View as Tabell Lista

Artiklar 701-800 av 1028

per sida
Fallande ordning
  1. Någon Annanstans
    Någon Annanstans
    Beskrivning
    Femtonåriga Liz Hall vaknar upp på en båt mitt ute på havet. Till en början tror hon att hon drömmer, men sakta börjar hon förstå att det hon upplever är verkligt.

    75,00 kr
  2. Najadens sång
    Najadens sång
    Beskrivning
    Äntligen återvänder Spiderwicks skapare Black och DiTerlizzi till jättarnas, paddtrollens och najadernas magiska värld i Spiderwick-spin-offen "Bortom Spiderwick". Den här gången väntar ett diaboliskt äventyr under Floridas stekande sol där Nick Vargas och hans hopplöst töntiga plastsyster Laurie tvingas vända sig till "Arthur Spiderwicks fälthandbok över vår sagolika omgivning" för att rädda sjöns najader från att utrotas av eldsprutande jättar.Serien om Spiderwick har översatts till över 30 olika språk.
    50,00 kr
  3. Nalle Puh : upp och hoppa!
    Nalle Puh : upp och hoppa!
    Beskrivning
    Tiger älskar att hoppa att hoppa är faktiskt vad Tiger är bäst på. En dag uppfinner han en ny hopplek Bob spelet! Han försöker få med alla vännerna i Sjumilaskogen, men upptäcker ganska snart att hoppning bara är för Tigrar. Ändå tills han stöter på lilla Ru Format: 160x230 mmKartonnage
    65,00 kr
  4. Nalle Puh och honungsträdet
    Nalle Puh och honungsträdet
    Beskrivning
    Nalle Puh vill helst ha honung hela tiden. Men problemet är att honungen ibland tar slut.Han flyger upp till bina och försöker lura till sig lite honung, men det går inte så bra.Då bjuder Puh in sig på lunch hos Kanin och äter upp all hans honung. När han ska gå hem är magen så stor att han fastnar i Kanins dörr. Hur ska Puh komma loss?
    65,00 kr
  5. Nalle Puh och Tiger
    Nalle Puh och Tiger
    Beskrivning
    Idag ska Nalle Puh leta honung! Därför har han tagit på sig sin bi-dräkt, så att han ser ut precis som ett bi. I skogen hittar han ett par glasögon, och med dem på nosen upptäcker han ett gigantiskt bi-bo! Tänk så mycket honung det måste finnas där! Men för att våga närma sig boet måste Puh ta hjälp av alla sina vänner. Tillsammans ger de sig iväg, men en efter en börjar vännerna bli rädda. Tänk om jättebin är extra farliga?Format: 260 x 260 mmKartonnage
    85,00 kr
  6. Nalle Puh uppfinner en ny lek
    Nalle Puh uppfinner en ny lek
    Beskrivning
    En vacker, prisvärd presentbok med ett kapitel oavkortad originaltext ur "Nalle Puhs hörna" i Brita af Geijerstams klassiska översättning. Texten illustreras av E.H Shepards originalbilder i färg, tillsammans med hans hittills aldrig publicerade blyertsskisser! En omistlig utgåva för såväl Nalle Puh-fantasten som den som vill få en första introduktion till livet i Sjumilaskogen.
    REA-titel. 2006
    75,00 kr
  7. Nalle Puhs bok - tre berättelser
    Nalle Puhs bok - tre berättelser
    Beskrivning
    Tre underbara äventyr med Nalle Puh och hans vänner, samlade i en mysig högläsningsbok för hela familjen! Läs om när Nasse gör något storslaget, när Nalle Puh gör en räddningsbåt av en honungsburk, och om Christoffer Robins härliga Puhkalas. Och njut av de vackra originalbilderna i färg, tecknade av E.H.Shepard.
    65,00 kr
  8. Nalle-Maja är också världens starkaste björn
    Nalle-Maja är också världens starkaste björn
    Beskrivning
    När Bamse är borta dansar skurkarna på bordet! Eller?Kan det vara så att hans dotter Nalle-Maja är minst lika bra på att ställa saker till rätta? Fattas bara annat. Hon blir ju också stark av dunder-honungen! I den här boken gör den lilla åsnan (känd från TV-filmerna) efterlängtad comeback tillsammans med skurkarnas skurk: Reinard Räv!
    75,00 kr
  9. När jag lägger mig till ro : 44 godnattböner
    När jag lägger mig till ro : 44 godnattböner
    Beskrivning
    Någon är rädd för mörket. Någon tänker på vad som har hänt under dagen som just har gått. Någon undrar vad som egentligen händer därute under natten. Då kan det vara skönt att be aftonbön. I <i>När jag lägger mig till ro</i> finns både nya och gamla, kända och okända böner tillsammans med fina illustrationer.
    75,00 kr
  10. När Jesus gick på jorden
    När Jesus gick på jorden
    Beskrivning
    En samling bibelberättelser för de minsta. Illustrerad med teckningar av Kerstin Frykstrand
    40,00 kr
  11. När prinsessor har kalas
    När prinsessor har kalas
    Beskrivning

    Prinsessan vaknar av att det ringer på dörren. Där står alla hennes gäster, taggade till tänderna för att få vara med om ett riktigt roligt prinsesskalas.

    Men problemet är att Prinsessan totalt har glömt bort kalaset. Nu måste hon genast sätta igång förberedelserna. Det ska bli dans, lekar, smaskig kalasmat, pyssel och trollerikonster! För det ska det vara på prinsesskalas!

    En spännande historia...

    65,00 kr
  12. Natt i skolan
    Natt i skolan
    Beskrivning

    Succén med Klass 1b fortsätter! Lättlästa böcker där både killar och tjejer kan känna igen sig. Klass 1b ska få sova över i gympasalen. Man ska ha pyjamas och sovsäck med sig. Men nallen, kan den följa med? Tänk om någon skrattar?
    "Natt i skolan" är den elfte helt fristående delen i serien med Sveriges populäraste förstaklassare.

    50,00 kr
  13. Nattspaning
    Nattspaning
    Beskrivning

    Kevin och Dina tycker om att spana på allt som verkar mystiskt. I natt ska de få sova i tält mellan sina hus. Där ligger de och kikar på folk som går förbi. En del ser rätt skumma ut, de kanske är skurkar?
    När Dina somnat upptäcker Kevin en mörk skugga, det ser ut som om någon klättrar upp på en balkong ...
    Minimysteriena är en ny serie lättlästa böcker om kompisarna Kevin och Dina som gillar att leka detektiver. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsare, av den erfarna och uppskattade Helena Bross.

    50,00 kr
  14. Nicke Nyfiken på sjukhus
    Nicke Nyfiken på sjukhus
    Beskrivning
    Nicke råkar svälja en pusselbit. Den såg ju precis ut som en karamell! Han får så ont i magen att mannen med den gula hatten ringer till doktorn. ?Bäst att röntga Nicke?, säger doktorn och ordnar en tid till Nicke på sjukhuset. Där blir Nicke både röntgad och opererad. Men det dröjer inte länge förrän han är på benen igen, och då blir det full fart! I sjukhusets lekrum hittar Nicke en skivspelare, som han kan använda som karusell. Och så får han fatt på en rullstol som det går att köra väldigt fort med. Hur bromsar man? Det kan han inte! Det slutar med en väldig smäll! Men allt ordnar upp sig och Nicke får lämna sjukhuset. Pusselbiten får han ta med sig hem i en liten ask.
    65,00 kr
  15. Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
    Nicke Nyfiken räknar från 1 till 100 : räkna, lägg ihop, sortera, med mera!
    Beskrivning
    Nicke Nyfiken är väldigt nyfiken på siffror. Han kan redan räkna sina fingrar och tår. Mannen med den gula hatten berättar att staden där de bor fyller hundra år. Så Nicke lär sig räkna ända till hundra i den här kluriga, stora, fina bilderboken. Lär dig räkna, lägga ihop och sortera tillsammans med Nicke!
    75,00 kr
  16. Nimmo. En berättelse om kärlek
    Nimmo. En berättelse om kärlek
    Beskrivning
    Berättelsen om Nimmo som dog i cancer. Boken skriven av huvudpersonens pappa.
    50,00 kr
  17. NN-Klubben Barn i Sverige tänker på Etiopien
    NN-Klubben Barn i Sverige tänker på Etiopien
    Beskrivning

    NN-klubbens medlermmar är två tjejer från Sverige och en från Etiopien. Klubben utökas och det blir både en utställning och en lång resa....Efter varje kapitel finns frågor och uppgifter. Recept och sånglekar

    30,00 kr
  18. NN-Klubben En berättelse om Etiopien mitt i Sverige
    NN-Klubben En berättelse om Etiopien mitt i Sverige
    Beskrivning

    En berättelse om Etiopien mitt i Sverige.Till varje kapitel finns frågor och aktiviteter.

    30,00 kr
  19. Noa
    Noa
    Beskrivning
    Berättelsen om Noa och hans båt är en av Bibelns mest kända. Här gestaltar Julie Clayden och Angela Joliffe den med färgstarka bilder och bara ett enda ord på varje sida - och Noa och alla djuren klarar sig undan den stora översvämningen ... En bok för de allra minsta som vill vända blad fort, fort, för den som håller på att lära sig läsa och för vuxna högläsare som gärna berättar med egna ord. De tolv orden finns också inbyggda i en lite mer utförlig version av berättelsen längst bak i boken.
    • Köp 3 för 13,50 kr/st
    • Köp 10 för 12,75 kr/st
    • Köp 25 för 12,00 kr/st
    • Köp 50 för 11,25 kr/st
    • Köp 100 för 10,50 kr/st
  20. Noa och båten
    Noa och båten
    Beskrivning
    Korta meningar, små ord, små detaljer gör denna bok spännande för barn 2-5 år.
    40,00 kr
  21. Noas Ark
    Noas Ark
    65,00 kr
  22. Noas ark : och andra berättelser ur Gamla och Nya testamentet
    Noas ark : och andra berättelser ur Gamla och Nya testamentet
    Beskrivning

    För länge sedan var det så tråkigt på jorden.
    Där bodde ingen och det var mörkt hela tiden.

    Så inleds denna enkla och fantasifulla återberättelse av Bibeln för barn. De mest kända historierna ur Gamla och Nya testamentet finns med: Adam och Eva i paradiset, Noas ark, Davids seger över Goljat (han var ju så bra på att träffa prick), Jona och fisken, Jesus födelse, Jesus i templet, Den förlorade sonen och många andra.

    Texterna samspelar med naivistiska illustrationer i fyrfärg.

    Bibeln återberättad för barn. En bok att läsa högt ur med många fina bilder att titta på.

    Översättning Ingegärd Martinell

    125,00 kr
  23. Noelias hemlighet
    Noelias hemlighet
    Beskrivning
    Viktigt och aktuellt! TV4 Nyhetsmorgon NYHET! - Lär barn om säkerhet på nätet! Nollan är nio år och funderar mycket över livet. Hon känner sig lite annorlunda. Men så träffar hon Wilma på nätet. Wilma är allt hon behöver i en kompis. Hon är snäll, rolig och förstår allt till skillnad från mamma. Allt Nollan vill är att Wilma ska tycka om henne. Så när Wilma frågar om Nollan kan skicka några bilder på sig själv går hon med på det. Noelias hemlighet är den första boken i en serie om Nollan. Böckerna ska underlätta för vuxna och barn att starta samtal om livet på nätet. Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare. Hon debuterade 2008 med biografin 14 år till salu som har sålt i mer än 200 000 exemplar. Sedan dess har hon ägnat stora delar av sin tid åt kampen mot sexuellt utnyttjande av unga, bland annat genom utbildningsmaterial, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer. Hon är en av Sveriges ledande auktoriteter i ämnet.
    100,00 kr
  24. Nova månstensälvan
    Nova månstensälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  25. Nu flyger vi!
    Nu flyger vi!
    Beskrivning
    En kväll när verkligheten blir för svår för barnen Jessica, Mellen och Fabben startar de sin flygande säng. Det blir en härlig men dramatisk flygtur över Stockholm, för de är tvungna att besegra Häxan och Trollet innan de kan nå pannkakorna och tryggheten hos farmor och farfar.
    24,99 kr
  26. Ny i klassen
    Ny i klassen
    Beskrivning
    En vardagsnära, varm bok med hög igenkänningsfaktor, om hur det kan vara att byta skola och komma till en ny klass. Roligt och färgstarkt illustrerad med fartfyllda och söt-tuffa bilder av Christel Rönns. En perfekt bok för alla killar och tjejer som precis har börjat läsa själva.
        Femte fristående boken i den nyproducerade serien lättlästa böcker om Klass 1 b, som redan blivit en succé.
     
    50,00 kr
  27. Nya kompisar
    Nya kompisar
    Beskrivning
    Extra-lätt-att-läsa"-serien startar våren 2008 och består av nyproducerade serier med extra lätta och roliga böcker, som är skapade för barn som precis börjat läsa själva. "Nya kompisar" är den första fristående boken i serien "Solgatan 1" och handlar om Axel och Omar som bor i samma hus. Lättläst, men med stort innehåll och hög igenkänningsfaktor!
    65,00 kr
  28. Nybyggarna i norra Botten
    Nybyggarna i norra Botten
    Beskrivning
    en berättelse från medeltiden. En bok för både barn och vuxna
    30,00 kr
  29. Nyfiken på djur
    Nyfiken på djur
    Beskrivning

    Upptäck all världens djur i en lyxig, rikt illustrerad faktabok med rejält kartongomslag och slitstarkt papper. Varje uppslag utvecklar ett av bokens fyra teman: Vad är ett djur?, Var finns djuren?, Djurens liv och En dag på zoo.
    "Nyfiken på djur" är en perfekt "syskonbok" som kan läsas både som pekbok för en tvååring och som faktabok för en nyfiken sexåring.
    Kort sagt - en rolig och detaljrik faktabok som räcker länge!

    100,00 kr
  30. Nyfiken på kroppen
    Nyfiken på kroppen
    Beskrivning

    Lär dig massvis om kroppen i en detaljrik och roligt illustrerad faktabok, med rejält kartongomslag och slitstarkt papper. Nyfiken på kroppen är en perfekt "syskonbok" som kan läsas både som pekbok för en tvååring och som faktabok för en nyfiken sexåring.

    100,00 kr
  31. Och?
    Och?
    Beskrivning
    Erika håller på att vänja sig vid ett liv med nyskilda föräldrar. Förutom att bo på två ställen måste hon nu åka tåg till skolan när hon bor hos pappa. Men på tåget känner hon igen en kille från skolan. En ganska ny kille som det går rykten om. Att han snor bilar och är bråkig. Men det är ingen som vet säkert. Under tågresorna börjar Erika lära känna Jimmy som killen heter. Han är inte alls som folk säger. Men när ett fönster krossas och Jimmy försvinner vet blir det knepigt. Erika är den enda som tror att Jimmy är oskyldig.
    50,00 kr
  32. Oel å faffa
    Oel å faffa
    Beskrivning
    Boken beskriver barnets värld ur farfars perspektiv.Barn och vuxna kan känna igen sig i de typiska situationer som skildras. En bok att läsa tllsammans- barn och vuxna.
    • Köp 3 för 22,50 kr/st
    • Köp 10 för 21,25 kr/st
    • Köp 25 för 20,00 kr/st
  33. Olivia onsdagsälvan
    Olivia onsdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  34. Om pyttesmå partiklar
    Om pyttesmå partiklar
    Beskrivning
    I en personlig betraktelse berättar vetenskapsintresserade fantasyförfattaren Jo Salmson för nybörjarläsarna om verklighetens allra minsta beståndsdelar, om kluriga saker som kvarkar och hur man slår sönder något för att få reda på hur det fungerar. Med Ola Skogängs humoristiska illustrationer som gör det minsta och osynliga synligt.
    65,00 kr
  35. Önskepärlan
    Önskepärlan
    Beskrivning
    Drottning Gräslig har gömt en av sina åskviggar i Det hemliga kungariket, den här gången där sjöjungfrurna bor. De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes måste hitta åskviggen innan hela den fantastiska undervattensvärlden förstörs av drottningens ondska!
    65,00 kr
  36. På jobbet. Byggaren
    På jobbet. Byggaren
    Beskrivning
    Häng med på en vanlig dag på jobbet för byggaren Max! Följ med när Max börjar bygga ett hus han måste göra en ny grund, beställa allt material och se till att huset tål väder och vind! På jobbet är en serie om spännande yrken. Alla böcker i serien har olika huvudpersoner som ställs inför problem att lösa och arbetsdagar som alltid för med sig något nytt.

    50,00 kr
  37. Pål & Co 2 - Farlig vinst
    Pål & Co 2 - Farlig vinst
    Beskrivning
    Redan långt nere i backen hör Pål hur det tjoas och vrålas uppe vid hyreshuset. Han skyndar sig hemåt för att se vad det är som pågår.
    Glader står uppflugen på en bänk och viftar vilt med armarna. Nedanför står hans kompisar och skrålar allt vad de orkar.
    - Vi är bäst, vi är bäst, vi är BÄÄÄST!
    När Glader får syn på Pål, viftar han ännu våldsammare med armarna.
    - Skrål, kom hit!
    Pål tvekar. Han har inte alls någon lust att prata med en fyllegubbe just nu.
    - Kom då! tjoar Glader.
    - Vad är det som har hänt? undrar Pål.
    - Vi vann på tipset. Kan du fatta? säger Glader och flinar lyckligt. Här får du en hundring. Gå och köp dig lite godis, du är en sjyst grabb!

    Men firandet tar snabbt slut. Bara några timmar efter att Pål har fått sin hundralapp slår någon ner Glader och hans kompisar, och tar alla pengarna! Pål har sett någon smyga på gubbarna vid parkbänken, och han tror att han vet vem det är. Tillsammans med bästa vännerna Fritz och Nadja, bestämmer han sig för att avslöja rånaren.
    50,00 kr
  38. Pannkaka
    Pannkaka
    Beskrivning
    Att vara en riktig prinsessa betyder väl att man måste uppföra sig fint, niga djupt
    Och göra vackra blombuketter? Om man inte är en piratprinsessa, förstås!

    Prinsessan Pannkaka är förtvivlad. Hon vill inte gifta sig med prins Isidor och flytta in i hans slott av is.
    Det blir ännu ett räddningsuppdrag för Polly och hennes besättning. Men en förrädare ombord hjälper Greve Grym när han försöker fånga in prinsessorna. Hur ska de stoppa honom?
    50,00 kr
  39. Pappa Panovs stora dag
    Pappa Panovs stora dag
    Beskrivning
    Det är jul. Den gamle, ensamma skomakaren Pappa Panov väntar ivrigt på en speciell gäst. Men saker och ting blir inte som han har tänkt sig.

    Leo Tolstoj hämtade den här vackra barnberättelsen ur en gammal fransk saga av Ruben Saillens och lade till den i sina samlade verk. I originalberättelsen är huvudpersonen en gammal skomakare som heter Père Martin. På 1970-talet omarbetade Mig Holder berättelsen och levandegjorde den här skomakaren och gav honom namnet Pappa Panov. Sedan dess har hennes berättelse och Tony Morris varma illustrationer fortsatt att inspirera och charmera nya generationer av läsare.

    Mig Holder är en författare och textilkonstnär som sysslat mycket med undervisning och pedagogik, bland annat skrivarkurser och textilteknik för både barn och vuxna. Hon har tidigare på svenska givit ut bland annat Den fjärde vise mannen (också illustrerad av Tony Morris) och När djuren hjälpte Noa.

    Tony Morris är illustratör till en rad barnböcker, bland annat barnboksserien Bibelns skattkammare

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  40. Pappas pojkar
    Pappas pojkar
    Beskrivning
    i>En pappa hade söner två.
    Han älskade dem båda så ...

    Pappas pojkar är inte särskilt lika. Storebror Tom är helt nöjd med att valla kor på pappas gård, men lillebror Ben vill absolut ut i stora världen. Att ha en egen båt verkar spännande -- och så får han genast en massa nya vänner!
    Hur blir det då när pengarna som Ben fått av pappa tar slut? Ska han våga gå hem igen?


    Berättelsen om den förlorade sonen är en av Bibelns mest kända. Här har Melody Carlson och Steve Björkman tagit sig an den på sitt eget oväntade och humoristiska vis. Anna Dunér har översatt till svenska.


    Välkommen på fest i Vilda Västern!

    I samma serie:
    Lammet som sprang bort
    Ville & Nick bygger hus
    30,00 kr
  41. Påskberättelsen
    Påskberättelsen
    Beskrivning
    "När det är påsk, judarnas största högtid, kommer Jesus och hans lärjungar till Jerusalem. Jesus rider på en ungåsna. Vid stadsporten väntar redan en stor folkskara. Människorna är glada över att Jesus kommer till dem. De klär av sig sina ytterkläder, och lägger dem på den smutsiga marken så att Jesus kan rida över dem. Det är också många barn där. Jublande tar de emot Jesus. De vinkar till honom med palmkvistar. Hela staden är i rörelse." Så börjar Anselm Grüns berättelse om påsken då Jesus red in i Jerusalem och ändrade världshistorien. Giuliano Ferris mustiga bilder skänker den rätta stämningen - färgstarka och uttrycksfulla.

    Boken är översatt från tyskan och kommer att följas av en Julberättelse som kommer till hösten 2017. Om författaren Anselm Grün (född 1945) är en mycket produktiv tysk benediktinermunk verksam i klostret i Münsterschwarzach. Han har skrivit ca 300 böcker inom spiritualitet och kristen vägledning, och är också en uppskattad barnboksförfattare. Hans böcker har sålt i över 15 miljoner exemplar på mer än 30 språk.

    • Köp 3 för 99,00 kr/st
    • Köp 10 för 93,50 kr/st
  42. Passa lillasyster
    Passa lillasyster
    Beskrivning
    Passa lillasyster är den sextonde fristående boken i Helena Bross populära serie om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Det är en serie mycket lättlästa böcker med kort text i versaler och charmiga illustrationer. Perfekta för barn som precis knäckt läskoden.

    Omar ska passa sin lillasyster Heba. De blåser såpbubblor tillsammans med Axel och har jättekul. Ända tills Heba tappar burken och hela tröjan blir blöt. Omar springer in och hämtar en ny. Men när han kommer ut igen är Heba borta! Var kan hon vara? Axel vet inte, han skulle ju bara titta på Edvards nya cykel … Läs också: Nya kompisar, Hundralappen, Polisen kommer!, Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner!, Rädda fågeln! och På en öde ö.

    65,00 kr
  43. Peka på, vad händer då?
    Peka på, vad händer då?
    Beskrivning
    En rolig pekbok där barnet får peka på djuren på bilden för att på nästa uppslag se vad som händer då. En lite fisk visar sig vara en blåsfisk, en bläckfisk sprutar bläck och en liten eremitkräfta gömmer sig i sitt skal.

    60,00 kr
  44. Pelle hjälper en riddare
    Pelle hjälper en riddare
    Beskrivning

    Pelles fantasi skenar och tar honom med till medeltiden. Han måste hjälpa den stackars gamle riddaren Pablo att besegra en drake för att befria prinsessan. Jan Lööfs illustrationer är alldeles unika, detaljrika och otroligt fantasieggande. Nu som Ekorrbok!

    50,00 kr
  45. Pelle Svanslös. Våga vara snäll
    Pelle Svanslös. Våga vara snäll
    Beskrivning
    Härlig nostalgi i ny tappning! 2014 är det 75 år sedan den första boken om Pelle Svanslös kom ut. Lagom till jubileet är Gösta Knutssons älskade katter från Uppsala tillbaka i den nyskrivna bilderboken Våga vara snäll. Återvänd till gamla Uppsala i det nya äventyret där Majas kalas är i fara. Maja Gräddnos fyller år och ska ha kalas. Hennes högsta önskan är att få en strömmingstårta från Biffens Deli, en med många gräddmöss på! Och det tänker Pelle Svanslös ge henne. Men Måns är inte bjuden, och han har en plan för att lägga tassarna på tårtan…

    Åsa och Michael Rönn har baserat sin berättelse på Gösta Knutssons klassiska berättelser om Pelle Svanslös, men de har också i den Knutssonska andan lagt till en del nyheter. Det är lättsamt välskrivet, med humor på olika nivåer för både barn och vuxna att njuta av. Ingrid Flygares illustrationer bygger på Jan Gissbergs klassiska Pellebilder och sätter ny färg på de välkända katterna. Berättelsen präglas förstås av Gösta Knutssons klassiska budskap: Trots att Måns, Bill och Bull lyckas stjäla tårtan visar Pelle att den som vågar vara snäll alltid vinner i längden.

    155,00 kr
  46. Penny ponnyälvan
    Penny ponnyälvan
    Beskrivning
    Kristin och Rebecka hjälper älvan Penny, som letar efter sin magiska ponny Glitter. Men det gör den elake kung Bore med! Och han kan trolla mer än Penny och Glitter
    50,00 kr
  47. Peter Pan
    Peter Pan
    Beskrivning
    Det är dags för en helt ny generation att uppleva Peter Pans historier om äventyr, mod och klokhet!

    Introducera dina barn för J. M. Barries tidlösa karaktärer i Peter Pan. Lär känna Peter, Tingeling, Kapten Krok, Wendy och många fler i denna omsorgsfullt bearbetade bok för yngre läsare. Här återges denna klassiker på ett sätt små barn kan förstå och uppskatta, och boken är fylld av vackra illustrationer med massor att titta på.

    Peter Pan har varit en favorit i över hundra år. Skapa nya minnen tillsammans med ditt barn medan ni läser!

    85,00 kr
  48. Petra presentälvan
    Petra presentälvan
    Beskrivning
    Det är gatufest utanför Kristins hus och det finns mycket roligt att göra. Men barnen som går till presentdragningen får en otäck överraskning. Kan det vara en av svartalferna som har varit framme? Petra presentälvan flyger dit för att försöka ordna upp alltsammans och går rakt i svartalfens fälla!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  49. Pingu och hans band
    Pingu och hans band
    Beskrivning
    Pingu har varit känd från TV i åratal. Nu börjar Förlaget Buster med nästa generations Pinguböcker, som lyfter Pingu till nya höjder. Följ med på en spännande ljudresa genom sidorna, där barnen kan leta efter och trycka på de olika små illustrationerna för att sätta ljud på historien. Längst bak i boken finns ett spännande spel med Pingu. En bok för alla sinnen!
    95,00 kr
  50. Pippi ordnar allt
    Pippi ordnar allt
    Beskrivning
    Följ med till Villa Villekulla och se hur Pippi fixar allt. Själv!

    Boken kommer nu i Rabén & Sjögrens Klumpe Dumpe-serie.

    50,00 kr
  51. Pojken och tjuvhanden
    Pojken och tjuvhanden
    Beskrivning
    Föräldralöse Sheku har rymt hemifrån och är rädd . rädd för att visa sin .tjuvhand., rädd för sin faster, rädd för dödsfågeln som varje kväll hoar olycksbådande.
    När han får ett nytt hem på sjukhusets barnhem börjar skräcken släppa, och tillsammans med sina nya vänner Abu och Lona upptäcker han världen omkring sig. Och Sheku blir hjälte när han avslöjar medicintjuven på sjukhuset . trots att han egentligen inte törs.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  52. Pojken som slösade
    Pojken som slösade
    Beskrivning
    Den välkända liknelsen från Bibeln berättas med enkla ord för barn i förskoleåldern. Tredimensionella pop-up bilder och dragflikar ger liv och rörelse åt Susie Pooles härliga teckningar
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
  53. Polisen kommer!
    Polisen kommer!
    Beskrivning

    Axel och Omar klä ut sig och ger sig ut för att skrämma folk. De ringer på hos folk de känner, men så plötsligt kommer polisen... "Polisen kommer!" ingår i serien "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med få, korta textrader och enkla ord i versaler. Serien handlar om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  54. Polly firar födelsedag
    Polly firar födelsedag
    Beskrivning
    Ekorrböckerna är en bilderboksserie med böcker som lästs och älskats av tidigare generationer barn. Här finns böcker av hög kvalitet till ett lågt pris.
    50,00 kr
  55. Polly pianoälvan
    Polly pianoälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  56. Porla, regnälvan
    Porla, regnälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    När Kristin vaknar på morgonen når vattnet ända upp till fönsterkarmen! Utanför öser regnet ner och flickorna ser en svartalf försvinna i en gummibåt med den stulna fjädern. Vad ska de göra nu?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  57. Prästgudinnan : - och han i den gula jackan
    Prästgudinnan : - och han i den gula jackan
    Beskrivning
    Hedda behöver bara säga "ja". Det är det man gör på uppropet i skolan. Men Hedda är inte i sin vanliga skola, den där hon kände alla och satt bredvid roliga Elin på lektionerna och alltid spelade fotboll på rasterna. Hon sitter på en ny ... Status: Slutsåld Slut hos förlaget
    65,00 kr
  58. Prick-till-prick. Det förlorade fåret
    Prick-till-prick. Det förlorade fåret
    Beskrivning
    Ett roligt sätt att upptäcka denna älskade bibelberättelse!

    Dra streck mellan prickarna och klistra fast rätt klistermärke på varje sida.

    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
  59. Prinsessor den lilla Sjöjungfrun och  pricken
    Prinsessor den lilla Sjöjungfrun och pricken
    Beskrivning
    Begagnad i bra skick
    50,00 kr
  60. Prostens barnbarn
    Prostens barnbarn
    Beskrivning
    - Ett par vampyrtänder vill jag ha, säger Anton.- Det blir inget mer! Hör du det, säger prosten strängt.- Fast jag vill i alla fall, skriker Anton.Men när Anton lägger sig ner på golvet och skriker: - Jag går inte hem om jag inte får ett par vampyrtänder, då betalar morfar prosten till slut.Det blev ofta som Anton ville ''i alla fall'', den där sommaren då Anton och Carl bodde hos morföräldrarna i den stora grönmålade villan i Borgholm. Carl är sju, hans bror Anton är fem.''Prostens barnbarn och Kalabalik hos morfar prosten är böcker att läsa högt och skratta med. En önskebok inte minst för mormor eller farmor som säkert känner igen många situationer.'' Svenska DagbladetDet finns ytterligare två böcker om morfar prosten och hans påhittiga barnbarn: Kalabalik hos morfar prosten och Opp och hoppa, morfar prosten.
    75,00 kr
  61. Pyssla med Castor
    Pyssla med Castor
    Beskrivning
    Här följer vi med in i bilderboksfavoriten Castors verkstad. Boken är full av roliga och kluriga pyssel som Finn fem fel, labyrinter och korsord. Innehåller även klistermärken.

    50,00 kr
  62. Räkna med mig
    Räkna med mig
    Beskrivning
    Roliga och kluriga mattegåtor och tankenötter!En klurig bok! Det är lika roligt att läsa boken rakt igenom som att spara den, stoppa den i fickan och ta fram den när det är fest eller trist. Passar alla och ofta! Staffan Rodhe, ElementaBoken är inte bara rolig, den presenterar på ett anspråkslöst sätt en bra metod att ta itumed matematiska problemTore Wizelius, Btj

    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 701-800 av 1028

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå