View as Tabell Lista

Artiklar 101-135 av 135

Page
per sida
Fallande ordning
 1. Sofia vuxen med sitt MBD
  Sofia vuxen med sitt MBD
  Beskrivning
  I Sofias egen bok, som kom ut för 15 år sedan, beskrev Märta Tikkanen hur det är att haoch varaett mbd-barn. Nu är hennes dotter vuxen, och som alla med mbd (numera oftast kallat damp, adhd eller add) har hon problem med impulskontroll, uppmärksamhet och i samspelet med andra människor.
  Det påverkar alla delar av livet: utbildning, yrkesval, boende, samlevnad. Att vara vuxen och ha mbd är svårt, men som Märta Tikkanen skriver: mbd kan också stå för Mycket Bra och Duktig. Det finns ytterligt lite skrivet om vuxna med mbd, och därför har Märta Tikkanen velat skildra hur livet kan gestalta sig, såväl ur Sofias synvinkel som ur Märtas egen som närstående.
  Märta Tikkanen är mest känd för sin diktsamling Århundradets kärlekssaga (1978) som hittills tryckts i 130 000 exemplar enbart i Sverige. Hennes senaste bok är romanen Personliga angelägenheter (1996).
  100,00 kr
 2. Sofias egen bok
  Sofias egen bok
  Beskrivning
  Vid sju års ålder får Märta Tikkanens dotter Sofia diagnosen MBD (som idag också kallas DAMP, ADH eller ADD). Sofia tar längre tid på sig än andra barn, både när det gäller inlärning och att utföra det hon lärt sig. Ord och stavelser kommer inte alltid i rätt ordning, när hon skriver råkar bokstäverna ofta byta plats. Sofia kan bli mycket arg - men hon blir fort glad igen.
  Märta Tikkanen berättar om hur det är att leva med ett MDB-barn - om oron och den tid och det intresse som ett barn som Sofia kräver av sin omgivning. Men också om den glädje som Sofias framsteg ger.
  Boken avslutas med ett avsnitt av den finska barnläkaren Katarina Michelsson.
  75,00 kr
 3. Soulfulness : ett liv utöver mindfulness
  Soulfulness : ett liv utöver mindfulness
  Beskrivning
  Det är många i vår tid som har funnit hjälp av mindfulness. Att begreppet är så enkelt att både förstå och praktisera har gjort att många lärt sig finna ett lugnare liv och en minskad stress. Författaren Brian Draper gillar därför mindfulness men tror samtidigt att det finns en risk att det används fel. Att mindfulness-övningar bara blir ett sätt att bli tillfälligt närvarande, för att sedan återgå till sitt stressade liv. Och isf blir mindfulness bara ytterligare en modell för vårt arbete och vårt liv som inte ger någon långsiktig förändring, utan bara tillfälliga pauser från ett liv och ett tempo vi innerst inne inte är tillfreds med.

  Därför utmanar den här boken oss att inte bara vara mindre stressade då och då, utan att våga gå vidare och skapa ett mer närvarande liv. Draper utmanar läsaren att fortsätta vägen som leder till mindfulness för att längre fram nå soulfulness. Boken pekar på att livet inte handlar om att lära sig några enkla tekniker eller att tillfälligt koppla bort sig från den verkliga världen. Vi kan få leva med "soulfulness" och inte bara "mindfulness"!

  75,00 kr
 4. Stark i kropp och själ : träning mat inspiration
  Stark i kropp och själ : träning mat inspiration
  Beskrivning

  Pepptalk. Skratt. Marklyft. Långfärdskridskor. Pappas kardemummavåfflor. Mangosallad. Ge säcken vad den tål. Klara milen - löpprogram. Våga utmana dig själv. I den här boken finns en härlig blandning av Kristins med- och motgångar, hennes uppväxt, inspirerande träning, frestande recept och en hel del jävlaranamma.


   

  0
  135,00 kr
 5. Stressad?
  Stressad?
  Beskrivning
  Det sägs att stress är vår tids stora folksjukdom. De flesta känner av den -- om än i väldigt olika omfattning. I dess spår följer livströtthet och tilltufsat mod, men också en längtan efter stillhet och nyorientering. Och kanske är det vår tids stora möjlighet.
  En bok fylld med kloka råd och tips -- utan att bli banal. Den är inte för genomläsning utan läses bäst portionsvis.
  30,00 kr
 6. Stygn
  Stygn
  Beskrivning
  I Stygn undersöker författaren Anne Lamott hur vi kan förstå livets kaos. Vad gör vi när livet får oss helt ur balans? Hur kan vi hitta tillbaka till varandra och till det som håller oss uppe när ondska och katastrofer verkar oundvikliga? Hur kan man börja på nytt, oavsett om det gäller stora personliga förluster eller ödeläggelse av ett helt samhälle?

  Lamott menar att det enda vi kan göra då är att börja samla ihop de trasiga bitarna av det känslomässiga och andliga material som våra liv består av, och sedan sy ihop dem igen till en helhet stygn för stygn. Det är i dessa stygn som livets väv börjar och inbäddade i dem ligger styrka, värme, humor och mänsklighet.

  Anne Lamott har gjort sig känd och uppskattad för sitt ärliga, insiktsfulla och humoristiska sätt att skriva om sitt eget liv och sin tro under svåra dagar. Detta är hennes andra bok på svenska, uppföljaren till Hjälp, Tack, Wow.

  Lamott s most insightful book yet, Stitches offers plenty of her characteristic witty wisdom this slim, readable volume [is] a lens on life, widening and narrowing, encouraging each reader to reflect on what it is, after all, that really matters.
  - People

  Anne Lamott är amerikansk författare och en mycket uppskattad talare. Hennes första bok på svenska Hjälp, Tack, Wow har just utkommit på Libris. Både den och Stygn har legat som bästsäljare på New York Times boklista. Lamott är också författare till flera romaner, som Imperfect Birds och Rosie.

  75,00 kr
 7. Superlicious! : balans och toppform inifrån och ut
  Superlicious! : balans och toppform inifrån och ut
  Beskrivning
  Efter succén med Bodylicious kommer nu radarparet Sofi Fahrman och Julia Fors med en helt ny hälsobok i samma boostande och inspirerande anda - Superlicious!Här tar Sofi och Julia Bodylicious-livsstilen ett steg längre. I träningsdelen hittar vi nya övningar med efterfrågade fokus: löpning, den effektivaste 20-minutersträningen, de bästa övningarna för mage och rumpa och avstressande yoga.I kostdelen hittar vi goda och hälso­samma recept på bland annat juicer, mellanmål, middagar och desserter, men också topp 10-maten som får dig att må fantastiskt, bästa tipsen för att bli av med sockersuget och mycket mer.Både Sofi och Julia är nyblivna mammor och i bokens Mamalicious-avsnitt delar de med sig av sina bästa tips på hur man kan tänka kring mat och träning både under och efter graviditeten, allt enligt Superlicious-livsstilen.Som avslutning i boken hittar vi ett riktigt bootcamp-program, enkelt och roligt att följa!
  125,00 kr
 8. Tacka livet!
  Tacka livet!
  Beskrivning
  Om att åldras med tillförsikt.
  50,00 kr
 9. Texter om Kosmos
  Texter om Kosmos
  Beskrivning
  Vilken är din relation till Kosmos? Kanske tror du inte att du har någon sådan relation. Det var också vad många av författarna till antologin Texter om kosmos först svarade. Men det blev en eftertänksam och samtidigt utblickande bok. Här skildras tro och vetande, inre och yttre resor samt, inte minst, våra gränser mot universum. Vi får ta del av skilda perspektiv från en rad forskare, författare och en f.d. ärkebiskop
  125,00 kr
 10. Träna dig 10 år yngre
  Träna dig 10 år yngre
  Beskrivning

  Du har bara en kropp, ett liv, så förvalta dem på absolut bästa sätt! Satsa på en livsstilsförändring, utan genvägar. Du kommer att känna dig yngre, starkare, friskare, piggare, sexigare, gladare och stoltare. Och det kommer att synas!

  Livsstilstestet visar i vilken form du är - om din biologiska och verkliga ålder överensstämmer - men framför allt visar det var du ska börja, vilka dina svagheter är. Hitta dem, åtgärda dem.

  Träningsguiden ger dig tips, råd och fakta om kroppen och träningen liksom svar på dina funderingar kring testet. Läs från pärm till pärm eller kasta dig över träningsprogrammen direkt. De enda redskap du behöver är ett gummiband och din egen kropp. Vad väntar du på?!

  125,00 kr
 11. Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto
  Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto
  Beskrivning

  15 minuter till toppform!

  Visst kan du komma i form utan att helt lägga om ditt liv.
  Paolo Roberto visar att en kvart om dagen är allt du behöver för att komma i toppform. Paolo presenterar här mer än 50 effektiva övningar där du använder den egna kroppen som motstånd. Du kan därmed utföra dem var och när som helst. Här finns åtta kompletta "kvartar" för alla nivåer så att du kan utmana dig själv och ständigt utvecklas oavsett hur tränad du är i dag.

  Inspirerad av de kampsporter han har utövat har Paolo Roberto satt ihop ett effektivt hemträningsprogram med övningar som har hjälpt honom behålla toppformen trots att han i dag är småbarnsfar och egen företagare. Dessa övningar presenterar han i denna roliga och inspirerande träningsbok. Paolo både uppmuntrar och skäller på dig – han är kort sagt den perfekta träningskompisen.


  Paolo Roberto är en av Sveriges mest framgångsrika kampsportare. Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo, svensk mästare i kickboxning och har som professionell boxare erövrat två titlar. I dag har han lagt handskarna på hyllan och jobbar bland annat med tv, ofta som programledare eller debattör. Han är också en uppskattad föreläsare i ämnena kost, hälsa och företagande.

  135,00 kr
 12. Träna hemma! : snabbt i form utan gym
  Träna hemma! : snabbt i form utan gym
  Beskrivning

  Att få den kropp och den energi som du alltid velat ha och att hinna skaffa dig den på den tid som du har kan tänkas som en omöjlig ekvation. Men vad är det som säger att du måste uppsöka ett gym för att kunna komma i form? Genom sitt 6-veckorsprogram, särskilt framtaget för kvinnor, hjälper och motiverar Lucy Wyndham-Read dig att bränna fett och forma din kropp genom övningar du kan göra hemma och utan att det behöver ta särskilt många timmar i anspråk.


  95,00 kr
 13. Träna med diabetes
  Träna med diabetes
  Beskrivning

  Titeln utgången - finns ny, reviderad utgåva.


  Motion är inte bara en möjlighet för diabetikern, utan en förutsättning för ett långt och behagligt liv. Genom motion kan man undvika de följdsjukdomar som diabetes kan medföra. I Träna med diabetes återfinns handfasta råd för den aktive diabetikern. Här får man tips om hur man lär sig förstå sitt blodsocker, hur man ställer in detsamma och hur man lägger upp sin träning. Man får även tips på hur man går tillväga vid problem som är specifika för den tränande diabetikern, som den viktiga fotvården. Träna med diabetes är ett verktyg som hjälper diabetiker att leva ett friskt och aktivt liv.


  Cecilia Engdahl är journalist och skriver bland annat för Vi Föräldrar, Fitness Magazine, Plaza Kvinna och flera dagstidningar. Hennes sambo har diabetes och hon har flera års erfarenhet av de frågor som diabetiker som lever att aktivt liv stöter på.

  115,00 kr
 14. Träna med Tanja : ny kropp på 10 veckor
  Träna med Tanja : ny kropp på 10 veckor
  Beskrivning
  Sätt fart på ditt nya liv redan idag och bli medveten om hur träning, mat och andning påverkar din hälsa. Lär dig sambandet mellan kropp och själ. Det är när du mår bra som du når din idealvikt, får en starkare och smidigare kropp och ett harmoniskt inre. Steg för steg och med pedagogiska bilder guidas du i boken till ett roligare och hälsosammare liv på 10 veckor.Två år i rad har svenskan Tanja Djelevic utsetts till en av USA:s bästa tränare av tidningen Men´s Journal. Många är de Hollywoodskådisar och rockstjärnor hon hjälpt att komma i form. Men vid sidan av att hålla stjärnorna i trim hjälper hon också unga flickor och kvinnor som befinner sig i ett annat Los Angeles, långt ifrån stjärnornas glanspartyn.Tanja är en av tränarna i den svenska versionen av Biggest Looser.
  100,00 kr
 15. Träning för nyblivna mammor
  Träning för nyblivna mammor
  Beskrivning

  Träning för nyblivna mammor innehåller ett tydligt träningsprogram som visar hur du steg för steg kommer tillbaka till din gamla kropp - eller kanske till en ännu starkare och snyggare version av dig själv! Övningarna är lättillgänglig hemmaträning.

  Som fembarnsmor, mammatränare och grundare av träningskonceptet Mamma Boot Camp (utomhusträning där nyblivna mammor kommer i form) har Olga gedigen kunskap om hur kroppen påverkas under graviditeten och hur man på bästa sätt kan träna sig i form igen.

  Varsågod, här kommer receptet på hur du kan bli en piggare, starkare och sundare mamma!

  135,00 kr
 16. Trappträning : korta, effektiva pass för hela kroppen
  Trappträning : korta, effektiva pass för hela kroppen
  Beskrivning
  I trappa (eller backe) kan du enkelt köra kort intensiv intervallträning med bara din egen kropp som belastning. Pass som ger din kropp precis vad den behöver – massor med styrka och kondition – men utan att ta tid. Effektivt som grundträning för dig som vill ge din kropp en chans att komma i form, men fungerar lika bra som komplement till annan träning, exempelvis löpning. Allt medan du fyller dina lungor med frisk luft. Sofia Sjöström är mest känd under namnet PT-Fia, men har sedan barnsben älskat skidåkning och träning som verkligen ger resultat. Hennes ledord är dock alltid balans – såväl mellan vila och aktivitet, hälsokost och njutningsmat som styrka, kondition och rörlighet, och naturligtvis livet i stort.
  125,00 kr
 17. Underbara krångliga vänskap : ta hand om dina livsnödvändiga vänskapsrelationer
  Underbara krångliga vänskap : ta hand om dina livsnödvändiga vänskapsrelationer
  Beskrivning
  Vänskapen är unik.

  Som vänner väljer vi varandra inte för att vi har lovat det eller för att vi har fötts in i det utan för att vi vill. Ändå hamnar vänskapen ofta i skymundan av romantiska relationer, karriärer och egentid. Men nu är det dags att lyfta upp hur livsviktig den underbara och ibland krångliga vänskapen är!

  Underbara krångliga vänskap är den första handboken på svenska om vänskap. Journalisten Elin Liljero Eriksson tar oss med genom en mängd olika ämnen kopplade till vänskap: Vad är rimligt att ha för förväntningar på en vän? Hur hanterar man vänner som sviker? Och hur hittar man nya vänner om man känner sig ensam?

  Hon pratar även med olika forskare, psykologer och terapeuter om vikten av vänskap, hur man hanterar konflikter och kriser, och om anknytningsmönster kopplade till vänskap. Dessutom finns i boken handfasta tips och övningar kring hur man exempelvis fördjupar sina vänskapsrelationer, hanterar besvikelser och definierar sin vänskap.

  Flera kända personer delar också med sig av sina vänskapsberättelser: Lisa Ekdahl, sångerska och låtskrivare, Maxida Märak, hiphopartist, jojkare och skådespelare, Bianca Kronlöf, skådespelare och komiker, Flora Wiström, influencer, bloggare och författare, Elaine Eksvärd, retoriker, föreläsare och författare, Karin Adelsköld, komiker, programledare och författare, Emely Crona Stenberg och Carro Levy, driver nätverket Heja livet, Aysha Jones, entreprenör, makeup-artist och influencer samt Johanna Toftby, influencer, författare och frisör.

  Elin Liljero Eriksson är frilansjournalist och skriver regelbundet för livsstilsmagasin som Damernas Värld, Femina, Mama och Family Living, är chefredaktör för diverse uppdragsmagasin och föreläsare inom journalistik. Hon har tidigare varit redaktionschef för bland annat Plaza Kvinna och svenska Cosmopolitan. Elin har också varit musikrecensent och en del av svenska Grammisjuryn.

  Rickard L. Eriksson som har tagit bilderna i boken är stillbilds- och filmfotograf sedan 20 år tillbaka med en mängd uppdragsgivare, såsom svenska kungahuset, reklambyråer, svenska och internationella livsstilsmagasin samt bokförlag och skivbolag. 2014 blev han utsedd till Årets porträttfotograf i prestigefyllda Årets bild

  75,00 kr
 18. Utbrändhet - den nya folksjukdomen : orsaker, förebyggande åtgärder, behandling
  Utbrändhet - den nya folksjukdomen : orsaker, förebyggande åtgärder, behandling
  Beskrivning
  Utbrändhet och stressrelaterad sjuklighet har på kort tid vuxit till en folksjukdom. Förutom det mänskliga lidande stressjukdomarna medför, är deras konsekvenser förödande för företagen och samhällsekonomin.
  Det har hittills rått brist på handfasta åtgärdsprogram och verktyg för att vända den negativa utvecklingen. Martin Krauklis och Ola Schenströms bok utgör ett sådant verktyg. Den unika kombinationen av deras respektive kunskapsområde som präst och läkare har resulterat i en fördjupad analys och en tidigare aldrig skådad bredd när det gäller att förstå och åtgärda dessa problem.
  Utbrändhet, den nya folksjukdomen är en fakta- och studiebok. Den ger en heltäckande bild av sjukdomens orsaker och behandling, och av förebyggande åtgärder på individ-, arbetsplats-, kommunal och nationell nivå.Boken, som riktar sig till såväl enskilda läsare som studiegrupper, avslutas med en studiehandledning.
  100,00 kr
 19. Utvecklande förtrolighet : Tankar om kontaktmannaskap
  Utvecklande förtrolighet : Tankar om kontaktmannaskap
  Beskrivning

  Inom dagens psykiatriska vård har ofta varje patient både i sluten och i öppen vård en särskild kontaktman. Kontaktmannen är den som tillbringar mest tid med patienten, vilket gör en nära relation möjlig. Boken tecknar bakgrund och förändring från den gamla skötarrollen, beskriver psykologiska sammanhang och visar på kontaktmannaskapets många möjligheter till en utvecklande förtrolighet.

  100,00 kr
 20. Vägar till levande liv
  Vägar till levande liv
  Beskrivning
  Så länge vi lever har vi chansen att växa och blomstra. Livet går ut på detta. Hela livet.
  Ur boken

  Vi blir aldrig fullkomliga. Men vi behöver inte heller förminska oss, nöja oss med vingklippta liv och att leva långt under vår förmåga. Det menar psykoterapeuten Patricia Tudor-Sandahl som i Vägar till levande liv påminner oss om att allas vårt uppdrag är att bli den människa vi är ämnade att vara. Ingenting mindre. Ingenting större.

  Det går att bryta mönster. Det ligger i vår makt att välja hur vi vill försöka leva. Den insikten kan vara livsförändrande. Verklig frihet är något som man kämpar för. Den är inte ett utanpåverk utan djupt förankrad i oss, en hållning som det kan ta tid att utveckla, men som sedan kan bära genom livets berg och dalar.
  Ur boken

  Patricia Tudor-Sandahl uppmuntrar i Vägar till levande liv läsaren att ställa frågorna: Vad får mig att växa som människa och vad får mig att krympa? Hur ser mitt liv och mina relationer ut i dag och är det så som jag vill ha det? Vart är jag på väg och är det verkligen dit jag vill gå? Det är både ett ansvar och en möjlighet att bestämma sig för att göra något gott av allt det vi är och gör.

  Patricia Tudor-Sandahl är psykolog, psykoterapeut och författare. Hon har tidigare gett ut 18 böcker, bland annat Den tredje åldern, Din egen väg och Längtan visar vägen. Många har också mött henne genom Sveriges Radio som värd för Sommar och Vinter i P1 och som återkommande medarbetare i Tankar för dagen.

  • Köp 3 för 90,00 kr/st
  • Köp 10 för 85,00 kr/st
 21. Vägar till visdom
  Vägar till visdom
  Beskrivning

  Tankeväckande, roande och mycket handgripligt

  Visdom - det kan låta som något ouppnåeligt, gammaldags och passé. Idag talar vi hellre om flexibilitet, kompetens och att vara smart. Inget kunde vara mer fel, menar Stefan Einhorn som i sin nya bok på ett högst konkret och nära sätt ger råd om hur vi alla kan växa i visdom. "Aldrig tidigare i mänsklighetens historia har tillgång till visdom varit så viktig och angelägen. Vi lever i en tid när individen på ett unikt sätt har möjlighet att påverka sitt eget (och andras) liv - både de stora omvärldsfrågorna och i den nära vardagen."

  Visdom är ett högst konkret förhållningssätt till livet, skriver Stefan Einhorn, som leder till fördjupade möjligheter att leva ett rikt liv och till bättre relationer med våra medmänniskor.

  Med belysande exempel från vetenskapen, populärkulturen och egna erfarenheter förklarar Stefan Einhorn hur vi alla kan tillägna oss visdom och få ett meningsfullare liv.

  125,00 kr
 22. Vägen till hälsa : det bästa av väst och det största av öst
  Vägen till hälsa : det bästa av väst och det största av öst
  Beskrivning

  Det är hög tid att bygga broar mellan den västerländska medicinen och den alternativa läkekonsten. Vi borde ta de bästa delarna ur olika system och integrera dem, menar författaren. I denna personliga bok berättar hon om sitt möte med österländsk medicin. Under en vistelse i Indien lärde hon känna den ayurvediska behandlingstraditionen och blev där, till sin förvåning, botad från kronisk astma.

  ...

  125,00 kr
 23. Var Dags Etik
  Var Dags Etik
  Beskrivning
  Boken vill visa att etik inte är något filosofiskt och högtravande diskussionsämne förbehållet proffstyckare och experter.
  50,00 kr
 24. Vår kropp Organ System Funktioner
  Vår kropp Organ System Funktioner
  Beskrivning
  - Vad består människokroppen av? - Varför får man feber? - Hur fungerar våra olika organ? Svaren på dessa och många fler frågor om människan finns i den här gedigna faktaboken. Informationen presenteras översiktligt och spännande i lättförståeliga portioner och belyses med mängder av foton och illustrationer. På ett underhållande sätt får barn och ungdomar lära sig allt om människan.

  - Över 250 illustrationer och foton i färg. - massor av "värt att veta" rutor" med fascinerande extrakunskap. - "testa själv" rutor med experiment och inlärningstips. - spännande frågor för lekfull inlärning. - omfattande register för referenser. Allt man behöver veta om: Kroppens olika delar - Organ och system - Tankar och känslor - Fortplantning och utveckling - Hälsa och sjukdom.

  95,00 kr
 25. Viktcoach för män
  Viktcoach för män
  Beskrivning
  Ulrika Davidsson har med personliga tränaren Malin Schulz coachat fem män under åtta veckor. Männen har olika livssituation men ett gemensamt mål - att gå ner i vikt och bli mer hälsosamma. De berättar om sina erfarenheter i personliga intervjuer. Bokens inspirerande recept är anpassade för män. Härliga frukostar, uppiggande mellanmål, stadiga luncher och middagar och en och annan dessert ger en bra start för att komma igång med viktminskningen. Ulrika Davidsson är kostrådgivare och välkänd genom sina många tidigare böcker om hälsosam mat. Hon har lång erfarenhet av att coacha och inspirera människor att gå ner i vikt.
  125,00 kr
 26. Viktminskning 50+
  Viktminskning 50+
  Beskrivning

  Vad händer med kroppen efter det magiska årtalet 50? Varför blir "årsringarna" kring midjan allt fler och varför verkar det omöjligt att hålla vikten? I Viktminskning 50+ finns svaren: hur kroppen fungerar med stigande ålder, vad som är myt och sanning om ämnesomsättningen, hur små förändringar i livsstilen kan påverka vikten och hur du får extrakilona att försvinna för gott - utan att försaka alla bordets läckerheter.


  Viktminskning 50+ bygger på Kristina Anderssons framgångsrika viktminskningskurs och är kryddad med erfarenheter från deltagare som har lyckats.

  100,00 kr
 27. Yoga för dig
  Yoga för dig
  Beskrivning
  Den perfekta introduktionen till yoga av Tara Fraser – det nya stjärnskottet på yogahimlen.
  Yoga för dig är en illustrerad praktisk vägledning som tar fasta på några av de viktigaste aspekterna av den moderna yogaundervisningen – avspänning från den stress som ofta följer med dagens hektiska livsstil, andningens betydelse, betoning på fysisk säkerhet (att öva i enlighet med den egna förmågan och inte tvinga sig själv att inta alltför krävande ställningar) och ett holistiskt synsätt.
  Oavsett hur vältränad eller smidig du är så är Yoga för dig upplagd så att den motsvarar just dina behov – och det spelar ingen roll om du är ren nybörjare eller redan har gått på kurser i yoga. Över 200 steg för steg-fotografier visar de viktigaste yogaställningarna och rörelsesekvenserna. Tara Fraser går igenom grunderna på ett lättillgängligt och enkelt vis. Särskilda rutor förklarar hur nybörjaren kan anpassa de klassiska ställningarna så att de blir lättare att utföra – medan erfarna elever får veta hur de kan fortsätta med mer avancerade övningar.
  Yoga för dig visar steg för steg hur du uppnår ett inre och yttre lugn, oberoende av din livsstil, hur vältränad du är eller hur ont om tid du har.
  135,00 kr
 28. Yoga för kvinnor
  Yoga för kvinnor
  Beskrivning
  Det finns gott om yogaböcker men ingen som direkt utgår från kvinnors olika åldrar och behov. Yogan är ett kraftfullt verktyg som kan påverka kvinnors välbefinnande i olika stadier av livet; lindra humörsvängningar i tonåren och vid PMS, minska problem under graviditeten och efter förlossningen samt under klimakteriet. Karin Björkegren, frilansjournalist och entusiastisk yogalärare, beskriver i sin bok ett femtiotal övningar som ger såväl styrka och smidighet som avslappning. De är indelade efter de olika behov kvinnor har under sitt liv, med tyngdpunkten på kvinnan mitt i livet. Alla yogaställningar i boken visas av yogalärare som dagligen undervisar i yoga.
  150,00 kr
 29. Yoga för nybörjare
  Yoga för nybörjare
  Beskrivning
  Varva ner med yoga!
  Den här rikt illustrerade handboken består av ett nybörjarprogram och ett fortsättningsprogram med de vanligaste yogaställningarna. Tack vare tydliga steg för steg-foton och numrerade bildtexter är det lätt att lära sig de olika ställningarna. Boken innehåller också kapitel om andningsteknik, om auran, om koncentration och meditation -samt om kosten.

  Boken ingår i en serie om 4 böcker som handlar om: massage, yoga, Pilates och benskörhet. Ca 230 färgfoton.
  100,00 kr
 30. Yoga för rygg och nacke : 10 minuter om dagen och smärtorna försvinner
  Yoga för rygg och nacke : 10 minuter om dagen och smärtorna försvinner
  Beskrivning
  Tillhör du den växande skara människor som lider av ond nacke och stel rygg? I så fall kan yoga vara ett utmärkt sätt att komma tillrätta med besvären. Här får du en rad olika 10-minutersövningar som du kan göra varje dag för att mjukt och försiktigt sträcka ut ryggen och stärka rygg- och nackmuskler. Du behöver ingen särskild utrusning eller speciella kläder - de här rörelserna kan du göra på jobbet, framför tv:n och till och med i sängen!Rita Trieger har praktiserat och undervisat i yoga i över 20 år. Hon är chefredaktör för tidningarna Fit och Fit Yoga magazine.
  125,00 kr
 31. Yoga på 5 minuter : enkla övningar till vardags
  Yoga på 5 minuter : enkla övningar till vardags
  Beskrivning


  Det är inget konstigt eller svårt med yoga. Alla behöver slappna av ibland, sträcka på kroppen och varva ner. Boken visar enkla övningar som bara kräver några få minuter. Inga svåra positioner - de flesta av oss kan genomföra dem. Det handlar om avslappning i vardagsstressen - på morgonen, på resan, på jobbet.

  Här finns också avsnitt om övningar som förhindrar problem med rygg och nacke, om avslappning efter arbetsdagen och meditationsteknik. Du får även förslag på hur du sätter ihop ett yogapass på cirka 20-30 minuter.

  Översättning: Eva Trägårdh

  85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-135 av 135

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå