View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 534

per sida
Fallande ordning
 1. Klara godisälvan
  Klara godisälvan
  Beskrivning
  Det är stort kalas i Väderbyns godisaffär. Men hur kommer det sig att alla karameller och klubbor smakar så illa? Dags för Klara godisälvan att rycka ut!

  Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
  Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
  50,00 kr
 2. Klas Klättermus
  Klas Klättermus
  Beskrivning
  Boken om Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen blev snabbt en kär favorit hos svenska barn när den kom ut 1954. Hackebackeskogen påminner om vår egen stora värld och Klas Klättermus, Mårten, Bamsefar och Mickel Räv har också lånat drag från oss människor. Här finns en längtan efter fred och trygghet och respekt för varandra. Till historien hör ett antal älskade visor, som visan om Bamsefars födelsedagskalas, Klättermusens vaggvisa, Pepparkakebagarsång och Grönsaksätarvisan.

  Boken är skriven och illustrerad av norske Thorbjørn Egner (1912-1990). Den finns utgiven på flera språk och har dramatiserats för en mängd teateruppsättningar och filmer. Egner har även skrivit de klassiska "Karius och Baktus" och "Folk och rövare i Kamomilla stad".

  100,00 kr
 3. Kokbok för små och stora kockar
  Kokbok för små och stora kockar
  Beskrivning
  Det är sannerligen inte alltid lätt att både laga något som barnen tycker om, som man själv tycker om och som samtidigt är enkelt att laga, för att inte tala om att det dessutom ska vara nyttigt ? och gott! Om det förutom detta också är någorlunda billigt ? ja, då har man en jackpot!

  Här hittar du enkla recept på billiga bra recept, baserade på enkla, billiga och bra råvaror, sådana man köper hem när man lever i vardagen, mitt i veckan. Helt enkelt bra, billig mat som är lätt att göra och där allt finns i en affär att hitta och som barnen gärna kan vara med att laga och tycka om.

  Det här är boken för alla barnfamiljer! Kokbok för små och stora kockar är full av spännande, enkla, billiga och roliga recept för alla åldrar!I den här kokboken får föräldrar nya idéer och inspiration till bra mat som deras barn gillar. Helt enkelt en kokbok för både små och stora kockar! Urban Wickman har i många år arbetat som kock både på restaurang, men också på olika förskolor där han skaffat sig mycket erfarenhet om vad barn gillar eller inte, och HUR man kan få dem att gilla det. Han är också själv pappa till sju barn där alla barnen är delaktiga i matlagningen och som älskar att laga mat och äta mat. I den här boken får vi ta del av hans erfarenheter.

  Urban Wickman har jobbat som kock i snart 25 år och samlat många erfarenheter längs vägen. Han är även kostrådgivare i sin hemkommun och har arbetat mycket för att hitta nya vägar för barn att lära sig tycka om nya smaker och uppskatta mat. Han är gift och pappa till sju barn. Han tycker det är viktigt att barn får upp ögonen för mat redan som små och lär sig känna igen nya smaker

  50,00 kr
 4. Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
  Kul med matte : leka, beskriva, mäta och räkna
  Beskrivning
  Kul med matte är en uppföljare till den populära boken Ska vi leka matte, men vänder sig till de något yngre barnen. Kul med matte är rolig för barn från cirka fem år. Boken passar utmärkt att använda i 6-årsverksamheten och i lågstadiet, men det är framförallt en bok med lekar att göra hemma tillsammans med en kompis eller en vuxen. Poängen är att det ska vara roligt. Känslan för matte får man på köpet. I boken finns lekar som handlar om att mäta och väga; att sortera leksaker på olika sätt; para ihop skorna i hallen; klä på en pappersdocka kläder i olika färgkombinationer; rita fina cirklar med hjälp av ett häftstift, ett snöre och en penna; undersöka hur mycket toapapper det går åt hemma under en vecka; spela kort och mycket, mycket mer. (5-9 år)
  75,00 kr
 5. Kyrkomysteriet
  Kyrkomysteriet
  Beskrivning
  Den gamle prästen i Vallebys kyrka ska gå i pension och biskopen är på plats för att lämna över prästjobbet till den unga Fanny Winter. Men vem är det som saboterar den högtidliga ceremonin i kyrkan?
  Lasse och Maja befäster sin ställning som barnens stora favoriter - våren 2008 säljs det miljonte exemplaret av den populära deckarserien! I jul blir Lasse och Maja biofilm!
  65,00 kr
 6. Lätt & blandat
  Lätt & blandat
  Beskrivning
  En helt ny, färgsprakande lättläsningsantologi, med texter för alla smaker och stämningar: roliga historier, deckarnötter, gåtor och skräckberättelser av varierad längd.
  Några av Sveriges främsta författare och illustratörer medverkar, bland andra Martin Widmark, Annika Thor, Pernilla Stalfelt, Maria Jönnson och Helena Willis.
  Boken är i fyrfärg rakt igenom.
  75,00 kr
 7. Lilla Extra. Rocky vår hjälte
  Lilla Extra. Rocky vår hjälte
  Beskrivning
  Det är hundtävling i stan och det måste så klart Lilla Extra bevaka. Dessutom kan hunden Rocky delta. Men Rocky smiter bara ifrån tävlingarna så pinsamt! Vad håller han egentligen på med?

  I Lilla Extra skriver Martin Widmark för nybörjarläsarna. Med hejdlös humor och högsta dramatik skapar han roliga äventyr fantasifullt illustrerade av Kristina Grundström.
  50,00 kr
 8. Lilla Lollo
  Lilla Lollo
  Beskrivning

  "Lilla Lollo" är den sjätte boken i serien "Djurkompisar", om barnen Maja, Lasse, Pelle och Ella som bor på landet och tar hand om olika djur. Här får vi lära känna den lilla busiga grisen Lollo, som Maja tar hand om under två fartfyllda dagar. Serien "Djurkompisar" ingår i Extra lätt att läsa för de absoluta nybörjarläsarna. Kul och lätt läsning med versaler!

  50,00 kr
 9. Lilla Vargens deckarbok
  Lilla Vargens deckarbok
  Beskrivning
  Lilla Vargen visar sig vara en riktigt smart skogsdetektiv och vill inte alls åka hem till Hålan längre. Lillebror Stinkis är däremot inte så smart, han har en alldeles för liten hjärna. Nä, det är tur att han har åkt hem så att Lilla Vargen och Skränis får lösa skogens mysterier i fred. Roligt och fartfyllt för pojkar och flickor från 5 år.
  50,00 kr
 10. Lina guldfiskälvan
  Lina guldfiskälvan
  Beskrivning
  Hurra, Rebecka och Kristin har hittat älvan Linas försvunna guldfisk! Men de elaka svartalferna stjäl den igen. Ska flickorna lyckas få tillbaka guldfisken?
  50,00 kr
 11. Linnea lördagsälvan
  Linnea lördagsälvan
  Beskrivning
  Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
  50,00 kr
 12. Lola gör rubriker
  Lola gör rubriker
  Beskrivning
  En intervju med en fe? Inte något särskilt tycker Lola! I alla fall inte när hon om natten blir den berömda reportern Lo. Ve. Därför ska hon och bästisen Flo också vara på framsidan på den nya skoltidningen. Men de får snabbt erfara att det inte alltid är så lätt att hitta spännande och ovanliga händelser. Det är lite problem med förstaklassarna de ska ta hand om, men inget man kan skriva om på en framsida. Därför beslutar Lola sig för den farliga vattenpistolrånaren som i veckor har spridit skräck och rädsla i hela stan. Men hon måste nog själv fånga honom
  Första boken i serien om Lola har hyllats av otaliga bokbloggare och mixen av skratt och allvar gör att böckerna även roar de vuxna. Lola är en tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill och är en bra förebild för Sveriges 9-12 åringar
  50,00 kr
 13. Lömsk längtan
  Lömsk längtan
  Beskrivning
  Det närmar sig jul och alla skyltfönster är pyntade med tomtar och glitter. Pål, Fritz och Nadja längtar till jullovet. Framför allt längtar Pål efter att slippa Solbritt, deras arga extralärare. Pål tycker att hon alltid är arg på honom, oavsett om han gjort fel eller inte. Så när Alex och han råkar i slagsmål under en bandymatch på skolgården är det Pål som får skulden. Men Pål tänker inte ge sig så lätt, särskilt när han får tillfälle att hämnas på Alex. Varken Pål, Fritz eller Nadja kunde tro att detta är början på ett brott som får stora konsekvenser! Och att Pål faktiskt är den som räddar Alex och hans familj från ett hemskt öde. Till sin hjälp har deckartrion vännerna Glader och Trötter två a-lagare som vänt på livet och funnit kärleken!Hemma hos Pål finns mamma. Och hos tant Doris finns pappa som också funnit kärleken, men på nytt. Därför bor Pål och mamma själva i en lägenhet, och i början tyckte Pål att det allt kändes ledsamt och trist i deras nya hem. Men nu trivs Pål och mamma ganska bra på egen hand och de har till och med börja packa upp flyttkartongerna!
  50,00 kr
 14. Ludde tar Gothia Cup
  Ludde tar Gothia Cup
  Beskrivning
  Ludde fyller elva! Och vad är störst med att vakna en morgon och plötsligt vara elva? Tårtan? Ett paket med nya fotbollsskor? Nej, största av allt är att när man är elva får man vara med i Gothia Cup! Fjärde boken om Ludde kommer i Läs Mera-serien.Gothia Cup är den jättestora internationella fotbollsturneringen som arrangeras i Göteborg varje sommar. Och i år skall Ludde och de andra spelarna i Rävarna IF debutera i Gothia Cup. Rävarna och över tusen lag till från hela världen skall spela minst tretusen matcher .Fast det finns ett problem. Rävarna skall möta Azalea och i det laget spelar numera Luddes bästis Lillen, för han har flyttat till Göteborg. Dessutom inträffar alldeles oväntade saker. Tre fotbollstjejer från Brasilien: Isabel, Benedita och Aline kollar på matchen. Och naturligtvis står också Luddes mamma Ramona just då vid sidlinjen och ropar konstiga saker, för hon kan egentligen inget om fotboll. Men Ludde har inte tid med henne nu, för han måste se när Isabel, Benedita och Aline spelar, särskilt Aline ...
  65,00 kr
 15. Mackan äger
  Mackan äger
  Beskrivning
  Markus som helst kallas Mackan älskar fotboll mest av allt. Han drömmer om att vara som Zlatan och få springa ut på San Siro i Milano till publikens öronbedövande jubel. I verkligheten spelar han i Gif som inte har vunnit en enda match i år och han får springa ut på Vallen där bara mamma och några andra tanter står och tjoar. Men det gör inget. Fotboll äger ändå. Då är det jobbigare med pappa. Pappa som aldrig har hejat vid sidan av planen, utan ligger under en sten på kyrkogården. Trots att Mackan innerst inne förstår att han inte kan vara arg på pappa, så är han det ändå. Dumma pappa som inte kan vara med på träningen. Och dumma, knäppa bilolycka!Med ett lättläst språk, lågmäld humor och mycket värme berättar Helena Lund-Isaksson om Mackans vardag. Hon skildrar också hans längtan efter den döde pappan på ett inkännande sätt, utan att det blir för tungt för en ovan läsare.
  50,00 kr
 16. Magnus på Maskingatan
  Magnus på Maskingatan
  Beskrivning
  Tänk dig en liten blåögd kille som är både ovanligt livlig och ovanligt påhittig. Detta tillsammans blir just en speciellt ovanlig kille. Han är ungefär som Emil i Lönneberga, som också var en klurig kille, full av hyss. Tänk dig också att han inte har så många lekkamrater, nästan bara sin lillebror. Men denne kille hittar någon på samma gata som får duga som kompis. Han heter Bertil och det är bara det att han är i medelåldern och är måttligt förtjust över att bli hans lekkamrat.
  • Köp 3 för 31,50 kr/st
  • Köp 10 för 29,75 kr/st
  • Köp 25 för 28,01 kr/st
  • Köp 50 för 26,25 kr/st
  • Köp 100 för 24,50 kr/st
 17. Maja, sommarälvan
  Maja, sommarälvan
  Beskrivning
  Äntligen sommarlov! Rebecka och Kristin upptäcker att sanden på stranden är borta! Glassen smälter på en gång! Vad blir det för sommar då?
  65,00 kr
 18. Malvas vinnarlag
  Malvas vinnarlag
  Beskrivning
  Det är en spännande dag på ängen. Fjärilarna och de andra djuren ordnar en idrottsdag, med hinderbana, danstävling och stafett.Malva är snabbast av fjärilarna och alla är säkra på att hennes lag kommer att vinna stafetten. Men så gör hon plötsligt illa sig. Vem ska nu ta Malvas plats i laget?
  50,00 kr
 19. Mamma Mu läser
  Mamma Mu läser
  Beskrivning

  Kråkan pekade på Mamma Mu.
  Hmm vad gjorde DU i natt om jag får fråga??? Jag såg nog att du kom hem i BILEN!!!
  Mamma Mu tog sin bok i famnen och blundade.
  Jag var på blibluteket. Jag läste, sa hon längtansfullt.
  Kor kan inte läsa böcker. Kor SKA inte läsa böcker! Kor ska vara hemma!! Krax!
  Kråkan sjönk ihop på marken.
  Varför kan inte du göra lite vanliga saker, cykla och klättra i träd...

  75,00 kr
 20. Märta galopperar
  Märta galopperar
  Beskrivning

  Märta är tokig i hästar, trots att hon får darriga ben och känner sig rädd när hon närmar sig stallet. Men en drömmare måste väl också få älska hästar? En ny, rolig och lättläst serie om kärleken till hästar, för såväl hästbitna som hästrädda läsare. Läs också den första delen i serien, "Märta börjar rida", där hon för första gången kommer till stallet och träffar sin älsklingshäst Julia.


   

  65,00 kr
 21. Märta på turridning
  Märta på turridning
  Beskrivning
  Märta och Maja har tjatat och tjatat om att få rida islandshäst igen. Och nu har det äntligen blivit dags! Välkommen till ett nytt lättläst och underhållande äventyr för såväl hästbitna som hästrädda läsare.

  I stallet är det svårt att göra rätt - ridläraren är arg och de stora tjejerna retas. Märta och bästisen Maja längtar till det lilla stallet där de träffade islandshästarna Saga och Freja. Och nu ska de äntligen få prova på en turridning med dem! Under en dag på hästryggen ska flickorna få vara med om både galopp, tölt och mysig fika. Men de vuxna ryttarna på turen är så fåniga – de är rädda för allt, och de kan ingenting om hästar! Tur att ledaren Lotta är med, särskilt när hästarna bli rädda och skenar iväg... "Hästar" är en humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.

  Läs också de elva första delarna i serien "Hästar": Märta börjar rida, Märta galopperar, Märta på hopptävling, Märta rider vilse, Märtas hästbok (fakta), Märta och silverhästen, Märtas hästsommar, Märta och stallkompisarna, Märta på ridläger, Märta och sagohästarna och Märta och islandshästarna.

  65,00 kr
 22. Matilda maskeradälvan
  Matilda maskeradälvan
  Beskrivning
  Ännu en glänsande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Rebecka och Kristin är inbjudna till en stor maskerad i ett slott. Flickorna ser förstås fram emot att få klä ut sig och att få utforska det spännande slottet. Men kung Bore vill ha fest för svartalferna i samma slott och han tänker inte låta några mesiga människor hindra honom. Så han stjäl Matilda maskeradälvans magiska föremål! Nu måste Rebecka och Kristin hjälpa till att hitta dem, annars blir maskeraden inställd. Och än värre om de inte hittar föremålen kommer ingen människa någonsin kunna ha maskerad igen.Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Partyälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Ädelstensälvorna, Cassandra karnevalsälvan och Veckoälvorna.
  65,00 kr
 23. Mia och Mette spelar handboll
  Mia och Mette spelar handboll
  Beskrivning
  Flickornas motsvarighet till böckerna om Kasper!
  Mia och Mette är två kavata kompisar. De går i samma klass och har just börjat spela handboll. I den här första boken i serien, får läsaren veta lite om hur man tränar, värmer upp inför en match eller hur man fintar hoppskott.
  Boken utkommer här i nytt format och med nytt omslag.
  40,00 kr
 24. Mimosa den gula älvan
  Mimosa den gula älvan
  Beskrivning
  Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

  Mimosa, den gula älvan, har hamnat på ett klibbigt ställe. Rebecka och Kristin måste följa både fiskar och bin för att hitta henne.

  I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
  50,00 kr
 25. Min första läsdagbok
  Min första läsdagbok
  Beskrivning
  Min första läsdagbok med hårda pärmar är en bok där du kan skriva ned allt du läser. Fyll i vad boken du läst heter, vem som skrivit/illustrerat den och vad du tyckte om den. Det är lite som en "Mina vänner"-bok fast för böcker! Varje bok som fylls i ges gott om plats på ett eget uppslag. Här kan du skriva, rita och ringa in den specialtecknade emojifigur som bäst passar med dina tankar kring boken du läst.

  Martin Widmark har skrivit ett helt nytt förord till boken och Hanna Granlund har illustrerat omslaget och de små unika emojifigurerna i inlagan. Min första läsdagbok går hand i hand med skolantologin Jag ska börja skolan. Boken finns i både hårdbands- och häftad version. Detta är hårdbandsversionen. Det här är en perfekt första läsdagbok för de som börjat läsa och tänka själv kring böcker!

  50,00 kr
 26. Min Häst
  Min Häst
  40,00 kr
 27. Min läsebok
  Min läsebok
  Beskrivning
  Nyutgåva av Min läsebok! Gjord för sex-sjuåringar, men man vill genast ha en själv, för de otroliga teckningarna, detaljrika och fantasieggande, och för texter som "För alla barn kan läsa alla ord. När dom lärt sig." (Expressen)För den här boken fick Helena Dahlbäck Nils Holgersson-plaketten 1996.
  75,00 kr
 28. Min mamma bor på en stjärna
  Min mamma bor på en stjärna
  Beskrivning
  Å, om livet bara kunde vara så där enkelt som för lillebror Sebastian! Han leker sopbåt vid frukostbordet och blir glad igen när han har varit ledsen.<br /> För Henrietta har allt blivit krångligt. Vad hände med hennes bästa vän? Varför kan hon inte koncentrera sig i skolan? Varifrån kommer tårarna? Varför ser pappa så trött ut?<br /> Henrietta längtar efter att prata med mamma.<br /> Det går inte. Mamma bor på en stjärna.<br /> Men kanske finns det någon annan som kan vara Henriettas vän?<br /><br />Ylva Uggla fick ett hedersomnämnande i Bokförlaget Libris stora manustävling år 2004. <i>Min mamma bor på en stjärna</i> är hennes första bok.<br />
  50,00 kr
 29. Min pusselsagobok
  Min pusselsagobok
  Beskrivning
  Fantasifullt illustrerad sagobok som innehåller 4 omtyckta sagor för barn från 5 år. Till varje saga hör ett fint pussel med 48 bitar. Bitarna är lätta att lossa från sidan och jätteroliga att pussla ihop igen. Pusselbitarna har olikfärgad baksida och kan därför inte blandas ihop. Sagorna i boken är: - Askungen - Hans och Greta - Kejsarens nya kläder - Vargen och de 7 killingarna
  100,00 kr
 30. Miranda musikälvan
  Miranda musikälvan
  Beskrivning
  Miranda musikälvan har flugit till Väderbyn för att rädda en balettföreställning. Men hur ska det gå när en av kung Bores svartalfer ligger i bakhåll?

  Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
  Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
  50,00 kr
 31. Moa måndagsälvan
  Moa måndagsälvan
  Beskrivning
  Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
  50,00 kr
 32. Molly marsvinsälvan
  Molly marsvinsälvan
  Beskrivning
  Älvan Molly letar efter sitt magiska marsvin Gnistra, som kung Bore har stulit. Kristin och Rebecka måste hjälpa henne!
  50,00 kr
 33. Molnön
  Molnön
  Beskrivning
  De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes reser till Molnön tillsammans med älvan Trixi. De njuter av att hoppa runt på de fluffiga molnen, högt ovanför marken. Men det visar sig snart att något inte är som det ska. Den onda drottning Gräslig har gömt en åskvigg på ön, och den hemska, svarta blixten är full av ond magi. Flickorna måste hitta och förstöra åskviggen innan hela Molnön spricker och faller i bitar!
  65,00 kr
 34. Molnslottet
  Molnslottet
  Beskrivning
  Zoe och hennes vän Astra, den magiska enhörningen, längtar efter midsommarfesten på Enhörningsön. Men ön blir varmare och varmare och alla blommor på ön håller på att vissna. Nattvinge, den onda sagoponnyn, har stulit molnen och stängt in dem där ingen någonsin kan hitta dem. Hur ska Zoe och Astra kunna rädda ön från att gå under?

  Molnslottet är andra boken i serien Den magiska enhörningsön. Böckerna behöver inte läsas i ordning.

  65,00 kr
 35. Monsterakademin
  Monsterakademin
  Beskrivning
  Hannibal, en märklig släkting, bjuder på middag och Nelly Rapp måste följa med mamma och pappa till hans stora hus. På vinden väntar en överraskning: Monsterakademin, som ivrigt väntar på sin tionde elev. Nelly! Första boken i en serie mysläskiga äventyr för nybörjarläsaren, av författaren till "LasseMajas detektivbyrå".
  65,00 kr
 36. Mumiemysteriet
  Mumiemysteriet
  Beskrivning
  Vad händer på muséet i Valleby? Stämmer det att den egyptiska mumien vaknat till liv efter 3 000 år? En värdefull tavla försvinner, och polisen står rådvill. Dags för Lasse och Maja att ta itu med ett mycket märkligt fall! Femte, fristående delen i Martin Widmark och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.
  65,00 kr
 37. Mynta den gröna älvan
  Mynta den gröna älvan
  Beskrivning
  Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

  Rebecka och Kristin följer ett spår av löv in i en labyrint för att försöka hitta Mynta den gröna älvan. Kommer de att lyckas?

  I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
  50,00 kr
 38. Mystiska ladan
  Mystiska ladan
  Beskrivning

  Grannkillen Fred har blivit av med sin nya BMX-cykel och polisen misstänker att en liga är i farten. Kevin och Dina beslutar sig för att spana. Vid ett ödehus upptäcker de ett nytt hänglås på ladan intill och färska hjulspår fram till dörren ...
  Dags för fjärde fallet i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsaren.

  50,00 kr
 39. Najadens sång
  Najadens sång
  Beskrivning
  Äntligen återvänder Spiderwicks skapare Black och DiTerlizzi till jättarnas, paddtrollens och najadernas magiska värld i Spiderwick-spin-offen "Bortom Spiderwick". Den här gången väntar ett diaboliskt äventyr under Floridas stekande sol där Nick Vargas och hans hopplöst töntiga plastsyster Laurie tvingas vända sig till "Arthur Spiderwicks fälthandbok över vår sagolika omgivning" för att rädda sjöns najader från att utrotas av eldsprutande jättar.Serien om Spiderwick har översatts till över 30 olika språk.
  50,00 kr
 40. Natt i skolan
  Natt i skolan
  Beskrivning

  Succén med Klass 1b fortsätter! Lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Klass 1b ska få sova över i gympasalen. Man ska ha pyjamas och sovsäck med sig. Men nallen, kan den följa med? Tänk om någon skrattar?
  "Natt i skolan" är den elfte helt fristående delen i serien med Sveriges populäraste förstaklassare.

  50,00 kr
 41. Nattspaning
  Nattspaning
  Beskrivning

  Kevin och Dina tycker om att spana på allt som verkar mystiskt. I natt ska de få sova i tält mellan sina hus. Där ligger de och kikar på folk som går förbi. En del ser rätt skumma ut, de kanske är skurkar?
  När Dina somnat upptäcker Kevin en mörk skugga, det ser ut som om någon klättrar upp på en balkong ...
  Minimysteriena är en ny serie lättlästa böcker om kompisarna Kevin och Dina som gillar att leka detektiver. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helena Bross.

  50,00 kr
 42. NN-Klubben Barn i Sverige tänker på Etiopien
  NN-Klubben Barn i Sverige tänker på Etiopien
  Beskrivning

  NN-klubbens medlermmar är två tjejer från Sverige och en från Etiopien. Klubben utökas och det blir både en utställning och en lång resa....Efter varje kapitel finns frågor och uppgifter. Recept och sånglekar

  30,00 kr
 43. NN-Klubben En berättelse om Etiopien mitt i Sverige
  NN-Klubben En berättelse om Etiopien mitt i Sverige
  Beskrivning

  En berättelse om Etiopien mitt i Sverige.Till varje kapitel finns frågor och aktiviteter.

  30,00 kr
 44. Nova månstensälvan
  Nova månstensälvan
  Beskrivning
  Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
  Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

  50,00 kr
 45. Nu flyger vi!
  Nu flyger vi!
  Beskrivning
  En kväll när verkligheten blir för svår för barnen Jessica, Mellen och Fabben startar de sin flygande säng. Det blir en härlig men dramatisk flygtur över Stockholm, för de är tvungna att besegra Häxan och Trollet innan de kan nå pannkakorna och tryggheten hos farmor och farfar.
  24,99 kr
 46. Ny i klassen
  Ny i klassen
  Beskrivning
  En vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor, om hur det kan vara att byta skola och komma till en ny klass. Roligt och färgstarkt illustrerad med fartfyllda och söt-tuffa bilder av Christel Rönns. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.
      Femte fristående boken i den nyproducerade serien lättlästa böcker om Klass 1 b, som redan blivit en succé.
   
  50,00 kr
 47. Nya kompisar
  Nya kompisar
  Beskrivning
  Extra-lätt-att-läsa"-serien startar våren 2008 och består av nyproducerade serier med extra lätta och roliga böcker, som är skapade för barn som precis börjat läsa själva. "Nya kompisar" är den första fristående boken i serien "Solgatan 1" och handlar om Axel och Omar som bor i samma hus. Lättläst, men med stort innehåll och hög igenkänningsfaktor!
  65,00 kr
 48. Olivia onsdagsälvan
  Olivia onsdagsälvan
  Beskrivning
  Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
  50,00 kr
 49. Om pyttesmå partiklar
  Om pyttesmå partiklar
  Beskrivning
  I en personlig betraktelse berättar vetenskapsintresserade fantasyförfattaren Jo Salmson för nybörjarläsarna om verklighetens allra minsta beståndsdelar, om kluriga saker som kvarkar och hur man slår sönder något för att få reda på hur det fungerar. Med Ola Skogängs humoristiska illustrationer som gör det minsta och osynliga synligt.
  65,00 kr
 50. Önskepärlan
  Önskepärlan
  Beskrivning
  Drottning Gräslig har gömt en av sina åskviggar i Det hemliga kungariket, den här gången där sjöjungfrurna bor. De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes måste hitta åskviggen innan hela den fantastiska undervattensvärlden förstörs av drottningens ondska!
  65,00 kr
 51. Pål & Co 2 - Farlig vinst
  Pål & Co 2 - Farlig vinst
  Beskrivning
  Redan långt nere i backen hör Pål hur det tjoas och vrålas uppe vid hyreshuset. Han skyndar sig hemåt för att se vad det är som pågår.
  Glader står uppflugen på en bänk och viftar vilt med armarna. Nedanför står hans kompisar och skrålar allt vad de orkar.
  - Vi är bäst, vi är bäst, vi är BÄÄÄST!
  När Glader får syn på Pål, viftar han ännu våldsammare med armarna.
  - Skrål, kom hit!
  Pål tvekar. Han har inte alls någon lust att prata med en fyllegubbe just nu.
  - Kom då! tjoar Glader.
  - Vad är det som har hänt? undrar Pål.
  - Vi vann på tipset. Kan du fatta? säger Glader och flinar lyckligt. Här får du en hundring. Gå och köp dig lite godis, du är en sjyst grabb!

  Men firandet tar snabbt slut. Bara några timmar efter att Pål har fått sin hundralapp slår någon ner Glader och hans kompisar, och tar alla pengarna! Pål har sett någon smyga på gubbarna vid parkbänken, och han tror att han vet vem det är. Tillsammans med bästa vännerna Fritz och Nadja, bestämmer han sig för att avslöja rånaren.
  50,00 kr
 52. Pannkaka
  Pannkaka
  Beskrivning
  Att vara en riktig prinsessa betyder väl att man måste uppföra sig fint, niga djupt
  Och göra vackra blombuketter? Om man inte är en piratprinsessa, förstås!

  Prinsessan Pannkaka är förtvivlad. Hon vill inte gifta sig med prins Isidor och flytta in i hans slott av is.
  Det blir ännu ett räddningsuppdrag för Polly och hennes besättning. Men en förrädare ombord hjälper Greve Grym när han försöker fånga in prinsessorna. Hur ska de stoppa honom?
  50,00 kr
 53. Pappa Panovs stora dag
  Pappa Panovs stora dag
  Beskrivning
  Det är jul. Den gamle, ensamma skomakaren Pappa Panov väntar ivrigt på en speciell gäst. Men saker och ting blir inte som han har tänkt sig.

  Leo Tolstoj hämtade den här vackra barnberättelsen ur en gammal fransk saga av Ruben Saillens och lade till den i sina samlade verk. I originalberättelsen är huvudpersonen en gammal skomakare som heter Père Martin. På 1970-talet omarbetade Mig Holder berättelsen och levandegjorde den här skomakaren och gav honom namnet Pappa Panov. Sedan dess har hennes berättelse och Tony Morris varma illustrationer fortsatt att inspirera och charmera nya generationer av läsare.

  Mig Holder är en författare och textilkonstnär som sysslat mycket med undervisning och pedagogik, bland annat skrivarkurser och textilteknik för både barn och vuxna. Hon har tidigare på svenska givit ut bland annat Den fjärde vise mannen (också illustrerad av Tony Morris) och När djuren hjälpte Noa.

  Tony Morris är illustratör till en rad barnböcker, bland annat barnboksserien Bibelns skattkammare

  • Köp 3 för 67,50 kr/st
  • Köp 10 för 63,75 kr/st
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 534

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17

 

              OBS!

Fredag 28/6 Stänger vi butiken kl.15.00.

1-5/7 är butiken Stängd då befinner vi oss på Lappis i Husbonliden.

8-31/7 Har vi sommartider i butiken:  Måndag-Fredag 12-17

Från 1/8 är det Ordinarie öppettider igen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå