View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 9126

per sida
Fallande ordning
  1. Alltid Älskad Aldrig bortglömd
    Alltid Älskad Aldrig bortglömd
    Beskrivning
    Tro trots allt och villkorslös kärlek är något som alla människor vill leva i. Att få uppleva det ger mervärden som gör att vi som människor orkar igenom dagar som annars skulle brutit ner oss och fått oss att ge upp.

    Denna samling av Marie Arnfjells krönikor från tidningen Junia fångar upp både en obändig tro på Gud och den villkorslösa kärlek Han gång på gång visar.

    Vad händer när jag möter prövningar? Hur handskas jag med min rädsla? Hur ska jag våga börja om? Vad gör jag med det som jag längtar efter att fullfölja i mitt liv? Hur handskas jag bäst med tiden?

    Dessa och många fler frågor lyfts i de här texterna. Mitt i funderingar och svårigheter lyser bokens titel igenom: Du är alltid älskad och aldrig bortglömd!

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  2. Alltid nåbar - aldrig ifred
    Alltid nåbar - aldrig ifred
    Beskrivning
    "Jag är född i början av 1940-talet. Min generation har varit med om en makalös resa. Från grammofoner och telefoner som skulle vevas upp till dagens genomdatoriserade samhälle. Men i och med att vi ständigt är nåbara är vi aldrig riktigt ifred. Vi tillbringar mycket tid framför skärmar av olika slag och har blivit alltmer oförmögna att verkligen umgås ansikte mot ansikte." Den kloke doktorn Nisse Simonson resonerar här kring den teknikutveckling vi varit med om de senaste åren och som inneburit stora förändringar för hur vi arbetar, men även för hur vi tillbringar vår fritid och hur vi umgås med varandra. Vad kan detta komma att innebära för oss i längden? Hur ska vi lära oss att dra fördel av allt det positiva med en ny värld som öppnat sig, men samtidigt vara medvetna om att det bara är vi själva som kan styra hur uppkopplade vi vill vara.
    125,00 kr
  3. Alltid över
    Alltid över
    Beskrivning
    Fascinerande och inspirerande om Tommy & Karins liv som förändrades när Jesus lyfte dem från att ha varit alltid under till att vara alltid över.

    Det hoppfulla är att om sanningen får landa i ditt inre, har den kraft att förändra din berättelse, även om de yttre förutsättningarna från början inte fanns där.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  4. Alpha Youth Samtalsguide
    Alpha Youth Samtalsguide
    Beskrivning
    Varje Alpha-tillfälle innehåller mat/snacks och ett avsnitt ur Alpha Youth series- men även samtal i smågrupper. Denna guide är skapad för att hjälpa dig att leda de samtalen.

    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
  5. Alphabibeln NT folkbibeln
    Alphabibeln NT folkbibeln
    Beskrivning
    Nya testamentet tillsammans med många ärliga och starka livsberättelser. Läs om människor som har fått uppleva nytt mod, förlåtelse, upprättelse och livskraft. Nya testamentet är i Svenska Folkbibelns översättning från 2015.
    • Köp 3 för 63,00 kr/st
    • Köp 10 för 59,50 kr/st
    • Köp 25 för 56,00 kr/st
  6. Älska barmhärtigt : fredens tolv steg
    Älska barmhärtigt : fredens tolv steg
    Beskrivning
    Olikhet är hemligheten bakom kreativitet, utveckling och skönhet. Men i en värld som vår blir olikhet och spänning alltför ofta en grogrund för rädsla och konflikter, våld och förtryck. Vi ser det i personliga relationer såväl som på den samhälleliga och världspolitiska scenen. Finns det en väg som leder oss ut ur stridens brist och mot nådens överflöd? Finns det en väg som låter oss ana en framtid som är större än det förflutna? Ja, säger Samuel Wells och menar att den vägen stavas »fred«.

    Älska barmhärtigt är en tankeväckande och realistisk skildring av vad fred i en djup mening handlar om. Utan förenklingar och med stor realism målar författaren en bild av en resa mot fred som rymmer flera steg – ett slags »tolvstegsprogram«: beslutsamhet, vapenvila, sanning, ursäkt, gottgörelse, överenskommelse, omvändelse, barmhärtighet, förlåtelse, försoning, helande och uppståndelse. Det är en lång och många gånger ytterst svår resa, som inte får skyndas på eller forceras fram. Men det är trots allt en resa som är värd allt, ja, som är meningen med allt.

    Med stor visdom och insikt reflekterar Wells över frågor och utmaningar som berör oss alla och inbjuder oss till ett sätt att leva som öppnar upp för försoning med oss själva, med andra, med skapelsen och med Gud.

    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
  7. Älska och gör det du vill
    Älska och gör det du vill
    Beskrivning
    Den här boken är en vägvisare. I ett samhälle som vimlar av falska budskap om kärlek. Kärlek som oberäknelig känsla, kärlek som konsumtionsvara, kärlek som egoistisk bekräftelse. Så lätt att gå vilse … Men här får du läsa om sann kärlek. Kärleken som val, kärleken som offer, kärleken som övervinner allt. Den här boken är en hjälp. En hjälp att bli fri från skadliga vanor, en hjälp att hitta självförtroende, en hjälp att välja det som är gott och sant mänskligt. Den här boken är en utmaning. En utmaning att förstå vad det innebär att älska – en utmaning att älska med Guds kärlek. Dig själv, din familj, dina vänner, den du är kär i … ÄLSKA och gör det du vill
    • Köp 3 för 198,00 kr/st
    • Köp 10 för 187,01 kr/st
  8. Älska som om du aldrig blivit sårad : hopp, läkedom och upprättelse för brustna relationer
    Älska som om du aldrig blivit sårad : hopp, läkedom och upprättelse för brustna relationer
    Beskrivning
    Den smärta du känner i dag är den smärta som kan läkas.

    Det är ingen hemlighet att de som står oss allra närmast också kan såra oss allra djupast. När vi har upplevt svek bygger vi murar kring våra hjärtan för att skydda oss mot smärtan, men det är de där murarna som hindrar oss från att se nytt hopp, ta emot helande och känna kärlek.

    Utifrån sina egna upplevelser visar pastorn och bästsäljande författaren Jentezen Franklin hur du kan finna styrka, mod och motivation att älska som om du aldrig blivit sårad.

    Genom bibliska och nutida historier diskuterar han olika former av sår och besvikelser i relationer och svarar på frågor som: Varför ska jag lita på någon igen? och: Hur ska jag någonsin kunna förlåta på riktigt?

    Låt inte andras gärningar styra hur ditt hjärta mår. Här hittar du allt du behöver för att riva ner dina egna murar, låta såren läkas, upprätta trasiga relationer och upptäcka kraften i ett öppet hjärta.

    Om författaren:
    Jentezen Franklin är huvudpastor i Free Chapel, och hans predikningar berör miljoner människor genom tv-programmet Kingdom Connection

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  9. Älskad : vila i den du är
    Älskad : vila i den du är
    Beskrivning
    Älskad är en samling reflektioner om stillhet och vila, om att lyssna till sin inre röst och om att skapa utrymme för det som är allra viktigast i livet.

    Budskapet handlar om att finna meningsfullhet genom att sakta in och skala av för att höra vad ditt hjärta säger och om att lära dig att vila i att du är älskad.

    Bär med dig boken och läs den var och hur du vill. Se den som en ständig följeslagare som påminner dig om att du är älskad.

    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
  10. Älskad Dotter (Omtankar)
    Älskad Dotter (Omtankar)
    Beskrivning
    Sötare än så här blir inte böcker. Glitter, 48 sidor i A7-format vadderad pärm.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  11. Älskad Mamma (Omtankar)
    Älskad Mamma (Omtankar)
    Beskrivning
    Sötare än så här blir inte böcker. Glitter, 48 sidor i A7-format vadderad pärm.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  12. Älskad Pappa (Omtankar)
    Älskad Pappa (Omtankar)
    Beskrivning
    Sötare än så här blir inte böcker. Glitter, 48 sidor i A7-format vadderad pärm.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  13. Älskade  Dotter (Kompisar)
    Älskade Dotter (Kompisar)
    Beskrivning
    Din dotter håller din hand en liten stund - men ditt hjärta för evigt.

    Ta del av tänkvärda texter och citat om dotter! • Format A6 105x152mm
    • 32 sidor
    • Hårda omslag överdragna av guldfolie
    • Innehåller vackra färgfoton med texter och citat om dotter

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  14. Älskade älgmarker för gammal och ung
    Älskade älgmarker för gammal och ung
    Beskrivning
    Bertil Pettersson är en passionerad natur- och jaktfotograf med en mycket stor bokutgivning bakom sig. Detta är hans sjuttonde bok! För Bertil är naturen och samvaron under jakterna en mycket viktig del av upplevelsen vilket ger hans bilder en alldeles egen stil. Hans bilder har ett innehållsmässigt djup som mycket få fotografer lyckas åstadkomma.Bertil är även en mycket god berättare och hans förmåga att komma jaktlagen nära, att bli en naturlig del av jaktlaget, ger hans berättelser, personteckningar och natur- och jaktskildringar en särskild insikt och värme. Genom att följa jaktlagen, i vissa fall under flera år, kan han på ett insiktsfullt sätt skildra jaktens alla aspekter och även jägarnas tankar, förhoppningar och utveckling.

    Bertil Pettersson har fotograferat älgjakt varje år sedan 1965 och har arbetat heltid som fotograf och författare sedan 1972. I Älskade älgmarker för gammal och ung tas läsaren med på några av dessa jakter och får möta både äldre och yngre jägare under förberedelser och jakt i de svenska älgmarkerna.Några av Bertils senaste böcker är Jakt och vilt från kust till fjällskog (1993), Berättelser från svenska björnskogar (1996), Djuren kring mitt björngömsle (1998), Bland älgar och älgjägare (2000) och Sällsamma ögonblick i svensk natur (2005). Han skriver dessutom fortlöpande artiklar för natur- och jakttidningar.Boken har hårda pärmar och ordentlig trådbindning, en fröjd att läsa och att ha i bokhyllan!Ur innehållet:* Smygjakt och lock på älg i fjällnära skog.* Kunglig älgjakt på Halle- och Hunneberg.* Ett liv med hundar och jakt.* Älgjakt i storoxeland.* Kaffekokning med förhinder.* Älgjakt med gammal och ung.* Älgar i björnland.* Älgdramatik.

    175,00 kr
  15. Älskade Baby (Kompisar)
    Älskade Baby (Kompisar)
    Beskrivning
    Spädbarn sover aldrig - de ligger bara på laddning. Ta del av tänkvärda texter och citat om baby! Format A6 105x152mm 32 sidor Hårda omslag överdragna av guldfolie
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  16. Älskade barn
    Älskade barn
    Beskrivning
    Älskade barn är ett häfte tänkt att delas ut till de föräldrar som besöker öppna förskolan med sina barn. Det är svårt att i en samling för små barn och deras föräldrar ge både barn och vuxna något matnyttigt. Därför är tanken att detta häfte ska kunna läsas av föräldrarna i lugn och ro i hemmet. Häftet innehåller texter, dikter och böner som hjälper föräldern att reflektera över sitt föräldraskap. Texterna utgår ifrån allmänmänskliga erfarenheter men vill också förmedla att en kärleksfull Gud finns vid vår sida, både i stunder av himlastormande lycka och sömnlösa vaknätter.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  17. Älskade barn 2
    Älskade barn 2
    Beskrivning
    Älskade barn 2 är ett häfte tänkt att delas ut till de föräldrar som besöker öppna förskolan med sina barn, som en fristående fortsättning på Älskade barn.Häftet innehåller texter, dikter och böner som hjälper föräldern att reflektera över sitt föräldraskap. Den röda tråden är de olika känslor och egenskaper vi möter hos oss själva som föräldrar.Bibelorden och bilderna är i många fall gemensamma med dem som använts i samlingarna i Gud och jag . och alla bubblande känslor, så att både barn och vuxna får med sig något att reflektera kring från öppna förskolan.
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  18. Älskade Dotter (Juveler)
    Älskade Dotter (Juveler)
    Beskrivning
    Denna bok innehåller det bästa som någonsin sagts om döttrar. Världens bäst säljande presentböcker! Roliga, inspirerande och oemotståndliga böcker med 368 hårdinbundna sidor i färg. Presentförpackade i exklusiv hård pappkartong. Format: 65x45x40 mm. Enormt populär
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  19. Älskade Farmor (Kompisar)
    Älskade Farmor (Kompisar)
    Beskrivning
    En Farmor lyssnar när ingen annan har tid.

    Ta del av tänkvärda texter och citat om farmor!
    • Format A6 105x152mm
    • 32 sidor
    • Hårda omslag överdragna av guldfolie
    • Innehåller vackra färgfoton med texter och citat om farmor

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  20. Älskade Hästar (Sötnosar)
    Älskade Hästar (Sötnosar)
    Beskrivning
    Känner du någon som älskar sin hund, katt eller häst - här är den perfekta presenten... 32 sid i A6-format med glitter och vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  21. Älskade Hundar (Sötnosar)
    Älskade Hundar (Sötnosar)
    Beskrivning
    Känner du någon som älskar sin hund, katt eller häst - här är den perfekta presenten... 32 sid i A6-format med glitter och vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  22. Älskade Johannes : den lärjunge Jesus hade kär - ett evangelium vördat i öst
    Älskade Johannes : den lärjunge Jesus hade kär - ett evangelium vördat i öst
    Beskrivning
    S:t Johannes var den lärjunge Jesu älskade och hans evangelium blev tidigt älskat. Det erbjöd byggstenar till den blivande trosbekännelsen. Det har särskilt utmanat tänkarna i asiens stora religionstraditioner. Ändå har evangeliet blivit misstänkt bland akademiska bibelteologer. Det är till synes olikt de tre första evangelierna. Vem skrev egentligen? Är det säkert att orden som läggs i Jesu mun verkligen är hans? I den här reflekterande kommentaren till det fjärde av kyrkans evangelier får läsaren följa den unge Johannes ända från dopstället vid Jordan, där Jesus döptes, och genom Galiléen, samarien och Judéen till Jerusalem och in på översteprästens gård och efter uppståndelsen åter till Galiléen och mötet vid en glödhög med bröd och fisk på stranden till Tiberias sjö

    . Johannesevangeliet har uppfattats som en djup teologisk framställning öppet för mystiken. Så är det nog, men samtidigt är det marknära och följer noga Jesus i spåren. Det myckna gräset på platsen för brödundret noteras, liksom att stenkrukorna med vatten i kana var fyllda till bredden och sedan förvandlades till välsmakande vin.

    Också vid dopstället i Ainon var det gott om vatten och när Maria smorde Jesus fötter i Betania fylldes huset av doften från väldoftande nardusolja.

    • Köp 3 för 261,00 kr/st
    • Köp 10 för 246,50 kr/st
  23. Älskade Katter (Sötnosar)
    Älskade Katter (Sötnosar)
    Beskrivning
    Känner du någon som älskar sin hund, katt eller häst - här är den perfekta presenten... 32 sid i A6-format med glitter och vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  24. Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter
    Älskade krukväxter : sorter, skötsel, arrangemang, växtskydd och hur man inreder med växter
    Beskrivning
    Allt blir bättre med lite grönt inomhus! Här finns allt du behöver veta om krukväx­ter och hur du kan göra ditt hem grönare. I "Älskade krukväxter" ger Linda Schilén oss ovär­derlig fakta om krukväxter och hur vi tar hand om dem. Dessutom får vi mängder av tips och inspiration om hur vi kan inreda ett hem med härliga växter.

    125,00 kr
  25. Älskade Mamma
    Älskade Mamma
    Beskrivning
    Ett underbart sätt att säga tack till din mamma... för all kärlek, vänlighet och lyckliga dagar.

    • Format 64 x 48 x 62 mm
    • Texter av Pam Brown
    • Forever Friends
    • Fylld av roliga och sensibla texter till mamma
    • 364 sidor
    • Handgjord exklusiv presentförpackning
    • Unika presentböcker med samlarvärde

    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  26. Älskade Mamma (Kompisar)
    Älskade Mamma (Kompisar)
    Beskrivning
    Kompisar •Alla behöver en kompis. •Guldfolie •32 sid i A6-format •vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  27. Älskade Mamma (Pingviner)
    Älskade Mamma (Pingviner)
    Beskrivning
    Alla mammor är speciella... Någon att ha roligt med. Att skratta och gråta med. Att gå till när det gör ont. Denna bok är till någon som är mycket speciell.
    75,00 kr
  28. Älskade Mamma : en liten bok om kärleken till vår mor
    Älskade Mamma : en liten bok om kärleken till vår mor
    Beskrivning
    Finaste presentboken till mamma!
    Fylld av härliga bilder och kärleksfulla citat. Bilderna i inlagan är i färg.

    Mått:157 x 157

    Fler titlar i samma serie:
    Vänner
    Kärlek
    Lycka
    50,00 kr
  29. Älskade Man (Skatter)
    Älskade Man (Skatter)
    Beskrivning
    Små och söta presentböcker som har mycket att säga. Oemotståndliga presenter som talar till hjärtat och gör dem till ypperliga presenter. Kloka citat som matchas med passande illustrationer. 96 sidor. Format 80x80 mm. Hårdinbunden pärm med guldfolie.
    • Köp 3 för 58,50 kr/st
    • Köp 10 för 55,25 kr/st
    • Köp 25 för 52,00 kr/st
  30. Älskade Människa
    Älskade Människa
    Beskrivning
    Det handlar om försoning och upprättelse. Hur sår kan läkas och förlåtelse skapas, där känslokyla och kanske besvikelse försökt frysa marken både i relation till Gud och människor.
    "Den älskade människan behöver uppleva försoning."
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  31. Älskade Mormor (Kompisar)
    Älskade Mormor (Kompisar)
    Beskrivning
    En mormor håller med förädrarna, men lyckas ändå få dem att ändra sig lite grann. Ta del av tänkvärda texter och citat om mormor. Format A6 105x152mm 32 sidor Hårda omslag överdragna av guldfolie Innehåller vackra färgfoton med texter och citat om mormor
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  32. Älskade Pappa (Diamanter)
    Älskade Pappa (Diamanter)
    Beskrivning
    Personliga gåvor av högsta kvalitet! Fyllda av värme och omtanke från en serie presentböcker sålda i över 14 miljoner exemplar i världen. Hårdinbunden vadderad pärm i A6-format på 32 sidor
    40,00 kr
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  33. Älskade Pappa (Kompisar)
    Älskade Pappa (Kompisar)
    Beskrivning
    Kompisar Alla behöver en kompis. Guldfolie 32 sid i A6-format vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  34. Älskade Son (Diamanter)
    Älskade Son (Diamanter)
    Beskrivning
    Personliga gåvor av högsta kvalitet! Fyllda av värme och omtanke från en serie presentböcker sålda i över 14 miljoner exemplar i världen. Hårdinbunden vadderad pärm i A6-format på 32 sidor
    50,00 kr
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  35. Älskade Son (Kompisar)
    Älskade Son (Kompisar)
    Beskrivning
    Kompisar •Alla behöver en kompis. •Guldfolie •32 sid i A6-format •vadderad pärm
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  36. Älskade Syster (Kompisar)
    Älskade Syster (Kompisar)
    Beskrivning
    När mamma och pappa inte förstår, så brukar min syster göra det.

    Ta del av tänkvärda texter och citat om syster. • Format A6 105x152mm
    • 32 sidor
    • Hårda omslag överdragna av guldfolie
    • Innehåller vackra färgfoton med texter och citat om syster

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
  37. Älskade whisky : historia, tillverkning, egenskaper & etiketter från hela världen
    Älskade whisky : historia, tillverkning, egenskaper & etiketter från hela världen
    Beskrivning
    Lär dig allt som finns att veta om whisky - dess spännande historia, hur den ädla drycken tillverkas och vilka egenskaper som är utmärkande för olika sorter. Vad är egentligen skillnaden mellan skotsk whisky, irländsk whiskey, bourbon och scotch - vi reder ut begreppen! Dessutom en genomgång av nästan 300 olika sorters whisky från världens alla hörn med beskrivningar, bilder och och tips för dig som vill anordna en provning.
    100,00 kr
  38. Älskade, hatade Israel
    Älskade, hatade Israel
    Beskrivning
    Denna bok syftar till att förmedla något av det unika med Israel. Historiska händelser, bibliska fakta och personliga iakttagelser blandas och resulterar i en kavalkad av insikter, tankar och perspektiv.
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  39. Älskar dig! (Gnistor)
    Älskar dig! (Gnistor)
    Beskrivning
    Älskar dig! = underbar presentbok som sprider kärlek! 90x90 mm - hårdinbunden. Välkommen in på www.pedagogforlaget.se
    75,00 kr
  40. Altar Ego
    Altar Ego
    Beskrivning
    Du är inte den du tror att du är. Författaren Craig Groeschel menar i Altar ego att du borde ta dina egna tankar om din identitet och lägga ner dem vid altaret och offra dem. Ge dem till Gud. Varför? Därför att du är den Gud säger att du är. Och inte förrän du offrar ditt trasiga koncept om din identitet kan du bli den du är tänkt att bli. ”Vem är du? Du är inte ditt förflutna. Du är inte vad du har gjort. Du är inte vad andra har gjort mot dig. Du är en ambassadör för Kristus, Guds representant sänd från himlen till jorden. Du är Guds mästerverk, skapad i Kristus Jesus till att göra goda gärningar som Gud i förväg har berett för dig. Du är en övervinnare genom Lammets blod och genom ditt vittnesbörds ord. Du är den levande Gudens barn och fylld med samme Ande som uppväckte Kristus från de döda. Du behöver inte fastna i ditt egenvärde eller bristen på det. Ditt värde grundar sig inte på dig själv. Du är värdefull på grund av att Gud säger att du är hans ... Jag ber att Gud ska använda orden från den här boken till att hjälpa dig att offra alla gamla, osunda, falska och obibliska tankar om dig själv. Och att Gud ska presentera dig för ditt altar ego – den du är i Kristus.” – Craig Groeschel Craig Groeschel är grundare av och pastor i församlingen LifeChurch.tv, en ton­givande kyrka som finns på många platser och som skapat bibelappen YouVersion som laddats ner till över 100 miljoner enheter. Craig, hans fru, Amy, och deras sex barn bor i Edmond, Oklahoma där Life­Church.tv startade 1996. Craig är författare till flera böcker, bland andra Kristna ateister som finns på svenska
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  41. Alva blir storasyster
    Alva blir storasyster
    Beskrivning
    Det är inte bara roligt att bli storasyster. Det är inte alls roligt när mamma träffar en ny kille. Och det är riktigt hemskt när Alf kommer bort.Det är dags för ett nytt sommarlov och ännu en skolavslutning. Den här gången påminner Alva mamma i tid och de handlar en jättevacker klänning med mycket glitter på. Alva är glad, för nu ska hon vara först hos pappa och sedan med mamma och Fabians familj på landet. Men sen går allt snett. Pappa och Cathrine får sin bebis alldeles för tidigt, och det finns inte så mycket rum för Alva. Allt handlar plötsligt om en skrikande lillebror som Alva inte ens får skjutsa i vagnen. Och Julia får världens sötaste lilla kanin som Alva råkar tappa bort. Och när hon ska vara med mamma så dyker en ny kille upp och ska ta plats. Alva blir argare och argare. Och tar ut sin ilska på sin hund, Alf. Men när hon till sist bestämmer sig för att sälja Alf och köpa en kanin istället då går det riktigt illa .Nu har vi följ åttaåriga Alva i över ett år och hon har anpassat sig till sitt nya liv, med mamma i Stockholm och pappa i Västerås. Men det är inte alltid helt lätt att vara Alva när allt ändras i rekordtakt, och pappa och mamma har en massa annat att tänka på. Och det här med att bli storasyster är minsann inte bara roligt!
    50,00 kr
  42. Alva och Dum-Julia
    Alva och Dum-Julia
    Beskrivning
    Alva har börjat i en ny klass i en ny skola. Redan första dagen blir hon bekant med Hilda och Alva hoppas att de blir kompisar. Men Hildas bästa kompis Julia ser vad som händer, och känner sig hotad. Och Julia är van att bestämma, så hon ser till att det blir som hon vill. Att vara tillsammans alla tre går bara om Julia har lust. Och vad Julia har lust till påverkar Alva i allra högsta grad ska hon få vara med Hilda och Julia? Eller är det en av de dagarna då Julia har beslutat sig för att Alva inte får det?
    Men till slut får Alva nog, och bestämmer sig för att betala igen med samma mynt. Hon ska minsann visa Julia att Alva bestämmer själv vem hon vill vara med, och Julia ska få känna hur det känns att inte få vara med! Men Alva anar inte då att hon snart får ångra sitt beslut

    I den tredje boken om Alva upptäcker hon att det inte lätt att vara en bra kompis alla gånger. Och att när man känner sig utanför är det svårt att alltid veta vad som är rätt och fel.
    50,00 kr
  43. Alva på klassresa
    Alva på klassresa
    Beskrivning
    Alvas klass planerar inför en klassresa. De ska paddla kanot och sova i tält. Alva tycker att det ska bli spännande, men det finns några problem. Ett: Alvas mamma tänker följa med och Alva är arg på henne för att hon har gjort slut med Roberto. Två: Charlie och Julia har för roligt tillsammans. Charlie är ju Alvas pojkvän! På klassresan blir Alva så arg att hon springer iväg. Det är inte så smart, eftersom det är skog överallt och solen har gått ner ...

    I den elfte boken i den populära serien om Alva fortsätter hon att upptäcka hur knepigt men härligt det kan vara med kärlek, kompisar och familj. Skriven med absolut gehör för vardagens dramatik och med humor, värme och allvar.

    • Köp 3 för 103,50 kr/st
    • Köp 10 för 97,75 kr/st
  44. Älvor: pysselbok med klistermärken
    Älvor: pysselbok med klistermärken
    Beskrivning
    Älvorna Disa, Drusa och Dora är bästa vänner. Tillsammans tycker de om att bege sig ut på upptäcktsfärder och äventyr i naturen. Det finns så mycket spännande att göra när man är en liten älva.

    Stig in i älvornas värld och gör den fin med hjälp av alla klistermärken.

    65,00 kr
  45. Älvstoft
    Älvstoft
    Beskrivning
    Att vända vinter till vår är en av de viktigaste uppgifter en fe någonsin kan få. Feerna som gör det är personligen utvalda av drottning Mab. Nu har drottningen utsett Glittervingsakademin till detta hedrande uppdrag.Men för detta krävs att man kan använda sig av älvstoft, och det lär man sig egentligen först andra året. Ska Flora och hennes jämnåriga vänner hinna lära sig hur man använder magin i tid? Annars är våren i fara.
    65,00 kr
  46. Always hungry : vinnare av Sveriges mästerkock 2020
    Always hungry : vinnare av Sveriges mästerkock 2020
    Beskrivning
    Jag har rest i över femtio länder och överallt finner jag samma sak: människor som samlas kring mat.”

    Följ med årets vinnare av Sveriges mästerkock, Sofia Henriksson, på en matresa genom fyra världsdelar och tjugoen länder i fyrtio smakrika recept. Pröva nya rätter och laga dem tillsammans med vänner – upptäck världen och lär känna nya matkulturer hemma i ditt eget kök!

    150,00 kr
  47. Amaryllis : älskad vinterblomma!
    Amaryllis : älskad vinterblomma!
    Beskrivning
    Amaryllis är en förförande blomma som ger ljus och liv i hemmet under den mörka årstiden. Den bjuder på stor variation och färgprakt, från de arter som växer vilda i Sydamerika till alla sorter som odlare har förädlat fram. Den romantiska rosa och vita 'Apple Blossom', den strama sammetsröda 'Benfica' och den gräddvita 'Alfresco' med sina dubbla lager av vackra kalkblad

    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  48. Amazing Grace
    Amazing Grace
    Beskrivning
    Amazing Grace är den djupgående sanna historien om John Newton, upphovsmannen till den sång som har berört miljontals människor över hela världen. I denna biografi i romanform, framträder Newtons dramatiska historia om hur han som slavhandlare upplever synd och frälsning innan han slutligen förvandlas till att stå upp emot det fruktansvärda slaveriet. Hans berättelse talar till det trasiga inom oss alla och vårt behov av Guds förunderliga nåd – och visar verkligheten bakom hans sång.

    Amazing Grace är baserad på flera års forskning om John Newtons liv och skrifter. Den berättar om en förlorad son som återvänder hem, om en ung kärlek som trotsar oddsen, om en ung man vars liv slits sönder av sorg och skadas av andras grymhet, och om hans väg in i ett djupare lidande och slutligen in i slavhandelns brutala värld. Newton avvisar Gud upprepade gånger men räddas av en gudomlig barmhärtighet som når djupare än han någonsin kunnat föreställa sig när han till slut möter sitt förflutna och ångrar sig. Newtons historia är chockerande, och Amazing Grace försöker inte försköna eller ursäkta hans fel. Det finns uppenbara motsägelser i denna fartygskapten som drar sig tillbaka till sin hytt för att studera Bibeln och skriva ömma kärleksbrev till sin fru medan hundratals slavar ligger i kedjor i lastrummet nedanför. Sedan Amazing Grace för första gången sjöngs offentligt för nästan 250 år sedan har varje generation blivit djupt berörd av sången, och nu kan läsarna knyta an till John Newtons berättelse som aldrig förr. I dessa dagar av extrem polarisering behöver vi nåd mer än någonsin. Vi behöver berättelser som denna, som ärligt talar om människans villkor, men ännu mer om Guds obevekliga kärlek och att han förlåter synd.

    Kaptenen stannade och såg John i ögonen. ”Du ensam är orsaken till denna prövning. Bara du. Du är den Jona som har dragit denna olycka över oss.” Fyra dagar efter stormen var förhållandena på Greyhound fortfarande outhärdliga. De hade visserligen några tunnor dricksvatten i skansen, ytterligare några på däck samt lite konjak, men det fanns ingen mat förutom lite bröd, den saltade torsken de hade fångat utanför Newfoundlandbankarna samt en liten mängd grismat. Det som var kvar av seglen var så trasigt och sönderrivet att canvasremsorna nu passade bäst till att täta hålen i skrovet, som ständigt läckte in vatten. Detta gjorde att skeppet blev livlöst, utan något sätt att ta sig fram. Allt de kunde göra var att hoppas att den milda västanvinden som de nu hade i ryggen skulle fortsätta, samtidigt som den inte ökade till något farligare. Besättningsmännen var i stort sett tysta där de gick omkring och öste, pumpade och pluggade igen hål som hela tiden gick upp likt varande sår. Kapten Gother fällde en och annan kommentar till besättningen om att John var som Jona, men för det mesta var han tyst och allvarlig. Precis som kaptenen var hela skeppet dämpat och kuvat. Besättningen liknade en dömd man som väntade på att skickas till galgen. John var lika tyst som resten av dem, men i sitt sinne uppehöll han sig inte vid den förtvivlan och död som väntade. Dysterheten han tidigare känt hade lyft. I stället tänkte han på livets förunderliga gåva. – Ur inledningen

    OM FÖRFATTARNA

    Bruce Hindmarsh, fil.dr (Oxford), är professor i Spiritual Theology samt i History of Christianity vid Regent College i Vancouver, Kanada. Han skrev sin avhandling om John Newton vid Oxford University. Bruce talar och skriver regelbundet för en akademisk och allmän publik världen över. Han berör ämnen som historia, teologi och det andliga livet. En del av hans arbeten samt övriga böcker finns tillgängliga på www.brucehindmarsh.com.

    Craig Borlase är en New York Times bästsäljande författare som specialiserat sig på att skriva dramatiska och engagerande biografier. På svenska har Flykten till livet och Hon trotsade jihad utkommit.

    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
  49. Amerika Uret
    Amerika Uret
    Beskrivning
    - Ja, de är trevliga, de amerikanska vägguren, säger magister Sundblad vänligt när jag skänker i kaffe.

    Amerikanska väggklockan har vi sparat ihop till, Natan och jag. Vi har hjälpts åt. Han skoftade och jag reste ribb. Klockans tickande är så hemtrevligt, det skänker lugn.

    När jag ser på väggklockan blir jag glad.

    När jag ser på termometern pickar orosfågeln i hjärtat.

    Det är sekelskifte också på Svartviks sågverk - men det som märks mest är diskussionerna om föreningsrätten. Varför skulle inte sågverksarbetarna ha rätt att organisera sig?

    Bricken är sjubarnsmamma. Det är trångt i köksrummet. Och ändå: när magister Sundblad föreslår att hennes äldste, Nikanor, ska skickas till läroverket i stan blir hon inte alls lika glad och stolt som Natan. Ska Nikanor tvingas iväg hemifrån och bli en främling bland sina egna?

    Amerikauret är Vibeke Olssons fjärde roman om Bricken.

    Sagt om Amerikauret: "Ypperligt gestaltat av Odile Nunes vars röst är i fin samklang med den mogna Bricken" Esther Hansen, LitteraturMagazinet

    100,00 kr
  50. Amerikauret
    Amerikauret
    Beskrivning
    -- Ja, de är trevliga, de amerikanska vägguren, säger magister Sundblad vänligt när jag skänker i kaffe. Amerikanska väggklockan har vi sparat ihop till, Natan och jag. Vi har hjälpts åt. Han skoftade och jag reste ribb. Klockans tickande är så hemtrevligt, det skänker lugn.
    När jag ser på väggklockan blir jag glad. När jag ser på termometern pickar orosfågeln i hjärtat.

    Det är sekelskifte också på Svartviks sågverk -- men det som märks mest är diskussionerna om föreningsrätten. Varför skulle inte sågverksarbetarna ha rätt att organisera sig?
    Bricken är sjubarnsmamma. Det är trångt i köksrummet. Och ändå: när magister Sundblad föreslår att hennes äldste, Nikanor, ska skickas till läroverket i stan blir hon inte alls lika glad och stolt som Natan. Ska Nikanor tvingas iväg hemifrån och bli en främling bland sina egna?

    Amerikauret är Vibeke Olssons fjärde roman om Bricken.

    Sagt om Sågverksungen:
    "Det har blivit en varm bok, snudd på allåldersbok. En klassisk arbetarroman, spännande och lärorik." -- Boel Söderberg, Nerikes Allehanda

    Sagt om Bricken på Svartvik:
    "... jag njuter oavbrutet av Vibeke Olssons senaste bok ... den är utsökt skriven och gestaltad ..." --- Erik Löfvendahl, Svenska Dagbladet

    Sagt om Amerikauret:
    "Fjärde boken i ordningen om sågverksarbetarna i Sundsvall är en lika stark arbetarskildring som de tidigare delarna. (...) Olssons bokserie ger perspektiv på den välfärd vi har nu, väcker tacksamhet och är dessutom väldigt bra skriven. Läs." -- Roger Bengtsson, IKON1931

    "Vibeke Olssons berättelse om Bricken förflyttar oss till en annan tid och manar till eftertanke. I dag ökar återigen klasskillnaderna och skyddssystem monteras ner. De som arbetar får flera arbetsuppgifter och uppmanas att arbeta allt högre upp i åldrarna. Vibeke Olsson bygger skickligt upp tidsandan och Bricken har en given plats i mitt hjärta." -- Viola Kondracki, Litteraturmagazinet

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  51. Amerikauret
    Amerikauret
    Beskrivning
    Amerikauret är Vibeke Olssons fjärde roman om Bricken.
    • Köp 3 för 72,00 kr/st
    • Köp 10 för 68,00 kr/st
  52. Amharaiska Helbibel (Etiopiska bibelsällskapet)
    Amharaiska Helbibel (Etiopiska bibelsällskapet)
    Beskrivning
    En bibel på amarinhya i Etiopiska bibelsällskapets översättning.
    Hårdpärm 155 x 215 mm

    1282 sid

    • Köp 3 för 202,50 kr/st
    • Köp 10 för 191,25 kr/st
    • Köp 25 för 180,00 kr/st
  53. Amharaiska Nya testamentet  (Etiopiska Bibelsällskapet)
    Amharaiska Nya testamentet (Etiopiska Bibelsällskapet)
    Beskrivning
    Nya testamentet på amarinhya i Etiopiska bibelsällskapets översättning.
    Mjukband 110 x 170 mm

    310 sid

    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  54. Amigurumihundar
    Amigurumihundar
    Beskrivning
    Världen behöver fler amigurumihundar!Den här handboken är fylld av projekt med jättesöta virkade hundar som du kan göra själv. Tydliga steg-för-steg-instruktioner och bilder gör det lätt att följa med även för den som aldrig virkat amigurumifigurer förut.Du kan virka en labrador, en boxer eller varför inte en miniatyrbeagle? Hundarna är alla väldigt naturtrogna och lätta att känna igen. Och boken är rikt illustrerad med stora färgbilder.MITSUKI HOSHI började med att virka Musse Pigg-figurer, men gick sedan över till att designa egna amigurumiprojekt och har gett ut virkböcker med allt från mat- till djurtema. Hoshi lever efter mottot: Allt kan skapas utav ull.
    95,00 kr
  55. Amineh - inte större än en kalasjnikov : från peshmerga till riksdagsledamot
    Amineh - inte större än en kalasjnikov : från peshmerga till riksdagsledamot
    Beskrivning
    Amineh, inte större än en Kalasjnikov är Amineh Kakabavehs häpnadsväckande livsberättelse. För journalisten och författaren Johan Ohlson har hon berättat om sitt liv från barndomens fattigdom i Iran till de senaste årens feministiska, progressiva kamp med Vänsterpartiet. Vid 13 års ålder lämnade Amineh sin analfabetiska familj i den kurdiska delen av Iran för att ansluta sig till peshmerga Komala och kampen för kurdernas rättigheter, demokrati och allas lika värde. I fem år var hon en del av peshmergagerillan innan hon återigen gav sig av flyende undan dödshot. Efter ungefär ett år på flykt i Turkiet hon kom till Sverige som kvotflykting 1992. Här utbildade hon sig till socionom, tog en master i socialt arbete och filosofi och är idag tredjenamn på Vänsterpartiets riksdagslista.

    Amineh kämpar hårt för tonårsflickors rätt att slippa våld, patriarkala strukturer och hedersförtryck, en kamp som hon har fått utföra i opposition mot ett oförstående svenskt samhälle men också i opposition med ledningen i sitt eget parti. Amineh, inte större än en kalasjnikov är en gripande och näst intill ofattbar historia om överlevnad, strid och kamp men också om möten, förståelse och kärlek.

    75,00 kr
  56. Amisch alli Daag - fromhet i funktion
    Amisch alli Daag - fromhet i funktion
    Beskrivning

    Hur uppfattar amish sitt liv som kristna? Har gruppen en egen ecklesiologi och vilka dokument fungerar som troslära? Hur definierar och organiserar amishfolket sin gemenskapsform? På vilket sätt initieras och integreras presumtiva medlemmar i kyrkolivet? Vad betyder ledarna för kyrkans fortlevnad? Med vilka medel försöker amish förena de liturgiska uttrycksformerna med det dagliga livet. Detta är den första doktorsavhandlingen i Norden som behandlar den kristna minoriteten Old Order Amish i USA. Genom att använda centrala begrepp som utgår från den undersökta gruppens egen religiösa vokabulär, dels några av de angreppssätt som är förhärskande inom det kyrkovetenskapliga studiet, återger författaren en fördjupad bild av amishfolkets insida. Avhandlingens fokus ligger på den undersökta kyrkogruppens sätt att hantera sin överlevnad utifrån två primära motiv: efterföljelse och ödmjukhet. Amishfolkets kyrkoliv ses därmed ur ett fromhetsperspektiv delvis underbyggt genom författarens egna fältstudier i Nordamerika.

    150,00 kr
  57. Amor meus crucifixus est : pilgrimsikon i vår tid
    Amor meus crucifixus est : pilgrimsikon i vår tid
    Beskrivning
    Den heliga Birgitta berör – det är denna bok ett vittnesbörd om!

    Under drygt ett år har ikonografen Christina Lundströms ikontriptyk Amor Meus Crucifixus Est pilgrimsvandrat i församlingar runt om i Sverige.

    Det har blivit livsviktiga och livsavgörande möten med Birgitta, möten som berört på djupet och som på ett överraskande sätt trängt rakt in i våra liv och vår vardag.

    Den heliga Birgitta har något att berätta för oss. Hon vill berätta om en kärlek till Kristus och jungfru Maria, en kärlek som är korsfäst, som både gör oss fria och binder oss till efterföljelse i kärlekens tjänst. Boken ger plats åt många röster som vill berätta om mötet med ikonerna. Det är Martin Lönnebo, Ylva Eggehorn och Anders Arborelius, men också lekmän, präster och församlingsbor i de församlingar som fått besök av pilgrimstriptyken. Det är reflektioner och vittnesbörd som öppnar, berör och fördjupar den korsfästa kärlekens betydelse för oss idag.

    Birgitta fortsätter sin pilgrimsvandring rakt in våra hjärtan och liv.

    200,00 kr
  58. Amsterdam : med fakta om kanalerna, Leidseplein ...
    Amsterdam : med fakta om kanalerna, Leidseplein ...
    Beskrivning
    Berlitz resebibliotek - guider, parlörer och ficklexikon - är till ovärderlig hjälp på resan. Böckerna revideras fortlöpande och är därför alltid aktuella och pålitliga. Nya utgåvor av reseguiderna - över enskilda resmål eller över hela områden eller länder - kommer i genomsnitt vartannat år. Guiderna är försedda med utvikningskartor som underlättar hanterandet - du kan läsa samtidigt som du följer med på kartan. Guider över större städer är försedda med separat kategoriindelad hotell- och restaurangförteckning.
    65,00 kr
  59. Amsterdam pocket guide
    Amsterdam pocket guide
    Beskrivning
    Pocket guide på engelska med tips för vistelsen i Amsterdam
    50,00 kr
  60. Analfabeten som kunde räkna
    Analfabeten som kunde räkna
    Beskrivning
    Analfabeten som kunde räkna som är en humoristisk uppgörelse med fundamentalism i alla dess former. Det är en resa som sträcker sig från plåtskjulen och latrintunnorna i Soweto till en potatisbil i Norrtäljetrakten som rymmer en osannolik skara människor.
    75,00 kr
  61. Analfabeten som kunde räkna
    Analfabeten som kunde räkna
    Beskrivning
    Analfabeten som kunde räkna som är en humoristisk uppgörelse med fundamentalism i alla dess former. Det är en resa som sträcker sig från plåtskjulen och latrintunnorna i Soweto till en potatisbil i Norrtäljetrakten som rymmer en osannolik skara människor.
    100,00 kr
  62. Anatomi : styrketräning för kvinnor - 70 övningar som ger maximalt resultat
    Anatomi : styrketräning för kvinnor - 70 övningar som ger maximalt resultat
    Beskrivning
    Boken för alla som gillar att träna och vill se resultat. Den här boken ger kvinnor de insikter och kunskaper de behöver om sin kropp för att få ut maximalt av sin styrketräning. Med hjälp av anatomiska genomskärningar av kroppen kan man tydligt se hur olika muskler arbetar vid olika övningar. I boken får man ett komplett träningsschema för kroppen. Alla övningar beskrivs tydligt steg-för-steg.
    115,00 kr
  63. Andakter från Bibelns land
    Andakter från Bibelns land
    Beskrivning
    Vi är fyra förkunnare och reseledare som tillsammans skrivit en veckoandaktsbok som knyter an till de platser vi besöker under en Israelresa. Precis som de fyra evangelisterna i Bibeln så berättar vi ibland om samma plats, men det färgas ändå på ett personligt sätt av den som skriver. Boken kan också finnas med på resan till Bibelns land, eller kanske som en förberedelse inför en resa. Det är vår önskan att du ska uppleva något av det vi känner då vi är där på plats där allting en gång hände. Nu vet vi att Jesus inte är bunden bara till vissa platser, Han är allestädes närvarande. Därför är det vår bön, att Bibeln ska bli mer levande för dig och att du ska få uppleva Hans vidrörande i ditt liv när du läser den här boken
    125,00 kr
    • Köp 3 för 157,49 kr/st
    • Köp 10 för 148,75 kr/st
    • Köp 25 för 140,00 kr/st
  64. Andakter från Bibelns land
    Andakter från Bibelns land
    Beskrivning
    Vi är fyra förkunnare och reseledare som tillsammans skrivit en veckoandaktsbok som knyter an till de platser vi besöker under en Israelresa. Det är vår önskan att du ska uppleva något av det vi känner då vi är där på plats där allting en gång hände.

    Nu vet vi att Jesus inte är bunden bara till vissa platser, Han är allestädes närvarande. Därför är det vår bön, att Bibeln ska bli mer levande för dig och att du ska få uppleva Hans vidrörande i ditt liv när du läser den här boken.

    Göran Duveskog, Carl-Erik Sahlberg, Birger Skoglund och Daniel Viklund

    • Köp 3 för 180,00 kr/st
    • Köp 10 för 170,00 kr/st
  65. Andakter i gryningen
    Andakter i gryningen
    Beskrivning
    Bra andaktsböcker är något som är efterfrågat och uppskattat av många. Nu finns för första gången ett urval av andakter från Morgonandakten i P1:s mest uppskattade andaktshållare samlade i boken Andakter i gryningen. 130 andakter inleds med ett bibelord och avslutas med en bön. Den går att läsa själv eller tillsammans med andra.

    • Köp 3 för 255,00 kr/st
  66. Andakter vid köksbordet
    Andakter vid köksbordet
    Beskrivning
    Andakter vid köksbordet är skriven med tanken att hela familjen ska kunna mötas och på lika villkor dela tron tillsammans. Bland fat och glas, brödsmulor och spilld mjölk. Vid köksbordet - där livet händer.

    Varje vecka har en känsla som tema och utgår från en bibelvers. Här finns huvudrätten. Den innehåller ett bibelord, en text och "bubbla vid bordet-frågor" som hjälper familjen att samtala kring innehållet i texten. Efter samtalet är det dags att be och då finns en nedskriven, kreativ bön.

    Några dagar senare är det dags för mellanmålet. Här återkommer man till innehållet från "huvudrätten", men nu dukar det även upp en spännande utmaning.

    Efter utmaningen kan familjen återigen samlas, denna gång till dessert. Då berättar man hur utmaningen gick och väljer en emoji som beskriver hur utmaningen kändes.

    "Vår förhoppning och bön är[. .. } att tron får bli en erfarenhet som landar konkret och äkta mitt i livet. Vi längtar dit. Häng med på den spännande resan!" - Emma och Nette, författarna

    "Boken [kan} också minska risken att vi och våra barn drabbas av psykisk ohälsa." - Alf B Svensson, psykolog, författare och föreläsare

    • Köp 3 för 211,50 kr/st
    • Köp 10 för 199,75 kr/st
  67. Andaktsbok
    Andaktsbok
    Beskrivning
    Avsikten är att ge både färdkost för dagen och andlig vägledning för livet. Boken ger material för kyrkoårets alla söndagar och helgdagar men förutom det också stoff för andlig vägledning inne i veckan. Målsättningen är att tron får bli vardag.

    Boken kan användas enskilt, men också i grupp.

    Boken är en händelse i sitt slag. I vårt hem har den varit i dagligt bruk sen första advent och ren hunnit ge oss mycket. För oss har den faktiskt blivit bara bättre och bättre hittills. ..Tankarna som framförs är oerhört varierande och rika på uppslag för begrundan... Genomgående undviker författaren slentrianmässiga utryck. Han kommer med otroligt många nya vändningar och små ordlekar som ofta får en att stanna upp. - Ja, så är det ju - Att jag inte kommit att tänka på det förut. Andaktsbok till formen är synnerligen modern, men samtidigt anknyter den till den gamla kristna traditionen. .. Mycket av Kristi kyrka och församling finns samlat i Boris Salos Andaktsbok.” Teol doktorerna Allan och Ruth Franzen

    Bo Wetteus i Hemmets Vän: "Här det det kort och kärnfullt och djupt bibelförankrat. Bra."

    135,00 kr
  68. Andaktsboken för mammor
    Andaktsboken för mammor
    Beskrivning
    Den här andaktsboken . som är skriven av mammor för mammor . är tänkt att få vara en kraftkälla mitt i vardagen som hjälper mammor att bevara, återupptäcka och växa i sin tro. Den innehåller 366 andakter skrivna av nitton mammor mellan 27 och 94 år från olika samfund och sammanhang. De delar med sig av personliga erfarenheter och skriver om både glädje och sorg . och att Jesus finns med mitt i allt.
    125,00 kr
  69. Andaktsboken för mammor -år 2
    Andaktsboken för mammor -år 2
    Beskrivning
    Nu är uppföljaren här! Den första ”Andakts­boken för mammor” gavs ut 2013 och blev en stor succé! ”Andaktsboken för mammor – år 2” innehåller helt nyskrivna andakter för årets alla dagar, samt 40-talet illustrationer.

    Andakterna, som är skrivna av 25 kvinnor i åldrarna 32–68 år, tar oss rakt in i mammors vardag, där utmaningarna ibland kan kännas övermäktiga, men där Gud alltid finns med för att hjälpa.
    Den här andaktsboken erbjuder djupt personliga betraktelser av livet, i alla dess toppar och dalar, och den är också hoppfull, eftersom författarna starkt förmedlar Guds omsorg om mammor och familjer.

    ”Vi önskar att du genom att läsa denna bok ska bli uppmuntrad, sedd, tröstad och rustad. Vi är både vackra och ömtåliga. Våra liv är i behov av att dagligen bäras av Skaparen för att vi ska kunna bli de vi är avsedda att vara.”
    – Ur förordet

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  70. Andas med Gud
    Andas med Gud
    Beskrivning
    Andas med Gud innehåller 88 andliga övningar som hjälper oss att stanna upp och se Gud. Gud längtar efter att få vara med oss, och inbjuder oss var och en till sin närhet. Eftersom vi är skapade olika, bjuder Gud in oss i sin närhet på olika sätt. Vissa övningar är hämtade från tusenåriga traditioner, medan andra är nya. Här finns exempel på skapande övningar som att be med färger och måla i Bibeln.

    Här finns övningar där hela kroppen får vara med, som att pilgrimsvandra och att dansa sin bön. En del övningar levandegör bibelordet, och andra övningar hjälper oss att se Gud i olika skeden och händelser i livet. Även vardagliga sysslor – att bjuda hem, att samtala, att dammsuga och att vänta – kan bli andliga övningar när vi stannar upp och ser Gud i det som är och händer.
    De andliga övningarna är en inbjudan till barn, tonåringar och vuxna – i enskildhet, i familjen, i grupper och i gudstjänster – att andas med Gud. Ulrika Ernvik är socionom och legitimerad psykoterapeut som arbetar med familjer. Hon har även arbetat som pastor och missionär. I sitt arbete vägleder hon människor att bli uppmärksamma på Guds närvaro, genom frågorna: »Vad gör Gud just nu? Vad vill Gud visa och säga? Vad vill Gud ge?«.

    • Köp 3 för 292,50 kr/st
    • Köp 10 för 276,25 kr/st
  71. Ande och mening
    Ande och mening
    Beskrivning
    Dikter och koraler illustrerat med vackra ikoner i färg. Några teman är bundna till årstiderna, andra är knutna till korset eller till den kristna gemenskapen. Noter till koralerna finns också med i boken. "Det är skönare lyss till en sträng, som brast, än att aldrig spänna en båge" citat Vener von Heidenstam. När själens ande låter bågen spännas, för att sprida tankens pilar, är det den frigjorda själen, som skänkt budskap vingar. Då betyder sköna känslor mer än vad en sträng kan tåla. Inge Gärsgård
    • Köp 3 för 157,25 kr/st
  72. Andekrigare
    Andekrigare
    Beskrivning
    Jona Stone har alltid tänkt på sig själv som en vanlig kille, men i sjunde klass invigs han i en fascinerande familjehelighet som fullständigt vänder upp och ner på hans liv. Hans mamma är en nefilim, dotter till en människa och till en fallen ängel, vilket gör Jona till en fjärdedels ängel. När hans mamma kidnappas av fallna änglar är det upp till Jona och hans syster Eliza att rädda henne.
    175,00 kr
  73. Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess
    Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess
    Beskrivning
    Under de senaste tjugo åren har Pingströrelsen tappat fart. Riktningen är inte längre given och identiteten vacklar. Nils-Olov Nilsson är oroad över det han ser. Den förut så självklara pingstteologin genomgår en förändringsprocess.
    200,00 kr
  74. Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess
    Anden och vi har beslutat : den svenska pingströrelsens förändringsprocess
    Beskrivning
    Under de senaste tjugo åren har Pingströrelsen tappat fart. Riktningen är inte längre given och identiteten vacklar. Nils-Olov Nilsson är oroad över det han ser. Den förut så självklara pingstteologin genomgår en förändringsprocess.
    65,00 kr
  75. Andens ABC : att leva av det eviga ordet
    Andens ABC : att leva av det eviga ordet
    Beskrivning
    A för Anden. B för boten. C för caritas. När Anders Arborelius, biskop i Stockholms katolska stift, skriver en ABC-bok, då blir det Andens ABC han skriver, en bok med 28 kapitel om stora ord i den kristna trons språk. "Kristna som använder ordet 'andlig' syftar egentligen alltid på den helige Ande, för det är alltid den helige Ande som sprider andlighet omkring sig. Den längtan efter andligt liv som gör sig allt mer märkbar, också i vårt mer materialistiskt inriktade klimat, kommer från Anden. Oavbrutet är Anden verksam för att hjälpa människor att ta emot Jesus Kristus och genom honom nå fram till Fadern. Det är Andens uppgift att göra oss uppmärksamma på detta. Stilla och försynt eller med buller och bång försöker Anden väcka oss till liv. På de mest oväntade ställen och sätt kan vi möta denna andliga dimension av vår tillvaro. Den här boken vill just vara en ABC-bok, som i all anspråkslöshet kan hjälpa oss att ta emot Andens diskreta små hänvisningar och leda oss allt djupare in i mötet med den treenige Guden. Det högtidliga och mer vardagliga blandas, eftersom ingen tid, ingen miljö och ingen människa är oberörd av Guds närvaro och handlande." - ur bokens förord Anders Arborelius, född 1949, är karmelitbroder och biskop i Katolska kyrkan i Sverige. Han har tidigare gett ut en rad böcker, bland dem två som han har skrivit tillsammans med Sten-Gunnar Hedin, Jesusmanifestet och Anden - Gud här och nu. "... kan läsas många gånger med stor eftertänksamhet av alla kristna, som vill fördjupa sin
    50,00 kr
  76. Andens enhet eller ekumenik?
    Andens enhet eller ekumenik?
    Beskrivning
    I bibelstudieform delar här pastor Henry Holmberg med sig av sina tankar omkring Andens enhet – som den framställs i Bibeln – och de starka ekumeniska strävandena i vår tid. Budskapet är synnerligen högaktuellt.
    65,00 kr
  77. Andens frukter & gåvor
    Andens frukter & gåvor
    Beskrivning
    Tänk om Andens frukter fick växa och mogna i våra liv! Om kärleken, glädjen och friden och de övriga frukterna skulle känneteckna våra liv. Om människor i vår omgivning skulle få känna doften och få smaka på Andens frukter.
    Tänk om alla troende skulle få upptäcka och betjäna människor med Andens gåvor. Om gåvan att bota sjuka, kunskapens ord och profetia fick fungera starkt i våra vardagsliv. Och tänk om vi växte i både Andens frukter och gåvor.
    Vilka konsekvenser skulle det få? För dig? För människor i din omgivning?
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  78. Andens frukter och gåvor
    Andens frukter och gåvor
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  79. Andens värk : på spaning efter sann andlighet
    Andens värk : på spaning efter sann andlighet
    Beskrivning
    Vad är Andens verk? Vad vill Anden göra med våra liv? I församlingen i Korinth längtade de troende efter djupare andligt liv. De hade kommit till tro och gjort andliga erfarenheter, men deras längtan efter mer hade också skapat en del problem.

    Med utgångspunkt från Paulus vägledning i Första Korinthierbrevet ger sig Mikael Tellbe ut på spaning efter vad som är en sann och sund andlighet. Andens främsta verk är att upphöja den korsfäste Kristus. Anden gör också de troende delaktiga i hans kropp, en gemenskap som tillsammans är kallad att gestalta Kristus i världen i Andens kraft och närvaro. Men Andens verk sker inte utan viss växtvärk. Det är därför vi kan tala om Andens värk.

    MIKAEL TELLBE är docent i Nya testamentets exegetik, lektor vid Akademi för ledarskap och teologi (ALT), huvudredaktör för kommentarserien Nya testamentets budskap (NTB) och författare till ett flertal böcker på Libris förlag, bland annat Ledd för att leda: Timotheosbreven och Titusbrevet, Paulus mot väggen: arton raka frågor och lika många försök till svar, Lammet och odjuret: en guide till Uppenbarelseboken och Vad menar vi med att Bibeln är Guds ord?

    • Köp 3 för 238,50 kr/st
    • Köp 10 för 225,25 kr/st
  80. Andlig adel
    Andlig adel
    Beskrivning
    Greveparet Lewenhaupt blev djupt gripna av väckelsen som drog fram över Sverige under 1800-talet. Detta är historien om dem, och den grupp av människor i övre samhällsskiktet som drev på utvecklingen mot det moderna Sverige. Till priset av stora ekonomiska och personliga uppoffringar utmanade de sin samtid för att göra tillvaron bättre för de mest utsatta i samhället, och för att stärka flickors rätt till utbildning. Deras insatser fick inte bara stor betydelse för den inomkyrkliga väckelsen. Flera anrika institutioner i dag – såsom Ersta diakoni, EFS och Fjellstedtska skolan – är delvis frukten av deras arbete. Andlig adel ger en fascinerande inblick i tidigare okända delar av väckelsehistorien. » I historieskrivningen om Sveriges andliga utveckling har vi gjort oss skyldiga till stora och inte sällan felaktiga generaliseringar, med följd att vår bild av framväxten av det moderna samhället är långt ifrån fullständig. I Andlig adel tas stora kliv för att korrigera detta.« Dick Harrison, professor i historia och författare
    • Köp 3 för 189,00 kr/st
    • Köp 10 för 178,50 kr/st
  81. Andlig bålstyrka : om att utöva tro
    Andlig bålstyrka : om att utöva tro
    Beskrivning
    2023 års fastebok handlar om att utöva tro i vardagen. Prästen Marit Norén hjälper oss att genom praktiska övningar träna på att släppa taget om både inre och yttre bråte för att kunna släppa in Gud och bidra till en mer rättvis och fredlig värld.

    Livet och tron är ingen quick fix. Men det finns sätt, både urgamla kristna praktiker och nyare lärdomar, som kan hjälpa oss att i en pressande och orolig tillvaro hitta en inre stadga – en andlig bålstyrka – som gör att vi mår bättre och kan klara livets påfrestningar. Inte bara för vår egen skull, utan också för att stärka vår relation till andra och vår relation till Gud.

    Andlig bålstyrka: om att utöva tro är den elfte boken i serien Ärkebiskopens fastebok som har etablerat sig som en uppskattad tradition. Ärkebiskopen väljer varje år ut författare och skriver bokens förord. Allt fler har som vana att läsa något fördjupande under fastan och i många församlingar i Svenska kyrkan finns samtalsgrupper som läser boken tillsammans. I boken finns reflektionsfrågor och samtalsupplägg för att underlätta gemensam läsning.

    För varje såld bok går tio kronor till Act Svenska kyrkan.

    • Köp 3 för 225,00 kr/st
    • Köp 10 för 212,50 kr/st
    • Köp 25 för 200,00 kr/st
  82. Andlig boning åt Gud
    Andlig boning åt Gud
    Beskrivning
    Paulus skriver till de kristna i Efesos att de är »en andlig boning åt Gud«, och den beskrivningen gäller även oss. Vi är inte tomma och ihåliga, vi är ett heligt tempel där Gud lever och verkar. Till vår hjälp har vi den heliga anden. Det är utgångspunkten för denna reflektionsbok av Karin Johannesson, biskop i Uppsala stift, och Anders Arborelius, biskop i Katolska kyrkan.

    Boken innehåller bibeltexter, böner, reflektioner och frågor för begrundan. Materialet är tänkt att användas under åtta stilla dagar. Fyra av dagarna är uppbyggda kring betraktelser och fyra av dagarna är uppbyggda kring dialog mellan biskop Anders och biskop Karin.

    Boken kan användas för andlig fördjupning i grupp eller på egen hand. Den kan användas när som helst under året, men med Anden som brännpunkt känns den särskilt aktuell i pingsttid.

    • Köp 3 för 162,00 kr/st
    • Köp 10 för 153,00 kr/st
  83. Andlig längtan i sekulariserat land
    Andlig längtan i sekulariserat land
    Beskrivning
    Ingemar Helmner berättar om människor i dagens Sverige som längtat efter mer, som fått sina liv förvandlade och om den kristna församlingens möjligheter i en omvälvande tid. För sekulariseringen till trots, fortsätter Jesus att lyssna till våra böner, upprätta och befria.
    135,00 kr
  84. Andlig längtan i sekulariserat land
    Andlig längtan i sekulariserat land
    Beskrivning
    Ingemar Helmner berättar om människor i dagens Sverige som längtat efter mer, som fått sina liv förvandlade och om den kristna församlingens möjligheter i en omvälvande tid. För sekulariseringen till trots, fortsätter Jesus att lyssna till våra böner, upprätta och befria.
    125,00 kr
  85. Andlig tjänst
    Andlig tjänst
    Beskrivning
    Tjänst är ett av de mest använda orden i kristen verksamhet idag, och vi vill gärna ge vår hjälp till sårade och hjälpbehövande människor. Men vad menar då Bibeln med tjänst? Det svar som författaren ger är: att göra det Jesus själv gjorde när han var på jorden! Som kristna är vi lemmar i Kristi kropp, och han har smort oss med sin helige Ande så att vi kan vara hans röst till att nå ut i världen. Han sänder ut oss som sina representanter till att predika evangeliet, bota de sjuka och driva ut demoner och betjäna världen, och han kallar oss att göra alla folk till lärjungar. Det är detta uppdrag som är vår verkliga uppgift, och den är bara möjligt att genomföra i och med den helige Andes kraft.
    165,00 kr
  86. Andlig vägledning i ignatiansk anda
    Andlig vägledning i ignatiansk anda
    Beskrivning
    Andlig vägledning i ignatiansk anda är en handbok i andlig vägledning för församlingsanställda och andra som är intresserade av andlig vägledning. Boken innehåller dels en kort introduktion om Ignatius, om ignatiansk spiritualitet men också om andlig vägledning lite mer allmänt. Här finns en genomgång av Lectio Divina, texter om hur man arbetar såväl enskilt som i grupp, förslag på arbetsformer, praktisk vägledning för bön och retreater i olika former. Boken innehåller även metoder och tillämpningar, bl a erfarenheter från genomförda kurser samt förslag på andaktsmoment för olika sammanhang.
    • Köp 3 för 238,00 kr/st
  87. Andliga gåvor
    Andliga gåvor
    Beskrivning
    Väckelser uppkommer ofta genom att några kristna börjar utöva en karakteristisk nådegåva. Detta brukar leda till att de får adepter och det är säkert Guds mening. Det går dock sällan att följa Jesu mönster så att man satsar på djupet med en liten grupp. Jumbojetarna översvämmar platsen när ryktet har fått vingar. Turbulensen kan medföra att gränsen blir oskarp mellan karismatik och show-business. Denna gräns är farlig att överskrida för Gud står då inte längre i centrum. Nådegåvorna hör hemma i det enkla församlingslivet där vi utan publicitet ger nåden vi fått vidare till varandra.

    I boken läggs en grund av frälsningsvisshet och andebedömning innan själva gåvorna och uppgifterna diskuteras. Om man är osäker på sin frälsning kan man frestas att gå en genväg för att nå den vissheten genom att börja utöva en nådegåva. Då söker man gåvan för sin egen skull och det brukar leda till mycket trassel. Hoppa inte över de första kapitlen utan läs dem med eftertanke. Frälsningen tillhör dig redan om du tackat ja.

    150,00 kr
  88. Andliga ledare-Trons hemligheter
    Andliga ledare-Trons hemligheter
    Beskrivning
    Någon har gått före dig. Någon har byggt det hus du bor i och de vägar du vandrar på. Det finns alltid fotspår att följa. Andligt ledarskap handlar inte bara om dem som har en offentlig ledarroll. Att leda och ledas hör till det djupt mänskliga. Vi kan inte skaka av oss frågan om vilka ledare vi följer. Vi kan inte heller smita från ansvaret för hur vi leder andra. Hur känner man igen en god andlig ledare? Vilka egenskaper och gåvor bör vi söka hos dem vi väljer till ledare i den kristna församlingen? Denna skrift är ett försök att formulera Bibelns hållning i frågor som rör andligt ledarskap. Andliga ledare ingår i skriftserien Trons hemlighet som utges av det Teologiska nätverket i Pingst
    40,00 kr
    • Köp 3 för 54,00 kr/st
    • Köp 10 för 51,00 kr/st
  89. Andliga övningar och tio brev
    Andliga övningar och tio brev
    Beskrivning
    Ignatius av Loyolas (14911556) bok Andliga övningar hör till den kristna spiritualitetens klassiker. Den har inspirerat många människor genom århundradena att lära känna Jesus Kris­ tus och leva i hans efterföljelse. Ignatius verk kommer här ut i en modern översättning som är baserad på den spanska originaltexten från 1548. Dessutom ingår en utförlig kommentar till texten. Ett urval av Ignatius många brev har också översatts och inkluderats i denna utgåva. Breven från Ignatius till jesuiter och andra han kom i kontakt med ger god andlig orientering även för vår tid. Boken är i första hand avsedd för andliga vägledare men kan också vara till glädje för den som själv gör övningarna
    215,00 kr
  90. Andliga rötter
    Andliga rötter
    Beskrivning
    "I varje skede finns det ett föregående skede som vi lätt missar, missförstår eller tappar bort. Det som har varit före oss kan också provocera oss så att vi flyr från det, men det kan samtidigt om vi vågar stanna upp, tvinga oss till nyttiga omprövningar. Sådana omprövningar kan leda till nyupptäckter av gamla brunnar och forntida stigar. Stigar leder ju både framåt och bakåt.
    195,00 kr
  91. Andliga vikingar
    Andliga vikingar
    Beskrivning
    Pacifister på det mänskliga planet kan Gud göra till offensiva vikingar på det andliga planet i ett krig mot ondska och mörker. (Även utgiven på norska och danska).
    • Köp 3 för 85,50 kr/st
    • Köp 10 för 80,75 kr/st
    • Köp 25 för 76,00 kr/st
  92. Andligt ledarskap
    Andligt ledarskap
    Beskrivning
    Behovet av begåvade, kraftfulla ledare i församlingen idag kan inte nog betonas. Situationen i världen kräver att kyrkan häver upp sin röst, och den rösten kan bara komma från ledare som är ledda av Gud och överlåtna till Jesus Kristus. Principerna för ledarskap, både i den naturliga och andliga sfären, presenteras och illustreras både från Bibeln och biografier om framstående gudsmän – män som Mose, Nehemja, Paulus, David Livingstone och Charles Spurgeon. Detta är en bok som kommer att uppmuntra gudsmän och gudskvinnor att ställa alla sina talanger och resurser till Guds förfogande, så att han kan skapa ledare som kan användas till hans ära.
    100,00 kr
  93. Andra chansen
    Andra chansen
    Beskrivning
    En ung man vaknar ur medvetslöshet på ett sjukhus i Etiopiens huvudstad Addis Abeba. Han vet inte vem han är och inte vad som hänt honom. Han får veta att han varit med om en svår bilolycka och räddats till livet med minsta möjliga marginal.Men något undanhålls honom och när den hemska sanningen uppdagas inser han att det blir mycket svårt att komma tillbaka. Det är som om mörkret slukar honom igen. Andra chansen är en verklighetsbaserad berättelse om liv och död, hopp och förtvivlan och om att göra det som egentligen är omöjligt. Bokens huvudperson trotsar döden flera gånger och tycker sig ha fått en andra chans, som blir en andra chans för andra.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  94. Andra Korinthierbrevet 1-7
    Andra Korinthierbrevet 1-7
    Beskrivning
    Avsnitten kommenteras i tre avdelningar under
    noter, analys och utläggning.

    NOTERNA ger bättre förståelse av textens detaljer.

    ANALYSEN visar vad det är som bestämmer tolkningen av avsnittet.

    UTLÄGGNINGEN klarlägger textens budskap.

    UTLÄGGNINGEN klarlägger textens budskap.
    395,00 kr
  95. Andra Krönikeboken : mer än vad du tror
    Andra Krönikeboken : mer än vad du tror
    Beskrivning
    Varje månad skriver biskop Sören Dalevi krönikor i Nya Wermlands-Tidningen där han ur olika perspektiv belyser frågor som vi alla bär på. Frågor som berör livet, döden och allt däremellan. Krönikorna i den här boken tar upp några av de vanligaste frågorna till biskopen men också en hel del andra funderingar - mer än vad du tror!

    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  96. Andrejs längtan
    Andrejs längtan
    Beskrivning
    De två små barnhemspojkarna Andrej och Vova är på rymmen från barnhemmet i Sankt Petersburg. Andrej letar efter sin mamma. Han minns att hon hade en blå klänning och att han själv hade ett bättre liv i magen innan han blev född. Älskad, omdebatterad bilderbok som också blivit dramatiserad familjeföreställning.
    150,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 301-400 av 9126

per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå