View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 1026

per sida
Fallande ordning
  1. Lola gör rubriker
    Lola gör rubriker
    Beskrivning
    En intervju med en fe? Inte något särskilt tycker Lola! I alla fall inte när hon om natten blir den berömda reportern Lo. Ve. Därför ska hon och bästisen Flo också vara på framsidan på den nya skoltidningen. Men de får snabbt erfara att det inte alltid är så lätt att hitta spännande och ovanliga händelser. Det är lite problem med förstaklassarna de ska ta hand om, men inget man kan skriva om på en framsida. Därför beslutar Lola sig för den farliga vattenpistolrånaren som i veckor har spridit skräck och rädsla i hela stan. Men hon måste nog själv fånga honom
    Första boken i serien om Lola har hyllats av otaliga bokbloggare och mixen av skratt och allvar gör att böckerna även roar de vuxna. Lola är en tjej med skinn på näsan som vet vad hon vill och är en bra förebild för Sveriges 9-12 åringar
    50,00 kr
  2. Lömsk längtan
    Lömsk längtan
    Beskrivning
    Det närmar sig jul och alla skyltfönster är pyntade med tomtar och glitter. Pål, Fritz och Nadja längtar till jullovet. Framför allt längtar Pål efter att slippa Solbritt, deras arga extralärare. Pål tycker att hon alltid är arg på honom, oavsett om han gjort fel eller inte. Så när Alex och han råkar i slagsmål under en bandymatch på skolgården är det Pål som får skulden. Men Pål tänker inte ge sig så lätt, särskilt när han får tillfälle att hämnas på Alex. Varken Pål, Fritz eller Nadja kunde tro att detta är början på ett brott som får stora konsekvenser! Och att Pål faktiskt är den som räddar Alex och hans familj från ett hemskt öde. Till sin hjälp har deckartrion vännerna Glader och Trötter två a-lagare som vänt på livet och funnit kärleken!Hemma hos Pål finns mamma. Och hos tant Doris finns pappa som också funnit kärleken, men på nytt. Därför bor Pål och mamma själva i en lägenhet, och i början tyckte Pål att det allt kändes ledsamt och trist i deras nya hem. Men nu trivs Pål och mamma ganska bra på egen hand och de har till och med börja packa upp flyttkartongerna!
    50,00 kr
  3. Looney Tunes : snurriga sagor
    Looney Tunes : snurriga sagor
    Beskrivning
    Snurriga sagor med Snurre Sprätt känd från tv, Looney Tunes

    65,00 kr
  4. Lova att jag får
    Lova att jag får
    Beskrivning
    Fjärde boken om Tilda!Klassresan närmar sig och Tilda har ingen som helst lust att följa med. Och så måste hon sälja salamikorv - DJURKÖTT!- hon som älskar djur och dessutom är vegetarian.Men om hon får den där valpen, världens sötaste, då kommer allt bli toppen. Tills det visar sig att den söta valpen kissar överallt och till och med tuggar i sig hennes nya festskor.Lika fnissigt, tr
    65,00 kr
  5. Ludde tar Gothia Cup
    Ludde tar Gothia Cup
    Beskrivning
    Ludde fyller elva! Och vad är störst med att vakna en morgon och plötsligt vara elva? Tårtan? Ett paket med nya fotbollsskor? Nej, största av allt är att när man är elva får man vara med i Gothia Cup! Fjärde boken om Ludde kommer i Läs Mera-serien.Gothia Cup är den jättestora internationella fotbollsturneringen som arrangeras i Göteborg varje sommar. Och i år skall Ludde och de andra spelarna i Rävarna IF debutera i Gothia Cup. Rävarna och över tusen lag till från hela världen skall spela minst tretusen matcher .Fast det finns ett problem. Rävarna skall möta Azalea och i det laget spelar numera Luddes bästis Lillen, för han har flyttat till Göteborg. Dessutom inträffar alldeles oväntade saker. Tre fotbollstjejer från Brasilien: Isabel, Benedita och Aline kollar på matchen. Och naturligtvis står också Luddes mamma Ramona just då vid sidlinjen och ropar konstiga saker, för hon kan egentligen inget om fotboll. Men Ludde har inte tid med henne nu, för han måste se när Isabel, Benedita och Aline spelar, särskilt Aline ...
    65,00 kr
  6. Mackan äger
    Mackan äger
    Beskrivning
    Markus som helst kallas Mackan älskar fotboll mest av allt. Han drömmer om att vara som Zlatan och få springa ut på San Siro i Milano till publikens öronbedövande jubel. I verkligheten spelar han i Gif som inte har vunnit en enda match i år och han får springa ut på Vallen där bara mamma och några andra tanter står och tjoar. Men det gör inget. Fotboll äger ändå. Då är det jobbigare med pappa. Pappa som aldrig har hejat vid sidan av planen, utan ligger under en sten på kyrkogården. Trots att Mackan innerst inne förstår att han inte kan vara arg på pappa, så är han det ändå. Dumma pappa som inte kan vara med på träningen. Och dumma, knäppa bilolycka!Med ett lättläst språk, lågmäld humor och mycket värme berättar Helena Lund-Isaksson om Mackans vardag. Hon skildrar också hans längtan efter den döde pappan på ett inkännande sätt, utan att det blir för tungt för en ovan läsare.
    50,00 kr
  7. Magnus på Maskingatan
    Magnus på Maskingatan
    Beskrivning
    Tänk dig en liten blåögd kille som är både ovanligt livlig och ovanligt påhittig. Detta tillsammans blir just en speciellt ovanlig kille. Han är ungefär som Emil i Lönneberga, som också var en klurig kille, full av hyss. Tänk dig också att han inte har så många lekkamrater, nästan bara sin lillebror. Men denne kille hittar någon på samma gata som får duga som kompis. Han heter Bertil och det är bara det att han är i medelåldern och är måttligt förtjust över att bli hans lekkamrat.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
    • Köp 50 för 26,25 kr/st
    • Köp 100 för 24,50 kr/st
  8. Maja, sommarälvan
    Maja, sommarälvan
    Beskrivning
    Äntligen sommarlov! Rebecka och Kristin upptäcker att sanden på stranden är borta! Glassen smälter på en gång! Vad blir det för sommar då?
    65,00 kr
  9. Malvas vinnarlag
    Malvas vinnarlag
    Beskrivning
    Det är en spännande dag på ängen. Fjärilarna och de andra djuren ordnar en idrottsdag, med hinderbana, danstävling och stafett.Malva är snabbast av fjärilarna och alla är säkra på att hennes lag kommer att vinna stafetten. Men så gör hon plötsligt illa sig. Vem ska nu ta Malvas plats i laget?
    50,00 kr
  10. Mamma Mu läser
    Mamma Mu läser
    Beskrivning

    Kråkan pekade på Mamma Mu.
    Hmm vad gjorde DU i natt om jag får fråga??? Jag såg nog att du kom hem i BILEN!!!
    Mamma Mu tog sin bok i famnen och blundade.
    Jag var på blibluteket. Jag läste, sa hon längtansfullt.
    Kor kan inte läsa böcker. Kor SKA inte läsa böcker! Kor ska vara hemma!! Krax!
    Kråkan sjönk ihop på marken.
    Varför kan inte du göra lite vanliga saker, cykla och klättra i träd...

    75,00 kr
  11. Mannen som blev döpt
    Mannen som blev döpt
    Beskrivning
    Berättelsen om Filppos och hans möte med etiopiern och hur han blir döpt
    10,00 kr
  12. Märta galopperar
    Märta galopperar
    Beskrivning

    Märta är tokig i hästar, trots att hon får darriga ben och känner sig rädd när hon närmar sig stallet. Men en drömmare måste väl också få älska hästar? En ny, rolig och lättläst serie om kärleken till hästar, för såväl hästbitna som hästrädda läsare. Läs också den första delen i serien, "Märta börjar rida", där hon för första gången kommer till stallet och träffar sin älsklingshäst Julia.


     

    65,00 kr
  13. Märta på turridning
    Märta på turridning
    Beskrivning
    Märta och Maja har tjatat och tjatat om att få rida islandshäst igen. Och nu har det äntligen blivit dags! Välkommen till ett nytt lättläst och underhållande äventyr för såväl hästbitna som hästrädda läsare.

    I stallet är det svårt att göra rätt - ridläraren är arg och de stora tjejerna retas. Märta och bästisen Maja längtar till det lilla stallet där de träffade islandshästarna Saga och Freja. Och nu ska de äntligen få prova på en turridning med dem! Under en dag på hästryggen ska flickorna få vara med om både galopp, tölt och mysig fika. Men de vuxna ryttarna på turen är så fåniga – de är rädda för allt, och de kan ingenting om hästar! Tur att ledaren Lotta är med, särskilt när hästarna bli rädda och skenar iväg... "Hästar" är en humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.

    Läs också de elva första delarna i serien "Hästar": Märta börjar rida, Märta galopperar, Märta på hopptävling, Märta rider vilse, Märtas hästbok (fakta), Märta och silverhästen, Märtas hästsommar, Märta och stallkompisarna, Märta på ridläger, Märta och sagohästarna och Märta och islandshästarna.

    65,00 kr
  14. Matilda maskeradälvan
    Matilda maskeradälvan
    Beskrivning
    Ännu en glänsande, extra tjock bok om Daisy Meadows populära älvor.Rebecka och Kristin är inbjudna till en stor maskerad i ett slott. Flickorna ser förstås fram emot att få klä ut sig och att få utforska det spännande slottet. Men kung Bore vill ha fest för svartalferna i samma slott och han tänker inte låta några mesiga människor hindra honom. Så han stjäl Matilda maskeradälvans magiska föremål! Nu måste Rebecka och Kristin hjälpa till att hitta dem, annars blir maskeraden inställd. Och än värre om de inte hittar föremålen kommer ingen människa någonsin kunna ha maskerad igen.Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Partyälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Ädelstensälvorna, Cassandra karnevalsälvan och Veckoälvorna.
    65,00 kr
  15. Matteus går på marknaden
    Matteus går på marknaden
    Beskrivning
    Matteus går vilse i en liten stad.Han träffar några andra barn och börjar leka. Till slut har han tappat bort sina kusiner som han följer med.
    15,00 kr
  16. Max bil
    Max bil
    Beskrivning
    Max har en bil men så kommer Lisa och vill ha bilen. Och då blir det förstås en massa bråk och tårar. Som tur är kommer mamma kommer och räddar situationen och Lisa får en egen bil att leka med.Boken utkom första gången 1981 och kommer nu i bit- och sugvänlig kartong som tål riktigt många läsningar. Barbro Lindgrens text och Eva Erikssons bilder är uttrycksfulla och i perfekt samstämmighet.
    50,00 kr
  17. Maximus dåliga dag
    Maximus dåliga dag
    Beskrivning

    Idag är en dag när allt går fel. Kommer Maximus att klara sig igenom?

    30,00 kr
  18. Maximus och salladstjuvarna
    Maximus och salladstjuvarna
    Beskrivning

    Maximus trädgårdsland är det finaste av alla. Vem skulle våga stjäla hans sallad?

    24,99 kr
  19. Maximus tittar på teve
    Maximus tittar på teve
    Beskrivning

    Maximus är helt fast i TV.tittanden och hans vänner försöker hjälpa honom.

    30,00 kr
  20. Mia and me - Min stora klistermärkesbok
    Mia and me - Min stora klistermärkesbok
    Beskrivning
    Fina klistermärken som får barnets kreativa sida att växa

    50,00 kr
  21. Mia and me - Min stora målarbok
    Mia and me - Min stora målarbok
    Beskrivning
    En härlig och inspirerande målarbok för barnen att sitta med.

    50,00 kr
  22. Mia och Mette spelar handboll
    Mia och Mette spelar handboll
    Beskrivning
    Flickornas motsvarighet till böckerna om Kasper!
    Mia och Mette är två kavata kompisar. De går i samma klass och har just börjat spela handboll. I den här första boken i serien, får läsaren veta lite om hur man tränar, värmer upp inför en match eller hur man fintar hoppskott.
    Boken utkommer här i nytt format och med nytt omslag.
    40,00 kr
  23. Mimosa den gula älvan
    Mimosa den gula älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Mimosa, den gula älvan, har hamnat på ett klibbigt ställe. Rebecka och Kristin måste följa både fiskar och bin för att hitta henne.

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  24. Min bästa bok om världens länder
    Min bästa bok om världens länder
    Beskrivning
    Min bästa bok om världens länder - stor, utvikbar plansch. - 24 sidor med spännande fakta och utvikbara bilduppslag. - Vilka sevärdheter finns? - Lämplig från 3 år.

    85,00 kr
  25. Min första Bibel
    Min första Bibel
    Beskrivning
    Bibelberättelser skrivna för små barn. Korta texter med härliga bilder. När en liten figur dyker upp får du förslag på en aktivitet att göra tillsammans. En Bibel med roliga hål, spänne och handtag för nyfikna fingrar. Passar utmärkt som gåva vid dop eller barnvälsignelse.
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
    • Köp 25 för 80,00 kr/st
    • Köp 50 för 75,00 kr/st
  26. Min första lärobok
    Min första lärobok
    Beskrivning
    Vilken färg har körsbäret? Ser du den lilla tigern? Med denna färgglada bidlerbok lär sig flickor och pojkar från 24 månaders ålder de första orden, talen och färgerna. På så vis utvecklar redan de minsta barnen sitt ordförråd på ett lekfullt och roligt sätt.

    75,00 kr
  27. Min första läsdagbok
    Min första läsdagbok
    Beskrivning
    Min första läsdagbok med hårda pärmar är en bok där du kan skriva ned allt du läser. Fyll i vad boken du läst heter, vem som skrivit/illustrerat den och vad du tyckte om den. Det är lite som en "Mina vänner"-bok fast för böcker! Varje bok som fylls i ges gott om plats på ett eget uppslag. Här kan du skriva, rita och ringa in den specialtecknade emojifigur som bäst passar med dina tankar kring boken du läst.

    Martin Widmark har skrivit ett helt nytt förord till boken och Hanna Granlund har illustrerat omslaget och de små unika emojifigurerna i inlagan. Min första läsdagbok går hand i hand med skolantologin Jag ska börja skolan. Boken finns i både hårdbands- och häftad version. Detta är hårdbandsversionen. Det här är en perfekt första läsdagbok för de som börjat läsa och tänka själv kring böcker!

    50,00 kr
  28. Min gladbok färger
    Min gladbok färger
    Beskrivning
    Det där är en jordgubbe, den är röd. Och grodan här? Den är grön. Titta efter. vilken färg har nallen?

    En rolig och lärorik pekbok med färgglada illustrationer av saker och ting som små barn känner igen och kan benämna.

    50,00 kr
  29. Min gladbok siffror
    Min gladbok siffror
    Beskrivning
    Titta, där liger två strumpor! Och det är fyra flygplan. Ser du blommorna, kan du räkna hur många det är?

    En rolig och lärorik pekbok med färgglada illustrationer av vardagsföremål som på ett lekfullt sätt lär ditt barn att räkna till 10.

    50,00 kr
  30. Min Häst
    Min Häst
    40,00 kr
  31. Min läsebok
    Min läsebok
    Beskrivning
    Nyutgåva av Min läsebok! Gjord för sex-sjuåringar, men man vill genast ha en själv, för de otroliga teckningarna, detaljrika och fantasieggande, och för texter som "För alla barn kan läsa alla ord. När dom lärt sig." (Expressen)För den här boken fick Helena Dahlbäck Nils Holgersson-plaketten 1996.
    75,00 kr
  32. Min lilla handväska
    Min lilla handväska
    Beskrivning
    Min lilla HandväskaHjälp Kicki teddybjörn att använda alla roliga saker hon har i sin handväska, så att hon blir riktigt fin.
    65,00 kr
  33. Min mamma bor på en stjärna
    Min mamma bor på en stjärna
    Beskrivning
    Å, om livet bara kunde vara så där enkelt som för lillebror Sebastian! Han leker sopbåt vid frukostbordet och blir glad igen när han har varit ledsen.<br /> För Henrietta har allt blivit krångligt. Vad hände med hennes bästa vän? Varför kan hon inte koncentrera sig i skolan? Varifrån kommer tårarna? Varför ser pappa så trött ut?<br /> Henrietta längtar efter att prata med mamma.<br /> Det går inte. Mamma bor på en stjärna.<br /> Men kanske finns det någon annan som kan vara Henriettas vän?<br /><br />Ylva Uggla fick ett hedersomnämnande i Bokförlaget Libris stora manustävling år 2004. <i>Min mamma bor på en stjärna</i> är hennes första bok.<br />
    50,00 kr
  34. Min morfar och isbjörnarna
    Min morfar och isbjörnarna
    Beskrivning
    Lurvs morfar tycker så mycket om isbjörnar att han helst vill vara en själv. Men när Lurv och morfar äntligen får chansen att träffa riktiga isbjörnar går det inte riktigt som de tänkt sig.Lurv och hans familj bor på zoo. Hans pappa är en blodtörstig tiger, hans mamma en noshörning som bakar lerkakor, hans syster en steppande giraff och hans två bröder är apor som kan göra konster. Lurv själv tjänar sina fickpengar genom att spela isbjörn. På kvällarna tar hela familjen av sig sina kostymer. Eller nästan varje kväll i alla fall.Lurvs morfar är så förtjust i att vara isbjörn att han helst skulle vilja vara en på riktigt. Men när han och Lurv vinner en kryssning till Arktis, blir det inte riktigt som de tänkt sig. Vem är den mystiska flickan med spetsiga öron? Och kan renar verkligen flyga? Vad är det för bjällror som hörs hela tiden? Och hur går det när de två deltids-isbjörnarna möter riktiga isbjörnar? Måste Lurv och hans morfar äta rå fisk resten av livet? Böckerna i serien Knäppa familjen är lättlästa, spännande och fulla av skruvad humor.
    50,00 kr
  35. Min pusselsagobok
    Min pusselsagobok
    Beskrivning
    Fantasifullt illustrerad sagobok som innehåller 4 omtyckta sagor för barn från 5 år. Till varje saga hör ett fint pussel med 48 bitar. Bitarna är lätta att lossa från sidan och jätteroliga att pussla ihop igen. Pusselbitarna har olikfärgad baksida och kan därför inte blandas ihop. Sagorna i boken är: - Askungen - Hans och Greta - Kejsarens nya kläder - Vargen och de 7 killingarna
    100,00 kr
  36. Min räknarbok
    Min räknarbok
    Beskrivning
    Nyutgåva av Min räknarbok! "Texten är skriven nästan i versform vilket gör att den blir rolig både att läsa och lyssna till. Bilderna är enkla men ändå fyllda av detaljer som lockar till att räkna hur många man kan hitta av samma sak. Boken är tänkt för de lite större barnen, men är även rolig för de mindre mycket tack vare de härliga bilderna." (Nya Norrland)
    75,00 kr
  37. Min sagoskatt med klassiska sagor
    Min sagoskatt med klassiska sagor
    Beskrivning
    Min sagoskatt med klassiska sagor är en vacker utgåva med våra mest älskade klassiker! Vad är mysigare än att sjunka ner i soffan med en riktigt bra sagobok? Här illustreras några välkända sagor med vackra bilder, fulla av fina detaljer. Det är dags för en ny generation att upptäcka dessa spännande sagor!

    Boken innehåller sagorna: Askungen, Mästerkatten i stövlar, Guldlock och de tre björnarna, Den fula ankungen, Tummelitens äventyr, Snövit och de sju dvärgarna, Aladdin och hans underbara lampa, Jack och bönstjälken, Rödluvan och vargen Pinocchio.

    115,00 kr
  38. Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
    Min skattkammare 1 : Rida, rida ranka
    Beskrivning

    Klappa, klappa händerna små!
    Tussa, tussa hundarna!
    Räven han går på isen.
    Ta inte bort,
    ta inte bort
    mammas egen gullegris!

    Kom med in i böckernas fantastiska värld. Öppna dörren till ordens, ramsornas och sagornas skattkammare. Lek, läs och titta tillsammans.

    1997 var det 50 år sedan Min skattkammare kom ut för första gången. Min skattkammare blev en av Sveriges mest spridda och lästa bokserier. 1983 gjordes den om under namnet Min nya skattkammare. Nu firar vi 50-årsjubileet med att ge dagens barn deras egen min skattkammare.

    Min skattkammare innehåller ett urval av det bästa som skrivits och illustrerats för barn genom åren. En kulturskatt som blandar muntlig tradition, klassiska bilderboksfigurer och nyaste nytt i barnlitteraturen. Med rim och ramsor, bilder, sånger och lekar slår min skattkammare broar mellan generationerna.

    Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är en vacker och slösande rik bok full av rim och ramsor att läsa med de minsta barnen en skattkammare fylld av ordglädje och bildrikedom. Här finns pip- och killramsor, finger- och tåramsor, vaggvisor och rörelselekar, nonsensrim, sånger och korta sagor. Allt i ett nytt och fräscht urval och med många nya illustrationer av bl a Marit Törnqvist, Anna-Clara Tidholm, Pija Lindenbaum, Anna Höglund, Jan Lööf, Jockum Nordström, Charlotte Ramel och Eva Eriksson.

    Min skattkammare 1. Rida, rida, ranka är den första delen i en serie om fem delar.


    Marianne von Baumgarten-Lindberg, Ingela Davidson har stått för urvalet. Ingela Davidson är barnbokhandlare på Junibacken i Stockholm. Marianne von Baumgarten-Lindberg startade Barnens Bokklubb, Sveriges största barnbokklubb. Hon var under många år chefredaktör på Vi Föräldrar och är för närvarande huvudsekreterare i statens bokutredning.
    115,00 kr
  39. Min skattkammare 2 : Det var en gång
    Min skattkammare 2 : Det var en gång
    Beskrivning

    Öppna dörren till sagornas skattkammare och följ med in i berättelsernas fantastiska värld. Läs, titta och fängslas tillsammans med barnen.

     

    IMin skattkammare 2. Det var en gång finns ett urval av de bästa och mest älskade sagorna och bilderboksberättelserna, både det gamla som har älskats av generationer, och det nya och moderna. Här samsas klassiker som H. C. Andersens Den fula ankungen...

    125,00 kr
  40. Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
    Min skattkammare 4 I myternas värld : I myternas värld
    Beskrivning

    I den fjärde delen av den helt omarbetade serien, Min Skattkammare, presenteras den grekiska och nordiska mytologin på ett nytt och spännande sätt. Sonja Hulth har bearbetat de gamla myterna så att de blir tillgängliga även för barn i förskoleåldern. Lite längre berättelser varvas med historier i serieformat. Våra mest uppskattade barnbokskonstnärer medverkar till att levandegöra gudarna...

    150,00 kr
  41. Min skattkammare : de fyra årstiderna
    Min skattkammare : de fyra årstiderna
    Beskrivning

    Den femte delen av Min Skattkammare handlar om de fyra årstiderna. Här berättas om både natur och kultur, vardag och fest under året. Boken börjar på nyårsdagen och avslutas med nyårsaftonen. Mer faktabetonade bidrag varvas med skönlitterära texter, främst älskade barnboksklassiker men även nyskrivet material. Boken är en verklig kulturskatt att ösa ur för alla som bor i vårt land.

    Björn Bergenholtz berättar i ord och bild om naturens skiftningar under vår, sommar, vinter och höst och om hur de vilda djuren lever under de olika årstiderna. Ulf Palmenfelt och Mats Wänblad skriver om våra traditioner förr och nu, både kyrkliga som fastan, påsken, pingsten, allhelgonahelgen, advent, samt mer världsliga som alla hjärtans dag, mors dag, midsommar, suströmmingspremiären, FN-dagen, halloween, fars dag och Mårten gås.

    Helt nyskrivna skönlitterära bidrag av bland andra Pernilla Stalfelt, Eva Lindström och Lennart Hellsing samsas med gamla barnboksfavoriter som Mumintrollen, Ture Sventon och Lilla Anna med flera.

    För det nyillustrerade bildmaterialet står några av Sveriges främsta illustratörer: Anna Bengtsson, Björn Bergenholtz, Eva Eriksson, Gunna Grähs, Anna Höglund, Eva Lindström, Charlotte Ramel, Pernilla Stalfelt och Marit Törnqvist.

    135,00 kr
  42. Min skattkammare : läs och lek
    Min skattkammare : läs och lek
    Beskrivning

    Med Min Skattkammare läs och lek får barnen en läsebok och en lekbok i ett. Här samsas ramsor, lekar, sånger, gåtor, gatrim, språklekar, skrivande och bokstäver, många roliga rörelselekar och högläsning, allt för att ta vara på barnens naturliga ordglädje och lekfullhet i språket.


    Bland de medverkande författarna och konstnärerna kan nämnas Lennart Hellsing, Sven Nordqvist, Jujja Wieslander...

    150,00 kr
  43. Min vän Jesus : evangeliet för barn
    Min vän Jesus : evangeliet för barn
    Beskrivning
    Berätta för dina barn om den bästa vän de någonsin kan få

    Alla kristna föräldrar önskar för sina barn att de ska få lära känna och älska Gud. Min vän Jesus berättar inte bara de goda nyheterna om Jesus utan visar också för barnen hur de själva kan få en personlig relation med honom. På ett tydligt, lättförståeligt sätt och med ett uppfriskande språk, som passar barn i alla åldrar, avslutas boken med en kärleksfull bön som leder barnen in i denna livsförvandlande vänskap med Jesus.
    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  44. Mina första bibelberättelser
    Mina första bibelberättelser
    Beskrivning
    Mina första BibelberättelserI den här boken återberättas lättläst och underhållande många av både Gamla och Nya testamentets centrala händelser. Den livfulla texten doch det rika illustrationsmaterialet gör boken till barnens perfekta första möte med Bibelns värld.
    175,00 kr
  45. Mina mysiga sagostunder
    Mina mysiga sagostunder
    Beskrivning

    En sagosamling med 26 klassiska sagor, illustrerad med söta bilder i färg. Alla de mest älskade och kända sagorna finns med.Klassiska sagor av Bröderna Grimm, Charles Perrault och H.C. Andersen, i bearbetning av Nathalie Monnin. Längst bak finns information om författarna. Hela 320 sidor!

    125,00 kr
  46. Mina vackraste vaggvisor
    Mina vackraste vaggvisor
    Beskrivning
    Mammor och pappor har sjungit för sina barn i alla tider. Att höra sina föräldrars stämma eller nynnande gör att barnet känner sig tryggt och älskat. I denna bok hittar du några av våra vackraste vaggvisor. Här finns "Byssan lull", "Vem kan segla förutan vind", "Björnen sover", "Trollmors vaggsång", "Majas visa", Videvisan", "Vyssa lulla litet barn" och "Blinka lilla stjärna". Låt läggstunden bli lugn och mysig för er båda.
    85,00 kr
  47. Miranda musikälvan
    Miranda musikälvan
    Beskrivning
    Miranda musikälvan har flugit till Väderbyn för att rädda en balettföreställning. Men hur ska det gå när en av kung Bores svartalfer ligger i bakhåll?

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  48. Moa måndagsälvan
    Moa måndagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  49. Molly marsvinsälvan
    Molly marsvinsälvan
    Beskrivning
    Älvan Molly letar efter sitt magiska marsvin Gnistra, som kung Bore har stulit. Kristin och Rebecka måste hjälpa henne!
    50,00 kr
  50. Molly Moon stannar tiden
    Molly Moon stannar tiden
    Beskrivning
    Molly Moon har slagit sig ner på barnhemmet tillsammans med Rocky. Allt hade varit perfekt om hon bara inte hade lovat att aldrig mer använda sig av hypnos.

    Men när Molly får veta att den amerikanske mångmiljonären Primo Cell har hypnotiserat flera världsberömda filmstjärnor till att lyda hans minsta vink, måste hon bryta löftet och ingripa.

    Tillsammans med Rocky och hunden Petula reser hon till Hollywood men väl där inser de att Primo är en mycket farligare motståndare än de hade kunnat ana. Primo, som är en mycket skicklig hypnotisör, tror i sin tur att det är en enkel match att kontrollera två barns sinnen, men vad han inte vet är att Molly har upptäckt en ny otrolig förmåga. Hennes hypnotiska ögon kan faktiskt stanna tiden

    65,00 kr
  51. Molly Moon, Micky Minus och tankemaskinen
    Molly Moon, Micky Minus och tankemaskinen
    Beskrivning
    Molly Moon är fast besluten att återförenas med sin försvunne tvillingbror Micky. Men innan hon kan rädda honom måste hon hitta honom och han kan finnas var som helst i världen! Som tur är har hon stor användning av sina förmågor att hypnotisera, resa i tiden samt även att stoppa den, men det räcker inte långt när hon stöter på en dockliknande skurk vars plan är att utveckla världens största hjärna! Kan Mollys nyupptäckta hemliga vapen tankeläsning hjälpa henne att besegra den smarta dockan och hennes monstruösa tankemaskin?
    65,00 kr
  52. Molnön
    Molnön
    Beskrivning
    De tre vännerna Ella, Jasmin och Agnes reser till Molnön tillsammans med älvan Trixi. De njuter av att hoppa runt på de fluffiga molnen, högt ovanför marken. Men det visar sig snart att något inte är som det ska. Den onda drottning Gräslig har gömt en åskvigg på ön, och den hemska, svarta blixten är full av ond magi. Flickorna måste hitta och förstöra åskviggen innan hela Molnön spricker och faller i bitar!
    65,00 kr
  53. Molnslottet
    Molnslottet
    Beskrivning
    Zoe och hennes vän Astra, den magiska enhörningen, längtar efter midsommarfesten på Enhörningsön. Men ön blir varmare och varmare och alla blommor på ön håller på att vissna. Nattvinge, den onda sagoponnyn, har stulit molnen och stängt in dem där ingen någonsin kan hitta dem. Hur ska Zoe och Astra kunna rädda ön från att gå under?

    Molnslottet är andra boken i serien Den magiska enhörningsön. Böckerna behöver inte läsas i ordning.

    65,00 kr
  54. Monsterakademin
    Monsterakademin
    Beskrivning
    Hannibal, en märklig släkting, bjuder på middag och Nelly Rapp måste följa med mamma och pappa till hans stora hus. På vinden väntar en överraskning: Monsterakademin, som ivrigt väntar på sin tionde elev. Nelly! Första boken i en serie mysläskiga äventyr för nybörjarläsaren, av författaren till "LasseMajas detektivbyrå".
    65,00 kr
  55. Mörkret över Aerwiar
    Mörkret över Aerwiar
    Beskrivning
    Wingfeather-serien är ett fantasy-äventyr som riktar sig till 9-12-åringar. Berättelsen utspelar sig i världen Aerwiar, som är precis som vår värld - förutom att de inte har elektricitet eller krut men däremot massa obehagliga djur som sjödrakar och tandkor.

    Den första boken i serien, Mörkret över Aerwiar, handlar om en till synes helt vanlig familj. Familjen Igiby består av de tre syskonen Janner, Kalmar och Leeli, mamma Nia och morfar Podo. Men syskonen börjar ana att deras vanliga liv inte är så vanligt ändå. Var kommer de ifrån? Vem var deras pappa? Och var tar barnen vägen som försvinner under natten? Snart är familjen i centrum av det mysterium som kommer att förändra deras värld för alltid - och förhoppningsvis även alla andra förtryckta människors värld.

    Andrew Petersons fantasirika språk skapar en blandning av galen humor och existentiella funderingar över livet, kärleken och vänskapen. Han tar upp frågor kring identitet, tillit och meningen med allting. Men inte minst är Mörkret över Aerwiar ett storslaget äventyr om kampen mellan det onda och det goda som både barn och vuxna kommer att älska.

    Andrew Peterson är låtskrivare och artist från Nashville med en förkärlek till böcker och fantasyns underbara värld. Hittills har han skrivit fyra böcker i The Wingfeather Saga, men fler är på väg.

    75,00 kr
  56. Mose och den stora flykten
    Mose och den stora flykten
    Beskrivning
    Öppna boken och ramla rakt in i spännande saker. En läs-och sökbok
    50,00 kr
  57. Mose och Farao
    Mose och Farao
    Beskrivning
    Berättelsen om Mose och Farao återgiven med enkla texter och färgglada bilder.
    • Köp 3 för 31,50 kr/st
    • Köp 10 för 29,75 kr/st
    • Köp 25 för 28,01 kr/st
    • Köp 50 för 26,25 kr/st
    • Köp 100 för 24,50 kr/st
  58. Mr Moose räddar julen
    Mr Moose räddar julen
    Beskrivning

    Bertil Wagner tror inte på jultomten. Men en dagnär en älg störtar ner genom familjen Wagnerstak och berättar märkvärdiga historier om hansChef Santerklaus kommer han i bryderier. Och närChefen själv en dag står utanför familjen Wagnersdörr för att hämta sin älg, ja då blir han riktigtkonfundersam .

    Mr Moose räddar julen är en berättelse om enliten pojkes längtan efter en far, en bok om vårainnersta behov av gemenskap och helhet, skrivenmed ett överflöd av humor och värme. Boken ärfilmatiserad och översatt till ett flertal språk.De uttrycksfulla illustrationerna är gjorda avKerstin Meyer.

    Röster om boken:

    Inom den tyska barn- och ungdomslitteraturenär Andreas Steinhöfel inte bara älskad av en inrekrets beundrare. Hans älgbok är sedan flera år enklassiker, som visar att man kan skriva en mycketunderhållande bok för barn om något så traditionelltsom julen.Carola Henke, Financial Times Deutschland

    85,00 kr
  59. Muffen
    Muffen
    Beskrivning
    Lena får en muff i present och är överlycklig. En dag är muffen borta och hon kan inte hitta den. Följ med i berättelsen om Lena och hennes muff.
    30,00 kr
  60. Mumiemysteriet
    Mumiemysteriet
    Beskrivning
    Vad händer på muséet i Valleby? Stämmer det att den egyptiska mumien vaknat till liv efter 3 000 år? En värdefull tavla försvinner, och polisen står rådvill. Dags för Lasse och Maja att ta itu med ett mycket märkligt fall! Femte, fristående delen i Martin Widmark och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.
    65,00 kr
  61. Mynta den gröna älvan
    Mynta den gröna älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Rebecka och Kristin följer ett spår av löv in i en labyrint för att försöka hitta Mynta den gröna älvan. Kommer de att lyckas?

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  62. Mysiga sagor med Nalle Puh : fem sagor från Sjumilaskogen
    Mysiga sagor med Nalle Puh : fem sagor från Sjumilaskogen
    Beskrivning
    Mysiga sagor
    med Nalle Puh
    Format 248x250mm,
    148 sidor
    kartonnage
    utg: 2006
    Ref. no: 9300-127
    isbn: 9171305505
    95,00 kr
  63. Mystiska ladan
    Mystiska ladan
    Beskrivning

    Grannkillen Fred har blivit av med sin nya BMX-cykel och polisen misstänker att en liga är i farten. Kevin och Dina beslutar sig för att spana. Vid ett ödehus upptäcker de ett nytt hänglås på ladan intill och färska hjulspår fram till dörren ...
    Dags för fjärde fallet i serien Minimysterierna. Mysig spänning i barns vardagsmiljö, på lagom nivå för nybörjarläsaren.

    50,00 kr
  64. Någon Annanstans
    Någon Annanstans
    Beskrivning
    Femtonåriga Liz Hall vaknar upp på en båt mitt ute på havet. Till en början tror hon att hon drömmer, men sakta börjar hon förstå att det hon upplever är verkligt.

    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 601-700 av 1026

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå