View as Tabell Lista

Artiklar 801-845 av 845

Page
per sida
Fallande ordning
  1. Vegetariska kokboken
    Vegetariska kokboken
    Beskrivning
    Begagnad i mycket bra skick
    100,00 kr
  2. Vegetariska rätter : en samling läckra recept
    Vegetariska rätter : en samling läckra recept
    Beskrivning
    Läckra recept, inspirerande fotografier och enkla steg-för-steg instruktioner gör både matlagning och bakning simpelt och glädjefyllt.
    65,00 kr
  3. Vegetariskt
    Vegetariskt
    Beskrivning
    Vegetarisk mat behöver inte vara tråkig eller enformig - tvärtom! Lär dig använda massor av olika sorters grönsaker, rotfrukter och frukt till både nya och spännande rätter och klassiska recept. "Vegetariskt" innehåller både förrätter och varmrätter, samt soppor och sallader. Varför inte testa att göra en helvegetarisk meny?
    85,00 kr
  4. Vegetariskt : Mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
    Vegetariskt : Mat från Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal
    Beskrivning
    Oavsett varför man vill äta vegetariskt – av etiska, ekologiska eller ekonomiska skäl – så väljer fler och fler att prova och märker att de helt enkelt mår bra, ett skäl så gott som något. Att laga vegetarisk mat behöver heller inte vara krångligt eller förberedas flera dagar i förväg. Det kan gå både lätt och snabbt med hjälp av råvaror som finns i närmsta livsmedelsbutik. I Vegetariskt hittar du både svenska rårakor och indonesisk morotssoppa, tänkta för dagens lilla hushåll som ofta består av en eller två personer. Recepten omfattar allt från gröna varmrätter och pastasåser till sallader, bröd, bakverk och till och med julmat. De vackra bilderna är tagna på Slottsträdgården Ulriksdal och därifrån kommer också recepten, deras buffé som står uppdukad vid lunchtid är alltid vegetarisk. Och gissa om grisarna ute i trädgården är glada för det!
    135,00 kr
  5. Vegetariskt på 30 minuter
    Vegetariskt på 30 minuter
    Beskrivning
    En modern kokbok som visar att vegetarisk kost inte behöver vara tråkig eller tidskrävande - alla recept kan bli klara på 30 minuter eller mindre och ge dig tid att njuta av dina gästers sällskap. Boken presenterar över 100 recept på soppor, huvudrätter och efterrätter som innehåller grönsaker och sallader, bönor, baljväxter, pasta och nudlar. Recepten har hämtat inspiration ur kök från hela världen. Kan vi locka med t.ex. "Tarteletter med körsbärstomater och crème fraichepesto" eller "Citrongräs- och tofunuggets med chilisås"?
    100,00 kr
  6. Veggie!
    Veggie!
    95,00 kr
  7. Vego : enkla & goda rätter för alla
    Vego : enkla & goda rätter för alla
    Beskrivning
    Enkla & goda rätter för alla Jamie Oliver – den internationellt bästsäljande kokboksförfattaren – är tillbaka med VEGO, en bok med fantastiska växtbaserade rätter. Fler och fler av oss vill äta mer grönt, det kan vara av hälsoskäl, för att minska utgifterna eller för planetens skull. De här genialiskt enkla recepten har hämtat inspiration från hela världen och är en hyllning till de ödmjuka och underbara grönsakerna. Du kommer att lämna matbordet mätt, tillfreds och glad – utan att du har saknat köttet på tallriken. Oavsett om du tänker dig en eller två köttfria dagar i veckan eller vill bli vegetarian, eller om du bara vill testa några nya briljanta smakkombinationer – det här är boken för dig.
    175,00 kr
  8. Vego till vardags : gott och lättlagat för hela familjen
    Vego till vardags : gott och lättlagat för hela familjen
    Beskrivning
    Längtar du efter lättlagad och smakrik vegetarisk mat som alla i familjen gillar? Här hittar du mängder av recept som låter dig upptäcka alla fantastiska möjligheter med grön matlagning. Inte bara är den välgörande för kropp, miljö och plånbok – utan framförallt ger den nya smakupplevelser, långt bortom halvfabrikatens land. Sätt grönsakerna i fokus!

    Ingen kommer att sakna köttet på tallriken när du dukar fram en ugnsbakad squash fylld med rött ris och mustiga tomater, en pastatallrik med spenat och svartkål eller en risotto med ricotta, ärtor och mynta. Lyxa till det med en galette med färskostkräm, örter och tomat på fredagen eller med en rustik kålpudding med svamp, grädde och timjan.

    Maria Zihammou bjuder på grön snabbmat, vardagshjältar och festliga familjerätter – äkta matglädje utan pekpinnar med härlig vegetarisk comfort food. Vi får också tips på hur man kan göra för att locka hela familjen att välja vego. Maria inspireras av sin mångkulturella bakgrund möter smaker från Sydeuropa, Nordafrika, Mexiko, Sverige och USA.

    135,00 kr
  9. Viktcoachens bästa tips och råd : kunskap, motivation & inspiration!
    Viktcoachens bästa tips och råd : kunskap, motivation & inspiration!
    Beskrivning
    Njut av livets goda och ha koll på vikten!Nu är det dags att helt och hållet göra sig av med bantningskurer och inte behöva avstå från allt det goda som ger njutning och välbefinnande. Viktcoachens bästa tips och råd kan bli starten på ditt nya liv i balans. I Viktcoachens bästa tips och råd berättar Katarina Holm Johansson hur du med små förändringar i dina vanor kan få stora resultat på både vikt och hälsa. Vilka är kaloribovarna, viktfällorna och hur undviker man hunger och godissug? Genom handfasta tips och råd får du kunskap, motivation och inspiration för att gå ner i vikt på ett effektivt och varaktigt sätt.I boken finns många goda och nyttiga måltider som gör dig mätt och belåten och ger stora resultat på vågen. Författaren introducerar balansmåltider, som gör att du också får utrymme för "veckans bonuskalorier". Det kan du använda till det lilla extra som ger just dig njutning och välbefinnande. Recepten inkluderar förslag på vegetariska alternativ.Viktcoachen Katarina Holm Johansson är känd för sina uppskattade tips i tidningen HÄLSA. Hon ger också goda råd i kost- och viktprogrammet Energibalans och Masesgårdens Vikt & Motionsguide.
    225,00 kr
  10. Viktväktarna : lättlagat till vardags och fest
    Viktväktarna : lättlagat till vardags och fest
    Beskrivning
    Det går utmärkt att laga smal och god mat som mättar utan en massa tidsödande krångel. Den här kokboken innehåller mer än 160 lättlagade recept på såväl vardagsrätter som festmat. Alla recept är baserade på det enkla och effektiva programmet POINTS.

    Du som ännu inte är medlem i ViktVäktarna har också glädje av boken eftersom rätternas kalorivärden står angivna. För att det ska vara enklare att planera en viktminskningsmeny finns här även tillagningstider och tips på variationsmöjligheter.
    125,00 kr
  11. ViktVäktarna : Mat för alla
    ViktVäktarna : Mat för alla
    Beskrivning
    Vad ska vi äta idag? Det är ett val som de flesta av oss ställs inför varje dag. Det är lätt hänt att välja det som snabbast finns till hands, vilket kanske inte alltid är det som får oss att må bra och orka hela dagen.
    För att underlätta och inspirera i vardagen har vi i den här boken sammanställt recept som varken är krångliga att laga till eller tar lång tid i anspråk. Det är recept som är både näringsrika och fettsnåla, givetvis utan att ge avkall på smaken. Och som vanligt tycker vi att man ska avrunda en god måltid med en lika god dessert. Eller finns det någon som tackar nej till en läskande kiwisorbet eller läckert limemarinerade jordgubbar?
    Recepten är märkta med ett POINTS ® värde, men eftersom alla kalorivärden står angivna passar boken även dig som inte är medlem i ViktVäktarna.
    125,00 kr
  12. ViktVäktarnas familjekokbok
    ViktVäktarnas familjekokbok
    Beskrivning


    Att laga mat för hela familjen och som alla gillar, det är en konst: Det skall inte bara vara lättlagat utan även passa den mest kräsne. Lägger du därtill kravet att maten skall passa den viktmedvetne blir uppgiften än svårare. Detta har vi tagit fasta på när vi skapade familjekokboken. Du lär inte bli besviken när du ser hur mycket läckert och smalt man kan göra med små medel och lite tid.




    115,00 kr
  13. ViktVäktarnas frestande smalmat : med max 5 points
    ViktVäktarnas frestande smalmat : med max 5 points
    Beskrivning

    I den här kokboken, som är baserad på det populära Pointssystemet, innehåller inget recept mer än fem Points per portion. Ändå är rätterna rejält mättande, näringsrika och dessutom suveränt goda. Här finns såväl klassiska favoriter som exotiska och kryddstarka rätter, samt mängder av recept för alla som gillar fikabröd och desserter.
    Du som ännu inte är ViktVäktare har också glädje av boken eftersom rätternas kalorivärden står angivna. För att det ska vara enklare att planera en viktminskningsmeny finns här även tillagningstider och tips på variationsmöjligheter.
    125,00 kr
  14. Vill du smaka? - Kokbok för upptäckare
    Vill du smaka? - Kokbok för upptäckare
    Beskrivning
    Laga godaste möjliga mat med minsta möjliga förkunskap! 130 snabba recept för två personer.
    100,00 kr
  15. Viltsmak
    Viltsmak
    Beskrivning
    Det finns så mycket gott i skogen! Eller i viltdisken. Ren, älg, vildsvin, hjort, rådjur, hare och fågel. Alla är de värda dessa nya recept och smaksättningar! "Min ambition är att balansera sött, surt, salt, beskt och starkt till harmoniska rätter. Min förhoppning är att boken ska inspirera till att prova rätterna hemma, helt eller delvis."Författaren till succéboken Älg återkommer nu med såväl traditionella som nyskapande recept och smakkombinationer. Dessutom presenteras dryckesförslag som förhöjer smakerna, och som avrundning av måltiden ges förslag på både enkla och lite mer avancerade desserter.
    125,00 kr
  16. Vin
    Vin
    195,00 kr
  17. Vin från hela världen : Vinlexikon från A-Ö
    Vin från hela världen : Vinlexikon från A-Ö
    Beskrivning
    Vin från hela världen är ett vackert illustrerat vinlexikon som entusiastiskt och underhållande ger en mängd nya fakta. Det innehåller fler än 1 600 uppslagsord, sorterade i alfabetisk ordning, vilket gör det lätt att hitta uppgifter om ett visst vin liksom om vindistrikt, druvsorter, vinproducenter och klassificeringssystem.
    700 färgbilder, därtill kartor, vinetiketter och årgångstabeller.
    175,00 kr
  18. Vin till maten
    Vin till maten
    Beskrivning

    Rött, vitt, rosé- vilket vin passar till maten? Går det att dricka rödvin till fisk? Att välja vin till maten kan kännas som en hel vetenskap, men ofta rör det sig om ganska enkla knep för att vinet ska passa till laxen, kycklingen eller vad som nu står på menyn för kvällen.


    Boken avslöjar de hemligheter som duktiga kökschefer och vinkypare utnyttjar för att ge sina gäster den optimala måltiden. Det är ingen tillfällighet att vissa viner gör sig bättre tillsammans med viss mat, och här får du veta varför. Vilka kombinationer av smaker och kryddor får vinet att smaka som bäst? Vilka är fallgroparna och hur undviker man dem? Här ges tjugo konkreta exempel på säkra, vinnande kombinationer av mat och vin. Fantastiska fotografier av Mette Randem bidrar med inspiration.


    Boken går dessutom igenom ett antal maträtter och visar inte bara vilket vin som passar, utan också varför det förhöjer just den rätten. Snart kan du själv bedöma vad som är det bästa vinvalet till maten du tänker servera. Här får du knepen och trixen som gör dig till kökets mästare!


    Vin till maten är andra delen i prisbelönte vinkännaren Christer Berens serie vinböcker.



    Översättning: Anders Rolf

    115,00 kr
  19. Vinprovningens ABC
    Vinprovningens ABC
    Beskrivning
    Måste man tala flytande franska och vara utrustad med en näsa av en blodhunds kaliber för att bli vinkännare? Alls icke, menar Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence. Det viktigaste är att man är intresserad, använder sina sinnen och sitt sunda förnuft. I Vinprovningens ABC berättar han - utan att krångla till det - om grunderna i konsten att prova vin, om färg och doft, druvor och regioner, servering och lagring samt ger förslag på provningar som spänner från det enkla till det mer avancerade och udda - allt under devisen ''Vinprovning ska vara kul!''

    125,00 kr
  20. Vit sprit : berusande kökskonster och drycker av rätta virket
    Vit sprit : berusande kökskonster och drycker av rätta virket
    Beskrivning
    VIT SPRIT berusande kökskonster och drycker av rätta virket
    av Tomas Carlsson, Jan Emzén, Jonas Klevhag, Anders Nilsson och Gunnar Nydrén

    Efter att i flera år ha utforskat vinets bouquet och whiskyns rökighet vänder vi nu nyfiket blicken mot den vita spriten. Aquavit, vodka, gin, grappa, tequila, ljus rom alla rymmer de en rik smakpalett och kan i kombination med andra drycker och maträtter ge spännande och njutbara smakupplevelser. Boken berättar om den vita spriten om råvarorna och tillverkningsmetoderna, som växlar med kultur och klimat världen över. Och naturligtvis om de olika spritsorternas mytomspunna historia. Erfarna bartenders förutspår trender och ger tips om sina favoritdrinkar och lyckade smakkombinationer. Kocken Anders Nilsson ger förutom inspiration till drinkar även förslag på hur vit sprit kan användas i matlagningen som krydda och lekfull kontrast. Lättsinniga anekdoter och omåttliga menyer VIT SPRIT ger dig lust att utforska den vita spritens alla smaker!

    Upphovsmännen bakom boken är projektledare Tomas Carlsson, grafisk formgivare och illustratör Jan Emzén,
    författare Jonas Klevhag, kock och matkreatör Anders Nilsson och fotograf Gunnar Nydrén.



















    125,00 kr
  21. Vitlök - Hiistoria,kultur & kurioa, SKROCK,LÄKEKONST ODLA SJÄLV, MAT & FEST
    Vitlök - Hiistoria,kultur & kurioa, SKROCK,LÄKEKONST ODLA SJÄLV, MAT & FEST
    Beskrivning
    Vitlök! : historia, kultur & kuriosa, skrock, läkekonst, odla själv, mat & fest av Triberg, Annica - Håkanson, Albert Inbunden bok. Stockholm : Forum. 1 uppl. 1999. 160 sidor.
    115,00 kr
  22. Whisky
    Whisky
    Beskrivning
    Whiskyintresset är fortsatt högt. Det märks inte minstpå alla provningar, speciallanseringar och celebra besökvi får i Sverige från destillerichefer och marknadsförarefrån Skottland. Det märks även på det ökande antaletdestillerier som startar eller planeras landet runt.Whisky tar fasta på detta. Boken är ägnad just detsvenska whiskyintresset, de svenska tillverkarna ochäven det faktum att vi svenskar är världsmästare på attdricka maltwhisky av all whisky som dricks.
    95,00 kr
  23. Whisky : från hela världen
    Whisky : från hela världen
    Beskrivning
    I den här boken presenteras 200 whiskymärken från hela världen - med början i Skottland och Irland går resan till resten av Europ, fortsätter över Atlanten till USA och Kanada och går vidare till Asien, Australien och Nya Zeeland. Varje märke beskrivs med bilder och detaljerad information om region, destilleri och dess historia och om whiskyn själv. Varje presentation avrundas med "doft av smak", en hjälp för dig som står i valet och kvalet inför whiskyvärldens ofantliga urval. Denna rikt illustrerade bok är en hyllning till whiskyn - ett kulturarv med lång tradition. Whisky tillverkas fortfarande med stort engagemang och enastående hantverksskicklighet och lagras i många år innan den kommer ut i handeln.
    135,00 kr
  24. Whisky från hela världen
    Whisky från hela världen
    Beskrivning
    I den här boken presenteras 200 whiskymärken från hela världen med början i Skottland och Irland går resan till resten av Europa, fortsätter över Atlanten till USA och Canada och går vidare till Asien, Australien och Nya Zeeland.

    Varje märke beskrivs med bilder och detaljerad information om region, destilleri och dess historia och om whiskyn själv. Varje presentation avrundas med Doft och smak, en hjälp för dig som står i

    valet och kvalet inför whiskyvärldens stora urval. Självklart presenteras även Sveriges stolhet inom whisky världen - Mackmyra.

    Denna rikt illustrerade bok är en hyllning till whiskyn ett kulturarv med lång tradition.
    125,00 kr
  25. Wokat
    Wokat
    Beskrivning
    Wokat, Plockmat, Nyttiga drinkar och Bröd ny serie!
    Det här är en ny serie små, moderna böcker med lockande formgivning och nya vackra bilder. Recepten är vara tidsenliga, enkla, med goda kryddor och inslag av spännande utländska kök. Samtliga recept kreerade och testade av ICA Provkök. Böckerna har runt 30 färgfoton och innehåller ca 35 recept.

    Wokat är gott, kryddstarkt och snabblagat. Här finns smaker från hela världen: ingefära, chili, koriander, curry, citrongräs, lime och kryddblandningar. Servera med glasnudlar, äggnudlar, couscous eller ris.
    85,00 kr
  26. Your Way : vägen till ett rikare liv : kokbok för vardagar
    Your Way : vägen till ett rikare liv : kokbok för vardagar
    Beskrivning
    Det här är uppföljaren till krögaren Erik Lallerstedts succébok "My way", där han skildrade sin egen metod för att gå ner i vikt utan att göra avkall på livets goda. Denna bok visar hur man upprätthåller livsstilen i längden utan att behöva börja räkna kalorier. Som Erik själv säger: "Välmående får aldrig bli en tävlingsform". Det handlar inte om att vinna stilpoäng utan att prioritera det som är viktigt i livet. God och smart mat berikar och förlänger livet.

    Nyckeln till att detta är att få vardagen att fungera. Genom veckoplanering undviker man snabbmatsfällan. Samtidigt gäller det att vara realistisk. Ingen orkar eller hinner vara en gourmetkock en tisdagkväll. Här finns därför enkla och läckra recept som innehåller allt från fiskpinnar till blodpudding.
    75,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 801-845 av 845

Page
per sida
Fallande ordning

Måndag 10-19

Tisdag- Fredag 10-17


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå