View as Tabell Lista

Artiklar 901-1000 av 1023

per sida
Fallande ordning
  1. Sportig ABC-bok
    Sportig ABC-bok
    Beskrivning
    Brottar-Britta, Diskus-Diana, Padel-Parisa och Zumba-Zandra. Så heter några av alla de starka personligheter som tar plats i Sportig ABC-bok.

    Kan man spela golf med godisklubba? Och får en motorcykel plats i sängen?

    Fyndiga rim och roliga bilder gör Sportig ABC-bok till underhållande läsning för både stora och små.

    "Möt Golf-Gunilla, med arton hål i tänderna, Åksjuka Åsa, X-game-Xena och alla de andra totalt tjugonio (bokstavs-) karaktärerna som var och en i god alfabetisk ordning på ekvilibristiskt rimmad vers presenterar sig själva och den sport de företräder. Det är inte lättförståeligt, knappt barnanpassat men ack så roligt! ... På fyra rader varannanradsrimmad vers diktar författaren tillika proffsboxaren Åsa Sandell om enkom kvinnliga sportutövare. Illustratören Malin Norlander medverkar till att kvinnorna är av olika etnisk härkomst. De porträtteras humoristiskt med gigantiska huvuden i kombination med små taniga kroppar. ... Det är ett ambitiöst verk, långt ifrån nödrim och hastverk, utan istället intelligent, finurligt, smart, elegant och även tokroligt här och var. På sista sidan väntar läsaren en välförtjänt guldmedalj med texten "Du är bäst"!" - Lektör Maria Nestorzon, BTJ-häfte nr 15, 2020

    100,00 kr
  2. Sportlovet
    Sportlovet
    Beskrivning

    Marie åker på läger med kyrkans ungdom.

    40,00 kr
  3. Spring, Tuff!
    Spring, Tuff!
    Beskrivning
    I Disneys Kul att läsa-serie kan barnet ta sina första steg in i läsvärlden. Böckerna i serien bygger på följande tankar om böcker och läsande: Läsning hänger ihop med lust - det ska vara roligt och spännande att läsa! Att öva sin läsning i välkända miljöer gör det lättare för barnet att förstå texten. Bilderna i böckerna är konstruerade som små kortfilmer som barnet omedelbart kan avkoda. De fina bilderna fungerar som en bro över mot själva texten. Barnet kan alltid gå från en Kul att läsa-bok med känslan av att ha förstått berättelsen. Den här läsframgången uppmuntrar barnet att fortsätta sitt läsande. Svårighetsgraden och textmängden anpassat efter inläringen i förskolan och det första skolåret. Kul att läsa-böckerna kan "läsas" av barnet självt, men det är en fördel att en vuxen läser tillsammans med barnet de första gångerna.
    50,00 kr
  4. Starke Simson
    Starke Simson
    Beskrivning
    Berättelsen om Simson återgiven med enkla texter och färgglada bilder
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
    • Köp 50 för 26,25 kr/st
    • Köp 100 för 24,50 kr/st
  5. Stella smaragdälvan
    Stella smaragdälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  6. Stina steppälvan
    Stina steppälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  7. Stjärnkikaren
    Stjärnkikaren
    Beskrivning
    Verna stack in huvudet genom dörren. "Sluta drömma, jag säger bara det, och gör det du ska!" Hon försvann bort i hallen och gick in i rummet som hon och Bernie delade. Till och med på det avståndet kunde Angel höra hur Bernie gnällde över det som Verna packade åt honom. "Tyst, Bernie. Nej, du får inte ta med dig sängen. Den hör till lägenheten. Det finns en annan säng i det nya huset. Tyst nu!" En alldeles vanlig lördagsförmiddag får Angel, elva år, reda på att hon ska flytta. Inget konstigt med det -- egentligen är det mest underligt att hon och mamma och Bernie har bott ett helt år på samma ställe nu. Vad hon inte har räknat med är att mamma ska dumpa henne och lillebror långt ute på landet. Hos gammelfarmor, som ingen av dem känner och som bara sitter i sin gungstol med en massa filtar. Men utanför gammelfarmors hus finns ängen och stjärnhimlen
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
  8. Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Stoppa mobbning! : en bok för barn om mobbning
    Beskrivning
    Mobbning är en utbredd form av tortyr som många barn får stå ut med om och om igen. Barn klarar inte av att ta itu med den här sortens problem själva.

    Den här boken tar upp vem som mobbar, vad som händer, varför och allra viktigast, vad man kan göra åt mobbning. Barn får lära sig hur man kan skydda sig själv, stå på sig och när man ska be en vuxen om hjälp.

    Tillsammans kan barn och vuxna utrota mobbningen i våra skolor och i vår omgivning.

    55,00 kr
  9. Stora bildordboken
    Stora bildordboken
    Beskrivning
    Kan du komma på ett annat ord för "stor", "fånig" eller "blank"? Vad är motsatsen till "iskall", "rörlig" eller "modig"? Hitta alla dessa, och över 2 000 andra användbara, smarta och ovanliga ord i denna fantastiska bildordbok! Dessutom finns listor med synonymer, motsatser och tips på hur man beskriver något, samt enkla ordlekar.
    65,00 kr
  10. Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Beskrivning
    En rejäl bok med klassiska sagor om prinsessor.

    Möt alla de klassiska sagoprinsessorna från Askungen till Tummelisa i denna magiska bok med myllrande färgrika bilder.

    Formatet är 230 x 290 mm och omslaget är blankt med vadderade pärmar. Boken har mycket fina illustrationer av bland andra Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.
    95,00 kr
  11. Store Max - världens störste detektiv
    Store Max - världens störste detektiv
    Beskrivning
    Store Max är världens störste detektiv. Det vet alla. Kungen av Pooka Pooka också. Det är därför han ringer till honom. "Kom fort", skriker han i luren. "Någon har stulit Jumbo, min dyrbaraste elefant." Store Max far till slottet direkt, med hjälp av sitt paraply. Men fallet verkar ganska knepigt att lösa - och spåren leder rakt in i djungeln... ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  12. Storebrorsan
    Storebrorsan
    Beskrivning
    Mörten är världens bästa storebror. Han kan allt och är stark. Och en dag händer det som lillebror har längtat efter: Mörten har tid att leka!
    En kritikerrosad berättelse om syskonkärlek av mångfaldigt prisbelönte Ulf Stark. Boken ingår i serien Lätt att läsa - böcker anpassade för nybörjarläsaren.
    50,00 kr
  13. Störst av allt
    Störst av allt
    Beskrivning
    En berättelse baserad på verkliga händelser i Libanon. Lamia och hennes familj drabbas hårt av det skoningslösa kriget.
    40,00 kr
  14. Stranden : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Stranden : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Beskrivning
    Bli en upptäckare och läs om allt du kan hitta på stranden! Den här boken är perfekt för barn som gärna vill utforska världens alla stränder. Läs om hällkar, snäckor, tidvatten och koraller - här finns allt du behöver veta om stranden och varelserna som lever vid dem. Med roliga aktiviteter och mängder av spännande fakta är Stranden ett måste för alla nyfikna barn.
    65,00 kr
  15. Strumpmannen
    Strumpmannen
    Beskrivning

    Sigge som hittar ett par stinkande strumpor i morfars gamla koffert. När han sätter på sig dem förvandlas han till en äkta superhjälte: Strumpmannen, de små problemens mästare. Han flyger genom skyn och skvätter mod och tröst i form av strumpsvett över de ledsna och ängsliga. Sigge får en sidekick också, en ilsken tofsmes som heter Tore.


    Rikt illustrerad av Ingela Peterson Arrhenius.

    50,00 kr
  16. Styx märke
    Styx märke
    Beskrivning
    På flykt undan Styx soldater söker de båda syskonen Sofia och Leo skydd i en ihålig ek.Trädet sluts omkring dem och de märker när hålet öppnar sig igen att de befinner sig i en helt annan värld. Kvar finns inga mörka gator och betonghus i spillror. Grönskan som omger dem badar i ljus. Under deras fötter finns frodigt grönt gräs och färgglada blommor. Framför dem en sommaräng. De har kommit till Sagofallen. Med hjälp av enhörningen Månstråle ger sig barnen ut på ett hisnande och farligt äventyr, samtidigt som en ryslig kamp börjar mellan de svarta och vita pjäserna på schackbrädet!

    Äventyren i Sagofallen kommer att innehålla sju böcker, som alla är riktiga bladvändare. Böckerna riktar sig till alla från cirka 6 år och uppåt (särskilt lämplig för bokslukaråldern). Kapitlen är korta och spännande och man kommer direkt in i handlingen. Böckernas fina illustrationer är gjorda av Therése Larsson.

    Flera använder böckerna som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com)

    Tre röster från läsare: "de mest spännande böcker jag någonsin läst", "tom bättre än Narnia" och "bara älskar de här böckerna".

    Äventyren i Sagofallen består av:
    1. Styx märke
    2. Svarta damen
    3. Vita löparen
    4. Den magiska rustningen
    5. Flykten från tornet- släpps våren 2019
    6. Pantones ö - släpps hösten 2019
    7. Snöugglans sigill - släpps våren 2020

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  17. Sune och mamma Mysko
    Sune och mamma Mysko
    Beskrivning
    Sune stannar hellre hemma med mamma än åker till fjällen med resten av familjen. Han har ingen lust att frysa och bli uppäten av mygg. Men allt det där mysiga som Sune har trott att han och mamma skulle göra blir liksom inte av. Mamma vill hellre gå och shoppa än åka vattenrutschkana. Hon är faktiskt lite konstig ibland. Fast när hon helt överraskande visar sig vara en tuff gokartförare blir ju Sune rätt nöjd ... Ja, Sunes mamma är faktiskt coolare än alla polare
    65,00 kr
  18. Sune och syster vampyr
    Sune och syster vampyr
    Beskrivning
    Det finns en sak som är lite jobbig med Sunes lillasyster Isabelle: Hon gillar att tugga på folk. Ibland kan det vara bra. Som när någon elak typ vill bråka med Sune. Då kan Isabelle bita elakingen i fingret. Men Isabelle ser tyvärr inte skillnad på styggingar och snyggingar. Hon biter på allt.Sune förstår att han måste göra något åt sin lillasysters ovana.
    65,00 kr
  19. Super-Charlie
    Super-Charlie
    Beskrivning
    Super-Charlie är deckarförfattarinnan Camilla Läckbergs debut som barnboksförfattare.
    I en vanlig stad, en vanlig dag föds en alldeles vanlig bebis, Charlie. När han ännu bara är några timmar gammal krockar två stjärnor långt ute i rymden. Stjärnstoft faller ner på jorden och landar på den nyföddes hjässa. I det ögonblicket förvandlas han till Super-Charlie...
    85,00 kr
  20. Svarta damen
    Svarta damen
    Beskrivning
    Efter succén med Styx märke fortsätter kampen mellan schackpjäserna i den populära Äventyren i Sagofallen-serien.

    Svarta damen är tillbaka och nu vill hon åt Tidens bok. Om hon lyckas kommer Svarta kungen och mörkret ta över Sagofallen och den ondskefulle Styx ockupera Sofia och Leos egen värld. Sofia och Leo måste förstöra boken en gång för alla. Leo blir anförtrodd en hemlig karta med platser som undervattensstaden Vatombia och Sagornas äng. Målet är att ta sig fram till Stjärnfallens kulle. Men vem kan de egentligen lita på och kommer de hinna förstöra boken i tid?

    Äventyren i Sagofallen kommer att innehålla sju böcker, som alla är riktiga bladvändare. Böckerna riktar sig till alla från cirka 6 år och uppåt (särskilt lämplig för bokslukaråldern). Kapitlen är korta och spännande och man kommer direkt in i handlingen. Böckernas fina illustrationer är gjorda av Therése Larsson.

    Flera använder böckerna som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com).

    Äventyren i Sagofallen består av:
    1. Styx märke
    2. Svarta damen
    3. Vita löparen
    4. Den magiska rustningen
    5. Flykten från tornet- släpps våren 2019
    6. Pantones ö - släpps hösten 2019
    7. Snöugglans sigill - släpps våren 2020

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  21. Svea snösvansälvan
    Svea snösvansälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  22. Systern från havet
    Systern från havet
    Beskrivning
    Sirkka måste resa ensam över havet till några hon inte känner. I det nya landet bor Margareta. Mellan flickorna växer sakta en okuvlig vänskap fram. Ulf Starks berättelse är gripande och symbolladdad. Stina Wirséns akvareller flödar av stämningar och färg. En bilderbok som inte lämnar någon oberörd! Margareta ska få någon att leka med säger hennes föräldrar. Det ska bli en överraskning. I tysthet hoppas Margareta att hon ska få en hund. Å, vad hon längtar! Men istället är det Sirkka som kommer. Föräldrarna har bestämt att Sirkka ska bo hos dem medan kriget i världen pågår. På kvällen ligger Sirkka i Margaretas rum och kramar sin tyghund. Hon luktar på näsduken som doftar mamma och tittar på familjefotot. I skuggan av kriget och de vuxna utvecklas sakta flickornas vänskap, som inte alls är självklar, och därför blir den dyrbaraste. Ursprungligen är berättelsen skriven för teatern. Stina Wirsén har gjort dockorna till den hyllade dockteaterföreställningen på Marionetteatern i Stockholm.
    100,00 kr
  23. Tågmysteriet
    Tågmysteriet
    Beskrivning

    Allt är lugnt på tåget där polismästaren sitter och vaktar en säck sedlar. För lugnt - så polisen slumrar till! Och vips är pengarna borta. Vilken tur att listiga Lasse och Maja är med på samma tåg!
    Sjunde, fristående delen i Martin Widmarks och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.

    65,00 kr
  24. Tersias
    Tersias
    Beskrivning
    Det är hårda tider i London. Trollkarlen Magnus Malachi vakar noga över sitt senaste fynd - Tersias, den blinde pojken som kan se in i framtiden. Men i takt med att Tersias krafter blir allt mer kända försöker fler dra nytta av Tersias märkvärdiga förmåga. Luffaren Jonah och hans kompanjon Tara dyker upp liksom den vansinnige Solomon -och den mystiske lord Malpas. Men varifrån kommer Tersias övernaturliga krafter - från det goda eller från det onda?
    100,00 kr
  25. Tigers bok - tre berättelser
    Tigers bok - tre berättelser
    Beskrivning
    I den här boken hittar man tre små berättelser om Tiger, många barns favoritfigur i Sjumilaskogen.
    65,00 kr
  26. Tiggarskorna
    Tiggarskorna
    Beskrivning
    Har du någon gång velat befinna dig i någon annans skor och se hur deras liv är? Tänk om det kunde hända på riktigt! En dag är Lukas, som är åtta år och bor med sin familj i Egoköping, med om något mycket märkligt. Utanför en butik sitter en tiggare och Lukas vill gärna ge honom något, men mamma vill inte. På kvällen smyger han tillbaka, men tiggaren är inte längre där. Däremot står ett par trasiga och smutsiga skor kvar på marken intill bänken där tiggaren satt. Och det är nu det besynnerliga, underbara och riktigt mystiska börjar ... Tiggarskorna handlar om ett högst aktuellt och viktigt tema ? att hjälpa andra och att kunna ställa sig i någon annans skor! Tänk om det var jag som satt där vid ICA-butiken och tiggde? Det här är en bok att samtala kring och kanske en bok som kan beröra både gammal som ung med ett vitkigt budskap om medkänsla och kärlek, om att se varandra och uppskatta varandra. Kanske också ett sätt att prata om något vi möter nästan varje dag, men som är oerhört viktigt.

    Maria Karström har fyra barn och bor i Västerbotten. Som skribent har Maria tidigare synts bland annat som krönikör i tidningen Världen idag. Tidigare har hon gett ut böckerna i serien Nytt liv: Ur askan växer nya skott och I skuggan av det fördolda. Tiggarskorna är hennes första barnbok.

    100,00 kr
  27. Tilda tårtälvan
    Tilda tårtälvan
    Beskrivning
    Kristin fyller år och ska ha kalas. Men hon hade inte har räknat med att både Tilda tårtälvan och en svartalf skulle komma på besök!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  28. Till varje pris
    Till varje pris
    Beskrivning
    "... en fartfylld, lättläst historia, späckad med spännande inslag ..."Serien för alla fotbollsälskare fortsätter! Sommaren är över och David börjar höstterminen i nian där han tvingas möta både gamla och nya fiender i korridorerna.Konkurrenten Elias Tapper är en av dem. Och som gymnastiklärare får David Malmens assisterande fystränare Hasse "Säcken" Sellinder. Deras relation är sedan tidigare frostig, men nu utvecklas den till en smärre mardröm. Dessutom börjar illasinnade rykten florera i Davids närhet. Malmens IK trappar upp träningen under höstkvällarna, och kämpar hårt för att hänga kvar i division 3. Oron för att de unga nya utländska spelarhoppen snart måste lämna landet och därmed laget, ökar. Nya hemligheter kring Davids pappas förskingring uppdagas. Det visar sig att det inte enbart handlat om lyxkonsumtion ...
    50,00 kr
  29. Tillbaka till Sjumilaskogen : nya äventyr med Nalle Puh
    Tillbaka till Sjumilaskogen : nya äventyr med Nalle Puh
    Beskrivning

    Den 5 oktober ges "Tillbaka till sjumilaskogen" ut parallellt i flera länder, bland annat i USA, Storbritannien och Sverige. De klassiska berättelserna om Nalle Puh och hans vänner har nu fått en uppföljare. Den engelske roman- och pjäsförfattaren David Benedictus har skrivit texten som tar vid där A. A. Milne slutade.

    100,00 kr
  30. Tina tisdagsälvan
    Tina tisdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  31. Tindra, molnälvan
    Tindra, molnälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Hela Väderbyn verkar vara på dåligt humör. Rebecka och Kristin upptäcker små grå moln som svävar över allas huvuden. Kan det ha någonting att göra med molnälvan Tindras stulna fjäder?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  32. Tio Guds bud
    Tio Guds bud
    Beskrivning
    Tio Guds bud för barn
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
    • Köp 50 för 18,75 kr/st
    • Köp 100 för 17,50 kr/st
  33. Tisdagskossan
    Tisdagskossan
    Beskrivning
    "Kom nu kossan", säger Vera och puttar kossan i rumpan. Kossan trilskas och spjärnar emot. Men snart står de i hallen. Från den morgonen blir tisdagarna på dagis aldrig mer sig lika. Det börjar på samlingen då har kossan redan hunnit klättra upp i en ribbstol och kan inte komma ner. När det är sångstund blir kossan känslosam och muuar så det skvalar, och fröken måste trösta. När barnen ska rita råkar kossan äta upp Antons teckning. Och efter lunch, ute på gården när ingen ser, tar kossan av sig de gula galonbyxorna och njuter av att vara nakenfis, som kossor brukar. Kossan tränger sig till och med före i kön till rutschkanan - det kittlar ju så skönt i alla fyra magarna. Med stillsam, opretentiös och ändå självklar charm berättar Daniel Edfeldt om Tisdagskossan, en karaktär uppfunnen/upphittad i kapprummet på Emanuels förskola i Östersund.
    75,00 kr
  34. Titta vad är det? : färger
    Titta vad är det? : färger
    Beskrivning
    I denna första bildordbok finns det massor att upptäcka. Pedagogiskt sammanställda temasidor med tydliga färgbilder bidrar till att träna iakttagelseförmågan och främja språkinlärningen.

    75,00 kr
  35. Titta vad är det? : siffror
    Titta vad är det? : siffror
    Beskrivning
    I denna första bildordbok finns det massor att upptäcka. Pedagogiskt sammanställda temasidor med tydliga färgbilder bidrar till att träna iakttagelseförmågan och främja språkinlärningen.

    75,00 kr
  36. Titta! sa Mila och Milo
    Titta! sa Mila och Milo
    Beskrivning
    Mila och Milo tycker det är så roligt och spännande att upptäcka allt som Gud har gjort. Solen, himlen, jorden, och Mila och Milo också förstås!

    I den här glada boken får barnet följa med på spännande upptäckter som Mila och Milo gör. På varje uppslag upptäcker de något nytt fint som Gud gjort och blir så glada för det. Tillsammans med Mila och Milo kan det lilla barnet på ett enkelt sätt förstå det som Gud skapat.

    Författare: Malin Hedström

    Illustratör: Anna Andersson

    Format: 160 x 190 mm, Inbunden, 28 sidor

    ISBN: 9789187411809 Genre: Pekbok

    Titta! sa Mila och Milo är en charmig pekbok om hur Gud skapat världen, på ett enkelt språk som passar att läsas om och om igen med det allra minsta barnet.

    Tillsammans med de härliga bilderna av Anna Andersson blir det här en älskad bok som påminner barnet om Guds storhet och skaparkraft.

    Mallin Hedström har tidigare gett ut bilderböckerna om Lilla jag och Egil, samt kapitelboken När Fia-Lottas farmor blev sjuk. Malin arbetar som högstadielärare och bor tillsammans med sin man, som är kantor, och sin son i en liten stad i Norrland.

    Nu kommer en ny pekbok för de allra minsta, illustrerad av Anna Andersson (författare till bland annat böckerna om Sagans värld och illustratör för böckerna om Lilla jag och om Egil).

    65,00 kr
  37. Tittut. Baby
    Tittut. Baby
    Beskrivning
    Lyssna på fniss och plask, rasslet från en skallra, rop på mamma och till sist en godnattvisa i den här roliga boken. Ditt barn kommer att älska att vända blad, lyfta flikar och följa med i bild och text medan ni läser. Hur låter babyn när den badar, skrattar eller leker med sin skallra? Härma tillsammans - för varje uppslag finns ett autentiskt ljud som spelas upp när ni lyfter flikarna i boken.

    65,00 kr
  38. Tom & Jerry : vilt, vildare, vildast!
    Tom & Jerry : vilt, vildare, vildast!
    Beskrivning
    Njut av Tom&Jerry, katten och råttan som alltid är fulla med bus!

    65,00 kr
  39. Tora trumälvan
    Tora trumälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  40. Tova torsdagsälvan
    Tova torsdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  41. Trassliga treor
    Trassliga treor
    Beskrivning

    Idag ska alla skriva treor. De tar fram stora papper och vattenfärg. Ibland blir treorna åt fel håll. Omar gör gröna treor. Men det blir inga treor, det blir maskar istället!
    Helena Bross böcker tillhör numera klassikerna inom börja-läsa-genren. Populära "Solgatan 1" är en serie mycket lättlästa böcker i versaler om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Tillsammans med Kadri Ilves charmiga illustrationer skapas här vardagsdramatik när den är som allra bäst.

    50,00 kr
  42. Trollkarlen från Oz
    Trollkarlen från Oz
    Beskrivning
    Tolvåriga Dorothys hus blir uppryckt av en tornado och hon vaknar omtumlad, tillsammans med sin lilla hund Toto, i det magiska landet Oz.Dorothy får rådet att söka sig till Smaragdstaden och den store Trollkarlen av Oz.På sin färd dit stöter hon på Fågelskrämman som vill ha en hjärna, Plåtmannen som längtar efter ett hjärta och Fega lejonet som vill hitta sitt mod.

    50,00 kr
  43. Trolls
    Trolls
    50,00 kr
  44. Turbo och den enarmade banditen
    Turbo och den enarmade banditen
    Beskrivning
    Han heter Bo men kallas för Turbo eftersom han kan springa så snabbt. Det passar bra när man har en lättretad storebror.... Detta är den första boken i en ny serie lättlästa och roliga böcker. 7-9 år.
    50,00 kr
  45. Tuva och Einar : världens första lingon
    Tuva och Einar : världens första lingon
    Beskrivning
    Häng med till stenåldern!

    Kusinerna Tuva och Einar bor tillsammans med sin familj i ett långhus vid strömmen. Tuva älskar bär och är en tänkare. Einar är uppfinnare och en duktig flinta-knackare.
    Tuva fascineras av hur buske blir till bär, och bär till buske . men varifrån kom det första lingonet? Det finns saker som inte ens Tuva kan förstå.
    När barnen träffar två getter faller Tuva pladask. Men det visar sig snart att de charmiga djuren är allt annat än lättskötta. Kan Tuva och Einar behålla dem?
    • Köp 3 för 76,50 kr/st
    • Köp 10 för 72,25 kr/st
  46. Tuva topasälvan
    Tuva topasälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  47. Tvätta händer och borsta tänder
    Tvätta händer och borsta tänder
    Beskrivning
    Syskonen håller på att lära sig om hygien: Att borsta håret och tänderna, att tvätta ansiktet och händerna, att ha rena kläder och att badaDenna bok innehåller:* En rolig och lärorik berättelse om Lukas, Tage, Molly och Ebba.* En guide för vuxna med råd, tips och rekommendationer.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
    • Köp 50 för 37,50 kr/st
    • Köp 100 för 35,00 kr/st
  48. Underverk som Jesus gjorde
    Underverk som Jesus gjorde
    Beskrivning
    Jesu under berättade för barn.Illustrerad med vackra bilder av Tony Morris
    50,00 kr
  49. Upptäckten av Nimbus - en annorlunda värld
    Upptäckten av Nimbus - en annorlunda värld
    Beskrivning
    Farbror Carl upptäcker vid ett flygplanshaveri ett märkligt moln. Molnet är en egen värld med människor och djur.
    40,00 kr
  50. Vad är jag?
    Vad är jag?
    Beskrivning

    En bilderbok av kartong med fyra olika pussel, och med sagor som tema. Barnet lyssnar på versen och gissar vilken saga och vilket föremål det är. Sedan läggs pusslet. I mitten av varje pussel sitter det en speciell bit med struktur som barnet kan känna på. Från 3 år.

    50,00 kr
  51. Vad hittade prinsessan? : och andra frågor
    Vad hittade prinsessan? : och andra frågor
    Beskrivning
    Vad hittade prinsessan?
    Vad såg herdarna?
    Vad gjorde den godhjärtade mannen?

    Enkla frågor och svar för små barn som hjälp att tala om Gud som skapade dem och sände Jesus för att han skulle vara deras vän.
    75,00 kr
  52. Väderhemligheten
    Väderhemligheten
    Beskrivning
    Har vädret fått solsting?

    Efter en lång vinter är det äntligen dags för vår och solsken i Lilla Vargudden. Ja, solen lyser nästan lite överdrivet mycket. Luna tycker mest att det är skönt att kunna fylla på sin superkraft nu när alla moln är borta och månen tittar fram igen. Men hon kan inte låta bli att påverkas av vädergurun Axels oro. Håller solen på att bli galen? Samtidigt planeras öppningen av en semesteranläggning med solgaranti 365 dagar om året. Och när mystiska ljusstrålar börjar dyka upp i himlen om nätterna anar Luna ugglor i mossen. Tillsammans med Ben bestämmer hon sig för att undersöka stadens underliga väder.

    LUNA OCH SUPERKRAFTEN: VÄDERHEMLIGHETEN är den fjärde boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Med hög igenkänningsfaktor och varm humor skildrar den aktuella ämnen, som rätten att få vara annorlunda. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

    SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

    LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritikerrosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.

    125,00 kr
  53. Välkommen Pelle Svanslös
    Välkommen Pelle Svanslös
    Beskrivning
    En nyfiken svanslös kattunge hoppar in i en bil, och somnar! Så hamnar bondgårdskatten Pelle i stan och blir familjekatt. Följ med från början och läs den klassiska historien som inledde Gösta Knutssons bana som älskad barnboksförfattare. Berättelsen finns också i samlingsutgåvan Berättelser om Pelle Svanslös.

    Pelle får en ny vän i Maja, och träffar också på Trisse, hans son Biffen, Gullan, Katti och Kaa, och Gammel-Maja. Pelle träffar också på Måns, som inte alls tycker om hans fåniga rosett om halsen och hans brist på svans. Så när han ordnar en välkomstfest för Pelle är det inte för att vara snäll. Han har helt andra planer. Elaka planer…

    Välkommen Pelle Svanslös baseras på Gösta Knutssons klassiska berättelser och Jan Gissbergs välbekanta Pelle Svanslös-illustrationer. Berättelsen präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns gör sitt bästa för att mobba Pelle Svanslös, visar Pelle att den som är snäll alltid vinner i längden.

    Berättelsen ingår även i samlingsutgåvan Berättelser om Pelle Svanslös.

    65,00 kr
  54. Välkomstfesten
    Välkomstfesten
    Beskrivning
    Julberättelsen i ett litet häfte med text och bilder
    • Köp 3 för 13,50 kr/st
    • Köp 10 för 12,75 kr/st
    • Köp 25 för 12,00 kr/st
    • Köp 50 för 11,25 kr/st
    • Köp 100 för 10,50 kr/st
  55. Vampyrguden : Paris
    Vampyrguden : Paris
    Beskrivning
    Vampyrguden av Sebastian Rook
    London 1850 Vem är den mystiske mannen ombord på spökskeppet? Jack fylls av fasa vid åsynen av honom. Mannen ger sig av in mot Londons centrum, tätt följd av en svärm av fladdermöss. Snart börjar människorna i staden att dö i en underlig febersjukdom. Jack lär känna syskonen Ben och Emily som berättar en fantastisk historia för honom. Mannen på skeppet är den ondskefulla vampyrguden Camazots från Mexiko. En grupp forskare begick ett ödesdigert misstag när de befriade guden från den förbannelse som hållit honom fängslad i över tusen år. Nu vill han återigen bli den mäktige och fruktade gud han en gång var. De enda som kan stoppa honom är Emily, Ben och Jack. Vi får följa dem i tre spännande böcker där kampen tar dem från London till Paris och till sist till Mexiko. Camazots tänker inte låta någon hindra honom
    65,00 kr
  56. Vändpunkt: Sanna berätt. om tonåringar som...
    Vändpunkt: Sanna berätt. om tonåringar som...
    Beskrivning
    Sanna berättelser om tonåringar som övervann i livets tuffaste strider
    40,00 kr
  57. Vänner är guld värda! Nalle Puh
    Vänner är guld värda! Nalle Puh
    Beskrivning
    Begagnad
    50,00 kr
  58. Vänner för livet
    Vänner för livet
    Beskrivning
    Elektra är en alldeles speciell sjöjungfru istället för stjärtfena har hon två ben. Och hon är ständigt på jakt efter nya äventyr. Hon vill mycket hellre utforska det spännande havet istället för att plaska med de andra sjöjungfrubarnen i den trygga lagunen där de bor. Men ute på djupet lurar många faror ... Linda Chapmans böcker är översatta till många språk och har sålt i mer än 1,3 miljoner exemplar bara i England.
    50,00 kr
  59. Var är Ludde?
    Var är Ludde?
    Beskrivning
    Anna har flyttat och börjat i en ny skola. Det är både nervöst och pirrigt. Hon saknar bästisen Jess och alla sina andra kompisar. Vilken tur att hon har sin hund Ludde! Han brukar alltid kunna trösta henne.
    Men redan efter några dagar på det nya stället händer något hemskt. Ludde blir skrämd av åskan och rymmer hemifrån. Hur ska han kunna hitta hem igen när han inte känner igen sig?
    Anna är förtvivlad. Men hjälpen finns på närmare håll än hon anar.
    50,00 kr
  60. Vår bebis
    Vår bebis
    Beskrivning
    När beskedet kommer att ett syskon är på väg är det många frågor som dyker upp i barnens huvud. Var finns bebisen nu? När kan jag leka med den? Den kan inte prata och bajsar på sig hela tiden, kommer jag att tycka om den? Hur får bebisen plats i mammas mage?Med levande teckningar, informativa luckor och roliga detaljer, förklarar boken Vår bebis vad alla små barn undrar över. Kärleksfulla texter hjälper storasyster och storebror att förstå innebörden av att bli stor över en natt. En bok som kommer att bli en favorit i många hem. Boken ingår i serien "Vadå, hur då, varför" och är en illustrerad faktabok för barn från 2 år.
    75,00 kr
  61. Vem bestämmer?
    Vem bestämmer?
    Beskrivning
    Efter "Vems byxor?" och augustprisnominerade "Vem är arg?" kommer nu uppföljarna "Vem bestämmer?" och "Vem blöder?" i Stina Wirséns uppskattade serie böcker för de minsta små.
        Och liksom i de tidigare böckerna handlar det om stora känslor. Vem bestämmer hur man ska göra och vad gör man när någon slår sig?
       No
    50,00 kr
  62. Vem har skapat mig?
    Vem har skapat mig?
    Beskrivning
    Klappa & känn-bok med mjukt pälstyg

    Den lilla isbjörnen undrar vem som är hans mamma och pappa. Han frågar alla djur han möter, men ingen ser ut som honom. Tror du att den lilla isbjörnen kan räkna ut vem som skapat honom?

    Underbar bok för de minsta om en gullig isbjörnsunge som gått vilse på isen på jakt efter sin mamma och pappa. På resan upptäcker han att Gud har skapat honom precis som han är.

    Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på isbjörnens mjuka päls.

    Rek. 2-5 år

    100,00 kr
  63. Vem stal blåbärspajen?
    Vem stal blåbärspajen?
    Beskrivning
    Slugis tycker själv att han är en mästare på att hålla ögonen öppna och leta rätt på saker. Särskilt stulna. Därför har han startat klubben Hemliga Ögat med kompisarna Knubben och Smalis. Lillebror Tjalle får också vara med. Men när granntanten fru Lund kommer ångande och upprört frågar vem som har stoppat i sig hennes nybakade blåbärspaj, sätts privatdetektiverna på hårda prov. ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  64. Vems katt?
    Vems katt?
    Beskrivning

    Vädret är fint. Axel och Omar är ute i parken. En gammal tant sitter i solen och klappar sin katt. Men så dyker en flicka upp och påstår att katten är hennes! Vems katt är det egentligen?
    "Vems katt?" ingår "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med korta textrader och enkla ord i versaler, om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  65. Vendela, vindälvan
    Vendela, vindälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Det blåser ordentligt i Väderbyn, och vindälvan Vendela kan inte hjälpa till eftersom någon har tagit hennes magiska fjäder. Ska Rebecka och Kristin lyckas hitta fjädern och få ordning på vädret lagom till den stora sommarfesten?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 901-1000 av 1023

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå