View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 533

per sida
Fallande ordning
 1. Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
  Första nyfikenboken : så funkar det i vår stora och lilla värld
  Beskrivning
  Från det vi föds är vi nyfikna på världen omkring oss och allteftersom vi växer, så växer också vår värld. Första nyfikenboken är en rolig och fullmatad bok med massor av spännande fakta och skojiga bilder. Barnen aktiveras med roliga övningar - titta-hitta-gissa - och boken ger en lekfull introduktion till natur och djur, jordklotet, förr i tiden, enkel matematik, ord sagor och ramsor. Här får de yngsta svar på de första nyfikenfrågorna!
  75,00 kr
 2. Fotboll
  Fotboll
  65,00 kr
 3. Främlingens önskan
  Främlingens önskan
  Beskrivning


  Randal öppnade dörren till det lilla krypin han hyrt på värdshuset men hejdade sig genast. Han vädrade fara. Någon hade tagit sig in i hans rum medan han själv var ute, någon som fortfarande var kvar där i dunklet.
  - Hör på mig trollkarl. Du måste hjälpa mig ...
  Den hesa, knappt hörbara rösten kom från halmbädden, där en underlig varelse låg insvept i en trollkarlskappa. Randal såg genast att mannen var döende ...

  Randal av Doun, ännu bara trollkarlslärling, bestämmer sig för att försöka uppfylla främlingens sista önskan. Men uppdraget blir svårare än han kunnat ana. Det leder snart till en bitter strid på liv och död - en strid där Randal själv hotas att förgöras.  40,00 kr
 4. Freds riktiga pappa
  Freds riktiga pappa
  Beskrivning

  En man dycker upp när Fred och hans kompisar spelar fotboll. Varför ärhan så intresserad av Fred och varför blir ahn misstänkt för inbrottet på en fabrik?

  40,00 kr
 5. Freja fredagsälvan
  Freja fredagsälvan
  Beskrivning
  Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
  50,00 kr
 6. Frida fenixälvan
  Frida fenixälvan
  Beskrivning
  Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
  50,00 kr
 7. Full fart på Farmor Anka
  Full fart på Farmor Anka
  Beskrivning
  Större bok om Farmor Anka.

  65,00 kr
 8. Galoppmysteriet
  Galoppmysteriet
  Beskrivning

  Spänningen är olidlig på galoppbanan utanför Valleby. Har nybörjaren någon chans att vinna över de tre stjärnryttarna? Men när de rutinerade hästarna börjar tappa fart börjar det likna fusk. Lasse och Maja inser att de travat rakt in i sitt sjuttonde fall.

  65,00 kr
 9. Glimra önskeälvan
  Glimra önskeälvan
  Beskrivning
  En glittrande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Varje år hälsar Glimra önskeälvan på i människornas värld för att gömma de tre magiska saker som gör att julens önskningar går i uppfyllelse. Men kung Bore försöker stjäla sakerna och förstöra julen. Så det är dags för Rebecka och Kristin att rycka in och hjälpa älvorna igen!
  65,00 kr
 10. Glittra granatälvan
  Glittra granatälvan
  Beskrivning
  Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
  Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

  50,00 kr
 11. Gnistra vinterälvan
  Gnistra vinterälvan
  Beskrivning
  Den långa resan hemMånga faror hotar alverna i deras rike. Alvdrottningens tappra riddare är alltid redo att kämpa mot de mörka krafterna.Drottning Ärenpris och hennes tappra riddare är på flykt från den onda häxan Split. Men deras svåra väg hem kantas av många faror, och just när de börjar ge upp hoppet kommer hjälpen från oväntat håll ...Sista delen om Alvdrottningens riddare.
  65,00 kr
 12. Gömstället
  Gömstället
  Beskrivning
  Petrinideckarna är en serie med mycket spänning och varm humor. Mårten Sandén lyckas här både förvalta och utveckla den svenska barndeckaren på ett alldeles förträffligt sätt.Tvillingarna Peter och Petra är tolv år. I ett sommarvarmt Skåne ramlar de över det ena mysteriet efter det andra. I Petrinideckarna förvaltar Mårten Sandén på ett kärleksfullt sätt arvet från klassiker som Fem-böckerna, Kalle Blomkvist och Tvillingdetektiverna. Samtidigt tillför han egna litterära kvaliteter och utvecklar genren med ett psykologiskt djup. Resultatet blir äventyrsböcker att sluka från pärm till pärm - och ännu en generation läsare som med glädje kommer att spana på allsköns skumma typer.
  65,00 kr
 13. Grattis världen! Jag är här nu!
  Grattis världen! Jag är här nu!
  Beskrivning
  Athena är tolv år och tar ingen skit. Hon tycker inte heller att jorden ska ta någon skit, så för att rädda allt (någon måste ju!) har hon startat aktivistgruppen Rädda-Jorden-Klubben med sina kompisar. En rolig, smart och engagerad bok för alla tweenies av fenomenalt tonsäkra Elin Ek, som här gör sin skönlitterära debut.

  Rädda-Jorden-Klubben startades när de gick i femman och såg en hemsk film om polarisarna, deras viktigaste arbetsmaterial är post-it-lappar och den viktigaste mötesregeln är att det måste bjudas på kladdkaka. I klubben finns kompisarna Ronja, Love, Aicha och Yousef. Yousef är Athenas nästbästis efter Ronja. Han har brunt lockigt hår, gröna ögon och är världens snällaste människa och han säger att Athena är den roligaste personen han någonsin träffat. Eventuellt är Athena något kär i honom.

  Athena tycker själv att hon är ovanligt smart och påhittig, och det hjälper rätt bra just nu när livet är svårare än vanligt. Hennes mamma ligger på sjukhus med det kommande bebissyskonet i magen, och Athena och hennes två bröder måste bo hemma hos sin farmor och farfar. Ka-ta-strof! - och än värre blir det när hon av misstag råkar ställa till det alldeles förfärligt för sin bästis! Athena som vanligtvis brukar klara allt och lite till måste nu försöka rädda Ronjas heder och ställa allt tillrätta innan någon märker vad hon gjort. Men hennes fiffiga plan leder till något ännu värre, och när Yousef upptäcker att Athena är en BROTTSLING kan livet lika gärna vara slut. Hur ska hon klara sig ur det här?!

  85,00 kr
 14. Grym eld
  Grym eld
  Beskrivning
  - Du kan inte göra så här, skriker Nadja. Det är en sak att elda upp ett gatukök, men att mörda tre barn ... - Vad har jag att välja på, tycker du? Och mörda ..., det låter inte bra, det håller jag med om. Men det kan ju vara så att någon råkar sätta eld på det här garaget och då är det ju en himla otur om det råkar vara tre ungar inlåsta i det. - Du är galen! snyftar Nadja. - Och
  50,00 kr
 15. Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
  Gud är alltid med : andaktsbok för små och stora
  Beskrivning
  Allt ifrån hemligheter, känslor och ovänskap till bråttomdagar, husdjur och sommarlov får plats i Gud är alltid med -- en andaktsbok med vardagsnära texter för både små och stora. Bokens berättelser, dikter och böner passar att användas både hemma och i kyrkan. Ett utförligt ämnes- och förstaradsregister gör det enkelt att hitta.>Författaren Anna Dunér har framför allt gjort sig känd för de uppskattade böckerna om Emilia. På Libris har hon tidigare gett ut Regnbågsväder, en bok för barn om sorg och glädje.
  75,00 kr
 16. Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
  Gud och jag tar nya tag : 365 andakter för barn
  Beskrivning
  Andaktsbok för barnBoken innehåller 365 lättlästa andakter för barn och till varje andakt finns en bön och en charmigt illustrerad bild. Dina barn kommer att få träffa Emma, Anton, Nellie och Oscar och tillsammans med dem få lära sig att gå med Gud i allt de gör, varje dag.
  115,00 kr
 17. Guldmysteriet
  Guldmysteriet
  Beskrivning
  Lasse och Maja är i dag barnens favoriter som ivrigt klättrar på boklistorna! Böckerna har vunnit priser - bl.a. Spårhunden 2005 - och julen 2006 dyker Lasse och Maja även upp som julkalender på SVT.
  Och nu är det dags för Lasse och Majas tionde fall - kanske ett av de knepigaste hittills. 250 kg rent guld försvinner spårlöst från Valleby bank ...
  Alla bilder i färg denna gång!
  65,00 kr
 18. Halloween
  Halloween
  50,00 kr
 19. Halvhjärtade Herbert
  Halvhjärtade Herbert
  Beskrivning
  Halvhjärtade Herbert gör aldrig färdigt någonting. Han gör bara hälften av sina läxor, han städar bara halva sitt rum och han äter bara upp hälften av sin mat. Till och med hans hund är till hälften bulldog och till hälften pudel. Att göra allt till hälften har fungerat jättebra - ända tills nu. När halvhjärtade Herbert säger en halvsanning och tänker att det är ju inte direkt att ljuga - då rasar allsammans. Han får lära sig en läxa han aldrig kommer att glömma och upptäcker att ett Kristuslikt liv kräver lite mer än en halvhjärtad ansträngning. Men frågan är om Halvhjärtade Herbert någonsin kommer att kunna göra något helhjärtat?
  40,00 kr
 20. Hanna hamsterälvan
  Hanna hamsterälvan
  Beskrivning
  Älvan Hannas hamster är försvunnen sedan en tid. Och nu är hamstern som Kristin har lovat passa också borta. Är det svartalferna som har tagit båda två?
  50,00 kr
 21. Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
  Här kommer Axel och Omar! (samlingsvolym)
  Beskrivning
  Tre mysiga böcker i serien ”Solgatan 1” av Helena Bross. Varma och spännande vardagsberätteler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Perfekta för de absoluta nybörjarläsarna med korta textrader och enkla ord i versaler.I den här samlingsvolymen kan du läsa om när Axel och Omar blir kompisar, när de ger hittepengarna till fattiga tant Nilsson eller när de klär ut sig och knackar på hos arga gubben. Kadri Ilves levande illustrationer understryker den varma stämningen och bidrar till att det är lätt att känna igen sig. Denna samlingsvolym innehåller böckerna: Nya kompisar, Hundralappen och Polisen kommer! Det finns fler böcker i serien. Läs också: Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner! och Rädda fågeln!.
  75,00 kr
 22. Här kommer Lola!
  Här kommer Lola!
  Beskrivning
  Lola har en brasiliansk pappa, en 80 centimeter lång moster och ett par miljoner fans när hon om natten förvandlar sig till den berömda sångerskan Jacky Jones. Men en sak saknar Lola, en bästis. Att få en bästis är hennes högsta önskan. Men i Lolas nya skola har hon bara den konstiga Flo som luktar fisk. Och Anna-Lisa, klassens smartaste tjej, kommer på besök precis i det ögonblicket som Lolas pappa springer helt naken genom lägenheten, eftersom hans dotter har råkat låsa in honom på badrummet hela dagen. Det finns inga genvägar. Om Lola ska få en bästis måste hon hitta på något. Därför skickar hon iväg sin högsta önskan med en ballong. Och hon får en mystisk flaskpost som svar ... Böckerna om Lola har sålts i mer än 800 000 exemplar i Tyskland och är landets mest populära serie för flickor i åldern 9 till 13 år. Lola-böckerna har översatts till mer än 15 språk och våren 2010 hade den första Lola-filmen premiär i Tyskland. I Tyskland har det utkommit sju böcker om Lola. "Om hela serien om Lola håller vad den första boken lovar tycker jag att ni ska börja samla. Nu." SYDSVENSKAN
  50,00 kr
 23. Häxläxa
  Häxläxa
  Beskrivning
  Alma och Egon har upptäckt att det nog bor en häxa i deras hus. Eller? De börjar smyga på häxan, men saker och ting utvecklar sig på ett helt annat sätt än de tänkt sig! Häxläxa ingår i Rabén & Sjögrens satsning på lättlästa böcker för de allra yngsta nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxling med pratbubblor och versal text. Carin Wirsén lägger sig på rätt nivå för nybörjarna - med glimten i ögat - och Karin Holmström har skapat härliga färgbilder!
  50,00 kr
 24. Hedvig harpälvan
  Hedvig harpälvan
  Beskrivning
  Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
  50,00 kr
 25. Hej, hello!
  Hej, hello!
  Beskrivning
  Helena Bross lättlästa böcker om barnen i "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. I förstaklassarnas egen favoritserie kan både tjejer och killar känna igen sig. Och den här gången får kompisarna i klass 1b besök ända ifrån Amerika … Siri är så glad att hon nästan kan spricka! Hennes kusiner från USA ska komma och hälsa på. Men när hon får veta att de mest pratar engelska, blir hon lite orolig. Tänk om hon inte förstår vad de säger? Vad ska hon göra då? Och vad ska hon säga när de kommer? ”Hej!” eller ”Hello”?Hej, hello! är den nittonde, helt fristående, delen i serien om barnen i "Klass 1b". Läs också: Spöket i skolan, Starkast i klassen, Hemliga kompisar, Världens finaste glasögon, Ny i klassen, Tandligan, Vilse i skogen, Vi vill ha disco, Skrik och bajs, Ring 112!, Hjälp, vi kommer för sent!, Natt i skolan, Bli sams, Vilken vikarie!, Småkrypsjakten, Slagsmål, Allra bästa kompisen och Inbrott i skolan.
  65,00 kr
 26. Heja Tulla
  Heja Tulla
  Beskrivning

  "Heja Tulla" är den femte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna Pelles hästar, Tulla och Totto. Och följa med Pelle på en fantasifull ridtur. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

  50,00 kr
 27. Hemliga Hanson
  Hemliga Hanson
  Beskrivning
  Lättläst och roligt i Lin Hallbergs serie ”Tiger Andersson” – som tillsammans med syskonen Levi och Lo hjälper djur i nöd. Perfekta böcker för alla nybörjarläsare, med massor av djur och mysiga, färgstarka illustrationer! På vägen hem hör Levi och Lo hur någon ropar. När de ser sig omkring upptäcker de en fågel som tittar på dem. Deras granne, Tiger Andersson, tror att det är en tamfågel som har rymt. Och då måste de såklart försöka hjälpa den, för hur ska den annars överleva? Ingen kan som Lin Hallberg berätta om djur för barn. I serien "Tiger Andersson" får Levi och Lo lära känna många olika djur: En del vilda, en del tama – alla beskrivna med glimten i ögat och en stor portion humor. Hemliga Hanson är den fjärde helt fristående delen i serien. Läs också: Djuren flyttar in, Det piper i påsen och Sälsommar.
  50,00 kr
 28. Hemliga kompisar
  Hemliga kompisar
  Beskrivning
  Alla i klassen har fått en hemlig kompis, som de ska vara extra snälla mot under en vecka. Oscar har fått Maja som hemlig kompis och han tänker ut olika snälla saker som han kan göra. Men vad gillar hon?
  Den tredje fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b. Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar.
  65,00 kr
 29. Hemska Harald
  Hemska Harald
  Beskrivning

  Riddare, spöken, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för både tjejer och killar. Ibland hörs det ett hemskt vrål i Borgen. Då är det hemska Harald som spökar! Alla de vuxna är rädda för honom, men Fiona tycker att det är på tiden att något görs. "Hemska Harald" är den sjätte helt fristående delen i serien "Riddarskolan".

  60,00 kr
 30. Henry, husse och James
  Henry, husse och James
  Beskrivning
  Henry, husse och James hade alltid hängt ihop. Till den dagen James sa ”So long!” och gav sig av på ett eget äventyr. Henrys ben smakar trist, och husse är inte heller rolig längre. Om kvällarna sitter husse och Henry på bänken uppe på kullen. Klara nätter ser de stjärnorna tändas och husse spelar låtar på sitt munspel som får stjärnorna att se suddiga ut, men ibland blir det en glad melodi. Sedan kliar han Henry bakom öronen och säger: ”Du ska se, snart kommer James hem till oss igen.” Men ingen James syns till. Ska det alltid vara så här?

  En bok om att längta efter någon man tycker riktigt mycket om.

  Stina Jonssons böcker ger hopp och leenden för såväl barn som vuxna.

  Mats Molid arbetar som illustratör och har gjort bilder till många barnböcker.

  110,00 kr
 31. Himlens stjärnor : Handbok för unga stjärnskådare
  Himlens stjärnor : Handbok för unga stjärnskådare
  Beskrivning

  Goda råd och praktisk handledning för nyblivna stjärnskådare. Tydliga stjärnkartor, fotografier, teckningar och en enkel text hjälper dig att hitta rätt bland himlens stjärnor.

  Översättning Nenne Runsten

  85,00 kr
 32. Hipp Hopp
  Hipp Hopp
  50,00 kr
 33. Hitta Bosse
  Hitta Bosse
  Beskrivning

  Serien "Djurkompisar" handlar om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi följa med Ella ut i skogen, när hon letar efter den bortsprungna katten Bosse. Och skogen visar sig vara en spännande plats! Serien vänder sig till de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!


      

  65,00 kr
 34. Hjälp ditt barn med multiplikation
  Hjälp ditt barn med multiplikation
  Beskrivning
  Av samme författare som till Hjälp ditt barn med matte.

  En rolig och, minst sagt, annorlunda bok; en nybörjarguide till multiplikation. Fullpackad med tips, tricks och aktiviteter som gör det lättare och roligare att förstå sig på multiplikation.

  En bok som barn och förälder kan arbeta med tillsammans i. Boken är fylld med färgglada och roliga illustrationer som man kan ha som utgångspunkt när man tränar tabellerna. OBS! Omslagets kloka uggla fungerar som ett facit och ger dig alltid rätt svar om du är osäker på någon uträkning. Snurra fram de siffror du vill multiplicera; svaret visas på ugglans bröst.
  75,00 kr
 35. Hjälp! Jag måste hitta Mia
  Hjälp! Jag måste hitta Mia
  Beskrivning
  Magknipsframkallande, lättläst och spännande till sista sidan i nionde delen av Jo Salmsons och Veronica Iskssons populära Hjälp!-serie.

  Våra släktingar från Chile ska hälsa på oss!

  "Mia, Lois dotter, är i din ålder", säger mormor till mig

  Men det stämmer inte, visar det sig. Mia är flera år yngre än jag. Dessutom pratar hon bara spanska. Vad kan man då hitta på? Jag och mina kompisar tar med henne till köpcentrumet, där vår musiklärare ska spela in en musikvideo. Det händer så mycket under inspelningen. Plötsligt upptäcker vi att Mia har försvunnit! Vad ska vi nu ta oss till? Och Mia som inte ens har någon mobil med sig ...

  Med få ord, och stor plats för illustrationer, låter Jo Salmson läsaren följa med på ett lagom läskigt vardagsdrama.

  65,00 kr
 36. Hjälp! Var är skatten?
  Hjälp! Var är skatten?
  Beskrivning
  Det är skattjakt i skolan. Fröken delar ut kartor som vi ska följa. Jag, Samir Shania och Leonita hittar vår skatt under en parkbänk. Men hjälp! Det sitter ett par okända gubbar på bänken!
  Jo Salmson bjuder på ett lättläst och spännande vardagsdrama i lågstadiemiljö.
  75,00 kr
 37. Hoppa Hasse
  Hoppa Hasse
  Beskrivning

  "Hoppa Hasse" är den andra boken i serien "Djurkompisar". Kul och lätt läsning med versaler för de absoluta nybörjarläsarna. I serien får vi följa barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här ska de lära kaninen Hasse att hoppa över hinder.

  40,00 kr
 38. Hotellmysteriet
  Hotellmysteriet
  Beskrivning
  På själva julafton tar den fina familjen Åkerö in på stadshotellets svit i Valleby. Med sig har de sin ytterst värdefulla ögonsten - en kinesisk äppeltax. Hotelldirektören lovar familjen en minutiös omsorg om hunden, men så händer det som inte får hända. Äppeltaxen är spårlöst försvunnen! LasseMajas detektivbyrå blir inkopplad på ett knepigt fall.
  65,00 kr
 39. Hunden som försvann
  Hunden som försvann
  Beskrivning
  I nya serien "Hemliga Fyran" lär vi inte bara känna fyra äventyrslystna vänner (varav en är hunden Prutten) - vi får också följa med dem när de försöker lösa sina gåtor! Hemliga Fyran och hunden som försvann är en lättläst minideckare, perfekt för att fängsla nybörjarläsaren! Bakom bokserien står Cecilia Lidbeck, som skrivit Vilma-böckerna, och illustratören Bettina Johansson.
  60,00 kr
 40. Hunden utan namn
  Hunden utan namn
  Beskrivning
  Deckarkompisarna löser nya spännande djurgåtor!
  Spårhundarna hittar av en slump en liten medtagen labradorvalp. Tiden går och valpen tillfrisknar. Efter hand lyckas de fyra vännerna gräva fram nya ledtrådar. Men det är något mystiskt med den lilla valpen eftersom ingen verkar sakna den ...Den perfekta serien för alla djurälskare!

  50,00 kr
 41. Ida pingvinälvan
  Ida pingvinälvan
  Beskrivning
  Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
  50,00 kr
 42. Illustrerade sagor av H.C. Andersen
  Illustrerade sagor av H.C. Andersen
  Beskrivning
  Stig in i Hans Christian Andersens magiska sagovärld! I en underbart illustrerad, påkostad utgåva med tygklädd pärm och läsband finns här tolv av hans mest älskade sagor samlade. Återupptäck klassiska berättelser och favoritkaraktärer i historier som Tummelisa, Den lilla sjöjungfrun och Den fula ankungen. Dessutom innehåller boken en kort biografi över H.C. Andersen.

  Alla berättelser har spännande, färgrika illustrationer och är speciellt anpassade för yngre läsare.

  Illustrerade sagor av H.C. Andersen är en underbar gåva och kommer att bli en riktig favorit i bokhyllan.

  125,00 kr
 43. Inbrott i skolan
  Inbrott i skolan
  Beskrivning
  Det har varit tjuvar i skolan! Datorerna är borta och nu hittar inte Edvin sin matte-remsa heller. Kan tjuvarna ha tagit den också? 
  Helena Bross omåttligt populära serie "Klass 1b" toppar ständigt försäljningslistorna. Det är lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Inbrott i skolan är den artonde, helt fristående delen i serien.
  50,00 kr
 44. J hjärta J
  J hjärta J
  Beskrivning
  Jonte hör bara hälften av vad Jenny säger. Han föreställer sig hur det ser ut hemma hos henne, och så kan han inte låta bli att tänka på hur söt hon är.Jonte och Jenny är kompisar i smyg. Nästan ingen vet att de brukar ses i kojan efter skolan och hjälpa varandra med läxorna. Men plötsligt dyker det upp en massa andra saker som gör att Jonte inte hinner träffa Jenny på en hel vecka. När han en dag äntligen hamnar bakom Jenny i matkön, så smusslar hon över en lapp till honom. Där står det: Kojan klockan halv fyra? Jonte blir varm inuti. Sen händer något som gör honom både glad och förtvivlad. Jenny säger att hon gillar honom men för att han nästan är som en tjejkompis! Kärlek är svårt. Är Jonte kär i Jenny? Och är Jenny istället kär i Jontes kompis Fredde?
  50,00 kr
 45. Jag vill också dansa
  Jag vill också dansa
  Beskrivning
  Alva är ledsen. Alla i hennes klass går på dans och hon vill också börja, men mamma säger att de inte har råd. Mammas jobb ger så mycket pengar. Det är inte rättvist!Men så kommer mamma på en idé. Hon ringer Alvas storkusin Stina, som kommer och har danslektion med Alva hemma. Det visar sig att Alva till sist både får lära sig dansa, och får nya kompisar.
  50,00 kr
 46. Jasmin och den lilla apan
  Jasmin och den lilla apan
  Beskrivning
  Jasmin och den lilla apan
  Format 195x250mm,
  48 sidor
  kartonnage
  utg: 2006
  Ref. no: 9300-106
  isbn: 9171307133
  75,00 kr
 47. Jasmine sköldpaddsälvan
  Jasmine sköldpaddsälvan
  Beskrivning
  Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
  50,00 kr
 48. Jättarna anfaller!
  Jättarna anfaller!
  Beskrivning

  Den nya kyrkklockan ska invigas och Egon, Fiona och Urban får bråttom tillbaka till borgen. Men just som de hör ringningen eka i dalen, mullrar marken till och jättarna vaknar!
  Riddare, spänning, humor och lättläst i en lekfull blandning av riddarliv och skolmiljö för tjejer och killar som precis har börjat läsa själva. "Jättarna anfaller" är den åttonde helt fristående delen i serien.

  50,00 kr
 49. Jesus gör under
  Jesus gör under
  Beskrivning
  Tio berättelser om Jesu under.
  40,00 kr
 50. Jesus möter folket
  Jesus möter folket
  Beskrivning
  Här finns många timmars roligt arbete med att hitta detaljer i berättelser från Nya Testamentet
  • Köp 3 för 144,00 kr/st
  • Köp 10 för 136,00 kr/st
 51. Johanna jazzälvan
  Johanna jazzälvan
  Beskrivning
  Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
  50,00 kr
 52. Jordens rekordbok
  Jordens rekordbok
  Beskrivning
  Högst, djupast, kraftfullast och farligast - eller varför inte mest illaluktande! Här får du lära dig om vår planets rekord i allt från extrema platser och imponerande naturkrafter till enorma växter och vilka djur som är störst och snabbast - och vilket som har mjukast päls.
  60,00 kr
 53. Jordens tuffaste djur
  Jordens tuffaste djur
  Beskrivning

  Underhållande och lättläst om djur som lever på jordens mest extrema platser. Det finns insekter som fryser till is på vintern och tinar upp när det blir sommar. Det finns maskar som lever hela livet i nästan kokande vatten. Det finns till och med djur som kan överleva i rymden! Möt jordens tuffaste djur i en häftig faktabok av författaren och journalisten Jens Hansegård, rikt illustrerad av Anders Nyberg.

  50,00 kr
 54. Judy Moody är doktor
  Judy Moody är doktor
  Beskrivning
  Judy är på dåligt humör. På riktigt dåligt humör. Ända tills hon kommer till skolan och magister Frisk berättar att klassens nya tema-arbete handlar om människokroppen.
  De ska få lära sig om skelettet, mäta pulsen och åka till sjukhuset och träffa en riktig läkare. Äntligen får hon, Judy Moody, världens första tjej-doktor, visa vad hon går för!
  50,00 kr
 55. Judy Moody blir stjärnelev
  Judy Moody blir stjärnelev
  Beskrivning
  Judy Moody har aldrig varit roligare! Efter några extralektioner med en tuff högskolestudent är hon plötsligt en seriöst säker algebrafantast. Seriöst!Judy Moody är inte glad. Inte glad alls. Och absolut INTE matte-glad. Men klassens vikarie tycker att Judy borde bli både mer glad och mer lagd åt mattehållet. Så hon måste ta extralektioner efter skolan. Vilket bara betyder ännu mer matte!Judy är så lite glad hon bara kan, ända tills hon träffar sin extralärare. Det är inte bara en mattefantast, det är världens seriöst skönaste, softaste och sötaste mattetjej. Med en egen, lagom trendig och slapp studentstil. Judy vill plötsligt inget hellre än att spela trummor och klä sig lite lagom häftigt och beställa avancerade kaffedrinkar på café. (Nåja, varm choklad.) Och vara bra på matte. För det är det ultimata, tuffaste av allt. Och plötsligt är Judy Moody klassens drottning i matte!Det här är vardagsnära böcker, skrivna med mycket humor och värme, som läsarna känner igen sig i.
  50,00 kr
 56. Julia, julälvan
  Julia, julälvan
  Beskrivning
  En glittrande julspecial om Rebecka och Kristins äventyr i Älvlandet!Kung Bore har stulit tomtens släde med alla julklapparna. Älvkungen och älvdrottningen är förtvivlade. Vad ska de göra? Nu kommer barnen inte få sina paket! Men julälvan Julia lovar att försöka rädda julen, och till sin hjälp har hon flickorna Rebecka och Kristin.
  65,00 kr
 57. Kalle Anka - Grill fest!
  Kalle Anka - Grill fest!
  Beskrivning
  kalle Ankas Pocket, Grillfest!

  65,00 kr
 58. Kalle Anka 85 år
  Kalle Anka 85 år
  Beskrivning
  Kalle ankas special, Grattis Kalle 85 år!

  65,00 kr
 59. Kalle Ankas Pocket 384
  Kalle Ankas Pocket 384
  Beskrivning
  Kalle Ankas Pocket är en av de största serieklassikerna i Sverige. Kalle Ankas Pocket innehåller långa och spännande serier med Kalle Anka och hans vänner. Kalle Ankas Pocket är ofta en inkörsport till bokens värld för barn. Här kan de på ett lätt, enkelt och roligt sätt komma in i bokvärlden. Format: 125x188 mm
  39,00 kr
 60. Kanuld på mammutslätten
  Kanuld på mammutslätten
  Beskrivning

  Kanuld är neandertalare. Han bor med sin missnöjda mamma och sin misslyckade mammutjägare till pappa som mest vill uppfinna onödiga manicker. Kanuld är hungrig för jämnan, mamma har fått nog och tänker lämna familjen för den betydligt mer framgångsrike mammutjägaren i grottan bredvid. Dessutom bor de vid en vulkan som kan få ut¬brott när som helst, grannens son är en mobbande plågoande och istiden verkar närma sig. Det ser minst sagt mörkt ut. Hur ska familjen kunna hålla samman? Kanuld och hans bästis ger sig sjutton på att fixa biffen. Kanuld på mammutslätten är en bok fylld av skruvad och varm istidshumor för hela familjen. Full av fantastiska illustrationer och med mycket igenkänning även för dagens barn och vuxna. För alla som gillar Ice Age, Hedenhösarna, familjen Flinta och Ole Lund Kirkegaard. Cato Thau-Jensen (född 1966) är en flerfaldigt prisbelönad dansk illustra¬tör och författare. Han är utbildad tecknare, debuterade som barnboksillustratör 1995 och har sedan dess gett ut en mängd böcker

  85,00 kr
 61. Kasper fintar
  Kasper fintar
  Beskrivning
  I dag är det söndag och match. BK Toppen ska möta Norrby IF, och Kasper funderar på att prova en svår fint som han har övat på.
  En rolig bok om fotboll för nybörjarläsaren. Serien om Kasper och hans fotbollsäventyr har blivit mycket populär.
  Rea-tilltryck.
  50,00 kr
 62. Kelvins kaniner
  Kelvins kaniner
  Beskrivning
  Lättläst för alla djurälskare! Kelvin och farmor har köpt kaniner. Tillsammans. Då kan väl inte farmor bara gå och dö? Nu är Kelvin ensam med de två kaninerna. Tills en av dem försvinner… Vad är det som händer i kaninhagen egentligen?

  Serien Djurgänget handlar om husdjur och kompisar och har färgbilder av Ingrid Flygare på varje sida.

  75,00 kr
 63. Killar, grodor & magiska kyssar
  Killar, grodor & magiska kyssar
  Beskrivning
  KILLAR, GRODOR & MAGISKA KYSSAR
  av Sarah Mlynowski


  Rachel har äntligen accepterat (om än ytterst motvilligt) att hennes lillasyster Miri är en häxa precis som deras mamma. Själv har hon ännu inte visat några tecken på att utveckla några magiska drag. Men nu tycks hela den magiska saken gå överstyr. Hennes mamma är en magiholist och kan inte låta bli att trolla
  jämt, Miri är besatt av att rädda världen och den pyttelilla kärleksförtrollningen som Rachel bett om går på ett fruktansvärt pinsamt sättsnett.
  Detta är den andra, fristående delen av BH:AR, BRÖLLOP & BESVÄRJELSER.  65,00 kr
 64. Kitty kattungeälvan
  Kitty kattungeälvan
  Beskrivning
  Kristin och Rebecka får se en kattunge i parken, och det blir början på ett spännande påsklov. För det är ingen vanlig katt, utan älvan Kittys magiska husdjur som har rymt från den elake kung Bore!

  Kung Bore har tillfångatagit alla älvornas husdjur! Älvorna är förtvivlade och ber flickorna Rebecka och Kristin om hjälp. Men uppdraget blir inte lätt eftersom de måste överlista de elaka svartalferna för att få tag i djuren.
  50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 201-300 av 533

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå