View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 534

per sida
Fallande ordning
  1. Pappa Panovs stora dag
    Pappa Panovs stora dag
    Beskrivning
    Det är jul. Den gamle, ensamma skomakaren Pappa Panov väntar ivrigt på en speciell gäst. Men saker och ting blir inte som han har tänkt sig.

    Leo Tolstoj hämtade den här vackra barnberättelsen ur en gammal fransk saga av Ruben Saillens och lade till den i sina samlade verk. I originalberättelsen är huvudpersonen en gammal skomakare som heter Père Martin. På 1970-talet omarbetade Mig Holder berättelsen och levandegjorde den här skomakaren och gav honom namnet Pappa Panov. Sedan dess har hennes berättelse och Tony Morris varma illustrationer fortsatt att inspirera och charmera nya generationer av läsare.

    Mig Holder är en författare och textilkonstnär som sysslat mycket med undervisning och pedagogik, bland annat skrivarkurser och textilteknik för både barn och vuxna. Hon har tidigare på svenska givit ut bland annat Den fjärde vise mannen (också illustrerad av Tony Morris) och När djuren hjälpte Noa.

    Tony Morris är illustratör till en rad barnböcker, bland annat barnboksserien Bibelns skattkammare

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  2. Passa lillasyster
    Passa lillasyster
    Beskrivning
    Passa lillasyster är den sextonde fristående boken i Helena Bross populära serie om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus. Det är en serie mycket lättlästa böcker med kort text i versaler och charmiga illustrationer. Perfekta för barn som precis knäckt läskoden.

    Omar ska passa sin lillasyster Heba. De blåser såpbubblor tillsammans med Axel och har jättekul. Ända tills Heba tappar burken och hela tröjan blir blöt. Omar springer in och hämtar en ny. Men när han kommer ut igen är Heba borta! Var kan hon vara? Axel vet inte, han skulle ju bara titta på Edvards nya cykel … Läs också: Nya kompisar, Hundralappen, Polisen kommer!, Vad ska fröken säga?, Simskolan, En knut till slut, Vems katt?, Sova borta, Sparkcykeln, Dinoleken, Trassliga treor, Fina kojan, Vi vinner!, Rädda fågeln! och På en öde ö.

    65,00 kr
  3. Penny ponnyälvan
    Penny ponnyälvan
    Beskrivning
    Kristin och Rebecka hjälper älvan Penny, som letar efter sin magiska ponny Glitter. Men det gör den elake kung Bore med! Och han kan trolla mer än Penny och Glitter
    50,00 kr
  4. Petra presentälvan
    Petra presentälvan
    Beskrivning
    Det är gatufest utanför Kristins hus och det finns mycket roligt att göra. Men barnen som går till presentdragningen får en otäck överraskning. Kan det vara en av svartalferna som har varit framme? Petra presentälvan flyger dit för att försöka ordna upp alltsammans och går rakt i svartalfens fälla!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  5. Polisen kommer!
    Polisen kommer!
    Beskrivning

    Axel och Omar klä ut sig och ger sig ut för att skrämma folk. De ringer på hos folk de känner, men så plötsligt kommer polisen... "Polisen kommer!" ingår i serien "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med få, korta textrader och enkla ord i versaler. Serien handlar om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    50,00 kr
  6. Polly pianoälvan
    Polly pianoälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  7. Porla, regnälvan
    Porla, regnälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    När Kristin vaknar på morgonen når vattnet ända upp till fönsterkarmen! Utanför öser regnet ner och flickorna ser en svartalf försvinna i en gummibåt med den stulna fjädern. Vad ska de göra nu?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  8. Prostens barnbarn
    Prostens barnbarn
    Beskrivning
    - Ett par vampyrtänder vill jag ha, säger Anton.- Det blir inget mer! Hör du det, säger prosten strängt.- Fast jag vill i alla fall, skriker Anton.Men när Anton lägger sig ner på golvet och skriker: - Jag går inte hem om jag inte får ett par vampyrtänder, då betalar morfar prosten till slut.Det blev ofta som Anton ville ''i alla fall'', den där sommaren då Anton och Carl bodde hos morföräldrarna i den stora grönmålade villan i Borgholm. Carl är sju, hans bror Anton är fem.''Prostens barnbarn och Kalabalik hos morfar prosten är böcker att läsa högt och skratta med. En önskebok inte minst för mormor eller farmor som säkert känner igen många situationer.'' Svenska DagbladetDet finns ytterligare två böcker om morfar prosten och hans påhittiga barnbarn: Kalabalik hos morfar prosten och Opp och hoppa, morfar prosten.
    75,00 kr
  9. Regnbågsväder
    Regnbågsväder
    Beskrivning
    Ibland kan man vara mycket glad och mycket ledsen samtidigt. Det är det Marielle kallar för "regnbågsväder". Som när hon fick sina tvillingsyskon...
    Marielle är tio år och på husvagnssemester med sin familj -- mamma, pappa och lillebror Erik. Men familjen är inte komplett. Eriks tvillingsyster Hannele, som dog som nyfödd, finns med i Marielles tankar hela tiden. Hon känner att hon vill berätta för någon som inte vet och startar låtsasradion "Sommarkväll med Marielle."
    Nu kan hon minnas och släppa fram sina känslor. Sorg, glädje, saknad och tankarna om liv och död. Men hur långt efteråt kan man fortsätta vara ledsen? Och kan det rent av finnas något bra med att ha upplevt både sorg och glädje -- eller som Marielle kallar det -- Regnbågsväder?
    Boken har 14 lättlästa kapitel och är illustrerad i sv/v av Johan Hesselstrand
    40,00 kr
  10. Ring 112
    Ring 112
    Beskrivning

    Det blir till att ringa 112 när Maja hamnar snett i studsmattan. "Ring 112" är är den nionde helt fristående delen i serien med Sveriges populäraste förstaklassare, "Klass 1b" av Helena Bross och Christel Rönns. Varje bok har någon eller några av kompisarna i klassen som huvudperson.

    50,00 kr
  11. Ritkort - öva på multiplikationstabellen
    Ritkort - öva på multiplikationstabellen
    Beskrivning
    Här kan man på ett roligt och kreativt sätt träna på multiplikationstabellen och lära sig den som ett rinnande vatten. Boxen innehåller 144 kort med kluriga multiplikationstal upp till tolvans tabell. Med den medföljande pennan kan man skriva svaren direkt på korten, sudda ut och skriva igen. På ena sidan står det rätta svaret, på den andra sidan ska man svara själv.

    60,00 kr
  12. Roliga historier
    Roliga historier
    Beskrivning

    Myggan var ute på sin första flygtur. När han kom hem frågade myggmamman:


    Hur gick det?


    Toppen! Alla människor klappade händerna när jag kom!


    Många skratt för nybörjarläsarna med träffsäkra illustrationer av Bettina Johansson.

    50,00 kr
  13. Rubina den röda älvan
    Rubina den röda älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Någonting hemskt har hänt i Älvlandet. Rubina den röda älvan saknar sina regnbågssystrar. Kan de två flickorna Rebecka och Kristin hjälpa henne?


    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  14. Saffransmysteriet
    Saffransmysteriet
    Beskrivning
    Lasse och Maja är i dag barnens favoriter som ivrigt klättrar på boklistorna! Böckerna har vunnit priser - bl.a. Spårhunden 2005 - och julen 2006 dyker Lasse och Maja även upp som julkalender på SVT.
    Men innan dess är det dags för Lasse och Majas elfte fall - där själva julen är i farozonen!
    65,00 kr
  15. Safira den blå älvan
    Safira den blå älvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr med regnbågens sju älvor!

    Safira, den blå älvan, har råkat illa ut och svävar i fara. Kan strandens krabbor hjälpa Rebecka och Kristin att rädda henne?

    I varje bok i serien finns en älva gömd. Det gäller för Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att Älvlandet får tillbaka sina färger.
    50,00 kr
  16. Saga, solälvan
    Saga, solälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Solen lyser så starkt att majsen på fälten poppar till popcorn, och det blir bara varmare och varmare i Älvlandet. Nu måste flickorna försöka få tag i solälvans fjäder innan allt blir sönderbränt. Men var gömmer sig svartalfen?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  17. Sanna salsaälvan
    Sanna salsaälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  18. Sara safirälvan
    Sara safirälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  19. Sätt straffen, Charlotte!
    Sätt straffen, Charlotte!
    Beskrivning

    Det är dags för första cupen för Charlotte och hennes lag IF Ekby.
    Motståndet är tufft. Men det är Charlotte också.
    Det gäller att hålla huvudet kallt när matchen ska avgöras med straffar.
    Hon bara måste sätta den!



    Det här är den första boken om Charlotte och hennes fotbollsäventyr. Serien bygger på landslagsstjärnan Charlotte Rohlin och är skriven

    50,00 kr
  20. Se upp för Super-Sally!
    Se upp för Super-Sally!
    Beskrivning
    Sally ska starta ett band. Eftersom hon är sångerska ska hon sjunga. Det borde inte vara så svårt att övertala henne att vara med i ett så bra band.
    Amy är en av glitterflickorna i Sallys klass. Sally vill så gärna att Amys glitter liksom ska smitta av sig lite.
    Då börjar glitterflickorna kalla Sally för "blå tjejen". Tänk om alla glömmer bort att hon heter Sally nu! Men det finns en som vet vem Sally är mycket mer än en blå tjej ...
    40,00 kr
  21. Selma sälälvan
    Selma sälälvan
    Beskrivning
    Lär känna sju nya älvor i Daisy Meadows superpopulära svit.Varje år hålls en havsgala i Älvlandet och under galan spelas särskild melodi på den magiska trumpetsnäckan, så att det blir lugn och ro i haven det kommande året. Men i år slår de elaka svartalferna sönder snäckan och deras härskare kung Bore sprider ut de sju bitarna i människornas värld. Han hatar nämligen stränder och vatten!Nu måste flickorna Rebecka och Kristin hjälpa älvorna att hitta de sju snäckbitarna, för annars kommer kaos att råda i alla hav. Till sin hjälp har de sju havsälvor och deras söta, magiska djur.
    50,00 kr
  22. Seriebibeln brun
    Seriebibeln brun
    Beskrivning
    Den välkända serien Veckans Bibelbilder finns samlad i ett band, inte mindre än 718 sidor med bibelberättelser i serieform. Inbunden
    115,00 kr
  23. Simborgarmysteriet
    Simborgarmysteriet
    Beskrivning

    Stölder, tappade badbyxor och brandlarm - vad är det som händer under Stora julsimmet egentligen? Martin Widmark är på topphumör när han i högt tempo berättar det tjugonde äventyret om Lasse och Maja. Helena Willis karakteristiska illustrationer, nu i färg, eldar förstås på ytterligare. Ett fartfyllt mysterium med slapstickinslag!

    75,00 kr
  24. Simskolan
    Simskolan
    Beskrivning

    Hela klassen är på simskola. Axel tycker att det är kul men inte Omar. Hans ben bara sjunker och ibland sjunker huvudet också! Hur ska Axel göra för att hjälpa honom?
    "Simskolan" ingår i "Solgatan 1", en serie mycket lättlästa böcker med korta textrader och enkla ord i versaler. Böckerna handlar om kompisarna Axel och Omar som bor i samma hus.

    75,00 kr
  25. Sju år för Rakel
    Sju år för Rakel
    Beskrivning
    Berättelsen om Jakob och Esau.
    30,00 kr
  26. Sjukhusmysteriet
    Sjukhusmysteriet
    Beskrivning

    Vad händer på Valleby sjukhus? Smycken försvinner spårlöst när patienter gipsas. Polismästaren spanar intensivt på personalen, men ingen kan gripas så länge stöldgodset är borta. Lasse och Maja kommer på ett smart sätt för att lösa gåtan i den nittonde boken om LasseMajas detektivbyrå.

    65,00 kr
  27. Ska vi leka matte?
    Ska vi leka matte?
    Beskrivning
    Mycket av det som Anton och Julia gör är faktiskt rena matten. De hoppar hage, målar clowner, gör godis och leker gissningslekar. De hjälper varandra att hitta lösningar. För ibland är matte lite finurligt. Men det är ju det som är spännande också. Kristin Dahls tredje mattebok vänder sig till de yngre barnen, från sex år och uppåt. Perfekt för familjen att leka tillsammans.

    75,00 kr
  28. Skatter ur Bibeln
    Skatter ur Bibeln
    Beskrivning
    Skatter ur Bibeln återberättas ett sextiotal av de viktigaste och mest kända berättelserna i Gamla och Nya testamentet. De återges nära originaltexten, men ändå så att barn kan läsa och förstå. Bilderna, alla i färg, är gjorda av Andréa Räder.
    100,00 kr
  29. Skimra och igelkotten
    Skimra och igelkotten
    Beskrivning
    När fjärilarna leker i en fruktträdgård träffar de en igelkott som har problem. Det har fastnat ett ruttet äpple i hans taggar! Men hur ska fjärilarna kunna hjälpa till? Om de flyger för nära igelkotten kan de vassa taggarna förstöra deras vingar.
    50,00 kr
  30. Skimras första dag
    Skimras första dag
    Beskrivning
    Den lilla höfjärilen Skimra har precis tagit sig ur sin kokong. Hon känner sig lite ensam, så hon längtar efter att hitta vänner och upptäcka allt spännande på ängen. Men först måste hon lära sig att använda sina vackra, gula vingar.
    50,00 kr
  31. Skogen : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Skogen : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Beskrivning
    Upptäck och läs om allt du kan hitta i skogen! Den här boken är perfekt för barn som gärna vill utforska världens alla skogar. Från kalla barrträskogar till ökenväxande träd och tropiska regnskogar här finns allt du behöver veta om träd och varelserna som lever i dem.

    Med roliga aktiviteter och mängder av spännande fakta är Skogen ett måste för alla nyfikna barn.

    I samma serie på Lind & Co finns även:

    Fåglar
    Stranden
    Vädret

    65,00 kr
  32. Skolmysteriet
    Skolmysteriet
    Beskrivning
    Valleby håller på att svämma över av falska sedlar och någon har tagit tusentals kopior i smyg på skolans nya färgkopiator. Kan det finnas ett samband? Detektiverna Lasse och Maja står inför sitt nionde fall.
    Martin Widmarks pusseldeckare är barnens favoriter. I år tilldelades "Mumiemysteriet" 2:a pris i kategorin 7-9 år av Bokjuryn.
    65,00 kr
  33. Slottsmysteriet
    Slottsmysteriet
    Beskrivning
    De populära detektiverna Lasse och Maja har skaffat sig Vallebys skarpaste hjärnor efter 15 år i deckarbranschen. Men är de smarta nog för att lösa fall 26? Det som började som en generös chokladprovning på slottet, visar sig även innehålla ett fantastiskt erbjudande som lovar stor utdelning - bara man satsar lite pengar. Lasse och Maja blir misstänksamma: det låter för bra för att vara sant.

    Vallebyborna provsmakar utsökt choklad på slottet. Det är greve von Farsen som bjuder på egentillverkade praliner från sin plantage. De låter sig väl smaka och tjusas av den framgångsrika greven och hans lyx. Så kan de alla få det, menar greven, bara de satsar pengar i hans nya plantage. Hans betjänt, den döve Floyd Nilsson, iakttar vaksamt alla deltagarna under provningen och förser hela tiden greven med handskrivna lappar. Det verkar vara något lurt på gång! Lasse och Maja smyger iväg och upptäcker att slottets övriga rum är tömda på möbler. Och att en startklar motorcykel väntar i garaget ...

    Martin Widmark har en osviklig förmåga att hitta aktuella teman för sina berättelser: här får oseriösa finansiella metoder sig en känga. Och han kan konsten att berätta en historia som är "lättläst, men inte lättlöst!" Ett enkelt och rakt språk - med en välplanerad och klurig intrig - tillsammans med Helena Willis skruvade bilder, gör varje bok till ett oemotståndligt läsäventyr. Inte undra på att nästan varje barn i Sverige har full koll på Lasse och Maja!

    Böckerna, som ständigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, är alltjämt de mest utlånade på biblioteken. År 2017 har det sålts över 3 miljoner LasseMaja-böcker i Sverige. Och barnens ständiga storfavoriter fortsätter att lösa nya kluriga deckargåtor!

    75,00 kr
  34. Småkrypsjakten
    Småkrypsjakten
    Beskrivning

    Det är kul att gå på småkrypsjakt. Men vad är det som kliar så mycket i Majas huvud? Kanske är det en myra? Fröken tittar och ser att Maja har fått löss. Snart visar det sig att flera i klassen har löss - även de som tvättar håret varje dag!
    Efter fjorton böcker räknas ettagluttarnas egen favoritserie Klass 1b till klassikerna i börja-läsa-genren. Böckerna där både killar och tjejer kan känna igen sig och där varje bok i serien har någon eller några av kompisarna i Klass 1b som huvudperson. "Småkrypsjakten" är den femtonde, helt fristående, delen.

    50,00 kr
  35. Smaskens med Evelina
    Smaskens med Evelina
    Beskrivning
    En bakbok full av smaskiga recept och små användbara tips på rim som gör det både roligt och lätt för barnen att baka!
    Med 116 kreativt utformade recept från A till Ö och fantastiska illustrationer av Åsa-Pia Andersson. För varje bokstav finns även små korta texter och böner att läsa medan degen jäser eller kakan är i ugnen!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Smaskens med Evelina är hennes sjätte barnbok

    125,00 kr
  36. Smaskens med Evelina
    Smaskens med Evelina
    Beskrivning
    En bakbok full av smaskiga recept och små användbara tips på rim som gör det både roligt och lätt för barnen att baka!
    Med 116 kreativt utformade recept från A till Ö och fantastiska illustrationer av Åsa-Pia Andersson. För varje bokstav finns även små korta texter och böner att läsa medan degen jäser eller kakan är i ugnen!

    Åsa-Pia Andersson är författare och illustratör. Hon älskar färg och form och hon har ritat och målat i hela sitt liv. Hon får sin inspiration från allt runt omkring henne men mest av allt från sina tre barn. Smaskens med Evelina är hennes sjätte barnbok

    125,00 kr
    • Köp 3 för 202,50 kr/st
    • Köp 10 för 191,25 kr/st
  37. Smilla saxofonälvan
    Smilla saxofonälvan
    Beskrivning
    Musikaliska äventyr med nya älvorSju nya älvor i Daisy Meadows populära svit. Den här gången har kung Bore och svartalferna stulit musikälvornas magiska instrument, vilket skapar musikaliskt kaos.Rebecka och Kristin måste ännu en gång besöka Älvlandet för att hjälpa älvorna. Kung Bore och hans elaka svartalfer har nämligen lagt beslag på musikälvornas magiska instrument för att vinna en talangjakt. Men utan de magiska instrumenten låter all musik förskräcklig, både i Älvlandet och i människornas värld.
    50,00 kr
  38. Snobben och kärleken
    Snobben och kärleken
    Beskrivning
    I Snobben och kärleken har vi samlat de bästa Snobben-stripparna på temat kärlek. Här får vi bland annat följa Karls rörande försök att komma i kontakt med den av honom så dyrkade lilla rödhåriga flickan, vi får se hur Gullan gör allt för att den ständigt pianospelande Leonard ska bli lika förälskad i henne som hon är i honom, och så får vi njuta av Snobben själv som charmör.Vilken stor roll kärleken spelar i våra liv, blir tydligt i Snobben och kärleken. Ingen förblir opåverkad, alla vill bli älskade och ha någon att älska (Leonard älskar kanske inte Gullan, men han älskar Beethovens musik med hela sitt hjärta). Och sällan har kärlekens olika sidor skildrats lika insiktsfullt som i denna folkkära serie.Snobben (eller Peanuts som den heter i original) är en av världens i särklass populäraste serier. Den skapades av CHARLES M. SCHULZ (19222000) och publicerades för första gången den 2 oktober 1950. Genom åren har den publicerats i över 2 600 tidningar i 75 länder världen över. Den har blivit bok och film många gånger, och figurerna har kommit att ingå i det allmänna medvetandet.
    65,00 kr
  39. Sofia sotkattsälvan
    Sofia sotkattsälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  40. Sommardrömmar
    Sommardrömmar
    Beskrivning
    Första sommaren med Tarzan!En hel lång sommar ligger framför oss. Siri och jag ser på varandra och ler. Bättre än så här kan livet inte vara. Vi går ner till hagen. Där betar Tarzan tillsammans med Göstas tre skrangliga travare.- Vad fin han är, säger Siri och låter blicken vila på Tarzan. Sedan några månader tillbaka har Flisans högsta dröm blivit sann hon har fått en alldeles egen häst! Men det är inte alls så lätt att vara hästägare som Flisan först trodde, särskilt till en envis ponny. Som tur är har hon fått hjälp av Sofie från ridskolan och även Kevin tuffa Kevin Olsson som rider fast hans kompisar inte vet om det. Men snart inser Flisan att det inte är lätt att dela Tarzan med andra. Sofie och Kevin bestämmer hur Tarzan ska ridas och helt plötsligt känns det inte som Flisan är hans ägare längre! Samtidigt vet hon ju att Sofie och Kevin faktiskt har hjälpt henne, utan dem skulle hon aldrig ha kunnat börja rida Tarzan. Men Flisan känner sig ändå arg och ledsen. Drömmen om ett roligt sommarlov i stallet med Siri känns långt borta. Så en dag när Siri och Flisan kommer till stallet är Tarzan försvunnen! Då förstår Flisan att hon måste göra något för att inte hela sommarlovet ska bli förstört. Och när hon får följa med stallägaren Gösta på en tur i vagn bakom en av hans travare, kommer hon på världens bästa idé, alldeles själv Nu gäller det bara att övertala Gösta!
    50,00 kr
  41. Spöket i skolan
    Spöket i skolan
    Beskrivning
    Siri, Lova och Vicke ska börja skolan i morgon. Men Alex, Vickes tuffa storebror, skrämmer upp dem och säger att det bor ett spöke i skolans källare.
    Den första fristående boken i en nyproducerad serie lättlästa böcker om en skolklass, Klass 1 b.
    Roliga vardagsberättelser för både tjejer och killar med hög igenkänningsfaktor.
    50,00 kr
  42. Spöknatt
    Spöknatt
    Beskrivning
    Slatten har bestämt sig. Han ska sova hos Kakan ändå. Hur nervöst det än killar i magen. När han sitter i soffan hemma hos Kakan känns det mysigt. Om det bara inte vore för alla spöken.

    Spöknatt är den tredje boken i den lättlästa serien om Kakan och Slattens äventyr tillsammans i Paradiset. Bakom bokserien står författaren Moni Nilsson och illustratören Elin Lindell.
    75,00 kr
  43. Sportig ABC-bok
    Sportig ABC-bok
    Beskrivning
    Brottar-Britta, Diskus-Diana, Padel-Parisa och Zumba-Zandra. Så heter några av alla de starka personligheter som tar plats i Sportig ABC-bok.

    Kan man spela golf med godisklubba? Och får en motorcykel plats i sängen?

    Fyndiga rim och roliga bilder gör Sportig ABC-bok till underhållande läsning för både stora och små.

    "Möt Golf-Gunilla, med arton hål i tänderna, Åksjuka Åsa, X-game-Xena och alla de andra totalt tjugonio (bokstavs-) karaktärerna som var och en i god alfabetisk ordning på ekvilibristiskt rimmad vers presenterar sig själva och den sport de företräder. Det är inte lättförståeligt, knappt barnanpassat men ack så roligt! ... På fyra rader varannanradsrimmad vers diktar författaren tillika proffsboxaren Åsa Sandell om enkom kvinnliga sportutövare. Illustratören Malin Norlander medverkar till att kvinnorna är av olika etnisk härkomst. De porträtteras humoristiskt med gigantiska huvuden i kombination med små taniga kroppar. ... Det är ett ambitiöst verk, långt ifrån nödrim och hastverk, utan istället intelligent, finurligt, smart, elegant och även tokroligt här och var. På sista sidan väntar läsaren en välförtjänt guldmedalj med texten "Du är bäst"!" - Lektör Maria Nestorzon, BTJ-häfte nr 15, 2020

    100,00 kr
  44. Stella smaragdälvan
    Stella smaragdälvan
    Beskrivning
    Det gnistrar och glittrar extra mycket om de glamorösa Ädelstensälvorna. Följ med på nya magiska och spännande äventyr tillsammans med dem! I varje bok finns en skimrande ädelsten - hjälp flickorna att samla in de vackra stenarna så att magin i Älvlandet inte går förlorad.
    Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna.

    50,00 kr
  45. Stina steppälvan
    Stina steppälvan
    Beskrivning
    Dansälvorna har tvingats bort från Älvlandet, så flickorna Rebecka och Kristin måste genast gripa in och hjälpa sina vänner.Kung Bore har uttalat en förbannelse som har tvingat bort de sju dansälvorna från Älvlandet till människornas värld. Dessutom har de elaka svartalferna stulit dansälvornas magiska band
    50,00 kr
  46. Stora bildordboken
    Stora bildordboken
    Beskrivning
    Kan du komma på ett annat ord för "stor", "fånig" eller "blank"? Vad är motsatsen till "iskall", "rörlig" eller "modig"? Hitta alla dessa, och över 2 000 andra användbara, smarta och ovanliga ord i denna fantastiska bildordbok! Dessutom finns listor med synonymer, motsatser och tips på hur man beskriver något, samt enkla ordlekar.
    65,00 kr
  47. Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Stora sagoboken : all världens prinsessor
    Beskrivning
    En rejäl bok med klassiska sagor om prinsessor.

    Möt alla de klassiska sagoprinsessorna från Askungen till Tummelisa i denna magiska bok med myllrande färgrika bilder.

    Formatet är 230 x 290 mm och omslaget är blankt med vadderade pärmar. Boken har mycket fina illustrationer av bland andra Tony Wolf. Tony Wolf heter i verkligheten Antonio Lupatelli och föddes i Italien 1930. Han blev känd som konstnär redan under 50- och 60-talet i England, för sina vackra och detaljrika illustrationer.
    95,00 kr
  48. Store Max - världens störste detektiv
    Store Max - världens störste detektiv
    Beskrivning
    Store Max är världens störste detektiv. Det vet alla. Kungen av Pooka Pooka också. Det är därför han ringer till honom. "Kom fort", skriker han i luren. "Någon har stulit Jumbo, min dyrbaraste elefant." Store Max far till slottet direkt, med hjälp av sitt paraply. Men fallet verkar ganska knepigt att lösa - och spåren leder rakt in i djungeln... ''Store Max - världens störste detektiv'' ingår i serien ''Lätt att läsa'' - en serie böcker för nybörjarläsare, som också passar bra för högläsning. Berättelserna är enkla och roliga och med många färgillustrationer. Stilen är stor och lättläst och raderna korta.
    50,00 kr
  49. Storebrorsan
    Storebrorsan
    Beskrivning
    Mörten är världens bästa storebror. Han kan allt och är stark. Och en dag händer det som lillebror har längtat efter: Mörten har tid att leka!
    En kritikerrosad berättelse om syskonkärlek av mångfaldigt prisbelönte Ulf Stark. Boken ingår i serien Lätt att läsa - böcker anpassade för nybörjarläsaren.
    50,00 kr
  50. Stranden : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Stranden : utforska naturen med roliga fakta och aktiviteter
    Beskrivning
    Bli en upptäckare och läs om allt du kan hitta på stranden! Den här boken är perfekt för barn som gärna vill utforska världens alla stränder. Läs om hällkar, snäckor, tidvatten och koraller - här finns allt du behöver veta om stranden och varelserna som lever vid dem. Med roliga aktiviteter och mängder av spännande fakta är Stranden ett måste för alla nyfikna barn.
    65,00 kr
  51. Strumpmannen
    Strumpmannen
    Beskrivning

    Sigge som hittar ett par stinkande strumpor i morfars gamla koffert. När han sätter på sig dem förvandlas han till en äkta superhjälte: Strumpmannen, de små problemens mästare. Han flyger genom skyn och skvätter mod och tröst i form av strumpsvett över de ledsna och ängsliga. Sigge får en sidekick också, en ilsken tofsmes som heter Tore.


    Rikt illustrerad av Ingela Peterson Arrhenius.

    50,00 kr
  52. Sune och mamma Mysko
    Sune och mamma Mysko
    Beskrivning
    Sune stannar hellre hemma med mamma än åker till fjällen med resten av familjen. Han har ingen lust att frysa och bli uppäten av mygg. Men allt det där mysiga som Sune har trott att han och mamma skulle göra blir liksom inte av. Mamma vill hellre gå och shoppa än åka vattenrutschkana. Hon är faktiskt lite konstig ibland. Fast när hon helt överraskande visar sig vara en tuff gokartförare blir ju Sune rätt nöjd ... Ja, Sunes mamma är faktiskt coolare än alla polare
    65,00 kr
  53. Sune och syster vampyr
    Sune och syster vampyr
    Beskrivning
    Det finns en sak som är lite jobbig med Sunes lillasyster Isabelle: Hon gillar att tugga på folk. Ibland kan det vara bra. Som när någon elak typ vill bråka med Sune. Då kan Isabelle bita elakingen i fingret. Men Isabelle ser tyvärr inte skillnad på styggingar och snyggingar. Hon biter på allt.Sune förstår att han måste göra något åt sin lillasysters ovana.
    65,00 kr
  54. Svea snösvansälvan
    Svea snösvansälvan
    Beskrivning
    Lyckodjursälvornas uppgift är att ta hand om sju speciella djurungar. Alla djuren har magiska krafter gör att både älvor och människor kan ha sju olika goda egenskaper. Älvornas jobb är att uppfostra de små djuren och lära dem att använda sin kraft på bästa sätt.Men nu behöver Lyckodjursälvorna hjälp av flickorna Rebecka och Kristin. Den elake kung Bore har nämligen tagit alla de sju djurungarna!
    50,00 kr
  55. Tågmysteriet
    Tågmysteriet
    Beskrivning

    Allt är lugnt på tåget där polismästaren sitter och vaktar en säck sedlar. För lugnt - så polisen slumrar till! Och vips är pengarna borta. Vilken tur att listiga Lasse och Maja är med på samma tåg!
    Sjunde, fristående delen i Martin Widmarks och Helena Willis kritikerrosade serie lättlästa pusseldeckare.

    65,00 kr
  56. Tiggarskorna
    Tiggarskorna
    Beskrivning
    Har du någon gång velat befinna dig i någon annans skor och se hur deras liv är? Tänk om det kunde hända på riktigt! En dag är Lukas, som är åtta år och bor med sin familj i Egoköping, med om något mycket märkligt. Utanför en butik sitter en tiggare och Lukas vill gärna ge honom något, men mamma vill inte. På kvällen smyger han tillbaka, men tiggaren är inte längre där. Däremot står ett par trasiga och smutsiga skor kvar på marken intill bänken där tiggaren satt. Och det är nu det besynnerliga, underbara och riktigt mystiska börjar ... Tiggarskorna handlar om ett högst aktuellt och viktigt tema ? att hjälpa andra och att kunna ställa sig i någon annans skor! Tänk om det var jag som satt där vid ICA-butiken och tiggde? Det här är en bok att samtala kring och kanske en bok som kan beröra både gammal som ung med ett vitkigt budskap om medkänsla och kärlek, om att se varandra och uppskatta varandra. Kanske också ett sätt att prata om något vi möter nästan varje dag, men som är oerhört viktigt.

    Maria Karström har fyra barn och bor i Västerbotten. Som skribent har Maria tidigare synts bland annat som krönikör i tidningen Världen idag. Tidigare har hon gett ut böckerna i serien Nytt liv: Ur askan växer nya skott och I skuggan av det fördolda. Tiggarskorna är hennes första barnbok.

    100,00 kr
  57. Tilda tårtälvan
    Tilda tårtälvan
    Beskrivning
    Kristin fyller år och ska ha kalas. Men hon hade inte har räknat med att både Tilda tårtälvan och en svartalf skulle komma på besök!

    Älvorna tänker ordna en stor överraskningsfest för sitt kungapar. Men kung Bore och hans svartalfer har andra planer och gör allt för att lägga vantarna på älvornas magiska partyväskor.
    Det gäller för Rebecka, Kristin och deras små vänner att rädda väskorna om det ska bli någon fest i Älvlandet!
    50,00 kr
  58. Tina tisdagsälvan
    Tina tisdagsälvan
    Beskrivning
    Hitta de magiska flaggorna i varje bok och fyll veckan med skoj!De sju veckoälvorna ansvarar för att varje dag i veckan blir glittrande härlig och rolig. Men när kung Bore stjäl deras magi behöver de Kristin och Rebeckas hjälp. Utan älvornas särskilda flaggor blir varje veckodag trist och tråkig.Kan flickorna börja veckan på rätt sätt och hjälpa Moa måndagsälvan att hitta sin flagga? Eller ska kung Bore och svartalverna komma undan med sitt bus?Fristående fortsättning på: Regnbågsön, Väderälvorna, Husdjursälvorna, Julia julälvan, Maja sommarälvan, Partyälvorna, Ädelstensälvorna , Cassandra karnevalälvan
    50,00 kr
  59. Tindra, molnälvan
    Tindra, molnälvan
    Beskrivning
    Följ med på magiska äventyr tillsammans med regnbågens sju väderälvor!

    Hela Väderbyn verkar vara på dåligt humör. Rebecka och Kristin upptäcker små grå moln som svävar över allas huvuden. Kan det ha någonting att göra med molnälvan Tindras stulna fjäder?

    I varje bok i serien finns en magisk fjäder gömd. Hjälp Rebecka och Kristin att hitta alla sju så att det blir ordning på vädret i Väderbyn igen.
    50,00 kr
  60. Tom & Jerry : vilt, vildare, vildast!
    Tom & Jerry : vilt, vildare, vildast!
    Beskrivning
    Njut av Tom&Jerry, katten och råttan som alltid är fulla med bus!

    65,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 534

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå