flöjtälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  47. Ficktjuvar i centrum
    Ficktjuvar i centrum
    Beskrivning

    Det snattas plånböcker i i centrum utan att offren märker nåt. Vilka är de fingerfärdiga tjuvarna och hur gör de? Kevin och Dina tänker ta redan på det, för de gillar att spana på allt som verkar mystiskt ...
    Dags för kompisarnas andra fall i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helen Bross.

    50,00 kr
  48. Fiffiga kroppen och finurliga knoppen - saga och fakta om kropp och rörelse
    Fiffiga kroppen och finurliga knoppen - saga och fakta om kropp och rörelse
    Beskrivning
    Bästisarna Saga och Samir bygger en hinderbana åt den trötta hunden Lars-Laban, men upptäcker att de vill testa banan själva. Här samsas fiktion och lätta fakta om kroppen i en bok om hur kul och bra det är att röra på sig. Boken är ett samarbete med den icke vinstdrivande organisationen Generation Pep, vars initiativtagare är kronprinssessparet Viktoria och Daniel. Förutom berättelsen om Saga och Samir ingår en faktadel om vad som händer i kroppen när vi rör på oss. Det här är en inspirationsbok som passar perfekt för den som älskar högläsning med många bilder och för den som vill veta mer om hur kroppen fungerar när vi rör på oss. Boken har i den här utgåvan utökats och innehåller även en faktadel om kost. Boken är framtagen tillsammans med Generation Pep – en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är initiativtagare till Generation Pep. Bakom initiativet står även ledande företag, stiftelser och ideella organisationer.

    Läs också kapitelböckerna:

    Sagasagor: studsmatta, simskola och en borttappad Tigertass Sagasagor: syskonsjuka, kämpaglöd och en envis framtand: Sagasagor: bananbus, finskor och en superjobbig superhjälte

    Sagasagor finns även som tv-serie, nominerad till Kristallen 2019.

    50,00 kr
  49. Fjäderklubben på klassresa
    Fjäderklubben på klassresa
    Beskrivning
    Att åka på klassresa till havet, det tycker de fyra tjejerna i fjäderklubben är underbart. Men pygméerna, killarnas klubb, skall naturligtvis med också. Och de får för sig att de ska reta Fjäderklubben med barnsliga påhitt.Fast de där konstiga skratten ute på korridoren på natten, de kom inte från killarna. Kan det vara sant, det som folk på ön säger, att en strandrövare går igen? Det måste ju undersökas, för ingen är väl rädd för spöken!
    65,00 kr
  50. Flamma den orangea älvan
    Flamma den orangea älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Flamma, den orangea älvan, är instängd och kommer inte ut. Kan en mjuk fjäder verkligen hjälpa Rebecka och Kristin att hitta henne?


    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  51. Flinga, snöälvan
    Flinga, snöälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Vad är det som händer? Plötsligt börjar det snöa mitt i sommaren! Det är Kung Bore som har stulit väderälvornas magiska fjädrar och ställt till med oreda i Älvlandet. Nu behöver älvorna hjälp av Rebecka och Kristin!

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  52. Födelsedagslekar
    Födelsedagslekar
    Beskrivning
    Fixa bästa festen! Läsaren får tips på hur man gör roliga inbjudningskort, smaskiga menyer, festliga inredningstips och annorlunda partylekar. Här finns idéer som passar alla smaker. En lättsam och rolig inspirationsbok i färg för killar och tjejer från åtta år och uppåt.
    65,00 kr
  53. Födelsedagsmysteriet
    Födelsedagsmysteriet
    Beskrivning

    Tre sockerbagare tävlar om att baka den godaste tårtan till Muhammed Karat på hans femtioårskalas. Men några av dem beter sig rätt underligt. Särskilt en ... När ljuset slocknar och en diamant samtidigt försvinner, inser Lasse och Maja att det är dags för ett nytt fall - det tjugoförsta!
    Efter 10 år, 20 kluriga titlar och 2 miljoner sålda böcker vet nästintill varje barn i Sverige vilka Lasse och Maja är. Men så är också böckerna om dessa deckarkompisar spännande, roliga och finurliga!

    65,00 kr
  54. Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
    Beskrivning
    Från det vi föds är vi nyfikna på världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första nyfikenboken är en rolig och fullmatad bok med massor av spännande fakta och skojiga bilder. Barnen aktiveras med roliga övningar - titta-hitta-gissa - och boken ger en lekfull introduktion till natur och djur, jordklotet, förr i tiden, enkel matematik, ord sagor och ramsor. Här får de yngsta svar på de första nyfikenfrågorna!
    75,00 kr
  55. Fotboll
    Fotboll
    65,00 kr
  56. Främlingens önskan
    Främlingens önskan
    Beskrivning


    Randal öppnade dörren till det lilla krypin han hyrt på värdshuset men hejdade sig genast. Han vädrade fara. Någon hade tagit sig in i hans rum medan han själv var ute, någon som fortfarande var kvar där i dunklet.
    - Hör på mig trollkarl. Du måste hjälpa mig ...
    Den hesa, knappt hörbara rösten kom från halmbädden, där en underlig varelse låg insvept i en trollkarlskappa. Randal såg genast att mannen var döende ...

    Randal av Doun, ännu bara trollkarlslärling, bestämmer sig för att försöka uppfylla främlingens sista önskan. Men uppdraget blir svårare än han kunnat ana. Det leder snart till en bitter strid på liv och död - en strid där Randal själv hotas att förgöras.



    40,00 kr
  57. Freds riktiga pappa
    Freds riktiga pappa
    Beskrivning

    En man dycker upp när Fred och hans kompisar spelar fotboll. Varför ärhan så intresserad av Fred och varför blir ahn misstänkt för inbrottet på en fabrik?

    40,00 kr
  58. Freja fredagsälvan
    Freja fredagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  59. Frida fenixälvan
    Frida fenixälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  60. Full fart på Farmor Anka
    Full fart på Farmor Anka
    Beskrivning
    Större bok om Farmor Anka.

    65,00 kr
  61. Galoppmysteriet
    Galoppmysteriet
    Beskrivning

    Spänningen är olidlig på galoppbanan utanför Valleby. Har nybörjaren någon chans att vinna över de tre stjärnryttarna? Men när de rutinerade hästarna börjar tappa fart börjar det likna fusk. Lasse och Maja inser att de travat rakt in i sitt sjuttonde fall.

    65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 505

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå