View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 605

per sida
Fallande ordning
 1. Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
  Omega-3 kokboken : över 100 smarta recept för kropp och själ
  Beskrivning
  Omega-3 verkar vara vår tids nya undermedel. Studier visar att ett högre intag av omega-3 kan reducera risken för hjärtattack och diabetes men även artros och alzheimer. Barn som har dyslexi eller ADHD sägs också kunna bli hjälpta och mindre hyperaktiva. Vad ska vi då äta för att få i oss det eftertraktade fettet? Och vad gör man om man vill äta vegetariskt?Omega-3 kokboken redogör inledningsvis för olika fetter och deras effekter. Därefter presenteras ett hundratal recept uppdelade på frukostar, förrätter, luncher, huvudmål och desserter. God mat som samtidigt gör gott!
  125,00 kr
 2. Örtamat
  Örtamat
  135,00 kr
 3. Örter
  Örter
  100,00 kr
 4. Pajer
  Pajer
  Beskrivning
  Den här boken innehåller en fantastisk samling utsökta och fantasirika recept på pajer; ja, här finns en paj för snart sagt varje tängbart tillfälle. Du kan avnjuta pajerna som snacks, på någon picknick eller serverade som kanapéer eller middagsmat. Här finns matiga pajer som till exempel Tarteletter med kronärtskocka och pancetta och Sufflé med rökt kummel och gruyère, liksom söta läckerheter som Karamelliserad citronpaj och Paj med krämig apelsinmarmeladsås - recept som komer att före dig rakt upp i himlen!Boken ingår i en serie som är tänkt för den äventyrlige kocken och alla recept presenteras med vackra färgfotografier och detaljerade instruktioner. Så låt fantasin ta dig till nya kulinariska höjder med hjälp av detta urval förtrollande och mångsidiga pajer!
  85,00 kr
 5. Pajer & goda sallader till
  Pajer & goda sallader till
  Beskrivning
  Det är enkelt och gott att bjuda på en paj. Här finns många förslag på goda sätt att smaksätta den. Alla pajer i boken har också fått en sallad som passar till med ingredienser som kompletterar pajens smaker. Boken är indelad i gröna pajer, ostpajer, pajer med fisk eller kött och dessutom några läckra dessertpajer. Dessutom finns recept på olika typer av pajdegar. Varje pajrecept har förslag på vilken pajdeg som passar bäst, ibland med extra smakförstärkning som t ex en krydda, något grönt eller kanske nötter.

  Det är också lätt att göra en trevlig buffé med några olika sorters pajer och sallader. Allt som behövs utöver det är något gott att dricka till!
  85,00 kr
 6. Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för
  Paleo : maten och motionen din kropp är byggd för
  Beskrivning
  Idag består vårt energiintag av cirka 70 procent processad mat, vilket leder till att folksjukdomar som fetma, stroke, diabetes, hjärt-kärlsjuk¬domar och vissa cancerformer skjutit i höjden. Enligt paleo är vägen till hälsa att hitta tillbaka till en mer ursprung¬lig livsstil. Det handlar om att äta rena råvaror av god kvalitet, det handlar om korttidsfasta, om att röra sig på ett naturligt sätt och om att sova ordentligt. Erik Wallsten och Thomas Wahlström berättar på ett utför¬ligt och tydligt sätt hur du enkelt lever enligt paleos principer i din vardag. Bokens tvåveckors menyplan gör det enkelt att komma igång och laga paleokost baserad på grönsaker, rotfrukter, bär, frukt, nötter, ägg, fisk, skaldjur och kött. Eftersom bröd och mjölkprodukter inte finns på menyn är maten dessutom gluten- och laktosfri
  185,00 kr
 7. Palt : en svensk klassiker i osedvanligt många varianter
  Palt : en svensk klassiker i osedvanligt många varianter
  Beskrivning
  I trakterna kring Norrbotten och Västerbotten finns det en maträtt som slår allting annat — palten. I den här boken går Karl Fredrik Mattsson på jakt efter paltens spännande historia och egenart. Det är en svår nöt att knäcka ska det visa sig. Men med hjälp av färgstarka norrbottningar och sin högst personliga relation till den oansenliga grå bollen lyckas han nysta upp en hel värld av romantik, mat- och norrlandshistoria.

  Han stannar till på världens enda Paltzeria i Öjebyn strax utanför Piteå, utreder den geografiska paltgränsen och ber en läkare förklara vad den välkända paltkoman eller paltswiimen egentligen beror på. Ju fler personer Karl Fredrik Mattsson stöter på i sitt paltforskande, desto tydligare står det klart: palt är så mycket mer än en maträtt. Palt handlar om identitet. Om vem man är och om varifrån man kommer.

  Självklart rymmer boken även mängder av unika recept på pitepalt, flatpalt, blodpalt och andra typer av palt, insamlade från lokalbefolkningen i vårt lands nordligaste del, som i generationer har lagat till denna kulinariska delikatess.

  140,00 kr
 8. Passion för desserter
  Passion för desserter
  Beskrivning
  "När jag bestämde mig för att göra en ny dessertbok sommaren 2006 så var målet att ta upp en del gammaldags smaker men presentera dem på ett nytt sätt ? som t.ex. att göra en jordgubbskompott i glas och slå på en vaniljsås; baka en smörströssel för sig och dekorera glaset ? och på så vis få en smulpaj uppochner och slippa en massa disk. Att servera desserter i glas är både elegant och tidsbesparande."I Passion för desserter tar vår främste konditor- och bagarmästare Jan Hedh upp gammaldags smaker som han förhöjer med nya idéer som han inspirerats till under sina resor i världen. Recepten är svårighetsgraderade från en prick till tre. Och liksom Jan Hedhs tidigare fem succéböcker är Passion för desserter överdådigt illustrerad av fotografen Klas Andersson.
  135,00 kr
 9. Passion whisky & whiskey
  Passion whisky & whiskey
  Beskrivning
  Denna handbok är ett måste för den passionerade whiskykonässören. Författaren John Lamond pekar ut alla nödvändiga särdrag: namn, platser, traditioner och smaker. Här finns all den kunskap som upphöjer whiskyn till en konst. Författaren ger goda råd beträffande alla aspekter på detta ärevördiga njutningsmedel. Här finns dessutom de främsta märkena angivna, med uttalsangivelser, samt information om hur man professionellt avsmakar denna gudabenådade dryck.
  110,00 kr
 10. Pastaboken
  Pastaboken
  125,00 kr
 11. Påtår : fika som räcker till många
  Påtår : fika som räcker till många
  Beskrivning
  Får det lov att vara lite till? Det finns mer att bjuda på och mer att säga om vårt älskade kyrkkaffe, och nu är uppföljaren till överraskningssuccén Kyrkkaffe - bullar, böner och berättelser här. I Kalmar har det satts världsrekord. I Umeå gräddar Elsa och hennes vänner pannkakor på torget. I Askersby lär Mats ut konsten att baka Elnas äppelkaka. I Sjömanskyrkan i Skagen gräddar Barbro och Hans-Åke rågkusar. I Malmö kan man stanna på fruktstund efter veckomässan. I Glommersträsk bor Aina som kan berätta om bönemöten med våffelhjärtan förr i tiden. Och så är det ju recepten: Marjuts hemliga havrebullar, Syjuntans delikatess, Mormor Annas filmjölkslimpa ... Här är recept att baka snabbt, i stora satser och av billiga ingredienser. Sockersnålt, glutenfritt, mjölkfritt, äggfritt och extra barnvänligt finns också. Välkommen till världens bästa fika - det vi fixar åt varandra! Texter av Emma Enebog, Jan Carlquist, Marie Tonkin Reda, Jens Baagoe, Inga-Lina Lindqvist, Magnus Magnusson, Gunlög Rosén och många fler
  100,00 kr
 12. Paulúns GI-månad
  Paulúns GI-månad
  Beskrivning

  Månadsmeny för en smalare och friskare kropp

  I Paulúns GI-månad
  hjälper Sveriges mest lästa näringsfysiolog Fredrik Paulún dig att planera kosten under en hel månad. Fredrik och Karoliina Paulún presenterar ett komplett kostprogram för 28 dagar och underlättar därmed för dig som vill börja ett nytt liv med nya vanor.

  Här finns färdiga menyer för fyra veckor med recept på frukostar, luncher och middagar. Recepten består av enkla vardagsrätter som går snabbt att laga och Fredrik och Karoliina delar med sig av sina bästa tips för en hälsosam livsstil, till exempel visar de hur du enkelt kan använda en del av ingredienserna från middagen till att göra en helt ny, snabblagad rätt till morgondagens nyttiga lunchlåda.

  Recepten i boken bygger på den mat Fredrik och Karoliina själva lagar hemma och har förstås rätt GI och perfekt näringssammansättning. Här finns allt du behöver för att skapa en hälsosam månad eller för att komma igång med viktminskningen.

  Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. När Fredrik startade sin författarbana packade han själv sina böcker i vardagsrummet. I dag har hans böcker sålt i mer än 700 000 exemplar. Karoliina Paulún driver Sveriges enda specialbokhandel med inriktning på hälsa, kost och träning där hon handplockar de bästa böckerna inom området.

  125,00 kr
 13. Paulúns GI-mat
  Paulúns GI-mat
  Beskrivning

  I Paulúns GI-mat har Fredrik och Karoliina Paulún samlat sina godaste och nyttigaste recept där varje råvara gör gott för kroppen. Här finns kompletta, smakrika måltider som ger dig all den energi du behöver. Det är allt ifrån läckra soppor till mustiga höstgrytor och nyttiga efterrätter; främst lättlagad vardagsmat men även rätter som passar när du ska bjuda vänner. Och eftersom de flesta recepten är laktos- och glutenfria passar kokboken i stort sett alla som vill äta bra. Dessutom ger Fredrik personliga kommentarer till alla recept och berättar vilket GI maten har.


  "I Paulúns GI-mat får du sköna tips om hur du äter riktigt gott och riktigt smart." (Sportguiden)

  "Paulúns GI-mat är en bra bok för dig som vill ha smarta tips på GI-mat som funkar till vardags ... Ett stort plus för att de flesta av recepten är laktos- och glutenfria." (Vår bästa mat)

  Såld i 30 000 exemplar!

   

  115,00 kr
 14. Paulúns GI-mat
  Paulúns GI-mat
  Beskrivning

  I Paulúns GI-mat har Fredrik och Karoliina Paulún samlat massor av god och nyttig mat, tillagad av hälsosamma råvaror som skapar kompletta, smakrika måltider och ger dig all den energi du behöver. Här finns allt ifrån läckra soppor till mustiga höstgrytor och nyttiga efterrätter; främst lättlagad vardagsmat men även rätter som passar när man ska bjuda vänner. Och eftersom de flesta recepten är laktos- och glutenfria passar kokboken i stort sett alla som vill äta bra.  125,00 kr
 15. Perfekta pajer
  Perfekta pajer
  Beskrivning
  Många gäster på ingång? Eller kvällsmat med närmaste vännerna? Eller tomt på lunchlådor i frysen? Det perfekta med pajerna i Perfekta pajer är att recepten kommer från alldeles vanliga och ovanliga köksvänner runtom i Sverige. Billigt och lyxigt, klassiskt och kreativt, enkelt och pyssligt, kallt och ljummet och alldeles nygräddat. Grete i Lund skapar nya smaker åt sina elever, Simon improviserar utifrån ett grundrecept, Kjersti i Uppsala provar ovanliga ingredienser, Karins favorit är ett tidningsklipp från 1970-talet, och i Nybro finns världens bästa äppelpaj. Tips om glutenfritt, äggfritt och mjölkfritt -- för det är ju roligast när alla kan vara med! I samma serie: Blixtkakor -- Mat i långpanna-- Bästa bullarna- Långpannans lov-- Nybakat, hembakat-- Saliga soppor
  65,00 kr
 16. Picknick : för alla tillfällen
  Picknick : för alla tillfällen
  Beskrivning
  Här har Monika Ahlberg dukat upp sina mest personliga picknickar - inspirerande måltider för alla tillfällen! Naturligtvis utflyktsmat för filten i gröngräset en solig sommardag men också för många andra utflykter. Vi bjuds på frukost en vacker höstmorgon, picknick i skymningen, italiensk mat på en trappa mitt i stan, en picknick för två i en båt och en lyxig måltid på en parkeringsplats. En bok för alla som vill njuta av vidunderligt goda måltider utomhus. För som Monika skriver: det finns egentligen alltid en anledning att ordna en picknick!
  135,00 kr
 17. Picknick : lättlagad mat för härliga utflykter
  Picknick : lättlagad mat för härliga utflykter
  Beskrivning

  Sallader, bröd, kycklingspett, pajer, drycker och oemotståndliga sötsaker – här finns alla recept du behöver för en härlig picknick. Goda råd och tips om matinköp, förvaring och tillbehör får du på köpet. Så packa korgen och njut av maten där den smakar som allra bäst – ute i det fria!


  Njut av god och lättlagad mat i det gröna


  35 recept på både mat och dryck


  Tips på hur du gör picknicken extra mysig

  75,00 kr
 18. Pigg, smal och glad - 5 veckor till ett sundare liv
  Pigg, smal och glad - 5 veckor till ett sundare liv
  Beskrivning

  Har trivselvikten ökat efter år av dåliga vanor, stress och utebliven träning? Är du trött och orkeslös? Svårt att somna eller komma upp på morgonen? Ger inte träningen resultat? Dags för en förändring – som märks? Pigg, smal och glad – 5 veckor till ett sundare liv hjälper dig att hitta formen och känna glädjen i en smalare midja, ökad energi och en mer lustfylld vardag. Med handfasta råd och enkla övningar får du vägledning att ändra dina vanor – för resten av ditt liv.  Ät smalare – Hur ska du äta för att gå ner i vikt – och behålla vikten?


  Drick smartare Hur reagerar kroppen när du dricker öl, vin och sprit? Vad ska du tänka på när det gäller till exempel kaffe och alkohol?


  Bli gladare – Vad är det som styr din upplevelse av glädje och lycka? Vad händer i hjärnan när vi är glada eller ledsna? Träna på att tänka positivt och få en ökad livskvalitet på köpet!


  Sov bättre – Hur kan du förbättra din sömnkvalitet och känna dig mer utvilad? Vad händer i kroppen när du sover? Och fungerar en ’power nap’?


  Träna effektivare – Hur bränner du fett och bygger muskler? Lär dig att träna mer effektivt – utifrån dina förutsättningar. Och glöm inte den viktiga vardagsmotionen.

  100,00 kr
 19. Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
  Pizza : äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert
  Beskrivning
  Här hittar du klassiska pizzor, regionala specialiteter, veganska alternativ och söta dessertpizzor att runda av måltiden med. Samantha Santambrogio-Öberg, som till vardags håller kurser i italiensk matlagning, bjuder även på praktiska tips som tar ditt pizzabak till nästa nivå. Lär dig bland annat grunderna till den ultimata degen, och hur du kan grädda den till perfektion i en helt vanlig ugn.

  125,00 kr
 20. Potatis
  Potatis
  135,00 kr
 21. Potatisrecept - Potatis är gott
  Potatisrecept - Potatis är gott
  Beskrivning
  Potatisrecept : potatis är gott av Bergström, Doris - Wikström, Laila Inbunden bok. Södra Sunderbyn : L. Wikström. 2002. 71 sidor.

  Mer om ISBN 919744460x Mycket gott skick. 15 x 19 cm

  75,00 kr
 22. Råsmart familj
  Råsmart familj
  Beskrivning

  Näringsrik mat, god sömn och motivation att hålla fast i goda vanor - är det något du och din familj skulle vilja ha, men har svårt att få till? Kostrådgivaren och journalisten Ulrika Hoffer ger redskapen som behövs för att lyckas med en långsiktig hälsoinvestering för hela familjen. Välkommen till ett liv som råsmart!

  Boken tipsar om hur man gömmer grönsaker i barnens favoritmat, bakar sötsaker utan mjölk, socker och vitt mjöl, hur man gör träningen lustfylld och hur man får hela familjen att sova gott, hela nätterna. Ett tioveckorsprogram hjälper dig att grundlägga hållbara vanor som ger familjen förutsättningar att leva ett aktivt liv med god sömn, rörelse och bra mat.

  Boken har en rik receptdel.

  125,00 kr
 23. Rosendals Trädgård : ett år med trädgård och mat
  Rosendals Trädgård : ett år med trädgård och mat
  Beskrivning
  Följ med till Rosendal! Följ årets växlingar i Sveriges mest älskade trädgård, och laga recepten på allt det goda från Rosendals trädgårdskafé.Rosendals Trädgård är en älskad oas mitt i storstaden, öppen för alla besökare. Följ med på en vandring i rosenträdgården och fruktträdgården, njut av blomsterprakten och lär dig om den biodynamiska odlingen. Gör en avstickare till plantboden och samtala om frön, sticklingar och krukväxter, välj bland de färska grönsakerna, inläggningarna och oljorna som återfinns på hyllorna i trädgårdsbutiken. Under ett helt år har Malou von Sivers besökt Rosendals Trädgård i sällskap med fotografen Lena Koller. Resultatet har blivit en ljuvlig berättelse i ord och bild om en enastående rastplats i tillvaron. Recept på mat och bröd, krämer och örtkurer varvas med trädgårds- och kruktips för hela året, porträtt och intervjuer och sagolikt vackra foton.
  125,00 kr
 24. Rutiga kokboken : grundkokboken för små och stora hushåll : över 1500 recept
  Rutiga kokboken : grundkokboken för små och stora hushåll : över 1500 recept
  Beskrivning
  Rutiga kokboken är en omtyckt klassiker med en stark kännedom bland svenska folket. Rutiga kokboken är baskokboken som ger svar på det mesta och som innehåller alla grundrecept som behövs i ett hem. Den kom ut första gången 1980 och har under alla år uppdaterats allt eftersom nya matvanor och nya råvaror kommit. Rutiga kokboken har hittills sålt i 832.000 exemplar. Nu kommer den nya, reviderade Rutiga kokboken med ny formgivning, nya recept och nya mattrender!Här finns 1.500 recept inom alla områden. Recepten omfattar rena basrecept som till exempel steka fisk och koka sylt och hundratals matrecept för att klara vardagens måltider. I samlingen finns recept med alla slags smaker och influenser. Dessutom finns recept för fest, för barn, för den som vill gå ner i vikt med mera. Rutiga kokbokens recept ger näringsriktig vardagsmat och inledande avsnitt beskriver också hur vi bör äta för att må bra. Alla grundläggande matlagnings-tekniker visas i tydliga steg-för-steg-bilder.Rutiga kokboken beskriver också alla de råvaror som finns i handeln, t ex olika sorters sallader, exotiska frukter, charkvaror, grönsaker, rotfrukter, fiskar. Här finns mycket nyttig baskunskap att hämta. Rutiga kokboken är framtagen på ICA Provkök. Recepten är väl utprovade och maten god och näringsriktig. Ansvarig är Birgitta Rasmusson som i år tilldelats Gastronomiska Akademiens guldmedalj. Ca 500 färgfoton, över 1.500 recept.
  150,00 kr
 25. Så klart du kan laga vegetariskt
  Så klart du kan laga vegetariskt
  Beskrivning

  Fler och fler väljer att äta enbart grönt. Och för en gångs skull är det inte vegetarianen som måste plocka bort något vid familjemiddagen- den som vill ha kött får lägga till något istället.


  Recepten baseras på grönsaker, baljfrukter eller vegetabiliska produkter. Här finns dessutom tips om hur man kan variera och utveckla rätterna, exempelvis i familjer med olika matinriktningar. Tips och inspiration till enkel och lättlagad vegetarisk kost!

  95,00 kr
 26. Saliga soppor
  Saliga soppor
  Beskrivning
  Här är den äntligen, soppboken som det har frågats om i flera år -- med både de bästa recepten från Tillsammansmat och många nya. Här finns de allra billigaste men mättande lunchsopporna från Sveriges församlingskök, en och annan lyxig fisksoppa för mörka vinterkvällar och riktiga festsoppor för bröllop och andra kalas. Martin i Lund bjuder på linssoppa för veganer och mjölkkänsliga, Mirjam i Askersund fixar snabb matig thaisoppa, Peter och Susanne minns en lyckad semester i Mölle, på Berget i Rättvik lagas Manuels majssoppa, Gunlög tycker att hennes recept är världsgott. Och det bästa är förstås att det är ganska enkelt att laga till fler. Egentligen kan förstås ingen soppa vara salig -- men gästerna vid bordet blir det! I samma serie: Blixtkakor -- Mat i långpanna -- Bästa bullarna -- Långpannans lov -- Nybakat, hembakat -- Perfekta pajer
  65,00 kr
 27. Sås och dip med mycket smak
  Sås och dip med mycket smak
  Beskrivning
  En god sås eller dip kan göra underverk med varje måltid. En vanlig köttbit, chipsen till drinken och salladen kan bli riktiga höjdare om de serveras med en god sås. Varje recept är försett med fyra förslag vad såsen eller dippen passar till. Det finns spännande recept från all världens kök. 30 färgfoton, 40 recept.
  85,00 kr
 28. Såser : röror, krämer, fonder & klassiker - Frederik Zäll´s bästa
  Såser : röror, krämer, fonder & klassiker - Frederik Zäll´s bästa
  Beskrivning
  En delikat bok om det delikata mellan köttet och potatisen, mellan hamburgaren och brödet, mellan laxen och tortillan - SÅSEN!

  I den här boken har Frederik Zäll valt att samla några av sina absoluta favoriter. Både klassiker i egen tappning och specialare som Fredrik hittat under alla sina resor genom framförallt USA, men även Europa och Asien.

  I vissa kretsar har kanske "Bea" fått ett skamfilat rykte, men såsen - Den äkta varianten - Sauce Bearnaise, är ju magiskt god. Tillsammans med till exempel en ruskigt fin köttbit är det svårslaget. Även andra klassiker som Sauce Mousseline, Hollandaise & Espagnole hittar man tillsammans med både klassiska och annorlunda krämer och röror. Här finns även några enkla fonder som sätter grunden till den perfekta grytan, såsen eller soppan.

  Frederik Zäll är en mångsysslare av rang. Hans band Eskobar släpper under 2020 sitt sjunde album och har turnerat världen runt sedan 1999. Frederik har skrivit otaliga kokböcker och med storsäljarna Stora Grytboken (Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 - Måltidsakademien) och Grilla & Rök (Årets Svenska Grillbok 2019 World Gourmand Cook Book Awards) som riktigt fina höjdpunkter. Utöver kokböckerna har Frederik skrivit och illustrerat barnbokstrilogin Drakarnas land. Han har jobbat många år på TV4 Nyhetsmorgon, haft matlagningsprogram på SVT Barnkanalen och ligger bakom Svinninge Ölkompani. Under 2020 öppnades hans första restaurang Zäll s Smokehouse i Åkersberga.

  150,00 kr
 29. Såser och dippsåser Inspirerande klassiska och nya recept från hela världen
  Såser och dippsåser Inspirerande klassiska och nya recept från hela världen
  Beskrivning
  Såser och DippsåserEn utsökt sås kana utgöra skillnaden mellan en duktig och en mästerlig kock! Det råder inget tvivel om att en vällagad sås som kompletterar en rätt kan förvandla en vanlig måltid till en fest. Den kan sätta sting på anrättningen, göra den gräddigt fyllig, förstärka smaken i huvudingrediensen, balansera konsistenser och ofta ge presentationen en viss elegans.Det finns ingen klar skiljelinje mellana såser och dippsåser. vilket framgår av många recept i den här fanstiska, nya kokaboken. Bland recepten på dippsåser återfinner man alla de där goda tilltuggen och kanapéerna som man kan servera separat med råa grönsaker, pitabröd, tortilla chips och grissini.Perfekt för speciella tillfällen!
  100,00 kr
 30. Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
  Schücks bästa : 100 recept med lågt GI
  Beskrivning

  Läcker mat för både kropp och själ!


  Cathrine Schück är känd för sin härliga och nyttiga mat och kommer här med en samling av sina bästa rätter för såväl vardag som fest. Denna typ av mat med lågt GI (glykemiskt index) gör oss piggare, gladare, friskare och kanske till och med smalare. Den bygger på råvaror som grönsaker, linser, bönor, rotfrukter, fullkornsbröd, omättat fett, nötter, magert kött, fet fisk, frukt och frön.
  Schücks bästa innehåller några enkla och bra frukostar, en lång rad förrätter och sallader, många varma och kalla huvudrätter samt efterrätter.


  Schücks bästa med 100 recept ur de senaste årens Tara omfattar god, vacker, nyttig och välkomponerad mat för alla människor och för alla tillfällen.


  Schücks bästa är illustrerad med inbjudande och inspirerande bilder av Martin Cederblad.


  Cathrine Schück är kock, matskribent och lic. kostrådgivare med specialinriktning på vikt och hälsa. Hon skriver regelbundet i Elle mat & vin och Tara. Har också medverkat i flera tv-program. Av hennes böcker kan nämnas Schücks Sommarmat, Schücks Vintermat, Schücks Gröna, Schücks Honungsmat, Helt naturligt, Montignacs svenska kök, Mer naturligt och GI till vardags.

  125,00 kr
 31. Semester : från försommarfest till kräftskiva
  Semester : från försommarfest till kräftskiva
  Beskrivning
  I Semester hittar du maten, lekarna och sommarens DIY-projekt. Här får du matinspirationen till allt från grillpartyt och de stora kalasen till picknicken på stranden och det lilla sommarköket på båten. Recepten hjälper dig också att förvandla säsongens primörer och bär till goda inläggningar och marmelader. Så slå dig ner i bersån med ett glas nygjord hallonsaft och en kardemummabulle och njut!
  135,00 kr
 32. Sju sorters kakor
  Sju sorters kakor
  Beskrivning
  Sju sorters kakor - Sveriges mest köpta bakbok - fyller 50 år. Fortfarande "tycker vi om att baka kakor och duka festligt", som det stod i 1945 års upplaga, och alltjämt sätter kafferepet med sina kakor guldkant på tillvaron. Genom åren har Sju sorters kakor utvecklats till den moderna bakbok den är idag och många av recepten är numera klassiker som vi inte vill vara utan. Sammanlagt presenteras närmare 300 recept på kakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor och andra bakverk, samtliga provbakade. Färgfoton.
  95,00 kr
 33. Sju sorters kakor
  Sju sorters kakor
  Beskrivning
  Sju sorters kakor är något så ovanligt som en modern klassiker. Sedan 1945 har denna populära bakbok bjudit på läckra småkakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor m.m. som förgyller kakfaten. Under åren har den moderniserats och förbättrats, och de nära 300 recepten har kryddats med nya bakverk som ligger i tiden samtidigt som klassikerna har bevarats.
  75,00 kr
 34. Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker
  Sju steg till ett friskare jag : utan gluten, mjölk och socker
  Beskrivning
  Maten du äter kan förändra ditt liv och välbefinnande. En kost utan gluten, mjölk och socker är en väg. Det kan låta svårt, men här får du verktygen till hur du kan tänka kring, välja och laga hälsosam mat som passar just dig.

  Detta är egentligen två böcker i en – den första delen är en inspirerande handbok som berättar varför du bör förändra din kost. Här får du veta hur du, steg för steg, går till väga. Den andra delen är en kokbok som innehåller över hundra lockande recept på enkelt tillagade rätter – helt utan gluten, mjölk och vitt socker.

  Nilla Gunnarsson arbetar som kost- och näringsrådgivare och matkonsult och driver den uppmärksammade bloggen Nilla’s Kitchen. Hon har som coach guidat många genom denna typ av kostomställning och har själv förbättrat sin hälsa genom att förändra sin kost. Hennes metoder är väl beprövade och hon vill genom denna bok dela med sig av sina erfarenheter.

  Välkommen till ditt nya och friskare liv!

  175,00 kr
 35. Sköna cocktails
  Sköna cocktails
  Beskrivning
  En klassisk cocktail är fest och glamour. Under mer än ett sekel av revolutioner, krig, alkoholförbud och depressioner har den behållit sin förmåga att skänka elegans och feststämning.
  Sköna Cocktails är en hyllning till alla de oemotståndliga drinkar som blandats till på världens förnämsta barer, och innehåller all information du behöver för att bli din egen bartender. Imponera på middagsgästerna med en bricka iskalla Margaritas, eller förgyll brunchen dagen efter med en klassisk Bloody Mary.

  50 enkla till medelsvåra drinkrecept.

  De bästa av de klassiska drinkarna.
  75,00 kr
 36. Skotsk single malt whisky : en reseguide till 100 destillerier
  Skotsk single malt whisky : en reseguide till 100 destillerier
  Beskrivning
  Skotsk single malt whisky En reseguide till 100 destillerier är en lät¬tillgänglig och praktisk bok i fickformat för dig som planerar att besö¬ka destillerierna, eller bara vill resa från fåtöljen. Boken inleds med en kortfattad beskrivning av tillverkningsprocessen, men tyngdpunkten är presentationen av de omkring 100 destillerier som producerar single malt whisky i Skottland i dag. De presenteras med vägbeskrivning, historik, besöksfakta och uppgifter om vid vilken ålder destilleriets oli¬ka whisky har buteljerats. En av whiskysorterna från varje destilleri beskrivs mer ingående med färg, doft, smak och omdömen. Boken av¬slutas med omfattande engelsk/svenska och svensk/engelska ordlistor.
  125,00 kr
 37. Skotsk whisky : allt om maltwhisky : historia, tillverkning, destillerier
  Skotsk whisky : allt om maltwhisky : historia, tillverkning, destillerier
  Beskrivning
  När den första upplagan av Per Ellsbergers bok utkom 1999 slog den ner som en bomb i whiskyvärlden, och inte bara den svenska! Efter några månader strömmade det in tacksamma brev från whiskyvänner från snart sagt hela världen ? brev som berömde boken och utsåg den till "världens bästa bok om whisky".Per Ellsberger är medlem i och en av initiativtagarna till Swenska Whisky Associationen och medverkar ofta i branschtidningen Scotch Whisky News.
  175,00 kr
 38. Smaker fån hela världen - SVENSK vinter & jul
  Smaker fån hela världen - SVENSK vinter & jul
  Beskrivning
  Svensk vinter & jul [ur Allt om mat] Serie: Smaker från hela världen ; 5 av KARLSTRÖM, ULLA & LUNDIN, CECILIA & WREDE, EVA [RED] Bonnier tidskrifter, 2008. Kartonnage, 124s. 23x20cm, 438g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9789189346949. Beskrivning: Svensk julmat, det vet väl alla vad det är ? eller? Vad ska egentligen serveras till glöggen och vad ska ställas fram på det dignande julbordet? Även om julskinkans ställning som paradrätt tycks ohotad är det ganska tydligt att traditionerna börjar luckras upp. Eller kanske snarare kompletteras.

  Den här boken är indelad i fyra kapitel, tillsammans tänkta att ge förnyad matinspiration från tidig advent till nyår.

  Julbak handlar framför allt om alla de där dofterna som sprider julstämning i hela huset. Om saffran, nejlikor, ingefära, pomerans, kanel och kardemumma. En bra sak med att baka är att man kan göra det när man har tid, inte nödvändigtvis precis innan gästerna ska anlända. Vi har samlat recept som förhoppningsvis ska locka fram baklusten, oavsett om man har en hel eftermiddag på sig eller bara en halvtimme. Hela skalan från vörtbröd och kavring till mandelmusslor och lingon-kola finns med.

  95,00 kr
 39. Smaker från Fjällbacka
  Smaker från Fjällbacka
  Beskrivning

  Läcker kokbok för alla som älskar västkusten!

  Två saker förenar
  deckarförfattaren Camilla Läckberg och stjärnkocken Christian Hellberg. De kommer båda från Fjällbacka och de älskar att äta och laga mat. Nu har de samarbetet kring ett gemensamt drömprojekt. En kokbok som är en hyllning till barndomens Fjällbacka och den mat som de förknippar med livet på västkusten. De har återvänt till alla sina smultronställen och lagat mat på plats bland kobbar, sjöbodar och fiskebåtar.

  I Smaker från Fjällbacka delar de med sig av sina favoritrecept. Alltifrån rätter med havets delikatesser till tips på enkel picknickmat och läckra efterrätter.

  Boken är uppdelad i sju kapitel som alla inleds med en personlig text av Camilla Läckberg. Recepten har tagits fram av Christian Hellberg som blev Årets kock 2001. Att han älskar västkusten märks på alla fisk- och skaldjursrecept. Vad sägs exempelvis om Carpaccio på hälleflundra med citrussallad eller Örtstekt marulk med rödlöks- och spenatsallad?

  Västkustens mat är lika god som dess natur är vacker. Dröm dig bort med hjälp av Niklas Bernstones underbara bilder, låt dig inspireras och bjud in vännerna på middag!

  125,00 kr
 40. Smaker från hela världem - JAPAN & KOREA - Ur allt om kök
  Smaker från hela världem - JAPAN & KOREA - Ur allt om kök
  Beskrivning
  Smaket från hela världen japan & korea Inb. Bonnier tidskrifter ab, 2008, tryckt i milano 2008, fint skick, 124 sidor.
  95,00 kr
 41. Smaker från hela världen - BAKA - Ur allt om mat
  Smaker från hela världen - BAKA - Ur allt om mat
  Beskrivning
  ISBN 9789186187095 Titel Bakat : [ur Allt om mat] Författare Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat Förlag Stockholm : Bonnier tidskrifter Utgivningsår 2009 Språk Svenska
  100,00 kr
 42. smaker från hela världen - FRANKRIKE - Ur allt om mat
  smaker från hela världen - FRANKRIKE - Ur allt om mat
  Beskrivning
  av Ulla Karlström, Cecilia Lundin, Eva Wrede (red.) Inbunden bok. Bonnier tidskrifter / Allt om mat. 2009. 124 sidor.

  Nära nyskick. Format 22,5 x 20 cm Vikt 440 g. Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med inspirerande fotografier i färg. Ingår som tjugonde delen i Allt om Mats bokserie "Smaker från hela världen". INNEHÅLL: Fisk. Kyckling & lamm. Fläsk- & nötkött. Tillbehör.

  95,00 kr
 43. smaker från hela världen - INDIEN - Ur allt om mat
  smaker från hela världen - INDIEN - Ur allt om mat
  Beskrivning
  ISBN 9789189346994 Titel Indien : [ur Allt om mat] Författare Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat Förlag Stockholm : Bonnier tidskrifter Utgivningsår 2008 Språk Svenska
  95,00 kr
 44. Smaker från hela världen - SPANIEN -Ur allt om mat
  Smaker från hela världen - SPANIEN -Ur allt om mat
  Beskrivning
  Spanien : [ur Allt om mat] av Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
  95,00 kr
 45. smaker från hela världen - SVENSK VÅR - Ur allt om mat
  smaker från hela världen - SVENSK VÅR - Ur allt om mat
  Beskrivning
  SVENSK VÅR - SMAKER FRÅN HELA VÄRLDEN 17 av KARLSTRöM, ULLA (1959-) & LUNDIN, CECILIA (1966-) & WREDE, EVA (1964-) [RED] Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter AB. 1 uppl. 2009. 124 sidor.

  Nära nyskick. [7] SMAKER FRÅN HELA VÄRLDEN - del 17. Valda recept ur ALLT OM MAT. Bonnier Tidskrifter, 2009. 124 s. Rikt illustrerad. Laminatband, fotoillustrerade första och sista uppslag. 8:o. 230x200x11 mm. 450 g. [8528, 8816, 9601x2] /---/ Serien Smaker från hela världen utgavs i 20 delar. /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord t ex smaker från hela världen, recept, cooking, matlagning...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex kokb* för kokbok, kokböcker etc) så blir sökträffarna fler.

  95,00 kr
 46. Smala soppor : 80 smakrika soppor med färre än 300 kalorier
  Smala soppor : 80 smakrika soppor med färre än 300 kalorier
  Beskrivning
  80 smakrika soppor med färre än 300 kalorier.

  Soppa är den enklast tänkbara av alla maträtter och kan varieras i det oändliga. Fyll din soppskål med så mycket nyttigt och gott som möjligt. Du får massor av energi och behöver inte gå hungrig. Soppor kan vara spännande och annorlunda, fyllda med fantastiska ingredienser, smaker och konsistenser. Vara snåla på kalorier, men rika på näring - allt på en och samma gång. Det är verkligen bra mat för både kropp och själ!

  Ur innehållet: - Vegetariska, veganska, glutenfria och mejerifria alternativ - 15-minuterssoppor för dig som har bråttom - Söta soppor, kylda soppor och buljonger - Soppor med nyttig supermat - Kalorisnåla tillbehör och frukostförslag

  95,00 kr
 47. Smårätter
  Smårätter
  Beskrivning
  Skapa ditt eget buffébord för dina vänner, och bjud på en mängd härliga smårätter - alltifrån asiatiska godbitar och orientaliska frestelser till tapas, vackra snittar och kryddstarka röror. Recepten varierar i svårighetsgrad och kommer från alla delar av världen. Här finns något för alla smaker!
  95,00 kr
 48. Smarta sötsaker utan socker, gluten och mjölk
  Smarta sötsaker utan socker, gluten och mjölk
  Beskrivning
  Tänk att det finns chokladmousse som man mår bättre av att äta än att låta bli! Här får du massor av recept på sunda sötsaker – näringsbomber förklädda till godis och bakverk. Fler och fler väljer att utesluta socker, gluten och mjölkprodukter – utan att vara intoleranta eller ha allergiska skäl. Istället handlar det om ett aktivt val att äta bättre, må bättre men utan att nöja sig med tråkiga tröstpris i form av bleka alternativ, fullproppade med smakförbättrare och tillsatser. Smarta sötsaker är godis, kakor, bakverk och efterrätter utan socker, vitt mjöl och mjölkprodukter. Enkla recept, utan långa och krångliga ingredienslistor, flera bara rörs ihop, formas och äts som raw food. Andra gräddas och äts med en klick grädde och färska bär. Små bitar att hala upp ur skrivbordslådan när det är långt till middagen men eftermiddagssuget sätter in med full kraft. Satisfaction guaranteed – utan baksmällan av blodsockerfall och ännu värre sötsug efter en stund. Kanske upptäcker du att du inte blir hungrig på många timmar, du blir nöjd och belåten, länge. Välj bland bokens 70 läckra recept. Vad sägs om chokladmuffins, vanilj- och päronkaka, chocolate chai mudcake eller ugnsbakade plommon med nötter? Eller minttryffel, pekanrutor och bountywannabees, wokad ananas med kokoskräm och jordgubbsglass? I boken får du också kunskap om socker, gluten och mjölkprodukter, vad det gör med oss och varför det är så lockande. Hur det gullar med belöningssystemet och varför det känns så skönt precis när vi stoppar något sött i munnen. Många har provat att utesluta socker helt ut sin kost, och upptäckt att det går, men att det saknas något – vi behöver det söta också. Ta en kaka till – med gott samvete!
  125,00 kr
 49. Smått och gott på kökshyllan Kyckling
  Smått och gott på kökshyllan Kyckling
  Beskrivning
  Smått och gott på kökshyllan är en kokboksserie i åtta volymer med mat från jordens alla hörn - innehållande ca 120 recept per volym  I all världens kök tillagar man kycklingrätter - kanske för att variationsmöjligheterna av dessa är oändliga. Här presenteras aptitretande recept från jordens alla hörn - läckra maträtter för alla smaker vare sig man vill äta kalorisnålt, festligt eller bara vill laga till något enkelt.  85,00 kr
 50. Smoothies & juicer : Läckra recept som frestar och inspirerar
  Smoothies & juicer : Läckra recept som frestar och inspirerar
  Beskrivning
  Smoothies har tagit Sverige med storm och populariteten sträcker sig över generationsgränserna. Det faktum att de går snabbt att blanda gör också sitt till.

  Den här boken innehåller både söta och icke-söta receot och använder ett stort antal frukter och grönsaker; från bananer, bär och apelsiner till morötter, rödbetor och gurka.
  85,00 kr
 51. Smörgåsbord, Cordia
  Smörgåsbord, Cordia
  Beskrivning
  Här finns receptpå det klassiska smörgåsbordet. Ursprung och historia behandlas också. Välkommen till bords!
  20,00 kr
 52. Smörgåstårtor
  Smörgåstårtor
  Beskrivning
  Smörgåstårtor är oerhört populära i vårt land. De är idealiska att bjuda på när man ska fira dop, konfirmation, examen, födelsedagar eller något annat speciellt. Smörgåstårtor passar till fest, och är perfekta på buffén. Det är inte svårt att göra en egen saftig smörgåstårta, den kan förberedas i god tid och garneras mycket festligt. Dessutom är den praktisk att bjuda på eftersom det inte behövs några extra tillbehör.

  Förutom de klassiska varianterna med till exempel lax, räkor och majonnäs, finns tårtor med färskost, soltorkade tomater, ruccola och parmaskinka eller ädelost och fikon!

  Den här boken innehåller även smörgåsbakelser som passar att bjuda som förrätt eller ha på ett buffébord. Bakelserna går utmärkt att göra om till tårtor och tårtorna till bakelser om så önskas.
  85,00 kr
 53. Smultrongården : livet och smakerna
  Smultrongården : livet och smakerna
  Beskrivning
  Underbara tapas, baserade på älg, ren, hjort och lax ackompanjerade av såser, marmelader och chutney som är tillagade av skogens skatter. Här finns tapas med räkor, krabba och färsk fisk. Som om inte det vore nog får du också färdiga menyförslag som kan passa vid olika tillfällen: tjejmiddagen, grillfesten, tapas för större sällskap - för att nämna några få. Den här boken representerar det bästa som det svenska köket har att erbjuda på ett spännande sätt. Boken är indelad i avsnitt som behandlar de olika ingredienserna - en för fisk, en för vilt, fågel och lamm, en för tillbehör och så vidare
  195,00 kr
 54. Snabblagat med ViktVäktarna
  Snabblagat med ViktVäktarna
  Beskrivning
  Ibland rusar tiden iväg, och att få ihop en måltid som är både god, nyttig och kalorisnål känns kanske avlägset. Låt ViktVäktarna planera måltiderna åt dig. Här hittar du en mängd goda rätter som tar högst 30 minuter att laga till. Det är rätter som passar både som vardagsmat och till festligare tillfällen.

  Eftersom alla recept anger både antalet kalorier och s.k. "Points" enligt ViktVäktarnas nuvarande kostprogram, blir det lätt att välja ut lämpliga rätter för att få en bra och snabblagad viktminskningsmeny.


  100,00 kr
 55. Snabbt i form med lågt GI
  Snabbt i form med lågt GI
  Beskrivning

  Miljoner människor världen över har upptäckt fördelarna med mat med lågt GI – ökad energi, lång mättnadskänsla och inte minst – viktminskning. Här presenteras ett unikt 14-dagarsprogram med läckra menyer, enkla kaloribrännande övningar och en GI-tabell. Med GI vinner du i hälsa och förlorar i vikt!


  14 dagarsprogram med både recept, menyer och övningar för att hitta formen


  Boken innehåller även en enkel tabell med GI-klassificering av en mängd livsmedel


  115,00 kr
 56. Sockerbagarens bästa rec.
  Sockerbagarens bästa rec.
  Beskrivning
  Matbröd, pajer, kakor, tårtor,glass och annat gott
  75,00 kr
 57. Sockerfria kokboken
  Sockerfria kokboken
  Beskrivning
  Av författarna till Sockerbomben...! 111 enkla recept och en smart grund för ett oändligt antal varierade måltider för både vardag och fest. Perfekt för dig som: är sockerkänslig är sockerberoende är glutenintolerant bara vill undvika bröd och mjöl har diabetes typ-1 eller -2 har insulinresistens/svängande blodsocker vill vara säker på att maten du serverar är hälsosam enligt den allra senaste och säkraste forskningen Du får också ett test för att se om du är sockerberoende eller sockerkänslig fakta om vad du behöver äta varje dag för att må bäst alternativ till mjölkprodukter om du behöver/vill undvika det matnyttiga tips om hur du kommer igång extra tips för barnen inköpslista med bra och säker mat smarta redskap för köket
  175,00 kr
 58. Sommar med systrarna von Sydow
  Sommar med systrarna von Sydow
  Beskrivning
  Journalisten och författaren Ebba von Sydow bjuder tillsammans med storasyster Amy von Sydow, läkare och kompisgängets favoritkock, in till en färgsprakande, personlig och inspirerande bok fylld med lättlagade, snabba menyer för vardag och fest. Dröm dig bort, låt dig inspireras och bjud hem vännerna. Följ med till deras sommarparadis Marstrand på västkusten där systrarna lagar syndigt god mat med sunda förtecken. Det är menyer ingen kan misslyckas med och som gästerna kommer att älska. Här får du också bästa tipsen för en lyckad fest - dessutom smarta knep för grillfesten, barnkalaset, dukningen, tjejlunchen, blommorna och sommarbuffén. Överskådligt och enkelt, allt samlat på ett ställe. Liksom alla andra effektiva småbarnsmammor har de insett den stora lyxen i att snabbt få ihop en smart och smidig "helhetslösning" för varje festtillfälle. I den här boken vill de inspirera till mer kalas - med mindre stress. Då blir det roligare för både värd och gäster. Läs, laga och njut!
  135,00 kr
 59. Sommarkalas
  Sommarkalas
  Beskrivning
  "Det bästa med sommaren är att det aldrig blir mörkt och man kan laga mat mitt i natten om man vill!" Så säger Hannu Sarenström om sin Sommarkalas, kokbokssuccén som nu släpps i kartonnage. Hannu är en älskad författare, fotograf, trädgårdsinspiratör, tv-personlighet, matlagare och magiker. Hans njutningsfulla sommarkokbok, uppföljaren till Vinterkalas, börjar när nätterna är som ljusast och slutar i den mustiga septembernatten. Midsommar, grillkväll, hallontårta, picknick och kräftfest, allt ryms i sommaren.
  125,00 kr
 60. Sommarljus : sallader, grillat, kakor, drycker, trädgård
  Sommarljus : sallader, grillat, kakor, drycker, trädgård
  Beskrivning
  Det här är en idérik och färgstark kok- och inspirationsbok för den nordiska sommaren. Sommarljus är full med läckra recept på allt det som hör långsamma sommardagar och kravlös njutning till: sommarfrukost, härliga sallader, bjudmat för trädgårdsfesten, strandlunch och grillat, picknick i det gröna, efterrätter, glass, kakor och naturligtvis massor av svalkande, goda drycker.
  Sommarljus innehåller förutom läckra recept upplevelser för alla våra sinnen: Här finns ett avsnitt om trädgård, med odlings- och dekorationsidéer, lätta och fantasifulla utsmyckningar från musselgirlanger till ljuslyktor och dukningar. Här finns tips om hur man syr en sommarväska, klär om solstolarna, snickrar en hammock av en trädgårdsbänk, gör en utomhusdusch samt inreder ett utekök i trädgården. Trion Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley och Paul Løwe har försett oss med en rad inspirerande och vackra kokböcker under flera år. Här ger de sig ut i den nordiska sommartiden och hjälper oss att framkalla smaker och dofter från barndomens somrar.
  100,00 kr
 61. Sommarmat
  Sommarmat
  65,00 kr
 62. Sommarmat
  Sommarmat
  Beskrivning
  Härliga lättlagade rätter för lediga dagar. Den här kokboken har ICA Nära-handlare gemensamt låtit göra till alla sina bästa kunder. Vi hoppas du kommer ha glädje av boken många somriga dagar.

  Sommar är sol, bad och lättjefulla dagar. Det är tid för enkel, lättlagad och läcker mat. Mycket grillat och mat som passar väl för utflykter till stranden, sjön och skogen. Att handla och laga mat under sommaren ska gå undan, men resultatet ska ändå bli härliga måltider för alla tänkbara tillfällen. Vi ska ha tid att njuta av maten, värmen och gemenskapen. I den här boken bjuder jag på lättlagade recept för lediga sommardagar. Fräscha sallader, picknickmat, grillrätter samt goda drinkar, tilltugg och smarriga desserter. Ha en lat, lustfylld och smakrik sommar / Liselotte Forslin (less)

  85,00 kr
 63. Sopp boken
  Sopp boken
  100,00 kr
 64. Soppa : och allt det goda till
  Soppa : och allt det goda till
  Beskrivning
  Visst är det härligt att samlas runt matbordet och dela på en rykande varm soppa, nybakat bröd och olika goda tillbehör – oavsett om det är vardagsmiddag eller om du har gäster på besök!

  Soppa går alltid snabbt och lätt att laga, både om du ska laga några få portioner och till många. Det är enkelt att variera och anpassa sopprecepten efter tycke och smak eller utifrån vad du har hemma. Kristina Eriksson bjuder på ett fyrtiotal goda och mättande soppor och bjuder dessutom på mycket inspiration för den som vill komponera nya egna favoriter. Här finns soppor för alla tillfällen, såväl vegetariska som recept med kyckling, kött och fisk. Det blir inte bara väldigt gott utan också nyttigt och billigt med mycket rotfrukter, grönsaker och bönor – och på toppen smakrika och nyttiga blandningar av t.ex. nötter och frön.

  Ur innehållet: Grönkåls- och linssoppa med pepparrot, Blomkålssoppa, Philadelphiasoppa med picklad rödlöksröra, Slät kantarellsoppa med ädelost och krutonger, Rödbetssoppa med ingefära och kryddad kyckling, Palsternackssoppa med libanesiska smaker och räkspett, Pastasoppa med bacon och ost, Bön- och chorizosoppa från Mexiko, Persisk lammfärs- och linssoppa med torkad lime, Blåmusselsoppa med cider, Fisk- och havskräftssoppa med timjan, Broccoli- och avokadosoppa med parmesan, Tomatsoppa med mozzarella och rucolaolja, Ash – afghansk kycklingfärssoppa, Estnisk frikadellsoppa med ramslök

  150,00 kr
 65. Soppboken
  Soppboken
  85,00 kr
View as Tabell Lista

Artiklar 401-500 av 605

per sida
Fallande ordning

Måndag - fredag 10 - 17

Lördagar  10-14


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

För avvikande öppettider se:
Öppettider

Öppettider i Piteå