View as Tabell Lista

Artiklar 501-533 av 533

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Tova torsdagsälvan
    Tova torsdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  2. Trassliga treor
    Trassliga treor
    Beskrivning

    Idag ska alla skriva treor. De tar fram stora papper och vattenfärg. Ibland blir treorna åt fel håll. Omar gör gröna treor. Men det blir inga treor, det blir maskar istället!
    Helena Bross böcker tillhör numera klassikerna inom börja-läsa-genren. Populära "Solgatan 1" är en serie mycket lättlästa böcker i versaler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Tillsammans med Kadri Ilves charmiga illustrationer skapas här vardagsdramatik när den är som allra bäst.

    50,00 kr
  3. Tuva topasälvan
    Tuva topasälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  4. Underverk som Jesus gjorde
    Underverk som Jesus gjorde
    Beskrivning
    Jesu under berättade för barn.Illustrerad med vackra bilder av Tony Morris
    50,00 kr
  5. Väderhemligheten
    Väderhemligheten
    Beskrivning
    Har vädret fått solsting?

    Efter en lång vinter är det äntligen dags för vår och solsken i Lilla Vargudden. Ja, solen lyser nästan lite överdrivet mycket. Luna tycker mest att det är skönt att kunna fylla på sin superkraft nu när alla moln är borta och månen tittar fram igen. Men hon kan inte låta bli att påverkas av vädergurun Axels oro. Håller solen på att bli galen? Samtidigt planeras öppningen av en semesteranläggning med solgaranti 365 dagar om året. Och när mystiska ljusstrålar börjar dyka upp i himlen om nätterna anar Luna ugglor i mossen. Tillsammans med Ben bestämmer hon sig för att undersöka stadens underliga väder.

    LUNA OCH SUPERKRAFTEN: VÄDERHEMLIGHETEN är den fjärde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen, som rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

    SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

    LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.

    125,00 kr
  6. Vänner för livet
    Vänner för livet
    Beskrivning
    Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon är ständigt på jakt efter nya äventyr. Hon vill mycket hellre utforska det spännande havet istället för att plaska med de andra sjöjungfrubarnen i den trygga lagunen där de bor. Men ute på djupet lurar många faror ... Linda Chapmans böcker är översatta till många språk och har sålt i mer än 1,3 miljoner exemplar bara i England.
    50,00 kr
  7. Var är Ludde?
    Var är Ludde?
    Beskrivning
    Anna har flyttat och börjat i en ny skola. Det är både nervöst och pirrigt. Hon saknar bästisen Jess och alla sina andra kompisar. Vilken tur att hon har sin hund Ludde! Han brukar alltid kunna trösta henne.
    Men redan efter några dagar på det nya stället händer något hemskt. Ludde blir skrämd av åskan och rymmer hemifrån. Hur ska han kunna hitta hem igen när han inte känner igen sig?
    Anna är förtvivlad. Men hjälpen finns på närmare håll än hon anar.
    50,00 kr
  8. Vem stal blåbärspajen?
    Vem stal blåbärspajen?
    Beskrivning
    Slugis tycker själv att han är en mästare på att hålla ögonen öppna och leta rätt på saker. Särskilt stulna. Därför har han startat klubben Hemliga Ögat med kompisarna Knubben och Smalis. Lillebror Tjalle får också vara med. Men när granntanten fru Lund kommer ångande och upprört frågar vem som har stoppat i sig hennes nybakade blåbärspaj, sätts privatdetektiverna på hårda prov. ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  9. Vems katt?
    Vems katt?
    Beskrivning

    Vädret är fint. Axel och Omar är ute i parken. En gammal tant sitter i solen och klappar sin katt. Men så dyker en flicka upp och påstår att katten är hennes! Vems katt är det egentligen?
    "Vems katt?" ingår "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med korta textrader och enkla ord i versaler, om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  10. Vendela, vindälvan
    Vendela, vindälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Det blåser ordentligt i Väderbyn, och vindälvan Vendela kan inte hjälpa till eftersom någon har tagit hennes magiska fjäder. Ska Rebecka och Kristin lyckas hitta fjädern och få ordning på vädret lagom till den stora sommarfesten?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  11. Vi vill ha disko
    Vi vill ha disko
    Beskrivning
    Klass 1b ska äntligen ha disko! Det ska bli jättekul men hur gör man egentligen när man dansar, och vad har man på sig? Här behövs träning! Följ med succéklassen på fest och läs om när Frank kanske vågar dansa med Alice.
    En underhållande bok för alla som precis har börjat läsa själva. De tidigare böckerna i serien "Klass 1b" har blivit mycket populära.
    50,00 kr
  12. Vicky hundvalpsälvan
    Vicky hundvalpsälvan
    Beskrivning
    Hur ska Kristin och Rebecka kunna hitta älvan Vickys magiska hundvalp? Kanske kan en vanlig valp hjälpa till? Men de elaka svartalferna vill också få tag i valparna
    50,00 kr
  13. Viggo Vam i Långa huset
    Viggo Vam i Långa huset
    Beskrivning
    Det är nyår hos indianerna och det är tradition för de stora pojkarna att klä ut sig i masker och gå runt till alla familjer och leka en pantlek: Antingen ger man dem en liten gåva eller också tar de någon av ens saker i pant och så får man lösa ut den mot en stor gåva.
    Viggo Vam tycker mycket om sirap. Han skulle vilja ha massor, så mycket han orkar äta. Han kanske också skulle sätta på sig en mask? Men vad ska han ta som mamma skulle vilja byta tillbaka mot mycket sirap Lillebror kan kanske vara en lagom pant?

    60,00 kr
  14. Vilda äventyrsälvan
    Vilda äventyrsälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju prinsessälvor!I det Gyllene slottet, där Rebecka och Kristin tillbringar vårlovet, finns många skrymslen och vrår. Det sägs också att det spökar. Är det kanske spöken som rör sig i det stora tornet? Rebecka och Kristin måste lösa mysteriet och dessutom få tillbaka Vilda äventyrsälvans diadem. Annars kommer ingen någonsin känna äventyrslusta igen.
    50,00 kr
  15. Vilse i skogen
    Vilse i skogen
    Beskrivning
    En vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor om om tillvaron i skolan, när man har börjat första klass.
    Roligt och färgstarkt illustrerad med fartfyllda och söt-tuffa bilder av Christel Rönns. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.
    Sjätte fristående boken i den nyproducerade serien lättlästa böcker om Klass 1 b.
    50,00 kr
  16. Viola den violetta älvan
    Viola den violetta älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Viola, den violetta älvan, har fastnat och kan inte röra sig. Rebecka och Kristin hittar henne men vet inte hur de ska kunna hjälpa. Kan en pensel vara till någon nytta?

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  17. Vitnos hittar Agatons krona
    Vitnos hittar Agatons krona
    Beskrivning
    Finns det en tjuv i skogen?Lättlästa och gulliga böcker om gotlandsrusset Vitnos och hans vänner.Det är så sorgligt, så sorgligt, grät Brunöga och tårarna trillade utför hennes lilla nos. Ni förstår Agaton Älg har blivit av med sin stora hornkrona. Någon Brunöga snyftade alldeles utom sej NÅGON HÄR I SKOGEN HAR STULIT DEN FRÅN HONOM!Har någon verkligen stulit Agaton Älgs stora, vackra hornkrona? Den som han är så stolt över. Vitnos vågar inte ens tänka på hur Agaton ser ut utan sin krona. Kan den ståtlige älgen verkligen fortsätta att vara kung i skogen utan den?
    50,00 kr
  18. Zoomysteriet
    Zoomysteriet
    Beskrivning
    Djuren i zoo-affären mår inte bra - Lasse och Maja inser att det är dags att spana på djuraffären!
        Lasse och Maja, som här står inför sitt tolfte fall, är barnens favoriter. Böckerna har vunnit priser och översatts till ett flertal språk.
        Lasse och Maja dyker även upp i andra medier: som julkalender på SVT 2006 och som ljudböcker på Gammafon.
    65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 501-533 av 533

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå