View as Tabell Lista

Artiklar 601-669 av 669

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Två dagar att dö
    Två dagar att dö
    Beskrivning
    Fristående del i trilogin Generationer som visr på Guds omsorg genom en familjs öden och äventyr.ett dödligt virus sprids genom en djurrättsaktivist.
    100,00 kr
  2. Två folk och ett stycke jord
    Två folk och ett stycke jord
    Beskrivning
    Hur ser framtiden ut för de två folk som trängs med varandra på ett litet stycke jord? Israel och Palestina är invävda i varandra. Båda folken behöver jorden, vattnet och vägarna. Ska fredsprocessen nå fram till en samexistens i fred, frihet och ömsesidig respekt?

    Fredsprocessen i Mellanöstern, som har pågått länge, misslyckats många gånger och avbrutits av krigshandlingar med gränslöst mänskligt lidande, tilldrar sig omvärldens intresse. Nyhetsmedia följer detalj efter detalj, stater och internationella organisationer engagerar sig för den fredsdröm som ständigt gäckas.

    Evert Svensson, under många år riksdagsman och ledamot av utrikesutskottet och utrikesnämnden, svensk representant i Europarådet och FN-delegat, har engagerat följt fredssträvandena i Mellanöstern och ger ett personligt perspektiv på utvecklingen.

    Genom många resor och ett stort kontaktnät blir hans skildring både saklig och personlig. Berättelsen om Camp David-dygnen och de hemliga mötena bland norska fjordar och fjäll ger närhet och mänsklighet åt en process som oftast syns komplicerad och svårgenomtränglig.

    "Målet måste vara ett mångreligiöst samhälle där judar, kristna och muslimer -- alla är Abrahams söner och döttrar -- samsas på detta stycke jord. Det är helig mark för alla tre. Religionsfrihet är ett livsvillkor. Fredsprocessen måste fortsätta. Allt annat är en katastrof."
    75,00 kr
  3. Tvivel växer på oväntade ställen : men det gör tron också
    Tvivel växer på oväntade ställen : men det gör tron också
    Beskrivning
    Jag har ägnat livet åt att studera och tänka på och läsa och undervisa om Gud. Jag växte upp i kyrkan. Jag gick på ett kristet college och sedan på ett teologiskt seminarium. Jag har vandrat den smala vägen. Och jag tvivlar. När jag dör, om allt då visar sig vara sant om änglarna sjunger, döden är besegrad, vi kallas att inställa oss i himlen och jag står där då kommer en del av mig att bli förvånad. Där ser man! Det var sant alltihop ändå. Jag hade mina tvivel. Går det för sig att vi ställer frågor och prövar invändningar och undrar med hög röst? Går det för sig att vi inte låtsas att alla delas in i två läger: de som tvivlar och de som inte gör det? Är det möjligt kanske till och med förnuftigt att tro mitt i tvivlet? För jag tror också. Jag har satsat allt. Och tron växer i likhet med tvivlet på oväntade ställen. Vad gör tvivlet med oss som människor? John Ortberg skriver utmanande, tröstande och inspirerande om hur uppriktighet inför livets svåraste frågor kan vidga vår förståelse och kunskap och leda oss in i en mer tillitsfull och ärligare relation med Gud.
    100,00 kr
  4. Tystad
    Tystad
    Beskrivning
    Halva mänskligheten har inte kunnat bidra som Gud vill och miljontals människor har fått en negativ bild av kyrkan och kyrkans Herre . på grund av den kvinnosyn hon stått för. Och till en del fortfarande står för. Är det Guds vilja att mannen ska bossa över kvinnan? Har Gud skapat kvinnan som assistent åt mannen? Det är inte många som uttrycker sig så krasst numera. Men samtidigt hävdar det .bibeltrogna. lägret att texterna om underordning och om mannen som kvinnans huvud ska tolkas hierarkiskt.
    • Köp 3 för 90,00 kr/st
    • Köp 10 för 85,00 kr/st
  5. Undren bakom rubrikerna
    Undren bakom rubrikerna
    Beskrivning
    Elva pärmar med tidningsurklipp från bland annat ortstidningar och veckotidningar från Roger Larssons möten blev inspirationskällan och startpunkten till denna unika bok. Få evangelister i Sverige har attra­herat mediasveriges journalister och fotografer som Roger Larsson.
    Vad ligger bakom alla dessa rubriker? Denna bok presenterar ett urval av alla de konkreta under som skett och gudomliga tilltal som getts i Roger Larssons möten.

    Du möter människor bakom rubrikerna som fått sina liv förvandlade av Guds kärlek och kraft. Du möter redskapet eller tjänaren bakom rubrikerna: evangelisten Roger Larsson. Och du möter förstås mannen bakom rubrikerna: Jesus Kristus, han som ska ha all ära för alla under som skett och sker.
    Låt dig inspireras av dessa berättelser som visar att Gud verkar i Sverige idag.

    100,00 kr
  6. Ung på 50-talet : om förälskelser, mode och boende i en brytningstid
    Ung på 50-talet : om förälskelser, mode och boende i en brytningstid
    Beskrivning
    1950-talet var en tid då alla ännu inte hade fått del av välfärden och det moderna livet. Denna brytningstid mellan gammalt och nytt diskuterar etnologen Kerstin Gunnemark. Hon grundar sina resonemang på många livfulla berättelser av pensionärer, som på 50-talet också upplevde en brytningstid mellan ungdomsliv och vuxenvärld.
    150,00 kr
  7. Uppdrag ärkebiskop : samtal med Anders Wejryd
    Uppdrag ärkebiskop : samtal med Anders Wejryd
    Beskrivning
    Anders Wejryd är Svenska kyrkans ärkebiskop sedan 2006. I den här intervjuboken visar sig teologen Anders Wejryd, i den form för teologi där ärkebiskopen trivs som bäst: samtalet. Under 2009 möttes han och journalisten David Berjlund ett stort antal gånger och förde ett enda långt samtal med många teman, som här presenteras i tio kapitel: 1. Ett fritt rum 2. Långvägare 3. Klimatet - förtvivlan och hopp 4. Gudstjänsten - drama eller nummerrevy? 5. Hur ska man leva? 6.Vad ska man tro? 7. Makten i Svenska kyrkan 8. Vem får plats i kyrkan? 9. Vi kan väl prata om det 10. Främst bland jämlikar David Berjlund är journalist och författare.
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
    • Köp 25 för 120,00 kr/st
  8. Upptäck din tonårings kärleksspråk
    Upptäck din tonårings kärleksspråk
    Beskrivning
    Dagens tonåringar utsätts för mycket stress och press från omvärlden. De påverkas av vänner, internet, musik och filmer. Men trots allt detta är det ändå du som förälder som har störst möjlighet att påverka din tonåring.

    Upptäck din tonårings kärleksspråk är en bok som utrustar dig som förälder. Den ger dig en förståelse för den värld din tonåring lever i och förklarar tonåringens olika utvecklingsfaser. Boken ger dig verktyg som hjälper dig att upptäcka och på ett effektivt sätt tala din tonårings kärleksspråk.

    Dr Gary Chapman skriver: Roten till varför tonåringar missköter sig är till stor del en tom kärlekstank. Jag försöker inte att säga att föräldrar inte älskar sina tonåringar. Det jag menar är att tusentals tonåringar inte känner av den kärleken. För de flesta föräldrar handlar det inte om uppriktighet utan snarare om en brist på kunskap om hur man effektivt kommunicerar kärlek på en känslomässig nivå.

    Få praktiska råd och tips för hur du kan visa din tonåring kärlek, och upptäck avgörande faktorer i din tonårings liv, som till exempel ilska och självständighet. Lär dig även hur du sätter gränser som är kopplade till konsekvenser, och få hjälp med den svåra uppgiften att visa kärlek även när din tonåring misslyckas.

    Den här boken visar dig hur principerna om de fem kärleksspråken kan fungera hos din tonåring och i din familj. Har du tonårsbarn i din familj eller släkt – eller arbetar du bland tonåringar – så missa inte den här viktiga boken.

    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
  9. Upptäck kärlekens olika språk
    Upptäck kärlekens olika språk
    Beskrivning
    Talar du och din partner samma kärleksspråk? Att leva tillsammans handlar om kärlek, eller hur? Men verkar det som att du och din partner talar olika språk? Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk. Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Gary Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:
    Tid tillsammans • Bekräftande ord • Gåvor • Tjänster • Fysisk beröring Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker kärlek på sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.

    Denna nya och reviderade svenska upplaga av The 5 Love Languages™­ innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk.

    The 5 Love Languages™ har sålts i över sju miljoner exemplar, legat otaliga veckor på New York Times bestsellerlista och getts ut på ett fyrtiotal språk.

    Format: CD-ljudbok, 6 CD
    Längd: Cirka 6 timmar

    100,00 kr
    • Köp 3 för 135,00 kr/st
    • Köp 10 för 127,50 kr/st
  10. Utblickar
    Utblickar
    Beskrivning
    Erik Rudén (1906 - 1987) stod länge i spetsen för Svenska Baptistfsamfundets arbete, först som sekreterare för samfundets inre mission, sedan i två perioder som missionsföreståndare.
    24,99 kr
  11. Uteliv med barn
    Uteliv med barn
    Beskrivning
    Ta med barnen ut! Friluftsliv med barn är något alldeles speciellt. För ett barn är allt spännande och inget är för litet för att lägga märke till. De ser saker och får intryck som vuxna lätt missar i sin jakt på att komma fram och på att prestera. När ett barn är med på turen blir vägen och upplevelserna under tiden själva målet. Naturen är en perfekt plats att vara på för ett kunskapshungrigt barn. Den erbjuder utmaningar och en variation som ingen typgodkänd lekplats kan ge. För äldre barn som försöker skapa en egen identitet kan naturen vara en källa för kunskap, självförtroende och inte minst trygghet. Uteliv med barn är en bok som inspirerar till att ta ut barnen i naturen, allt från en skogspromenad hemmavid till en veckolång tur i fjällen. Boken innehåller tips om aktiviteter för både barmarkssäsong och vinter och hur du gör för att få en njutbar tur, både för dig själv och barnen. Det finns även fördjupningsavsnitt som tar upp aktuell information för de olika turerna, till exempel paddelteknik. Författaren Anders Villumsen har tillbringat mycket tid i naturen med sina barn och ger tips och råd om bra och inspirerande friluftsaktiviteter. Förlag: Vildmarksbiblioteket Ur innehållet: * Att fotografera barn* Iskunskap och vallaskola* Utrustning för en vandringstur* Hur du motiverar barnen* Att tänka på inför cykelsemestern* Enkel och god picknickmat* Kanoter och kajaker för barnfamiljer* Bygg skridskomedar till pulkan* Riskminimering vid paddeltur* Vinterhajk med tonåringar
    100,00 kr
  12. Uthålligt ledarskap
    Uthålligt ledarskap
    Beskrivning
    En bok om etik och miljöansvar vid ledning av företag.
    50,00 kr
  13. Utvandrarna
    Utvandrarna
    125,00 kr
  14. Vackra flickors lott
    Vackra flickors lott
    Beskrivning

    Mma Ramotswe är bekymrad. Allt står inte rätt till med hennes fästman J L B Matekoni. På sista tiden har han inte varit sig själv utan suttit hemma och grubblat. Mma Ramotswe måste ta till hela sin detektivskicklighet för att finna orsaken till hans problem.Under tiden tar den effektiva Mma Makutsi sig an ett eget fall. Hon ska undersöka vem av fyra kandidater som är mest lämplig att bli Miss Botswana. På grund av tidigare skandaler behöver man finna en värdig skönhetsdrottning med egenskaper ingen kan klandra. Mma Makutsi förstår raskt att vackra kvinnors lott varierar och löser uppdraget med bravur...

    125,00 kr
  15. Vad är då en människa i media?
    Vad är då en människa i media?
    Beskrivning
    Vad händer med vår bild av andra människor och världen om all jounalistik bygger på svart-vita skildringar av en verklighet som inte är så enkel som den tycks vara vid första anblicken?
    24,99 kr
  16. Vad är en nyhet och 100 andra jätteviktiga frågor
    Vad är en nyhet och 100 andra jätteviktiga frågor
    Beskrivning
    Nyheter är känsla, konvention och förväntan, menar Erik Fichtelius, författare till ”Vad är en nyhet”. Någon mer allmänt accepterad definition av begreppet finns inte, men den erfarne journalisten vet ändå precis vad som kittlar och vad som inte gör det. Med humor, finurlighet och stor insikt i mediesamhället förr och idag skildras här nyhetsbegreppets viktigaste komponenter.07 Grunden för dagens nyheter, får vi veta, är människans instinktiva behov av att få information om vad som händer utanför individen.

    Erik Fichtelius är en av Sveriges mest erfarna nyhetsjournalister, med närmare 50 år som reporter, chef, författare och journalistiklärare. Fichtelius har fått många priser för sitt arbete, bland annat Stora Journalistpriset två gånger

    85,00 kr
  17. Vad hände på vägen till Damaskus? : på spaning efter den verklige Jesus från Nasaret
    Vad hände på vägen till Damaskus? : på spaning efter den verklige Jesus från Nasaret
    Beskrivning
    "Det jag har fascinerats av är verkligheten bakom texten, den historiska personen bakom berättelserna och de religiösa föreställningarna. Länge har jag frapperats av vissa omständigheter som gör just Jesus berättelse, eller snarare sökandet av den historiska sanningen bakom berättelsen, så oerhört lockande. Ändå har jag aldrig satt det på pränt. Ändå inkluderade jag inte berättelsen om Jesus från Nasaret i TV-serien Ur det förflutnas dunkel. Varför? Därför att det kändes som ett tabu."Lena Einhorn gör inte anspråk på att konkurrera med de många teologer och historiker som sedan nu mer än två sekel ägnat sig åt att bakom de bibliska berättelserna hitta personen Jesus. Hennes avsikt har heller inte varit att konfrontera utan att utforska. "Det är med religiösa gestalter som med innovationer: man är så inne i ett rotat tänkande, att man, trots att man tror att man tänker fritt, ibland ändå inte vågar tänka tanken ut. Den är för revolutionerande. Den bryter för mycket mot det vi alltid lärt oss."
    125,00 kr
  18. Vad händer på slottet?
    Vad händer på slottet?
    Beskrivning
    Följ med in i slottet och möt de människor som har som uppgift att få allt att fungera
    24,99 kr
  19. Vad heter din längtan?
    Vad heter din längtan?
    Beskrivning
    Om sårbarhet och styrka, ärlighet och mod Det här är en bok om sårbarhet och styrka, ärlighet och mod. Laila Dahl, sångerska, samtalsterapeut och trebarnsmamma låter oss genom dessa angelägna små texter, glimtvis möta vår egen spegelbild. "Vi utmanas alla, hela tiden, i att vara modiga och ärliga nog att tillåta vår sårbarhet och stå för vår styrka." Tillsammans med sin bror, fotografen Per Dahl som illustrerar boken, har Laila skrivit en bok för både ögat och själen att läsas långsamt med tid till eftertanke.Laila Dahl är sedan många år en efterfrågad sångerska och föreläsare. Hon har spelat in ett flertal CD och har skrivit det mesta av sitt låtmaterial själv. Hon är nu diplomerad samtalsterapeut och är ofta ute och har föreläsningar.
    75,00 kr
  20. Väder, vind & livets allvar : en brevväxling
    Väder, vind & livets allvar : en brevväxling
    Beskrivning
    Det hela började med ett fotografi som i åtta år hängt ovanför skrivbordet i Tomas Sjödins arbetsrum i Säve. Bilden föreställer Martin Lönnebo och hans son Jonas. Med utgångspunkt från denna bild skriver Tomas sitt första brev till Martin med frågan om han skulle vilja sätta ord till den tysta berättelsen som i bilden avtecknar hundradelen av en sekund, men som också är en lång historia av både glädje och sorg, mörker och ljus.

    Martins brevsvar blir inledningen till ett halvårslångt samtal mellan två goda vänner. De möts i erfarenheten av att leva med funktionshindrade barn ? ett öde som blivit deras gemensamma lott. Men som alla goda samtal för tankarna om livets villkor och gränser vidare till andra ämnen: den egna livshistorien, arbetet, vänskapen och tron. Genom hela brevväxlingen lyser det vardagliga och humoristiska igenom med iakttagelser av naturens växlingar, notiser om vad som hänt i deras liv sen sist, anekdoter och berättelser. Resultatet har blivit en bok som på samma gång är djupt personlig och ändå mycket allmängiltig då de frågor författarna samtalar om berör oss alla.

    Tomas Sjödin är författare, skribent och krönikör i ett flertal tidningar och en uppskattad föredragshållare.

    Martin Lönnebo är biskop emeritus i Linköpingsstift och författare till ett flertal böcker.
    135,00 kr
  21. Våga drömma
    Våga drömma
    Beskrivning
    Hur din tillvaro än ser ut - visst rymmer den en dröm? När Lena Maria Klingvall föddes, utan armar och med bara ett "vanligt" ben, var det inte OS, föredrag inför världens teknikelit och kungligheter eller en artistkarriär läkarna talade om. Men just detta har blivit Lena Marias liv: hon arbetar som sångerska, fotmålande konstnär och föredragshållare, och hela Sverige upptäckte henne i samband med hennes första handikapp-OS som simmare. Sedan dess har hon tagit examen på musikhögskolan, turnerat i stora delar av världen och fått se sin självbiografi översättas till 15 språk. Lena Maria Klingvall vet vad visioner, mål och fantasi kan göra med ett liv. Här berättar hon i ord och massor av bilder om sin vardag, om sin musik, om sitt målande, om sin familj och sina vänner och om att ingenting egentligen är omöjligt. "Hon gick rätt genom rutan! ... snacka om en människa som "gick rätt genom rutan", som berörde, som fick tårarna att spruta i tv-sofforna ... Alla människor har en historia att berätta. Den här gången hade SVT lyckats hitta en av de allra häftigaste." Aftonbladet om Lena Maria Klingvalls medverkan i Här är ditt liv
    85,00 kr
  22. Våga ge av dig själv
    Våga ge av dig själv
    Beskrivning
    "Det finns inte och har aldrig funnits någon som du. Inte heller i framtiden kommer det att födas en människa med samma personlighet, egenskaper och begåvning som du har. Din uppsättning av anlag, gener och kromosomer är helt unik. Vi har fått olika gåvor, vi är alla begåvade men på olika sätt. Vi har alla en livsuppgift och vi kan alla göra skillnad. Men ska vi få ett rikt liv räcker det inte att vi upptäcker våra gåvor. Vi måste också använda dem på ett meningsfullt sätt. Många självhjälpsböcker försöker få oss att tro att vi blir lyckliga genom att stå framför spegeln och intala oss hur fantastiska vi är. Ska vi bli lyckliga ska vi inte sträva efter att bli lyckliga. Vi ska i stället med de gåvor vi har försöka göra vår värld lite bättre. Jag hoppas att du ska upptäcka dina unika gåvor och få lust och mod att gå din egen livsväg. Om du av olika skäl grävt ned och inte använder dina gåvor hoppas jag kunna hjälpa dig att gräva upp dem. Du kommer också få konkreta råd som hjälper dig att göra goda livsval och satsa dina gåvor, din tid och dina pengar på rätt saker. "Alf B Svensson i boken
    40,00 kr
    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
  23. Våga vara förälder
    Våga vara förälder
    Beskrivning
    Att ägna sig åt något så kreativt som att ta hand och fostra barn är väl något av det finaste och mest utvecklande man kan göra. Men att vara förälder är samtidigt svårt det vet alla som har prövat. I den här boken ger psykologen Alf B Svensson, författare till populära Håll kärleken levande, konkreta och tänkvärda råd på vägen till både nyblivna och rutinerade föräldrar. Ur innehållet: Barn rikedom eller belastning Hur får vi barn som vill skapa en bättre värld? Hur skall vi få tid? Älska mig för den jag är Pappa kom hem Så ger du dina barn ett bra självförtroende Skall barn behöva hjälpa till? Så hjälper du dina barn att lyckas i skolan Sätta gränser men hur? Illustrationerna av David Gunnarsson lockar till skratt och eftertanke och till vidare läsning
    75,00 kr
  24. Våga vara förälder
    Våga vara förälder
    Beskrivning
    Att ägna sig åt något så kreativt som att ta hand och fostra barn är väl något av det finaste och mest utvecklande man kan göra. Men att vara förälder är samtidigt svårt - det vet alla som har prövat. I den här boken ger psykologen Alf B Svensson, författare till populära "Håll kärleken levande", konkreta och tänkvärda råd på vägen till både nyblivna och rutinerade föräldrar. Ur innehållet: Barn - rikedom eller belastning Hur får vi barn som vill skapa en bättre värld? Hur skall vi få tid? Älska mig för den jag är Pappa kom hem Så ger du dina barn ett bra självförtroende Skall barn behöva hjälpa till? Så hjälper du dina barn att lyckas i skolan Sätta gränser - men hur? De sv/v illustrationer av David Gunnarsson lockar till skratt och eftertanke - och till vidare läsning.
    75,00 kr
  25. Vägar till visdom
    Vägar till visdom
    Beskrivning

    Tankeväckande, roande och mycket handgripligt

    Visdom - det kan låta som något ouppnåeligt, gammaldags och passé. Idag talar vi hellre om flexibilitet, kompetens och att vara smart. Inget kunde vara mer fel, menar Stefan Einhorn som i sin nya bok på ett högst konkret och nära sätt ger råd om hur vi alla kan växa i visdom. "Aldrig tidigare i mänsklighetens historia har tillgång till visdom varit så viktig och angelägen. Vi lever i en tid när individen på ett unikt sätt har möjlighet att påverka sitt eget (och andras) liv - både de stora omvärldsfrågorna och i den nära vardagen."

    Visdom är ett högst konkret förhållningssätt till livet, skriver Stefan Einhorn, som leder till fördjupade möjligheter att leva ett rikt liv och till bättre relationer med våra medmänniskor.

    Med belysande exempel från vetenskapen, populärkulturen och egna erfarenheter förklarar Stefan Einhorn hur vi alla kan tillägna oss visdom och få ett meningsfullare liv.

    75,00 kr
  26. Vägen till kontemplation
    Vägen till kontemplation
    Beskrivning
    Varje ögonblick och varje händelse i varje människa liv på jorden sår någonting i hennes själ. För alldeles som vinden bär med sig tusenden av osynliga och synliga bevingade frön, så för tiden ström med sig frön till andligt liv som oförmärkt kommer till vila i människors sinnen och viljor.
    Ur boken

    Vägen till kontemplation är en andlig klassiker. Det är en vägledning i bön där Merton på ett lättfattligt och samtidigt fördjupande sätt ger oss ett koncentrat av mystikernas erfarenhet och tradition. Han tar oss med i den kontemplativa bönen olika skikt och ger vägledning. Den är även en livgivare för den som längtar efter andligt liv och en erfarenhet av den verklighet som går utöver den krassa och materialistiska värld vi lever i. Den här boken tar oss med till de djupa källor som är omistliga för att leva ett sant mänskligt liv.

    Boken har varit utgiven tidigare men har nu utökats och nyöversatts utifrån Mertons bok New Seeds of contemplation. Vägen till kontemplation är en naturlig start på den klassikerserie inom andlig vägledning och spiritualitet som Libris börjar publicera hösten 2016.

    Thomas Merton, var trappistmunk och räknas till en av vår tids ledande teologer. Han dog tragiskt 1968. Han har publicerat ett 50-tal böcker i olika ämnen och finns översatt till många språk. På Libris har tidigare utkommit Resa i den inre verkligheten och Liv och helighet

    150,00 kr
    • Köp 3 för 220,50 kr/st
    • Köp 10 för 208,25 kr/st
  27. Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
    Vägen vidare : om utbrändhet som en möjlighet
    Beskrivning
    Den här boken kan vara ett första steg för alla som vill förstå mer vad utbrändhet handlar om och inspireras till en väg vidare i livet.
    175,00 kr
    • Köp 3 för 233,75 kr/st
  28. Välkommen dyrbara skatt
    Välkommen dyrbara skatt
    Beskrivning
    Välkommen dyrbara skatt – kärleksförklaringar till våra älskade barn Denna bok beskriver livets största mirakel, och det finaste vi kan få vara med om, nämligen att ta emot en ny liten människa som ser dagens ljus för första gången. Det är en upplevelse svår att beskriva då vi får känslor vi inte visste att vi hade. Alla har vi vår egen upplevelse att berätta. Att hålla sin nyfödda tätt intill sig, vyssja, vagga och viska kärleksfulla ord i örat är en mycket bra start på livet för bebisen. Det ger ett lugn och välbefinnande samt trygghet och tillit för barnet.

    Sångerna i denna bok är just så. Det är kärleksfulla, innerliga texter som talar om hur välkommet och älskat vårt lilla barn är. När våra små nyfödda från början får höra kärleksförklaringar från vuxna i sin närhet växer de både emotionellt och intellektuellt. Det uppstår då en värdefull kontakt mellan barn och vuxen.

    Författaren till dessa sånger heter Elisabeth Andersson och är förutom mamma, mormor och farmor också musikterapeut. Hon har under lång tid arbetat med musik, med både barn och vuxna, där åldrarna varierat från 0-100 år.

    • Köp 3 för 67,50 kr/st
    • Köp 10 för 63,75 kr/st
    • Köp 25 för 60,00 kr/st
    • Köp 50 för 56,25 kr/st
  29. Välkomna varandra : bejakande perspektiv på homosexualitet i frikyrkan
    Välkomna varandra : bejakande perspektiv på homosexualitet i frikyrkan
    Beskrivning
    Samkönade relationer är en av frikyrkans mest stigmatiserade frågeställningar. I dag tvingas frikyrkliga personer som vill uttrycka samkönad kärlek ofta till församlingsexil och ensamhet. Samtidigt är många frikyrkoförsamlingar splittrade i både synsätt och praktik.
    Vad säger egentligen Bibeln om samkönade relationer och hur ska vi göra för att på allvar kunna välkomna varandra till kristen gemenskap?

    Välkomna varandra! innehåller fjorton texter som presenterar öppenhet för samkönade relationer i frikyrkliga församlingar. I enlighet med frikyrklig tradition tar texterna Bibeln på stort allvar, och visar hur dess budskap och berättelser pekar på en väg bort från förakt, utanförskap och kristen hemlöshet - mot ett tydligt ja till samkönade relationer. Texterna är skrivna av pastorer, teologer och sakkunniga. Flera är också författade av personer med egen erfarenhet av att vara homosexuell i frikyrkan.

    Välkomna varandra! fungerar både för personlig teologisk fördjupning och som underlag för samtal i församlingar. Boken innehåller också samtalsfrågor och fördjupningstips.

    Medverkande:Lisa Arlbrandt, Emma Audas, Anna Berndes, Anders Camenius, Björn Cedersjö, Erik, Robert Eriksson, Thomas Erlandsen, Lena Frisell, Patrik Hagman, André Jakobsson, Esther Kazen, Mirjam Olsson, Johanna Wikberg och Niclas Öjebrandt.

    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
  30. Vänd mot Guds framtid
    Vänd mot Guds framtid
    Beskrivning
    Skriven för ekumeniskt föramlingsbyggande.
    75,00 kr
  31. Vänner med ord : 66 författarporträtt
    Vänner med ord : 66 författarporträtt
    Beskrivning
    Författaren säger mer än han själv vet. Det hör samman med att inspirationen är den avgörande punkten i allt verkligt författarskap." Det skriver prästen och kulturarbetaren Christian Braw i Vänner med ord, en samling porträtt av skrivande människor som han mött och vars böcker han återvänder till. Mötena har ägt rum i Sverige men också i Danmark, Finland, Estland och England. "Tanken med dessa författarporträtt är att gestalta diktare och forskare som jag har ett personligt intryck av", skriver han. "I några fall är de mina personliga vänner, i andra fall har det endast rört sig om enstaka möten, men det har ändå varit sammanträffanden som gett förblivande intryck och kunnat belysa deras litterära verk." Bland de porträtterade finns Ylva Eggehorn, Georg Henrik von Wright, Jaan Kross, Olov Hartman, Jaan Kaplinski, Ellen Niit, Inga-Lina Lindqvist, Andres Küng, Bo Setterlind och Sven Stolpe. Ord och tro ligger nära varandra. Inte minst för troende författare. Christian Braw, präst och även han skönlitterär författare, presenterar i sin bok Vänner med ord ett stort antal personer som han själv har mött och som har påverkat honom genom det de skrivit. Christian Braws arbete med boken Vänner med ord började med att han fick i uppdrag att skriva en serie författarporträtt i tidningen Dagen för omkring tio år sedan. -- Jag märkte att jag hade mer att säga än vad som rymdes i en tidningsartikel. Jag upptäckte också att jag hade fler författarvänner än jag först hade tänkt på. Ända sedan barndomen har Christian Braw haft författare omkring sig, både i föräldrarnas och i hans egna umgängeskretsar. Alla de 66 personer som han porträtterar i boken är sådana som han har träffat -- några bara vid ett enstaka tillfälle, men andra har varit goda och nära vänner. Alla, både kända och okända, hade någonting att säga. Särskilt spännande var det med lyrikerna. Och spännande var det också att upptäcka att det första intrycket inte alltid gav en hel bild av författaren. -- Jag träffade Bo Setterlind en gång på en 70-årsfest. Han utstrålade en magnetism som inte gick att ta fel på, och människor stod runt omkring honom. Men det var inte hela sanningen. I lyriken upptäckte Christian Braw en Bo Setterlind som kände sig utanför. Ylva Eggehorn, som också porträtteras i boken, är "en mycket varmhjärtad person", men hennes lyrik har en skarp samhälls- och kulturkritik. -- Vad kan det bero på, att hon kunnat säga allt detta skarpa? Kanske för att lyriken är oemotsäglig. En artikel eller essä kan man debattera emot, men det går inte att debattera emot lyrik. Det finns inget uttalat tema i urvalet av de författare som presenteras, utöver mötet med Christan Braw själv. Han placerar in porträtten kronologiskt i sin egen historia. I den ordningen kommer också författare från Danmark, Finland, England och Estland in, där Christian Braw har varit verksam eller har haft regelbundna kontakter. Men det går trots allt också att se att det i urvalet finns ett tema av en motkultur. -- Den författarkrets jag skildrar står för en annan kultur än den som finns på DN:s kultursida eller i litterära tidskrifter. Det är genomgående sådana människor som tänker självständigt och inte frågar efter om de är i tiden. På så sätt kan man kalla dem en sanningens international. Alla författare som porträtteras i boken är inte kristna, men hos alla finns en vilja till sanning. -- På något sätt beskriver alla godhetens spröda villkor. Det kan finnas en Gudsnärvaro som författaren själv inte är uppmärksam på -- också hos en skeptiker till tron kan godhet och sanning lysa igenom, menar Christian Braw. -- Och så finns det där mystiska begreppet "inspiration", att diktaren säger mer än han själv vet. :
    75,00 kr
  32. Var är min stjärna?
    Var är min stjärna?
    Beskrivning
    Berättelsen om Jacob som var autistisk och dog av leukemi, 14 år gammal. Hurreagerara man som förälder när man får ett barn med handikapp?
    50,00 kr
  33. Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva
    Var dag nog : en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva
    Beskrivning
    Var dag nog är en inbjudan till oss som längtar efter att hinna leva. När Shauna Niequist för några år sedan insåg att hon blivit sjuk i både kropp och själ av sitt stressiga och pressande liv, insåg hon att något måste förändras.

    I Var dag nog får vi följa med henne på den resa som förändrade hennes liv. Varmt, öppet och ärligt delar hon med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Genom boken vill hon ta dig med på samma resa för att hitta ditt äkta jag, den du skapades till att vara innan du började tro att du måste bevisa och förtjäna ditt värde. Så att du kan vara närvarande, mitt i den vardagliga röran och vanligheten.

    Om du längtar efter nära relationer, lek, vila, nåd, kärlek, mening och djup, men istället fastnar i press, perfektion och prestation då är det här en bok för dig.

    Shauna Niequist är författare till flera storsäljande böcker, Var dag nog är den första på svenska. Hon är gift med den berömda musikern Aaron Niequist och är dotter till den kända pastorn Bill Hybels.

    Sagt om boken:
    Jag grät av lättnad när jag tog in Var dag nog. Jag grät för att jag helt hade glömt att jag inte behöver förtjäna mitt värde, armbågas för att bli älskad, eller kämpa för att få tillhöra. Shaunas ord - lika delar eleganta som angelägna - inbjöd mig till att komma ihåg att mitt värde, tillhörighet och rätt till kärlek är medfödda. Jag kan inte tänka mig en viktigare och mer desperat behövd inbjudan. Glennon Doyle Melton, författare till Love Warrior

    Jag har redan läst den här boken sju gånger. Den handlar om att sträva efter närvaro framför perfektion - men den är trots det nära nog perfekt, en nära nog perfekt bok. Shauna skriver exakt om min situation.
    Lauren Winner, författare, präst och docent, som bland annat har skrivit Frånvarande närvaro.

    75,00 kr
  34. Våra 100 år med radio och TV
    Våra 100 år med radio och TV
    Beskrivning
    De båda veteranerna Arne Weise och Lasse Boberg med vardera femtio års erfarenhet från mediebranschen berättar om hur det var att arbeta på Dumburken och Ångradion innan Sverige fick kommersiell radio och tv.
    Vem minns inte program som Hylands hörna, Nöjesmaskinen och Nygammalt samt färgstarka personligheter som Lennart Hyland, Sven Jerring, Jakob Dahlin, Lasse Holmqvist, Ingela Agardh, Stina Dabrowski Listan kan göras lång. Det publiken aldrig fick se och höra var emellertid det som hände före och efter sändningarna.
    Här får vi veta mer om maktspelet, de interna skämten och tabbarna. Författarna delar med sig av personliga minnen från en svunnen tid.
    125,00 kr
  35. Våra älskade psalmer
    Våra älskade psalmer
    Beskrivning
    "Den blomstertid nu kommer", "Må din väg gå dig till mötes", "O, store Gud", "Jag vill ge dig, o Herre, min lovsång" ... Sverige har en alldeles egen skatt av kristna sånger och psalmer, en blandning av ursvenskt och internationellt, traditionsvarmt och alldeles nytt. Och vi svenskar älskar att sjunga: i kyrkan på första advent, i kör, på veckomässan, i tv-soffan. Varje sång är skriven av minst en person, och varje sång har sin egen berättelse. I "Våra älskade psalmer" har Per Harling samlat ett trettiotal av pärlorna. Han berättar om hur de kom till, om deras upphovsmän och -kvinnor, om troskamp och små mirakel, om hur sångerna togs emot och om hur de sjungs nu. Han tar sin läsare med upp i ett höghus i Moskva, på en cykeltur i Småland och till en ö vid Skottlands kust. Kristen kulturhistoria för alla musikälskare - med noter till samtliga sånger och psalmer. Porträtt av Anders Frostenson, Dietrich Bonhoeffer, Lina Sandell, Christer Hultgren, Fred Kaan, Ylva Eggehorn m fl.
    • Köp 3 för 45,00 kr/st
    • Köp 10 för 42,50 kr/st
    • Köp 25 för 40,00 kr/st
  36. Våra matsvampar
    Våra matsvampar
    Beskrivning
    Våra matsvampar presenterar våra läckraste svamparter med stora tydliga närbilder i färg av svampen i sin rätta miljö. Och här lär man sig inte bara att känna igen svampen utan också att tillaga den! Även de viktigaste giftsvamparna finns avbildade och beskrivna.

    I en väl utrustad svampkorg ska det ligga en klar och redig svampbok som stöd när nya sorter dyker upp framför stövlarna. Detta är en praktisk handbok som tar upp de svampsorter man vanligen stöter på i svenska skogar, med de senaste rönen om vilka sorter om är lämpliga matsvampar. Här finns också några giftiga sorter medtagna, framför allt de som kan förväxlas med goda matsvampar.

    De tydliga bilderna är tagna i svampens egen miljö – då kan man dessutom lära sig de olika sorternas naturliga växtplatser och lättare veta var man ska leta efter sin älsklingssvamp.

    Särskilt intressant för såväl ovana svampplockare som mer erfarna - alla som inser vikten av att kunna kontrollera vilka sorter man hittar.

    Populärutgåva. (3:e aktualiserade utgåvan.)


    Bo Nylén är välkänd svampkännare och lärare på många svampkurser varje år. Han har tidigare gett ut Svampar i skog och mark och Svampar i Norden och Europa. Bokens alla fotografier har han tagit själv.
    100,00 kr
  37. Varför ser ni mot himlen? : utmaningar från den kontextella teologin
    Varför ser ni mot himlen? : utmaningar från den kontextella teologin
    Beskrivning
    På vilket sätt kan teologin utgöra en konstruktiv kraft i kampen för rättvisa, demokrati och en ekologiskt hållbar framtid?
    Denna bok pekar på behovet av en förnyad kontextuell teologi ? en teologi som utgår från historiska sammanhang och som medvetet tar ställning mot förtryck. Nordens ledande forskare presenterar ämnen som mångkulturalism i Norden, reformarbete i Tanzania, postkolonial bibeltolkning i Indien, feministisk liturgi och ekologisk spiritualitet.

    Varför ser ni mot himlen? är en utmaning till alla som intresserar sig för hur en socialt relevant teologi kan bidra till befrielse från förtryckande strukturer i vår tid.
    150,00 kr
  38. Varning! Dödligt kyrkvirus!
    Varning! Dödligt kyrkvirus!
    Beskrivning
    Kristenheten befinner sig utan tvekan i en svår sjukdomskris. Sekulariseringen har gått långt och kyrkor avfolkas. Världsligheten har smugit sig in i församlingar och accepteras mer och mer. Vad är det som har hänt? Författaren skriver:

    Förklaringen till att vi idag möter en lamslagen och kraftlös kristenhet ser jag i att Kristi kropp har angripits av ett dödligt virus. Kristenheten visar klara sjukdomssymptom, som bekymrar oss alla. Det är onaturligt och absolut inte meningen att en församling som säger sig tro på Gud, Hans Ord och löften, upplever nederlag, passivitet, brist på initiativ och kraftlöshet. För mig står det klart att den så kallade sekulariseringen har försvagat och i många fall slagit ut den kristna församlingens liv.

    Författaren beskriver virusets skadlighet och konsekvenser och även botemedlet och hur vi kan skydda oss från virusattacker i framtiden.

    65,00 kr
  39. Vårt klimat : ekonomi, politik, energi
    Vårt klimat : ekonomi, politik, energi
    Beskrivning
    Klimatförändringarna är ett faktum. I samband med en ökad medeltemperatur kommer den stora delen av jordens befolkning att få uppleva ökad förekomst av extremt väder och försämrade livsbetingelser. Ingen kommer undgå att påverkas! Vårt klimat är en debattbok om hur ekonomiska modeller och styrmedel kan användas för att hantera dagens och framtidens klimatförändringar. Klas Eklund analyserar klimatförändringarnas konsekvenser och visar vilka styrmedel som kan fungera. Det är en central bok för alla som vill nå en ökad förståelse för de frågor vi nu ställs inför och vill kunna vara med i debatten om vad som är lämpligast att göra nu och på längre sikt. Det angår oss alla! Denna titel har tidigare givits ut av Norstedts men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.
    200,00 kr
  40. Vårvintersång
    Vårvintersång
    Beskrivning
    Det är något så ovanligt som en fullständig psalmbok med 420 psalmer och sånger. De täcker in många områden inom kristenlivet, som tidigare inte skildrats i psalmens form. Speciellt intressanta är de många bibliska balladerna, ett i Sverige nytt redskap till inlevelse i Bibeln.
    75,00 kr
  41. Väven
    Väven
    150,00 kr
  42. Växa - inte lyda
    Växa - inte lyda
    Beskrivning
    "Växa - inte lyda" handlar om barnets rätt att vara en egen individ och hur vi som föräldrar kan lära oss förstå, uppmuntra och stötta barnet. Genom konkreta exempel visar den kända barnläkaren Lars H Gustafsson vad som händer med barn, oss som föräldrar och anknytningen mellan barn och föräldrar beroende på vilken sorts föräldrar vi väljer att vara. Han refererar till modern forskning om barn och kombinerar det med tankar från sitt eget föräldraskap och sina över fyrtio år som barnläkare."Växa - inte lyda" är nytänkande och sprängfylld av reflektioner och idéer till dagens föräldrar.
    175,00 kr
  43. Vem är du? : en muslim och en kristen samtalar
    Vem är du? : en muslim och en kristen samtalar
    Beskrivning
    Poeten och kulturskribenten Mohamed Omar mejlar med prästen och teologen Mikael Mogren. Den ene är muslim, den andre kristen. Utbytet bygger på en vänskap som fördjupas under skrivandets gång. Det gör att ingen av dem väjer för svåra frågor: terrorism, kvinnosyn och islamofobi är några av de ämnen som tas upp.
    • Köp 3 för 112,50 kr/st
    • Köp 10 för 106,25 kr/st
    • Köp 25 för 100,00 kr/st
  44. Vidgade perspektiv : bibelns roll i kristen etik
    Vidgade perspektiv : bibelns roll i kristen etik
    Beskrivning
    Vidgade perspektiv är en utmaning för den som vill tänka igenom grunderna för kristen etik och hur Bibeln kan tolkas i ljuset av nutida etiska frågor. Hur ska Bibelns insikter relateras till andra moraliska insikter?
    125,00 kr
  45. Vilse i damdjungeln- en debattbok om pojkar i barnomsorgen
    Vilse i damdjungeln- en debattbok om pojkar i barnomsorgen
    Beskrivning
    En bok om de problem som frånvaron av manliga förebilder ger pojkarna och flickorna inom förskola och fritidsverksamhet.
    50,00 kr
  46. Vinst
    Vinst
    Beskrivning
    Får man tjäna pengar på sjuka, fattiga, hungriga och misshandlade människor? Vad är skälig vinst? Frågan om vinstens betydelse, om dess risker och möjligheter, om värderingar och prislappar sysselsätter oss dagligen. I den här antologin resonerar sju författare olika synsätt på vinst, några texter är politiska, andra mer akademiska och tar sin utgångspunkt i ekonomi, etik, psykologi och teologi. Vinsten beskrivs från att vara en god, nödvändig och kreativ drivkraft till en i värsta fall moraliskt nedbrytande och farligt beroendeframkallande drog.



    Boken är den första i ett projekt om tre böcker i ämnena Vinst, Makt och Tvång.
    125,00 kr
  47. Vinst för vem?
    Vinst för vem?
    Beskrivning
    Bok om alternativ och rättvis handel och om TRAIDCRAFT. Ett uppmuntrande exempel på hur u-landshandel kan bli en god affär - för alla parter.
    50,00 kr
  48. VIPS-boken - FOU 48
    VIPS-boken - FOU 48
    Beskrivning
    . I DEN FÖRSTA FoU-RAPPORTEN (Ehnfors och Thorell-Ekstrand 1992) uttryckte vi en önskan om fortsatt dialog med svenska sjuksköterskor. Denna önskan har uppfyllts över förväntan. Boken .Omvårdnad i patientjournalen. blev en storsäljare. Många sjuksköterskor inom olika vårdspecialiteter har på ett kunnigt och intresserat sätt engagerat sig i att använda modellen i praktiskt omvårdnadsarbete, utbildning och forskning. Vi har med glädje och häpnad sett den nära nog explosionsartade utveckling som har skett när det gäller intresset för omvårdnadsdokumentation. Vi tror att VIPS-modellen på ett betydelsefullt sätt har bidragit till denna utveckling, säger för fattarna i förordet till denna bok. VIPS-modellen (Välbefinnande-Integritet-Prevention-Säkerhet) bygger bland annat på erfarenheter från praktisk prövning. Författarna har tagit till sig synpunkter från erfarna användare av VIPS . av forskarna kallade key informants. Medvetenheten om kvalitetsfrågor i vården har utvecklats i takt med att den nya sjuksköterskeutbildningen kräver högre akademisk kompetens. Samtidigt har kompetensen inom det kliniska arbetet utvecklats bland annat med hjälp av ett enhetligt språk för omvårdnad i en forskningsbaserad praktik, något som VIPS-modellen starkt bidrar till. I boken återfinns exempel på den goda omvårdnaden och en säker och tillgänglig patientjournal. Vårdförbundet har tagit initiativ till att successivt publicera FoU-rapporter av sjuksköterskor, barnmorskor och biomedicinska analytiker som är olika långt på väg i sina forsknings- och utvecklingsprojekt.
    50,00 kr
  49. Vision om mission
    Vision om mission
    Beskrivning
    Handlar om Sjöbergs arbete i Pakistan. Inspiration till ökat missionsengagemang
    50,00 kr
  50. Visklek
    Visklek
    Beskrivning
    Författaren Lotta Lundberg skriver i denna essäsamling om skapande och skrivande, om verklighet och fiktion, om tro och tvivel och om de samtal som pågår inom författaren själv. Hela tiden återkommer hon till de gåtfulla gliporna och kraften i mellanrummen, om sprickan mellan texten och den som läser. Barndomens visklek, där några ord viskades i ett öra och många viskningar senare blev ett helt annat budskap, har fått ge namn åt boken. "Det finns en plats dit man kan gå om man vill ha en uppgift. Det är ett mellanrum innan det okända. På den platsen blir 28 futtiga bokstäver i olika formationer världar som lever egna liv och samtidigt speglar en skärva av mitt. På den platsen blir jag jag och min växt gör en skillnad. För mig är det en helig plats. Och ibland tror jag att om Gud bor någonstans - så är det där."
    125,00 kr
  51. Vispop 14
    Vispop 14
    Beskrivning
    VISPOP 14En efterlängtad nyhet i den populära Vispop-serien. Innehåller ett 70-tal välkända klassiker, gamla och nya. Melodi, text och ackord.Ur innehållet: Farfars valsDoes Your Mother KnowKärleken är evigOh boyBesame muchoGe mej en dagGreat Balls Of FireNu har jag fått den jag vill haSwing it magisternTillägnanAtt älska digBedårande sommarvalsDen sista jäntanDet är inte lätt att va ödmjukGabriellas sångHåll om migLive TomorrowVärsta grymma tjejenPurple Rain och många fler!
    100,00 kr
    • Köp 3 för 175,50 kr/st
    • Köp 10 för 165,75 kr/st
    • Köp 25 för 156,00 kr/st
  52. Vispop 15
    Vispop 15
    Beskrivning
    VISPOP 15PÅ BEGÄRAN! Ännu en bok i Sveriges i särklass populäraste sångboksserie medöver 800 000 sålda exemplar.Även Vispop 15 innehåller ett sjuttiotal lättsjungna och odödliga sånger i en som vanligt skön blandning av Visor och Pop.Ur innehållet:Det är inte regn som fallerFields of goldFör att du finnsI can helpHon kommer över ängarnaMoondanceRötterSylvias motherStockholm i nattBed of rosesHela världen för migFulla för kärlekens skullEmpty room7milaklivPärlor åt svinRosanna m.fl.totalt ett 70-tal välkända och populära sånger.
    100,00 kr
  53. Visst gör det ont när hjärtan brister
    Visst gör det ont när hjärtan brister
    Beskrivning
    Tommy Dahlman har de senaste åren varit flitigt uppvaktad av den svenska mediekåren. Människan bakom rubrikerna har dock få ägnat en enda minut åt, i en tid som varit milt uttryckt omtumlande. Han blottlägger nu öppet och uppriktigt de bakomliggande orsakerna till de häpnadsväckande artiklar som figurerat. Tommy Dahlman undviker inga frågor utan tar tvärtom en risk att såra och irritera genom sin transparens när vi läser om skilsmässa, sex, otrohet och alkoholism. Det här är ett ärligt försök att från författarens perspektiv förklara, men absolut inte försvara, de brister hans liv har visat under en tid då många inom kyrkans värld visat distanserad skadeglädje, samtidigt som andra troende funnits vid hans sida och utsträckt både barmhärtighet och nåd.

    Som en röd tråd i boken utmanas även den moderna vetenskapen, som framställts som objektiv, absolut och tillräcklig, medan en religiös tro beskrivits som subjektiv, grundlös och onödig. Med stor intellektuell integritet försvaras den kristna tron i en allt mer förvirrad tid där vetenskapen gång efter gång visat sig inte räcka till för de stora livsfrågorna.

    135,00 kr
    • Köp 3 för 193,50 kr/st
    • Köp 10 för 182,75 kr/st
  54. Vittnena berättar
    Vittnena berättar
    Beskrivning
    En antologi med texter som behandlar på ett klart och djupgående sätt människans tankar kring trons mysterium. Inb. med skyddsomslag
    85,00 kr
  55. When the Games Stands Tall -DVD
    When the Games Stands Tall -DVD
    Beskrivning
    Jim Caviezel spelar fotbollscoachen som slits mellan familjen och att hålla sitt framgångsrika lag vid liv i denna film inspirerad av verkliga händelser.

    Mitt i en säsong präglad av kriser och tragiska händelser riskerar han att förlora allt men blir påmind av en speciell och ung spelare om att lagandan är viktigare än både personlig ära och berömmelse, vi ser även Michael Chiklis och Laura Dern i övriga roller.

    125,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 601-669 av 669

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 V:19 2024 Är butiken öppen följande tider:

6-7/5 10-17

8/5: 10-14

10/5:10-17

Samt v 23 2024 Är butiken öppen följande tider:

3-4/6: 10-17

5/6: 10-14

7/6: 17-17


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå