View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 4431

per sida
Fallande ordning
  1. Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter
    Akvarell : lekfulla övningar och kreativa insikter
    Beskrivning
    Akvarellmåleriet handlar om att släppa loss fantasin och att våga experimentera. Tekniken styrs mycket av vattnets flöde och pigmentkornens egenskaper. Därför går det aldrig att exakt förutse hur resultatet kommer att bli. Men även om det till stor del är slumpen som avgör om det blir en lyckad akvarell finns det en hel del praktiska tips som underlättar din väg att nå dit. I boken Akvarell får du lära dig hur du på ett enkelt sätt skapar himlar, får fram figurer, målar äpplen och mycket mer som inspiration till fortsatt eget arbete. Förhoppningen är att du genom nya kreativa insikter ska upptäcka den stora glädjen i att måla akvarell.
    150,00 kr
  2. Akvariet : spännande och lättskött
    Akvariet : spännande och lättskött
    Beskrivning
    Redan som små fascineras vi av fiskar. Genom att följa de vackra fiskarnas rörelser i akvariet blir vi lugna och harmoniska. I den här boken kan vi läsa om akvarier förr och nu, olika typer av akvarium och hur man sköter ett sådant. Populära akvariefiskar presenteras och kunskap ges om hur man får sina fiskar att må som bäst.
    65,00 kr
  3. Al fresco
    Al fresco
    115,00 kr
  4. All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
    All världens brunch : från Norden till Nya Zeeland
    Beskrivning
    Vad gör ledigt folk på helgerna vid lunchtid om de inte shoppar, lapar sol, insuper kultur eller bara latar sig? Jo, de brunchar.Brunch, dvs sen frukost eller tidig lunch, har blivit en alltmer uppskattad måltid. Företeelsen kan spåras till slutet av 1800-talet och den engelska överklassen. Men det var amerikanarna som gjorde brunchen känd som överdådig frukostbuffé. I boken All världens brunch delar Roland Persson generöst med sig av sina favoriträtter vad brunch beträffar. Recepten har han samlat under sina resor i Skandinavien och övriga Europa, Asien, Australien och Nya Zeeland, USA, Sydamerika och Afrika. Genom att mixa recepten får man alltså en buffé med brunchrätter från hela världen. Roland har satt sitt signum på rätterna genom att göra dem lite fräschare och nyttigare. I anslutning till de lättlagade recepten finns tips på passande dryck. Boken toppas av fantastiska och inspirerande bilder på de kulinariska läckerheterna och på miljöer från olika delar av världen varifrån recepten är hämtade.Denna bok är en uppföljare till Roten till det goda.
    125,00 kr
  5. All världens ostar
    All världens ostar
    Beskrivning
    En riktig bibel för alla ostälskare!

    Tar upp över 450 ostsorter från hela världen - inklusive Sverige, mer än 100 recept och vilka drycker drycker som passar till.

    Här hittar du också tips om förvaring, servering och förslag till ostprovningar.

    Författarinnan Patricia Michelson driver den prisbelönta gourmetbutiken La Fromagerie i London och har både Jamie Oliver, Gordon Ramsey och Nigella Lawson bland sina kunder.Förordet till boken är skrivet av Jamie Oliver.

    mått: 220x276 mm
    150,00 kr
  6. Alla är vi barn från början
    Alla är vi barn från början
    Beskrivning
    Bok som belyser abortfrågan.
    50,00 kr
  7. Alla dessa härliga grytor
    Alla dessa härliga grytor
    Beskrivning
    Inget kan väl vara enklare och godare att laga till än en gryta. Den går att ­variera i det oändliga. Du måste inte vara petnoga med måtten, och förberedelserna klarar du med några få redskap. Till skillnad från många andra maträtter behöver den heller ingen särskild uppmärksamhet när den kommit på spisen. Grytan puttrar snällt på och ger dig tid till annat.Låt de 100 recepten som samlats i denna bok, från när och fjärran, inspirera dig till många besök i grytans värld. Här finns grytor av alla de slag - med fisk och skaldjur, med fågel, med gris, nöt, lamm och med vilt. Många grytor har inspirerats av exotiska smaker och dofter från främmande kök. Du får också förslag och recept på många läckra tillbehör som passar bra att servera till grytor av olika slag. Har du smak för en särskild ingrediens, ta mer av den, och är det något du inte ­gillar, strunta i det. Saknar du en krydda, prova med en annan. Alla förslag i boken kan du lätt förvandla till din egen, högst personliga, gryta. Ett bra råd är att när du gör en gryta laga då gärna till så mycket att du kan spara i frysen till ett senare tillfälle. För grytor är ­suveräna att kunna ta fram och bjuda på igen. Som de är, eller med påfyllning av något mer. Nu behöver du bara fundera över vilken gryta du vill börja med.
    125,00 kr
  8. Alla dörrar var inte stängda : en nordafrikans omtumlande resa från sand till snö
    Alla dörrar var inte stängda : en nordafrikans omtumlande resa från sand till snö
    Beskrivning
    En nordafrikans omtumlande resa från sand till snö. När du öppnar den här boken bjuds du med på en ovanlig resa. Först går den till en exotisk kultur på en annan kontinent där folket bor i utgrävda sandstensgrottor omgivna av öken och ett helt annat tänkesätt. Du får följa en ung pojke som får sin veckopeng genom att sälja skorpioner han har fångat. Du får möta en tonåring som söker efter kärlek och äventyr. En ung man som upplever att dörren till en hoppfull framtid i hemlandet stängs. Då kliver han på en båt till en annan kontinent.Det blir både en inre och yttre resa . som ställde allt på sin spets.
    125,00 kr
  9. Alla kan be : predikningar i coronatider
    Alla kan be : predikningar i coronatider
    Beskrivning
    Det kommer att finnas ett före och ett efter corona. Pandemin och dess konsekvenser förändrade världen och vi kommer att se många texter författas för att reflektera över det som varit och hur vi hanterade situationen.

    Alla kan be är en samling predikningar hållna och nedskrivna mitt under pandemin. Det är förkunnelse tänkt att ge tröst men också hopp och inspiration under dagar av ovisshet. Samtidigt är texterna ett tidsdokument av vad som hördes från en talarstol när gudstjänster förflyttades till digitala plattformar då fysisk distansering och begränsningar av allmänna sammankomster präglade också församlingslivet. Den predikan som gett boken sin titel var också ämnet för en direktsänd gudstjänst i Sveriges Radio P 1 på palmsöndagen 2020.

    Alla kan be är ett uttryck för allas möjlighet att be och att vara en bärare av det trotsiga hopp, som i allt och genom allt har sin tillit i Gud. Daniel Alm är föreståndare för Pingstförsamlingen i Västerås och Pingst fria församlingar i samverkan. Alla kan be är hans sjätte bok.

    100,00 kr
  10. Alla kan måla : skapa fantastisk konst i akvarell, akryl och olja
    Alla kan måla : skapa fantastisk konst i akvarell, akryl och olja
    Beskrivning
    I den här boken visar den professionella målaren och inspirerande läraren Barrington Barber hur man steg för steg lär sig måla med vattenfärger, akrylfärg och oljefärg. Han utforskar användandet av färger och visar hur de olika teknikerna och effekterna hos varje medium kan användas på en mängd motiv, såsom stilleben, landskap, porträtt och byggnader. B Barbers tidigare böcker har sålt i över 50000 ex i Sverige.
    85,00 kr
  11. Alla vi
    Alla vi
    Beskrivning
    Fyrkantig presentbok med bilder och inte så mycket text. Allåldersbok
    • Köp 3 för 36,00 kr/st
    • Köp 10 för 34,00 kr/st
    • Köp 25 för 32,00 kr/st
    • Köp 50 för 30,00 kr/st
    • Köp 100 för 28,01 kr/st
  12. Allra käraste barn : om att möta en alldeles ny människa och förundras inför livet
    Allra käraste barn : om att möta en alldeles ny människa och förundras inför livet
    Beskrivning
    När ett alldeles nytt barn kommer till världen gör det något med oss. Glädje, förvirring, oro, överväldigande kärlek, trötthet och salighet i en enda stor blandning - och det tysta löftet att göra allt, och lite till om det skulle behövas, för att de ögonen ska få fortsätta att lysa.

    Egentligen räcker inga ord till. Inte riktigt. Men här har vi samlat 130 dikter och andra texter i en bok för dig som letar efter de allra vackraste orden. Här hittar du citat av Astrid Lindgren, Cornelius Vreeswijk, Margareta Melin, Beppe Wolgers, Björn Afzelius, Barbro Lindgren, Karin Boye, Selma Lagerlöf och många fler.

    Allra käraste barn är en rik källa att ösa ur för alla som vill låta sig förundras över livet och alla små nya människor som kommer till oss som en gåva

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  13. Allt börjar med ett frö ... hur mat växer
    Allt börjar med ett frö ... hur mat växer
    Beskrivning
    I den här underbart illustrerade boken kan du läsa om hur nästan allt vi äter växer fram ur frön så som mjöl, ris, morötter, till och med choklad!

    Vackra bilder visar rotfrukter i jorden, växter med knapriga blad och massor av olika sorters frukt. Du får också lära dig om hur ett frö gror, hur bin hjälper växter och hur plantor växer.

    100,00 kr
  14. Allt det goda vi har i Kristus : höst
    Allt det goda vi har i Kristus : höst
    Beskrivning
    Kristen tro och relationen till Kristus är mitt livs stora bonus. Men jag vet också att det finns så många krafter som fördunklat och problematiserat detta goda och gjort kristen tro till något det inte är och aldrig har varit.

    Därför ger jag ut de här fyra andaktsböckerna, en för varje årstid. Jag ger ut dem som diakoniprästen Carl-Erik. Jag levde nästan ett kvartssekel bland utslagna och ”tilltufsade” människor i Stockholms city. Nu lever jag bland föräldralösa barn i Östafrika och försöker hjälpa dem till ett bättre liv och en bättre framtid.

    De här fyra böckerna i pocketformat, som är tänkta att ha med sig i vardagen i innerfickan eller handväskan, vill vara diakonala – ge tro och hopp i allt det som vi går igenom. Gud är god, han har gett oss så mycket gott i Kristus och vill inget hellre än att göra det också i framtiden!

    Carl-Erik Sahlberg

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  15. Allt du behöver veta om hundar
    Allt du behöver veta om hundar
    Beskrivning
    Allt du behöver veta om hundar

    Den här lättillgängliga och välillustrerade handbok öppnar dörren till hundens fascinerande värld. Författaren David Alderton beskriver utförligt hundens historia från tiden före vår tideräkning till dagens specialiserade raser. Vi får veta hur hunden utvecklade sitt alldeles speciella förhållande till människan och hur den övergick från urtidens funktionella jaktkamrat och väktare till dagens älskade sällskapshund och skräddarsydda raskorsning. Boken tar också upp vad du ska tänka på innan du skaffar hund och när du får hem din lilla valp, ger tips om vardagslydnad och vad du måste göra om du till exempel tänker resa utomlands med din hund.

    Bokens charmiga bilder visar tydligt att ingen ras är den andra lik. Här finns både ädla utställningshundar och bedårande blandraser. Raserna kommer från hela världen, de flesta är välkända, några är mindre kända. Rasbeskrivningarna innehåller kortfattad information om respektive ras historia, utveckling och utseende, temperament, motionsbehov och pälsvård.

    David Alderton är känd för sina böcker och artiklar om hundar och hundskötsel och Dogs Writers´ Association of America har belönat honom med Maxwellmedaljen. Han är särskilt fascinerad av tamhundens ursprung och utveckling, inte minst genom det faktum att det finns så många olika raser runt om i världen idag, var och en med sin speciella historia, vilket också framgår i den här boken. David pratar regelbundet i radio om hundar och allmänna hundfrågor. I TV har han även medverkat i BBC:s dokumentär om den världsberömda hundutställningen Cruft´s och dess hundraårsjubileum, ett program som visats i många länder världen över.

    Boken innehåller beskrivningar av över 350 raser, över 1000 charmiga bilder samt detaljerade faktarutor och är perfekt för alla hundälskare och hundägare.


    I serien ingår även titlarna
    Allt du behöver veta om katter
    Allt du behöver veta om hästar

    Mått: 218x278 mm
    150,00 kr
  16. Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs  fråga om
    Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs fråga om
    Beskrivning
    Ingenting är för enkelt för att få vara med och ingenting är för svårt för att få en ordentlig förklaring. Till och med det fruktade ämnet beskärning avmystifieras. Trädgårdsodling handlar om att ta itu med saker och ting och att ta vara på de olika möjligheter som ges: första steget för en blivande odlare är att ta mod till sig och köpa någon vacker växt, gräva ett hål och plantera den. Här jämförs annars dubbelgrävning med överjordiskt sex och här uppmanas läsarna och behandla surjordsälskande växter som kräsna middagsgäster. En bok fylld med kärnfull information, goda råd och smittande inspiration.
    100,00 kr
  17. Allt du bör tänka på när du gör trycksaker
    Allt du bör tänka på när du gör trycksaker
    Beskrivning
    Boken ger en koncentrerad men lättläst beskrivning av det som är viktigast att tänka på genom hela processen, från idé till färdig produkt. Förutom grafiska frågor tar boken bl a upp offerter, reklamskatt, avtal och upphovsrätt. Syftet med boken är att göra det lättare för läsaren att planera och genomföra trycksaksproduktioner och att undvika alla fallgropar som finns på vägen.
    100,00 kr
  18. Allt du inte visste om din katt
    Allt du inte visste om din katt
    Beskrivning
    Varför har katten morrhår? Hur är det egentligen med katters intelligens? Varför sover de så mycket? Svaren får du i Allt du inte visste om din katt en bok som kan läsas både som ren underhållning och för att lära sig ett och annat om den där varelsen som ser sig som ägare av dig och ditt hem. På varje uppslag finns det minst ett härligt foto att vila ögonen på.
    65,00 kr
  19. Allt förändras – jag också
    Allt förändras – jag också
    Beskrivning
    Det går inte att undvika dem -- förändringarna.<br /> På arbetet, i familjen, i samhället, i föreningsstyrelsen, bland vännerna, i församlingen, överallt händer det saker som får oss att konstatera att det inte riktigt är som förr.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  20. Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
    Allt i ett : gott, lätt, hett i gryta, wok, panna...
    Beskrivning
    Recept som är enkla att laga - för vardag och fest. Här hamnar alla ingredienser i en kastrull, gryta, ugnsform eller wok och tillagas tillsammans. Gryta, soppa, bräserat, ugnsstekt eller grillat. Smaken maximeras - arbete och disk minimeras!"Det är inget nytt matlagningskoncept men det underlättar köksarbetet - tro mig!" säger Jonas, och det är just vad den här boken är - ett gott råd!
    100,00 kr
  21. Allt om hunden
    Allt om hunden
    Beskrivning
    Allt om hunden har under fyra decennier sedan utgivningen i december 1959 varit en institution för hundägare. I denna helt nya, omarbetade upplaga kommer den även att bli 2000-talets uppslagsbok för hundägare. Här får hundägare svar på mer än 400 av de viktigaste och vanligaste frågorna. Ca 80 färgfoton.
    125,00 kr
  22. Allt om hunden (rev)
    Allt om hunden (rev)
    Beskrivning
    Under nästan fem decennier - sedan den första utgivningen år 1959 - har Allt om hunden varit en institution för hundägare. Nu ges den ut i den nittonde omarbetade utgåvan - uppdaterad, i nytt format och med ny formgivning som gör bilder och text rättvisa. Här får du handfasta råd och svar på mer än 400 av de viktigaste och vanligaste frågorna om allt mellan himmel och jord som en hundägare bör veta, från valpens fostran till den vuxna hundens utbildning. Du får även råd om hur du ska lösa problem som uppstår på vägen. Registret hjälper dig att även använda boken som en uppslagsbok. De olika avsnitten är expertgranskade av veterinärer, genetiker, jurister, djurpsykologer, dressörer och uppfödare med flera. Svenska Kennelklubben har tagit fram blanketter och statistik.
    Görel Swedrup arbetar som redaktör och översättare och har lång erfarenhet av hundar med olika inriktning. Hon har ägt saluki, tax, jack russell, golden retriever samt rhodesian ridgeback. De fina fotografierna är tagna av Krister Lindh, som har hundar och hästar som favoritobjekt.


    135,00 kr
  23. Allt om smoothies, shakes och juicer
    Allt om smoothies, shakes och juicer
    Beskrivning
    Det finns ingen bättre energikick än en fräschoch hälsosam smoothie!!

    I den här boken finns massor av recept på oemotståndliga smoothies, sprängfyllda med vitaminer. De passar perfekt både till frukost och mellanmål. Och vill du inte ha en smoothie så gör du en uppfriskande shake eller en läskande juice istället.

    115,00 kr
  24. Allt om trädgård : planering, växter, skötsel
    Allt om trädgård : planering, växter, skötsel
    Beskrivning
    En ny komplett handbok om trädgårdens planering, växter och skötsel.

    I Allt om trädgård kombineras formgivning, växter, planteringsförslag, odling och skötsel i ett överdådigt illustrerat verk. Sveriges främsta skribenter, fotografer och experter inom trädgård delar med sig av sina kunskaper på ett inspirerande och konkret sätt. Rikligt med foton från olika trädgårdar samt detaljerade perspektivritningar ger kreativa idéer och uppslag om hur man formger sin egen trädgård. De 1800 växtbeskrivningarna är vackert illustrerade med färgfoton.

    Allt om trädgård är ett standardverk med idéer och förslag för alla områden i trädgården.

    Boken består av fyra delar:

    Planering
    Innehåller avsnitten Verklighet och Drömmar, Drömträdgården, Nio inspirerande trädgårdar, En trädgård tar form, Planera och rita din trädgård, Trädgårdens beståndsdelar.

    Nio stycken inspirerande trädgårdar med perspektivritningar, översiktsritningar, foton och växtlistor. I avsnitten En trädgård tar form och Trädgårdens beståndsdelar finns 100 sidor inspiration med allt från rabattförslag, spaljéer, markbeläggningar och uteplatser till krukor, lusthus och trädgårdstomtar. I avsnittet Rita din trädgård får du hjälp att planera och rita din egen trädgård.

    Växterna
    Innehåller avsnitten Perenner, Lökar och knölar, Sommarblommor, Ettåriga gräs, Terrassväxter, Christas pelargoner, Övervintring, Vatten- och sumpväxter, Perenna gräs, Bambu, Bambuns många möjligheter, Rosor, Buskar och träd.

    Nyheter och odlingsvärda favoriter. Till alla perenner och lökväxter finns också förslag till användning och goda grannar i rabatten. Totalt beskrivs ca 1800 växter varav 1000 perenner, 200 lökar och knölar samt fler än 100 rosor.

    Köksträdgården
    Innehåller avsnitten Den vackra köksträdgården, Kryddor, Grönsaker, frukt och bär.

    Köksväxter, planteringsförslag och odlingsråd. Kryddorna har ett eget avsnitt och beskrivs utförligt med tips om hur de används.

    Trädgårdspraktika
    Innehåller avsnitten Växthuset, Frösådd och sticklingar, Trädgårdens skötsel, Gräsmattan – anläggning och skötsel, Rosskötsel, Ogräs, Sjukdomar och skadedjur, Utrustning, Småoch stora projekt för trädgården, Skapa med vatten i trädgården.

    Här ges praktiska råd om växthuset, förökning, beskärning, odling och plantering, hur man handskas med ohyra och ogräs, men också hur man anlägger en damm eller bygger spaljéer och plank.

    Totalt innehåller Allt om trädgård 1450 färgfoton, ca 150 färgillustrationer och 1800 växtbeskrivningar.


    Marie Hansson och Björn Hansson är bokens huvudredaktörer. Marie är även huvudförfattare och skriver om trädgårdens form och beståndsdelar, om perenner, lökväxter och perenna gräs, om den dekorativa köksträdgården samt om kryddor och gräsmatta. Marie är välkänd trädgårdsskribent och trädgårdshistoriker. Björn tillhör landets främsta trädgårdsfotografer och svarar för merparten av bilderna i boken. Båda medverkar i tidningen Allt om Trädgård, och har gett ut flera kritikerrosade böcker.

    Dessutom medverkar flera av landets främ

    175,00 kr
  25. Allt som är värdefullt har ett pris : förlåtelse som livskraft
    Allt som är värdefullt har ett pris : förlåtelse som livskraft
    Beskrivning
    Med förlåtelse som grund

    Vi älskar och ärar varandra och berikar varandras liv. Men vi ställer också till livet för oss själva och andra. Den som för nekar sina felsteg och döljer sina neder lag i tystnad upplever att det uppstår onda cirklar istället för goda ringverkningar. I den här boken visar prästen och författaren Per Arne Dahl att det finns en livskraft för alla som tar ansvar för sina nederlag och försonar sig med Gud, sig själv och sin nästa. Förlåtelse kan bli en ny grundval att bygga liv, samliv och framtid på.
    125,00 kr
  26. Älskade älgmarker för gammal och ung
    Älskade älgmarker för gammal och ung
    Beskrivning
    Bertil Pettersson är en passionerad natur- och jaktfotograf med en mycket stor bokutgivning bakom sig. Detta är hans sjuttonde bok! För Bertil är naturen och samvaron under jakterna en mycket viktig del av upplevelsen vilket ger hans bilder en alldeles egen stil. Hans bilder har ett innehållsmässigt djup som mycket få fotografer lyckas åstadkomma.Bertil är även en mycket god berättare och hans förmåga att komma jaktlagen nära, att bli en naturlig del av jaktlaget, ger hans berättelser, personteckningar och natur- och jaktskildringar en särskild insikt och värme. Genom att följa jaktlagen, i vissa fall under flera år, kan han på ett insiktsfullt sätt skildra jaktens alla aspekter och även jägarnas tankar, förhoppningar och utveckling.

    Bertil Pettersson har fotograferat älgjakt varje år sedan 1965 och har arbetat heltid som fotograf och författare sedan 1972. I Älskade älgmarker för gammal och ung tas läsaren med på några av dessa jakter och får möta både äldre och yngre jägare under förberedelser och jakt i de svenska älgmarkerna.Några av Bertils senaste böcker är Jakt och vilt från kust till fjällskog (1993), Berättelser från svenska björnskogar (1996), Djuren kring mitt björngömsle (1998), Bland älgar och älgjägare (2000) och Sällsamma ögonblick i svensk natur (2005). Han skriver dessutom fortlöpande artiklar för natur- och jakttidningar.Boken har hårda pärmar och ordentlig trådbindning, en fröjd att läsa och att ha i bokhyllan!Ur innehållet:* Smygjakt och lock på älg i fjällnära skog.* Kunglig älgjakt på Halle- och Hunneberg.* Ett liv med hundar och jakt.* Älgjakt i storoxeland.* Kaffekokning med förhinder.* Älgjakt med gammal och ung.* Älgar i björnland.* Älgdramatik.

    175,00 kr
  27. Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter
    Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter
    Beskrivning
    Allt blir bättre med lite grönt inomhus! Här finns allt du behöver veta om krukväx­ter och hur du kan göra ditt hem grönare. I "Älskade krukväxter" ger Linda Schilén oss ovär­derlig fakta om krukväxter och hur vi tar hand om dem. Dessutom får vi mängder av tips och inspiration om hur vi kan inreda ett hem med härliga växter.

    125,00 kr
  28. Älskade Mamma : en liten bok om kärleken till vår mor
    Älskade Mamma : en liten bok om kärleken till vår mor
    Beskrivning
    Finaste presentboken till mamma!
    Fylld av härliga bilder och kärleksfulla citat. Bilderna i inlagan är i färg.

    Mått:157 x 157

    Fler titlar i samma serie:
    Vänner
    Kärlek
    Lycka
    50,00 kr
  29. Älskade Pappa (Diamanter)
    Älskade Pappa (Diamanter)
    Beskrivning
    Personliga gåvor av högsta kvalitet! Fyllda av värme och omtanke från en serie presentböcker sålda i över 14 miljoner exemplar i världen. Hårdinbunden vadderad pärm i A6-format på 32 sidor
    40,00 kr
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  30. Älskade Son (Diamanter)
    Älskade Son (Diamanter)
    Beskrivning
    Personliga gåvor av högsta kvalitet! Fyllda av värme och omtanke från en serie presentböcker sålda i över 14 miljoner exemplar i världen. Hårdinbunden vadderad pärm i A6-format på 32 sidor
    50,00 kr
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  31. Älskade whisky : historia, tillverkning, egenskaper & etiketter från hela världen
    Älskade whisky : historia, tillverkning, egenskaper & etiketter från hela världen
    Beskrivning
    Lär dig allt som finns att veta om whisky - dess spännande historia, hur den ädla drycken tillverkas och vilka egenskaper som är utmärkande för olika sorter. Vad är egentligen skillnaden mellan skotsk whisky, irländsk whiskey, bourbon och scotch - vi reder ut begreppen! Dessutom en genomgång av nästan 300 olika sorters whisky från världens alla hörn med beskrivningar, bilder och och tips för dig som vill anordna en provning.
    100,00 kr
  32. Älvor: pysselbok med klistermärken
    Älvor: pysselbok med klistermärken
    Beskrivning
    Älvorna Disa, Drusa och Dora är bästa vänner. Tillsammans tycker de om att bege sig ut på upptäcktsfärder och äventyr i naturen. Det finns så mycket spännande att göra när man är en liten älva.

    Stig in i älvornas värld och gör den fin med hjälp av alla klistermärken.

    65,00 kr
  33. Always hungry : vinnare av Sveriges mästerkock 2020
    Always hungry : vinnare av Sveriges mästerkock 2020
    Beskrivning
    Jag har rest i över femtio länder och överallt finner jag samma sak: människor som samlas kring mat.”

    Följ med årets vinnare av Sveriges mästerkock, Sofia Henriksson, på en matresa genom fyra världsdelar och tjugoen länder i fyrtio smakrika recept. Pröva nya rätter och laga dem tillsammans med vänner – upptäck världen och lär känna nya matkulturer hemma i ditt eget kök!

    150,00 kr
  34. Amaryllis : älskad vinterblomma!
    Amaryllis : älskad vinterblomma!
    Beskrivning
    Amaryllis är en förförande blomma som ger ljus och liv i hemmet under den mörka årstiden. Den bjuder på stor variation och färgprakt, från de arter som växer vilda i Sydamerika till alla sorter som odlare har förädlat fram. Den romantiska rosa och vita 'Apple Blossom', den strama sammetsröda 'Benfica' och den gräddvita 'Alfresco' med sina dubbla lager av vackra kalkblad

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  35. Amerika Uret
    Amerika Uret
    Beskrivning
    - Ja, de är trevliga, de amerikanska vägguren, säger magister Sundblad vänligt när jag skänker i kaffe.

    Amerikanska väggklockan har vi sparat ihop till, Natan och jag. Vi har hjälpts åt. Han skoftade och jag reste ribb. Klockans tickande är så hemtrevligt, det skänker lugn.

    När jag ser på väggklockan blir jag glad.

    När jag ser på termometern pickar orosfågeln i hjärtat.

    Det är sekelskifte också på Svartviks sågverk - men det som märks mest är diskussionerna om föreningsrätten. Varför skulle inte sågverksarbetarna ha rätt att organisera sig?

    Bricken är sjubarnsmamma. Det är trångt i köksrummet. Och ändå: när magister Sundblad föreslår att hennes äldste, Nikanor, ska skickas till läroverket i stan blir hon inte alls lika glad och stolt som Natan. Ska Nikanor tvingas iväg hemifrån och bli en främling bland sina egna?

    Amerikauret är Vibeke Olssons fjärde roman om Bricken.

    Sagt om Amerikauret: "Ypperligt gestaltat av Odile Nunes vars röst är i fin samklang med den mogna Bricken" Esther Hansen, LitteraturMagazinet

    100,00 kr
  36. Amigurumihundar
    Amigurumihundar
    Beskrivning
    Världen behöver fler amigurumihundar!Den här handboken är fylld av projekt med jättesöta virkade hundar som du kan göra själv. Tydliga steg-för-steg-instruktioner och bilder gör det lätt att följa med även för den som aldrig virkat amigurumifigurer förut.Du kan virka en labrador, en boxer eller varför inte en miniatyrbeagle? Hundarna är alla väldigt naturtrogna och lätta att känna igen. Och boken är rikt illustrerad med stora färgbilder.MITSUKI HOSHI började med att virka Musse Pigg-figurer, men gick sedan över till att designa egna amigurumiprojekt och har gett ut virkböcker med allt från mat- till djurtema. Hoshi lever efter mottot: Allt kan skapas utav ull.
    95,00 kr
  37. Amineh - inte större än en kalasjnikov : från peshmerga till riksdagsledamot
    Amineh - inte större än en kalasjnikov : från peshmerga till riksdagsledamot
    Beskrivning
    Amineh, inte större än en Kalasjnikov är Amineh Kakabavehs häpnadsväckande livsberättelse. För journalisten och författaren Johan Ohlson har hon berättat om sitt liv från barndomens fattigdom i Iran till de senaste årens feministiska, progressiva kamp med Vänsterpartiet. Vid 13 års ålder lämnade Amineh sin analfabetiska familj i den kurdiska delen av Iran för att ansluta sig till peshmerga Komala och kampen för kurdernas rättigheter, demokrati och allas lika värde. I fem år var hon en del av peshmergagerillan innan hon återigen gav sig av flyende undan dödshot. Efter ungefär ett år på flykt i Turkiet hon kom till Sverige som kvotflykting 1992. Här utbildade hon sig till socionom, tog en master i socialt arbete och filosofi och är idag tredjenamn på Vänsterpartiets riksdagslista.

    Amineh kämpar hårt för tonårsflickors rätt att slippa våld, patriarkala strukturer och hedersförtryck, en kamp som hon har fått utföra i opposition mot ett oförstående svenskt samhälle men också i opposition med ledningen i sitt eget parti. Amineh, inte större än en kalasjnikov är en gripande och näst intill ofattbar historia om överlevnad, strid och kamp men också om möten, förståelse och kärlek.

    75,00 kr
  38. Amsterdam : med fakta om kanalerna, Leidseplein ...
    Amsterdam : med fakta om kanalerna, Leidseplein ...
    Beskrivning
    Berlitz resebibliotek - guider, parlörer och ficklexikon - är till ovärderlig hjälp på resan. Böckerna revideras fortlöpande och är därför alltid aktuella och pålitliga. Nya utgåvor av reseguiderna - över enskilda resmål eller över hela områden eller länder - kommer i genomsnitt vartannat år. Guiderna är försedda med utvikningskartor som underlättar hanterandet - du kan läsa samtidigt som du följer med på kartan. Guider över större städer är försedda med separat kategoriindelad hotell- och restaurangförteckning.
    65,00 kr
  39. Amsterdam pocket guide
    Amsterdam pocket guide
    Beskrivning
    Pocket guide på engelska med tips för vistelsen i Amsterdam
    50,00 kr
  40. Analfabeten som kunde räkna
    Analfabeten som kunde räkna
    Beskrivning
    Analfabeten som kunde räkna som är en humoristisk uppgörelse med fundamentalism i alla dess former. Det är en resa som sträcker sig från plåtskjulen och latrintunnorna i Soweto till en potatisbil i Norrtäljetrakten som rymmer en osannolik skara människor.
    75,00 kr
  41. Anatomi : styrketräning för kvinnor - 70 övningar som ger maximalt resultat
    Anatomi : styrketräning för kvinnor - 70 övningar som ger maximalt resultat
    Beskrivning
    Boken för alla som gillar att träna och vill se resultat. Den här boken ger kvinnor de insikter och kunskaper de behöver om sin kropp för att få ut maximalt av sin styrketräning. Med hjälp av anatomiska genomskärningar av kroppen kan man tydligt se hur olika muskler arbetar vid olika övningar. I boken får man ett komplett träningsschema för kroppen. Alla övningar beskrivs tydligt steg-för-steg.
    115,00 kr
  42. Andakter från Bibelns land
    Andakter från Bibelns land
    Beskrivning
    Vi är fyra förkunnare och reseledare som tillsammans skrivit en veckoandaktsbok som knyter an till de platser vi besöker under en Israelresa. Precis som de fyra evangelisterna i Bibeln så berättar vi ibland om samma plats, men det färgas ändå på ett personligt sätt av den som skriver. Boken kan också finnas med på resan till Bibelns land, eller kanske som en förberedelse inför en resa. Det är vår önskan att du ska uppleva något av det vi känner då vi är där på plats där allting en gång hände. Nu vet vi att Jesus inte är bunden bara till vissa platser, Han är allestädes närvarande. Därför är det vår bön, att Bibeln ska bli mer levande för dig och att du ska få uppleva Hans vidrörande i ditt liv när du läser den här boken
    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
    • Köp 25 för 140,00 kr/st
  43. Andakter i gryningen
    Andakter i gryningen
    Beskrivning
    Bra andaktsböcker är något som är efterfrågat och uppskattat av många. Nu finns för första gången ett urval av andakter från Morgonandakten i P1:s mest uppskattade andaktshållare samlade i boken Andakter i gryningen. 130 andakter inleds med ett bibelord och avslutas med en bön. Den går att läsa själv eller tillsammans med andra.

    • Köp 3 för 255,00 kr/st
  44. Andaktsbok
    Andaktsbok
    Beskrivning
    Avsikten är att ge både färdkost för dagen och andlig vägledning för livet. Boken ger material för kyrkoårets alla söndagar och helgdagar men förutom det också stoff för andlig vägledning inne i veckan. Målsättningen är att tron får bli vardag.

    Boken kan användas enskilt, men också i grupp.

    Boken är en händelse i sitt slag. I vårt hem har den varit i dagligt bruk sen första advent och ren hunnit ge oss mycket. För oss har den faktiskt blivit bara bättre och bättre hittills. ..Tankarna som framförs är oerhört varierande och rika på uppslag för begrundan... Genomgående undviker författaren slentrianmässiga utryck. Han kommer med otroligt många nya vändningar och små ordlekar som ofta får en att stanna upp. - Ja, så är det ju - Att jag inte kommit att tänka på det förut. Andaktsbok till formen är synnerligen modern, men samtidigt anknyter den till den gamla kristna traditionen. .. Mycket av Kristi kyrka och församling finns samlat i Boris Salos Andaktsbok.” Teol doktorerna Allan och Ruth Franzen

    Bo Wetteus i Hemmets Vän: "Här det det kort och kärnfullt och djupt bibelförankrat. Bra."

    135,00 kr
  45. Andaktsboken för mammor
    Andaktsboken för mammor
    Beskrivning
    Den här andaktsboken . som är skriven av mammor för mammor . är tänkt att få vara en kraftkälla mitt i vardagen som hjälper mammor att bevara, återupptäcka och växa i sin tro. Den innehåller 366 andakter skrivna av nitton mammor mellan 27 och 94 år från olika samfund och sammanhang. De delar med sig av personliga erfarenheter och skriver om både glädje och sorg . och att Jesus finns med mitt i allt.
    125,00 kr
  46. Andaktsboken för mammor -år 2
    Andaktsboken för mammor -år 2
    Beskrivning
    Nu är uppföljaren här! Den första ”Andakts­boken för mammor” gavs ut 2013 och blev en stor succé! ”Andaktsboken för mammor – år 2” innehåller helt nyskrivna andakter för årets alla dagar, samt 40-talet illustrationer.

    Andakterna, som är skrivna av 25 kvinnor i åldrarna 32–68 år, tar oss rakt in i mammors vardag, där utmaningarna ibland kan kännas övermäktiga, men där Gud alltid finns med för att hjälpa.
    Den här andaktsboken erbjuder djupt personliga betraktelser av livet, i alla dess toppar och dalar, och den är också hoppfull, eftersom författarna starkt förmedlar Guds omsorg om mammor och familjer.

    ”Vi önskar att du genom att läsa denna bok ska bli uppmuntrad, sedd, tröstad och rustad. Vi är både vackra och ömtåliga. Våra liv är i behov av att dagligen bäras av Skaparen för att vi ska kunna bli de vi är avsedda att vara.”
    – Ur förordet

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  47. Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess
    Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess
    Beskrivning
    Under de senaste tjugo åren har Pingströrelsen tappat fart. Riktningen är inte längre given och identiteten vacklar. Nils-Olov Nilsson är oroad över det han ser. Den förut så självklara pingstteologin genomgår en förändringsprocess.
    65,00 kr
  48. Andens ABC : att leva av det eviga ordet
    Andens ABC : att leva av det eviga ordet
    Beskrivning
    A för Anden. B för boten. C för caritas. När Anders Arborelius, biskop i Stockholms katolska stift, skriver en ABC-bok, då blir det Andens ABC han skriver, en bok med 28 kapitel om stora ord i den kristna trons språk. "Kristna som använder ordet 'andlig' syftar egentligen alltid på den helige Ande, för det är alltid den helige Ande som sprider andlighet omkring sig. Den längtan efter andligt liv som gör sig allt mer märkbar, också i vårt mer materialistiskt inriktade klimat, kommer från Anden. Oavbrutet är Anden verksam för att hjälpa människor att ta emot Jesus Kristus och genom honom nå fram till Fadern. Det är Andens uppgift att göra oss uppmärksamma på detta. Stilla och försynt eller med buller och bång försöker Anden väcka oss till liv. På de mest oväntade ställen och sätt kan vi möta denna andliga dimension av vår tillvaro. Den här boken vill just vara en ABC-bok, som i all anspråkslöshet kan hjälpa oss att ta emot Andens diskreta små hänvisningar och leda oss allt djupare in i mötet med den treenige Guden. Det högtidliga och mer vardagliga blandas, eftersom ingen tid, ingen miljö och ingen människa är oberörd av Guds närvaro och handlande." - ur bokens förord Anders Arborelius, född 1949, är karmelitbroder och biskop i Katolska kyrkan i Sverige. Han har tidigare gett ut en rad böcker, bland dem två som han har skrivit tillsammans med Sten-Gunnar Hedin, Jesusmanifestet och Anden - Gud här och nu. "... kan läsas många gånger med stor eftertänksamhet av alla kristna, som vill fördjupa sin
    50,00 kr
  49. Andens enhet eller ekumenik?
    Andens enhet eller ekumenik?
    Beskrivning
    I bibelstudieform delar här pastor Henry Holmberg med sig av sina tankar omkring Andens enhet – som den framställs i Bibeln – och de starka ekumeniska strävandena i vår tid. Budskapet är synnerligen högaktuellt.
    65,00 kr
  50. Andlig längtan i sekulariserat land
    Andlig längtan i sekulariserat land
    Beskrivning
    Ingemar Helmner berättar om människor i dagens Sverige som längtat efter mer, som fått sina liv förvandlade och om den kristna församlingens möjligheter i en omvälvande tid. För sekulariseringen till trots, fortsätter Jesus att lyssna till våra böner, upprätta och befria.
    125,00 kr
  51. Andlig trygghet
    Andlig trygghet
    Beskrivning
    Stanley Sjöberg har skrivit den här boken för att visa hur Bibeln ger en klarläggande själavård till dem som drabbats av sjukdom och trots förbön inte blir friska utan måste leva med sin fysiska svaghet och skada.I boken ingår en CD med bokens innehåll inläst av författaren.
    80,00 kr
  52. Andliga gåvor
    Andliga gåvor
    Beskrivning
    Väckelser uppkommer ofta genom att några kristna börjar utöva en karakteristisk nådegåva. Detta brukar leda till att de får adepter och det är säkert Guds mening. Det går dock sällan att följa Jesu mönster så att man satsar på djupet med en liten grupp. Jumbojetarna översvämmar platsen när ryktet har fått vingar. Turbulensen kan medföra att gränsen blir oskarp mellan karismatik och show-business. Denna gräns är farlig att överskrida för Gud står då inte längre i centrum. Nådegåvorna hör hemma i det enkla församlingslivet där vi utan publicitet ger nåden vi fått vidare till varandra.

    I boken läggs en grund av frälsningsvisshet och andebedömning innan själva gåvorna och uppgifterna diskuteras. Om man är osäker på sin frälsning kan man frestas att gå en genväg för att nå den vissheten genom att börja utöva en nådegåva. Då söker man gåvan för sin egen skull och det brukar leda till mycket trassel. Hoppa inte över de första kapitlen utan läs dem med eftertanke. Frälsningen tillhör dig redan om du tackat ja.

    150,00 kr
  53. Andliga ledare-Trons hemligheter
    Andliga ledare-Trons hemligheter
    Beskrivning
    Någon har gått före dig. Någon har byggt det hus du bor i och de vägar du vandrar på. Det finns alltid fotspår att följa. Andligt ledarskap handlar inte bara om dem som har en offentlig ledarroll. Att leda och ledas hör till det djupt mänskliga. Vi kan inte skaka av oss frågan om vilka ledare vi följer. Vi kan inte heller smita från ansvaret för hur vi leder andra. Hur känner man igen en god andlig ledare? Vilka egenskaper och gåvor bör vi söka hos dem vi väljer till ledare i den kristna församlingen? Denna skrift är ett försök att formulera Bibelns hållning i frågor som rör andligt ledarskap. Andliga ledare ingår i skriftserien Trons hemlighet som utges av det Teologiska nätverket i Pingst
    40,00 kr
    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  54. Andliga rötter
    Andliga rötter
    Beskrivning
    "I varje skede finns det ett föregående skede som vi lätt missar, missförstår eller tappar bort. Det som har varit före oss kan också provocera oss så att vi flyr från det, men det kan samtidigt om vi vågar stanna upp, tvinga oss till nyttiga omprövningar. Sådana omprövningar kan leda till nyupptäckter av gamla brunnar och forntida stigar. Stigar leder ju både framåt och bakåt.
    195,00 kr
  55. Andlighet : om andlighet och privatreligiositet
    Andlighet : om andlighet och privatreligiositet
    Beskrivning
    Idag finns en växande tomhetskänsla och därmed en längtan efter något annat: mening, fördjupning, andlighet. Men vad är andligt liv? Andlighet finns i religionen, men är inte begränsad till institutioner, menar författaren. Andlighet är något som upptäcks, inte något som lärs in. Boken vänder sig till sökare i det andliga livet, men också till dem som lever i en kyrka och längtar efter förnyelse av det andliga livet. Lars Åke Lundberg är författare, trubadur, fängelsepräst och etisk rådgivare på behandlingshem för kriminella narkomaner.
    75,00 kr
  56. Andligt ledarskap
    Andligt ledarskap
    Beskrivning
    Behovet av begåvade, kraftfulla ledare i församlingen idag kan inte nog betonas. Situationen i världen kräver att kyrkan häver upp sin röst, och den rösten kan bara komma från ledare som är ledda av Gud och överlåtna till Jesus Kristus. Principerna för ledarskap, både i den naturliga och andliga sfären, presenteras och illustreras både från Bibeln och biografier om framstående gudsmän – män som Mose, Nehemja, Paulus, David Livingstone och Charles Spurgeon. Detta är en bok som kommer att uppmuntra gudsmän och gudskvinnor att ställa alla sina talanger och resurser till Guds förfogande, så att han kan skapa ledare som kan användas till hans ära.
    100,00 kr
  57. andrum - en bok om längtan och tro
    andrum - en bok om längtan och tro
    Beskrivning
    Begagnad
    100,00 kr
  58. Andrum : en bok om längtan, livsmod och tro
    Andrum : en bok om längtan, livsmod och tro
    Beskrivning
    Om längtan, livmod och tro I den här boken, som är den första ANDRUM, får du sällskap av sex kvinnor: Ylva Eggehorn, Margareta Melin, Inger Alestig, Liselotte Johansson, Syste Veronica och Margret Utbult. Boken innehåller trettiosex fristående texter som spänner över ett brett fält, men har detta gemensamt: närheten till vardagen och livet.
    100,00 kr
  59. Ängeln på Malmskillnadsgatan
    Ängeln på Malmskillnadsgatan
    Beskrivning
    TV-dokumentären Ängeln på Malmskillnadsgatan väckte en enorm uppmärksamhet. Elise Lindqvists livsberättelse i P1 Sommar likaså. I S:ta Clara kyrka och bland de prostituerade kvinnorna och flickorna på Malmskillnadsgatan är hon en välkänd gestalt sedan länge. Mamma Elise kallas hon, morsan, hon som alltid har en kram. Varför hon gör det? För att hon vet hur svårt det kan vara att leva.
    100,00 kr
  60. Änglabesök
    Änglabesök
    Beskrivning
    Sanna berättelser om möten med änglar. I den här nya, fascinerande boken delar författaren fler berättelser direkt från verkliga livet. Bibelorden till varje berättelse förklarar syftet med varje änglabesök.
    100,00 kr
  61. Änglamakerskan
    Änglamakerskan
    Beskrivning

    Påsken 1974 försvinner en familj spårlöst från ön Valö utanför Fjällbacka. En fin påskmiddag är uppdukad i matsalen, men alla utom den ettåriga dottern Ebba är borta. Har de blivit utsatta för något brott eller försvunnit frivilligt? Gåtan har aldrig fått någon lösning.

    Många år senare återvänder Ebba till ön och den gamla barnkolonin där hennes pappa med hård hand drev en internatskola. Hon och maken Mårten har förlorat sin treårige son, och i ett försök att övervinna sorgen har de bestämt sig för att rusta upp huset och öppna ett bed and breakfast.

    Men knappt har de hunnit flytta in förrän de blir utsatta för ett mordbrandsförsök. Och när de börjar bryta upp matsalsgolvet hittar de intorkat blod under plankorna .

    Med den mycket efterlängtade Änglamakerskan följer Camilla Läckberg upp succén med Fyrvaktaren och de övriga böckerna om polisen Patrik Hedström och författaren Erica Falck.

    75,00 kr
  62. Änglar änglar änglar
    Änglar änglar änglar
    Beskrivning
    En änglalik presentbok att ge bort både i glädje och sorg, till en vän eller dig själv! Lär dig att se skillnad på en seraf och en kerub och få tips om hur man kan skapa en riktig änglakväll med mat, musik och film. Läs bevingade citat och dikter, och njut av de vackra bokmärkesänglarna som illustrerar alla uppslag.
    85,00 kr
  63. Änglar i elden : den sanna berättelsen om en omöjlig räddning
    Änglar i elden : den sanna berättelsen om en omöjlig räddning
    Beskrivning
    En fruktansvärd olycka. En omöjlig räddning. Två förvandlade liv.Det fanns ingenting Dann och Tracey Stadler kunde göra när en rattfull förare i hög fart närmade sig deras bil på motorvägen. En frontalkrock var oundviklig. Ögonblicket senare, när Tracey var fångad i den brinnande bilen, kom plötsligt en ensam varelse ut från den närliggande skogen och räddade henne från en säker död. Sekunderna senare var han borta. Men främlingens försvinnande var inte slutet på Guds påtagliga ingripande i deras liv.När Dann och Tracey kämpade sig igenom sviterna och svårigheterna efter olyckan fortsatte Gud verka på de mest fantastiska sätt. I boken ger de sitt inspirerande vittnesbörd om dessa otroliga tillfällen.Om du möter svårigheter i livet och behöver bekräftelse på att Gud fortfarande använder änglar i sin tjänst, låt denna sanna berättelse ge dig hopp och uppmuntran. Ett livsförvandlande vittnesbörd om Guds övernaturliga kraft.
    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  64. Änglar och sparbeting
    Änglar och sparbeting
    Beskrivning
    Boken bygger på krönikor som Vibeke Olsson har skrivit för olika tidningar under de senaste åren. Två röda trådar är människans värde och vikten av att se nyanserna i allt som händer att inte låta sig dras med av besparingskrav, starka åsikter eller kollektiv glömska.<br /><br />Rubriker:<br /><br />När visheten behandlas som fallfrukt<br /> Låtsad närhet, nej tack!<br /> Relationer på smörgåsbordet<br /> Vem vill ha det förarlösa samhället?<br /> Lögnen om ökad kunskap
    85,00 kr
  65. Änglar vid min dörr
    Änglar vid min dörr
    Beskrivning
    De här berättelserna om oväntade möten med änglar kommer att uppmuntra, inspirera och förvåna dig.
    Robert Strand delar mer än 25 verkliga änglamöten som människor haft.
    100,00 kr
  66. Änglar vid min sida
    Änglar vid min sida
    Beskrivning
    Har du någonsin undkommit en fara med en hårsmån? Känner du ibland att du inte är ensam? Undrar du om du har mött en ängel utan att veta om det?
    När Betty Malz var en ung mamma var hon med om att blindtarmen sprack och efter många svåra komplikationer dödförklarades hon. Tjugoåtta minuter senare kom hon tillbaka till livet . och med sig hade hon ett uppmuntrande budskap om himlen och änglarna.
    125,00 kr
  67. Änglarnas svar
    Änglarnas svar
    Beskrivning

    Med sina kloka och insiktsfulla böcker, däribland Konsten att vara snäll och Den sjunde dagen, har Stefan Einhorn vunnit en stor och hängiven läsekrets. Nu kommer han med en sinnrikt konstruerad roman som rör sig mellan andra världskrigets Polen, Israel och Sverige.

    I varsin monolog berättar romanens sju personer sin del av historien, och inte förrän den sista pusselbiten är lagd framträder hela bilden av det ofattbara som skedde i det judiska gettot och vilka följder det fått för en svensk familj. Änglarnas svar är en stark skildring av människans förmåga att göra såväl gott som ont och av hennes längtan efter försoning mitt i det allra mörkaste.

    125,00 kr
  68. Annas kakbok
    Annas kakbok
    Beskrivning

    Tyckte ni om Annas Pajer och Annas Medelhavsmat kommer ni att älska Anna Bergenströms nya bok - ANNAS KAKBOK - en given succé! Här ger Anna Bergenström sina bästa recept på allt man kan önska sig:


    * ovanliga mjuka kakor som Limetårta och Robertos kaka, men också klassiker som Gammaldags sandkaka, få kakor är lika goda!
    * småkakor som Kattungor och Kanelhjärtan, Majorer och Chokladkolasnittar
    * bullar och skorpor av flera slag
    * julbak med pepparkakor, saftiga lussekatter och små saffransskorpor
    * 3 olika sorters småkakor av 1 deg


    De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.

    75,00 kr
  69. Annas medelhavsmat
    Annas medelhavsmat
    Beskrivning
    En vacker och härligt inspirerande bok med Anna Bergenströms bästa recept från spännande matkulturer runt Medelhavet – där man hittar den verkliget hälsosamma maten. Här finns recept till klassiska sallader, goda såser och annorlunda olivbröd från Provence, sagolik kikärtssoppa från Barcelona, pesto från Genua och bönsoppa från Toscana, lammgryta från Marocko, grekiska sallader och mycket mycket mer.

    Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till många uppskattade kokböcker. De härligt inspirerande färgbilderna är tagna av Fanny Bergenström.

    75,00 kr
  70. Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
    Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
    Beskrivning

    En klassiker till lågpris!


    Anna Bergenström tröttnar aldrig på att odla kryddväxter och att använda dem i matlagningen. I Annas örtagård hyllar hon de kryddörter som följt henne genom åren och berättar på sitt personliga och sakkunniga sätt om hur man planterar, sköter om, förökar, skördar, torkar och tar tillvara dem.


    "Doftminnen, barndomsbilder, förnimmelser av platser, måltider och människor man mött – allt detta och oändligt mycket mer ryms i en örtagård."

    115,00 kr
  71. Annas pajer
    Annas pajer
    Beskrivning

    Här finns Anna Bergenströms bästa recept till ljuvligt goda dessertpajer, fransk jordgubbstårta, österrikiskt Apfelstrudel och till matpajer med många spännande fyllningar och mycket, mycket mer. En annorlunda liten bok om konsten att baka perfekta pajer.


    Anna Bergenström är välkänd matskribent i Dagens Nyheter och författare till en lång rad kokböcker. De härligt inspirerande bilderna är tagna av Fanny Bergenström.

    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 101-200 av 4431

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå